"Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Vxor1m1.jpg

2006[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə

  1. Məmmədov Əhmədiyyə Həşim oğlu - 22.06.2006

2007[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Əlimusa İsmayıl oğlu (general-mayor) — 27.03.2007[1].
  2. Qurbanov Sübahir Xalıq oğlu (polkovnik) — 27.03.2007

2009[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bağırov İsmayıl Məmmədəli oğlu (polkovnik) — 28.03.2009[2].
  2. Ələsgərov Elmar Eldar oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  3. Quliyev Elçin İbrahim oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  4. Şıxəliyev Mövlam Məmmədismayıl oğlu (ədliyyə polkovniki) — 28.03.2009

2010[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Eyyubov Bəylər Həsən oğlu — general-leytenant — 21.08.2010[3]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şəfiyev Əli Sabir oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[4].
  2. Bağırov Namiq Sahib oğlu (general-mayor) — 29.03.2010

2011[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev İlqar Mustafa oğlu (polkovnik-leytenant) — 18.03.2011[5].
  2. Əsədullayev Ədalət Hüseyn oğlu (general-mayor) — 18.03.2011
  3. Rəhimzadə Vüqar Gəncəli oğlu - 18.07.2011
  4. Məmmədov İbrahim İsmayıl oğlu — 18.10.2011[6]
  5. Səfərov Vüqar Şəmsəddin oğlu — 18.10.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əsədov Əli Hidayət oğlu — 22.06.2012[7].
  2. Hacıyev Ağa-Bala Şamxal oğlu — 22.06.2012[7].
  3. İsmayılov Süleyman Abbas oğlu — 22.06.2012[7].
  4. Nağdəliyev Zeynal Səfər oğlu — 22.06.2012[7].

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rzayev Ceyhun Fərzalı oğlu (general-mayor) — 27.03.2012[8].
  2. Mahmudov Vüqar İsa oğlu (mayor) — 27.03.2012
  3. Əzizov Natiq Həmdulla oğlu — 22.06.2012[7].
  4. İsmayılov Səyyaf Fətiş oğlu — 22.06.2012[7].
  5. Salahov Şahin Rasim oğlu — 22.06.2012[7].
  6. Həsənov Ayaz Bünyad oğlu (polkovnik) — 25.06.2012[9].
  7. Daşqın Məzi oğlu Şikarov — 12.07.2012
  8. Mahmud Nayfalı oğlu Quliyev — 12.07.2012[10].

2013[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələsgərov Vəli Məmiş oğlu - general-mayor — 27.03.2013[11]
  2. Məmmədov Tarverdi Məmməd oğlu - polkovnik — 27.03.2013
  3. Mirvətova Natəvan Mürsəl qızı - general-mayor — 27.03.2013
  4. İmanov Kamran Sultan oğlu — 07.05.2013[12]
  5. Tahirov Kərim Məhəmməd oğlu — 24.09.2013[13]
  6. Malik Xızır oğlu İsaqov — 25.09.2013[14]

2014[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mustafayev Kərəm Nəriman oğlu — 24.06.2014[15]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Elşən Bəşir oğlu — 27.03.2014[16]
  2. Sayılov Şahin Ənvər oğlu — 27.03.2014[16]
  3. Əliyev Məhərrəm Abış oğlu — 24.06.2014[17]
  4. Quliyev Rəhman Ramiz oğlu — 24.06.2014[17]
  5. Taptıqov Rövşən Ağagül oğlu — 24.06.2014[17]
  6. Baxşəliyev Məmmədhüseyn Yusif oğlu — 24.06.2014[17]
  7. Həsənov Məhəmməd Kərim oğlu — 24.06.2014[17]
  8. Həsənov Yaşar Əmirxan oğlu — 24.06.2014[17]
  9. Mürşüdov Dünyamalı Atamalı oğlu — 24.06.2014[17]
  10. Həşimov Polad İsrayıl oğlu — 24.06.2014[17]
  11. Vəliyev Mürsəl Əli oğlu — 22.08.2014[18]
  12. Nağıyev Sabir Nağı oğlu — 22.08.2014[18]
  13. Əliyev Bəhlul Lətif oğlu — 22.08.2014[18]
  14. Həsənov Həsən Zal oğlu — 01.09.2014[19].
  15. Quliyev Mədət Qəzənfər oğlu — 20.11.2014[20].

2015[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Novruzəli Davud oğlu Aslanov — 04.03.2015[21]
  2. Alışanov Arif Nizam oğlu — 15.07.2015[22]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Babayev İntiqam Vaqif oğlu — 02.03.2015[23]
  2. Hacıyev Fuad Hacı oğlu — 02.03.2015[23]
  3. İsmayılov İsmayıl Sultan oğlu — 02.03.2015[23]
  4. Rəhimov Mirkamil Pirəli oğlu — 02.03.2015[23]
  5. Amaşov Əflatun Əhməd oğlu — 15.07.2015[22]
  6. İvanov Aleksandr Alekseyeviç — 15.07.2015[22]
  7. Məhərrəmov Nuşirəvan Umud oğlu — 15.07.2015[22]
  8. Səfərli Vüqar Müzəffər — 15.07.2015[22]

Abdullayev Vaqif idris oğlu 14.10.2015

Quliyev Tofiq Rəhman oğlu - 21.10.2015

2016[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. İsgəndərov Anar Camal oğlu — 11.01.2016[24].
  2. Rəhimov İlqar Elxan oğlu — 02.02.2016[25].
  3. Qod Nisanov — 03.06.2016 [26].
  4. Yusifov Vüqar Nürəddin oğlu 14.05.2016
  5. Teymur Rzayev Rəsul oğlu - 01.06.2016 http://www.e-qanun.az/framework/32933

2017[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nemətov Azərpaşa Zəfər oğlu — 11.08.2017[27]

2018[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Quliyev Mədət Qəzənfər oğlu — 26.03.2018[28]
  2. Orxan Sedyar oğlu Sultanov — 26.03.2018[29]

2019[redaktə | əsas redaktə]

1-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elmar Məmmədyarov — 09.07.2019

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Araz Əzimov — 09.07.2019
  2. Hikmət Hacıyev — 09.07.2019
  3. Həsən Həsənov — 09.07.2019
  4. Ramiz Həsənov — 09.07.2019
  5. Nadir Hüseynov — 09.07.2019
  6. Xələf Xələfov — 09.07.2019
  7. Hüseyn Quliyev — 09.07.2019
  8. Vilayət Quliyev — 09.07.2019
  9. Mahmud Məmmədquliyev — 09.07.2019
  10. Hidayət Orucov — 09.07.2019
  11. Hafiz Paşayev — 09.07.2019
  12. Polad Bülbüloğlu — 09.07.2019
  13. Həsən Zeynalov — 09.07.2019[30]

2020[redaktə | əsas redaktə]

1-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

1. Əkbərov İsmayıl Bayram oğlu - general-leytenant - 15.12.2020

2. Sadiqov Rəşad Heydər oğlu – general-leytenant - 15.12.2020

3. Şirinzadə Firuz Böyükağa oğlu – general-leytenant - 15.12.2020

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

1.Ələkbərov Azad Qaçay oğlu – general-leytenant - 15.12.2020

2.Hacıyev Ehram Arif oğlu – general-leytenant - 15.12.2020

3.Tağı-zadə Fərhad Sabir oğlu – general-leytenant - 15.12.2020

4.Əliyev Rasim Məmmədəli oğlu – general-mayor - 15.12.2020

5.Nəcəfov Hilal Əlimurad oğlu – general-mayor - 15.12.2020

6.Verdiyev Elşən Ələkbər oğlu – general-mayor - 15.12.2020

7.Əmirağayev İslam Şixzadə oğlu – polkovnik - 15.12.2020

8.Qocayev Bağır İbrahim oğlu – polkovnik - 15.12.2020

9.Qurbanov Abdulla Novruz oğlu – istefada olan polkovnik - 15.12.2020

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

1.Bəkirov Sübhan Kamal oğlu – kontr-admiral

2.Əliyev İkram Zülfü oğlu – general-mayor

3.Hüseynov Ayaz Əvəz oğlu – general-mayor

4.İbrahimov Elçin Zaur oğlu – general-mayor

5.Rzayev Mübariz Balağa oğlu – general-mayor

6.Şahverdiyev Mayıl Seminar oğlu – general-mayor

7.Abbasov Qiyas Abbas oğlu – polkovnik

8.Abdullayev Elçin Yaqub oğlu – tibb xidməti polkovniki

9.Abdullayev Eldəniz İkram oğlu – polkovnik

10.Abdullayev Oruc Mehralı oğlu – polkovnik

11.Abuzərli Natiq Zahid oğlu – polkovnik

12.Ağamalıyev Mehman Ağamalı oğlu – polkovnik

13.Babayev Münasib Balaca oğlu – polkovnik

14.Cavadov Fizuli Əlibram oğlu – polkovnik

15.Çobanov Roman Salman oğlu – tibb xidməti polkovniki

16.Daşdəmirbəyli Asif Tofiq oğlu – polkovnik

17.Dərgahlı Vaqif Rafiq oğlu – polkovnik

18.Əbilov Elşad İbrahim oğlu – polkovnik

19.Əhədov Azər Tahir oğlu – polkovnik

20.Əhmədəliyev Natiq Savalan oğlu – polkovnik

21.Əliyev Misir Əziz oğlu – polkovnik

22.Əyyubov Aydın Zeynəddin oğlu - polkovnik

23.Həsənov Məhərrəm Əşir oğlu – polkovnik

24.Həşimov Mahir Firudin oğlu – polkovnik

25.Hüseynov Naseh İbrahim oğlu – polkovnik

26.Hüseynov Oktay Ənvər oğlu – polkovnik

27.İbrahimov Elxan Paşa oğlu – tibb xidməti polkovniki

28.Qarayev Natiq Sahib oğlu – polkovnik - 15.12.2020

29.Qasımov Cəlal Əbdülhəsən oğlu – polkovnik - 15.12.2020

30.Qurbanov Rüfət Telman oğlu – polkovnik - 15.12.2020

31.Məhərrəmov İdris Mustafa oğlu – polkovnik - 15.12.2020

32.Məmmədov Əyyub Vəli oğlu – polkovnik - 15.12.2020

33.Məmmədov Faiq Həmzəağa oğlu – polkovnik - 15.12.2020

34.Məmmədov Şaiq Bilman oğlu – polkovnik - 15.12.2020

35.Məmmədov Vüqar Məmmədhüseyn oğlu – polkovnik - 15.12.2020

36.Mirzəyev Aşur Hacağa oğlu – polkovnik - 15.12.2020

37.Mustafayev Siyavuş İnqilab oğlu – polkovnik - 15.12.2020

38.Nağıyev Nağı Fərrux oğlu – polkovnik - 15.12.2020

39.Nəbiyev Ağayar Bəxtiyar oğlu – polkovnik - 15.12.2020

40.Nəsibov Bayram Nəsib oğlu – polkovnik - 15.12.2020

41.Orucov Etibar Gülabbas oğlu – polkovnik - 15.12.2020

42.Rəcəbov Yadigar Mütəllim oğlu – polkovnik - 15.12.2020

43.Rzayev İntiqam Mənsim oğlu – polkovnik - 15.12.2020

44.Tağıyev Mehman Məhəmmədəli oğlu – polkovnik - 15.12.2020

45.Yusif-zadə Kənan Rafael oğlu – tibb xidməti polkovniki - 15.12.2020

46.Zeynalov Zaur Ağaqardaş oğlu – polkovnik - 15.12.2020

47.Abbasov Elməddin İslam oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

48.Baxşəliyev İlham Məhəmməd oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

49.Bəyalıyev Anar Ələsgər oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

50.Əhmədov Hikmət Məhəmmədəli oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

51.Əliyev Dilman Fərman oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

52.Ənnağıyev Valeh Şaiq oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

53.Əsgərov Əliyar Arif oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

54.Əsgərov Sərdar Ruhulla oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

55.Göyüşov Amil Niftalı oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

56.Heydərov Ruslan Malik oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

57.Həşimov Marif Oruc oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

58.Həziyev İbrahim Əsəd oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

59.Hüseynov Adəm Rəfail oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

60.Xəlilov Səməd Adil oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

61.İbrahimov Zaur Əfrasiyab oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

62.İsmayılov Anar Müslüm oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

63.İsmayılov Rizvan Movlud oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

64.Kamalov Emil Fəxrəddin oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

65.Qasımov Fikrət Çoban oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

66.Quluzadə Rəhim Qiyas oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

67.Qurbanov Elman Həsən oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

68.Qurbanov Sarvan Mikayıl oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

69.Məmmədov Coşqun Cəlil oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

70.Məmmədov Zaur Möhübbət oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

71.Məmmədrzayev Ruslan Əmrullayeviç – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

72.Muradov Seymur Nurəddin oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

73.Mustafayev İftixar Qədim oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

74.Müslümov Xəyal Fikrət oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

75.Nağıyev Mübariz Mirzə oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

76.Namazov Valeh Allahverdi oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

77.Nəbiyev Anar Gülağa oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

78.Nuriyev Elçin Xaspolad oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

79.Nuriyev Ramin Sabir oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

80.Paşayev Ravil Zeynəddin oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

81.Rəhimov İlqar Əli oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

82.Şıxlinski Vüqar Zakir oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

83.Tahirov Novruz Yavər oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

84.Təhməzov Elman Ənvər oğlu – polkovnik-leytenant - 15.12.2020

85.Abbasov Hüseyn Asif oğlu – mayor - 15.12.2020

86.Abdullayev Fuad Ziyəddin oğlu – mayor - 15.12.2020

87.Abdurahmanov Tərlan Zabit oğlu – mayor - 15.12.2020

88.Alxasov Elşən Rəhim oğlu – mayor - 15.12.2020

89.Aydəmirov Nihad Abdulhəmid oğlu – mayor - 15.12.2020

90.Bəkirov Fərid Cahangir oğlu – mayor - 15.12.2020

91.Cahangirov Rövşən Qiyas oğlu – mayor - 15.12.2020

92.Əhmədov Cavid Sevindik oğlu – mayor - 15.12.2020

93.Əhmədov Namiq Hajan oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

94.Əliyev Kamran İldırım oğlu – mayor - 15.12.2020

95.Əliyev Malik Təvəkkül oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

96.Əliyev Şahin Əli oğlu – tibb xidməti mayoru - 15.12.2020

97.Əmirov Zakir Oruc oğlu – mayor - 15.12.2020

98.Əsədov Ziya Zahir oğlu – mayor - 15.12.2020

99.Fətəliyev Musayıl Eldar oğlu – mayor

100.Hacıyev Elgün Əmrulla oğlu – mayor

101.Hacıyev Elnur Yaqub oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

102.Hacıyev Şahmar Qabil oğlu – mayor - 15.12.2020

103.Hacıyev Teymur Ədalət oğlu – mayor - 15.12.2020

104.Hacıyev Vüsal Mübariz oğlu – mayor - 15.12.2020

105.Həsənov Emil Arif oğlu – mayor - 15.12.2020

106.Hümbətov Elsevər Elxan oğlu – mayor - 15.12.2020

107.Hüseynov Sabit Vəkil oğlu – mayor - 15.12.2020

108.İbadov Şahin İbad oğlu – mayor - 15.12.2020

109.İbrahimov Adil İbrahim oğlu – mayor - 15.12.2020

110.İslamov Zaur Şafidinoviç – mayor - 15.12.2020

111.Kanalin Sergey Gennadiyeviç – mayor - 15.12.2020

112.Qasımov Abbas Rza oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

113.Qasımzadə Vasif Arif oğlu – mayor - 15.12.2020

114.Qələmiyev Bəhruz Gülmirzə oğlu – mayor - 15.12.2020

115.Qocayev Mais Eyvaz oğlu – mayor - 15.12.2020

116.Qurbanov Mahir Məmmədşah oğlu – mayor - 15.12.2020

117.Qurbanov Rəşad Seyfi oğlu – mayor - 15.12.2020

118.Manafov Ağabala Elşad oğlu – mayor - 15.12.2020

119.Məmmədov Xəyal Ağabəy oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

120.Məmmədov Rəşad Akif oğlu – mayor - 15.12.2020

121.Məmmədov Yaqubəli Ağakərim oğlu – mayor - 15.12.2020

122.Mürsəliyev Sübhi Balamirzə oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

123.Nəsirov Sabir Səbran oğlu – mayor - 15.12.2020

124.Novruzov Anar Gülverdi oğlu – mayor (ölümündən sonra) - 15.12.2020

125.Ramazanov Anar Əlniyaz oğlu – mayor - 15.12.2020

126.Sadulov Ramil Yavid oğlu – mayor - 15.12.2020

127.Seyidov Mircəlal Mircəfər oğlu – mayor - 15.12.2020

128.Səfərov Rauf Ənvər oğlu – mayor - 15.12.2020

129.Sərkarov Yalçın Qafqaz oğlu – mayor - 15.12.2020

130.Tağıyev İsfəndiyar Məhbub oğlu – mayor - 15.12.2020

131.Tağıyev Ruslan Rüstəm oğlu – mayor - 15.12.2020

132.Vəliyev Rəşad Mübariz oğlu – mayor - 15.12.2020

133.Yediyarov Sakin Qəhrəman oğlu – mayor - 15.12.2020

134.Zeyniyev Nəsir Rəfail oğlu – mayor - 15.12.2020

135.Abdullayev Bəhruz Yusif oğlu – kapitan - 15.12.2020

136.Abdullayev Əlirza Abdulla oğlu – kapitan - 15.12.2020

137.Abdullayev Rasim Vasif oğlu – kapitan - 15.12.2020

138.Abdurrahmanov Vasif Sədrəddin oğlu – kapitan - 15.12.2020

139.Ağayev Fəxrəddin Əlibala oğlu – kapitan - 15.12.2020

140.Axundov Vüqar Hamlet oğlu – kapitan - 15.12.2020

141.Cəfərov Səttar Eyvaz oğlu – kapitan - 15.12.2020

142.Cəmiyev Aşur Bəybala oğlu – kapitan (ölümündən sonra) - 15.12.2020

143.Ələsgərov Əlvan Əsədulla oğlu – kapitan - 15.12.2020

144.Əliyev Cahangir Pərviz oğlu – kapitan - 15.12.2020

145.Əliyev Tural Əli oğlu – kapitan - 15.12.2020

146.Feyziyev Tural Gülağa oğlu – kapitan - 15.12.2020

147.Həsənov Natiq Sadık oğlu – kapitan - 15.12.2020

148.Həsənov Səyyub Səftər oğlu – kapitan - 15.12.2020

149.İsmayılov Kamran Vaqif oğlu – kapitan (ölümündən sonra) - 15.12.2020

150.Kazımov Toğrul Sahib oğlu – kapitan - 15.12.2020

151.Kərimov Kənan Kərim oğlu – kapitan - 15.12.2020

152.Qaragözov Mehman Həmdiyyə oğlu – kapitan - 15.12.2020

153.Quliyev Şahmar Kəmaləddin oğlu – kapitan (ölümündən sonra) - 15.12.2020

154.Quluzadə Elnur Yusif oğlu – kapitan - 15.12.2020

155.Manafov Vüqar İlham oğlu – kapitan - 15.12.2020

156.Məmmədli Samir Nüsrət oğlu – kapitan - 15.12.2020

157.Məmmədov Rəşad Xeybər oğlu – kapitan - 15.12.2020

158.Məmmədov Seyran Qulu oğlu – kapitan - 15.12.2020

159.Muradov Zaman Müqabil oğlu – kapitan - 15.12.2020

160.Musayev Rəşad Tahir oğlu – kapitan - 15.12.2020

161.Mustafayev Vaqif Nemət oğlu – kapitan - 15.12.2020

162.Namazlı Emin Vidadi oğlu – kapitan - 15.12.2020

163.Nəcəfov Samir Vətən oğlu – kapitan - 15.12.2020

164.Orucov Soltan Yaqub oğlu – kapitan - 15.12.2020

165.Ramazanov Veyis Bəxtiyar oğlu – kapitan - 15.12.2020

166.Salahov Manşallah Zahid oğlu – kapitan - 15.12.2020

167.Səfərov Zaur Sərraf oğlu – kapitan - 15.12.2020

168.Səmədov Fərid Əlbaba oğlu – kapitan - 15.12.2020

169.Tağıyev Elnur Aydın oğlu – kapitan - 15.12.2020

170.Talıbov Aydın Mirbaba oğlu – kapitan - 15.12.2020

171.Tapdıqov Asim Maarif oğlu – kapitan - 15.12.2020

172.Vəliyev Şərif Şakir oğlu – kapitan - 15.12.2020

173.Yusifov İlqar Ənvər oğlu – kapitan - 15.12.2020

174.Yusubov Arif Əli oğlu – kapitan - 15.12.2020

175.Abasov İdrak Nizaməddin oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

176.Abbasov Amil Zirəddin oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

177.Abbasov Əkrəm Zakir oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

178.Abbasov Xasməmməd Məftun oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

179.Ağayev Amal Qəhrəman oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

180.Allahverdiyev Səxavət İbrahim oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

181.Allahverdiyev Şamo Ramiz oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

182.Bababəy Şamil Nazim oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

183.Cəbiyev Rəhman Nurəli oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

184.Dibirov Həmzət Vüqar oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

185.Əhmədov Nayib Səməndər oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

186.Əhmədov Ravil Qurban oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

187.Əliyev Anar Məzahir oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

188.Əliyev Elməddin Əlsəddin oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

189.Əşrəfov Rəvan Rasim oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

190.Əzimov Nəriman İnqilab oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

191.Əzizov Elçin Əvəz oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

192.Əzizzadə Nurlan Məqsud oğlu – baş leytenant

193.Gözəlov Xalid Həsən oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

194.Hacıyev Arzu Fikrət oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

195.Hüseynov Orxan Bəhmən oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

196.Xəlilov Qəhrəman Tahir oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

197.Xuduyev Həbib Həsən oğlu – baş leytenant

198.İsayev Məmməd Qniyaz oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

199.İskəndərov Fərid Marat oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

200.Kərimli Elməddin Qurban oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

201.Kərimov İsmayıl Aydın oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

202.Qasımov Şöhrət Şakir oğlu – tibb xidməti baş leytenantı (ölümündən sonra) - 15.12.2020

203.Qiyaslı Cəmşid Hikmət oğlu – tibb xidməti baş leytenantı - 15.12.2020

204.Quliyev Əzim Hamlet oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

205.Qurbanzadə Nihad Elçin oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

206.Maxsudov Əbdiləzim Duman oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

207.Mehdiyev Orxan Bəxtiyar oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

208.Məmmədov Səddam Rəcəb oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

209.Möhsünlü Cəmil Sultan oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

210.Muradov Qalib Qulu oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

211.Musayev Zeynalabdin Cavid oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

212.Nəcəfov Seymur Meydan oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

213.Nəhmətov Ceyhun Ehtiqad oğlu – baş leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

214.Nəsibov Elməddin Süleyman oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

215.Nəzərov Fərhad Yaşar oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

216.Nurmətov Radik Nurmət oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

217.Ömərov Ramil Hidayət oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

218.Rüstəmov Azad Mahir oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

219.Rzazadə Gülməmməd Fərid oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

220.Süleymanov Zahid Vahid oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

221.Şirinov Fəhmin Məmməd oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

222.Zeynalov Dadaş Mübariz oğlu – baş leytenant - 15.12.2020

223.Abbasov Murtuz Çingiz oğlu – leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

224.Abdulkərimli Hacı Mikayıl oğlu – leytenant - 15.12.2020

225.Ağazadə Araz Ədalət oğlu – leytenant - 15.12.2020

226.Dadaşov Fərdi Zabit oğlu – tibb xidməti leytenantı - 15.12.2020

227.Əbdürrəhimli Habil Qabil oğlu – leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

228.Əhmədli Şahid Gülməmməd oğlu – leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

229.Əhmədov Elgün Ədalət oğlu – leytenant - 15.12.2020

230.Əliyev Əmirulla Vahid oğlu – leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

231.Əlizadə Kamil Daşqın oğlu – leytenant - 15.12.2020

232.Əmrahov Həbibulla Sahib oğlu – tibb xidməti leytenantı - 15.12.2020

233.Hüseynov Anar Elman oğlu – leytenant - 15.12.2020

234.İbrahimli Cavid Arif oğlu – leytenant - 15.12.2020

235.İsmayılov Əflatun Tahir oğlu – leytenant - 15.12.2020

236.İsmayılzadə Nicat Etibar oğlu – leytenant - 15.12.2020

237.Kərimov Yusif Məhərrəm oğlu – leytenant - 15.12.2020

238.Quluzadə Nihat Qasım oğlu – leytenant - 15.12.2020

239.Məmmədli Toğrul Adil oğlu – leytenant - 15.12.2020

240.Nuruyev Cavid Əşirəf oğlu – leytenant (ölümündən sonra) - 15.12.2020

241.Rzayev Murad Nizami oğlu – leytenant - 15.12.2020

242.Səfərli Hüseyn Müşfiq oğlu – leytenant - 15.12.2020

243.Şalbuzov Nail Çərkəs oğlu – leytenant - 15.12.2020

244.Yusifov Abbas Mədəd oğlu – leytenant - 15.12.2020

245.Zeynallı Mürsəl Ədalət oğlu – leytenant - 15.12.2020

246.Abdullayev Anar Aydın oğlu – baş gizir - 15.12.2020

247.Aslanov Rövşən Ənvər oğlu – baş gizir - 15.12.2020

248.Azadov Lütfiyar Şəmil oğlu – baş gizir - 15.12.2020

249.Bədirov Elnur Firudun oğlu – baş gizir - 15.12.2020

250.Hüseynli İlqar Şəmiyyət oğlu – baş gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

251.Xəlilov Şahin Bəxtiyar oğlu – baş gizir - 15.12.2020

252.İsmayılov Ramazan İnqilab oğlu – baş gizir - 15.12.2020

253.Kərimov Rahib Rabil oğlu – baş gizir - 15.12.2020

254.Niftullayev Vasid Sadıq oğlu – baş gizir - 15.12.2020

255.Yunusov Saməddin Yunis oğlu – ehtiyatda olan baş gizir - 15.12.2020

256.Abdullayev Qaçay Dursunəli oğlu – gizir - 15.12.2020

257.Ağayev Vüsal Rafiq oğlu – gizir - 15.12.2020

258.Babazadə Mirmehti Mirhətəm oğlu – gizir - 15.12.2020

259.Eynullayev Elşad Suliddin oğlu – gizir - 15.12.2020

260.Əhmədov Natiq Rafiq oğlu – gizir - 15.12.2020

261.Əhmədov Rauf İbrahim oğlu – gizir - 15.12.2020

262.Ələkbərov Məhəmmədəli Bayram oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

263.Ələkbərov Niyaməddin İsrafil oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

264.Ələkbərov Səfərağa Cəfər oğlu – gizir - 15.12.2020

265.Əlisoltanov Vahid Tahir oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

266.Əliyev Raqif Əli oğlu – gizir - 15.12.2020

267.Əliyev Vüsal Məhəmmədəli oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

268.Əmirli Tofiq Şəmsəddin oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

269.Əsgərli Tərlan Miryağub oğlu – gizir - 15.12.2020

270.Həbilov İsrayıl Rövşən oğlu – gizir - 15.12.2020

271.İlyasov Rəşid Bəxtiyar oğlu – gizir - 15.12.2020

272.İsmayılov İsa Vaqif oğlu – gizir - 15.12.2020

273.Qasımov Baba Əhməd oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

274.Qasımov Vüsal Məhərrəm oğlu – gizir - 15.12.2020

275.Qazıyev Pərvin Akif oğlu – gizir - 15.12.2020

276.Qiyasov Fair Fikrət oğlu – gizir - 15.12.2020

277.Quliyev Səbuhi Nadir oğlu – gizir - 15.12.2020

278.Məmmədov Emin Vətən oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

279.Məmmədov Ravid Rantik oğlu – gizir - 15.12.2020

280.Mirzalıyev Nəcməddin Bulud oğlu – gizir - 15.12.2020

281.Nəcəfov Emin Məhərrəm oğlu – gizir - 15.12.2020

282.Rüstəmov Mehran Ağarəhim oğlu – gizir - 15.12.2020

283.Seydimov İsmayıl Qüdrət oğlu – gizir - 15.12.2020

284.Səmədov Nicat Şahin oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

285.Tağıyev Tural Tacəddin oğlu – gizir - 15.12.2020

286.Tarverdiyev Rəşid Aslan oğlu – gizir - 15.12.2020

287.Verdiyev Emin Tofiq oğlu – gizir - 15.12.2020

288.Vəliyev Sehran Nizami oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

289.Yavərli Cəbrayıl Murad oğlu – gizir - 15.12.2020

290.Yusifbəyli Yusif Sabir oğlu – gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

291.Zeynalov Samiq Famil oğlu – gizir - 15.12.2020

292.Abuzərov Elvin Sənhan oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

293.Ağazadə Fərid Fuad oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

294.Əliyarov Rəşad İntiqam oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

295.Əliyev Müşfiq Şahin oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

296.Fətullayev Saleh Zahid oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

297.Həsənzadə Elşad Eldar oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

298.Xosrovzadə İlkin Azay oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

299.İbrahimov Emil Etibar oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

300.Qasımov Elmin İntiqam oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

301.Qəhrəmanov Bayram Yasin oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

302.Məhərrəmov Pərvin Arzu oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

303.Mirzəyev Orxan Əsəd oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

304.Muradov Bəhruz Daxil oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

305.Rəhimov Kənan Vasif oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

306.Rzalı Daşqın Elşad oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

307.Süleymanov Yusif Ruhulla oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

308.Şıxıyev Səyyad Abdul oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

309.Talıbov Təbriz Məhrəməli oğlu – kiçik gizir (ölümündən sonra) - 15.12.2020

310.Yunusov Seyfur Zahid oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

311.Zöhrablı Təbriz Atamoğlan oğlu – kiçik gizir - 15.12.2020

312.Məmmədov Saleh Mustafa oğlu – baş çavuş (ölümündən sonra) - 15.12.2020

313.Əsgərov Əsgər Bayram oğlu – çavuş - 15.12.2020

314.İbrahimov İsrafil Zülfiqar oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra) - 15.12.2020

315.İsgəndərov Bəhruz Abbas oğlu – kiçik çavuş (ölümündən sonra) - 15.12.2020

316.Kərimov Mərhamət Məzahir oğlu – kiçik çavuş - 15.12.2020

317.Quluzadə Orxan Pirverdi oğlu – kiçik çavuş - 15.12.2020

318.Məmmədov Şəhruz Şirməmməd oğlu – kiçik çavuş - 15.12.2020

319.Şükürov Əziz Kamal oğlu – kiçik çavuş - 15.12.2020

320.Əliyev Zamiq Ərşad oğlu – baş əsgər - 15.12.2020

321.Cəfərov Vüsal Sərhədxan oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

322.Hüseynov Nicat Adil oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

323.İbrahimov İmaməli Elman oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

324.Kirxlarov Nazim Nadır oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

325.Quliyev Zaman Muxtar oğlu – əsgər - 15.12.2020

326.Mahmudzadə Səid Səlim oğlu – əsgər - 15.12.2020

327.Musayev Siruz Firuz oğlu – əsgər - 15.12.2020

328.Nazarov İsmayıl Qeys oğlu – əsgər - 15.12.2020

329.Orucov Səbuhi Vahid oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

330.Rüstəmov Zaman Turab oğlu – əsgər - 15.12.2020

331.Seyid-zadə Mirhüseyn Miryunis oğlu – əsgər (ölümündən sonra) - 15.12.2020

Həmçinin bax məlikzadə zulfuqar[redaktə | əsas redaktə]






İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (azərb.)
  2. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (azərb.)
  3. "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. İstifadə tarixi: 2014-06-11.
  4. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (azərb.)
  5. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-11-09 at the Wayback Machine  (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyi ilə əlaqədar bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 1 2 3 4 5 6 7 Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  8. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı Arxivləşdirilib 2012-10-10 at the Wayback Machine  (azərb.)
  9. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  10. "M.N. Quliyevin 3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 iyul 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 12 iyul 2012, 18:40. İstifadə tarixi: 2014-04-06.
  11. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  12. Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  13. Azərbaycan Milli Kitabxanası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  14. M.X. İsaqovun 3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  15. "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  16. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 27 mart 2014, 10:10. İstifadə tarixi: 2014-03-27.
  17. 1 2 3 4 5 6 7 8 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  18. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 22 avqust 2014, 17:20. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  19. "H.Z. Həsənovun 3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 01 sentyabr 2014, 18:10. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  20. "Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 20 noyabr 2014, 19:05. İstifadə tarixi: 2016-01-21.
  21. "N.D.Aslanovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 4 mart 2015. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  22. 1 2 3 4 5 "Azərbaycan Respublikasının kütləvi informasiya vasitələri nümayəndələrinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 iyul 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 20 iyul 2015. İstifadə tarixi: 2015-07-22.
  23. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 2 mart 2015. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  24. A.C. İsgəndərovun 3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  25. "Azərbaycanda paralimpiya hərəkatının inkişafında xidmətləri olan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 2016-02-05. 2016-02-03 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-03.
  26. http://az.apa.az/news/429900?keywords=Qod+Nisanov[ölü keçid]
  27. President.az (11.08.2017). "A.Z.Nemətovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2017-08-11.
  28. President.az (26.03.2018). "M.Q.Quliyevin 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-03-26.
  29. President.az (26.03.2018). "O.S.Sultanovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-03-26.
  30. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı