Afrika Oyunlarında medal qazanmış ölkələrin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

1leftarrow.pngMövzu ilə bağlı əsas məqalə: Afrika Oyunları.

Afrika Oyunlarında medal qazanmış ölkələrin əlifba sırasına görə siyahısı — aşağıdakı kimidir:

Ölkə İştirak sayı Qızıl Gümüş Bürünc Ümumi
Flag of Angola.svg Anqola 7 15 17 27 59
Flag of Benin.svg Benin 9 0 2 3 5
Flag of Botswana.svg Botsvana 6 6 9 19 34
Flag of Burkina Faso.svg Burkina Faso 10 1 3 7 11
Flag of Burundi.svg Burundi 7 1 0 1 2
Flag of South Africa.svg CAR 5 259 229 177 665
Flag of Chad.svg Çad 10 1 0 9 10
Flag of Ethiopia.svg Efiopiya 10 29 39 46 114
Flag of Eritrea.svg Eritreya 2 3 1 2 6
Flag of Algeria.svg Əlcəzair 10 218 243 300 761
Flag of Cape Verde.svg Kabo-Verde 6 1 0 2 3
Flag of Cameroon.png Kamerun 10 28 47 101 176
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg KDR 10 2 3 12 17
Flag of the Republic of the Congo.svg Konqo Respublikası 10 1 10 20 31
Flag of Côte d'Ivoire.svg Kot-d’İvuar 10 19 23 41 83
Flag of Kenya.svg Keniya 10 104 111 126 341
Flag of Gabon.svg Qabon 10 6 6 20 32
Flag of The Gambia.svg Qambiya 9 0 2 0 2
Flag of Ghana.svg Qana 10 30 43 72 145
Flag of Guinea.svg Qvineya 10 1 2 1 4
Flag of Guinea-Bissau.svg Qvineya-Bisau 4 0 0 1 1
Flag of Lesotho.svg Lesoto 6 8 3 11 22
Flag of Liberia.svg Liberiya 1 1 0 1 2
Flag of Libya.svg Liviya 10 17 18 34 69
Flag of Madagascar.svg Madaqaskar 10 10 17 36 63
Flag of Malawi.svg Malavi 7 0 0 2 2
Flag of Mali.svg Mali 10 5 6 9 21
Flag of the Central African Republic.svg MAR 6 1 2 2 5
Flag of Mauritius.svg Mavriki 7 10 21 34 65
Flag of Morocco.svg Mərakeş 3 9 12 15 36
Flag of Egypt.svg Misir 10 463 342 340 1145
Flag of Mozambique.svg Mozambik 7 4 6 9 19
Flag of Namibia.svg Namibiya 6 5 11 20 36
Flag of Niger.svg Niger 10 0 2 8 10
Flag of Nigeria.svg Nigeriya 10 334 305 295 934
Flag of Rwanda.svg Ruanda 7 1 4 0 5
Flag of Sao Tome and Principe.svg San-Tome və Prinsipi 3 0 1 2 3
Flag of Senegal.svg Seneqal 10 48 48 90 186
Flag of Seychelles.svg Seyşel adaları 7 1 17 27 45
Flag of Somalia.svg Somali 9 1 0 0 1
Flag of Sudan.svg Sudan 10 5 1 3 9
Flag of Swaziland.svg Svazilend 9 1 0 2 3
Flag of Sierra Leone.svg Syerra-Leone 6 1 2 1 4
Flag of Tanzania.svg Tanzaniya 10 4 9 10 23
Flag of Togo.svg Toqo 10 0 2 11 13
Flag of Tunisia.svg Tunis 10 152 132 146 430
Flag of Uganda.svg Uqanda 10 21 20 36 77
Flag of Zambia.svg Zambiya 10 4 5 23 32
Flag of Zimbabwe.svg Zimbabve 7 24 33 59 116
Ümumi 1790 1747 2140 5677

Xarici keçidlər[redaktə]