"Dostluq" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Çingiz Aytmatov — 25.02.2008[1]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Leonid Eduardoviç Slutski — 02.05.2009[2]
  2. Svetlana Yuryevna Orlova — 02.05.2009[3]
  3. Vladimir İvanoviç Yakunin — 02.05.2009[4]
  4. Rudolf Nikolayeviç İvanov — 30.06.2009[5]
  5. Alla Borisovna Puqaçova — 03.09.2009[6]
  6. Uilyam Corc Şreder — 14.09.2009[7]

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mixail Solomonoviç Qusman — 22.01.2010[8]
  2. Adil Abdulla əl-Fəlah — 24.04.2010[9]
  3. Kşiştof Krayevski — 08.07.2010[10]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Lütfi Rəhim oğlu Ələsgərzadə — 07.02.2011[11]
  2. Vitali Nikitiç İqnatenko — 13.04.2011[12]
  3. Karmayli Lordu Piter Freyzer — 13.05.2011[13]
  4. Baronessa Detta Ohkahoyn — 13.05.2011[14]
  5. Oljas Süleymenov — 16.05.2011[15]
  6. Başar Ali Kemal оğlu Kömür — 04.07.2011[16]
  7. Eldar Faiq oğlu Əfəndiyev — 04.07.2011[17]
  8. Ertan Demirtaş — 04.07.2011[18]
  9. İоsif Semyоnоviç Şaqal — 04.07.2011[19]
  10. Mehmet Akkan Suver — 04.07.2011[20]
  11. Suat Günsel — 04.07.2011[21]
  12. Vladimir İvanоviç Kolesnikov — 04.07.2011[22]
  13. Nikolae Ureke — 26.07.2011[23]
  14. Mark Föyad — 19.09.2011[24]
  15. Maykl Con Qudvey — 19.09.2011[25]
  16. Donaldson Roy Uilyam Vikers — 19.09.2011[26]
  17. Məmmədbağır Cavad oğlu Əliyev — 23.11.2011[27]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Düsen Kurabay oğlu Kaseinov — 09.03.2012[28]
  2. Qriqori Lvoviç Belenki — 02.04.2012[29]
  3. Aleksandr Gennadyeviç İşein — 11.06.2012[30]
  4. Sergey Yevgenyeviç Narışkin — 05.07.2012[31]
  5. Mixail Yefimoviç Şvıdkoy — 05.07.2012[32]
  6. Hulusi Kılıç — 13.09.2012[33]
  7. İosif Davıdoviç Kobzon — 17.09.2012[34]
  8. Devid Alan Harris — 14.11.2012[35]
  9. Roald Zinnuroviç Saqdeyev — 18.12.2012[36]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Tamara İlyiniçna Sinyavskaya — 04.07.2013[37]
  2. Kardinal Canfranko Ravazi — 04.11.2013[38]
  3. Aleksandr Aleksandroviç Jilkin — 26.11.2013[39]
  4. Rene van der Linden — 13.12.2013[40]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ruslan Sultanoviç Auşev — 18.02.2014[41]
  2. Aleksandr Sergeyeviç Dzasoxov — 03.04.2014[42]
  3. Mireya Aquero de Korrales — 06.05.2014[43]
  4. Aman-gəldi Moldaqazıyeviç Tuleyev — 12.05.2014[44]
  5. Alesder Darley Şeferd Kuk — 19.09.2014[45]
  6. Qordon Yanq Birrell — 19.09.2014[46]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Vitali Georgiyeviç Smirnov — 12.02.2015[47]
  2. İsmayıl Seragəldin — 25.06.2015[48]
  3. Vayra Vike-Freyberqa — 25.06.2015[49]
  4. Adrian Korkoran — 29.06.2015[50]
  5. Bredli Kenvorzi — 29.06.2015[51]
  6. Ceyms Hedli — 29.06.2015[52]
  7. Ceyms Makleod — 29.06.2015[53]
  8. Ceyn Makmenamin — 29.06.2015[54]
  9. Daqlas Arnot — 29.06.2015[55]
  10. Dayan Bernşteyn — 29.06.2015[56]
  11. Dimitris Papaioannou — 29.06.2015[57]
  12. Donna Teylor — 29.06.2015[58]
  13. Ketrin Uqvu — 29.06.2015[59]
  14. Qevin MakAlpayn — 29.06.2015[60]
  15. Maykl Loynd — 29.06.2015[61]
  16. Neil Karni — 29.06.2015[62]
  17. Panayotis Protopsaltis — 29.06.2015[63]
  18. Pirs O’Kallahan — 29.06.2015[64]
  19. Piter Eşvin — 29.06.2015[65]
  20. Pol Foster — 29.06.2015[66]
  21. Robert Klark — 29.06.2015[67]
  22. Saymon Kleq — 29.06.2015[68]
  23. Skot Givens — 29.06.2015[69]
  24. Şeron MakMaykl — 29.06.2015[70]
  25. Spiridon Kapralos — 29.06.2015[71]
  26. Nikita Sergeyeviç Mixalkov — 20.10.2015[72]
  27. Əbdüləziz bin Osman əl-Tüveycri — 25.11.2015[73]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Murad Maqomedoviç Kajlayev — 15.01.2016[74]
  2. Filip Kreven — 02.02.2016[75]
  3. Mahmud Vaezi — 18.04.2016[76]
  4. Nasir Əbdüləziz Əl-Nasir — 22.04.2016[77]
  5. Ramazan Hacımuradoviç Abdulatipov — 02.08.2016[78]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. İlyas Maqomed-Salamoviç Umaxanov — 27.03.2017[79]
  2. Talib Rifai — 11.05.2017[80]
  3. Xızrı İsayeviç Şıxsəidov — 31.07.2017[81]
  4. Məmmədəli Hüseyn oğlu Ağayev — 07.09.2017[82]
  5. Robert Uorren Dadli — 13.09.2017[83]
  6. İlhan Aküzüm — 13.09.2017[84]
  7. Darxan Kyandıkulı Kıdırəli — 28.12.2017[85]
  8. Robert Viktoroviç İlatov — 28.12.2017[86]
  9. Marianna Vardinoyannis — 28.12.2017[87]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Feyzavər Turan Alpsar — 17.03.2018[88]
  2. Anna Yuryevna Netrebko — 21.05.2018[89]
  3. Strahan Edvard Corc Dankan — 25.05.2018[90]
  4. Vud Endryu Marli — 25.05.2018[91]
  5. Enzo Moavero Milanesi — 18.07.2018[92]
  6. İrina Aleksandrovna Viner-Usmanova — 31.07.2018[93]
  7. Yuli Solomonoviç Qusman — 01.08.2018[94]
  8. Hüseyn Saltuk Düzyol — 19.09.2018[95]

2019[redaktə | əsas redaktə]

  1. İsmayıl Aliyeviç Berdiyev — 28.02.2019[96]
  2. Valentina İvanovna Matviyenko — 07.04.2019[97]
  3. Zurab Konstantinoviç Sereteli — 20.05.2019[98]
  4. Hacımurad Harumoviç Qatsalov — 23.11.2019[99]

2020[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mövlud Çavuşoğlu — 05.02.2020[100]
  2. Şamil Ayrım — 01.04.2020[101]
  3. Necdet Ünüvar — 04.06.2020[102]
  4. Maqomedali Maqomedoviç Maqomedov — 13.06.2020[103]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Çingiz Aytmatovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 fevral 2008-ci il tarixli, 2688 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  2. "L.E.Slutskinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 252 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. "S.Y.Orlovanin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 253 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  4. "V.İ.Yakuninin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 254 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  5. "R.N.İvanovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 iyun 2009-cu il tarixli, 362 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  6. "A.B.Puqaçovanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 sentyabr 2009-cu il tarixli, 468 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. "Uilyam Corc Şrederin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 sentyabr 2009-cu il tarixli, 475 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  8. "M.S.Qusmanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 2010-cu il tarixli, 690 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  9. "Adil Abdulla Əl-Fəlahin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 aprel 2010-cu il tarixli, 871 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  10. "K. Krayevskinin "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 iyul 2010-cu il tarixli, 1004 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  11. "Lütfi Zadənin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 fevral 2011-ci il tarixli, 1307 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  12. "V.N.İqnatenkonun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 aprel 2011-ci il tarixli, 1420 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  13. "Karmayli Lordu Piter Freyzerin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 2011-ci il tarixli, 1499 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. "Baronessa Detta Ohkahoynun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 2011-ci il tarixli, 1500 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  15. "Oljas Süleymenovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 may 2011-ci il tarixli, 1503 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  16. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  17. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  18. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  19. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  20. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  21. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  22. "Azərbaycan diasporunun inkişafındakı xidmətlərinə görə bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2011-ci il tarixli, 1613 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  23. "N.Urekenin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 iyul 2011-ci il tarixli, 1651 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  24. "Mark Föyadın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1739 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  25. "Maykl Con Qudveyin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1737 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  26. "Donaldson Roy Uilyam Vikersin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1738 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  27. "M.C.Əliyevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 noyabr 2011-ci il tarixli, 1838 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  28. "D.K.Kaseinovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 mart 2012-ci il tarixli, 2083 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  29. "Q.L. Belenkinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 aprel 2012-ci il tarixli, 2119 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  30. "A.G. İşeinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 iyun 2012-ci il tarixli, 2274 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  31. "S.Y.Narışkinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2012-ci il tarixli, 2327 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  32. "M.Y.Şvıdkoyun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 iyul 2012-ci il tarixli, 2328 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  33. "Hulusi Kılıçın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 2012-ci il tarixli, 2433 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  34. "İ.D.Kobzonun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 sentyabr 2012-ci il tarixli, 2439 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  35. "D.A. Harrisin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 noyabr 2012-ci il tarixli, 2545 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  36. "R.Z. Saqdeyevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 dekabr 2012-ci il tarixli, 2611 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  37. "T.İ.Sinyavskayanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 iyul 2013-cü il tarixli, 2988 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  38. "Kardinal Canfranko Ravazinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 noyabr 2013-cü il tarixli, 19 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  39. "A.A. Jilkinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 noyabr 2013-cü il tarixli, 130 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  40. "Rene van der Lindenin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 dekabr 2013-cü il tarixli, 156 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  41. "R.S.Auşevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 fevral 2014-cü il tarixli, 276 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  42. "A.S. Dzasoxovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 aprel 2014-cü il tarixli, 363 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  43. "Mireya Aquero de Korralesin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 may 2014-cü il tarixli, 438 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  44. "A.M.Tuleyevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 may 2014-cü il tarixli, 453 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  45. "Alesder Darley Şeferd Kukun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli, 731 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  46. "Q. Y. Birrellin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli, 732 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  47. "V.G. Smirnovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 fevral 2015-ci il tarixli, 1039 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  48. "İ. Serageldinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2015-ci il tarixli, 1295 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  49. "V. Vike-Freyberqanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2015-ci il tarixli, 1296 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  50. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  51. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  52. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  53. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  54. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  55. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  56. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  57. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  58. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  59. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  60. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  61. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  62. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  63. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  64. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  65. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  66. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  67. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  68. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  69. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  70. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları Əməliyyat Komitəsinin I Avropa Oyunlarının keçirilməsini təmin etmiş əməkdaşlarının “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1301 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  71. "“Bakı 2015” Avropa Oyunları üzrə Koordinasiya Komissiyasının sədri Spiridon Kapralosun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 iyun 2015-ci il tarixli, 1302 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  72. "N.S.Mixalkovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 oktyabr 2015-ci il tarixli, 1448 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  73. "Əbdüləziz Osman əl-Tuveycrinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 noyabr 2015-ci il tarixli, 1572 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  74. "M.M.Kajlayevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 yanvar 2016-cı il tarixli, 1675 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  75. "Azərbaycanda paralimpiya hərəkatının inkişafında xidmətləri olan şəxslərin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 fevral 2016-cı il tarixli, 1756 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  76. "M. Vaezinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 aprel 2016-cı il tarixli, 1952 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  77. "İlham Əliyev BMT-nin Sivilizasiyalar Alyansı üzrə ali nümayəndəsinə "Dostluq" ordeni təqdim edib" (azərb.). president.az. 22.04.2016. İstifadə tarixi: 2016-04-24.
  78. "R.H.Abdulatipovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 avqust 2016-cı il tarixli, 2220 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  79. "İ.M.Umaxanovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2017-ci il tarixli, 2762 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  80. BMT-nin Dünya Turizm Təşkilatının Baş katibi Talib Rifainin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  81. "X.İ.Şıxsəidovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 iyul 2017-ci il tarixli, 3115 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  82. "M.H.Ağayevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 sentyabr 2017-ci il tarixli, 3216 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  83. "R. U. Dadlinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 2017-ci il tarixli, 3230 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  84. "İ.Aküzümün “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 2017-ci il tarixli, 3231 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  85. "D.K.Kıdırəlinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 dekabr 2017-ci il tarixli, 3550 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  86. "R.V.İlatovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 dekabr 2017-ci il tarixli, 3551 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  87. "M.Vardinoyannisin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 dekabr 2017-ci il tarixli, 3552 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  88. "F.T.Alpsarın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 mart 2018-ci il tarixli, 3806 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  89. "A.Y.Netrebkonun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 may 2018-ci il tarixli, 116 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  90. "S.E.C.Dankanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 may 2018-ci il tarixli, 142 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  91. "V.E.Marlinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 may 2018-ci il tarixli, 143 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  92. "E.M.Milanesinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 iyul 2018-ci il tarixli, 343 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  93. "İ.A.Viner-Usmanovanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 iyul 2018-ci il tarixli, 367 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  94. "Y.S.Qusmanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 avqust 2018-ci il tarixli, 375 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  95. "H.S.Düzyolun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2018-ci il tarixli, 498 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  96. "İ.A.Berdiyevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 fevral 2019-cu il tarixli, 996 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  97. "V.İ.Matviyenkonun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 aprel 2019-cu il tarixli, 1086 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  98. "Z.K.Seretelinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 may 2019-cu il tarixli, 1186 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  99. "H.H.Qatsalovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 noyabr 2019-cu il tarixli, 1581 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  100. "Mövlud Çavuşoğlunun "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 05.02.2020. İstifadə tarixi: 2020-02-06.
  101. "Şamil Ayrımın "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 01.04.2020. İstifadə tarixi: 2020-04-30.
  102. "Necdet Ünüvarın "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 04.06.2020. İstifadə tarixi: 2020-06-12.
  103. "M.M.Maqomedovun "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 13.06.2020. İstifadə tarixi: 2020-06-14.