"Dövlət qulluğunda fərqlənməyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasova Adilə Ziyat qızı — 22.06.2007
  2. Abdullayeva Hafizə Kamil qızı — 22.06.2007
  3. Ağayev Səfa Malik oğlu — 22.06.2007
  4. Babayev Fikrət Murad oğlu — 22.06.2007
  5. Bağırov Məhərrəm Şaban oğlu — 22.06.2007
  6. Bayramov Fəxrəddin Bayram oğlu — 22.06.2007
  7. Bəşirov Şərif Cəbrayıl oğlu — 22.06.2007
  8. Canməmmədov Fikrət Yəhya oğlu — 22.06.2007
  9. Dadaşov Orxan Natiq oğlu — 22.06.2007
  10. Davıdova Svetlana Aleksandrovna — 22.06.2007
  11. Əhmədov Həsən Qüdrət oğlu — 22.06.2007
  12. Əhmədov Tofiq İslam oğlu — 22.06.2007
  13. Əkbərov Zaməddin Məsi oğlu — 22.06.2007
  14. Əliyev Canbaxış Ələkbər oğlu — 22.06.2007
  15. Əliyev Ələsgər Məhərrəməli oğlu — 22.06.2007
  16. Quiyev Hasil Qulamirzə oğlu — 22.06.2007
  17. Əsgərova Leyla Şəmil qızı — 22.06.2007
  18. Əzizov Xəlilağa Həbulla oğlu — 22.06.2007
  19. Güləliyev Azər Səməd oğlu — 22.06.2007
  20. Hacıyeva Nigar Akif qızı — 22.06.2007
  21. Həsənov Asəf Rəhim oğlu — 22.06.2007
  22. Həsənov Həsən Yusub oğlu — 22.06.2007
  23. Həsənova Zərifə Cəbrayıl qızı — 22.06.2007
  24. Həziyev Rəhim Həsən oğlu — 22.06.2007
  25. İsmayılova Gülnarə Əbülfət qızı — 22.06.2007
  26. Kazımov Akif Nayıb oğlu — 22.06.2007
  27. Kərimova Tahirə Kərim qızı — 22.06.2007
  28. Qasımov Zülfüqar İmran oğlu — 22.06.2007
  29. Qəniyev Əli Heybət oğlu — 22.06.2007
  30. Quliyev Ənvər Rza oğlu — 22.06.2007
  31. Quliyev Səyad İsmayıl oğlu — 22.06.2007
  32. Məmmədov Cavanşir İsmayıl oğlu — 22.06.2007
  33. Məmmədov Əli İsa Rəsul oğlu — 22.06.2007
  34. Məmmədov Qabil Ələsgər oğlu — 22.06.2007
  35. Məmmədov Sədrəddin Əkbər oğlu — 22.06.2007
  36. Nəcəfqulubəyov Vəli Nəsir oğlu — 22.06.2007
  37. Rəsulov Cəbrayıl Məmmədhəsən oğlu — 22.06.2007
  38. Sadıqov Abdulla Məhərrəm oğlu — 22.06.2007
  39. Sairbəyzadə Zemfira Səlvərovna — 22.06.2007
  40. Süleymanov Tahir Veys oğlu — 22.06.2007
  41. Şahidov Ələkbər İsak oğlu — 22.06.2007
  42. Şirəliyev Adil Səfər oğlu — 22.06.2007
  43. Şirinov Şahin Bəyiş oğlu — 22.06.2007
  44. Şükürov Əşrəf Xancan oğlu — 22.06.2007
  45. Tağıyev Rafiq Tağı oğlu — 22.06.2007
  46. Vahidov Qabil Adil oğlu — 22.06.2007
  47. Yaqubov İsmayıl Məmməd oğlu — 22.06.2007
  48. Yolçuyev Meydanəli Binəli oğlu — 22.06.2007
  49. Yusifzadə İbrahim Yusif oğlu. — 22.06.2007

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qasımov Eldəniz Oktay oğlu — 19.02.2009[1]
  2. Rzayeva Şükufə İsmayıl qızı — 19.02.2009[1]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Abbasqulu Cəfərqulu oğlu — 22.06.2012[2].
  2. Abıyev Nadir Mikayıl oğlu — 22.06.2012[2]
  3. Ağazadə Məzahir Ataxan oğlu — 22.06.2012[2]
  4. Axundov İlham Aydın oğlu — 22.06.2012[2]
  5. Allahverdiyev Xanoğlan Əhməd oğlu — 22.06.2012[2]
  6. Allahverdiyeva Rəna Allahverdi qızı — 22.06.2012
  7. Astanov Elşən Əvəz oğlu — 22.06.2012[2]
  8. Babaliyeva Fatimə Ağali qızı — 22.06.2012[2]
  9. Babayev Mövlan Cavad oğlu — 22.06.2012[2]
  10. Babayeva İradə Nəriman qızı — 22.06.2012[2]
  11. Bağırov Mais Böyük Ağa oğlu — 22.06.2012[2]
  12. Bağırzadə Elxan Faiq oğlu — 22.06.2012[2]
  13. Baxşəliyev Natiq Ələkbər oğlu — 22.06.2012[2]
  14. Bəşirli Səməd Əlövsət oğlu — 22.06.2012[2]
  15. Bəşirov Əhmədiyə İdris oğlu — 22.06.2012[2]
  16. Bəylərova Təranə Yunus qızı — 22.06.2012[2]
  17. Cahangirova Firuzə Adil qızı — 22.06.2012[2]
  18. Canmirzəyev Ağamirzə Ağababa oğlu — 22.06.2012[2]
  19. Cəfərov Ayxan Məmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  20. Cəfərova Şəfəq Əjdər qızı — 22.06.2012[2]
  21. Çaybasarski Məcid Mayis oğlu — 22.06.2012[2]
  22. Əliyev Bəhruz Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  23. Əliyev Fərhad Rəcəb oğlu — 22.06.2012[2]
  24. Əliyev Qənimət Eldar oğlu — 22.06.2012[2]
  25. Əliyev Mübariz Mütəllim oğlu — 22.06.2012[2]
  26. Əliyev Vaqif Şükür oğlu — 22.06.2012[2]
  27. Əliyev Vüqar Saydam oğlu — 22.06.2012[2]
  28. Əlizadə Vilayət Saleh oğlu — 22.06.2012[2]
  29. Əsədov Taryel Məmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  30. Əsgərov İlham Əlihüseyn oğlu — 22.06.2012[2]
  31. Fərhadov Gəray Fərhad oğlu — 22.06.2012[2]
  32. Fərzəliyev İsmixan Hədi oğlu — 22.06.2012[2]
  33. Fətəliyev Salman Əbil oğlu — 22.06.2012[2]
  34. Gözəlova Nina Yakovlevna — 22.06.2012[2]
  35. Gülmalıyev Allahverdi Qara oğlu — 22.06.2012[2]
  36. Hacıbəyli Vaqif Şamxal oğlu — 22.06.2012[2]
  37. Hacıyev Nəriman Hümbət oğlu — 22.06.2012[2]
  38. Hacıyev Nizami Sabir oğlu — 22.06.2012[2]
  39. Həsənov Hüseyn Vəli oğlu — 22.06.2012[2]
  40. Həsənov Mehdi Alı oğlu — 22.06.2012[2]
  41. Həsənov Vaqif Əbdüləli oğlu — 22.06.2012[2]
  42. Həsənova Dilavuz Davud qızı — 22.06.2012[2]
  43. Həsənova Qəmzə Bəhyəddin qızı — 22.06.2012[2]
  44. Həsənova Zemfira Kərim qızı — 22.06.2012[2]
  45. Hüseynli Fuad Məhəmməd oğlu — 22.06.2012[2]
  46. Hüseynov Rövşən Yaqub oğlu — 22.06.2012[2]
  47. Hüseynov Sabir Ağahüseyn oğlu — 22.06.2012[2]
  48. Hüseynova-Didavari Nigar Zakir qızı — 22.06.2012[2]
  49. İbrahimov Bünyad Qənimət oğlu — 22.06.2012[2]
  50. İbrahimova Gülnarə Sabir qızı — 22.06.2012[2]
  51. İsgəndərli Nizaməddin Ağacan oğlu — 22.06.2012[2]
  52. İsmayılov Cüneyid Qiyas oğlu — 22.06.2012[2]
  53. İsmayılov İlham Mehdixan oğlu — 22.06.2012[2]
  54. Jabina Olqa Timofeyevna — 22.06.2012[2]
  55. Kərimli Elmidar Heydər oğlu — 22.06.2012[2]
  56. Kərimov Fikrət Kərim oğlu — 22.06.2012[2]
  57. Kərimova Lalə Fikrət qızı — 22.06.2012[2]
  58. Qasımov Murad Fikrət oğlu — 22.06.2012[2]
  59. Qasımova Humay İldırım qızı — 22.06.2012[2]
  60. Qədirov Akif Veysəl oğlu — 22.06.2012[2]
  61. Qədirov Zahid Sırac oğlu — 22.06.2012[2]
  62. Qəhrəmanov Ramiz Əhəd oğlu — 22.06.2012[2]
  63. Qəmbərov Rəfail Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  64. Qocayev Cavanşir Dövlət oğlu — 22.06.2012[2]
  65. Quliyeva Səmayə Salman qızı — 22.06.2012[2]
  66. Qurbanov İlqar İskəndər oğlu — 22.06.2012[2]
  67. Mahmudov Vaqif Yunis oğlu — 22.06.2012[2]
  68. Maqsudova Adilə Məhərrəm qızı — 22.06.2012[2]
  69. Manafova Ərəbiyyə Mədət qızı — 22.06.2012[2]
  70. Məhərrəmov Məhərrəm Mustafa oğlu — 22.06.2012[2]
  71. Məmişov Kamran Kamal oğlu — 10.02.2012[3]
  72. Məmişov Əhməd Meysəm oğlu — 22.06.2012[2]
  73. Məmmədov Arzu Alay oğlu — 22.06.2012[2]
  74. Məmmədov Azər Ələsgər oğlu — 22.06.2012[2]
  75. Məmmədov Cəlal Mirzağa oğlu — 22.06.2012[2]
  76. Məmmədov Hafiz Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  77. Məmmədov Sahib Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  78. Məmmədova Fəxriyyə Həsən qızı — 22.06.2012[2]
  79. Məmmədova Gülnarə Raqif qızı — 22.06.2012[2]
  80. Mənafov Cəfər Xəlil oğlu — 22.06.2012[2]
  81. Mikayılov İsrafil Şahsuvar oğlu — 22.06.2012[2]
  82. Muxtarov Cəfər Həmid oğlu — 22.06.2012[2]
  83. Mursaquliyev Feyyaz Lətifulla oğlu — 22.06.2012[2]
  84. Musayev Paşa Məlik oğlu — 22.06.2012[2]
  85. Mustafayev Dilavər Əli oğlu — 22.06.2012[2]
  86. Nərimanov Məhərrəm Cəlil oğlu — 22.06.2012[2]
  87. Novruzov Malik Adil oğlu — 22.06.2012[2]
  88. Novruzov Rasim Səbzalı oğlu — 22.06.2012[2]
  89. Oğulov Əli Oğul oğlu — 22.06.2012[2]
  90. Orucov Babalı Yunis oğlu — 22.06.2012[2]
  91. Rəhimov Ramiz Məhəmmədəli oğlu — 22.06.2012[2]
  92. Rəhmanov Xalıq Qəhrəman oğlu — 22.06.2012[2]
  93. Rəsulov Cahangir Bəşir oğlu — 22.06.2012[2]
  94. Rzayev Baləli Yağnəli oğlu — 22.06.2012[2]
  95. Rzayev Malik İbrahim oğlu — 22.06.2012[2]
  96. Rzayev Vaqif Rəşid oğlu — 22.06.2012[2]
  97. Rzazadə Həsən Hacı oğlu — 22.06.2012[2]
  98. Sadıx-zadə Rasim Əbulfəz oğlu — 22.06.2012[2]
  99. Salahov Sərdar Şahmar oğlu — 22.06.2012[2]
  100. Seyidov Mirzəxan Həsənbala oğlu — 22.06.2012[2]
  101. Səfərova Təranə Qaryağdı qızı — 22.06.2012[2]
  102. Səlimov Vüqar Surxay oğlu — 22.06.2012[2]
  103. Səmədov Naiq Soltan oğlu — 22.06.2012[2]
  104. Səttarova Məlahət İsmət qızı — 22.06.2012[2]
  105. Süleymanova Hədiyyə Rizvan qızı — 22.06.2012[2]
  106. Vəliyev Əmir Vəli oğlu — 22.06.2012[2]
  107. Yədullayev Yədulla Fətulla oğlu — 22.06.2012[2]
  108. Zeynalova Səbinə Allahverdi qızı — 22.06.2012[2]
  109. Babayev Zakir Hadı oğlu — 08.10.2012[4]
  110. Cəfərova Şəlalə Ziyad qızı — 08.10.2012[4]
  111. Ələsgərov Aqil Məmməd oğlu — 08.10.2012[4]
  112. Əlizadə Fuad Rəhim oğlu — 08.10.2012[4]
  113. Əzizov Natik Bayram oğlu — 08.10.2012[4]
  114. Məmiyev Təzəxan İrac oğlu — 08.10.2012[4]
  115. Muradov Həmzə Məşdi oğlu — 08.10.2012[4]
  116. Abbasova Tahirə Fəhrad qızı — 31.10.2012[5].
  117. Mustafayev Gülağa Mirhəsən oğlu — 31.10.2012
  118. Abdullayev Bəhruz Qara oğlu — 20.11.2012[6].
  119. Əkbərova Səadət Binyamin qızı — 20.11.2012
  120. İsmayılova Tamilla İslam qızı — 20.11.2012
  121. Kazımov Miri Yusub oğlu — 20.11.2012
  122. Qurbanov Natiq Sabir oğlu — 20.11.2012
  123. Məmmədov Rəhman Elmaz oğlu — 20.11.2012
  124. Soltanov Mehman Nəsir oğlu — 20.11.2012
  125. Şivəxanov Bayram Həmzə oğlu — 20.11.2012
  126. Təhməzov Şahin Ziyad oğlu — 20.11.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bədəlbəyli Nadirə Rasim qızı — 07.05.2013[7]
  2. Həsənli Xudayət İskəndər oğlu — 07.05.2013[7]
  3. Xudaverdiyev Ağahüseyn Kamal oğlu - 04.09.2013[8]
  4. Əkbərova Şölə Mürşüd qızı - 04.09.2013[8]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Qulam Nadir oğlu — 06.02.2014[9]
  2. Novruzova İradə Əli qızı — 06.02.2014[9]
  3. Təmirov Əlyar Rövşən oğlu — 06.02.2014[9]
  4. Əliyev Kamran Əhəd oğlu — 21.10.2014[10]
  5. Dayıyev Rəşad Hikmət oğlu — 21.10.2014[10]
  6. Dənyarov Ramin Zakir oğlu — 21.10.2014[10]
  7. Qasımlı Faiq Cavad oğlu — 21.10.2014[10]
  8. Qasımov Nizami Yunis oğlu — 21.10.2014[10]
  9. Quliyev Cəmaləddin Əlibala oğlu — 21.10.2014[10]
  10. Məcidov İlkin Sabir oğlu — 21.10.2014[10]
  11. Mustafayev Siyavuş Abdulla oğlu — 21.10.2014[10]
  12. Vəliyev Samir Teymur oğlu — 21.10.2014[10]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Raqif Arif oğlu — 02.03.2015[11]
  2. Abdullayev Elnur Şahin oğlu — 02.03.2015[11]
  3. Bayramov Cəmil Baxış oğlu — 02.03.2015[11]
  4. Əhmədov Vüqar Fərman oğlu — 02.03.2015[11]
  5. Əliyev Rauf Faiq oğlu — 02.03.2015[11]
  6. Həsənov Mayıl Həsən oğlu — 02.03.2015[11]
  7. Hüseynov Şahmar Yaqub oğlu — 02.03.2015[11]
  8. Kərimov Kənan Elman oğlu — 02.03.2015[11]
  9. Qiyasov Elçin Mirkamal oğlu — 02.03.2015[11]
  10. Qurbanzadə Fərid Vidadi oğlu — 02.03.2015[11]
  11. Mehdiyev Elmir Qardaşxan oğlu — 02.03.2015[11]
  12. Məmmədov Aydın Ağa-Əli oğlu — 02.03.2015[11]
  13. Məmmədov Zair Məmmədağa oğlu — 02.03.2015[11]
  14. Nəcəfov Elçin Emil oğlu — 02.03.2015[11]
  15. Nəcəfov İlqar Məhəmməd oğlu — 02.03.2015[11]
  16. Nəsibov Müzəffər Həmid oğlu — 02.03.2015[11]
  17. Novruzov Nəcəf Əhməd oğlu — 02.03.2015[11]
  18. Paçalov Rasim Əyyub oğlu — 02.03.2015[11]
  19. Rəhimov Ramin Urşan oğlu — 02.03.2015[11]
  20. Tağıyeva Gülgəz Əbülfəz qızı — 02.03.2015[11]
  21. Ziyadov Azəri Böyükkişi oğlu — 02.03.2015[11]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasov Azim Heydər oğlu — 22.06.2016[12]
  2. Abbasova Ülviyyə Ağamverdi qızı — 22.06.2016[12]
  3. Abbasova Svetlana Əhməd qızı — 22.06.2016[12]
  4. Abdulxalıqov Təbriz Hüseyn oğlu — 22.06.2016[12]
  5. Abdullayev Nizami İbrahim oğlu — 22.06.2016[12]
  6. Abdulrazaqov Fuad Rafiq oğlu — 22.06.2016[12]
  7. Ağahüseynov Ehtimad Sutun oğlu — 22.06.2016[12]
  8. Ağayev Natiq Yusif oğlu — 22.06.2016[12]
  9. Ağayev Rövşən Rahib oğlu — 22.06.2016[12]
  10. Ağayev Rüstəm Ağa oğlu — 22.06.2016[12]
  11. Ağayev Valid Adıgözəl oğlu — 22.06.2016[12]
  12. Axundov Fuad Ramiz oğlu — 22.06.2016[12]
  13. Axundov Xəlil Məhərrəm oğlu — 22.06.2016[12]
  14. Alıyev Namiq Nurəddin oğlu — 22.06.2016[12]
  15. Alıyev Vaqif Alı oğlu — 22.06.2016[12]
  16. Andina Valentina Vitalyevna — 22.06.2016[12]
  17. Aslanova Cəmilə Kazım qızı — 22.06.2016[12]
  18. Babayev Sədrəddin Həsən oğlu — 22.06.2016[12]
  19. Babayev Tofiq Qaffar oğlu — 22.06.2016[12]
  20. Babayeva Tatyana Vitalyevna — 22.06.2016[12]
  21. Bağırov Həsən Sədrəddin oğlu — 22.06.2016[12]
  22. Bağırov Hüseyn Əziz oğlu — 22.06.2016[12]
  23. Baxışov Elsevər Sabir oğlu — 22.06.2016[12]
  24. Balabəyov Balabəy Kiçibalı oğlu — 22.06.2016[12]
  25. Balayev Arif Tofiq oğlu — 22.06.2016[12]
  26. Baloğlanov Anar Rafael oğlu — 22.06.2016[12]
  27. Bədəlov Bəyəli Xanəli oğlu — 22.06.2016[12]
  28. Boyeva Alla Aleksandrovna — 22.06.2016[12]
  29. Cavadov Tofiq Əvsər oğlu — 22.06.2016[12]
  30. Cəbrayılov Əliş Cəbrayıl oğlu — 22.06.2016[12]
  31. Cəbrayılov Rəşad Yasər oğlu — 22.06.2016[12]
  32. Cəfərov İsrail Fazil oğlu — 22.06.2016[12]
  33. Cəfərov Vaqif Cəfər oğlu — 22.06.2016[12]
  34. Cəlilova Şəfəq Xəlil qızı — 22.06.2016[12]
  35. Çerkaşenko Svetlana Yuryevna — 22.06.2016[12]
  36. Dadaşov Əli-İsa Əşrəf oğlu — 22.06.2016[12]
  37. Dadaşov Hacıbala Nadir oğlu — 22.06.2016[12]
  38. Dünyamalıyev Vidadi Vəli oğlu — 22.06.2016[12]
  39. Əbdüləzimov Xəqani Nağı oğlu — 22.06.2016[12]
  40. Əhmədov Faiq Fariz oğlu — 22.06.2016[12]
  41. Əhmədov Hümbət Əhmədiyyə oğlu — 22.06.2016[12]
  42. Əhmədov Nizami Məmməd oğlu — 22.06.2016[12]
  43. Əkbərov Məharət Xalis oğlu — 22.06.2016[12]
  44. Ələkbərov Fuad Həmid oğlu — 22.06.2016[12]
  45. Ələkbərov Sadıq Nəriman oğlu — 22.06.2016[12]
  46. Əliyev Əlibaba Nəcəf oğlu — 22.06.2016[12]
  47. Əliyev Fəxrəddin Yusif oğlu — 22.06.2016[12]
  48. Əliyev Hüseyn Yusif oğlu — 22.06.2016[12]
  49. Əliyev Qafar Məmməd oğlu — 22.06.2016[12]
  50. Əliyev Rüfət Ənvər oğlu — 22.06.2016[12]
  51. Əliyev Təhmasib Məcnun oğlu — 22.06.2016[12]
  52. Əlizadə Azər Əli oğlu — 22.06.2016[12]
  53. Əmirəliyev Mehman Əli oğlu — 22.06.2016[12]
  54. Əsədov Elşən Səlim oğlu — 22.06.2016[12]
  55. Əsgərov Ələkbər Həsənbala oğlu — 22.06.2016[12]
  56. Əsgərov Rəhim Əsgər oğlu — 22.06.2016[12]
  57. Əsgərova Natəvan Balağa qızı — 22.06.2016[12]
  58. Əzənmədov Habil Həsən oğlu — 22.06.2016[12]
  59. Əzizov Rəşad Fikrət oğlu — 22.06.2016[12]
  60. Fərəcov Nadir İbrahim oğlu — 22.06.2016[12]
  61. Fərəməzov Şahid Ələziz oğlu — 22.06.2016[12]
  62. Fərzəliyev Azər Şamil oğlu — 22.06.2016[12]
  63. Fətəliyeva Vüsalə Mustafa qızı — 22.06.2016[12]
  64. Gərayzadə Elman Tofiq oğlu — 22.06.2016[12]
  65. Hacıyev Aydın Əli oğlu — 22.06.2016[12]
  66. Hacıyev Cəlil Manaf oğlu — 22.06.2016[12]
  67. Həsənov Eldar Yusif oğlu — 22.06.2016[12]
  68. Həsənov İlham Aydın oğlu — 22.06.2016[12]
  69. Hətəmov Yusifəli Şirincan oğlu — 22.06.2016[12]
  70. Hüseynov Hilal Qorxmaz oğlu — 22.06.2016[12]
  71. Hüseynov Ramiz Nobil oğlu — 22.06.2016[12]
  72. Hüseynov Sabir Hümbət oğlu — 22.06.2016[12]
  73. Hüseynov Zahid Zülfiqar oğlu — 22.06.2016[12]
  74. Hüseynova Aygün Fəxrəddin qızı — 22.06.2016[12]
  75. Hüseynova Könül Şamil qızı — 22.06.2016[12]
  76. Hüseynova Reyhan Əbil qızı — 22.06.2016[12]
  77. Xəlilov Kamil Sahib oğlu — 22.06.2016[12]
  78. İbadov Muradxan Əhmədxan oğlu — 22.06.2016[12]
  79. İbrahimli Nuriyyə Paşa qızı — 22.06.2016[12]
  80. İsmayılov Famil Nəcəf oğlu — 22.06.2016[12]
  81. İsmayılova Dilbər Ramis qızı — 22.06.2016[12]
  82. Kərimov Afiq Oktay oğlu — 22.06.2016[12]
  83. Kərimov Beydulla Həbibulla oğlu — 22.06.2016[12]
  84. Kərimov Sürəddin Mövsüm oğlu — 22.06.2016[12]
  85. Kərimova Vüsalə Nadir qızı — 22.06.2016[12]
  86. Qasımov İlqar Salman oğlu — 22.06.2016[12]
  87. Qasımov Məzahir Qurban oğlu — 22.06.2016[12]
  88. Qasımova Lalə Xəlil qızı — 22.06.2016[12]
  89. Qədirov Abil Qərib oğlu — 22.06.2016[12]
  90. Qəhrəmanov Şahin Məmməd oğlu — 22.06.2016[12]
  91. Qubatov Rəşad Qubat oğlu — 22.06.2016[12]
  92. Quliyeva Bəyim Əmirxan qızı — 22.06.2016[12]
  93. Quluzadə Elnar Mübariz oğlu — 22.06.2016[12]
  94. Qurbanov Fərman Yusif oğlu — 22.06.2016[12]
  95. Qurbanov Rafət Misir oğlu — 22.06.2016[12]
  96. Qurbanov Təvəkkül Kəramət oğlu — 22.06.2016[12]
  97. Qurbanov Turab Dilsuz oğlu — 22.06.2016[12]
  98. Mahmudova Pərvin Şərif qızı — 22.06.2016[12]
  99. Mazanov Kamal Hüseyn oğlu — 22.06.2016[12]
  100. Məmmədov Elyar Əli oğlu — 22.06.2016[12]
  101. Məmmədov Ədalət Allahverdi oğlu — 22.06.2016[12]
  102. Məmmədov Fuad Adil oğlu — 22.06.2016[12]
  103. Məmmədov Mübariz Hidayət oğlu — 22.06.2016[12]
  104. Məmmədov Oqtay Umud oğlu — 22.06.2016[12]
  105. Məmmədov Rais Əmir oğlu — 22.06.2016[12]
  106. Məmmədova Lətifə Adil qızı — 22.06.2016[12]
  107. Mənəfov Rəfail Cəfər oğlu — 22.06.2016[12]
  108. Mənsimov Kazım Bayraməli oğlu — 22.06.2016[12]
  109. Mirzəyev Rafiq Həbibulla oğlu — 22.06.2016[12]
  110. Mövlayev Hənifə Musa oğlu — 22.06.2016[12]
  111. Muradov Nadir Yədulla oğlu — 22.06.2016[12]
  112. Musayev Orxan Toğrul oğlu — 22.06.2016[12]
  113. Musayev Vüsal Kərim oğlu — 22.06.2016[12]
  114. Musayeva Kamilla Rüstəm qızı — 22.06.2016[12]
  115. Mustafayev Elşən Cəfər oğlu — 22.06.2016[12]
  116. Mürsəlov Mübariz Mürsəl oğlu — 22.06.2016[12]
  117. Mürşüdov Asif Əflatun oğlu — 22.06.2016[12]
  118. Mütəllimova Vəfa Allahverən qızı — 22.06.2016[12]
  119. Nağıyev Şəmsəddin Kamil oğlu — 22.06.2016[12]
  120. Namazov Ramid Zakir oğlu — 22.06.2016[12]
  121. Nəsibova Aybəniz Abbas qızı — 22.06.2016[12]
  122. Nəsirov Rauf Şamil oğlu — 22.06.2016[12]
  123. Novruzov Elmar Qəzənfər oğlu — 22.06.2016[12]
  124. Novruzov Rafiq Novruz oğlu — 22.06.2016[12]
  125. Nurəlibəyov Əli Hidayət oğlu — 22.06.2016[12]
  126. Paşa Yaşar Əhməd oğlu — 22.06.2016[12]
  127. Piriyev Əbülfət Haqverdi oğlu — 22.06.2016[12]
  128. Rzayev Xaqani İslam oğlu — 22.06.2016[12]
  129. Rzayev Şahid Şahmar oğlu — 22.06.2016[12]
  130. Seyid Hacı Mirhəşim Miryaqub oğlu — 22.06.2016[12]
  131. Seyidov Şəkur Mir Möhsün oğlu — 22.06.2016[12]
  132. Səfərov Rövşən Tofiq oğlu — 22.06.2016[12]
  133. Səfərov Yusif Fəxrəddin oğlu — 22.06.2016[12]
  134. Səmədov Əhməd Səməd oğlu — 22.06.2016[12]
  135. Şəfiyeva Sevil Həsən qızı — 22.06.2016[12]
  136. Şərifov Məhəmməd Şirin oğlu — 22.06.2016[12]
  137. Şirəliyev Firdovsi Əvəz oğlu — 22.06.2016[12]
  138. Şirinov Rafiq Mirzə oğlu — 22.06.2016[12]
  139. Tutayuk Fərhad Xaspolad oğlu — 22.06.2016[12]
  140. Vəlimətova Elmira Eyvaz qızı — 22.06.2016[12]
  141. Vəliyev Sərvər Yaqub oğlu — 22.06.2016[12]
  142. Yaqubova Gülşən Fikrət qızı — 22.06.2016[12]
  143. Yasinov Hikmət Qüdrət oğlu — 22.06.2016[12]
  144. Yunusov Eldar Əli oğlu — 22.06.2016[12]
  145. Yunusov Nəciməddin Yunus oğlu — 22.06.2016[12]
  146. Yusifova Ruhəngiz Siyasət qızı — 22.06.2016[12]
  147. Zeynalov Hafiz Ziyafət oğlu — 22.06.2016[12]
  148. Zöhrabova Nigar Yaqub qızı — 22.06.2016[12]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az. 19 fevral 2009 17:41. http://archive.president.az/articles.php?item_id=20090219054014260&sec_id=30. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  2. 2,000 2,001 2,002 2,003 2,004 2,005 2,006 2,007 2,008 2,009 2,010 2,011 2,012 2,013 2,014 2,015 2,016 2,017 2,018 2,019 2,020 2,021 2,022 2,023 2,024 2,025 2,026 2,027 2,028 2,029 2,030 2,031 2,032 2,033 2,034 2,035 2,036 2,037 2,038 2,039 2,040 2,041 2,042 2,043 2,044 2,045 2,046 2,047 2,048 2,049 2,050 2,051 2,052 2,053 2,054 2,055 2,056 2,057 2,058 2,059 2,060 2,061 2,062 2,063 2,064 2,065 2,066 2,067 2,068 2,069 2,070 2,071 2,072 2,073 2,074 2,075 2,076 2,077 2,078 2,079 2,080 2,081 2,082 2,083 2,084 2,085 2,086 2,087 2,088 2,089 2,090 2,091 2,092 2,093 2,094 2,095 2,096 2,097 2,098 2,099 2,100 2,101 2,102 2,103 2,104 2,105 Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  3. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı 10.02.2012. N2038
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sosial Müdafiə Fondunun bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2012, 18:40. http://president.az/articles/6378. İstifadə tarixi: 2015-07-11.
  5. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 noyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  8. 8,0 8,1 http://www.president.az/articles/9202
  9. 9,0 9,1 9,2 "Azərbaycan Respublikasında informasiya-kommunikasiya və kosmik sənaye sahələrində çalışan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 6 fevral 2014. Arxivləşdirilib: [1] saytından 2017-05-19 tarixində. https://web.archive.org/web/20170519115736/http://president.az/articles/10963. İstifadə tarixi: 2017-05-19.
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 10,7 10,8 "Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat və Sənaye Nazirliyinin bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 21 oktyabr 2014, 18:50. http://www.president.az/articles/13178. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  11. 11,00 11,01 11,02 11,03 11,04 11,05 11,06 11,07 11,08 11,09 11,10 11,11 11,12 11,13 11,14 11,15 11,16 11,17 11,18 11,19 11,20 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 2 mart 2015. http://www.president.az/articles/14446. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  12. 12,000 12,001 12,002 12,003 12,004 12,005 12,006 12,007 12,008 12,009 12,010 12,011 12,012 12,013 12,014 12,015 12,016 12,017 12,018 12,019 12,020 12,021 12,022 12,023 12,024 12,025 12,026 12,027 12,028 12,029 12,030 12,031 12,032 12,033 12,034 12,035 12,036 12,037 12,038 12,039 12,040 12,041 12,042 12,043 12,044 12,045 12,046 12,047 12,048 12,049 12,050 12,051 12,052 12,053 12,054 12,055 12,056 12,057 12,058 12,059 12,060 12,061 12,062 12,063 12,064 12,065 12,066 12,067 12,068 12,069 12,070 12,071 12,072 12,073 12,074 12,075 12,076 12,077 12,078 12,079 12,080 12,081 12,082 12,083 12,084 12,085 12,086 12,087 12,088 12,089 12,090 12,091 12,092 12,093 12,094 12,095 12,096 12,097 12,098 12,099 12,100 12,101 12,102 12,103 12,104 12,105 12,106 12,107 12,108 12,109 12,110 12,111 12,112 12,113 12,114 12,115 12,116 12,117 12,118 12,119 12,120 12,121 12,122 12,123 12,124 12,125 12,126 12,127 12,128 12,129 12,130 12,131 12,132 12,133 12,134 12,135 12,136 12,137 12,138 12,139 12,140 12,141 12,142 12,143 12,144 12,145 12,146 12,147 "Dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 22 iyun 2016. https://president.az/articles/20358/print. İstifadə tarixi: 2016-06-23.