"Dövlət qulluğunda fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasova Adilə Ziyat qızı — 22. iyun 2007
  2. Abdullayeva Hafizə Kamil qızı — 22. iyun 2007
  3. Ağayev Səfa Malik oğlu — 22. iyun 2007
  4. Babayev Fikrət Murad oğlu — 22. iyun 2007
  5. Bağırov Məhərrəm Şaban oğlu — 22. iyun 2007
  6. Bayramov Fəxrəddin Bayram oğlu — 22. iyun 2007
  7. Bəşirov Şərif Cəbrayıl oğlu — 22. iyun 2007
  8. Canməmmədov Fikrət Yəhya oğlu — 22. iyun 2007
  9. Dadaşov Orxan Natiq oğlu — 22. iyun 2007
  10. Davıdova Svetlana Aleksandrovna — 22. iyun 2007
  11. Əhmədov Həsən Qüdrət oğlu — 22. iyun 2007
  12. Əhmədov Tofiq İslam oğlu — 22. iyun 2007
  13. Əkbərov Zaməddin Məsi oğlu — 22. iyun 2007
  14. Əliyev Canbaxış Ələkbər oğlu — 22. iyun 2007
  15. Əliyev Ələsgər Məhərrəməli oğlu — 22. iyun 2007
  16. Quiyev Hasil Qulamirzə oğlu — 22. iyun 2007
  17. Əsgərova Leyla Şəmil qızı — 22. iyun 2007
  18. Əzizov Xəlilağa Həbulla oğlu — 22. iyun 2007
  19. Güləliyev Azər Səməd oğlu — 22. iyun 2007
  20. Hacıyeva Nigar Akif qızı — 22. iyun 2007
  21. Həsənov Asəf Rəhim oğlu — 22. iyun 2007
  22. Həsənov Həsən Yusub oğlu — 22. iyun 2007
  23. Həsənova Zərifə Cəbrayıl qızı — 22. iyun 2007
  24. Həziyev Rəhim Həsən oğlu — 22. iyun 2007
  25. İsmayılova Gülnarə Əbülfət qızı — 22. iyun 2007
  26. Kazımov Akif Nayıb oğlu — 22. iyun 2007
  27. Kərimova Tahirə Kərim qızı — 22. iyun 2007
  28. Qasımov Zülfüqar İmran oğlu — 22. iyun 2007
  29. Qəniyev Əli Heybət oğlu — 22. iyun 2007
  30. Quliyev Ənvər Rza oğlu — 22. iyun 2007
  31. Quliyev Səyad İsmayıl oğlu — 22. iyun 2007
  32. Məmmədov Cavanşir İsmayıl oğlu — 22. iyun 2007
  33. Məmmədov Əli İsa Rəsul oğlu — 22. iyun 2007
  34. Məmmədov Qabil Ələsgər oğlu — 22. iyun 2007
  35. Məmmədov Sədrəddin Əkbər oğlu — 22. iyun 2007
  36. Nəcəfqulubəyov Vəli Nəsir oğlu — 22. iyun 2007
  37. Rəsulov Cəbrayıl Məmmədhəsən oğlu — 22. iyun 2007
  38. Sadıqov Abdulla Məhərrəm oğlu — 22. iyun 2007
  39. Sairbəyzadə Zemfira Səlvərovna — 22. iyun 2007
  40. Süleymanov Tahir Veys oğlu — 22. iyun 2007
  41. Şahidov Ələkbər İsak oğlu — 22. iyun 2007
  42. Şirəliyev Adil Səfər oğlu — 22. iyun 2007
  43. Şirinov Şahin Bəyiş oğlu — 22. iyun 2007
  44. Şükürov Əşrəf Xancan oğlu — 22. iyun 2007
  45. Tağıyev Rafiq Tağı oğlu — 22. iyun 2007
  46. Vahidov Qabil Adil oğlu — 22. iyun 2007
  47. Yaqubov İsmayıl Məmməd oğlu — 22. iyun 2007
  48. Yolçuyev Meydanəli Binəli oğlu — 22. iyun 2007
  49. Yusifzadə İbrahim Yusif oğlu. — 22. iyun 2007

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abuşova Solmaz İzzət qızı - 23 iyun 2008
  2. Ağadadaşov Ağa Balaqardaş oğlu- 23 iyun 2008
  3. Ağayev Ağadayı Ağahüseyn oğlu- 23 iyun 2008
  4. Ağayeva Rimma İbrahim qızı- 23 iyun 2008
  5. Allahverdiyev Müslüm Əliqulu oğlu- 23 iyun 2008
  6. Allahyarov Abbas Aslan oğlu- 23 iyun 2008
  7. Aslanov Sahib Həbib oğlu- 23 iyun 2008
  8. Babaşov Əmirxan Mehrəli oğlu- 23 iyun 2008
  9. Bağırov Vəfadar Balaqardaş oğlu- 23 iyun 2008
  10. Bayramov Paşa Əli oğlu- 23 iyun 2008
  11. Bədəlov Möhübbət Havil oğlu- 23 iyun 2008
  12. Bəşirova Züriyyət Seyidbəy qızı- 23 iyun 2008
  13. Dadaşov Mehdi Tələt oğlu- 23 iyun 2008
  14. Əbdürəhmanova Sofiya Məmməd qızı- 23 iyun 2008
  15. Əfəndiyev Nemət Əmir oğlu- 23 iyun 2008
  16. Ələkbərov Elxan Hilal oğlu- 23 iyun 2008
  17. Ələsgərov Əli Həşim oğlu- 23 iyun 2008
  18. Əliyev Famil Məmməd oğlu- 23 iyun 2008
  19. Əmirov Qurban Nəriman oğlu- 23 iyun 2008
  20. Əsgərov Çingiz İsgəndər oğlu- 23 iyun 2008
  21. Əsgərov Şəfahət Vaqif oğlu- 23 iyun 2008
  22. Hacıyev Tahir Bilal oğlu- 23 iyun 2008
  23. Haxıyev Ələsgər Abdul oğlu- 23 iyun 2008
  24. Həsənli Əleysan Cahangir oğlu- 23 iyun 2008
  25. Həziyev Salman Tapdıq oğlu- 23 iyun 2008
  26. Hümbətov Surəddin Məmmədhüseyn oğlu- 23 iyun 2008
  27. İsayev Ərəstun Abasəli oğlu- 23 iyun 2008
  28. İsmayılov İsmayıl Mirzə oğlu- 23 iyun 2008
  29. İsmayılov Ruslan Şahbaz oğlu- 23 iyun 2008
  30. İsmayılzadə Kamal Ziya oğlu- 23 iyun 2008
  31. Kazımov Elxan Hüseyn oğlu- 23 iyun 2008
  32. Qarayev Zahid Binnət oğlu- 23 iyun 2008
  33. Qasımov Mayıl Nurəddin oğlu- 23 iyun 2008
  34. Qasımov Ziyavəddin Əli oğlu- 23 iyun 2008
  35. Qəribov Əli İbrahim oğlu- 23 iyun 2008
  36. Quliyev Ceyhun Aydın oğlu- 23 iyun 2008
  37. Quliyev Fəxri İbrahim oğlu- 23 iyun 2008
  38. Quliyev Sahib Abbas oğlu- 23 iyun 2008
  39. Quliyeva Minə İbadulla qızı- 23 iyun 2008
  40. Qurbanov Akif Şərif oğlu- 23 iyun 2008
  41. Qurbanova Anaxanım Məlik qızı- 23 iyun 2008
  42. Məhərrəmov Məhərrəm Məmmədəli oğlu- 23 iyun 2008
  43. Məmmədov Eldar Heydər oğlu- 23 iyun 2008
  44. Məmmədov İlyas Hacı oğlu- 23 iyun 2008
  45. Məmmədov Müsəddiq Əli oğlu- 23 iyun 2008
  46. Məmmədov Nadir Qafur oğlu- 23 iyun 2008
  47. Məmmədov Ramazan İbadulla oğlu- 23 iyun 2008
  48. Məmmədov Sərdar İsa oğlu- 23 iyun 2008
  49. Məmmədova Şərafət Əli Əsgər qızı- 23 iyun 2008
  50. Məmmədova Zərifə Həsən qızı- 23 iyun 2008
  51. Muxtarov Ramiz Məcid oğlu- 23 iyun 2008
  52. Muradov Ramazan İmran oğlu- 23 iyun 2008
  53. Nəcəfli Bəsti Yunis qızı- 23 iyun 2008
  54. Novruzova Cəmilə Əlipolad qızı- 23 iyun 2008
  55. Piriyev Əzim Səlim oğlu- 23 iyun 2008
  56. Ramazanzadə Lalə Məmməd qızı- 23 iyun 2008
  57. Rəhimli Səadət Qələndər qızı- 23 iyun 2008
  58. Səfərov Namiq Bəhəddin oğlu- 23 iyun 2008
  59. Səfixanlı Aydın Məhəmməd oğlu- 23 iyun 2008
  60. Səmədov Səməd Cəlil oğlu- 23 iyun 2008
  61. Sərdarlı Tuqay Cavanşir oğlu- 23 iyun 2008
  62. Sultanov Rafiq Səməd oğlu- 23 iyun 2008
  63. Süleymanova Familə Əbdüləziz qızı- 23 iyun 2008
  64. Ümidova Nəzakət Məmməd qızı- 23 iyun 2008
  65. Vəliyev Adil İsrayıl oğlu- 23 iyun 2008
  66. Vəliyev Valeh Zöhrab oğlu- 23 iyun 2008
  67. Zamanov Əbdülhüseyn Şahhüseyn oğlu- 23 iyun 2008

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qasımov Eldəniz Oktay oğlu — 19. fevral 2009[1]
  2. Rzayeva Şükufə İsmayıl qızı — 19. fevral 2009[1]

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Aləddin Nadir oğlu - 22 iyun 2010
  2. Abbasova Könül Əfqan qızı - 22 iyun 2010
  3. Abbasova Zemfira Muxtar qızı - 22 iyun 2010
  4. Abdullayeva Xumara Xanbaba qızı - 22 iyun 2010
  5. Ağabalayev Cahangir Vəli oğlu - 22 iyun 2010
  6. Ağakişiyev Əli Oruc oğlu - 22 iyun 2010
  7. Ağayev Kamal Baxşalı oğlu - 22 iyun 2010
  8. Arxangelski Valeri Anatolyeviç - 22 iyun 2010
  9. Aslanov Ataş Əliş oğlu - 22 iyun 2010
  10. Aslanov Aydın Aslan oğlu - 22 iyun 2010
  11. Aslanov Bağır Əhliman oğlu - 22 iyun 2010
  12. Babayev Fikrət Köçəri oğlu - 22 iyun 2010
  13. Cabbarov Ələddin İlyas oğlu - 22 iyun 2010
  14. Cavadov Şahmalı Kalvalı oğlu - 22 iyun 2010
  15. Cəfərov İlqar Mərdan oğlu - 22 iyun 2010
  16. Cəfərova Şəfiqə İsmayıl qızı - 22 iyun 2010
  17. Əfəndiyev Yasin Əmir oğlu - 22 iyun 2010
  18. Ələsgərov Arif Aslan oğlu - 22 iyun 2010
  19. Əmirova Meri Bayram qızı - 22 iyun 2010
  20. Əsgərov Eldar İsmayıl oğlu - 22 iyun 2010
  21. Həmidov Nurəddin Abdulla oğlu - 22 iyun 2010
  22. Həmidov Rafiq Bəylər oğlu - 22 iyun 2010
  23. Hənifəyev Hacımurad Abdulla oğlu - 22 iyun 2010
  24. Həsənov Elmir Mirzəağa oğlu - 22 iyun 2010
  25. Həsənov Qəzənfər Kərim oğlu - 22 iyun 2010
  26. Hüseynov Əzizulla Ağahüseyn oğlu - 22 iyun 2010
  27. Hüseynov İlqar Məmməd oğlu - 22 iyun 2010
  28. Hüseynov Məzahim Rafik oğlu - 22 iyun 2010
  29. Hüseynov Orucəli Bəhlul oğlu - 22 iyun 2010
  30. Xələfova Zemfira Faiq qızı - 22 iyun 2010
  31. Xəlilov Nəbi Hümbət oğlu - 22 iyun 2010
  32. İbrahimov Nazim Məhərrəm oğlu - 22 iyun 2010
  33. İmamverdiyev Məhyəddin Vəliş oğlu - 22 iyun 2010
  34. İsayev Natiq Əli oğlu - 22 iyun 2010
  35. İskəndərzadə Nəzakət İskəndər qızı - 22 iyun 2010
  36. İsmayılov İsmayıl Hacı oğlu - 22 iyun 2010
  37. İsmayılov Mahir İslam oğlu - 22 iyun 2010
  38. İsmayılova Həqiqət Məmməd qızı - 22 iyun 2010
  39. İsmayılova Sevinc Məmməd qızı - 22 iyun 2010
  40. Karmayeva Lyubov Mixaylovna - 22 iyun 2010
  41. Kazımova Gülənbər Nəbi qızı - 22 iyun 2010
  42. Kərimova Xalidə Zabit qızı - 22 iyun 2010
  43. Qafarov Əyyub Sadıq oğlu - 22 iyun 2010
  44. Qaibov Mehman Əjdər oğlu - 22 iyun 2010
  45. Qasımov Qalib Davud oğlu - 22 iyun 2010
  46. Qasımova Rəsmiyyə Adil qızı - 22 iyun 2010
  47. Quliyev Sənan Səməd oğlu - 22 iyun 2010
  48. Qurbanov Nəriman Əhmədağa oğlu - 22 iyun 2010
  49. Lətifov Mehdi Əli Ağa oğlu - 22 iyun 2010
  50. Mahmudov Əlican Əli oğlu - 22 iyun 2010
  51. Mehdiyeva Svetlana Əli qızı - 22 iyun 2010
  52. Məcidova Fəridə İbrahim qızı - 22 iyun 2010
  53. Məhərrəmov Məhəmməd Yusif oğlu - 22 iyun 2010
  54. Məlikova Elmira Ağarza qızı - 22 iyun 2010
  55. Məmmədov Əli Həsən oğlu - 22 iyun 2010
  56. Məmmədov Mehman Hümbət oğlu - 22 iyun 2010
  57. Məmmədov Məhəmməd Ağalar oğlu - 22 iyun 2010
  58. Məmmədov Məmməd Əli oğlu - 22 iyun 2010
  59. Məmmədov Muxtar Əlişan oğlu - 22 iyun 2010
  60. Məmmədov Namiq Savalan oğlu - 22 iyun 2010
  61. Məmmədov Telman Tarverdi oğlu - 22 iyun 2010
  62. Məmmədova Firuzə Əbdüləli qızı - 22 iyun 2010
  63. Məmmədova Nəzakət Novruz qızı - 22 iyun 2010
  64. Məmmədzadə Akif Rəcəb oğlu - 22 iyun 2010
  65. Mənsimov Yaşar Qulu oğlu - 22 iyun 2010
  66. Mikayıllı Rizvan Aslan oğlu - 22 iyun 2010
  67. Mirzəyev Mahir Xanış oğlu - 22 iyun 2010
  68. Mustafayev Rəfail Rəşid oğlu - 22 iyun 2010
  69. Nabatəliyeva Həqiqət Cəmil qızı - 22 iyun 2010
  70. Nəcəfov Cavid Qardaşəli oğlu - 22 iyun 2010
  71. Rəcəbova Rəxşəndə Mirzəqulu qızı - 22 iyun 2010
  72. Rəhimova Nailə Sultan qızı - 22 iyun 2010
  73. Rəsulova Ülkər Hüseyn qızı - 22 iyun 2010
  74. Seyidov Mirəli Lətif oğlu - 22 iyun 2010
  75. Seyidov Yusif Mirabbas oğlu - 22 iyun 2010
  76. Səmədov Qüdrət Camaləddin oğlu - 22 iyun 2010
  77. Şahbazov Zakir Vəkil oğlu - 22 iyun 2010
  78. Şərbətov Malik Məmməd oğlu - 22 iyun 2010
  79. Tağıyev Nurməmməd Əzməmməd oğlu - 22 iyun 2010
  80. Tağızadə İsmayıl Kamal oğlu - 22 iyun 2010
  81. Tapdıqov Əbülfət Əli oğlu - 22 iyun 2010
  82. Vahabova Əzizə Saatxan qızı - 22 iyun 2010
  83. Vəliyev Azad Nəriman oğlu - 22 iyun 2010
  84. Yaqubov Heydar Mirzağa oğlu - 22 iyun 2010
  85. Zeynalov Eldar Əhməd oğlu - 22 iyun 2010

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Abbasqulu Cəfərqulu oğlu — 22. iyun 2012[2].
  2. Abıyev Nadir Mikayıl oğlu — 22. iyun 2012[2]
  3. Ağazadə Məzahir Ataxan oğlu — 22. iyun 2012[2]
  4. Axundov İlham Aydın oğlu — 22. iyun 2012[2]
  5. Allahverdiyev Xanoğlan Əhməd oğlu — 22. iyun 2012[2]
  6. Allahverdiyeva Rəna Allahverdi qızı — 22. iyun 2012
  7. Astanov Elşən Əvəz oğlu — 22. iyun 2012[2]
  8. Babaliyeva Fatimə Ağali qızı — 22. iyun 2012[2]
  9. Babayev Mövlan Cavad oğlu — 22. iyun 2012[2]
  10. Babayeva İradə Nəriman qızı — 22. iyun 2012[2]
  11. Bağırov Mais Böyük Ağa oğlu — 22. iyun 2012[2]
  12. Bağırzadə Elxan Faiq oğlu — 22. iyun 2012[2]
  13. Baxşəliyev Natiq Ələkbər oğlu — 22. iyun 2012[2]
  14. Bəşirli Səməd Əlövsət oğlu — 22. iyun 2012[2]
  15. Bəşirov Əhmədiyə İdris oğlu — 22. iyun 2012[2]
  16. Bəylərova Təranə Yunus qızı — 22. iyun 2012[2]
  17. Cahangirova Firuzə Adil qızı — 22. iyun 2012[2]
  18. Canmirzəyev Ağamirzə Ağababa oğlu — 22. iyun 2012[2]
  19. Cəfərov Ayxan Məmməd oğlu — 22. iyun 2012[2]
  20. Cəfərova Şəfəq Əjdər qızı — 22. iyun 2012[2]
  21. Çaybasarski Məcid Mayis oğlu — 22. iyun 2012[2]
  22. Əliyev Bəhruz Əli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  23. Əliyev Fərhad Rəcəb oğlu — 22. iyun 2012[2]
  24. Əliyev Qənimət Eldar oğlu — 22. iyun 2012[2]
  25. Əliyev Mübariz Mütəllim oğlu — 22. iyun 2012[2]
  26. Əliyev Vaqif Şükür oğlu — 22. iyun 2012[2]
  27. Əliyev Vüqar Saydam oğlu — 22. iyun 2012[2]
  28. Əlizadə Vilayət Saleh oğlu — 22. iyun 2012[2]
  29. Əsədov Taryel Məmməd oğlu — 22. iyun 2012[2]
  30. Əsgərov İlham Əlihüseyn oğlu — 22. iyun 2012[2]
  31. Fərhadov Gəray Fərhad oğlu — 22. iyun 2012[2]
  32. Fərzəliyev İsmixan Hədi oğlu — 22. iyun 2012[2]
  33. Fətəliyev Salman Əbil oğlu — 22. iyun 2012[2]
  34. Gözəlova Nina Yakovlevna — 22. iyun 2012[2]
  35. Gülmalıyev Allahverdi Qara oğlu — 22. iyun 2012[2]
  36. Hacıbəyli Vaqif Şamxal oğlu — 22. iyun 2012[2]
  37. Hacıyev Nəriman Hümbət oğlu — 22. iyun 2012[2]
  38. Hacıyev Nizami Sabir oğlu — 22. iyun 2012[2]
  39. Həsənov Hüseyn Vəli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  40. Həsənov Mehdi Alı oğlu — 22. iyun 2012[2]
  41. Həsənov Vaqif Əbdüləli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  42. Həsənova Dilavuz Davud qızı — 22. iyun 2012[2]
  43. Həsənova Qəmzə Bəhyəddin qızı — 22. iyun 2012[2]
  44. Həsənova Zemfira Kərim qızı — 22. iyun 2012[2]
  45. Hüseynli Fuad Məhəmməd oğlu — 22. iyun 2012[2]
  46. Hüseynov Rövşən Yaqub oğlu — 22. iyun 2012[2]
  47. Hüseynov Sabir Ağahüseyn oğlu — 22. iyun 2012[2]
  48. Hüseynova-Didavari Nigar Zakir qızı — 22. iyun 2012[2]
  49. İbrahimov Bünyad Qənimət oğlu — 22. iyun 2012[2]
  50. İbrahimova Gülnarə Sabir qızı — 22. iyun 2012[2]
  51. İsgəndərli Nizaməddin Ağacan oğlu — 22. iyun 2012[2]
  52. İsmayılov Cüneyid Qiyas oğlu — 22. iyun 2012[2]
  53. İsmayılov İlham Mehdixan oğlu — 22. iyun 2012[2]
  54. Jabina Olqa Timofeyevna — 22. iyun 2012[2]
  55. Kərimli Elmidar Heydər oğlu — 22. iyun 2012[2]
  56. Kərimov Fikrət Kərim oğlu — 22. iyun 2012[2]
  57. Kərimova Lalə Fikrət qızı — 22. iyun 2012[2]
  58. Qasımov Murad Fikrət oğlu — 22. iyun 2012[2]
  59. Qasımova Humay İldırım qızı — 22. iyun 2012[2]
  60. Qədirov Akif Veysəl oğlu — 22. iyun 2012[2]
  61. Qədirov Zahid Sırac oğlu — 22. iyun 2012[2]
  62. Qəhrəmanov Ramiz Əhəd oğlu — 22. iyun 2012[2]
  63. Qəmbərov Rəfail Əli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  64. Qocayev Cavanşir Dövlət oğlu — 22. iyun 2012[2]
  65. Quliyeva Səmayə Salman qızı — 22. iyun 2012[2]
  66. Qurbanov İlqar İskəndər oğlu — 22. iyun 2012[2]
  67. Mahmudov Vaqif Yunis oğlu — 22. iyun 2012[2]
  68. Maqsudova Adilə Məhərrəm qızı — 22. iyun 2012[2]
  69. Manafova Ərəbiyyə Mədət qızı — 22. iyun 2012[2]
  70. Məhərrəmov Məhərrəm Mustafa oğlu — 22. iyun 2012[2]
  71. Məmişov Kamran Kamal oğlu — 10. fevral 2012[3]
  72. Məmişov Əhməd Meysəm oğlu — 22. iyun 2012[2]
  73. Məmmədov Arzu Alay oğlu — 22. iyun 2012[2]
  74. Məmmədov Azər Ələsgər oğlu — 22. iyun 2012[2]
  75. Məmmədov Cəlal Mirzağa oğlu — 22. iyun 2012[2]
  76. Məmmədov Hafiz Əli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  77. Məmmədov Sahib Əli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  78. Məmmədova Fəxriyyə Həsən qızı — 22. iyun 2012[2]
  79. Məmmədova Gülnarə Raqif qızı — 22. iyun 2012[2]
  80. Mənafov Cəfər Xəlil oğlu — 22. iyun 2012[2]
  81. Mikayılov İsrafil Şahsuvar oğlu — 22. iyun 2012[2]
  82. Muxtarov Cəfər Həmid oğlu — 22. iyun 2012[2]
  83. Mursaquliyev Feyyaz Lətifulla oğlu — 22. iyun 2012[2]
  84. Muradov Emin Cəmil oğlu — 24. yanvar 2012Sitat səhvi: Invalid <ref> tag;

invalid names, e.g. too many

  1. Musayev Paşa Məlik oğlu — 22. iyun 2012[2]
  2. Mustafayev Dilavər Əli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  3. Nərimanov Məhərrəm Cəlil oğlu — 22. iyun 2012[2]
  4. Novruzov Malik Adil oğlu — 22. iyun 2012[2]
  5. Novruzov Rasim Səbzalı oğlu — 22. iyun 2012[2]
  6. Oğulov Əli Oğul oğlu — 22. iyun 2012[2]
  7. Orucov Babalı Yunis oğlu — 22. iyun 2012[2]
  8. Rəhimov Ramiz Məhəmmədəli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  9. Rəhmanov Xalıq Qəhrəman oğlu — 22. iyun 2012[2]
  10. Rəsulov Cahangir Bəşir oğlu — 22. iyun 2012[2]
  11. Rzayev Baləli Yağnəli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  12. Rzayev Malik İbrahim oğlu — 22. iyun 2012[2]
  13. Rzayev Vaqif Rəşid oğlu — 22. iyun 2012[2]
  14. Rzazadə Həsən Hacı oğlu — 22. iyun 2012[2]
  15. Sadıx-zadə Rasim Əbulfəz oğlu — 22. iyun 2012[2]
  16. Salahov Sərdar Şahmar oğlu — 22. iyun 2012[2]
  17. Seyidov Mirzəxan Həsənbala oğlu — 22. iyun 2012[2]
  18. Səfərova Təranə Qaryağdı qızı — 22. iyun 2012[2]
  19. Səlimov Vüqar Surxay oğlu — 22. iyun 2012[2]
  20. Səmədov Naiq Soltan oğlu — 22. iyun 2012[2]
  21. Səttarova Məlahət İsmət qızı — 22. iyun 2012[2]
  22. Süleymanova Hədiyyə Rizvan qızı — 22. iyun 2012[2]
  23. Vəliyev Əmir Vəli oğlu — 22. iyun 2012[2]
  24. Yədullayev Yədulla Fətulla oğlu — 22. iyun 2012[2]
  25. Zeynalova Səbinə Allahverdi qızı — 22. iyun 2012[2]
  26. Babayev Zakir Hadı oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  27. Cəfərova Şəlalə Ziyad qızı — 8. oktyabr 2012[4]
  28. Ələsgərov Aqil Məmməd oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  29. Əlizadə Fuad Rəhim oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  30. Əzizov Natik Bayram oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  31. Məmiyev Təzəxan İrac oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  32. Muradov Həmzə Məşdi oğlu — 8. oktyabr 2012[4]
  33. Abbasova Tahirə Fəhrad qızı — 31. oktyabr 2012[5].
  34. Mustafayev Gülağa Mirhəsən oğlu — 31. oktyabr 2012
  35. Abdullayev Bəhruz Qara oğlu — 20. noyabr 2012[6].
  36. Əkbərova Səadət Binyamin qızı — 20. noyabr 2012
  37. İsmayılova Tamilla İslam qızı — 20. noyabr 2012
  38. Kazımov Miri Yusub oğlu — 20. noyabr 2012
  39. Qurbanov Natiq Sabir oğlu — 20. noyabr 2012
  40. Məmmədov Rəhman Elmaz oğlu — 20. noyabr 2012
  41. Soltanov Mehman Nəsir oğlu — 20. noyabr 2012
  42. Şivəxanov Bayram Həmzə oğlu — 20. noyabr 2012
  43. Təhməzov Şahin Ziyad oğlu — 20. noyabr 2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bədəlbəyli Nadirə Rasim qızı — 7. may 2013[7]
  2. Həsənli Xudayət İskəndər oğlu — 7. may 2013[7]
  3. Xudaverdiyev Ağahüseyn Kamal oğlu – 4. sentyabr 2013[8]
  4. Əkbərova Şölə Mürşüd qızı – 4. sentyabr 2013[8]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Qulam Nadir oğlu — 6. fevral 2014[9]
  2. Novruzova İradə Əli qızı — 6. fevral 2014[9]
  3. Təmirov Əlyar Rövşən oğlu — 6. fevral 2014[9]
  4. Əliyev Kamran Əhəd oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  5. Dayıyev Rəşad Hikmət oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  6. Dənyarov Ramin Zakir oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  7. Qasımlı Faiq Cavad oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  8. Qasımov Nizami Yunis oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  9. Quliyev Cəmaləddin Əlibala oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  10. Məcidov İlkin Sabir oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  11. Mustafayev Siyavuş Abdulla oğlu — 21. oktyabr 2014[10]
  12. Vəliyev Samir Teymur oğlu — 21. oktyabr 2014[10]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Raqif Arif oğlu — 2. mart 2015[11]
  2. Abdullayev Elnur Şahin oğlu — 2. mart 2015[11]
  3. Bayramov Cəmil Baxış oğlu — 2. mart 2015[11]
  4. Əhmədov Vüqar Fərman oğlu — 2. mart 2015[11]
  5. Əliyev Rauf Faiq oğlu — 2. mart 2015[11]
  6. Həsənov Mayıl Həsən oğlu — 2. mart 2015[11]
  7. Hüseynov Şahmar Yaqub oğlu — 2. mart 2015[11]
  8. Kərimov Kənan Elman oğlu — 2. mart 2015[11]
  9. Qiyasov Elçin Mirkamal oğlu — 2. mart 2015[11]
  10. Quliyev Rasim Vaqif oğlu – 22. iyun 2015[12]
  11. Qurbanzadə Fərid Vidadi oğlu — 2. mart 2015[11]
  12. Mehdiyev Elmir Qardaşxan oğlu — 2. mart 2015[11]
  13. Məmmədov Aydın Ağa-Əli oğlu — 2. mart 2015[11]
  14. Məmmədov Zair Məmmədağa oğlu — 2. mart 2015[11]
  15. Nəcəfov Elçin Emil oğlu — 2. mart 2015[11]
  16. Nəcəfov İlqar Məhəmməd oğlu — 2. mart 2015[11]
  17. Nəsibov Müzəffər Həmid oğlu — 2. mart 2015[11]
  18. Novruzov Nəcəf Əhməd oğlu — 2. mart 2015[11]
  19. Paçalov Rasim Əyyub oğlu — 2. mart 2015[11]
  20. Rəhimov Ramin Urşan oğlu — 2. mart 2015[11]
  21. Tağıyeva Gülgəz Əbülfəz qızı — 2. mart 2015[11]
  22. Ziyadov Azəri Böyükkişi oğlu — 2. mart 2015[11]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasov Azim Heydər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  2. Abbasova Ülviyyə Ağamverdi qızı — 22. iyun 2016[13]
  3. Abbasova Svetlana Əhməd qızı — 22. iyun 2016[13]
  4. Abdulxalıqov Təbriz Hüseyn oğlu — 22. iyun 2016[13]
  5. Abdullayev Nizami İbrahim oğlu — 22. iyun 2016[13]
  6. Abdulrazaqov Fuad Rafiq oğlu — 22. iyun 2016[13]
  7. Ağahüseynov Ehtimad Sutun oğlu — 22. iyun 2016[13]
  8. Ağayev Natiq Yusif oğlu — 22. iyun 2016[13]
  9. Ağayev Rövşən Rahib oğlu — 22. iyun 2016[13]
  10. Ağayev Rüstəm Ağa oğlu — 22. iyun 2016[13]
  11. Ağayev Valid Adıgözəl oğlu — 22. iyun 2016[13]
  12. Axundov Fuad Ramiz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  13. Axundov Xəlil Məhərrəm oğlu — 22. iyun 2016[13]
  14. Alıyev Namiq Nurəddin oğlu — 22. iyun 2016[13]
  15. Alıyev Vaqif Alı oğlu — 22. iyun 2016[13]
  16. Andina Valentina Vitalyevna — 22. iyun 2016[13]
  17. Aslanova Cəmilə Kazım qızı — 22. iyun 2016[13]
  18. Babayev Sədrəddin Həsən oğlu — 22. iyun 2016[13]
  19. Babayev Tofiq Qaffar oğlu — 22. iyun 2016[13]
  20. Babayeva Tatyana Vitalyevna — 22. iyun 2016[13]
  21. Bağırov Həsən Sədrəddin oğlu — 22. iyun 2016[13]
  22. Bağırov Hüseyn Əziz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  23. Baxışov Elsevər Sabir oğlu — 22. iyun 2016[13]
  24. Balabəyov Balabəy Kiçibalı oğlu — 22. iyun 2016[13]
  25. Balayev Arif Tofiq oğlu — 22. iyun 2016[13]
  26. Baloğlanov Anar Rafael oğlu — 22. iyun 2016[13]
  27. Bədəlov Bəyəli Xanəli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  28. Boyeva Alla Aleksandrovna — 22. iyun 2016[13]
  29. Cavadov Tofiq Əvsər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  30. Cəbrayılov Əliş Cəbrayıl oğlu — 22. iyun 2016[13]
  31. Cəbrayılov Rəşad Yasər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  32. Cəfərov İsrail Fazil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  33. Cəfərov Vaqif Cəfər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  34. Cəlilova Şəfəq Xəlil qızı — 22. iyun 2016[13]
  35. Çerkaşenko Svetlana Yuryevna — 22. iyun 2016[13]
  36. Dadaşov Əli-İsa Əşrəf oğlu — 22. iyun 2016[13]
  37. Dadaşov Hacıbala Nadir oğlu — 22. iyun 2016[13]
  38. Dünyamalıyev Vidadi Vəli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  39. Əbdüləzimov Xəqani Nağı oğlu — 22. iyun 2016[13]
  40. Əhmədov Faiq Fariz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  41. Əhmədov Hümbət Əhmədiyyə oğlu — 22. iyun 2016[13]
  42. Əhmədov Nizami Məmməd oğlu — 22. iyun 2016[13]
  43. Əkbərov Məharət Xalis oğlu — 22. iyun 2016[13]
  44. Ələkbərov Fuad Həmid oğlu — 22. iyun 2016[13]
  45. Ələkbərov Sadıq Nəriman oğlu — 22. iyun 2016[13]
  46. Əliyev Əlibaba Nəcəf oğlu — 22. iyun 2016[13]
  47. Əliyev Fəxrəddin Yusif oğlu — 22. iyun 2016[13]
  48. Əliyev Hüseyn Yusif oğlu — 22. iyun 2016[13]
  49. Əliyev Qafar Məmməd oğlu — 22. iyun 2016[13]
  50. Əliyev Rüfət Ənvər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  51. Əliyev Təhmasib Məcnun oğlu — 22. iyun 2016[13]
  52. Əlizadə Azər Əli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  53. Əmirəliyev Mehman Əli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  54. Əsədov Elşən Səlim oğlu — 22. iyun 2016[13]
  55. Əsgərov Ələkbər Həsənbala oğlu — 22. iyun 2016[13]
  56. Əsgərov Rəhim Əsgər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  57. Əsgərova Natəvan Balağa qızı — 22. iyun 2016[13]
  58. Əzənmədov Habil Həsən oğlu — 22. iyun 2016[13]
  59. Əzizov Rəşad Fikrət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  60. Fərəcov Nadir İbrahim oğlu — 22. iyun 2016[13]
  61. Fərəməzov Şahid Ələziz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  62. Fərzəliyev Azər Şamil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  63. Fətəliyeva Vüsalə Mustafa qızı — 22. iyun 2016[13]
  64. Gərayzadə Elman Tofiq oğlu — 22. iyun 2016[13]
  65. Hacıyev Aydın Əli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  66. Hacıyev Cəlil Manaf oğlu — 22. iyun 2016[13]
  67. Həsənov Eldar Yusif oğlu — 22. iyun 2016[13]
  68. Həsənov İlham Aydın oğlu — 22. iyun 2016[13]
  69. Hətəmov Yusifəli Şirincan oğlu — 22. iyun 2016[13]
  70. Hüseynov Hilal Qorxmaz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  71. Hüseynov Ramiz Nobil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  72. Hüseynov Sabir Hümbət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  73. Hüseynov Zahid Zülfiqar oğlu — 22. iyun 2016[13]
  74. Hüseynova Aygün Fəxrəddin qızı — 22. iyun 2016[13]
  75. Hüseynova Könül Şamil qızı — 22. iyun 2016[13]
  76. Hüseynova Reyhan Əbil qızı — 22. iyun 2016[13]
  77. Xəlilov Kamil Sahib oğlu — 22. iyun 2016[13]
  78. İbadov Muradxan Əhmədxan oğlu — 22. iyun 2016[13]
  79. İbrahimli Nuriyyə Paşa qızı — 22. iyun 2016[13]
  80. İsmayılov Famil Nəcəf oğlu — 22. iyun 2016[13]
  81. İsmayılova Dilbər Ramis qızı — 22. iyun 2016[13]
  82. Kərimov Afiq Oktay oğlu — 22. iyun 2016[13]
  83. Kərimov Beydulla Həbibulla oğlu — 22. iyun 2016[13]
  84. Kərimov Sürəddin Mövsüm oğlu — 22. iyun 2016[13]
  85. Kərimova Vüsalə Nadir qızı — 22. iyun 2016[13]
  86. Qasımov İlqar Salman oğlu — 22. iyun 2016[13]
  87. Qasımov Məzahir Qurban oğlu — 22. iyun 2016[13]
  88. Qasımova Lalə Xəlil qızı — 22. iyun 2016[13]
  89. Qədirov Abil Qərib oğlu — 22. iyun 2016[13]
  90. Qəhrəmanov Şahin Məmməd oğlu — 22. iyun 2016[13]
  91. Qubatov Rəşad Qubat oğlu — 22. iyun 2016[13]
  92. Quliyeva Bəyim Əmirxan qızı — 22. iyun 2016[13]
  93. Quluzadə Elnar Mübariz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  94. Qurbanov Fərman Yusif oğlu — 22. iyun 2016[13]
  95. Qurbanov Rafət Misir oğlu — 22. iyun 2016[13]
  96. Qurbanov Təvəkkül Kəramət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  97. Qurbanov Turab Dilsuz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  98. Mahmudova Pərvin Şərif qızı — 22. iyun 2016[13]
  99. Mazanov Kamal Hüseyn oğlu — 22. iyun 2016[13]
  100. Məmmədov Elyar Əli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  101. Məmmədov Ədalət Allahverdi oğlu — 22. iyun 2016[13]
  102. Məmmədov Fuad Adil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  103. Məmmədov Mübariz Hidayət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  104. Məmmədov Oqtay Umud oğlu — 22. iyun 2016[13]
  105. Məmmədov Rais Əmir oğlu — 22. iyun 2016[13]
  106. Məmmədova Lətifə Adil qızı — 22. iyun 2016[13]
  107. Mənəfov Rəfail Cəfər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  108. Mənsimov Kazım Bayraməli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  109. Mirzəyev Rafiq Həbibulla oğlu — 22. iyun 2016[13]
  110. Mövlayev Hənifə Musa oğlu — 22. iyun 2016[13]
  111. Muradov Nadir Yədulla oğlu — 22. iyun 2016[13]
  112. Musayev Orxan Toğrul oğlu — 22. iyun 2016[13]
  113. Musayev Vüsal Kərim oğlu — 22. iyun 2016[13]
  114. Musayeva Kamilla Rüstəm qızı — 22. iyun 2016[13]
  115. Mustafayev Elşən Cəfər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  116. Mürsəlov Mübariz Mürsəl oğlu — 22. iyun 2016[13]
  117. Mürşüdov Asif Əflatun oğlu — 22. iyun 2016[13]
  118. Mütəllimova Vəfa Allahverən qızı — 22. iyun 2016[13]
  119. Nağıyev Şəmsəddin Kamil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  120. Namazov Ramid Zakir oğlu — 22. iyun 2016[13]
  121. Nəsibova Aybəniz Abbas qızı — 22. iyun 2016[13]
  122. Nəsirov Rauf Şamil oğlu — 22. iyun 2016[13]
  123. Novruzov Elmar Qəzənfər oğlu — 22. iyun 2016[13]
  124. Novruzov Rafiq Novruz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  125. Nurəlibəyov Əli Hidayət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  126. Paşa Yaşar Əhməd oğlu — 22. iyun 2016[13]
  127. Piriyev Əbülfət Haqverdi oğlu — 22. iyun 2016[13]
  128. Rzayev Xaqani İslam oğlu — 22. iyun 2016[13]
  129. Rzayev Şahid Şahmar oğlu — 22. iyun 2016[13]
  130. Seyid Hacı Mirhəşim Miryaqub oğlu — 22. iyun 2016[13]
  131. Seyidov Şəkur Mir Möhsün oğlu — 22. iyun 2016[13]
  132. Səfərov Rövşən Tofiq oğlu — 22. iyun 2016[13]
  133. Səfərov Yusif Fəxrəddin oğlu — 22. iyun 2016[13]
  134. Səmədov Əhməd Səməd oğlu — 22. iyun 2016[13]
  135. Şəfiyeva Sevil Həsən qızı — 22. iyun 2016[13]
  136. Şərifov Məhəmməd Şirin oğlu — 22. iyun 2016[13]
  137. Şirəliyev Firdovsi Əvəz oğlu — 22. iyun 2016[13]
  138. Şirinov Rafiq Mirzə oğlu — 22. iyun 2016[13]
  139. Tutayuk Fərhad Xaspolad oğlu — 22. iyun 2016[13]
  140. Vəlimətova Elmira Eyvaz qızı — 22. iyun 2016[13]
  141. Vəliyev Sərvər Yaqub oğlu — 22. iyun 2016[13]
  142. Yaqubova Gülşən Fikrət qızı — 22. iyun 2016[13]
  143. Yasinov Hikmət Qüdrət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  144. Yunusov Eldar Əli oğlu — 22. iyun 2016[13]
  145. Yunusov Nəciməddin Yunus oğlu — 22. iyun 2016[13]
  146. Yusifova Ruhəngiz Siyasət qızı — 22. iyun 2016[13]
  147. Zeynalov Hafiz Ziyafət oğlu — 22. iyun 2016[13]
  148. Zöhrabova Nigar Yaqub qızı — 22. iyun 2016[13]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az (19 fevral 2009 17:41).
  2. 2,000 2,001 2,002 2,003 2,004 2,005 2,006 2,007 2,008 2,009 2,010 2,011 2,012 2,013 2,014 2,015 2,016 2,017 2,018 2,019 2,020 2,021 2,022 2,023 2,024 2,025 2,026 2,027 2,028 2,029 2,030 2,031 2,032 2,033 2,034 2,035 2,036 2,037 2,038 2,039 2,040 2,041 2,042 2,043 2,044 2,045 2,046 2,047 2,048 2,049 2,050 2,051 2,052 2,053 2,054 2,055 2,056 2,057 2,058 2,059 2,060 2,061 2,062 2,063 2,064 2,065 2,066 2,067 2,068 2,069 2,070 2,071 2,072 2,073 2,074 2,075 2,076 2,077 2,078 2,079 2,080 2,081 2,082 2,083 2,084 2,085 2,086 2,087 2,088 2,089 2,090 2,091 2,092 2,093 2,094 2,095 2,096 2,097 2,098 2,099 2,100 2,101 2,102 2,103 2,104 2,105 Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  3. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı 10. fevral 2012. N2038
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sosial Müdafiə Fondunun bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az (08 oktyabr 2012, 18:40).
  5. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 noyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  8. 8,0 8,1 http://www.president.az/articles/9202
  9. 9,0 9,1 9,2 "Azərbaycan Respublikasında informasiya-kommunikasiya və kosmik sənaye sahələrində çalışan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az (6 fevral 2014). 19 may 2017 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 19 may 2017.
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 10,7 10,8 "Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat və Sənaye Nazirliyinin bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (21 oktyabr 2014, 18:50).
  11. 11,00 11,01 11,02 11,03 11,04 11,05 11,06 11,07 11,08 11,09 11,10 11,11 11,12 11,13 11,14 11,15 11,16 11,17 11,18 11,19 11,20 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. president.az (2 mart 2015).
  12. İlham Əliyev. "Dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı"(azərb.)). anl.az (22 iyun 2015). 12 noyabr 2017 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 14 yanvar 2019.
  13. 13,000 13,001 13,002 13,003 13,004 13,005 13,006 13,007 13,008 13,009 13,010 13,011 13,012 13,013 13,014 13,015 13,016 13,017 13,018 13,019 13,020 13,021 13,022 13,023 13,024 13,025 13,026 13,027 13,028 13,029 13,030 13,031 13,032 13,033 13,034 13,035 13,036 13,037 13,038 13,039 13,040 13,041 13,042 13,043 13,044 13,045 13,046 13,047 13,048 13,049 13,050 13,051 13,052 13,053 13,054 13,055 13,056 13,057 13,058 13,059 13,060 13,061 13,062 13,063 13,064 13,065 13,066 13,067 13,068 13,069 13,070 13,071 13,072 13,073 13,074 13,075 13,076 13,077 13,078 13,079 13,080 13,081 13,082 13,083 13,084 13,085 13,086 13,087 13,088 13,089 13,090 13,091 13,092 13,093 13,094 13,095 13,096 13,097 13,098 13,099 13,100 13,101 13,102 13,103 13,104 13,105 13,106 13,107 13,108 13,109 13,110 13,111 13,112 13,113 13,114 13,115 13,116 13,117 13,118 13,119 13,120 13,121 13,122 13,123 13,124 13,125 13,126 13,127 13,128 13,129 13,130 13,131 13,132 13,133 13,134 13,135 13,136 13,137 13,138 13,139 13,140 13,141 13,142 13,143 13,144 13,145 13,146 13,147 "Dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. president.az (22 iyun 2016).