"Şərəf" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Şərəf ordeni (boyundan asmaq üçün).png

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. 12.02.2009 — Arif Mir-Cəlal oğlu Paşayev[1]
  2. 14.02.2009 — Yaqub Mikayıl oğlu Mahmudov[2]
  3. 20.02.2009 — Akif Ağa-Mehdi oğlu Əlizadə[3]
  4. 13.03.2009 — Asəf Abbas-Qulu oğlu Nadirov[4]
  5. 04.06.2009 — Vaqif Səməd oğlu Vəkilov (Vaqif Səmədoğlu)[5]
  6. 03.08.2009 — İsa Əkbər oğlu Həbibbəyli[6]
  7. 26.08.2009 — Şeyxüislam Allahşükür Hümbət oğlu Paşazadə[7]
  8. 23.09.2009 — Rasim Həsən oğlu Əliyev[8]
  9. 30.10.2009 — Vasim Məmmədəli oğlu Məmmədəliyev[9]
  10. 11.12.2009 — Xoşbəxt Bağı oğlu Yusifzadə[10]

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. 05.01.2010 — Abid Qoca oğlu Şərifov[11]
  2. 21.01.2010 — Zəlimxan Yusif oğlu Yaqubov (Zəlimxan Yaqub)[12]
  3. 25.02.2010 — Artur Tahir oğlu Rasizadə[13]
  4. 01.03.2010 — Fidan Əkrəm qızı Qasımova[14]
  5. 04.03.2010 — Canəli Xanəli oğlu Əkbərov[15]
  6. 12.03.2010 — Siddiqə Rza qızı Məmmədova[16]
  7. 24.04.2010 — Moskva və Bütün Rusiyanın Patriarxı Kirill[17]
  8. 09.08.2010 — Toğrul Fərman oğlu Nərimanbəyov[18]
  9. 30.08.2010 — Vahid Yusifoviç Ələkbərov[19]
  10. 07.10.2010 — Xəyyam Hadi oğlu Mirzəzadə[20]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. 14.01.2011 — Eldar Tofiq oğlu Quliyev[21]
  2. 24.02.2011 — Oqtay Seyid Hüseyn oğlu Sadıqzadə[22]
  3. 19.04.2011 — Nəriman Əliməmməd oğlu Həsənzadə[23]
  4. 27.05.2011 — Xuraman Əkrəm qızı Qasımova[24]
  5. 06.09.2011 — Ədilə Əvəz qızı Namazova[25]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. 09.02.2012 — Vahid Cümşüd oğlu Axundov[26]
  2. 21.05.2012 — Aqşin Əliqulu oğlu Əlizadə[27]
  3. 17.07.2012 — Tokay Həbib oğlu Məmmədov[28]
  4. 22.10.2012 — Rauf Canbaxış oğlu Abdullayev[29]
  5. 17.12.2012 — Ömər Həsən oğlu Eldarov[30]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. 31.01.2013 — Musa Abdulla oğlu Mirzəyev[31]
  2. 22.02.2013 — Fəttah Səməd oğlu Heydərov[32]
  3. 14.03.2013 — Anar Rəsul oğlu Rzayev[33]
  4. 17.04.2013 — Ramiz Ənvər oğlu Mehdiyev[34]
  5. 11.05.2013 — Elçin İlyas oğlu Əfəndiyev[35]
  6. 03.06.2013 — Cəlal Əlirza oğlu Əliyev[36]
  7. 25.06.2013 — Siyavuş Məmmədağa oğlu Aslanov[37]
  8. 25.06.2013 — Şəfiqə Haşım qızı Məmmədova[37]
  9. 25.06.2013 — Amalya Əliş qızı Pənahova[37]
  10. 15.08.2013 — İlhamə Məzahir qızı Quliyeva[38]
  11. 01.11.2013 — Türkiyə Cümhuriyyətinin 9-cu Prezidenti Süleyman Dəmirəl[39]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. 04.04.2014 — Şəmsəddin Hüseynqulu oğlu Xanbabayev[40]
  2. 14.04.2014 — Ramiz Aqil oğlu Mirişli[41]
  3. 13.05.2014 — Hacıbala İbrahim oğlu Abutalıbov[42]
  4. 09.07.2014 — Zahid İbrahim oğlu Qaralov[43]
  5. 13.10.2014 — Məhərrəm Əli oğlu Məmmədyarov[44]
  6. 16.12.2014 — Şirməmməd Ağaməmməd oğlu Hüseynov[45]
  7. 18.12.2014 — Arif Şəfaət oğlu Mehdiyev[46]
  8. 29.12.2014 — Oqtay Sabir oğlu Əsədov[47]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. 03.02.2015 — Polad Bülbüloğlu[48]
  2. 11.03.2015 — Eldar Rza oğlu İbrahimov[49]
  3. 07.05.2015 — Maqsud Məmmədibrahim oğlu İbrahimbəyov[50]
  4. 17.06.2015 — Avropa Olimpiya Komitələrinin prezidenti Patrik Hikki[51]
  5. 24.06.2015 — Ziyad Əliabbas oğlu Səmədzadə[52]
  6. 01.09.2015 — Fikrət Göyüş oğlu Qocayev (Fikrət Qoca)[53]
  7. 23.10.2015 — Yaqub Abdulla oğlu Eyyubov[54]
  8. 03.11.2015 — İsmayıl Əli oğlu İbrahimov[55]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. 28.03.2016 — Cəmil Əziz oğlu Əliyev[56]
  2. 02.05.2016 — Hafiz Mir-Cəlal oğlu Paşayev[57]
  3. 25.10.2016 — Fərhad Qurban oğlu Xəlilov[58]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. 13.03.2017 — Novruz İsmayıl oğlu Məmmədov[59]
  2. 01.05.2017 — Ramiz Əyyub oğlu Quliyev[60]
  3. 16.05.2017 — Afaq Süleyman qızı Məlikova[61]
  4. 22.05.2017 — Firəngiz Əliağa qızı Əlizadə[62]
  5. 14.07.2017 — Elmira Teymur qızı Süleymanova[63]
  6. 12.08.2017 — Alim Həmzə oğlu Qasımov[64]
  7. 16.11.2017 — Əhliman Tapdıq oğlu Əmiraslanov[65]
  8. 23.11.2017 — Ağacan Qulam oğlu Abiyev[66]
  9. 24.11.2017 — Madər Ələsgər oğlu Musayev[67]
  10. 28.12.2017 — Salxab İsa oğlu Məmmədov[68]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. 18.01.2018 — Teymur Əmiraslan oğlu Bünyadov[69]
  2. 02.02.2018 — Kamil Cəlil oğlu Cəlilov[70]
  3. 09.02.2018 — Aleksandr Yakovleviç Şarovski[71]
  4. 19.02.2018 — Arif İmran oğlu Babayev[72]
  5. 07.06.2018 — Oqtay Mirəsədulla oğlu Mirqasımov[73]
  6. 05.07.2018 — Tamara İlyiniçna Sinyavskaya[74]
  7. 13.07.2018 — Sudeif Bəşir oğlu İmamverdiyev[75]
  8. 01.08.2018 — Rasim Əhməd oğlu Balayev[76]
  9. 01.08.2018 — Vaqif Behbud oğlu Mustafayev[76]
  10. 31.08.2018 — Vasif Məmməd Ağa oğlu Babazadə[77]
  11. 25.12.2018 — Elbay Ənvər oğlu Qasımzadə[78]

2019[redaktə | əsas redaktə]

  1. 09.04.2019 — Çingiz Akif oğlu Abdullayev[79]
  2. 01.08.2019 — Hacı Murad Hacı Əhməd oğlu Yagizarov[80]
  3. 24.10.2019 — Dilarə Bağır qızı Seyidzadə[81]
  4. 25.11.2019 — Abuzər Alı oğlu Xələfov[82]
  5. 18.12.2019 — Vaqif Məcid oğlu Fərzəliyev[83]

2020[redaktə | əsas redaktə]

  1. 13.01.2020 — Vasif Yusif oğlu Talıbov[84]
  2. 17.01.2020 — Cənnət Əlibəy qızı Səlimova[85]
  3. 23.01.2020 — Mixail Solomonoviç Qusman[86]
  4. 04.02.2020 — Əlibaba Balaəhməd oğlu Məmmədov[87]
  5. 13.04.2020 — Faiq Zülfüqar oğlu Həsənov[88]
  6. 11.07.2020 — Cahangir Calal oğlu Əsgərov[89]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. A.M.Paşayevin “Şərəf” Ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  2. Y.M.Mahmudovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  3. A.A.Əlizadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  4. A.A.Nadirovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  5. V.S.Vəkilovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  6. Naxçıvan Muxtar Respublikasının sosial və iqtisadi inkişafında xidmətləri olan şəxslərin təltif edilməsi haqqında
  7. A.H.Paşazadənin "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  8. R.H.Əliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  9. V.M.Məmmədəliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  10. X.B.Yusifzadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  11. A.Q.Şərifovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  12. Z.Y.Yaqubovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  13. A.T.Rasizadənin "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  14. F.Ə.Qasımovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  15. C.X.Əkbərovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  16. S.R. Məmmədovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  17. Moskva və Bütün Rusiyanın Patriarxı Kirillin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  18. T.F. Nərimanbəyovun "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  19. V.Y.Ələkbərovun "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  20. X.H. Mirzəzadənin "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  21. E.T.Quliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  22. O.S.Sadıqzadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  23. N.Ə.Həsənzadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  24. X.Ə.Qasımovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  25. Ə.Ə. Namazovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  26. V.C.Axundovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  27. A.Ə. Əlizadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  28. T.H. Məmmədovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  29. R.C.Abdullayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  30. Ö.H. Eldarovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  31. M.A.Mirzəyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  32. F.S. Heydərovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  33. A.R. Rzayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  34. R.Ə.Mehdiyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  35. E.İ. Əfəndiyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  36. C.Ə.Əliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  37. 1 2 3 Azərbaycan Respublikası teatr xadimlərinin təltif edilməsi haqqında
  38. İ.M. Quliyevanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  39. Süleyman Dəmirəlin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  40. Ş.H.Xanbabayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  41. R.A.Mirişlinin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  42. H.İ.Abutalıbovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  43. Z.İ.Qaralovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  44. M.Ə. Məmmədyarovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  45. Ş.A.Hüseynovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  46. A.Ş. Mehdiyevin “Şərəf’ ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  47. O.S. Əsədovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  48. P.Bülbüloğlunun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  49. E.R.İbrahimovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  50. M.M. İbrahimbəyovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  51. Patrik Hikkinin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  52. Z.Ə. Səmədzadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  53. F.G.Qocayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  54. Y.A.Eyyubovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  55. Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında
  56. C.Ə.Əliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  57. H.M.Paşayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  58. F.Q.Xəlilovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  59. N.İ.Məmmədovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  60. R.Ə.Quliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  61. A.S. Məlikovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  62. F.Ə.Əlizadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  63. E.T.Süleymanovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  64. A.H.Qasımovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  65. Ə.T.Əmiraslanovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  66. A.Q.Abiyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  67. M.Ə.Musayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  68. S.İ.Məmmədovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  69. T.Ə.Bünyadovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  70. K.C.Cəlilovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  71. A.Y.Şarovskinin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  72. A.İ.Babayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  73. President.Az (07.06.2018). "O.M. Mirqasımovun "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-06-07.
  74. T.İ.Sinyavskayanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  75. S.B.İmamverdiyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  76. 1 2 President.Az (01.08.2018). "Azərbaycanın kino xadimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-08-01.
  77. V.M.Babazadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  78. E.Ə.Qasımzadənin “Şərəf’ ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  79. Ç.A.Abdullayevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  80. President.Az (01.08.2019). "H.H.Yagizarovun "Şərəf" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2019-08-01.
  81. D.B.Seyidzadənin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  82. Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında
  83. V.M.Fərzəliyevin “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  84. V.Y.Talıbovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  85. C.Ə.Səlimovanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  86. M.S.Qusmanın “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  87. Ə.B.Məmmədovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  88. F.Z.Həsənovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında
  89. C.C.Əsgərovun “Şərəf” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı