Nu metal qruplarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Qrup Ölkə Fəaliyyət illəri
2PU Polşa Polşa 2001-günümüz
2X Çili Çili 1994-günümüz
7000$ Rusiya Rusiya 1999-günümüz
40 Below Summer ABŞ ABŞ 19982005, 2006
36 Creyzifists ABŞ ABŞ 1994-günümüz
4Lyn Almaniya Almaniya 1995-günümüz
##### Belarus Belarus 2001-günümüz
A Böyük Britaniya Böyük Britaniya 1993-günümüz
Adema ABŞ ABŞ 2000-günümüz
Alien Ant Farm ABŞ ABŞ 19952008, 2009-günümüz
[AMATORY] Rusiya Rusiya 20012012
Amen ABŞ ABŞ 1994-günümüz
Amerikan Hed Çarc ABŞ ABŞ 19972009
A.N.I.M.A.L. Argentina Argentina 1992-2006
ANNA Ukrayna Ukrayna 2002-günümüz
AqME Fransa Fransa 1999-günümüz
Apartment 26 Böyük Britaniya Böyük Britaniya 1999-2004
Back-On Yaponiya Yaponiya 2002-günümüz
Barcode Serbiya Serbiya ?–günümüz
Betzefer İsrail İsrail 1998-günümüz
Big Ass Tailand Tailand 1997-günümüz
Bugarska Skupština Xorvatiya Xorvatiya 2007-günümüz
Cancel Sloveniya Sloveniya 1998-2004, 2009-günümüz
Candy 66 Venesuela Venesuela 1998-günümüz
Carajo Argentina Argentina 2001-günümüz
Chimaria ABŞ ABŞ 1998-günümüz
Chipset Zero Braziliya Braziliya 1997-günümüz
Choldra Braziliya Braziliya 2000-günümüz
Clawfinger İsveç İsveç 1988–günümüz
Coal Chamber ABŞ ABŞ 1994-2003
Cocotte Minute Çexiya Çexiya 2002–günümüz
Cold ABŞ ABŞ 19962006, 2009-günümüz
Crazy Town ABŞ ABŞ 1995–2003, 2007–günümüz
DespeyrsRey Yaponiya Yaponiya 1999-günümüz
Deadsy ABŞ ABŞ 19952007
Deez Nuts Avstraliya Avstraliya 2007-günümüz
Defenstreyşn Böyük Britaniya Böyük Britaniya 19992004
Deftones ABŞ ABŞ 1988–günümüz
Demon Hanter ABŞ ABŞ 2000-günümüz
Dir En Grey Yaponiya Yaponiya 1997-günümüz
Disturbed ABŞ ABŞ 1995-günümüz
Dop ABŞ ABŞ 1997-günümüz
Downset ABŞ ABŞ 1989-2009
Dragon Red Malayziya Malayziya 2001-günümüz
Drowning Pool ABŞ ABŞ 1996-günümüz
Dry Kill Logic ABŞ ABŞ 1993-günümüz
Dža ili Bu Serbiya Serbiya 1987-1989, 2003-günümüz
Ebola Tailand Tailand 1996-günümüz
Ektomorf Macarıstan Macarıstan 1994-günümüz
Eths Fransa Fransa 1989-günümüz
Evil Not Alone Rusiya Rusiya 2005–günümüz
Exilia İtaliya İtaliya 1998-günümüz
Exist/ Rusiya Rusiya 2010-günümüz
Flaw ABŞ ABŞ 19952004, 2006-günümüz
Flaylif ABŞ ABŞ 2000-günümüz
Flymore Rusiya Rusiya 2002-günümüz
Folder İtaliya İtaliya ?-günümüz
Fury of Five ABŞ ABŞ 1994-2000
Glassjaw ABŞ ABŞ 1993-günümüz
Godhead ABŞ ABŞ 1994-günümüz
Godsmack ABŞ ABŞ 1995-günümüz
Grinspoon Avstraliya Avstraliya 1995-günümüz
Guano Apes Almaniya Almaniya 19942005, 2009-günümüz
H-Blockx Almaniya Almaniya 1991-günümüz
(həd) P.E. ABŞ ABŞ 1994-günümüz
Hed'l'vyz Fransa Fransa 2004-günümüz
Hollywood Undead ABŞ ABŞ 2005-günümüz
Human Waste Project ABŞ ABŞ 19931998, 2008-2009
Ill Niño ABŞ ABŞ 1998-günümüz
Insolence ABŞ ABŞ 1995-günümüz
Jane Air Rusiya Rusiya 1998-günümüz
Karnivool Avstraliya Avstraliya 1997-günümüz
Kill II This Böyük Britaniya Böyük Britaniya 1995-2003
Kittie Kanada Kanada 1996-günümüz
Kluaythai Tailand Tailand 2002-günümüz
Korn ABŞ ABŞ 1993-günümüz
Libra Çili Çili 2002-günümüz
Limp Bizkit ABŞ ABŞ 1995-günümüz
Lifer ABŞ ABŞ 1999-günümüz
Linkin Park ABŞ ABŞ 1996-günümüz
Linea 77 İtaliya İtaliya 1993-günümüz
Lostprophets Böyük Britaniya Böyük Britaniya 1997-günümüz
Machine Head ABŞ ABŞ 1992-günümüz
maNga Türkiyə Türkiyə 2002-günümüz
Maximum the Hormone Yaponiya Yaponiya 1998-günümüz
Methods of Mayhem ABŞ ABŞ 19992000, 2009-günümüz
Microwave Vyetnam Vyetnam ?-günümüz
Molotov Meksika Meksika 1995-günümüz
Mudvayne ABŞ ABŞ 1996-günümüz
Mushroomhead ABŞ ABŞ 1992-günümüz
My Ruin ABŞ ABŞ 1999-günümüz
Naratu Malayziya Malayziya 1998-günümüz
No Gravity Slovakiya Slovakiya 1996-günümüz
Norma Jean ABŞ ABŞ 1997-günümüz
Nonpoint ABŞ ABŞ 1997-günümüz
Oficina G3 Braziliya Braziliya 1987–günümüz
One Minute Silence İrlandiya İrlandiya 19952003, 2010-günümüz
Orgy ABŞ ABŞ 19962004, 2010-günümüz
Oringchains Vyetnam Vyetnam 2009-günümüz
Otep ABŞ ABŞ 2000-günümüz
Overhype Çexiya Çexiya 2004-günümüz
P.O.D. ABŞ ABŞ 1992-günümüz
Panik Almaniya Almaniya 2002-günümüz
Papa Roach ABŞ ABŞ 1993-günümüz
Pia Cənubi Koreya Cənubi Koreya 1998–günümüz
Powerman 5000 ABŞ ABŞ 1997-2003, 2007-günümüz
Primer 55 ABŞ ABŞ 1991-günümüz
Project 86 ABŞ ABŞ 1996-günümüz
Puddle of Mudd ABŞ ABŞ 19921999, 2000-günümüz
Puya Puerto-Riko Puerto-Riko 19882005, 2009-günümüz
Quarashi İslandiya İslandiya 19962005
Rage Against the Machine ABŞ ABŞ 19912000, 2007-günümüz
Raging Speedhorn Böyük Britaniya Böyük Britaniya 19982008
Rekiem Çili Çili 1995-2009
Resorte Meksika Meksika 1995-günümüz
Saint Loco İndoneziya İndoneziya 2004-günümüz
Saliva ABŞ ABŞ 1996-günümüz
Seether Cənubi Afrika Respublikası CAR 1999-günümüz
Seo Taiji Cənubi Koreya Cənubi Koreya 1998-günümüz
Sevendust ABŞ ABŞ 1994-günümüz
Skindred Böyük Britaniya Böyük Britaniya 1998-günümüz
Skinhate Ukrayna Ukrayna 1998–günümüz
Skinlab ABŞ ABŞ 19942003, 2007-günümüz
Skre4 Bolqarıstan Bolqarıstan ?-günümüz
Slapshock Filippin Filippin 1997–günümüz
Slaves on Dope Kanada Kanada 1994-2004, 2009-günümüz
Slipknot ABŞ ABŞ 1995–günümüz
Smæk Danimarka Danimarka ?–günümüz
Small Fire Vyetnam Vyetnam ?-günümüz
Smash Hit Combo Fransa Fransa 2005–günümüz
Staind ABŞ ABŞ 1995-günümüz
Stuck Mojo ABŞ ABŞ 19892000, 2005-günümüz
Thousand Foot Krutch Kanada Kanada 1995–günümüz
Three Bullets Rusiya Rusiya 2007–günümüz
Tracktor Bowling Rusiya Rusiya 1996–günümüz
Trendy HooliGuns Yunanıstan Yunanıstan 2006-günümüz
Twisted Machine Çin ÇXR 1998–günümüz
Unformal Azərbaycan Azərbaycan 2000–günümüz
Vița de Vie Rumıniya Rumıniya 1996–günümüz
Vordan Karmir Ermənistan Ermənistan 2004–günümüz
Xkrude İspaniya İspaniya 1997-günümüz
Yaksa Çin ÇXR 1997-günümüz
БеZумные Усилия Rusiya Rusiya 2002-2009
Психея Rusiya Rusiya 1996-günümüz
СЛОТ Rusiya Rusiya 2002-günümüz
ТОЛ Ukrayna Ukrayna 2003–günümüz

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]