"Dövlət qulluğunda fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasova Adilə Ziyat qızı — 22.06.2007
  2. Abdullayeva Hafizə Kamil qızı — 22.06.2007
  3. Ağayev Səfa Malik oğlu — 22.06.2007
  4. Babayev Fikrət Murad oğlu — 22.06.2007
  5. Bağırov Məhərrəm Şaban oğlu — 22.06.2007
  6. Bayramov Fəxrəddin Bayram oğlu — 22.06.2007
  7. Bəşirov Şərif Cəbrayıl oğlu — 22.06.2007
  8. Canməmmədov Fikrət Yəhya oğlu — 22.06.2007
  9. Dadaşov Orxan Natiq oğlu — 22.06.2007
  10. Davıdova Svetlana Aleksandrovna — 22.06.2007
  11. Əhmədov Həsən Qüdrət oğlu — 22.06.2007
  12. Əhmədov Tofiq İslam oğlu — 22.06.2007
  13. Əkbərov Zaməddin Məsi oğlu — 22.06.2007
  14. Əliyev Canbaxış Ələkbər oğlu — 22.06.2007
  15. Əliyev Ələsgər Məhərrəməli oğlu — 22.06.2007
  16. Quiyev Hasil Qulamirzə oğlu — 22.06.2007
  17. Əsgərova Leyla Şəmil qızı — 22.06.2007
  18. Əzizov Xəlilağa Həbulla oğlu — 22.06.2007
  19. Güləliyev Azər Səməd oğlu — 22.06.2007
  20. Hacıyeva Nigar Akif qızı — 22.06.2007
  21. Həsənov Asəf Rəhim oğlu — 22.06.2007
  22. Həsənov Həsən Yusub oğlu — 22.06.2007
  23. Həsənova Zərifə Cəbrayıl qızı — 22.06.2007
  24. Həziyev Rəhim Həsən oğlu — 22.06.2007
  25. İsmayılova Gülnarə Əbülfət qızı — 22.06.2007
  26. Kazımov Akif Nayıb oğlu — 22.06.2007
  27. Kərimova Tahirə Kərim qızı — 22.06.2007
  28. Qasımov Zülfüqar İmran oğlu — 22.06.2007
  29. Qəniyev Əli Heybət oğlu — 22.06.2007
  30. Quliyev Ənvər Rza oğlu — 22.06.2007
  31. Quliyev Səyad İsmayıl oğlu — 22.06.2007
  32. Məmmədov Cavanşir İsmayıl oğlu — 22.06.2007
  33. Məmmədov Əli İsa Rəsul oğlu — 22.06.2007
  34. Məmmədov Qabil Ələsgər oğlu — 22.06.2007
  35. Məmmədov Sədrəddin Əkbər oğlu — 22.06.2007
  36. Nəcəfqulubəyov Vəli Nəsir oğlu — 22.06.2007
  37. Rəsulov Cəbrayıl Məmmədhəsən oğlu — 22.06.2007
  38. Sadıqov Abdulla Məhərrəm oğlu — 22.06.2007
  39. Sairbəyzadə Zemfira Səlvərovna — 22.06.2007
  40. Süleymanov Tahir Veys oğlu — 22.06.2007
  41. Şahidov Ələkbər İsak oğlu — 22.06.2007
  42. Şirəliyev Adil Səfər oğlu — 22.06.2007
  43. Şirinov Şahin Bəyiş oğlu — 22.06.2007
  44. Şükürov Əşrəf Xancan oğlu — 22.06.2007
  45. Tağıyev Rafiq Tağı oğlu — 22.06.2007
  46. Vahidov Qabil Adil oğlu — 22.06.2007
  47. Yaqubov İsmayıl Məmməd oğlu — 22.06.2007
  48. Yolçuyev Meydanəli Binəli oğlu — 22.06.2007
  49. Yusifzadə İbrahim Yusif oğlu. — 22.06.2007

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qasımov Eldəniz Oktay oğlu — 19.02.2009[1]
  2. Rzayeva Şükufə İsmayıl qızı — 19.02.2009[1]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Abbasqulu Cəfərqulu oğlu — 22.06.2012[2].
  2. Abıyev Nadir Mikayıl oğlu — 22.06.2012[2]
  3. Ağazadə Məzahir Ataxan oğlu — 22.06.2012[2]
  4. Axundov İlham Aydın oğlu — 22.06.2012[2]
  5. Allahverdiyev Xanoğlan Əhməd oğlu — 22.06.2012[2]
  6. Allahverdiyeva Rəna Allahverdi qızı — 22.06.2012
  7. Astanov Elşən Əvəz oğlu — 22.06.2012[2]
  8. Babaliyeva Fatimə Ağali qızı — 22.06.2012[2]
  9. Babayev Mövlan Cavad oğlu — 22.06.2012[2]
  10. Babayeva İradə Nəriman qızı — 22.06.2012[2]
  11. Bağırov Mais Böyük Ağa oğlu — 22.06.2012[2]
  12. Bağırzadə Elxan Faiq oğlu — 22.06.2012[2]
  13. Baxşəliyev Natiq Ələkbər oğlu — 22.06.2012[2]
  14. Bəşirli Səməd Əlövsət oğlu — 22.06.2012[2]
  15. Bəşirov Əhmədiyə İdris oğlu — 22.06.2012[2]
  16. Bəylərova Təranə Yunus qızı — 22.06.2012[2]
  17. Cahangirova Firuzə Adil qızı — 22.06.2012[2]
  18. Canmirzəyev Ağamirzə Ağababa oğlu — 22.06.2012[2]
  19. Cəfərov Ayxan Məmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  20. Cəfərova Şəfəq Əjdər qızı — 22.06.2012[2]
  21. Çaybasarski Məcid Mayis oğlu — 22.06.2012[2]
  22. Əliyev Bəhruz Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  23. Əliyev Fərhad Rəcəb oğlu — 22.06.2012[2]
  24. Əliyev Qənimət Eldar oğlu — 22.06.2012[2]
  25. Əliyev Mübariz Mütəllim oğlu — 22.06.2012[2]
  26. Əliyev Vaqif Şükür oğlu — 22.06.2012[2]
  27. Əliyev Vüqar Saydam oğlu — 22.06.2012[2]
  28. Əlizadə Vilayət Saleh oğlu — 22.06.2012[2]
  29. Əsədov Taryel Məmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  30. Əsgərov İlham Əlihüseyn oğlu — 22.06.2012[2]
  31. Fərhadov Gəray Fərhad oğlu — 22.06.2012[2]
  32. Fərzəliyev İsmixan Hədi oğlu — 22.06.2012[2]
  33. Fətəliyev Salman Əbil oğlu — 22.06.2012[2]
  34. Gözəlova Nina Yakovlevna — 22.06.2012[2]
  35. Gülmalıyev Allahverdi Qara oğlu — 22.06.2012[2]
  36. Hacıbəyli Vaqif Şamxal oğlu — 22.06.2012[2]
  37. Hacıyev Nəriman Hümbət oğlu — 22.06.2012[2]
  38. Hacıyev Nizami Sabir oğlu — 22.06.2012[2]
  39. Həsənov Hüseyn Vəli oğlu — 22.06.2012[2]
  40. Həsənov Mehdi Alı oğlu — 22.06.2012[2]
  41. Həsənov Vaqif Əbdüləli oğlu — 22.06.2012[2]
  42. Həsənova Dilavuz Davud qızı — 22.06.2012[2]
  43. Həsənova Qəmzə Bəhyəddin qızı — 22.06.2012[2]
  44. Həsənova Zemfira Kərim qızı — 22.06.2012[2]
  45. Hüseynli Fuad Məhəmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  46. Hüseynov Rövşən Yaqub oğlu — 22.06.2012[2]
  47. Hüseynov Sabir Ağahüseyn oğlu — 22.06.2012[2]
  48. Hüseynova-Didavari Nigar Zakir qızı — 22.06.2012[2]
  49. İbrahimov Bünyad Qənimət oğlu — 22.06.2012[2]
  50. İbrahimova Gülnarə Sabir qızı — 22.06.2012[2]
  51. İsgəndərli Nizaməddin Ağacan oğlu — 22.06.2012[2]
  52. İsmayılov Cüneyid Qiyas oğlu — 22.06.2012[2]
  53. İsmayılov İlham Mehdixan oğlu — 22.06.2012[2]
  54. Jabina Olqa Timofeyevna — 22.06.2012[2]
  55. Kərimli Elmidar Heydər oğlu — 22.06.2012[2]
  56. Kərimov Fikrət Kərim oğlu — 22.06.2012[2]
  57. Kərimova Lalə Fikrət qızı — 22.06.2012[2]
  58. Qasımov Murad Fikrət oğlu — 22.06.2012[2]
  59. Qasımova Humay İldırım qızı — 22.06.2012[2]
  60. Qədirov Akif Veysəl oğlu — 22.06.2012[2]
  61. Qədirov Zahid Sırac oğlu — 22.06.2012[2]
  62. Qəhrəmanov Ramiz Əhəd oğlu — 22.06.2012[2]
  63. Qəmbərov Rəfail Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  64. Qocayev Cavanşir Dövlət oğlu — 22.06.2012[2]
  65. Quliyeva Səmayə Salman qızı — 22.06.2012[2]
  66. Qurbanov İlqar İskəndər oğlu — 22.06.2012[2]
  67. Mahmudov Vaqif Yunis oğlu — 22.06.2012[2]
  68. Maqsudova Adilə Məhərrəm qızı — 22.06.2012[2]
  69. Manafova Ərəbiyyə Mədət qızı — 22.06.2012[2]
  70. Məhərrəmov Məhərrəm Mustafa oğlu — 22.06.2012[2]
  71. Məmişov Kamran Kamal oğlu — 10.02.2012[3]
  72. Məmişov Əhməd Meysəm oğlu — 22.06.2012[2]
  73. Məmmədov Arzu Alay oğlu — 22.06.2012[2]
  74. Məmmədov Azər Ələsgər oğlu — 22.06.2012[2]
  75. Məmmədov Cəlal Mirzağa oğlu — 22.06.2012[2]
  76. Məmmədov Hafiz Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  77. Məmmədov Sahib Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  78. Məmmədova Fəxriyyə Həsən qızı — 22.06.2012[2]
  79. Məmmədova Gülnarə Raqif qızı — 22.06.2012[2]
  80. Mənafov Cəfər Xəlil oğlu — 22.06.2012[2]
  81. Mikayılov İsrafil Şahsuvar oğlu — 22.06.2012[2]
  82. Muxtarov Cəfər Həmid oğlu — 22.06.2012[2]
  83. Mursaquliyev Feyyaz Lətifulla oğlu — 22.06.2012[2]
  84. Musayev Paşa Məlik oğlu — 22.06.2012[2]
  85. Mustafayev Dilavər Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  86. Nərimanov Məhərrəm Cəlil oğlu — 22.06.2012[2]
  87. Novruzov Malik Adil oğlu — 22.06.2012[2]
  88. Novruzov Rasim Səbzalı oğlu — 22.06.2012[2]
  89. Oğulov Əli Oğul oğlu — 22.06.2012[2]
  90. Orucov Babalı Yunis oğlu — 22.06.2012[2]
  91. Rəhimov Ramiz Məhəmmədəli oğlu — 22.06.2012[2]
  92. Rəhmanov Xalıq Qəhrəman oğlu — 22.06.2012[2]
  93. Rəsulov Cahangir Bəşir oğlu — 22.06.2012[2]
  94. Rzayev Baləli Yağnəli oğlu — 22.06.2012[2]
  95. Rzayev Malik İbrahim oğlu — 22.06.2012[2]
  96. Rzayev Vaqif Rəşid oğlu — 22.06.2012[2]
  97. Rzazadə Həsən Hacı oğlu — 22.06.2012[2]
  98. Sadıx-zadə Rasim Əbulfəz oğlu — 22.06.2012[2]
  99. Salahov Sərdar Şahmar oğlu — 22.06.2012[2]
  100. Seyidov Mirzəxan Həsənbala oğlu — 22.06.2012[2]
  101. Səfərova Təranə Qaryağdı qızı — 22.06.2012[2]
  102. Səlimov Vüqar Surxay oğlu — 22.06.2012[2]
  103. Səmədov Naiq Soltan oğlu — 22.06.2012[2]
  104. Səttarova Məlahət İsmət qızı — 22.06.2012[2]
  105. Süleymanova Hədiyyə Rizvan qızı — 22.06.2012[2]
  106. Vəliyev Əmir Vəli oğlu — 22.06.2012[2]
  107. Yədullayev Yədulla Fətulla oğlu — 22.06.2012[2]
  108. Zeynalova Səbinə Allahverdi qızı — 22.06.2012[2]
  109. Babayev Zakir Hadı oğlu — 08.10.2012[4]
  110. Cəfərova Şəlalə Ziyad qızı — 08.10.2012[4]
  111. Ələsgərov Aqil Məmməd oğlu — 08.10.2012[4]
  112. Əlizadə Fuad Rəhim oğlu — 08.10.2012[4]
  113. Əzizov Natik Bayram oğlu — 08.10.2012[4]
  114. Məmiyev Təzəxan İrac oğlu — 08.10.2012[4]
  115. Muradov Həmzə Məşdi oğlu — 08.10.2012[4]
  116. Abbasova Tahirə Fəhrad qızı — 31.10.2012[5].
  117. Mustafayev Gülağa Mirhəsən oğlu — 31.10.2012
  118. Abdullayev Bəhruz Qara oğlu — 20.11.2012[6].
  119. Əkbərova Səadət Binyamin qızı — 20.11.2012
  120. İsmayılova Tamilla İslam qızı — 20.11.2012
  121. Kazımov Miri Yusub oğlu — 20.11.2012
  122. Qurbanov Natiq Sabir oğlu — 20.11.2012
  123. Məmmədov Rəhman Elmaz oğlu — 20.11.2012
  124. Soltanov Mehman Nəsir oğlu — 20.11.2012
  125. Şivəxanov Bayram Həmzə oğlu — 20.11.2012
  126. Təhməzov Şahin Ziyad oğlu — 20.11.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bədəlbəyli Nadirə Rasim qızı — 07.05.2013[7]
  2. Həsənli Xudayət İskəndər oğlu — 07.05.2013[7]
  3. Xudaverdiyev Ağahüseyn Kamal oğlu - 04.09.2013[8]
  4. Əkbərova Şölə Mürşüd qızı - 04.09.2013[9]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Qulam Nadir oğlu — 06.02.2014[10]
  2. Novruzova İradə Əli qızı — 06.02.2014[10]
  3. Təmirov Əlyar Rövşən oğlu — 06.02.2014[10]
  4. Əliyev Kamran Əhəd oğlu — 21.10.2014[11]
  5. Dayıyev Rəşad Hikmət oğlu — 21.10.2014[11]
  6. Dənyarov Ramin Zakir oğlu — 21.10.2014[11]
  7. Qasımlı Faiq Cavad oğlu — 21.10.2014[11]
  8. Qasımov Nizami Yunis oğlu — 21.10.2014[11]
  9. Quliyev Cəmaləddin Əlibala oğlu — 21.10.2014[11]
  10. Məcidov İlkin Sabir oğlu — 21.10.2014[11]
  11. Mustafayev Siyavuş Abdulla oğlu — 21.10.2014[11]
  12. Vəliyev Samir Teymur oğlu — 21.10.2014[11]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Raqif Arif oğlu — 02.03.2015[12]
  2. Abdullayev Elnur Şahin oğlu — 02.03.2015[12]
  3. Bayramov Cəmil Baxış oğlu — 02.03.2015[12]
  4. Əhmədov Vüqar Fərman oğlu — 02.03.2015[12]
  5. Əliyev Rauf Faiq oğlu — 02.03.2015[12]
  6. Həsənov Mayıl Həsən oğlu — 02.03.2015[12]
  7. Hüseynov Şahmar Yaqub oğlu — 02.03.2015[12]
  8. Kərimov Kənan Elman oğlu — 02.03.2015[12]
  9. Qiyasov Elçin Mirkamal oğlu — 02.03.2015[12]
  10. Qurbanzadə Fərid Vidadi oğlu — 02.03.2015[12]
  11. Mehdiyev Elmir Qardaşxan oğlu — 02.03.2015[12]
  12. Məmmədov Aydın Ağa-Əli oğlu — 02.03.2015[12]
  13. Məmmədov Zair Məmmədağa oğlu — 02.03.2015[12]
  14. Nəcəfov Elçin Emil oğlu — 02.03.2015[12]
  15. Nəcəfov İlqar Məhəmməd oğlu — 02.03.2015[12]
  16. Nəsibov Müzəffər Həmid oğlu — 02.03.2015[12]
  17. Novruzov Nəcəf Əhməd oğlu — 02.03.2015[12]
  18. Paçalov Rasim Əyyub oğlu — 02.03.2015[12]
  19. Rəhimov Ramin Urşan oğlu — 02.03.2015[12]
  20. Tağıyeva Gülgəz Əbülfəz qızı — 02.03.2015[12]
  21. Ziyadov Azəri Böyükkişi oğlu — 02.03.2015[12]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az. 19 fevral 2009 17:41. http://archive.president.az/articles.php?item_id=20090219054014260&sec_id=30. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  2. 2,000 2,001 2,002 2,003 2,004 2,005 2,006 2,007 2,008 2,009 2,010 2,011 2,012 2,013 2,014 2,015 2,016 2,017 2,018 2,019 2,020 2,021 2,022 2,023 2,024 2,025 2,026 2,027 2,028 2,029 2,030 2,031 2,032 2,033 2,034 2,035 2,036 2,037 2,038 2,039 2,040 2,041 2,042 2,043 2,044 2,045 2,046 2,047 2,048 2,049 2,050 2,051 2,052 2,053 2,054 2,055 2,056 2,057 2,058 2,059 2,060 2,061 2,062 2,063 2,064 2,065 2,066 2,067 2,068 2,069 2,070 2,071 2,072 2,073 2,074 2,075 2,076 2,077 2,078 2,079 2,080 2,081 2,082 2,083 2,084 2,085 2,086 2,087 2,088 2,089 2,090 2,091 2,092 2,093 2,094 2,095 2,096 2,097 2,098 2,099 2,100 2,101 2,102 2,103 2,104 2,105 Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  3. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı 10.02.2012. N2038
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sosial Müdafiə Fondunun bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2012, 18:40. http://president.az/articles/6378. İstifadə tarixi: 2015-07-11.
  5. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 noyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  8. http://www.president.az/articles/9202
  9. http://www.president.az/articles/9202
  10. 10,0 10,1 10,2 "Azərbaycan Respublikasında informasiya-kommunikasiya və kosmik sənaye sahələrində çalışan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 6 fevral 2014. Arxivləşdirilib: [1] saytından 2017-05-19 tarixində. https://web.archive.org/web/20170519115736/http://president.az/articles/10963. İstifadə tarixi: 2017-05-19.
  11. 11,0 11,1 11,2 11,3 11,4 11,5 11,6 11,7 11,8 "Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat və Sənaye Nazirliyinin bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 21 oktyabr 2014, 18:50. http://www.president.az/articles/13178. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  12. 12,00 12,01 12,02 12,03 12,04 12,05 12,06 12,07 12,08 12,09 12,10 12,11 12,12 12,13 12,14 12,15 12,16 12,17 12,18 12,19 12,20 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 2 mart 2015. http://www.president.az/articles/14446. İstifadə tarixi: 2015-03-08.