Bakı muzeylərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Naviqasiyaya keçin Axtarışa keçin
Abidə Ünvan Veb-sayt Şəkil
1 Abdulla Şaiqin Mənzil -Muzeyi Bakı, Abdulla Şaiq küç., 21 abdullashaig.az/az/ — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
2 Arxeologiya və Etnoqrafiya Muzeyi Bakı, Böyük Qala küç., 42 icherisheher.gov.az/az/60-archaeology-ethnography-museum/ — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
3 Azərbaycan Dövlət Dini Tarixi Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A
4 Azərbaycan Dövlət Kənd Təsərrüfatı Muzeyi Bakı, Binəqədı rayonu. 8m/r.S.S.Axundov, 31/23.

AQTİ. Azadlıq m-sunun yaxınlığında)

icomaz.az/az/Az%C9%99rbaycan%20D%C3%B6vl%C9%99t%20K%C9%99nd%20T%C9%99s%C9%99rr%C3%BCfat%C4%B1%20muzeyi — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
5 Azərbaycan Geologiya Muzeyi Bakı, Qutqaşınlı küç., 95 eco.gov.az/az/fealiyyet-istiqametleri/geologiya/azerbaycan-geologiya-muzeyi — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
6 Azərbaycanın İstiqlal Muzeyi Bakı, Neftçilər prospekti, 123A museumcenter.az/az/pages/museum_of_azerbaijani_independence — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
7 Azərbaycan Milli İncəsənət Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11 nationalartmuseum.az/about — Bakı muzeylərinin siyahısının rəsmi saytı
8 Azərbaycan Miniatürasının İncəsənət Mərkəzi Bakı, Qəsr küç., 15
9 Azərbaycan Respublikası Milli Təhsil Muzeyi Bakı, Niyazi küç., 9-11
10 Milli Azərbaycan Tarixi Muzeyi Bakı, H.Z. Tağıyev küç., 4
11 Bülbülün ev-muzeyi Bakı, Bül-Bül prospekti, 15
12 Cəfər Cabbarlının ev-muzeyi Bakı, S.Qutqaşınlı, 44
13 Cəlil Məmmədquluzadənin Ev Muzeyi Bakı, S. Tağızadə küç., 56
14 Dövlət Tarixi-Arxitektura Muzeyi-Qoruğu "Şirvanşahlar Sarayı Kompleksi Bakı, İçəri Şəhər, Qəsr küç., 76
15 Həsən bəy Zərdabi adına Təbiət Tarixi Muzeyi Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3
16 Leopold və Mstislav Rostropoviçlərin ev-muzeyi Bakı, L.və M. Rostropovichenin küç., 19
17 Azərbaycan Xalça Muzeyi Bakı, Mikayıl Useynov prospekti, 28 Muzeyin rəsmi saytı Arxivləşdirilib 2016-12-14 at the Wayback Machine
18 Məhəmməd Füzuli adına Əlyazmalar İnstitutu Bakı, Istiqlaliyyət küç. 8
19 Miniatür Kitabların Muzeyi Bakı, İçəri Şəhər, Qala döngəsi, 67 Muzeyin rəsmi saytı
20 Məmməd Səid Ordubadinin Xatirə Muzeyi Bakı, Xəqani küç. 19
21 Nizami Gəncəvi adına Azərbaycan Ədəbiyyatı Muzeyi Bakı, İstiqlaliyyət küç., 53 Muzeyin rəsmi saytı
22 Nəriman Nərimanovun xatirə muzeyi[1] Bakı, İstiqlaliyyət küç., 35
23 Qobustan dövlət tarixi-bədii qoruğu Bakı, Azərbaycan, Lermontov küç., 3
24 Rinay Malakofauna Muzeyi Bakı, Səbail rayonu, İ.Məmmədov küç.,
25 Səməd Vurğunun Ev Muzeyi[2] Bakı, Tərlan Əliyarbəyov küç., 4
26 Sərgi zalı Vəcihə Səmədova Bakı, Xəqani küç. 19
27 Üzeyir Hacıbəylinin Ev Muzeyi Bakı, Yasamal rayonu, Ak.Şamil Əzizbəyov küç, 67/69
28 Səttar Bəhlulzadənin ev-muzeyi Bakı, Əmircan qəsəbəsi, Ə.Sumbatzadə küç. 5 a Muzeyin rəsmi saytı
29 Əzim Əzimzadənin ev-muzeyi Bakı, D. Əliyeva küç., 157 Arxivləşdirilib 2018-02-20 at the Wayback Machine
30 C.Cabbarlı adına Azərbaycan Dövlət Teatr Muzeyi
31 Hüseyn Cavidin Ev Muzeyi İstiqlaliyyət küç. 8 Arxivləşdirilib 2018-06-01 at the Wayback Machine
32 Azərbaycan Tibb Muzeyi N. Rəfibəyli küç., 18
33 Olimpiya Muzeyi Olimpiya küç., 5
34 Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyi R.Behbudov küç., 5
35 Suraxanı tanker-muzeyi Salyan şosesi, 1 s

Xarici keçidlər[redaktə | mənbəni redaktə et]

Həmçinin bax[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. "Arxivlənmiş surət". 2018-02-20 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2021-01-18.
  2. "Arxivlənmiş surət". 2022-03-31 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2008-12-14.