"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı
"Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə" medalı
Hərbi xidmətdə fərqlənməyə görə medalı.jpg

Ölkə Azərbaycan Azərbaycan
Ardıcıllıq
Yüksək mükafat "Hərbi xidmətlərə görə" medalı
Kiçik mükafat "Sərhəddə fərqlənməyə görə" medalı

1-ci dərəcəli[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli[redaktə | əsas redaktə]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əsgərli Emil Əlihüseyn oğlu — 15.11.2013[1]
  2. Qasımov Sərxan Vaqif oğlu — 27.12.2013[2]

3. Isgenderov Ilham Resid oglu-2013(3)

  1. Cəfərov Elnur Cəfər oğlu — 23.01.2014[3]
  2. Əzizov Səbuhi Rüstəm oğlu — 27.01.2014[4]
  3. Quliyev Eşqin Firəddin oğlu — 07.02.2014[5]
  4. Nöhbalayev Kərəm Şahin oğlu (ölümündən sonra) — 26.02.2014[6]
  5. Həsənov Elvin Çingiz oğlu (ölümündən sonra) — 17.03.2014[7]
  6. Abilov Xudaverdi Fərhad oğlu (ölümündən sonra) — 28.05.2014[8]
  7. Kərimov Səməndər Fazil oğlu (ölümündən sonra) — 17.06.2014[9]
  8. Almazov İsə Ziyad oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  9. Əliyev Pərvin Səlahəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  10. Hüseynov Rahil Əfsər oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  11. Əhmədov Elçin Rasim oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  12. Quliyev Sənan Qeyrət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  13. Əhmədov Qaryağdı Eldar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  14. Məmmədov Səftər Əlihüseyn oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  15. Rəhimov Əli Fətulla oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  16. Coşqunov Mustafa Əhmədcan oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  17. Abdulov Hüseyn Etibar oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  18. İbrahimov Elnur Məhiyəddin oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  19. Poladov Vüqar Hidayət oğlu (ölümündən sonra) — 03.08.2014[10]
  20. Qarazadə Anar Vidadi oğlu (ölümündən sonra) — 05.08.2014[11]
  21. Muradov İlkin Məmməd oğlu — 12.11.2014[12]
  22. Fətəlizadə Rüfət —2014

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Isgenderov Ilham Resid oglu-2013

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bir şəhidin həyat hekayəsi… qazeta.com  (azərb.)
  2. Azərbaycan Ordusunun şəhid olmuş əsgəri dəfn edilib. movqe.az  (azərb.)
  3. Nazir şəhid olan zabiti medalla təltif etdi. qafqazinfo.az  (azərb.)
  4. Müdafiə Nazirliyi Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin zabitinin şəhid olması barədə məlumat yayıb. az.apa.az  (azərb.)
  5. Erməni snayperi əsgərimizi vurdu - Foto qafqazinfo.az  (azərb.)
  6. Əsgərimiz Xocalı soyqırımı günü şəhid oldu bugun.az  (azərb.)
  7. Zakir Həsənov şəhid əsgəri ölümündən sonra təltif edib dia.az  (azərb.)
  8. "Erməni kəşfiyyat-diversiya qrupu növbəti dəfə postumuza basqın etməyə cəhd göstərib" (azərb.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-05-28.
  9. "Cəbhə xəttində itkilərin sayı 13-ə çatıb" (azərb.). mod.gov.az. 28 may 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-06-17.
  10. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 "Müdafiə naziri şəhidləri təltif edib" (azərb.). mod.gov.az. 3 avqust 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-08-04.
  11. "Yaralı əsgər vəfat etdi" (azərb.). azerlife.org. 5 avqust 2014 il. İstifadə tarixi: 2014-08-05.
  12. Müdafiə naziri helikopteri vuranı mükafatlandırdı.