"Tərəqqi" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
Tərəqqi medalı

1995[redaktə | əsas redaktə]

  1. Namiq Yədulla oğlu Abdullayev — 05.03.1995[1]
  2. Ağayar Əbdüləzim oğlu Axundzadə — 05.03.1995[1]
  3. Firuzə Orxan qızı Vəlixanlı — 05.03.1995[1]
  4. İlahə Akif qızı Qədimova — 05.03.1995[1]
  5. Natiq Sulduz oğlu Eyvazov — 05.03.1995[1]
  6. Zemfira Əli qızı Meftahətdinova — 05.03.1995[1]
  7. Ceyhun Məhəmməd oğlu Məmmədov — 05.03.1995[1]
  8. Aynur Məmmədiyyə qızı Sofiyeva — 05.03.1995[1]
  9. Valeri Vasilyeviç Timoxin — 05.03.1995[1]
  10. Rövşən Məmməd oğlu Hüseynov — 05.03.1995[1]
  11. Sabir Məmməd oğlu Hüseynov — 05.03.1995[1]
  12. Zülfiyyə Yusif qızı Hüseynova — 05.03.1995[1]
  13. Rauf Əbdülqədir oğlu Cabbarov — 05.03.1995[1]

2000[redaktə | əsas redaktə]

  1. Babayev Teymur Əsəd oğlu — 17.06.2000[2]
  2. Baxşıyev Bahadur Ələkbər oğlu — 17.06.2000[2]
  3. Əfəndiyev Nurəli Lətif oğlu — 17.06.2000[2]
  4. Əliyev Nurəddin İsa oğlu — 17.06.2000[2]
  5. Əsgərov Rafiq Əşrəf oğlu — 17.06.2000[2]
  6. Əsgərov Vasif Fətulla oğlu — 17.06.2000[2]
  7. Hacıyev Əlifağa Adil oğlu — 17.06.2000[2]
  8. Hüseynov Dursun Yaqub oğlu — 17.06.2000[2]
  9. İbrahimov Hüseyn Həsən oğlu — 17.06.2000[2]
  10. İsgəndərov Qayıbverdi Bəşir oğlu — 17.06.2000[2]
  11. İslamzadə Fuad İslam oğlu — 17.06.2000[2]
  12. Kəbirlinski Kamal Əkbər oğlu — 17.06.2000[2]
  13. Luqovaya Liliya Vasilyevna — 17.06.2000[2]
  14. Mirzəcanova İra Xəlil qızı — 17.06.2000[2]
  15. Orucov Rəhim Əli Məmməd oğlu — 17.06.2000[2]

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Ayiq Kərim oğlu — 05.11.2002[3]
  2. Ağazadə Zemfira Qafar qızı — 05.11.2002
  3. Bayramov Firudin Valeh oğlu — 05.11.2002
  4. Əhmədova Zemfira Məmməd qızı — 05.11.2002
  5. Əliyev Arif Hacı oğlu — 05.11.2002
  6. Əliyev Arif Məmməd oğlu — 05.11.2002
  7. Əliyev Fikrət Ağasəlim oğlu — 05.11.2002
  8. Əmrahov Adıgözəl Yusif oğlu — 05.11.2002
  9. Əsədov Fərman Məhərrəm oğlu — 05.11.2002
  10. Fərzəliyev Səfər Əli oğlu — 05.11.2002
  11. Hüseynov Vaqif Firudin oğlu — 05.11.2002
  12. Hüseynova Nüşabə Hüseyn qızı — 05.11.2002
  13. İsayev İslam Şamil oğlu — 05.11.2002
  14. Jarkov Nikolay Aleksandroviç — 05.11.2002
  15. Kazıyev Rasim Məmməd oğlu — 05.11.2002
  16. Kərimov Ağamürsəl Xələf oğlu — 05.11.2002
  17. Qazıyev Vladimir Akif oğlu — 05.11.2002
  18. Qurbanov Səfər Ümid oğlu — 05.11.2002
  19. Məmmədov Niyazi Xələf oğlu — 05.11.2002
  20. Məmmədov Partizan Əlihəsən oğlu — 05.11.2002
  21. Məmmədova Reyhan Məmmədağa qızı — 05.11.2002
  22. Muzıçenko Lidiya Qriqoryevna — 05.11.2002
  23. Osmanov Məzahir Zaman oğlu — 05.11.2002
  24. Rəhimov Ağarəhim Hacıbaba oğlu — 05.11.2002
  25. Rəhimov Nizami Paşa oğlu — 05.11.2002
  26. Sadıxov Sadıx Məhəmməd oğlu — 05.11.2002
  27. Şəfiyev Nizami Məsim oğlu — 05.11.2002
  28. Teymurov Məmməd İmaməli oğlu — 05.11.2002
  29. Vəliyev Vəli Orucəli oğlu — 05.11.2002
  30. Zalıyev Aslan Səfa oğlu — 05.11.2002
  31. Zemskova Alla Qriqoryevna — 05.11.2002
  32. Zülfüqarov Ağa Rəhbərəli oğlu — 05.11.2002

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abduləliyev Ariz Əli oğlu — 21.07.2005[4]
  2. Ağacanov Elçin Alı oğlu — 21.07.2005[4]
  3. Ağazadə Firudin Fitat oğlu — 21.07.2005[4]
  4. Ayvazov Məhəmməd Ayvaz oğlu (Eyvaz Borçalı) — 21.07.2005[4]
  5. Bağırov Fərman Rza oğlu — 21.07.2005[4]
  6. Bağırov Rafiq Hidayət oğlu — 21.07.2005[4]
  7. Baxşəliyeva Xoşqədəm Hidayət qızı — 21.07.2005[4]
  8. Bayramova Zümrüd Ələddin qızı — 21.07.2005[4]
  9. Cavadlı Cavad Ələsgər oğlu — 21.07.2005[4]
  10. Cəfərov Oqtay Məhəmməd oğlu — 21.07.2005[4]
  11. Fərəcov Məhəmməd Təvəkkül oğlu — 21.07.2005[4]
  12. Əhmədov Teymur Əkbər oğlu — 21.07.2005[4]
  13. Əhmədov Firudin İsa oğlu — 21.07.2005[4]
  14. Əhmədova Əminə Yusif qızı — 21.07.2005[4]
  15. Əlibəyli Bəsti Tağı qızı — 21.07.2005[4]
  16. Əliyev Yunus İsaxan oğlu — 21.07.2005[4]
  17. Əliyev Cahangir Həsənəli oğlu — 21.07.2005[4]
  18. Əliyev Əsgər Hüseyn oğlu — 21.07.2005[4]
  19. Əliyev Müştəba İsmayıl oğlu — 21.07.2005[4]
  20. Əliyev Nair Ramiz oğlu — 21.07.2005[4]
  21. Əliyev Telman Fətulla oğlu — 21.07.2005[4]
  22. Əliyeva Səbinə Fikrət qızı — 21.07.2005[4]
  23. Hacıyev İsmayıl Alış oğlu — 21.07.2005[4]
  24. Heydərov Telman Əziz oğlu — 21.07.2005[4]
  25. Həsənov Rafiq Abuzər oğlu — 21.07.2005[4]
  26. Hüseynov Ağahüseyn Abbasəli oğlu — 21.07.2005[4]
  27. Hüseynov Tofiq Yadulla oğlu — 21.07.2005[4]
  28. Xəlilova Flora Fətulla qızı — 21.07.2005[4]
  29. İbadov Kamal Alış oğlu — 21.07.2005[4]
  30. İsaqov Süleyman Osman oğlu — 21.07.2005[4]
  31. İsayev Əhməd Məmməd oğlu — 21.07.2005[4]
  32. Kazımzadə Aqşin Zəki oğlu — 21.07.2005[4]
  33. Qasımova Tofiqəxanım Fazil qızı — 21.07.2005[4]
  34. Quliyev Cəmaləddin Həsən oğlu — 21.07.2005[4]
  35. Quluzadə Qeyrət Bağır oğlu — 21.07.2005[4]
  36. Mehdiyev Allahverdi Məhəmməd oğlu — 21.07.2005[4]
  37. Mehdiyev Qafar Qələndər oğlu — 21.07.2005[4]
  38. Məhərrəmov Valeh Cəbrayıl oğlu — 21.07.2005[4]
  39. Məmmədov Şamxəli Hətəm oğlu — 21.07.2005[4]
  40. Məmmədov Raqif Məmməd oğlu — 21.07.2005[4]
  41. Məmmədov Salis Məmmədsani oğlu — 21.07.2005[4]
  42. Məmmədov Vahan Sarı oğlu — 21.07.2005[4]
  43. Məşədiyev Ənvər İbrahim oğlu — 21.07.2005[4]
  44. Mirzəyev Valeh Əvəz oğlu — 21.07.2005[4]
  45. Mirzəyeva Solmaz Abbas qızı — 21.07.2005[4]
  46. Musayev Alqış Həsən oğlu — 21.07.2005[4]
  47. Musayev Hümmət Kazım oğlu — 21.07.2005[4]
  48. Mustafayev Sabir Yadulla oğlu — 21.07.2005[4]
  49. Orucov Rauf Tofiq oğlu — 21.07.2005[4]
  50. Parfyonova İrina Gennadyevna — 21.07.2005[4]
  51. Rəfizadə Ruslan Nəsib oğlu — 21.07.2005[4]
  52. Rüstəmov İlqar Gülağa oğlu — 21.07.2005[4]
  53. Salahlı Səyyad Adil oğlu — 21.07.2005[4]
  54. Sultanova Ağanisə Əliqara qızı — 21.07.2005[4]
  55. Sultanova Aidə Sultan qızı — 21.07.2005[4]
  56. Süleymanov Binnət Tanrıverdi oğlu — 21.07.2005[4]
  57. Vəliyev Akif Əbdüləzim oğlu — 21.07.2005[4]
  58. Vəliyev Həmid Alı oğlu — 21.07.2005[4]
  59. Vəliyev Yaşar Hidayət oğlu — 21.07.2005[4]
  60. Vəliyeva Sona Məhəmməd qızı — 21.07.2005[4]
  61. Yevqraşina Lada Georgiyevna — 21.07.2005[4]
  62. Yusifov Tofiq Sədrəddin oğlu — 21.07.2005[4]
  63. Zeynalov Mübariz Mirzəğa oğlu — 21.07.2005[4]
  64. Zeynalov Zeynalabdin İsmayıl oğlu (Zeynal Vəfa) — 21.07.2005[4]
  65. Abbasov İsrafil İsmayıl oğlu — 14.12.2005[5]
  66. Abdullayeva Gülçin Gülhüseyn qızı — 14.12.2005[5]
  67. Adilov Məmməd Musa oğlu — 14.12.2005[5]
  68. Axundova Svetlana Böyük Ağa qızı — 14.12.2005[5]
  69. Babayev Elçin Səfərəli oğlu — 14.12.2005[5]
  70. Cavadova Həqiqət Əliəşrəf qızı — 14.12.2005[5]
  71. Cəfərova Zemfira Fuad qızı — 14.12.2005[5]
  72. Əfəndiyeva Sara Əhməd qızı — 14.12.2005[5]
  73. Əfəndiyeva Türkan Əliəşrəf qızı — 14.12.2005[5]
  74. Əliyev Fuad Yusif oğlu — 14.12.2005[5]
  75. Əlizadə Zəkəriyyə Mobud oğlu — 14.12.2005[5]
  76. Ənnağıyev Mürşüd Xanvəli oğlu — 14.12.2005[5]
  77. Əzizbəyova Aliyə Rza qızı — 14.12.2005[5]
  78. Həsənova Tamilla Xavərən qızı — 14.12.2005[5]
  79. Hüseynov Emil Kamil oğlu — 14.12.2005[5]
  80. Hüseynova Azadə Cəbrayıl qızı — 14.12.2005[5]
  81. İbadlı Oruc Vəli oğlu — 14.12.2005[5]
  82. Kərimova Tahirə Həzi qızı — 14.12.2005[5]
  83. Kvaçidze Viktor Aleksandroviç — 14.12.2005[5]
  84. Qarayeva Ninel İsrafil qızı — 14.12.2005[5]
  85. Qaşqay Rəna Bəyim Mir Tağı qızı — 14.12.2005[5]
  86. Qədirov İmran Məmmədşah oğlu — 14.12.2005[5]
  87. Mahmudov Əli Müzəffər oğlu — 14.12.2005[5]
  88. Mehdiyeva Rəvan Nadir qızı — 14.12.2005[5]
  89. Məmmədova Mehri Qafar qızı — 14.12.2005[5]
  90. Mikayılov Tofiq Kərrar oğlu — 14.12.2005[5]
  91. Nağıyeva Tamilla Mirzə qızı — 14.12.2005[5]
  92. Nəcəfov Zakir Məcid oğlu — 14.12.2005[5]
  93. Orucov Qəzənfər Heydər oğlu — 14.12.2005[5]
  94. Piriyev Vaqif Ziyəddin oğlu — 14.12.2005[5]
  95. Rəcəbov Mütəllim Hətəm oğlu — 14.12.2005[5]
  96. Rəsizadə Tamila Tahir qızı — 14.12.2005[5]
  97. Sadıqov Əminağa Bəhmən oğlu — 14.12.2005[5]
  98. Sevdimalıyev Ramiz Məmmədəli oğlu — 14.12.2005[5]
  99. Səmədov Ramiz Əhməd oğlu — 14.12.2005[5]
  100. Şirinov Kamal Fərhad oğlu — 14.12.2005[5]
  101. Yetirmişli Qurban Cəlal oğlu — 14.12.2005[5]

2006[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nüreddin Aras — 13.03.2006
  2. Abbasova Aliyə Nurəddin qızı - 03.10.2006[6]
  3. Abdullayev Qəni Cəmil oğlu - 03.10.2006[6]
  4. Ağayeva Rüxsarə Abbas qızı - 03.10.2006[6]
  5. Allahverdiyev Rafıq Əyyub oğlu - 03.10.2006[6]
  6. Bədəlov Əli Mehdi oğlu - 03.10.2006[6]
  7. Bəşirova Sevil Mirzə qızı - 03.10.2006[6]
  8. Ellazov Fazil Cavad oğlu - 03.10.2006[6]
  9. Əhmədov Əzizağa Əvəz oğlu - 03.10.2006[6]
  10. Əliyeva Nüşabə Şirin qızı - 03.10.2006[6]
  11. Əmirova Sevil Bəşir qızı - 03.10.2006[6]
  12. Əmirova Ulduzə Həsən qızı - 03.10.2006[6]
  13. Əsədov Zülfüqar Xanoğlan oğlu - 03.10.2006[6]
  14. Əsədova Xavər Fətulla qızı - 03.10.2006[6]
  15. Əsədova Raya İsa qızı - 03.10.2006[6]
  16. Əsgərov Valeh İsa oğlu - 03.10.2006[6]
  17. Əzizova Aygün Ələfsər qızı - 03.10.2006[6]
  18. Feyziyev Murad Xanverdi oğlu - 03.10.2006[6]
  19. Həsənov Səyyad Əziz oğlu - 03.10.2006[6]
  20. Xudiyeva Rəhimə Nəriman qızı - 03.10.2006[6]
  21. Qasımov İkram Robert oğlu - 03.10.2006[6]
  22. Qurbanova Bahirə Kamran qızı - 03.10.2006[6]
  23. Mahmudov Mehman Cəbrayıl oğlu - 03.10.2006[6]
  24. Məhərrəmov Fazil Lətif oğlu - 03.10.2006[6]
  25. Məmmədov Allahverdi Nəsib oğlu - 03.10.2006[6]
  26. Məmmədov Musa İsa oğlu - 03.10.2006[6]
  27. Məmmədova Nüşabə Əsəd qızı - 03.10.2006[6]
  28. Məmmədova Səkinə Salman qızı - 03.10.2006[6]
  29. Mirzəyev Aqil Canalı oğlu - 03.10.2006[6]
  30. Novruzov Sabir Tağı oğlu - 03.10.2006[6]
  31. Nuhuyev Səyyar Zülfüqar oğlu - 03.10.2006[6]
  32. Nuriyeva Lalə Rza qızı - 03.10.2006[6]
  33. Orucov Zakir Şükür oğlu - 03.10.2006[6]
  34. Ratnazanova Rəhimə Abdulla qızı - 03.10.2006[6]
  35. Rəsulov Bayram Xudaşükür oğlu - 03.10.2006[6]
  36. Rzayev Ucar İsmayıl oğlu - 03.10.2006[6]
  37. Sadıqova Gülşən Aydın qızı - 03.10.2006[6]
  38. Səfərəliyev Rafiq Səfərəli oğlu - 03.10.2006[6]
  39. Səlimova Çimnazxanım Yulduz qızı - 03.10.2006[6]
  40. Seyfullayev İzzət Adəm oğlu - 03.10.2006[6]
  41. Seyidov Nəqim Mirheydər oğlu - 03.10.2006[6]
  42. Seyidova Gülbəniz Əsgər qızı - 03.10.2006[6]
  43. Şahbazova Balabəyim Tarverdi qızı - 03.10.2006[6]
  44. Teymurbəyli Sona Məmmədhüseyn qızı - 03.10.2006[6]
  45. Yusifli Svetlana Məhəmməd qızı - 03.10.2006[6]
  46. Yusifov Telman Şahvələd oğlu - 03.10.2006[6]
  47. Vəliyeva Ülviyyə Bəxtiyar qızı - 03.10.2006[6]

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Aşumova Sona Tağı qızı — 14.06.2007[7]
  2. Əliyev Sabir Cahan oğlu — 14.06.2007[7]
  3. Əliyeva Anaxanım Atif qızı — 14.06.2007[7]
  4. Əliyeva Sevil Mərfət qızı — 14.06.2007[7]
  5. Əsgərov Əli Abbas oğlu — 14.06.2007[7]
  6. Əsgərov Yunis Həsən oğlu — 14.06.2007[7]
  7. Fərzullayev Məmmədrahim Ağarəhim oğlu — 14.06.2007[7]
  8. İsmayılov İsbəndiyar Səlimxan oğlu — 14.06.2007[7]
  9. Qədimova Elmira Əbdülbağı qızı — 14.06.2007[7]
  10. Quliyev Nəsib Cəfər oğlu — 14.06.2007[7]
  11. Manafova Aidə Həsən qızı — 14.06.2007[7]
  12. Məmmədov Bərxudar Kərim oğlu — 14.06.2007[7]
  13. Niftəliyev Hüseyn İsrafil oğlu — 14.06.2007[7]
  14. Paşayev Bədrəddin Vidadi oğlu — 14.06.2007[7]
  15. Yaradanquliyev Rauf Alay oğlu — 14.06.2007[7]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Cənnət Əvəz oğlu — 19.02.2009[8]
  2. Həsənov Oqtay Hüseyn oğlu — 19.02.2009[8]
  3. Məmmədov Əmiraslan Xanlar oğlu — 19.02.2009[8]
  4. Bayraməliyev Arif Şahi oğlu - 14.12.2009[9]
  5. Cavadova Cəmilə Cavad qızı - 14.12.2009
  6. Cəbrayılov Murad Vahab oğlu - 14.12.2009
  7. Eyvazov Məhəmməd Şəmsəddin oğlu - 14.12.2009
  8. Ələkbərli Rahid Zahid oğlu - 14.12.2009
  9. Ələkbərov Rəşid Qurbanəli oğlu - 14.12.2009
  10. Əliquliyev Rasim Məhəmməd oğlu - 14.12.2009
  11. Əliyev Əmirşah Qardaşəli oğlu - 14.12.2009
  12. Əliyev Fikrət Əhmədəli oğlu - 14.12.2009
  13. Əmirov Müşfiq Vaqif oğlu - 14.12.2009
  14. Fərmanov Faiq Azər oğlu - 14.12.2009
  15. Hacıyev Teymur Hidayət oğlu - 14.12.2009
  16. Həsənov Ağasəf Həsənağa oğlu - 14.12.2009
  17. Hüseynov Ağamir Əşrəf oğlu - 14.12.2009
  18. İbrahimova Leyla Məmməd qızı - 14.12.2009
  19. İsmayılov Radiq Carçı oğlu - 14.12.2009
  20. Quliyev Qəmbər Ağaverdi oğlu - 14.12.2009
  21. Qurbanov Elşad Məcnun oğlu - 30.10.2009
  22. Məmmədov Ağakazım Həsən oğlu - 14.12.2009
  23. Məmmədov Ramiz Alı oğlu - 14.12.2009
  24. Məmmədova Leyla Nəriman qızı - 14.12.2009
  25. Məmmədova Məsumə Hüseyn qızı - 14.12.2009
  26. Məmmədzadə Arif İmran oğlu - 14.12.2009
  27. Muxtarov Hafiz Əli oğlu - 14.12.2009
  28. Nüsrətov Oktay Qüdrət oğlu - 14.12.2009
  29. Rəsulov Nadir Firudin oğlu - 14.12.2009
  30. Sadiqov İlqar Rəhman oğlu - 14.12.2009
  31. Sadıqov İsmayıl Calal oğlu - 14.12.2009
  32. Səfərov Sabir İbrahim oğlu - 14.12.2009
  33. Umudov Fazil Murtuzəli oğlu - 14.12.2009
  34. Vəliyev Hüseyn Əli oğlu - 14.12.2009
  35. Zalova Qiymət İbrahim qızı - 14.12.2009

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Firdovsi Əziz oğlu Kərimov — 17.06.2011[10]
  2. Nizami Allahverdi oğlu Məmmədov — 17.06.2011[10]
  3. Eynulla Əhməd oğlu Nurullayev — 17.06.2011[10]
  4. Adil Bağırov (alim) — 04.07.2011[11]
  5. Akif Ağatalıbov — 04.07.2011
  6. Abbasbəyli Gülnisə Ağaqulu qızı — 26.09.2011[12]
  7. Bağırov Zülfüqar Adil oğlu — 26.09.2011[12]
  8. Cahangirova Elmira Cahangir qızı — 26.09.2011[12]
  9. Cəfərov Hidayət Fərrux oğlu — 26.09.2011[12]
  10. Cəmilov Məhəmməd Rüstəm oğlu — 26.09.2011[12]
  11. Ələkbərov Əbdüləzim Əli oğlu — 26.09.2011[12]
  12. Ələkbərov Yunis İbrahim oğlu — 26.09.2011[12]
  13. Əliyev Ümüdvar Qəmbər oğlu — 26.09.2011[12]
  14. Əlizadə Aysəba Şəmsi qızı — 26.09.2011[12]
  15. Əsgərov Əjdər Xanlar oğlu — 26.09.2011[12]
  16. Fətizadə Rima Fəti qızı — 26.09.2011[12]
  17. Həsənova Zöhrə Bilal qızı — 26.09.2011[12]
  18. Xankişiyev Xankişi Səməd oğlu — 26.09.2011[12]
  19. İbrahimov Vaqif Şahnəzər oğlu — 26.09.2011[12]
  20. İsmayılov Niyazi Musa oğlu — 26.09.2011[12]
  21. İsrafilov Həsən Abid oğlu — 26.09.2011[12]
  22. Kərimov Atik Ehsan oğlu — 26.09.2011[12]
  23. Qəndilova Səadət Tağı qızı — 26.09.2011[12]
  24. Quliyeva Aida Aydın qızı — 26.09.2011[12]
  25. Qurbanov Nüsrət Heydər oğlu — 26.09.2011[12]
  26. Mahmudov Mirənvər Mahmud oğlu — 26.09.2011[12]
  27. Məmmədov Müzəffər Qulu oğlu — 26.09.2011[12]
  28. Musayev Nizami Xıdır oğlu — 26.09.2011[12]
  29. Nəbiyev Nəcəf Hüseyn oğlu — 26.09.2011[12]
  30. Nəbiyev Süleyman Bilal oğlu — 26.09.2011[12]
  31. Osmanov Tofiq Ramazan oğlu — 26.09.2011[12]
  32. Paşayev Məmmədəli İsmayıl oğlu — 26.09.2011[12]
  33. Rüstəmov Çingiz Adil oğlu — 26.09.2011[12]
  34. Sadıqov Elnur Məhəmməd oğlu — 26.09.2011[12]
  35. Süleymanov Hamlet İbrahim oğlu — 26.09.2011[12]
  36. Şamxalov Oktay Şamxal oğlu — 26.09.2011[12]
  37. Vəliyev Həbib Məmməd oğlu — 26.09.2011[12]
  38. Zeynalov Teymur Şamil oğlu — 26.09.2011[12]
  39. Abbasov Zahid Kamil oğlu — 18.10.2011[13]
  40. Abbasov Rais Kiçikağa oğlu — 18.10.2011
  41. Abdullayev İzzət Müzəffər oğlu — 18.10.2011
  42. Abdullayev Salamulla Abdulla oğlu — 18.10.2011
  43. Abdullayev Vəliş Nəriman oğlu — 18.10.2011
  44. Abdullayeva Sahibə Abbas qızı — 18.10.2011
  45. Acalov Zahid İdris oğlu — 18.10.2011
  46. Ağarəhimov Rafiq Baba oğlu — 18.10.2011
  47. Allahyarov Elman Ağa oğlu — 18.10.2011
  48. Atayev Sədra Əliyusuf oğlu — 18.10.2011
  49. Babayev Qələmşah Şahsuvar oğlu — 18.10.2011
  50. Babayev Xalid Zakir oğlu — 18.10.2011
  51. Bağırov Fərəməz Murtuza oğlu — 18.10.2011
  52. Baxışova Zülfirə Ramazan qızı — 18.10.2011
  53. Begiyev Hikmət Əliyulla oğlu — 18.10.2011
  54. Bəndəliyev Arif Maşallah oğlu — 18.10.2011
  55. Bəşirov Hidayət Yusubəli oğlu — 18.10.2011
  56. Bəşirova Firuzə Mahmud qızı — 18.10.2011
  57. Cavadov Natiq Hacı oğlu — 18.10.2011
  58. Cavadova Zərinə Əliəkbər qızı — 18.10.2011
  59. Cəbrayılov Yavər Qəhrəman oğlu — 18.10.2011
  60. Dadaşov Bərxudar Astan oğlu — 18.10.2011
  61. Eminalıyev Eyvaz Məhəmmədəli oğlu — 18.10.2011
  62. Əhmədzadə Fərman Cuma oğlu — 18.10.2011
  63. Əliyev Arif Məmiş oğlu — 18.10.2011
  64. Əliyev Cəlil Qarsalan oğlu — 18.10.2011 [13]
  65. Əliyev Hacı Nurəddin oğlu — 18.10.2011
  66. Əliyev Zülfüqar Qafur oğlu — 18.10.2011
  67. Əliyeva Elmira Rəşid qızı — 18.10.2011
  68. Əlizadə Qurbanəli Gülbala oğlu — 18.10.2011
  69. Əsədov Cavanşir Nəbi oğlu — 18.10.2011
  70. Əsədov Habil Əsəd oğlu — 18.10.2011
  71. Əsgərov Alı Vəli oğlu — 18.10.2011
  72. Əsgərov Həsən Məmməd oğlu — 18.10.2011
  73. Əsgərov Hüseyn Süleyman oğlu — 18.10.2011
  74. Əsgərov Xosrov Murtuz oğlu — 18.10.2011
  75. Əsgərov Şahbaz Ələkbər oğlu — 18.10.2011
  76. Göyüşov Abbas Cahandar oğlu — 18.10.2011
  77. Hacıyev Faiq Şıxəli oğlu — 18.10.2011
  78. Hacıyev Vahid Cəlal oğlu — 18.10.2011
  79. Hacıyev Vaqif Yaqub oğlu — 18.10.2011
  80. Həmişəyev Zaməddin Ziyad oğlu — 18.10.2011
  81. Həmzəyev Həmzə Əşrəf oğlu — 18.10.2011
  82. Həsənov Halay Səməd oğlu — 18.10.2011
  83. Həsənov Mirələkbər Mirhəsən oğlu — 18.10.2011
  84. Həsənova Lyudmila Məhəmməd qızı — 18.10.2011
  85. Həsənova Məryəm Məhəmməd qızı — 18.10.2011
  86. Həşimova Əzra Müzəffər qızı — 18.10.2011
  87. Həziyev Hüseyn Şirin oğlu — 18.10.2011
  88. Hüseynquliyev İbrahim Nəsrulla oğlu — 18.10.2011
  89. Hüseynov Əli Abbas oğlu — 18.10.2011
  90. Hüseynov Yusif Baxşalı oğlu — 18.10.2011
  91. Hüseynova Etibar İsgəndər qızı — 18.10.2011
  92. Xəlilov Niyaz Ağamirzə oğlu — 18.10.2011
  93. Xudiyev Kamil Cəlil oğlu — 18.10.2011
  94. İbrahimov Novruzəli Kazım oğlu — 18.10.2011
  95. İbrahimova Cəmilə Əlyar qızı — 18.10.2011
  96. İmanov Beydulla Niftulla oğlu — 18.10.2011
  97. İsgəndərov Mirzə İdris oğlu — 18.10.2011
  98. İsmayılov Telman Qasım oğlu — 18.10.2011
  99. İsmayılzadə Fizuli Ağaqulu oğlu — 18.10.2011
  100. Kərimov İslam Yusif oğlu — 18.10.2011
  101. Qazıyeva Sona Həmzət qızı — 18.10.2011
  102. Qələmov İbrahim Cəbi oğlu — 18.10.2011
  103. Quliyev Yusif Şahsuvar oğlu — 18.10.2011
  104. Qurbanov Qənbər Şəmşir oğlu — 18.10.2011
  105. Məlikov Əlisahab Cavan oğlu — 18.10.2011
  106. Məmişov İmran Məhəmməd oğlu — 18.10.2011
  107. Məmmədov Azər Rəsul oğlu — 18.10.2011
  108. Məmmədov Cahangir İsmayıl oğlu — 18.10.2011
  109. Məmmədov İsa Mustafa oğlu — 18.10.2011
  110. Məmmədov Səfər Musa oğlu — 18.10.2011
  111. Nağıyev Abid Vəli oğlu — 18.10.2011
  112. Nağıyev Əbilfəz İbrahim oğlu — 18.10.2011
  113. Nağıyev Ramil Bəbir oğlu — 18.10.2011
  114. Namazov Məmməd Fərəc oğlu — 18.10.2011
  115. Nəcəfov Teyyub İbrahim oğlu — 18.10.2011
  116. Novruzov Sabir Əlibəy oğlu — 18.10.2011
  117. Ocaqquliyeva Nəcibə Paşa qızı — 18.10.2011
  118. Osmanova Sevil İdris qızı — 18.10.2011
  119. Paşayev Səfalı Bayraməli oğlu — 18.10.2011
  120. Pənahov Zirəddin Əli oğlu — 18.10.2011
  121. Ramazanov Hacıməmməd Yusif oğlu — 18.10.2011
  122. Rəhimov Cavid Qərib oğlu — 18.10.2011
  123. Rəhimov Teymur Qubad oğlu — 18.10.2011
  124. Rəhimov Vasif Aydın oğlu — 18.10.2011
  125. Rüstəmov Əhməd Ağabala oğlu — 18.10.2011
  126. Rzayev Dədəbəy İrəc oğlu — 18.10.2011
  127. Rzayev Əkrəm Xəlil oğlu — 18.10.2011
  128. Rzayev Orucəli Hüseynqulu oğlu — 18.10.2011
  129. Rzayeva Sidiqə Məmmədrza qızı — 18.10.2011
  130. Seyidov Famil Naqim oğlu — 18.10.2011
  131. Səfərəliyev İsfəndiyar İskəndər oğlu — 18.10.2011
  132. Səfərov Rəcəb Rasim oğlu — 18.10.2011
  133. Səfərova Gözəl Əmirxan qızı — 18.10.2011
  134. Səlimov Fuad Mehdi oğlu — 18.10.2011
  135. Səlimov Təvəkkül Qafar oğlu — 18.10.2011
  136. Səmədov Baba Səməd oğlu — 18.10.2011
  137. Süleymanov Təmiraz Ömər oğlu — 18.10.2011
  138. Şabanova Fərbiyyə Həsən qızı — 18.10.2011
  139. Şamilov Adil Misi oğlu — 18.10.2011
  140. Şıxəliyev Lütvəli İbrahim oğlu — 18.10.2011
  141. Şirinov Şirin Məlik oğlu — 18.10.2011
  142. Şükürov Rövşən İsfəndiyar oğlu — 18.10.2011
  143. Tanrıverdiyev Umud Teymur oğlu — 18.10.2011
  144. Verdiyeva Semnariya İsmayıl qızı — 18.10.2011
  145. Vəliyeva Afət Abbasəli qızı — 18.10.2011
  146. Yunusov Qəyyur Habil oğlu — 18.10.2011
  147. Yusifov İrşad Mustafa oğlu — 18.10.2011
  148. Yusifov Misir Talıb oğlu — 18.10.2011
  149. Zeynalov Yolçu İdris oğlu — 18.10.2011
  150. Zeynalov Fikrət Məhəmmədəli oğlu — 18.10.2011
  151. Zeynalov Marlen Musa oğlu — 18.10.2011
  152. Zeynalov Məzahir Hidayət oğlu — 18.10.2011
  153. Zeynalov Vilayət Yusif oğlu — 18.10.2011
  154. Zeynalova Simuzər Seyfəddin qızı — 18.10.2011
  155. Nəcəfov Nəcəf Abbas oğlu — 31.10.2011[14]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Vüqar Telman oğlu - 01.10.2012
  2. Abbasov Elman Fərman oğlu — 22.06.2012[15].
  3. Ağabalayev Şahmar Vəli oğlu — 22.06.2012
  4. Bayramov Mirzə Yusif oğlu — 22.06.2012
  5. Cəfərov Xanış Fərzalı oğlu — 22.06.2012
  6. Cəfərov Rabil Akif oğlu — 22.06.2012
  7. Həsənov Abı Misir oğlu — 22.06.2012
  8. Qasımova Güllü Seyidmirzə qızı — 22.06.2012
  9. Məmmədova Təranə Musa qızı — 22.06.2012
  10. Rzayev Qurban Mirzə oğlu — 22.06.2012
  11. Seyidov Böyükağa Cəlal oğlu — 22.06.2012
  12. Səlimov Surxay Məhəmməd oğlu — 22.06.2012
  13. Abasov Vaqif Seyfulla oğlu — 19.09.2012[16].
  14. Abbasov Kamal Fərhad oğlu — 19.09.2012
  15. Abduləzizov Pərviz Səməndər oğlu — 19.09.2012
  16. Abdullayev Zellabdin Zellabdin oğlu — 19.09.2012
  17. Ağabalayev Fizur Nəhməd oğlu — 19.09.2012
  18. Ağayev Qüdrət Qərib oğlu — 19.09.2012
  19. Axundov Məhəmməd İsa oğlu — 19.09.2012
  20. Aslanov İlham Tağı oğlu — 19.09.2012
  21. Babayev Muxtar Bahadur oğlu — 19.09.2012
  22. Bağırov Balakişi Əşrəf oğlu — 19.09.2012
  23. Bağırov Rauf Mömin oğlu — 19.09.2012
  24. Baxşəliyev İlham Telman oğlu — 19.09.2012
  25. Bədəlli Umavir Zakir oğlu — 19.09.2012
  26. Bəşirov Zaur Ələkbər oğlu — 19.09.2012
  27. Cəfərov Adil Akif oğlu — 19.09.2012
  28. Dadaşov Səxavət Ağasəf oğlu — 19.09.2012
  29. Daşdəmirov Məhəmmədəli Nəsib oğlu — 19.09.2012
  30. Əliyev Əli Əhəd oğlu — 19.09.2012
  31. Əliyev Əlniyaz Kərəmət oğlu — 19.09.2012
  32. Əliyev İsaməddin Bəndalı oğlu — 19.09.2012
  33. Əliyev Məmmədağa Sədulla oğlu — 19.09.2012
  34. Əliyev Nizami Əjdər oğlu — 19.09.2012
  35. Əliyev Rasim Qulamhüseyn oğlu — 19.09.2012
  36. Əmirgunəyev Səydulla Zikrulla oğlu — 19.09.2012
  37. Əmirov Əlihüseyn Hüseyn oğlu — 19.09.2012
  38. Hacıyev Məlik Rəhim oğlu — 19.09.2012
  39. Həsənov Həsənbaba Nağı oğlu — 19.09.2012
  40. Həsənov Məhərrəm Baxşəli oğlu — 19.09.2012
  41. Hüseyn-zadə Rəfiqə Abdul Ağa qızı — 19.09.2012
  42. İbrahimov Kamil İbrahim oğlu — 19.09.2012
  43. İbrahimov Qasım Məlikəjdər oğlu — 19.09.2012
  44. İmranov İmran Rza oğlu — 19.09.2012
  45. İsayev Əli Bəbir oğlu — 19.09.2012
  46. İsgəndərov Ələmxan Ələm oğlu — 19.09.2012
  47. İsgəndərov Musa Səməd oğlu — 19.09.2012
  48. İsgəndərov Rövşən Mirzəhüseyn oğlu — 19.09.2012
  49. İskəndərov Əkrəm Ramazan oğlu — 19.09.2012
  50. İsmayılov Mikayıl İsmayıl oğlu — 19.09.2012
  51. Qarayev Elçin Həzi oğlu — 19.09.2012
  52. Quliyev İlham Məmməd oğlu — 19.09.2012
  53. Quliyev Nizaməddin Mustafa oğlu — 19.09.2012
  54. Quliyev Taptıq Məhərrəm oğlu — 19.09.2012
  55. Qurbanov İsmayıl Nəcəf oğlu — 19.09.2012
  56. Mahmudlu Cəbrayıl İdris oğlu — 19.09.2012
  57. Məmmədov Arif Murad oğlu — 19.09.2012
  58. Məmmədov Feruz Rəhim oğlu — 19.09.2012
  59. Məmmədov Kamil Cəlal oğlu — 19.09.2012
  60. Məmmədov Vilayət Talıb oğlu — 19.09.2012
  61. Məmmədxanov Bayram Əli oğlu — 19.09.2012
  62. Mirzəyev Vaqif Səfərağa oğlu — 19.09.2012
  63. Mustafayev Vaqif Həmid oğlu — 19.09.2012
  64. Namazov Nurəddin Mahmud oğlu — 19.09.2012
  65. Namazov Vaqif Oruc oğlu — 19.09.2012
  66. Rəhimov Tofiq Nəsrəddin oğlu — 19.09.2012
  67. Rzayev Azər Sabir oğlu — 19.09.2012
  68. Rzayev Rza Abbas oğlu — 19.09.2012
  69. Salmanov Elxan Vaqif oğlu — 19.09.2012
  70. Seyfullayev Qağaməli Höküməli oğlu — 19.09.2012
  71. Sədiyev Mehman Feyruz oğlu — 19.09.2012
  72. Səfərov Mübariz Məmməd oğlu — 19.09.2012
  73. Süleymanov Əli-Heydər Müzəffər oğlu — 19.09.2012
  74. Süleymanov Seyidoruc Mirağa oğlu — 19.09.2012
  75. Süleymanov Tofiq İslam oğlu — 19.09.2012
  76. Şahverdiyeva Firəngiz İsa qızı — 19.09.2012
  77. Vəliyev Rasim Vəli oğlu — 19.09.2012
  78. Vəliyev Zahir Hüseyn oğlu — 19.09.2012
  79. Zamanov Rüfət Firdovsi oğlu — 19.09.2012
  80. Babakişiyev Rasim Calal oğlu — 01.10.2012
  81. Cəfərov Xəlil Ələkbər oğlu — 01.10.2012
  82. Həsənov Vüqar Telman oğlu — 01.10.2012
  83. Qarber Aleksandr Aronoviç — 01.10.2012
  84. Vəliyev Nazim Oruc oğlu — 01.10.2012
  85. Ağamalıyeva Gülşən Ruşan qızı — 08.10.2012[17]
  86. Abuşova Nərminə Hidayət qızı — 08.10.2012[17]
  87. Bağırova Reyhan Ramiz qızı — 08.10.2012[17]
  88. Əhmədova Müşgünaz Dadaş qızı — 08.10.2012[17]
  89. Abdulkərimov Abdulkərim Zəkəriyyə oğlu — 31.10.2012[18].
  90. Babayev Mehman Əsgər oğlu — 31.10.2012
  91. Əliyev Çingiz Salman oğlu — 31.10.2012
  92. Əliyev Məkan Yunis oğlu — 31.10.2012
  93. Əzimov İlham Muqbil oğlu — 31.10.2012
  94. Fətəliyev Teymur Səfərəli oğlu — 31.10.2012
  95. Hüseynov Arif Mirzə oğlu — 31.10.2012
  96. Xəlilov İbad Məhəmmədəli oğlu — 31.10.2012
  97. İsmayılov Hadı Səid oğlu — 31.10.2012
  98. Kosayev Eldar Muxtar oğlu — 31.10.2012
  99. Qarayev Əlövsət Aydın oğlu — 31.10.2012
  100. Məmmədəliyev Mehrəli Novruzəli oğlu — 31.10.2012
  101. Məmmədov Ərzuman Əşrəf oğlu — 31.10.2012
  102. Məmmədov Mehralı Zeynal oğlu — 31.10.2012
  103. Mirzəyev Alimşah Nadirşah oğlu — 31.10.2012
  104. Mustafayev Məmməd Qəhrəman oğlu — 31.10.2012
  105. Niyazəliyev Vahid Hümbət oğlu — 31.10.2012
  106. Tahirova Zöhrə Əlibaba qızı — 31.10.2012
  107. Yabin İvan Nikolayeviç — 31.10.2012
  108. Yaqubov Rövşən Abdulla oğlu — 31.10.2012
  109. Zərbəliyev Abbas Gülağa oğlu — 31.10.2012
  110. Dadaşov Fuad Cəbrayıl oğlu — 20.11.2012[19].
  111. Məmmədov Rövşən Havar oğlu — 20.11.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəfərova Səriyyə Müslüm qızı — 04.03.2013[20]
  2. Əlizadə Lətafət Məmməd qızı — 04.03.2013
  3. Reyxrudel Larisa Yefimovna — 04.03.2013
  4. Cəfərov Zahid İlham oğlu — 22.04.2013[21]
  5. Hümmətov Aqşin Şahin oğlu — 22.04.2013
  6. Kərimov Fuad Hüsü oğlu — 07.05.2013[22]
  7. Hacıyev Arif Səlim oğlu — 15.05.2013[23]
  8. Həbibov Vilayət Məhəbbət oğlu — 15.05.2013
  9. İsayev Rauk Məmməd oğlu — 15.05.2013
  10. Qasımov Sabir İsgəndər oğlu — 15.05.2013
  11. Sultanov Akif Qara oğlu — 15.05.2013
  12. Abbasov Azər Abbas oğlu — 29.05.2013[24]
  13. Bağırova İrina Edemovna — 29.05.2013
  14. Bidzinova Sima Məmməd qızı — 29.05.2013
  15. Əkbərov Əkbər Gülbaba oğlu — 29.05.2013
  16. Əliyev Çingiz Vladimiroviç — 29.05.2013
  17. Əliyev Elxan Qurban oğlu — 29.05.2013
  18. Əliyev Hacıağa Muxtar oğlu — 29.05.2013
  19. Əli-zadə Aslan Muxtar oğlu — 29.05.2013
  20. Hacıyev Elxan Hamlet oğlu — 29.05.2013
  21. Qazıbəyov Fəxrəddin Rəşid oğlu — 29.05.2013
  22. Quliyev Əlyəddin Xeyirbəy oğlu — 29.05.2013
  23. Quliyev Səlim Cavad oğlu — 29.05.2013
  24. Məmmədov Arif Əhməd oğlu — 29.05.2013
  25. Mirzəyev Bala Müşgül oğlu — 29.05.2013
  26. Musayev Əliyusif Həsən oğlu — 29.05.2013
  27. Rublyov Serqey Yuryeviç — 29.05.2013
  28. Səmədov Ədalət Soltan oğlu — 29.05.2013
  29. Sultanov Valeriy Zeynatdinoviç — 29.05.2013
  30. Abdullayeva Rəhilə İzzət qızı — 19.09.2013[25]
  31. Ağalarov İmadət Feyruz oğlu — 19.09.2013[25]
  32. Ağalarov Mirəfqan Mirismayıl oğlu — 19.09.2013[25]
  33. Ağayev Ağadada Vəkil oğlu — 19.09.2013[25]
  34. Amanov Aydınbay Bayramqulu oğlu — 19.09.2013[25]
  35. Baxşəlizadə Kahin Seyfəl oğlu — 19.09.2013[25]
  36. Balakişiyev Bəxtiyar Atakişi oğlu — 19.09.2013[25]
  37. Bayramov Yasin Almaz oğlu — 19.09.2013[25]
  38. Cavadova Arzu Sahib qızı — 19.09.2013[25]
  39. Cəlilov Zaur Mirzəmurad oğlu — 19.09.2013[25]
  40. Chen Ziqiang — 19.09.2013[25]
  41. Çərkəzov Məcid Firidun oğlu — 19.09.2013[25]
  42. Əhmədov Bəşir Məhəmməd oğlu — 19.09.2013[25]
  43. Əhmədov Əlman Əvəz oğlu — 19.09.2013[25]
  44. Əhmədov Mahmud Əyyub oğlu — 19.09.2013[25]
  45. Əliyev Azər Həsən oğlu — 19.09.2013[25]
  46. Əsədov Cabbar Məhərrəm oğlu — 19.09.2013[25]
  47. Əsgərov Mirqiyas Salah oğlu — 19.09.2013[25]
  48. Gülmalıyev Məhərrəm Məmmədqulu oğlu — 19.09.2013[25]
  49. Həziyev Fuad Əliyar oğlu — 19.09.2013[25]
  50. Hüseynov Mehman Mirzə oğlu — 19.09.2013[25]
  51. Hüseynov Məqrəm Camal oğlu — 19.09.2013[25]
  52. Hüseynov Nazim Həsən oğlu — 19.09.2013[25]
  53. Hüseynov Neymət Nabatalı oğlu — 19.09.2013[25]
  54. İbrahimov Şafiq İbrahim oğlu — 19.09.2013[25]
  55. İsayev İbrahimxəlil Mahal oğlu — 19.09.2013[25]
  56. Kərimov Fəxrəddin Nəcməddin oğlu — 19.09.2013[25]
  57. Qasımov Fərrux Zakir oğlu — 19.09.2013[25]
  58. Qəhrəmanov Fikrət Süleyman oğlu — 19.09.2013[25]
  59. Qəhrəmanov Nəsib Bafadar oğlu — 19.09.2013[25]
  60. Qəmbərli Mahmud Ağasəf oğlu — 19.09.2013[25]
  61. Qocamanov Camal Qara oğlu — 19.09.2013[25]
  62. Quliyev Fəxrəddin Nurəddin oğlu — 19.09.2013[25]
  63. Quliyev Namiq Həsən oğlu — 19.09.2013[25]
  64. Quliyev Siyavuş Usub oğlu — 19.09.2013[25]
  65. Qurbanov Aydın Hüseyn oğlu — 19.09.2013[25]
  66. Lipin Aleksandr Nikolayeviç — 19.09.2013[25]
  67. Mahmudov Mirzağa Saleh oğlu — 19.09.2013[25]
  68. Mehdiyev Faiq Mehdi oğlu — 19.09.2013[25]
  69. Mehtiyev Vaqif Qulu oğlu — 19.09.2013[25]
  70. Məhərrəmov Nəsimi Yasin oğlu — 19.09.2013[25]
  71. Məmmədov Yusif Yunis oğlu — 19.09.2013[25]
  72. Mirzəyev Mahir Əmirxan oğlu — 19.09.2013[25]
  73. Nəsirov Əbilfəz Əbil oğlu — 19.09.2013[25]
  74. Nil Filips — 19.09.2013[25]
  75. Piriyev Zahir Mirzə oğlu — 19.09.2013[25]
  76. Robert Aleksandr Vatt — 19.09.2013[25]
  77. Şahverənov Natiq Nadir oğlu — 19.09.2013[25]
  78. Şamirov Şamil İdris oğlu — 19.09.2013[25]
  79. Yusifov Elçin İbrahim oğlu — 19.09.2013[25]
  80. Zeynalov Arzu Zeynalabdı oğlu — 19.09.2013[25]
  81. İbrahimova Gülarə Aydın qızı — 24.09.2013[26]
  82. Rüstəmova Sevda Qadir qızı — 24.09.2013[26]
  83. Sadıqova Dilşad Şaban qızı — 24.09.2013[26]
  84. Səmədova Enfira Şaban qızı — 24.09.2013[26]
  85. Talıbova Liliya Xəlil qızı — 24.09.2013[26]
  86. Vəliyeva Mədinə Əlibala qızı — 24.09.2013[26]
  87. Abbasova Həqiqət Fəzi qızı — 03.10.2013[27]
  88. Abdullayev Şaban Bəşir oğlu — 03.10.2013[27]
  89. Abdullayeva Südabə Yusif qızı — 03.10.2013[27]
  90. Abışov Nasim Əjdər oğlu — 03.10.2013[27]
  91. Ağayev Söhbət Heybət oğlu — 03.10.2013[27]
  92. Alıyev Allahverdi Xalıqverdi oğlu — 03.10.2013[27]
  93. Allahverdiyev Əsgər Abbas oğlu — 03.10.2013[27]
  94. Allahverdiyeva İlahə Xançoban qızı — 03.10.2013[27]
  95. Azayev Eldost Səmidağa oğlu — 03.10.2013[27]
  96. Babayev Abasət Nadir oğlu — 03.10.2013[27]
  97. Babayev Əhliman Misir oğlu — 03.10.2013[27]
  98. Bələgözova Tərlalə Məhəmməd qızı — 03.10.2013[27]
  99. Cəfərli Kərim Süleyman oğlu — 03.10.2013[27]
  100. Əfəndiyeva Yeganə Cavanşir qızı — 03.10.2013[27]
  101. Əhmədova Şəhla Novruz qızı — 03.10.2013[27]
  102. Əhmədova Taci Hüseyn qızı — 03.10.2013[27]
  103. Əliyev Əli Xeyrulla oğlu — 03.10.2013[27]
  104. Əliyeva Gülsadə Ağalar qızı — 03.10.2013[27]
  105. Əliyeva İrina Cənnət qızı — 03.10.2013[27]
  106. Əliyeva Nailə İlyas qızı — 03.10.2013[27]
  107. Əliyeva Səmagül Əsgər qızı — 03.10.2013[27]
  108. Əliyeva Yeganə Əyyub qızı — 03.10.2013[27]
  109. Əsgərov Rəcəb İman oğlu — 03.10.2013[27]
  110. Əsgərova Leyla Nüsrət qızı — 03.10.2013[27]
  111. Əzimova Xədicə Əlirza qızı — 03.10.2013[27]
  112. Haşımova Sevil Gülağa qızı — 03.10.2013[27]
  113. Hümbətova Şəfiqə Yusub qızı — 03.10.2013[27]
  114. Hüseynov Yavər Rəsul oğlu — 03.10.2013[27]
  115. Hüseynova Mətanət Nazim qızı — 03.10.2013[27]
  116. Xasməmmədova Tahirə Oruc qızı — 03.10.2013[27]
  117. İbrahimov Rasim Maarif oğlu — 03.10.2013[27]
  118. İbrahimova Gülbahar Nemət qızı — 03.10.2013[27]
  119. İbrahimova Xalidə Səhrab qızı — 03.10.2013[27]
  120. İsmayılov Tofiq Hacı oğlu — 03.10.2013[27]
  121. Kərimova Dünyaxanım Qulu qızı — 03.10.2013[27]
  122. Qasımov Abbas Əkbər oğlu — 03.10.2013[27]
  123. Qəmbərova Xəyalə Nazim qızı — 03.10.2013[27]
  124. Quliyeva Fatma Firidun qızı — 03.10.2013[27]
  125. Quliyeva Sahibə Hüsən qızı — 03.10.2013[27]
  126. Mahmudova Nura Həsən qızı — 03.10.2013[27]
  127. Manafov Əsgər Əmirxan oğlu — 03.10.2013[27]
  128. Məmmədov Hətəmşah Fazil oğlu — 03.10.2013[27]
  129. Məmmədov İsbəndiyar Hüseyn oğlu — 03.10.2013[27]
  130. Məmmədova Əntiqə Məcid qızı — 03.10.2013[27]
  131. Məmmədova Gülçöhrə Mətləb qızı — 03.10.2013[27]
  132. Mikayılova Xumarə Mirzəməmməd qızı — 03.10.2013[27]
  133. Muradova Svetlana Abil qızı — 03.10.2013[27]
  134. Mustafayev Ənvər Mustafa oğlu — 03.10.2013[27]
  135. Nəmətova Bəsdi Məhəmməd qızı — 03.10.2013[27]
  136. Nəsirov İnqilab Ataxan oğlu — 03.10.2013[27]
  137. Nəzərov Adil Həsən oğlu — 03.10.2013[27]
  138. Nəzərov Vidadi Baxşəli oğlu — 03.10.2013[27]
  139. Razdorojnaya İrina Parfiryevna — 03.10.2013[27]
  140. Rəhimova Gülnar Voroşil qızı — 03.10.2013[27]
  141. Rəsulov Cavanşir Bəşir oğlu — 03.10.2013[27]
  142. Səfərova Əminə Əli qızı — 03.10.2013[27]
  143. Sərkərova Güləbənzər Kərim qızı — 03.10.2013[27]
  144. Süleymanova Zərri Süleyman qızı — 03.10.2013[27]
  145. Şahverdiyeva Şamama Məhərrəm qızı — 03.10.2013[27]
  146. Tağıyeva Gülşən Saday qızı — 03.10.2013[27]
  147. Yusifov Baba Abdulla oğlu — 03.10.2013[27]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev İlqar Kamandar oğlu — 06.02.2014[28]
  2. Alıquliyev Ramiz Məhəmməd oğlu — 06.02.2014[28]
  3. Alquliyev Eynulla Qüdrət oğlu — 06.02.2014[28]
  4. Cəfərov Cəlil Ələkbər oğlu — 06.02.2014[28]
  5. Əliyev İlqar Əzim oğlu — 06.02.2014[28]
  6. Fərzəliyev Yasin Hüseyn oğlu — 06.02.2014[28]
  7. Həsənov Mehman Hüseyn oğlu — 06.02.2014[28]
  8. Hüseynov Faiq Mürvət oğlu — 06.02.2014[28]
  9. Qasımov Şiraslan Əlibala oğlu — 06.02.2014[28]
  10. Quliyev Əsgər İbrahim oğlu — 06.02.2014[28]
  11. Məmmədov Ceyhun Bahadur oğlu — 06.02.2014[28]
  12. Məmmədov Elşad Famil oğlu — 06.02.2014[28]
  13. Məmmədov Namazalı Nəsir oğlu — 06.02.2014[28]
  14. Məmmədov Namiq Məsim oğlu — 06.02.2014[28]
  15. Musayev Susaməddin Heydar oğlu — 06.02.2014[28]
  16. Nəbiyev Rəşad Nəbi oğlu — 06.02.2014[28]
  17. Nəsrullayeva Leyla Namiq qızı — 06.02.2014[28]
  18. Paşayev Bahadur Şixəli oğlu — 06.02.2014[28]
  19. Rəhimov Elahət Məhəmməd oğlu — 06.02.2014[28]
  20. Rüstəmov Rəşad Keykavuz oğlu — 06.02.2014[28]
  21. Rüstəmov Rövşən Mürvət oğlu — 06.02.2014[28]
  22. Sadıqov Nadir Zubair oğlu — 06.02.2014[28]
  23. Süleymanov Samir Yaqub oğlu — 06.02.2014[28]
  24. Şıxəliyev Nurəhməd Əlişah oğlu — 06.02.2014[28]
  25. Zeynalov Elburus İbrahim oğlu — 06.02.2014[28]
  26. Zeynalov Rafail Əliheybətoviç — 06.02.2014[28]
  27. Məmmədov Ağaverdi Məmməd oğlu — 24.06.2014[29]
  28. Osmanov Sabir Fərman oğlu — 24.06.2014[29]
  29. Abdullayev Vüqar Cəmil oğlu — 19.09.2014[30]
  30. Ağayev Bahadır Nurəddin oğlu — 19.09.2014[30]
  31. Bayramov Əlfəddin Əhmədağa oğlu — 19.09.2014[30]
  32. Bayramov Zöhrab Xudaverdi oğlu — 19.09.2014[30]
  33. Beydullayev Nafiq Əhliman oğlu — 19.09.2014[30]
  34. Bəkirli Asif Şahnəzər oğlu — 19.09.2014[30]
  35. Binyatov Tahir Ramazan oğlu — 19.09.2014[30]
  36. Cariyev Kərimxan Əliheydər oğlu — 19.09.2014[30]
  37. Cəfərov Balaəli Yəhyəbala oğlu — 19.09.2014[30]
  38. Cəfərov Yusif Sətdar oğlu — 19.09.2014[30]
  39. Əhədov Elton Feyzulla oğlu — 19.09.2014[30]
  40. Əhmədov Bəhram Xantəmir oğlu — 19.09.2014[30]
  41. Əhmədov Mehrəli Seyfəddin oğlu — 19.09.2014[30]
  42. Əhmədov Toğrul Rövşən oğlu — 19.09.2014[30]
  43. Əliyev Rövşən Ənvər oğlu — 19.09.2014[30]
  44. Əliyev Şahin Himayət oğlu — 19.09.2014[30]
  45. Əmiraslanov Nadir Ağacamal oğlu — 19.09.2014[30]
  46. Fərhadov İlqar Ağa Hüseyn oğlu — 19.09.2014[30]
  47. Fətullayev Eldar Həmdulla oğlu — 19.09.2014[30]
  48. Hacızadə Nazim Akif oğlu — 19.09.2014[30]
  49. Haşımov Aydın Məmməd Həsən oğlu — 19.09.2014[30]
  50. Həsənli Elşad Əmrah oğlu — 19.09.2014[30]
  51. Həsənov Ədalət Qoca oğlu — 19.09.2014[30]
  52. Həsənov Hikmət Saladdin oğlu — 19.09.2014[30]
  53. Həziyev İntiqam Əvəz oğlu — 19.09.2014[30]
  54. Hüseynov Bəxtiyar Həsən oğlu — 19.09.2014[30]
  55. İan Ross Saderlənd — 19.09.2014[30]
  56. İbrahimov Rövşən Hüseyn oğlu — 19.09.2014[30]
  57. İmanov Müqabil Səttar oğlu — 19.09.2014[30]
  58. İslamov Alik Balakişi oğlu — 19.09.2014[30]
  59. İsmayılov Nazim Paşa oğlu — 19.09.2014[30]
  60. İsmayılov Sübhan İsmayıl oğlu — 19.09.2014[30]
  61. Kerol Li Kirni — 19.09.2014[30]
  62. Qasımov Çingiz Əli oğlu — 19.09.2014[30]
  63. Qasımov Tahir Mehrəli oğlu — 19.09.2014[30]
  64. Qibləliyev Rza Vaqif oğlu — 19.09.2014[30]
  65. Quliyev Etibar Mansur oğlu — 19.09.2014[30]
  66. Quliyev Nizami Qurban oğlu — 19.09.2014[30]
  67. Quliyev Rəsul İdris oğlu — 19.09.2014[30]
  68. Lütfizadə Fəxrəddin Cəlil oğlu — 19.09.2014[30]
  69. Mahmudov Carulla Həbib oğlu — 19.09.2014[30]
  70. Mehrəliyev Vidadi Hüseyn oğlu — 19.09.2014[30]
  71. Məcidov Tacəddin Məcid oğlu — 19.09.2014[30]
  72. Mədətov Malik Əkbər oğlu — 19.09.2014[30]
  73. Məmmədov Elxan Baxış oğlu — 19.09.2014[30]
  74. Məmmədov Elxan Əbiloviç — 19.09.2014[30]
  75. Məmmədov Hüseyn Adil oğlu — 19.09.2014[30]
  76. Məmmədov Qamət Dadaş oğlu — 19.09.2014[30]
  77. Məmmədov Nurməmməd Pirməmməd oğlu — 19.09.2014[30]
  78. Məmmədov Ramiz Şamı oğlu — 19.09.2014[30]
  79. Məmmədov Zöhrab Namaz oğlu — 19.09.2014[30]
  80. Məmmədova Mirvari Bəylər qızı — 19.09.2014[30]
  81. Məsimov Şəmil Sabit oğlu — 19.09.2014[30]
  82. Mirzəyev Rafiq Təvəkkül oğlu — 19.09.2014[30]
  83. Mirzəyev Telman Şahmirzə oğlu — 19.09.2014[30]
  84. Muxtarova Leyla Mirhüseyn qızı — 19.09.2014[30]
  85. Mustafayev Əhməd Ziya oğlu — 19.09.2014[30]
  86. Mütəllimov Nüsrət Gülağa oğlu — 19.09.2014[30]
  87. Nağıyev Məcid Həşim oğlu — 19.09.2014[30]
  88. Nağıyev Roman Fərhad oğlu — 19.09.2014[30]
  89. Nəcəfov Nicat İsmət oğlu — 19.09.2014[30]
  90. Nəhmədov Abasət Hidayət oğlu — 19.09.2014[30]
  91. Nəsirov Məmməd Mütəllim oğlu — 19.09.2014[30]
  92. Orucov Eldar Ağaverdi oğlu — 19.09.2014[30]
  93. Salahova Lidiya Yuryevna — 19.09.2014[30]
  94. Səfərov Əliağa Ələskər oğlu — 19.09.2014[30]
  95. Şabanov İlqar Mirzə oğlu — 19.09.2014[30]
  96. Şərifov Elşən Etibar oğlu — 19.09.2014[30]
  97. Vəliyev Adil Məmməd oğlu — 19.09.2014[30]
  98. Zeynalov Elnur Xasay oğlu — 19.09.2014[30]
  99. Abbasov Mehman Ramazan oğlu — 18.10.2014[31]
  100. Abdullayev İlham Məmməd oğlu — 18.10.2014[31]
  101. Abdullayev Rafiq Bəxtiyar oğlu — 18.10.2014[31]
  102. Arazov Mehmanağa Rəhman oğlu — 18.10.2014[31]
  103. Babaşov Müqdət Ağabala oğlu — 18.10.2014[31]
  104. Bədəlov Xanlar Hümmət oğlu — 18.10.2014[31]
  105. Cəfərov Tahir Dəmir oğlu — 18.10.2014[31]
  106. Əliyev Ələkbər Məlik Məmməd oğlu — 18.10.2014[31]
  107. Əliyev İlham Alxan oğlu — 18.10.2014[31]
  108. Hüseynov Əhsən Süleyman oğlu — 18.10.2014[31]
  109. Hüseynov Mircəlal Miryunis oğlu — 18.10.2014[31]
  110. İbrahimov Cavidan Şahvələd oğlu — 18.10.2014[31]
  111. İbrahimov Rafiq Şahsuvar oğlu — 18.10.2014[31]
  112. İsmayılov Ələskər Şəfi oğlu — 18.10.2014[31]
  113. Kərimov Süleyman Osman oğlu — 18.10.2014[31]
  114. Qafarov Yarməmməd Nəsib oğlu — 18.10.2014[31]
  115. Quliyeva Tamilla Eyub qızı — 18.10.2014[31]
  116. Məmmədov Əlzamin Pilağa oğlu — 18.10.2014[31]
  117. Məmmədov Məhəmmədəli Novruz oğlu — 18.10.2014[31]
  118. Məmmədov Ramiz Həşim oğlu — 18.10.2014[31]
  119. Mürsəlov Vidadi İbrahim oğlu — 18.10.2014[31]
  120. Nuriyev Feyyar Firudin oğlu — 18.10.2014[31]
  121. Rzayev Oqtay Bahadur oğlu — 18.10.2014[31]
  122. Səlimov Şahid Hacıqulu oğlu — 18.10.2014[31]
  123. Şahmuradov Həsən İsa oğlu — 18.10.2014[31]
  124. Vəliyev Fəxrəddin Yolçu oğlu — 18.10.2014[31]
  125. Abdullayev Şirzad Əyyub oğlu — 21.10.2014[32]
  126. Heydərov Pərviz Telman oğlu — 21.10.2014[32]
  127. İbrahimov Oruc İbrahim oğlu — 21.10.2014[32]
  128. İsmayılova Aynurə Manaf qızı — 21.10.2014[32]
  129. Mikayılov Fərhad Qamboy oğlu — 21.10.2014[32]
  130. Rəsulova Mətanət Rəsul qızı — 21.10.2014[32]
  131. Rüstəmov Vaqif Əli oğlu — 21.10.2014[32]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bayramov Rəşid Oruc oğlu — 26.02.2015[33]
  2. Əliyev Məzahir Təriş oğlu — 26.02.2015[33]
  3. Əliyeva Kifayət Salman qızı — 26.02.2015[33]
  4. İbadov Suvar İnayət oğlu — 26.02.2015[33]
  5. Qədilli Fuad Adil oğlu — 26.02.2015[33]
  6. Quliyeva Səriyyə Qədir qızı — 26.02.2015[33]
  7. Vəliyeva Aidə Əlibala qızı — 26.02.2015[33]
  8. Əliyev Ərçə Fərrux oğlu — 02.03.2015[34]
  9. Quliyev Asif Yusif oğlu — 02.03.2015[34]
  10. Abdullayeva Qalina Alekseyevna — 05.03.2015[35]
  11. Ablayeva Rəbiyə Cəmil qızı — 05.03.2015[35]
  12. Əsədova Qətibə Yəhya qızı — 05.03.2015[35]
  13. Hacıyeva Sevda Həbib qızı — 05.03.2015[35]
  14. Nurəliyeva Mənzərxanım Fikrət qızı — 05.03.2015[35]
  15. Hacıyev Eldar Əli oğlu — 01.06.2015[36]
  16. Hacıyev Səxavət Məmmədəli oğlu — 01.06.2015[36]
  17. İbrahimov Vüsal Ramiz oğlu — 01.06.2015[36]
  18. Məmmədova Güllər Sabir qızı — 01.06.2015[36]
  19. Sadıxov Qüdrət Ağa Bala oğlu — 01.06.2015[36]
  20. Abbasov Əmrah İmran oğlu — 24.06.2015[37].
  21. Abişov Fizuli Məhəmməd oğlu — 24.06.2015[37]
  22. Cabbarov Fəhrad Nəriman oğlu — 24.06.2015[37]
  23. Əliyev Şirindil Şirinəli oğlu — 24.06.2015[37]
  24. Həsənov Rəsul Rəhim oğlu — 24.06.2015[37]
  25. Xəlilov Xanlar Xələf oğlu — 24.06.2015[37]
  26. Qarayev Taleh Mürvət oğlu — 24.06.2015[37]
  27. Qocayev Həşim Seyfulla oğlu — 24.06.2015[37]
  28. Qurbanov Taqət Allahqulu oğlu — 24.06.2015[37]
  29. Mehtiyev Asif İsmayıl oğlu — 24.06.2015[37]
  30. Məmmədov Fərhad Rauf oğlu — 24.06.2015[37]
  31. Məmmədov Raquf İslam oğlu — 24.06.2015[37]
  32. Mustafayev Oktay Rəcəb oğlu — 24.06.2015[37]
  33. Namazov Həsrət Əsəd oğlu — 24.06.2015[37]
  34. Tahirov Rasif İman oğlu — 24.06.2015[37]
  35. Kərimov Paşa Əli oğlu — 03.11.2015[38]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 "Azərbaycan Respublikası idmançılarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 mart 1995-ci il tarixli, 292 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 "Azərbaycan Tibb Universiteti müəllimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2000-ci il tarixli, 351 saylı Fərmanı" (az). e-qanun.az. mail.e-qanun.az. 17 iyun 2000. http://mail.e-qanun.az/framework/769#. İstifadə tarixi: 2015-02-12.
  3. Bakı metrosu işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 noyabr 2002-ci il tarixli 812 saylı Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 4,18 4,19 4,20 4,21 4,22 4,23 4,24 4,25 4,26 4,27 4,28 4,29 4,30 4,31 4,32 4,33 4,34 4,35 4,36 4,37 4,38 4,39 4,40 4,41 4,42 4,43 4,44 4,45 4,46 4,47 4,48 4,49 4,50 4,51 4,52 4,53 4,54 4,55 4,56 4,57 4,58 4,59 4,60 4,61 4,62 4,63 ""Azərbaycan mətbuat işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyl 2005-ci il tarixli, 924 saylı Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Milli Televiziya və Radio Şurasının saytı. ntrc.gov.az. 2014. http://www.ntrc.gov.az/az/content/news/222.html. İstifadə tarixi: 2015-06-10.
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 5,14 5,15 5,16 5,17 5,18 5,19 5,20 5,21 5,22 5,23 5,24 5,25 5,26 5,27 5,28 5,29 5,30 5,31 5,32 5,33 5,34 5,35 5,36 "Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 dekabr 2005-ci il tarixli Sərəncamı" (az). e-qanun.az. e-qanun.az. 14 dekabr 2005-ci il. http://www.e-qanun.az/files/framework/data/11/f_11108.htm. İstifadə tarixi: 2014-10-27.
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 6,20 6,21 6,22 6,23 6,24 6,25 6,26 6,27 6,28 6,29 6,30 6,31 6,32 6,33 6,34 6,35 6,36 6,37 6,38 6,39 6,40 6,41 6,42 6,43 6,44 6,45 "Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2006-cı il tarixli, 1716 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 7,00 7,01 7,02 7,03 7,04 7,05 7,06 7,07 7,08 7,09 7,10 7,11 7,12 7,13 7,14 "Azərbaycan Respublikasının səhiyyə işçilərinin "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 iyun 2007-ci il tarixli, 2224 saylı Sərəncamı" (az). e-qanun.az. 14 iyun 2007. http://e-qanun.az/framework/13466. İstifadə tarixi: 2015-05-11.
  8. 8,0 8,1 8,2 "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az. 19 fevral 2009 17:41. http://archive.president.az/articles.php?item_id=20090219054014260&sec_id=30. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  9. Azərbaycan Respublikasında rabitə və informasiya texnologiyaları sahəsində səmərəli fəaliyyətlərinə görə Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 dekabr 2009-cu il tarixli sərəncamı
  10. 10,0 10,1 10,2 "Azərbaycan Respublikasının Dini Qurumlarla İş üzrə Dövlət Komitəsi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2011-ci il tarixli, 1550 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  11. "Azərbaycan dövləti tərəfindən təltif edilən diaspor nümayəndələri" (az). olaylar.az. 18.03.2013 17:53. http://www.olaylar.az/news/diaspora/34459. İstifadə tarixi: 2014-04-01.
  12. 12,00 12,01 12,02 12,03 12,04 12,05 12,06 12,07 12,08 12,09 12,10 12,11 12,12 12,13 12,14 12,15 12,16 12,17 12,18 12,19 12,20 12,21 12,22 12,23 12,24 12,25 12,26 12,27 12,28 12,29 12,30 12,31 12,32 "Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 26 sentyabr 2011, 18:40. http://president.az/articles/3187. İstifadə tarixi: 2015-06-11.
  13. 13,0 13,1 Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyi ilə əlaqədar bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  14. Azərbaycan Respublikasında kənd təsərrüfatı işçilərinin «Tərəqqi» medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı  (azərb.)
  15. Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  16. Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sosial Müdafiə Fondunun bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2012, 18:40. http://president.az/articles/6378. İstifadə tarixi: 2015-07-11.
  18. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı (azərb.)
  19. Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 noyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  20. Azərbaycan qadınlarının bir qrupunun “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  21. “Yeni Azərbaycan” qəzeti əməkdaşlarının “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  22. Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  23. Su Təsərrüfatı Obyektlərinin Layihələndirilməsi üzrə Azərbaycan Dövlət İnstitutunun əməkdaşlarının “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  24. Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  25. 25,00 25,01 25,02 25,03 25,04 25,05 25,06 25,07 25,08 25,09 25,10 25,11 25,12 25,13 25,14 25,15 25,16 25,17 25,18 25,19 25,20 25,21 25,22 25,23 25,24 25,25 25,26 25,27 25,28 25,29 25,30 25,31 25,32 25,33 25,34 25,35 25,36 25,37 25,38 25,39 25,40 25,41 25,42 25,43 25,44 25,45 25,46 25,47 25,48 25,49 25,50 Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  26. 26,0 26,1 26,2 26,3 26,4 26,5 Azərbaycan Milli Kitabxanası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  27. 27,00 27,01 27,02 27,03 27,04 27,05 27,06 27,07 27,08 27,09 27,10 27,11 27,12 27,13 27,14 27,15 27,16 27,17 27,18 27,19 27,20 27,21 27,22 27,23 27,24 27,25 27,26 27,27 27,28 27,29 27,30 27,31 27,32 27,33 27,34 27,35 27,36 27,37 27,38 27,39 27,40 27,41 27,42 27,43 27,44 27,45 27,46 27,47 27,48 27,49 27,50 27,51 27,52 27,53 27,54 27,55 27,56 27,57 27,58 27,59 27,60 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinin “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2013-cü il Sərəncamı
  28. 28,00 28,01 28,02 28,03 28,04 28,05 28,06 28,07 28,08 28,09 28,10 28,11 28,12 28,13 28,14 28,15 28,16 28,17 28,18 28,19 28,20 28,21 28,22 28,23 28,24 28,25 "Azərbaycan Respublikasında informasiya-kommunikasiya və kosmik sənaye sahələrində çalışan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 6 fevral 2014. Arxivləşdirilib: [1] saytından 2017-05-19 tarixində. https://web.archive.org/web/20170519115736/http://president.az/articles/10963. İstifadə tarixi: 2017-05-19.
  29. 29,0 29,1 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az. 25 iyun 2014. http://www.president.az/articles/12158. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  30. 30,00 30,01 30,02 30,03 30,04 30,05 30,06 30,07 30,08 30,09 30,10 30,11 30,12 30,13 30,14 30,15 30,16 30,17 30,18 30,19 30,20 30,21 30,22 30,23 30,24 30,25 30,26 30,27 30,28 30,29 30,30 30,31 30,32 30,33 30,34 30,35 30,36 30,37 30,38 30,39 30,40 30,41 30,42 30,43 30,44 30,45 30,46 30,47 30,48 30,49 30,50 30,51 30,52 30,53 30,54 30,55 30,56 30,57 30,58 30,59 30,60 30,61 30,62 30,63 30,64 30,65 30,66 30,67 30,68 30,69 "Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az. 19 sentyabr 2014. http://www.president.az/articles/12907. İstifadə tarixi: 2016-08-13.
  31. 31,00 31,01 31,02 31,03 31,04 31,05 31,06 31,07 31,08 31,09 31,10 31,11 31,12 31,13 31,14 31,15 31,16 31,17 31,18 31,19 31,20 31,21 31,22 31,23 31,24 31,25 "Azərbaycan energetiklərinin “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 19 oktyabr 2014, 10:25. http://www.president.az/articles/13137. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  32. 32,0 32,1 32,2 32,3 32,4 32,5 32,6 "Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat və Sənaye Nazirliyinin bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 21 oktyabr 2014, 18:50. http://www.president.az/articles/13178. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  33. 33,0 33,1 33,2 33,3 33,4 33,5 33,6 "Azərbaycan Dövlət İnformasiya Agentliyinin (AzərTAc-ın) əməkdaşlarının "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 fevral 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 26 fevral 2015. http://www.president.az/articles/14428. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  34. 34,0 34,1 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 2 mart 2015. http://www.president.az/articles/14446. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  35. 35,0 35,1 35,2 35,3 35,4 "Azərbaycan qadınlarının bir qrupunun "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 5 mart 2015. http://www.president.az/articles/14474. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  36. 36,0 36,1 36,2 36,3 36,4 "Azərbaycan Respublikasının mülki aviasiya işçilərinə fəxri adlar verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 01 iyun 2015, 18:50. http://president.az/articles/15406. İstifadə tarixi: 2015-06-04.
  37. 37,00 37,01 37,02 37,03 37,04 37,05 37,06 37,07 37,08 37,09 37,10 37,11 37,12 37,13 37,14 [Dəniz nəqliyyatı işçilərinin Tərəqqi medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı "Səhv: {{Cite web istifadə edərkən}} no |title= specifiedŞablon:Namespace detect showall"]. Dəniz nəqliyyatı işçilərinin Tərəqqi medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı.
  38. Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı