Azərbaycan orta-ixtisas təhsili müəssisələrinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Azərbaycan orta-ixtisas təhsili müəssisələrinin siyahısı

Dövlət orta-ixtisas təhsil müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

Təhsil Nazirliyinin tabeliyində olan orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti nəzdində Azərbaycan Maliyyə-İqtisad Kolleci
  2. Bakı Dövlət İqtisadiyyat və Humanitar kolleci
  3. Bakı Qida Sənayesi Kolleci
  4. Bakı Dövlət Sosial-İqtisad Kolleci
  5. Bakı İdarəetmə və Texnologiya Kolleci
  6. Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti nəzdində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Kolleci
  7. Azərbaycan Texniki Universiteti nəzdində Bakı Dövlət Rabitə və Nəqliyyat Kolleci
  8. Bakı Xoreqrafiya Akademiyası orta ixtisas təhsili pilləsi
  9. Bakı Humanitar Kolleci
  10. Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyası nəzdində İncəsənət Kolleci
  11. Azərbaycan Milli Konservatoriyası nəzdində Musiqi Kolleci
  12. Azərbaycan Texniki Universiteti nəzdində Bakı Texniki Kolleci
  13. Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti nəzdində Bakı Neft-Energetika Kolleci
  14. Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti nəzdində İnşaat Kolleci
  15. Naxçıvan Dövlət Texniki Kolleci
  16. Naxçıvan Musiqi Kolleci
  17. Gəncə Dövlət Regional Kolleci
  18. Gəncə Musiqi Kolleci
  19. Qazax Dövlət Sosial-İqtisadi Kolleci
  20. Tovuz Dövlət Sosial-İqtisad Kolleci
  21. Sumqayıt Dövlət Universiteti nəzdində Sumqayıt Dövlət Texniki Kolleci
  22. Sumqayıt Musiqi Kolleci
  23. Quba Dövlət Sosial-İqtisad Kolleci
  24. Şamaxı Dövlət Regional Kolleci
  25. Mingəçevir Turizm Kolleci
  26. Şəki Dövlət Texniki Kolleci
  27. Şəki Dövlət Regional Kolleci
  28. Şuşa Humanitar Kolleci
  29. Zaqatala Dövlət İdarəetmə və Texnologiya Kolleci
  30. Ağdam Dövlət Sosial-İqtisadi Kolleci
  31. Bərdə Dövlət İdarəetmə və Texnologiya Kolleci
  32. Göyçay Dövlət İdarəetmə və Texnologiya Kolleci
  33. Qazax Dövlət Sosial-İqtisadi Kolleci
  34. Ağdam Musiqi Kolleci
  35. Ağdaş Dövlət Humanitar Kolleci
  36. Ağcabədi Pedaqoji Kolleci
  37. Şirvan Dövlət İqtisadiyyat və Humanitar Kolleci
  38. Sabirabad Dövlət Sosial-İqtisadi Kolleci
  39. Lənkəran Dövlət Humanitar Kolleci
  40. Astara Pedaqoji Kolleci
  41. İsmayıllı Dövlət Humanitar və Texnologiya Kolleci
  42. Masallı Dövlət Regional Kolleci

Səhiyyə Nazirliyinin tabeliyində olan orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 nömrəli Bakı Tibb Kolleci
  2. 2 nömrəli Bakı Baza Tibb Kolleci
  3. Ə.Əliyev adına Sumqayıt Tibb Kolleci
  4. Gəncə Tibb Kolleci
  5. Mingəçevir Tibb Kolleci
  6. Şəki Tibb Kolleci
  7. Lənkəran Tibb Kolleci

Digər dövlət qurumlarının tabeliyində olan orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan Respublikası Fövqəladə Hallar Nazirliyinin tabeliyindəki Yanğın Texniki Kolleci
  2. Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət və Turizm Nazirliyinin Mingəçevir Turizm Kolleci
  3. Bakı Xoreoqrafiya Məktəbi
  4. Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin Daxili Qoşunlarının orta ixtisas hərbi məktəbi
  5. Azərbaycan Xəzər Dəniz Gəmiçiliyinin tabeliyindəki Azərbaycan Dövlət Dəniz Akademiyası nəzdində Azərbaycan Dənizçilik Kolleci

Naxçıvan Muxtar Respublikasının tabeliyində olan orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. Naxçıvan Musiqi Kolleci
  2. Naxçıvan Dövlət Texniki Kolleci
  3. Naxçıvan Tibb Kolleci

Özəl orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. Odlar Yurdu Universiteti nəzdində Orta İxtisas Kolleci
  2. Beynəlxalq Kollec
  3. Sumqayıt Özəl Orta İxtisas Kolleci
  4. Bakı Biznes və Kooperasiya Kolleci

Ləğv edilmiş orta-ixtisas təhsili müəssisələri[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bakı Kommersiya Texnikumu
  2. Bakı İnşaat Texnikumu
  3. Əli Bayramlı Sənaye Texnikumu
  4. Ağdaş Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  5. Gəncə Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  6. Şamaxı Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  7. Lənkəran Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  8. Şuşa Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  9. Bakı Plan-Uçot Texnikumu
  10. Bakı Plan-İqtisad Texnikumu
  11. Bakı Rabitə Kolleci
  12. Bakı Dəmir Yolu Nəqliyyatı Texnikumu
  13. Sumqayıt Texnologiya Texnikumu
  14. Sabirabad Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  15. Lənkəran Məktəbəqədər Pedaqoji Texnikumu
  16. Lənkəran Musiqi Texnikumu
  17. Quba Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  18. Şamaxı Aqroiqtisadiyyat Texnikumu
  19. Göyçay Kənd Təsərrüfatının Mexanikləşdirilməsi və Elektrikləşdirilməsi Texnikumu
  20. Ağdaş Pedaqoji Texnikumu
  21. Ağdam Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  22. Ağdam Kənd Təsərrüfatının Mexanikləşdirilməsi və Elektrikləşdirilməsi Texnikumu
  23. Bərdə Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  24. Zaqatala Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  25. Şəki Texnologiya Texnikumu
  26. Şəki Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  27. Tovuz Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  28. Qazax Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  29. Naxçıvan Kənd Təsərrüfatı Texnikumu
  30. Bakı Bədən Tərbiyəsi və Turizm Kolleci (əvvəlki adı: Bakı Bədən Tərbiyəsi Texnikumu)[1]
  31. Bakı Bədən Tərbiyəsi və Turizm Kollecinin Mingəçevir şöbəsi[2]
  32. Bakı Mədəni-Maarif Texnikumunun Ağcabədi şöbəsi[3]
  33. Ağdaş Pedaqoji Texnikumunun Ağcabədi şöbəsi[3]
  34. Cəlilabad Kənd Təsərrüfatı Texnikumu[3]
  35. Gəncə şəhəri təsərrüfat hesablı Məişət Kolleci[3]
  36. Mingəçevir Politexnik Texnikumu[3]
  37. Azərbaycan Maliyyə-İqtisad Kollecinin Xocalı filialı[3]
  38. Naxçıvan Politexnik Texnikumu[3]
  39. Salyan Kənd Təsərrüfatı Texnikumu[3]
  40. Sumqayıt Politexnik Texnikumu[3]
  41. Zaqatala Politexnik Texnikumu[3]
  42. "Loğman" Səhmdar Cəmiyyətinin Respublika təsərrüfat hesablı tibb məktəbi[4]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Mənbə[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]