Bakı muzeylərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Abidə Ünvan Veb-sayt Şəkil
Abdulla Şaiqin Ev Muzeyi Bakı, Abdulla Şaiq küç., 21 http://www.ashaig.aznet.org
Arxeologiya və Etnoqrafiya Muzeyi Bakı, Böyük Qala küç., 42
Azərbaycan Dövlət Dini Tarixi Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A
Azərbaycan Dövlət Kənd Təsərrüfatı Muzeyi Bakı, Binəqədı rayonu. 8m/r.S.S.Axundov, 31/23.

AQTİ. Azadlıq m-sunun yaxınlığında)

Azərbaycan Geologiya Muzeyi Bakı, Qutqaşınlı küç., 95
Azərbaycanın İstiqlal Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A
Azərbaycan Milli İncəsənət Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11 Muzeyin rəsmi saytı
National Art Museum of Azerbaijan (de Burs House) edited.jpg
Azərbaycan Miniatürasının İncəsənət Mərkəzi Bakı, Qəsr küç., 15
Azərbaycan Respublikası Milli Təhsil Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11
Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi Bakı, H.Z. Tağıyev küç., 4
National Museum of History of Azerbaijan 11.JPG
Bülbülün ev-muzeyi Bakı, Bül-Bül prospekti, 15
Bülbül barelyef.jpg
Cəfər Cabbarlının ev-muzeyi Bakı, S.Qutqaşınlı, 44
Cəfər Cabbarlının ev-muzeyi.jpg
Cəlil Məmmədquluzadənin Ev Muzeyi Bakı, S. Tağızadə küç., 56
Cəlil Məmmədquluzadə barelyef.jpg
Dövlət Tarixi-Arxitektura Muzeyi-Qoruğu "Şirvanşahlar Sarayı Kompleksi Bakı, İçəri Şəhər, Qəsr küç., 76
Şirvanşahlar saray kompleksi.jpg
Həsən bəy Zərdabi adına Təbiət Tarixi Muzeyi Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3
Həsən bəy Zərdabi adına Təbiət Tarixi Muzeyi.jpg
Leopold və Mstislav Rostropoviçlərin ev-muzeyi Bakı, L.və M. Rostropovichenin küç., 19
Building on Rostropovichs Street 19.jpg
Azərbaycan Xalça Muzeyi Bakı, Mikayıl Useynov prospekti, 28 Muzeyin rəsmi saytı
Baku 15 09 59 865000.jpeg
Məhəmməd Füzuli adına Əlyazmalar İnstitutu Bakı, Istiqlaliyyət küç. 8
Əlyazmalar İnstitutunun binası 2020-ci ildə.jpg
Miniatür Kitabların Muzeyi Bakı, İçəri Şəhər, Qala döngəsi, 67 Muzeyin rəsmi saytı
Miniatür Kitab Muzeyi (2016).jpg
Məmməd Səid Ordubadinin Xatirə Muzeyi Bakı, Xəqani küç. 19
Məmməd Səid Ordubadinin ev muzeyi (Bakı).jpg
Nizami Gəncəvi adına Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyi Bakı, İstiqlaliyyət küç., 53 Muzeyin rəsmi saytı
Baku NizamiMuseum 004 1763.jpg
Nəriman Nərimanovun xatirə muzeyi[1] Bakı, İstiqlaliyyət küç., 35
Yaşayış evi, İstiqlaliyyət küç., 35.jpg
Qobustan dövlət tarixi-bədii qoruğu Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3
Qobustan.jpg
Rinay Malakofauna Muzeyi Bakı, Səbail rayonu, İ.Məmmədov küç.,
Səməd Vurğunun Ev Muzeyi[2] Bakı, Tərlan Əliyarbəyov küç., 4
Samad Vurgun's house museum 04.jpg
Sərgi zalı Vəcihə Səmədova Bakı, Xəqani küç. 19
Üzeyir Hacıbəylinin Ev Muzeyi Bakı, Yasamal rayonu, Ak.Şamil Əzizbəyov küç, 67/69
Üzeyir Hacıbəylinin Ev Muzeyi.jpg
Səttar Bəhlulzadənin ev-muzeyi Bakı, Əmircan qəsəbəsi, Ə.Sumbatzadə küç. 5 a Muzeyin rəsmi saytı
House-museum of Sattar Bahlulzadeh25.jpg
Əzim Əzimzadənin ev-muzeyi Bakı, D. Əliyeva küç., 157 Arxivləşdirilib 2018-02-20 at the Wayback Machine
Azərbaycan Dövlət Teatr Muzeyi.jpg
C.Cabbarlı adına Azərbaycan Dövlət Teatr Muzeyi
Hüseyn Cavidin Ev Muzeyi İstiqlaliyyət küç. 8 Arxivləşdirilib 2018-06-01 at the Wayback Machine
Institute of Manuscripts, Baku, 2010.jpg
Azərbaycan Tibb Muzeyi N. Rəfibəyli küç., 18
Tebabet Muzey2019.jpg
Olimpiya Muzeyi Olimpiya küç., 5
Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi R.Behbudov küç., 5
Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi.jpg
Suraxanı tanker-muzeyi Salyan şosesi, 1 s
Suraxanı tanker muzeyi.jpeg

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Arxivlənmiş surət". 2018-02-20 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2021-01-18.
  2. http://www.samedvurgun.com