"Dostluq" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Çingiz Aytmatov — 25.02.2008[1]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Leonid Eduardoviç Slutski — 02.05.2009[2]
  2. Svetlana Yuryevna Orlova — 02.05.2009[3]
  3. Vladimir İvanoviç Yakunin — 02.05.2009[4]
  4. Rudolf Nikolayeviç İvanov — 30.06.2009[5]
  5. Alla Borisovna Puqaçova — 03.09.2009[6]
  6. Uilyam Corc Şreder — 14.09.2009[7]

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mixail Solomonoviç Qusman — 22.01.2010[8]
  2. Adil Abdulla əl-Fəlah — 24.04.2010[9]
  3. Kşiştof Krayevski — 08.07.2010[10]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Lütfi Rəhim oğlu Ələsgərzadə — 07.02.2011[11]
  2. Vitali Nikitiç İqnatenko — 13.04.2011[12]
  3. Karmayli Lordu Piter Freyzer — 13.05.2011[13]
  4. Baronessa Detta Ohkahoyn — 13.05.2011[14]
  5. Oljas Süleymenov — 16.05.2011[15]
  6. Nikolae Ureke — 26.07.2011[16]
  7. Maykl Con Qudvey — 19.09.2011[17]
  8. Donaldson Roy Uilyam Vikers — 19.09.2011[18]
  9. Mark Föyad — 19.09.2011[19]
  10. Məmmədbağır Cavad oğlu Əliyev — 23.11.2011[20]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hulusi Kılıç — 13.09.2012[21]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Aleksandr Sergeyeviç Dzasoxov — 03.04.2014

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Filip Kreven — 02.02.2016[22].
  2. Mahmud Vaezi — 21.04.2016[23]
  3. Nasir Əbdüləziz Əl-Nasir — 22.04.2016[24]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Talib Rifai — 11.05.2017[25]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Çingiz Aytmatovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 fevral 2008-ci il tarixli, 2688 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  2. "L.E.Slutskinin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 252 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. "S.Y.Orlovanin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 253 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  4. "V.İ.Yakuninin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 may 2009-cu il tarixli, 254 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  5. "R.N.İvanovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 iyun 2009-cu il tarixli, 362 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  6. "A.B.Puqaçovanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 sentyabr 2009-cu il tarixli, 468 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. "Uilyam Corc Şrederin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 sentyabr 2009-cu il tarixli, 475 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  8. "M.S.Qusmanın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 2010-cu il tarixli, 690 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  9. "Adil Abdulla Əl-Fəlahin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 aprel 2010-cu il tarixli, 871 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  10. "K. Krayevskinin "Dostluq" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 iyul 2010-cu il tarixli, 1004 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  11. "Lütfi Zadənin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 fevral 2011-ci il tarixli, 1307 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  12. "V.N.İqnatenkonun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 aprel 2011-ci il tarixli, 1420 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  13. "Karmayli Lordu Piter Freyzerin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 2011-ci il tarixli, 1499 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. "Baronessa Detta Ohkahoynun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 may 2011-ci il tarixli, 1500 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  15. "Oljas Süleymenovun “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 may 2011-ci il tarixli, 1503 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  16. "N.Urekenin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 iyul 2011-ci il tarixli, 1651 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  17. "Maykl Con Qudveyin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1737 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  18. "Donaldson Roy Uilyam Vikersin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1738 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  19. "Mark Föyadın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2011-ci il tarixli, 1739 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  20. "M.C.Əliyevin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 noyabr 2011-ci il tarixli, 1838 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  21. "Hulusi Kılıçın “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 sentyabr 2012-ci il tarixli, 2433 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  22. "Azərbaycanda paralimpiya hərəkatının inkişafında xidmətləri olan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 2016-02-05. 2016-02-03 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-03.
  23. "İlham Əliyev İranın rabitə və informasiya texnologiyaları nazirinə "Dostluq" ordeni təqdim edib". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. 21 aprel 2016. İstifadə tarixi: 21 aprel 2016.
  24. "İlham Əliyev BMT-nin Sivilizasiyalar Alyansı üzrə ali nümayəndəsinə "Dostluq" ordeni təqdim edib" (azərb.). president.az. 22.04.2016. İstifadə tarixi: 2016-04-24.
  25. BMT-nin Dünya Turizm Təşkilatının Baş katibi Talib Rifainin “Dostluq” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı