"Tərəqqi" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Tərəqqi medalı

"Tərəqqi" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı — 5 mart 1995-ci il tarixindən 21 dekabr 2018-ci il tarixinə qədər "Tərəqqi" medalına layiq görülən Sşəxslərin ümumi siyahısı.

1995[redaktə | əsas redaktə]

  1. Namiq Yədulla oğlu Abdullayev — 5. mart 1995[1]
  2. Ağayar Əbdüləzim oğlu Axundzadə — 5. mart 1995[1]
  3. Firuzə Orxan qızı Vəlixanlı — 5. mart 1995[1]
  4. İlahə Akif qızı Qədimova — 5. mart 1995[1]
  5. Natiq Sulduz oğlu Eyvazov — 5. mart 1995[1]
  6. Zemfira Əli qızı Meftahətdinova — 5. mart 1995[1]
  7. Ceyhun Məhəmməd oğlu Məmmədov — 5. mart 1995[1]
  8. Aynur Məmmədiyyə qızı Sofiyeva — 5. mart 1995[1]
  9. Valeri Vasilyeviç Timoxin — 5. mart 1995[1]
  10. Rövşən Məmməd oğlu Hüseynov — 5. mart 1995[1]
  11. Sabir Məmməd oğlu Hüseynov — 5. mart 1995[1]
  12. Zülfiyyə Yusif qızı Hüseynova — 5. mart 1995[1]
  13. Rauf Əbdülqədir oğlu Cabbarov — 5. mart 1995[1]

2000[redaktə | əsas redaktə]

  1. Babayev Teymur Əsəd oğlu — 17. iyun 2000[2]
  2. Baxşıyev Bahadur Ələkbər oğlu — 17. iyun 2000[2]
  3. Əfəndiyev Nurəli Lətif oğlu — 17. iyun 2000[2]
  4. Əliyev Nurəddin İsa oğlu — 17. iyun 2000[2]
  5. Əsgərov Rafiq Əşrəf oğlu — 17. iyun 2000[2]
  6. Əsgərov Vasif Fətulla oğlu — 17. iyun 2000[2]
  7. Hacıyev Əlifağa Adil oğlu — 17. iyun 2000[2]
  8. Hüseynov Dursun Yaqub oğlu — 17. iyun 2000[2]
  9. İbrahimov Hüseyn Həsən oğlu — 17. iyun 2000[2]
  10. İsgəndərov Qayıbverdi Bəşir oğlu — 17. iyun 2000[2]
  11. İslamzadə Fuad İslam oğlu — 17. iyun 2000[2]
  12. Kəbirlinski Kamal Əkbər oğlu — 17. iyun 2000[2]
  13. Luqovaya Liliya Vasilyevna — 17. iyun 2000[2]
  14. Mirzəcanova İra Xəlil qızı — 17. iyun 2000[2]
  15. Orucov Rəhim Əli Məmməd oğlu — 17. iyun 2000[2]

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Ayiq Kərim oğlu — 5. noyabr 2002[3]
  2. Ağazadə Zemfira Qafar qızı — 5. noyabr 2002
  3. Bayramov Firudin Valeh oğlu — 5. noyabr 2002
  4. Əhmədova Zemfira Məmməd qızı — 5. noyabr 2002
  5. Əliyev Arif Hacı oğlu — 5. noyabr 2002
  6. Əliyev Arif Məmməd oğlu — 5. noyabr 2002
  7. Əliyev Fikrət Ağasəlim oğlu — 5. noyabr 2002
  8. Əmrahov Adıgözəl Yusif oğlu — 5. noyabr 2002
  9. Əsədov Fərman Məhərrəm oğlu — 5. noyabr 2002
  10. Fərzəliyev Səfər Əli oğlu — 5. noyabr 2002
  11. Hüseynov Vaqif Firudin oğlu — 5. noyabr 2002
  12. Hüseynova Nüşabə Hüseyn qızı — 5. noyabr 2002
  13. İsayev İslam Şamil oğlu — 5. noyabr 2002
  14. Jarkov Nikolay Aleksandroviç — 5. noyabr 2002
  15. Kazıyev Rasim Məmməd oğlu — 5. noyabr 2002
  16. Kərimov Ağamürsəl Xələf oğlu — 5. noyabr 2002
  17. Qazıyev Vladimir Akif oğlu — 5. noyabr 2002
  18. Qurbanov Səfər Ümid oğlu — 5. noyabr 2002
  19. Məmmədov Niyazi Xələf oğlu — 5. noyabr 2002
  20. Məmmədov Partizan Əlihəsən oğlu — 5. noyabr 2002
  21. Məmmədova Reyhan Məmmədağa qızı — 5. noyabr 2002
  22. Muzıçenko Lidiya Qriqoryevna — 5. noyabr 2002
  23. Osmanov Məzahir Zaman oğlu — 5. noyabr 2002
  24. Rəhimov Ağarəhim Hacıbaba oğlu — 5. noyabr 2002
  25. Rəhimov Nizami Paşa oğlu — 5. noyabr 2002
  26. Sadıxov Sadıx Məhəmməd oğlu — 5. noyabr 2002
  27. Şəfiyev Nizami Məsim oğlu — 5. noyabr 2002
  28. Teymurov Məmməd İmaməli oğlu — 5. noyabr 2002
  29. Vəliyev Vəli Orucəli oğlu — 5. noyabr 2002
  30. Zalıyev Aslan Səfa oğlu — 5. noyabr 2002
  31. Zemskova Alla Qriqoryevna — 5. noyabr 2002
  32. Zülfüqarov Ağa Rəhbərəli oğlu — 5. noyabr 2002

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abduləliyev Ariz Əli oğlu — 21. iyul 2005[4]
  2. Ağacanov Elçin Alı oğlu — 21. iyul 2005[4]
  3. Ağazadə Firudin Fitat oğlu — 21. iyul 2005[4]
  4. Ayvazov Məhəmməd Ayvaz oğlu (Eyvaz Borçalı) — 21. iyul 2005[4]
  5. Bağırov Fərman Rza oğlu — 21. iyul 2005[4]
  6. Bağırov Rafiq Hidayət oğlu — 21. iyul 2005[4]
  7. Baxşəliyeva Xoşqədəm Hidayət qızı — 21. iyul 2005[4]
  8. Bayramova Zümrüd Ələddin qızı — 21. iyul 2005[4]
  9. Cavadlı Cavad Ələsgər oğlu — 21. iyul 2005[4]
  10. Cəfərov Oqtay Məhəmməd oğlu — 21. iyul 2005[4]
  11. Fərəcov Məhəmməd Təvəkkül oğlu — 21. iyul 2005[4]
  12. Əhmədov Teymur Əkbər oğlu — 21. iyul 2005[4]
  13. Əhmədov Firudin İsa oğlu — 21. iyul 2005[4]
  14. Əhmədova Əminə Yusif qızı — 21. iyul 2005[4]
  15. Əlibəyli Bəsti Tağı qızı — 21. iyul 2005[4]
  16. Əliyev Yunus İsaxan oğlu — 21. iyul 2005[4]
  17. Əliyev Cahangir Həsənəli oğlu — 21. iyul 2005[4]
  18. Əliyev Əsgər Hüseyn oğlu — 21. iyul 2005[4]
  19. Əliyev Müştəba İsmayıl oğlu — 21. iyul 2005[4]
  20. Əliyev Nair Ramiz oğlu — 21. iyul 2005[4]
  21. Əliyev Telman Fətulla oğlu — 21. iyul 2005[4]
  22. Əliyeva Səbinə Fikrət qızı — 21. iyul 2005[4]
  23. Hacıyev İsmayıl Alış oğlu — 21. iyul 2005[4]
  24. Heydərov Telman Əziz oğlu — 21. iyul 2005[4]
  25. Həsənov Rafiq Abuzər oğlu — 21. iyul 2005[4]
  26. Hüseynov Ağahüseyn Abbasəli oğlu — 21. iyul 2005[4]
  27. Hüseynov Tofiq Yadulla oğlu — 21. iyul 2005[4]
  28. Xəlilova Flora Fətulla qızı — 21. iyul 2005[4]
  29. İbadov Kamal Alış oğlu — 21. iyul 2005[4]
  30. İsaqov Süleyman Osman oğlu — 21. iyul 2005[4]
  31. İsayev Əhməd Məmməd oğlu — 21. iyul 2005[4]
  32. Kazımzadə Aqşin Zəki oğlu — 21. iyul 2005[4]
  33. Qasımova Tofiqəxanım Fazil qızı — 21. iyul 2005[4]
  34. Quliyev Cəmaləddin Həsən oğlu — 21. iyul 2005[4]
  35. Quluzadə Qeyrət Bağır oğlu — 21. iyul 2005[4]
  36. Mehdiyev Allahverdi Məhəmməd oğlu — 21. iyul 2005[4]
  37. Mehdiyev Qafar Qələndər oğlu — 21. iyul 2005[4]
  38. Məhərrəmov Valeh Cəbrayıl oğlu — 21. iyul 2005[4]
  39. Məmmədov Şamxəli Hətəm oğlu — 21. iyul 2005[4]
  40. Məmmədov Raqif Məmməd oğlu — 21. iyul 2005[4]
  41. Məmmədov Salis Məmmədsani oğlu — 21. iyul 2005[4]
  42. Məmmədov Vahan Sarı oğlu — 21. iyul 2005[4]
  43. Məşədiyev Ənvər İbrahim oğlu — 21. iyul 2005[4]
  44. Mirzəyev Valeh Əvəz oğlu — 21. iyul 2005[4]
  45. Mirzəyeva Solmaz Abbas qızı — 21. iyul 2005[4]
  46. Musayev Alqış Həsən oğlu — 21. iyul 2005[4]
  47. Musayev Hümmət Kazım oğlu — 21. iyul 2005[4]
  48. Mustafayev Sabir Yadulla oğlu — 21. iyul 2005[4]
  49. Orucov Rauf Tofiq oğlu — 21. iyul 2005[4]
  50. Parfyonova İrina Gennadyevna — 21. iyul 2005[4]
  51. Rəfizadə Ruslan Nəsib oğlu — 21. iyul 2005[4]
  52. Rüstəmov İlqar Gülağa oğlu — 21. iyul 2005[4]
  53. Salahlı Səyyad Adil oğlu — 21. iyul 2005[4]
  54. Sultanova Ağanisə Əliqara qızı — 21. iyul 2005[4]
  55. Sultanova Aidə Sultan qızı — 21. iyul 2005[4]
  56. Süleymanov Binnət Tanrıverdi oğlu — 21. iyul 2005[4]
  57. Vəliyev Akif Əbdüləzim oğlu — 21. iyul 2005[4]
  58. Vəliyev Həmid Alı oğlu — 21. iyul 2005[4]
  59. Vəliyev Yaşar Hidayət oğlu — 21. iyul 2005[4]
  60. Vəliyeva Sona Məhəmməd qızı — 21. iyul 2005[4]
  61. Yevqraşina Lada Georgiyevna — 21. iyul 2005[4]
  62. Yusifov Tofiq Sədrəddin oğlu — 21. iyul 2005[4]
  63. Zeynalov Mübariz Mirzəğa oğlu — 21. iyul 2005[4]
  64. Zeynalov Zeynalabdin İsmayıl oğlu (Zeynal Vəfa) — 21. iyul 2005[4]
  65. Abbasov İsrafil İsmayıl oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  66. Abdullayeva Gülçin Gülhüseyn qızı — 14. dekabr 2005[5]
  67. Adilov Məmməd Musa oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  68. Axundova Svetlana Böyük Ağa qızı — 14. dekabr 2005[5]
  69. Babayev Elçin Səfərəli oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  70. Cavadova Həqiqət Əliəşrəf qızı — 14. dekabr 2005[5]
  71. Cəfərova Zemfira Fuad qızı — 14. dekabr 2005[5]
  72. Əfəndiyeva Sara Əhməd qızı — 14. dekabr 2005[5]
  73. Əfəndiyeva Türkan Əliəşrəf qızı — 14. dekabr 2005[5]
  74. Əliyev Fuad Yusif oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  75. Əlizadə Zəkəriyyə Mobud oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  76. Ənnağıyev Mürşüd Xanvəli oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  77. Əzizbəyova Aliyə Rza qızı — 14. dekabr 2005[5]
  78. Həsənova Tamilla Xavərən qızı — 14. dekabr 2005[5]
  79. Hüseynov Emil Kamil oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  80. Hüseynova Azadə Cəbrayıl qızı — 14. dekabr 2005[5]
  81. İbadlı Oruc Vəli oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  82. Kərimova Tahirə Həzi qızı — 14. dekabr 2005[5]
  83. Kvaçidze Viktor Aleksandroviç — 14. dekabr 2005[5]
  84. Qarayeva Ninel İsrafil qızı — 14. dekabr 2005[5]
  85. Qaşqay Rəna Bəyim Mir Tağı qızı — 14. dekabr 2005[5]
  86. Qədirov İmran Məmmədşah oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  87. Mahmudov Əli Müzəffər oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  88. Mehdiyeva Rəvan Nadir qızı — 14. dekabr 2005[5]
  89. Məmmədova Mehri Qafar qızı — 14. dekabr 2005[5]
  90. Mikayılov Tofiq Kərrar oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  91. Nağıyeva Tamilla Mirzə qızı — 14. dekabr 2005[5]
  92. Nəcəfov Zakir Məcid oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  93. Orucov Qəzənfər Heydər oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  94. Piriyev Vaqif Ziyəddin oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  95. Rəcəbov Mütəllim Hətəm oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  96. Rəsizadə Tamila Tahir qızı — 14. dekabr 2005[5]
  97. Sadıqov Əminağa Bəhmən oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  98. Sevdimalıyev Ramiz Məmmədəli oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  99. Səmədov Ramiz Əhməd oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  100. Şirinov Kamal Fərhad oğlu — 14. dekabr 2005[5]
  101. Yetirmişli Qurban Cəlal oğlu — 14. dekabr 2005[5]

2006[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nüreddin Aras — 13. mart 2006
  2. Abbasova Aliyə Nurəddin qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  3. Abdullayev Qəni Cəmil oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  4. Ağayeva Rüxsarə Abbas qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  5. Allahverdiyev Rafıq Əyyub oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  6. Bədəlov Əli Mehdi oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  7. Bəşirova Sevil Mirzə qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  8. Ellazov Fazil Cavad oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  9. Əhmədov Əzizağa Əvəz oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  10. Əliyeva Nüşabə Şirin qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  11. Əmirova Sevil Bəşir qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  12. Əmirova Ulduzə Həsən qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  13. Əsədov Zülfüqar Xanoğlan oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  14. Əsədova Xavər Fətulla qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  15. Əsədova Raya İsa qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  16. Əsgərov Valeh İsa oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  17. Əzizova Aygün Ələfsər qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  18. Feyziyev Murad Xanverdi oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  19. Həsənov Səyyad Əziz oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  20. Xudiyeva Rəhimə Nəriman qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  21. Qasımov İkram Robert oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  22. Qurbanova Bahirə Kamran qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  23. Mahmudov Mehman Cəbrayıl oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  24. Məhərrəmov Fazil Lətif oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  25. Məmmədov Allahverdi Nəsib oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  26. Məmmədov Musa İsa oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  27. Məmmədova Nüşabə Əsəd qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  28. Məmmədova Səkinə Salman qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  29. Mirzəyev Aqil Canalı oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  30. Novruzov Sabir Tağı oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  31. Nuhuyev Səyyar Zülfüqar oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  32. Nuriyeva Lalə Rza qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  33. Orucov Zakir Şükür oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  34. Ratnazanova Rəhimə Abdulla qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  35. Rəsulov Bayram Xudaşükür oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  36. Rzayev Ucar İsmayıl oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  37. Sadıqova Gülşən Aydın qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  38. Səfərəliyev Rafiq Səfərəli oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  39. Səlimova Çimnazxanım Yulduz qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  40. Seyfullayev İzzət Adəm oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  41. Seyidov Nəqim Mirheydər oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  42. Seyidova Gülbəniz Əsgər qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  43. Şahbazova Balabəyim Tarverdi qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  44. Teymurbəyli Sona Məmmədhüseyn qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  45. Yusifli Svetlana Məhəmməd qızı – 3. oktyabr 2006[6]
  46. Yusifov Telman Şahvələd oğlu – 3. oktyabr 2006[6]
  47. Vəliyeva Ülviyyə Bəxtiyar qızı – 3. oktyabr 2006
  48. Aşumova Sona Tağı qızı — 14. iyun 2007[7]
  49. Əliyev Sabir Cahan oğlu — 14. iyun 2007[7]
  50. Əliyeva Anaxanım Atif qızı — 14. iyun 2007[7]
  51. Əliyeva Sevil Mərfət qızı — 14. iyun 2007[7]
  52. Əsgərov Əli Abbas oğlu — 14. iyun 2007[7]
  53. Əsgərov Yunis Həsən oğlu — 14. iyun 2007[7]
  54. Fərzullayev Məmmədrahim Ağarəhim oğlu — 14. iyun 2007[7]
  55. İsmayılov İsbəndiyar Səlimxan oğlu — 14. iyun 2007[7]
  56. Qədimova Elmira Əbdülbağı qızı — 14. iyun 2007[7]
  57. Quliyev Nəsib Cəfər oğlu — 14. iyun 2007[7]
  58. Manafova Aidə Həsən qızı — 14. iyun 2007[7]
  59. Məmmədov Bərxudar Kərim oğlu — 14. iyun 2007[7]
  60. Niftəliyev Hüseyn İsrafil oğlu — 14. iyun 2007[7]
  61. Paşayev Bədrəddin Vidadi oğlu — 14. iyun 2007[7]
  62. Yaradanquliyev Rauf Alay oğlu — 14. iyun 2007[7]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bayraməliyev Arif Şahi oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  2. Cavadova Cəmilə Cavad qızı — 14. dekabr 2009[8]
  3. Cəbrayılov Murad Vahab oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  4. Eyvazov Məhəmməd Şəmsəddin oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  5. Ələkbərli Rahid Zahid oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  6. Ələkbərov Rəşid Qurbanəli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  7. Əliquliyev Rasim Məhəmməd oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  8. Əliyev Əmirşah Qardaşəli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  9. Əliyev Fikrət Əhmədəli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  10. Əmirov Müşfiq Vaqif oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  11. Fərmanov Faiq Azər oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  12. Hacıyev Teymur Hidayət oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  13. Həsənov Ağasəf Həsənağa oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  14. Hüseynov Ağamir Əşrəf oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  15. İbrahimova Leyla Məmməd qızı — 14. dekabr 2009[8]
  16. İsmayılov Radiq Carçı oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  17. Quliyev Qəmbər Ağaverdi oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  18. Məmmədov Ağakazım Həsən oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  19. Məmmədov Ramiz Alı oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  20. Məmmədova Leyla Nəriman qızı — 14. dekabr 2009[8]
  21. Məmmədova Məsumə Hüseyn qızı — 14. dekabr 2009[8]
  22. Məmmədzadə Arif İmran oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  23. Muxtarov Hafiz Əli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  24. Nüsrətov Oktay Qüdrət oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  25. Rəsulov Nadir Firudin oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  26. Sadiqov İlqar Rəhman oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  27. Sadıqov İsmayıl Calal oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  28. Səfərov Sabir İbrahim oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  29. Şirəli İskəndər Yaqub oğlu — 14. sentyabr 2009[9]
  30. Umudov Fazil Murtuzəli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  31. Vəliyev Hüseyn Əli oğlu — 14. dekabr 2009[8]
  32. Zalova Qiymət İbrahim qızı — 14. dekabr 2009[8]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Firdovsi Əziz oğlu Kərimov — 17. iyun 2011[10]
  2. Nizami Allahverdi oğlu Məmmədov — 17. iyun 2011[10]
  3. Eynulla Əhməd oğlu Nurullayev — 17. iyun 2011[10]
  4. Adil Bağırov (alim) — 4. iyul 2011[11]
  5. Akif Ağatalıbov — 4. iyul 2011
  6. Abbasbəyli Gülnisə Ağaqulu qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  7. Bağırov Zülfüqar Adil oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  8. Cahangirova Elmira Cahangir qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  9. Cəfərov Hidayət Fərrux oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  10. Cəmilov Məhəmməd Rüstəm oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  11. Ələkbərov Əbdüləzim Əli oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  12. Ələkbərov Yunis İbrahim oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  13. Əliyev Ümüdvar Qəmbər oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  14. Əlizadə Aysəba Şəmsi qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  15. Əsgərov Əjdər Xanlar oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  16. Fətizadə Rima Fəti qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  17. Həsənova Zöhrə Bilal qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  18. Xankişiyev Xankişi Səməd oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  19. İbrahimov Vaqif Şahnəzər oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  20. İsmayılov Niyazi Musa oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  21. İsrafilov Həsən Abid oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  22. Kərimov Atik Ehsan oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  23. Qəndilova Səadət Tağı qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  24. Quliyeva Aida Aydın qızı — 26. sentyabr 2011[12]
  25. Qurbanov Nüsrət Heydər oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  26. Mahmudov Mirənvər Mahmud oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  27. Məmmədov Müzəffər Qulu oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  28. Musayev Nizami Xıdır oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  29. Nəbiyev Nəcəf Hüseyn oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  30. Nəbiyev Süleyman Bilal oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  31. Osmanov Tofiq Ramazan oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  32. Paşayev Məmmədəli İsmayıl oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  33. Rüstəmov Çingiz Adil oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  34. Sadıqov Elnur Məhəmməd oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  35. Süleymanov Hamlet İbrahim oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  36. Şamxalov Oktay Şamxal oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  37. Vəliyev Həbib Məmməd oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  38. Zeynalov Teymur Şamil oğlu — 26. sentyabr 2011[12]
  39. Abbasov Zahid Kamil oğlu — 18. oktyabr 2011[13]
  40. Abbasov Rais Kiçikağa oğlu — 18. oktyabr 2011
  41. Abdullayev İzzət Müzəffər oğlu — 18. oktyabr 2011
  42. Abdullayev Salamulla Abdulla oğlu — 18. oktyabr 2011
  43. Abdullayev Vəliş Nəriman oğlu — 18. oktyabr 2011
  44. Abdullayeva Sahibə Abbas qızı — 18. oktyabr 2011
  45. Acalov Zahid İdris oğlu — 18. oktyabr 2011
  46. Ağarəhimov Rafiq Baba oğlu — 18. oktyabr 2011
  47. Allahyarov Elman Ağa oğlu — 18. oktyabr 2011
  48. Atayev Sədra Əliyusuf oğlu — 18. oktyabr 2011
  49. Babayev Qələmşah Şahsuvar oğlu — 18. oktyabr 2011
  50. Babayev Xalid Zakir oğlu — 18. oktyabr 2011
  51. Bağırov Fərəməz Murtuza oğlu — 18. oktyabr 2011
  52. Baxışova Zülfirə Ramazan qızı — 18. oktyabr 2011
  53. Begiyev Hikmət Əliyulla oğlu — 18. oktyabr 2011
  54. Bəndəliyev Arif Maşallah oğlu — 18. oktyabr 2011
  55. Bəşirov Hidayət Yusubəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  56. Bəşirova Firuzə Mahmud qızı — 18. oktyabr 2011
  57. Cavadov Natiq Hacı oğlu — 18. oktyabr 2011
  58. Cavadova Zərinə Əliəkbər qızı — 18. oktyabr 2011
  59. Cəbrayılov Yavər Qəhrəman oğlu — 18. oktyabr 2011
  60. Dadaşov Bərxudar Astan oğlu — 18. oktyabr 2011
  61. Eminalıyev Eyvaz Məhəmmədəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  62. Əhmədzadə Fərman Cuma oğlu — 18. oktyabr 2011
  63. Əliyev Arif Məmiş oğlu — 18. oktyabr 2011
  64. Əliyev Cəlil Qarsalan oğlu — 18. oktyabr 2011 [13]
  65. Əliyev Hacı Nurəddin oğlu — 18. oktyabr 2011
  66. Əliyev Zülfüqar Qafur oğlu — 18. oktyabr 2011
  67. Əliyeva Elmira Rəşid qızı — 18. oktyabr 2011
  68. Əlizadə Qurbanəli Gülbala oğlu — 18. oktyabr 2011
  69. Əsədov Cavanşir Nəbi oğlu — 18. oktyabr 2011
  70. Əsədov Habil Əsəd oğlu — 18. oktyabr 2011
  71. Əsgərov Alı Vəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  72. Əsgərov Həsən Məmməd oğlu — 18. oktyabr 2011
  73. Əsgərov Hüseyn Süleyman oğlu — 18. oktyabr 2011
  74. Əsgərov Xosrov Murtuz oğlu — 18. oktyabr 2011
  75. Əsgərov Şahbaz Ələkbər oğlu — 18. oktyabr 2011
  76. Göyüşov Abbas Cahandar oğlu — 18. oktyabr 2011
  77. Hacıyev Faiq Şıxəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  78. Hacıyev Vahid Cəlal oğlu — 18. oktyabr 2011
  79. Hacıyev Vaqif Yaqub oğlu — 18. oktyabr 2011
  80. Həmişəyev Zaməddin Ziyad oğlu — 18. oktyabr 2011
  81. Həmzəyev Həmzə Əşrəf oğlu — 18. oktyabr 2011
  82. Həsənov Halay Səməd oğlu — 18. oktyabr 2011
  83. Həsənov Mirələkbər Mirhəsən oğlu — 18. oktyabr 2011
  84. Həsənova Lyudmila Məhəmməd qızı — 18. oktyabr 2011
  85. Həsənova Məryəm Məhəmməd qızı — 18. oktyabr 2011
  86. Həşimova Əzra Müzəffər qızı — 18. oktyabr 2011
  87. Həziyev Hüseyn Şirin oğlu — 18. oktyabr 2011
  88. Hüseynquliyev İbrahim Nəsrulla oğlu — 18. oktyabr 2011
  89. Hüseynov Əli Abbas oğlu — 18. oktyabr 2011
  90. Hüseynov Yusif Baxşalı oğlu — 18. oktyabr 2011
  91. Hüseynova Etibar İsgəndər qızı — 18. oktyabr 2011
  92. Xəlilov Niyaz Ağamirzə oğlu — 18. oktyabr 2011
  93. Xudiyev Kamil Cəlil oğlu — 18. oktyabr 2011
  94. İbrahimov Novruzəli Kazım oğlu — 18. oktyabr 2011
  95. İbrahimova Cəmilə Əlyar qızı — 18. oktyabr 2011
  96. İmanov Beydulla Niftulla oğlu — 18. oktyabr 2011
  97. İsgəndərov Mirzə İdris oğlu — 18. oktyabr 2011
  98. İsmayılov Telman Qasım oğlu — 18. oktyabr 2011
  99. İsmayılzadə Fizuli Ağaqulu oğlu — 18. oktyabr 2011
  100. Kərimov İslam Yusif oğlu — 18. oktyabr 2011
  101. Qazıyeva Sona Həmzət qızı — 18. oktyabr 2011
  102. Qələmov İbrahim Cəbi oğlu — 18. oktyabr 2011
  103. Quliyev Yusif Şahsuvar oğlu — 18. oktyabr 2011
  104. Quliyev Rafiq Əlaslan oğlu — 18. oktyabr 2011[14]
  105. Qurbanov Qənbər Şəmşir oğlu — 18. oktyabr 2011
  106. Məlikov Əlisahab Cavan oğlu — 18. oktyabr 2011
  107. Məmişov İmran Məhəmməd oğlu — 18. oktyabr 2011
  108. Məmmədov Azər Rəsul oğlu — 18. oktyabr 2011
  109. Məmmədov Cahangir İsmayıl oğlu — 18. oktyabr 2011
  110. Məmmədov İsa Mustafa oğlu — 18. oktyabr 2011
  111. Məmmədov Səfər Musa oğlu — 18. oktyabr 2011
  112. Nağıyev Abid Vəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  113. Nağıyev Əbilfəz İbrahim oğlu — 18. oktyabr 2011
  114. Nağıyev Ramil Bəbir oğlu — 18. oktyabr 2011
  115. Namazov Məmməd Fərəc oğlu — 18. oktyabr 2011
  116. Nəcəfov Teyyub İbrahim oğlu — 18. oktyabr 2011
  117. Novruzov Sabir Əlibəy oğlu — 18. oktyabr 2011
  118. Ocaqquliyeva Nəcibə Paşa qızı — 18. oktyabr 2011
  119. Osmanova Sevil İdris qızı — 18. oktyabr 2011
  120. Paşayev Səfalı Bayraməli oğlu — 18. oktyabr 2011
  121. Pənahov Zirəddin Əli oğlu — 18. oktyabr 2011
  122. Ramazanov Hacıməmməd Yusif oğlu — 18. oktyabr 2011
  123. Rəhimov Cavid Qərib oğlu — 18. oktyabr 2011
  124. Rəhimov Teymur Qubad oğlu — 18. oktyabr 2011
  125. Rəhimov Vasif Aydın oğlu — 18. oktyabr 2011
  126. Rüstəmov Əhməd Ağabala oğlu — 18. oktyabr 2011
  127. Rzayev Dədəbəy İrəc oğlu — 18. oktyabr 2011
  128. Rzayev Əkrəm Xəlil oğlu — 18. oktyabr 2011
  129. Rzayev Orucəli Hüseynqulu oğlu — 18. oktyabr 2011
  130. Rzayeva Sidiqə Məmmədrza qızı — 18. oktyabr 2011
  131. Seyidov Famil Naqim oğlu — 18. oktyabr 2011
  132. Səfərəliyev İsfəndiyar İskəndər oğlu — 18. oktyabr 2011
  133. Səfərov Rəcəb Rasim oğlu — 18. oktyabr 2011
  134. Səfərova Gözəl Əmirxan qızı — 18. oktyabr 2011
  135. Səlimov Fuad Mehdi oğlu — 18. oktyabr 2011
  136. Səlimov Təvəkkül Qafar oğlu — 18. oktyabr 2011
  137. Səmədov Baba Səməd oğlu — 18. oktyabr 2011
  138. Süleymanov Təmiraz Ömər oğlu — 18. oktyabr 2011
  139. Şabanova Fərbiyyə Həsən qızı — 18. oktyabr 2011
  140. Şamilov Adil Misi oğlu — 18. oktyabr 2011
  141. Şıxəliyev Lütvəli İbrahim oğlu — 18. oktyabr 2011
  142. Şirinov Şirin Məlik oğlu — 18. oktyabr 2011
  143. Şükürov Rövşən İsfəndiyar oğlu — 18. oktyabr 2011
  144. Tanrıverdiyev Umud Teymur oğlu — 18. oktyabr 2011
  145. Verdiyeva Semnariya İsmayıl qızı — 18. oktyabr 2011
  146. Vəliyeva Afət Abbasəli qızı — 18. oktyabr 2011
  147. Yunusov Qəyyur Habil oğlu — 18. oktyabr 2011
  148. Yusifov İrşad Mustafa oğlu — 18. oktyabr 2011
  149. Yusifov Misir Talıb oğlu — 18. oktyabr 2011
  150. Zeynalov Yolçu İdris oğlu — 18. oktyabr 2011
  151. Zeynalov Fikrət Məhəmmədəli oğlu — 18. oktyabr 2011
  152. Zeynalov Marlen Musa oğlu — 18. oktyabr 2011
  153. Zeynalov Məzahir Hidayət oğlu — 18. oktyabr 2011
  154. Zeynalov Vilayət Yusif oğlu — 18. oktyabr 2011
  155. Zeynalova Simuzər Seyfəddin qızı — 18. oktyabr 2011
  156. Nəcəfov Nəcəf Abbas oğlu — 31. oktyabr 2011[15]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Vüqar Telman oğlu – 1. oktyabr 2012
  2. Abbasov Elman Fərman oğlu — 22. iyun 2012[16].
  3. Ağabalayev Şahmar Vəli oğlu — 22. iyun 2012
  4. Bayramov Mirzə Yusif oğlu — 22. iyun 2012
  5. Cəfərov Xanış Fərzalı oğlu — 22. iyun 2012
  6. Cəfərov Rabil Akif oğlu — 22. iyun 2012
  7. Həsənov Abı Misir oğlu — 22. iyun 2012
  8. Qasımova Güllü Seyidmirzə qızı — 22. iyun 2012
  9. Məmmədova Təranə Musa qızı — 22. iyun 2012
  10. Rzayev Qurban Mirzə oğlu — 22. iyun 2012
  11. Seyidov Böyükağa Cəlal oğlu — 22. iyun 2012
  12. Səlimov Surxay Məhəmməd oğlu — 22. iyun 2012
  13. Abasov Vaqif Seyfulla oğlu — 19. sentyabr 2012[17].
  14. Abbasov Kamal Fərhad oğlu — 19. sentyabr 2012
  15. Abduləzizov Pərviz Səməndər oğlu — 19. sentyabr 2012
  16. Abdullayev Zellabdin Zellabdin oğlu — 19. sentyabr 2012
  17. Ağabalayev Fizur Nəhməd oğlu — 19. sentyabr 2012
  18. Ağayev Qüdrət Qərib oğlu — 19. sentyabr 2012
  19. Axundov Məhəmməd İsa oğlu — 19. sentyabr 2012
  20. Aslanov İlham Tağı oğlu — 19. sentyabr 2012
  21. Babayev Muxtar Bahadur oğlu — 19. sentyabr 2012
  22. Bağırov Balakişi Əşrəf oğlu — 19. sentyabr 2012
  23. Bağırov Rauf Mömin oğlu — 19. sentyabr 2012
  24. Baxşəliyev İlham Telman oğlu — 19. sentyabr 2012
  25. Bədəlli Umavir Zakir oğlu — 19. sentyabr 2012
  26. Bəşirov Zaur Ələkbər oğlu — 19. sentyabr 2012
  27. Cəfərov Adil Akif oğlu — 19. sentyabr 2012
  28. Dadaşov Səxavət Ağasəf oğlu — 19. sentyabr 2012
  29. Daşdəmirov Məhəmmədəli Nəsib oğlu — 19. sentyabr 2012
  30. Əliyev Əli Əhəd oğlu — 19. sentyabr 2012
  31. Əliyev Əlniyaz Kərəmət oğlu — 19. sentyabr 2012
  32. Əliyev İsaməddin Bəndalı oğlu — 19. sentyabr 2012
  33. Əliyev Məmmədağa Sədulla oğlu — 19. sentyabr 2012
  34. Əliyev Nizami Əjdər oğlu — 19. sentyabr 2012
  35. Əliyev Rasim Qulamhüseyn oğlu — 19. sentyabr 2012
  36. Əmirgunəyev Səydulla Zikrulla oğlu — 19. sentyabr 2012
  37. Əmirov Əlihüseyn Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2012
  38. Hacıyev Məlik Rəhim oğlu — 19. sentyabr 2012
  39. Həsənov Həsənbaba Nağı oğlu — 19. sentyabr 2012
  40. Həsənov Məhərrəm Baxşəli oğlu — 19. sentyabr 2012
  41. Hüseyn-zadə Rəfiqə Abdul Ağa qızı — 19. sentyabr 2012
  42. İbrahimov Kamil İbrahim oğlu — 19. sentyabr 2012
  43. İbrahimov Qasım Məlikəjdər oğlu — 19. sentyabr 2012
  44. İmranov İmran Rza oğlu — 19. sentyabr 2012
  45. İsayev Əli Bəbir oğlu — 19. sentyabr 2012
  46. İsgəndərov Ələmxan Ələm oğlu — 19. sentyabr 2012
  47. İsgəndərov Musa Səməd oğlu — 19. sentyabr 2012
  48. İsgəndərov Rövşən Mirzəhüseyn oğlu — 19. sentyabr 2012
  49. İskəndərov Əkrəm Ramazan oğlu — 19. sentyabr 2012
  50. İsmayılov Mikayıl İsmayıl oğlu — 19. sentyabr 2012
  51. Qarayev Elçin Həzi oğlu — 19. sentyabr 2012
  52. Quliyev İlham Məmməd oğlu — 19. sentyabr 2012
  53. Quliyev Nizaməddin Mustafa oğlu — 19. sentyabr 2012
  54. Quliyev Taptıq Məhərrəm oğlu — 19. sentyabr 2012
  55. Qurbanov İsmayıl Nəcəf oğlu — 19. sentyabr 2012
  56. Mahmudlu Cəbrayıl İdris oğlu — 19. sentyabr 2012
  57. Məmmədov Arif Murad oğlu — 19. sentyabr 2012
  58. Məmmədov Feruz Rəhim oğlu — 19. sentyabr 2012
  59. Məmmədov Kamil Cəlal oğlu — 19. sentyabr 2012
  60. Məmmədov Vilayət Talıb oğlu — 19. sentyabr 2012
  61. Məmmədxanov Bayram Əli oğlu — 19. sentyabr 2012
  62. Mirzəyev Vaqif Səfərağa oğlu — 19. sentyabr 2012
  63. Mustafayev Vaqif Həmid oğlu — 19. sentyabr 2012
  64. Namazov Nurəddin Mahmud oğlu — 19. sentyabr 2012
  65. Namazov Vaqif Oruc oğlu — 19. sentyabr 2012
  66. Rəhimov Tofiq Nəsrəddin oğlu — 19. sentyabr 2012
  67. Rzayev Azər Sabir oğlu — 19. sentyabr 2012
  68. Rzayev Rza Abbas oğlu — 19. sentyabr 2012
  69. Salmanov Elxan Vaqif oğlu — 19. sentyabr 2012
  70. Seyfullayev Qağaməli Höküməli oğlu — 19. sentyabr 2012
  71. Sədiyev Mehman Feyruz oğlu — 19. sentyabr 2012
  72. Səfərov Mübariz Məmməd oğlu — 19. sentyabr 2012
  73. Süleymanov Əli-Heydər Müzəffər oğlu — 19. sentyabr 2012
  74. Süleymanov Seyidoruc Mirağa oğlu — 19. sentyabr 2012
  75. Süleymanov Tofiq İslam oğlu — 19. sentyabr 2012
  76. Şahverdiyeva Firəngiz İsa qızı — 19. sentyabr 2012
  77. Vəliyev Rasim Vəli oğlu — 19. sentyabr 2012
  78. Vəliyev Zahir Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2012
  79. Zamanov Rüfət Firdovsi oğlu — 19. sentyabr 2012
  80. Babakişiyev Rasim Calal oğlu — 1. oktyabr 2012
  81. Cəfərov Xəlil Ələkbər oğlu — 1. oktyabr 2012
  82. Həsənov Vüqar Telman oğlu — 1. oktyabr 2012
  83. Qarber Aleksandr Aronoviç — 1. oktyabr 2012
  84. Vəliyev Nazim Oruc oğlu — 1. oktyabr 2012
  85. Ağamalıyeva Gülşən Ruşan qızı — 8. oktyabr 2012[18]
  86. Abuşova Nərminə Hidayət qızı — 8. oktyabr 2012[18]
  87. Bağırova Reyhan Ramiz qızı — 8. oktyabr 2012[18]
  88. Əhmədova Müşgünaz Dadaş qızı — 8. oktyabr 2012[18]
  89. Abdulkərimov Abdulkərim Zəkəriyyə oğlu — 31. oktyabr 2012[19].
  90. Babayev Mehman Əsgər oğlu — 31. oktyabr 2012
  91. Əliyev Çingiz Salman oğlu — 31. oktyabr 2012
  92. Əliyev Məkan Yunis oğlu — 31. oktyabr 2012
  93. Əzimov İlham Muqbil oğlu — 31. oktyabr 2012
  94. Fətəliyev Teymur Səfərəli oğlu — 31. oktyabr 2012
  95. Hüseynov Arif Mirzə oğlu — 31. oktyabr 2012
  96. Xəlilov İbad Məhəmmədəli oğlu — 31. oktyabr 2012
  97. İsmayılov Hadı Səid oğlu — 31. oktyabr 2012
  98. Kosayev Eldar Muxtar oğlu — 31. oktyabr 2012
  99. Qarayev Əlövsət Aydın oğlu — 31. oktyabr 2012
  100. Məmmədəliyev Mehrəli Novruzəli oğlu — 31. oktyabr 2012
  101. Məmmədov Ərzuman Əşrəf oğlu — 31. oktyabr 2012
  102. Məmmədov Mehralı Zeynal oğlu — 31. oktyabr 2012
  103. Mirzəyev Alimşah Nadirşah oğlu — 31. oktyabr 2012
  104. Mustafayev Məmməd Qəhrəman oğlu — 31. oktyabr 2012
  105. Niyazəliyev Vahid Hümbət oğlu — 31. oktyabr 2012
  106. Tahirova Zöhrə Əlibaba qızı — 31. oktyabr 2012
  107. Yabin İvan Nikolayeviç — 31. oktyabr 2012
  108. Yaqubov Rövşən Abdulla oğlu — 31. oktyabr 2012
  109. Zərbəliyev Abbas Gülağa oğlu — 31. oktyabr 2012
  110. Dadaşov Fuad Cəbrayıl oğlu — 20. noyabr 2012[20].
  111. Məmmədov Rövşən Havar oğlu — 20. noyabr 2012
  112. Fərəcov Fərəc Əjdər oğlu – 20. dekabr 2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəfərova Səriyyə Müslüm qızı — 4. mart 2013[21]
  2. Əlizadə Lətafət Məmməd qızı — 4. mart 2013
  3. Reyxrudel Larisa Yefimovna — 4. mart 2013
  4. Cəfərov Zahid İlham oğlu — 22. aprel 2013[22]
  5. Hümmətov Aqşin Şahin oğlu — 22. aprel 2013
  6. Kərimov Fuad Hüsü oğlu — 7. may 2013[23]
  7. Hacıyev Arif Səlim oğlu — 15. may 2013[24]
  8. Həbibov Vilayət Məhəbbət oğlu — 15. may 2013
  9. İsayev Rauk Məmməd oğlu — 15. may 2013
  10. Qasımov Sabir İsgəndər oğlu — 15. may 2013
  11. Sultanov Akif Qara oğlu — 15. may 2013
  12. Abbasov Azər Abbas oğlu — 29. may 2013[25]
  13. Bağırova İrina Edemovna — 29. may 2013
  14. Bidzinova Sima Məmməd qızı — 29. may 2013
  15. Əkbərov Əkbər Gülbaba oğlu — 29. may 2013
  16. Əliyev Çingiz Vladimiroviç — 29. may 2013
  17. Əliyev Elxan Qurban oğlu — 29. may 2013
  18. Əliyev Hacıağa Muxtar oğlu — 29. may 2013
  19. Əli-zadə Aslan Muxtar oğlu — 29. may 2013
  20. Hacıyev Elxan Hamlet oğlu — 29. may 2013
  21. Qazıbəyov Fəxrəddin Rəşid oğlu — 29. may 2013
  22. Quliyev Əlyəddin Xeyirbəy oğlu — 29. may 2013
  23. Quliyev Səlim Cavad oğlu — 29. may 2013
  24. Məmmədov Arif Əhməd oğlu — 29. may 2013
  25. Mirzəyev Bala Müşgül oğlu — 29. may 2013
  26. Musayev Əliyusif Həsən oğlu — 29. may 2013
  27. Rublyov Serqey Yuryeviç — 29. may 2013
  28. Səmədov Ədalət Soltan oğlu — 29. may 2013
  29. Sultanov Valeri Zeynatdinoviç — 29. may 2013
  30. Abdullayeva Rəhilə İzzət qızı — 19. sentyabr 2013[26]
  31. Ağalarov İmadət Feyruz oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  32. Ağalarov Mirəfqan Mirismayıl oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  33. Ağayev Ağadada Vəkil oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  34. Amanov Aydınbay Bayramqulu oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  35. Baxşəlizadə Kahin Seyfəl oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  36. Balakişiyev Bəxtiyar Atakişi oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  37. Bayramov Yasin Almaz oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  38. Cavadova Arzu Sahib qızı — 19. sentyabr 2013[26]
  39. Cəlilov Zaur Mirzəmurad oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  40. Chen Ziqiang — 19. sentyabr 2013[26]
  41. Çərkəzov Məcid Firidun oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  42. Əhmədov Bəşir Məhəmməd oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  43. Əhmədov Əlman Əvəz oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  44. Əhmədov Mahmud Əyyub oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  45. Əliyev Azər Həsən oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  46. Əsədov Cabbar Məhərrəm oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  47. Əsgərov Mirqiyas Salah oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  48. Gülmalıyev Məhərrəm Məmmədqulu oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  49. Həziyev Fuad Əliyar oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  50. Hüseynov Mehman Mirzə oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  51. Hüseynov Məqrəm Camal oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  52. Hüseynov Nazim Həsən oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  53. Hüseynov Neymət Nabatalı oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  54. İbrahimov Şafiq İbrahim oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  55. İsayev İbrahimxəlil Mahal oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  56. Kərimov Fəxrəddin Nəcməddin oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  57. Qasımov Fərrux Zakir oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  58. Qəhrəmanov Fikrət Süleyman oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  59. Qəhrəmanov Nəsib Bafadar oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  60. Qəmbərli Mahmud Ağasəf oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  61. Qocamanov Camal Qara oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  62. Quliyev Fəxrəddin Nurəddin oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  63. Quliyev Namiq Həsən oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  64. Quliyev Siyavuş Usub oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  65. Qurbanov Aydın Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  66. Lipin Aleksandr Nikolayeviç — 19. sentyabr 2013[26]
  67. Mahmudov Mirzağa Saleh oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  68. Mehdiyev Faiq Mehdi oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  69. Mehtiyev Vaqif Qulu oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  70. Məhərrəmov Nəsimi Yasin oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  71. Məmmədov Yusif Yunis oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  72. Mirzəyev Mahir Əmirxan oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  73. Nəsirov Əbilfəz Əbil oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  74. Nil Filips — 19. sentyabr 2013[26]
  75. Piriyev Zahir Mirzə oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  76. Robert Aleksandr Vatt — 19. sentyabr 2013[26]
  77. Şahverənov Natiq Nadir oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  78. Şamirov Şamil İdris oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  79. Yusifov Elçin İbrahim oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  80. Zeynalov Arzu Zeynalabdı oğlu — 19. sentyabr 2013[26]
  81. İbrahimova Gülarə Aydın qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  82. Rüstəmova Sevda Qadir qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  83. Sadıqova Dilşad Şaban qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  84. Səmədova Enfira Şaban qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  85. Talıbova Liliya Xəlil qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  86. Vəliyeva Mədinə Əlibala qızı — 24. sentyabr 2013[27]
  87. Abbasova Həqiqət Fəzi qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  88. Abdullayev Şaban Bəşir oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  89. Abdullayeva Südabə Yusif qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  90. Abışov Nasim Əjdər oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  91. Ağayev Söhbət Heybət oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  92. Alıyev Allahverdi Xalıqverdi oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  93. Allahverdiyev Əsgər Abbas oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  94. Allahverdiyeva İlahə Xançoban qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  95. Azayev Eldost Səmidağa oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  96. Babayev Abasət Nadir oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  97. Babayev Əhliman Misir oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  98. Bələgözova Tərlalə Məhəmməd qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  99. Cəfərli Kərim Süleyman oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  100. Əfəndiyeva Yeganə Cavanşir qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  101. Əhmədova Şəhla Novruz qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  102. Əhmədova Taci Hüseyn qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  103. Əliyev Əli Xeyrulla oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  104. Əliyeva Gülsadə Ağalar qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  105. Əliyeva İrina Cənnət qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  106. Əliyeva Nailə İlyas qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  107. Əliyeva Səmagül Əsgər qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  108. Əliyeva Yeganə Əyyub qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  109. Əsgərov Rəcəb İman oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  110. Əsgərova Leyla Nüsrət qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  111. Əzimova Xədicə Əlirza qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  112. Haşımova Sevil Gülağa qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  113. Hümbətova Şəfiqə Yusub qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  114. Hüseynov Yavər Rəsul oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  115. Hüseynova Mətanət Nazim qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  116. Xasməmmədova Tahirə Oruc qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  117. İbrahimov Rasim Maarif oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  118. İbrahimova Gülbahar Nemət qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  119. İbrahimova Xalidə Səhrab qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  120. İsmayılov Tofiq Hacı oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  121. Kərimova Dünyaxanım Qulu qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  122. Qasımov Abbas Əkbər oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  123. Qəmbərova Xəyalə Nazim qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  124. Quliyeva Fatma Firidun qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  125. Quliyeva Sahibə Hüsən qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  126. Mahmudova Nura Həsən qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  127. Manafov Əsgər Əmirxan oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  128. Məmmədov Hətəmşah Fazil oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  129. Məmmədov İsbəndiyar Hüseyn oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  130. Məmmədova Əntiqə Məcid qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  131. Məmmədova Gülçöhrə Mətləb qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  132. Mikayılova Xumarə Mirzəməmməd qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  133. Muradova Svetlana Abil qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  134. Mustafayev Ənvər Mustafa oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  135. Nəmətova Bəsdi Məhəmməd qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  136. Nəsirov İnqilab Ataxan oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  137. Nəzərov Adil Həsən oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  138. Nəzərov Vidadi Baxşəli oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  139. Razdorojnaya İrina Parfiryevna — 3. oktyabr 2013[28]
  140. Rəhimova Gülnar Voroşil qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  141. Rəsulov Cavanşir Bəşir oğlu — 3. oktyabr 2013[28]
  142. Səfərova Əminə Əli qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  143. Sərkərova Güləbənzər Kərim qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  144. Süleymanova Zərri Süleyman qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  145. Şahverdiyeva Şamama Məhərrəm qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  146. Tağıyeva Gülşən Saday qızı — 3. oktyabr 2013[28]
  147. Yusifov Baba Abdulla oğlu — 3. oktyabr 2013[28]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev İlqar Kamandar oğlu — 6. fevral 2014[29]
  2. Alıquliyev Ramiz Məhəmməd oğlu — 6. fevral 2014[29]
  3. Alquliyev Eynulla Qüdrət oğlu — 6. fevral 2014[29]
  4. Cəfərov Cəlil Ələkbər oğlu — 6. fevral 2014[29]
  5. Əliyev İlqar Əzim oğlu — 6. fevral 2014[29]
  6. Fərzəliyev Yasin Hüseyn oğlu — 6. fevral 2014[29]
  7. Həsənov Mehman Hüseyn oğlu — 6. fevral 2014[29]
  8. Hüseynov Faiq Mürvət oğlu — 6. fevral 2014[29]
  9. Qasımov Şiraslan Əlibala oğlu — 6. fevral 2014[29]
  10. Quliyev Əsgər İbrahim oğlu — 6. fevral 2014[29]
  11. Məmmədov Ceyhun Bahadur oğlu — 6. fevral 2014[29]
  12. Məmmədov Elşad Famil oğlu — 6. fevral 2014[29]
  13. Məmmədov Namazalı Nəsir oğlu — 6. fevral 2014[29]
  14. Məmmədov Namiq Məsim oğlu — 6. fevral 2014[29]
  15. Musayev Susaməddin Heydar oğlu — 6. fevral 2014[29]
  16. Nəbiyev Rəşad Nəbi oğlu — 6. fevral 2014[29]
  17. Nəsrullayeva Leyla Namiq qızı — 6. fevral 2014[29]
  18. Paşayev Bahadur Şixəli oğlu — 6. fevral 2014[29]
  19. Rəhimov Elahət Məhəmməd oğlu — 6. fevral 2014[29]
  20. Rüstəmov Rəşad Keykavuz oğlu — 6. fevral 2014[29]
  21. Rüstəmov Rövşən Mürvət oğlu — 6. fevral 2014[29]
  22. Sadıqov Nadir Zubair oğlu — 6. fevral 2014[29]
  23. Süleymanov Samir Yaqub oğlu — 6. fevral 2014[29]
  24. Şıxəliyev Nurəhməd Əlişah oğlu — 6. fevral 2014[29]
  25. Zeynalov Elburus İbrahim oğlu — 6. fevral 2014[29]
  26. Zeynalov Rafail Əliheybətoviç — 6. fevral 2014[29]
  27. Məmmədov Ağaverdi Məmməd oğlu — 24. iyun 2014[30]
  28. Osmanov Sabir Fərman oğlu — 24. iyun 2014[30]
  29. Abdullayev Vüqar Cəmil oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  30. Ağayev Bahadır Nurəddin oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  31. Bayramov Əlfəddin Əhmədağa oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  32. Bayramov Zöhrab Xudaverdi oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  33. Beydullayev Nafiq Əhliman oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  34. Bəkirli Asif Şahnəzər oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  35. Binyatov Tahir Ramazan oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  36. Cariyev Kərimxan Əliheydər oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  37. Cəfərov Balaəli Yəhyəbala oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  38. Cəfərov Yusif Sətdar oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  39. Əhədov Elton Feyzulla oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  40. Əhmədov Bəhram Xantəmir oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  41. Əhmədov Mehrəli Seyfəddin oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  42. Əhmədov Toğrul Rövşən oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  43. Əliyev Rövşən Ənvər oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  44. Əliyev Şahin Himayət oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  45. Əmiraslanov Nadir Ağacamal oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  46. Fərhadov İlqar Ağa Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  47. Fətullayev Eldar Həmdulla oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  48. Hacızadə Nazim Akif oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  49. Haşımov Aydın Məmməd Həsən oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  50. Həsənli Elşad Əmrah oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  51. Həsənov Ədalət Qoca oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  52. Həsənov Hikmət Saladdin oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  53. Həziyev İntiqam Əvəz oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  54. Hüseynov Bəxtiyar Həsən oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  55. İan Ross Saderlənd — 19. sentyabr 2014[31]
  56. İbrahimov Rövşən Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  57. İmanov Müqabil Səttar oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  58. İslamov Alik Balakişi oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  59. İsmayılov Nazim Paşa oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  60. İsmayılov Sübhan İsmayıl oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  61. Kerol Li Kirni — 19. sentyabr 2014[31]
  62. Qasımov Çingiz Əli oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  63. Qasımov Tahir Mehrəli oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  64. Qibləliyev Rza Vaqif oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  65. Quliyev Etibar Mansur oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  66. Quliyev Nizami Qurban oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  67. Quliyev Rəsul İdris oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  68. Lütfizadə Fəxrəddin Cəlil oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  69. Mahmudov Carulla Həbib oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  70. Mehrəliyev Vidadi Hüseyn oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  71. Məcidov Tacəddin Məcid oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  72. Mədətov Malik Əkbər oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  73. Məmmədov Elxan Baxış oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  74. Məmmədov Elxan Əbiloviç — 19. sentyabr 2014[31]
  75. Məmmədov Hüseyn Adil oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  76. Məmmədov Qamət Dadaş oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  77. Məmmədov Nurməmməd Pirməmməd oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  78. Məmmədov Ramiz Şamı oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  79. Məmmədov Zöhrab Namaz oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  80. Məmmədova Mirvari Bəylər qızı — 19. sentyabr 2014[31]
  81. Məsimov Şəmil Sabit oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  82. Mirzəyev Rafiq Təvəkkül oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  83. Mirzəyev Telman Şahmirzə oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  84. Muxtarova Leyla Mirhüseyn qızı — 19. sentyabr 2014[31]
  85. Mustafayev Əhməd Ziya oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  86. Mütəllimov Nüsrət Gülağa oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  87. Nağıyev Məcid Həşim oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  88. Nağıyev Roman Fərhad oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  89. Nəcəfov Nicat İsmət oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  90. Nəhmədov Abasət Hidayət oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  91. Nəsirov Məmməd Mütəllim oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  92. Orucov Eldar Ağaverdi oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  93. Salahova Lidiya Yuryevna — 19. sentyabr 2014[31]
  94. Səfərov Əliağa Ələskər oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  95. Şabanov İlqar Mirzə oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  96. Şərifov Elşən Etibar oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  97. Vəliyev Adil Məmməd oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  98. Zeynalov Elnur Xasay oğlu — 19. sentyabr 2014[31]
  99. Abbasov Mehman Ramazan oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  100. Abdullayev İlham Məmməd oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  101. Abdullayev Rafiq Bəxtiyar oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  102. Arazov Mehmanağa Rəhman oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  103. Babaşov Müqdət Ağabala oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  104. Bədəlov Xanlar Hümmət oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  105. Cəfərov Tahir Dəmir oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  106. Əliyev Ələkbər Məlik Məmməd oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  107. Əliyev İlham Alxan oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  108. Hüseynov Əhsən Süleyman oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  109. Hüseynov Mircəlal Miryunis oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  110. İbrahimov Cavidan Şahvələd oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  111. İbrahimov Rafiq Şahsuvar oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  112. İsmayılov Ələskər Şəfi oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  113. Kərimov Süleyman Osman oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  114. Qafarov Yarməmməd Nəsib oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  115. Quliyeva Tamilla Eyub qızı — 18. oktyabr 2014[32]
  116. Məmmədov Əlzamin Pilağa oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  117. Məmmədov Məhəmmədəli Novruz oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  118. Məmmədov Ramiz Həşim oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  119. Mürsəlov Vidadi İbrahim oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  120. Nuriyev Feyyar Firudin oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  121. Rzayev Oqtay Bahadur oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  122. Səlimov Şahid Hacıqulu oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  123. Şahmuradov Həsən İsa oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  124. Vəliyev Fəxrəddin Yolçu oğlu — 18. oktyabr 2014[32]
  125. Abdullayev Şirzad Əyyub oğlu — 21. oktyabr 2014[33]
  126. Heydərov Pərviz Telman oğlu — 21. oktyabr 2014[33]
  127. İbrahimov Oruc İbrahim oğlu — 21. oktyabr 2014[33]
  128. İsmayılova Aynurə Manaf qızı — 21. oktyabr 2014[33]
  129. Mikayılov Fərhad Qamboy oğlu — 21. oktyabr 2014[33]
  130. Rəsulova Mətanət Rəsul qızı — 21. oktyabr 2014[33]
  131. Rüstəmov Vaqif Əli oğlu — 21. oktyabr 2014[33]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bayramov Rəşid Oruc oğlu — 26. fevral 2015[34]
  2. Əliyev Məzahir Təriş oğlu — 26. fevral 2015[34]
  3. Əliyeva Kifayət Salman qızı — 26. fevral 2015[34]
  4. İbadov Suvar İnayət oğlu — 26. fevral 2015[34]
  5. Qədilli Fuad Adil oğlu — 26. fevral 2015[34]
  6. Quliyeva Səriyyə Qədir qızı — 26. fevral 2015[34]
  7. Vəliyeva Aidə Əlibala qızı — 26. fevral 2015[34]
  8. Əliyev Ərçə Fərrux oğlu — 2. mart 2015[35]
  9. Quliyev Asif Yusif oğlu — 2. mart 2015[35]
  10. Abdullayeva Qalina Alekseyevna — 5. mart 2015[36]
  11. Ablayeva Rəbiyə Cəmil qızı — 5. mart 2015[36]
  12. Əsədova Qətibə Yəhya qızı — 5. mart 2015[36]
  13. Hacıyeva Sevda Həbib qızı — 5. mart 2015[36]
  14. Nurəliyeva Mənzərxanım Fikrət qızı — 5. mart 2015[36]
  15. Hacıyev Eldar Əli oğlu — 1. iyun 2015[37]
  16. Hacıyev Səxavət Məmmədəli oğlu — 1. iyun 2015[37]
  17. İbrahimov Vüsal Ramiz oğlu — 1. iyun 2015[37]
  18. Məmmədova Güllər Sabir qızı — 1. iyun 2015[37]
  19. Sadıxov Qüdrət Ağa Bala oğlu — 1. iyun 2015[37]
  20. Abbasov Əmrah İmran oğlu — 24. iyun 2015[38].
  21. Abişov Fizuli Məhəmməd oğlu — 24. iyun 2015[38]
  22. Cabbarov Fəhrad Nəriman oğlu — 24. iyun 2015[38]
  23. Əliyev Şirindil Şirinəli oğlu — 24. iyun 2015[38]
  24. Həsənov Rəsul Rəhim oğlu — 24. iyun 2015[38]
  25. Xəlilov Xanlar Xələf oğlu — 24. iyun 2015[38]
  26. Qarayev Taleh Mürvət oğlu — 24. iyun 2015[38]
  27. Qocayev Həşim Seyfulla oğlu — 24. iyun 2015[38]
  28. Qurbanov Taqət Allahqulu oğlu — 24. iyun 2015[38]
  29. Mehtiyev Asif İsmayıl oğlu — 24. iyun 2015[38]
  30. Məmmədov Fərhad Rauf oğlu — 24. iyun 2015[38]
  31. Məmmədov Raquf İslam oğlu — 24. iyun 2015[38]
  32. Mustafayev Oktay Rəcəb oğlu — 24. iyun 2015[38]
  33. Namazov Həsrət Əsəd oğlu — 24. iyun 2015[38]
  34. Tahirov Rasif İman oğlu — 24. iyun 2015[38]
  35. Kərimov Paşa Əli oğlu — 3. noyabr 2015[39]
  36. Eyvazov Şöhrət Qulam oğlu – 15. iyul 2015 https://president.az/articles/15868
  37. Nəsibov Xəyyam Davud oğlu – 21. oktyabr 2015 https://president.az/articles/16438

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. İsmayılov Əjdər Tağı oğlu — 18. noyabr 2017[40]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Babayeva Məsumə Mustafa qızı — 10. dekabr 2018[41]
  2. Babayeva Sona — 10. dekabr 2018[41]
  3. Əliyev Rahib Səyidağa oğlu — 10. dekabr 2018[41]
  4. Əsədov İsa Qadir oğlu — 10. dekabr 2018[41]
  5. Hüseynova Kəmalə Müzəffər qızı — 10. dekabr 2018[41]
  6. Muradxanlı Ələsgər Calal oğlu — 10. dekabr 2018[41]
  7. Muradov Yadigar Məmməd oğlu — 21. dekabr 2018[42]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 "Azərbaycan Respublikası idmançılarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 mart 1995-ci il tarixli, 292 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 "Azərbaycan Tibb Universiteti müəllimlərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2000-ci il tarixli, 351 saylı Fərmanı" (az). e-qanun.az. mail.e-qanun.az. 17 iyun 2000. http://mail.e-qanun.az/framework/769#. İstifadə tarixi: 2015-02-12.
  3. Bakı metrosu işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 5 noyabr 2002-ci il tarixli 812 saylı Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 4,18 4,19 4,20 4,21 4,22 4,23 4,24 4,25 4,26 4,27 4,28 4,29 4,30 4,31 4,32 4,33 4,34 4,35 4,36 4,37 4,38 4,39 4,40 4,41 4,42 4,43 4,44 4,45 4,46 4,47 4,48 4,49 4,50 4,51 4,52 4,53 4,54 4,55 4,56 4,57 4,58 4,59 4,60 4,61 4,62 4,63 ""Azərbaycan mətbuat işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyul 2005-ci il tarixli, 924 saylı Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Milli Televiziya və Radio Şurasının saytı. ntrc.gov.az. 2014. http://www.ntrc.gov.az/az/content/news/222.html. İstifadə tarixi: 2015-06-10.
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 5,14 5,15 5,16 5,17 5,18 5,19 5,20 5,21 5,22 5,23 5,24 5,25 5,26 5,27 5,28 5,29 5,30 5,31 5,32 5,33 5,34 5,35 5,36 "Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 dekabr 2005-ci il tarixli Sərəncamı" (az). e-qanun.az. e-qanun.az. 14 dekabr 2005-ci il. http://www.e-qanun.az/files/framework/data/11/f_11108.htm. İstifadə tarixi: 2014-10-27.
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 6,20 6,21 6,22 6,23 6,24 6,25 6,26 6,27 6,28 6,29 6,30 6,31 6,32 6,33 6,34 6,35 6,36 6,37 6,38 6,39 6,40 6,41 6,42 6,43 6,44 "Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinin təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2006-cı il tarixli, 1716 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 7,00 7,01 7,02 7,03 7,04 7,05 7,06 7,07 7,08 7,09 7,10 7,11 7,12 7,13 7,14 "Azərbaycan Respublikasının səhiyyə işçilərinin "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 iyun 2007-ci il tarixli, 2224 saylı Sərəncamı" (az). e-qanun.az. 14 iyun 2007. http://e-qanun.az/framework/13466. İstifadə tarixi: 2015-05-11.
  8. 8,00 8,01 8,02 8,03 8,04 8,05 8,06 8,07 8,08 8,09 8,10 8,11 8,12 8,13 8,14 8,15 8,16 8,17 8,18 8,19 8,20 8,21 8,22 8,23 8,24 8,25 8,26 8,27 8,28 8,29 8,30 AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASINDA RABİTƏ VƏ İNFORMASİYA TEXNOLOGİYALARI SAHƏSİNDƏ ÇALIŞAN ŞƏXSLƏRİN TƏLTİF EDİLMƏSİ HAQQINDA AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI PREZİDENTİNİN SƏRƏNCAMI 14. dekabr 2009 [21:23]
  9. AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASININ NEFT SƏNAYESİ İŞÇİLƏRİNİN “TƏRƏQQİ” MEDALI İLƏ TƏLTİF EDİLMƏSİ HAQQINDA AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI PREZİDENTİNİN SƏRƏNCAMI Sərəncamı  (azərb.)
  10. 10,0 10,1 10,2 "Azərbaycan Respublikasının Dini Qurumlarla İş üzrə Dövlət Komitəsi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 iyun 2011-ci il tarixli, 1550 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  11. "Azərbaycan dövləti tərəfindən təltif edilən diaspor nümayəndələri" (az). olaylar.az. 18.03.2013 17:53. http://www.olaylar.az/news/diaspora/34459. İstifadə tarixi: 2014-04-01.
  12. 12,00 12,01 12,02 12,03 12,04 12,05 12,06 12,07 12,08 12,09 12,10 12,11 12,12 12,13 12,14 12,15 12,16 12,17 12,18 12,19 12,20 12,21 12,22 12,23 12,24 12,25 12,26 12,27 12,28 12,29 12,30 12,31 12,32 "Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 26 sentyabr 2011, 18:40. http://president.az/articles/3187. İstifadə tarixi: 2015-06-11.
  13. 13,0 13,1 Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyi ilə əlaqədar bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  14. Rafiq Əlaslan oğlu Quliyev "Tərəqqi" medalı ilə təltif olunması haqqında 2011 ci il, 18 oktyabr tarixi ilə bağlı fərmanı [1]
  15. Azərbaycan Respublikasında kənd təsərrüfatı işçilərinin «Tərəqqi» medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı  (azərb.)
  16. Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  17. Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  18. 18,0 18,1 18,2 18,3 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Sosial Müdafiə Fondunun bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 08 oktyabr 2012, 18:40. http://president.az/articles/6378. İstifadə tarixi: 2015-07-11.
  19. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı (azərb.)
  20. Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 noyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  21. Azərbaycan qadınlarının bir qrupunun “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  22. “Yeni Azərbaycan” qəzeti əməkdaşlarının “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 aprel 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  23. Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  24. Su Təsərrüfatı Obyektlərinin Layihələndirilməsi üzrə Azərbaycan Dövlət İnstitutunun əməkdaşlarının “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  25. Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  26. 26,00 26,01 26,02 26,03 26,04 26,05 26,06 26,07 26,08 26,09 26,10 26,11 26,12 26,13 26,14 26,15 26,16 26,17 26,18 26,19 26,20 26,21 26,22 26,23 26,24 26,25 26,26 26,27 26,28 26,29 26,30 26,31 26,32 26,33 26,34 26,35 26,36 26,37 26,38 26,39 26,40 26,41 26,42 26,43 26,44 26,45 26,46 26,47 26,48 26,49 26,50 Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 27,4 27,5 Azərbaycan Milli Kitabxanası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  28. 28,00 28,01 28,02 28,03 28,04 28,05 28,06 28,07 28,08 28,09 28,10 28,11 28,12 28,13 28,14 28,15 28,16 28,17 28,18 28,19 28,20 28,21 28,22 28,23 28,24 28,25 28,26 28,27 28,28 28,29 28,30 28,31 28,32 28,33 28,34 28,35 28,36 28,37 28,38 28,39 28,40 28,41 28,42 28,43 28,44 28,45 28,46 28,47 28,48 28,49 28,50 28,51 28,52 28,53 28,54 28,55 28,56 28,57 28,58 28,59 28,60 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinin “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2013-cü il Sərəncamı
  29. 29,00 29,01 29,02 29,03 29,04 29,05 29,06 29,07 29,08 29,09 29,10 29,11 29,12 29,13 29,14 29,15 29,16 29,17 29,18 29,19 29,20 29,21 29,22 29,23 29,24 29,25 "Azərbaycan Respublikasında informasiya-kommunikasiya və kosmik sənaye sahələrində çalışan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. 6 fevral 2014. Arxivləşdirilib: [2] saytından 2017-05-19 tarixində. https://web.archive.org/web/20170519115736/http://president.az/articles/10963. İstifadə tarixi: 2017-05-19.
  30. 30,0 30,1 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az. 25 iyun 2014. http://www.president.az/articles/12158. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  31. 31,00 31,01 31,02 31,03 31,04 31,05 31,06 31,07 31,08 31,09 31,10 31,11 31,12 31,13 31,14 31,15 31,16 31,17 31,18 31,19 31,20 31,21 31,22 31,23 31,24 31,25 31,26 31,27 31,28 31,29 31,30 31,31 31,32 31,33 31,34 31,35 31,36 31,37 31,38 31,39 31,40 31,41 31,42 31,43 31,44 31,45 31,46 31,47 31,48 31,49 31,50 31,51 31,52 31,53 31,54 31,55 31,56 31,57 31,58 31,59 31,60 31,61 31,62 31,63 31,64 31,65 31,66 31,67 31,68 31,69 "Azərbaycan Respublikasının neft sənayesi işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. president.az. 19 sentyabr 2014. http://www.president.az/articles/12907. İstifadə tarixi: 2016-08-13.
  32. 32,00 32,01 32,02 32,03 32,04 32,05 32,06 32,07 32,08 32,09 32,10 32,11 32,12 32,13 32,14 32,15 32,16 32,17 32,18 32,19 32,20 32,21 32,22 32,23 32,24 32,25 "Azərbaycan energetiklərinin “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 19 oktyabr 2014, 10:25. http://www.president.az/articles/13137. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  33. 33,0 33,1 33,2 33,3 33,4 33,5 33,6 "Azərbaycan Respublikası İqtisadiyyat və Sənaye Nazirliyinin bir qrup işçisinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 oktyabr 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 21 oktyabr 2014, 18:50. http://www.president.az/articles/13178. İstifadə tarixi: 2014-10-31.
  34. 34,0 34,1 34,2 34,3 34,4 34,5 34,6 "Azərbaycan Dövlət İnformasiya Agentliyinin (AzərTAc-ın) əməkdaşlarının "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 fevral 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 26 fevral 2015. http://www.president.az/articles/14428. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  35. 35,0 35,1 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 2 mart 2015. http://www.president.az/articles/14446. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  36. 36,0 36,1 36,2 36,3 36,4 "Azərbaycan qadınlarının bir qrupunun "Tərəqqi" medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 5 mart 2015. http://www.president.az/articles/14474. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  37. 37,0 37,1 37,2 37,3 37,4 "Azərbaycan Respublikasının mülki aviasiya işçilərinə fəxri adlar verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 01 iyun 2015, 18:50. http://president.az/articles/15406. İstifadə tarixi: 2015-06-04.
  38. 38,00 38,01 38,02 38,03 38,04 38,05 38,06 38,07 38,08 38,09 38,10 38,11 38,12 38,13 38,14 [Dəniz nəqliyyatı işçilərinin Tərəqqi medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı "Səhv: {{Cite web istifadə edərkən}} no |title= specified"]. Dəniz nəqliyyatı işçilərinin Tərəqqi medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı.
  39. Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  40. [3]
  41. 41,0 41,1 41,2 41,3 41,4 41,5 President.Az (10.12.2018). "Azərbaycan Dövlət Gənc Tamaşaçılar Teatrı əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). President.az. https://president.az/articles/31005. İstifadə tarixi: 2018-12-10.
  42. President.Az (21.12.2018). "Y.M.Muradovun “Tərəqqi” medalı ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). President.az. https://president.az/articles/31235. İstifadə tarixi: 2018-12-21.

[1]

  1. Sitat səhvi: Yanlış <ref> teqi; :0 adlı istinad üçün mətn göstərilməyib