"Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Vxor1m1.jpg

2006[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə

  1. Məmmədov Əhmədiyyə Həşim oğlu - 22.06.2006

2007[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Əlimusa İsmayıl oğlu (general-mayor) — 27.03.2007[1].
  2. Qurbanov Sübahir Xalıq oğlu (polkovnik) — 27.03.2007

2009[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Bağırov İsmayıl Məmmədəli oğlu (polkovnik) — 28.03.2009[2].
  2. Ələsgərov Elmar Eldar oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  3. Quliyev Elçin İbrahim oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  4. Şıxəliyev Mövlam Məmmədismayıl oğlu (ədliyyə polkovniki) — 28.03.2009

2010[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Eyyubov Bəylər Həsən oğlu — general-leytenant — 21.08.2010[3]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şəfiyev Əli Sabir oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[4].
  2. Bağırov Namiq Sahib oğlu (general-mayor) — 29.03.2010

2011[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev İlqar Mustafa oğlu (polkovnik-leytenant) — 18.03.2011[5].
  2. Əsədullayev Ədalət Hüseyn oğlu (general-mayor) — 18.03.2011
  3. Məmmədov İbrahim İsmayıl oğlu — 18.10.2011[6]
  4. Səfərov Vüqar Şəmsəddin oğlu — 18.10.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əsədov Əli Hidayət oğlu — 22.06.2012[7].
  2. Hacıyev Ağa-Bala Şamxal oğlu — 22.06.2012[7].
  3. İsmayılov Süleyman Abbas oğlu — 22.06.2012[7].
  4. Nağdəliyev Zeynal Səfər oğlu — 22.06.2012[7].

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rzayev Ceyhun Fərzalı oğlu (general-mayor) — 27.03.2012[8].
  2. Mahmudov Vüqar İsa oğlu (mayor) — 27.03.2012
  3. Əzizov Natiq Həmdulla oğlu — 22.06.2012[7].
  4. İsmayılov Səyyaf Fətiş oğlu — 22.06.2012[7].
  5. Salahov Şahin Rasim oğlu — 22.06.2012[7].
  6. Həsənov Ayaz Bünyad oğlu (polkovnik) — 25.06.2012[9].
  7. Daşqın Məzi oğlu Şikarov — 12.07.2012
  8. Mahmud Nayfalı oğlu Quliyev — 12.07.2012[10].

2013[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələsgərov Vəli Məmiş oğlu - general-mayor — 27.03.2013[11]
  2. Məmmədov Tarverdi Məmməd oğlu - polkovnik — 27.03.2013
  3. Mirvətova Natəvan Mürsəl qızı - general-mayor — 27.03.2013
  4. İmanov Kamran Sultan oğlu — 07.05.2013[12]
  5. Tahirov Kərim Məhəmməd oğlu — 24.09.2013[13]
  6. Malik Xızır oğlu İsaqov — 25.09.2013[14]

2014[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mustafayev Kərəm Nəriman oğlu — 24.06.2014[15]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Elşən Bəşir oğlu — 27.03.2014[16]
  2. Sayılov Şahin Ənvər oğlu — 27.03.2014[16]
  3. Əliyev Məhərrəm Abış oğlu — 24.06.2014[17]
  4. Quliyev Rəhman Ramiz oğlu — 24.06.2014[17]
  5. Taptıqov Rövşən Ağagül oğlu — 24.06.2014[17]
  6. Baxşəliyev Məmmədhüseyn Yusif oğlu — 24.06.2014[17]
  7. Həsənov Məhəmməd Kərim oğlu — 24.06.2014[17]
  8. Həsənov Yaşar Əmirxan oğlu — 24.06.2014[17]
  9. Mürşüdov Dünyamalı Atamalı oğlu — 24.06.2014[17]
  10. Həşimov Polad İsrayıl oğlu — 24.06.2014[17]
  11. Vəliyev Mürsəl Əli oğlu — 22.08.2014[18]
  12. Nağıyev Sabir Nağı oğlu — 22.08.2014[18]
  13. Əliyev Bəhlul Lətif oğlu — 22.08.2014[18]
  14. Həsənov Həsən Zal oğlu — 01.09.2014[19].
  15. Quliyev Mədət Qəzənfər oğlu — 20.11.2014[20].

2015[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Novruzəli Davud oğlu Aslanov — 04.03.2015[21]
  2. Alışanov Arif Nizam oğlu — 15.07.2015[22]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Babayev İntiqam Vaqif oğlu — 02.03.2015[23]
  2. Hacıyev Fuad Hacı oğlu — 02.03.2015[23]
  3. İsmayılov İsmayıl Sultan oğlu — 02.03.2015[23]
  4. Rəhimov Mirkamil Pirəli oğlu — 02.03.2015[23]
  5. Amaşov Əflatun Əhməd oğlu — 15.07.2015[22]
  6. İvanov Aleksandr Alekseyeviç — 15.07.2015[22]
  7. Məhərrəmov Nuşirəvan Umud oğlu — 15.07.2015[22]
  8. Səfərli Vüqar Müzəffər — 15.07.2015[22]

Abdullayev Vaqif Idris oglu 14.10.2015

Quliyev Tofiq Rəhman oğlu - 21.10.2015

2016[redaktə | əsas redaktə]

3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. İsgəndərov Anar Camal oğlu — 11.01.2016[24].
  2. Rəhimov İlqar Elxan oğlu — 02.02.2016[25].
  3. Qod Nisanov — 03.06.2016 [26].
  4. Yusifov Vüqar Nürəddin oğlu 14.05.2016
  5. Teymur Rzayev Rəsul oğlu - 01.06.2016 http://www.e-qanun.az/framework/32933

2017[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nemətov Azərpaşa Zəfər oğlu — 11.08.2017[27]

2018[redaktə | əsas redaktə]

2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Quliyev Mədət Qəzənfər oğlu — 26.03.2018[28]
  2. Orxan Sedyar oğlu Sultanov — 26.03.2018[29]

2019[redaktə | əsas redaktə]

1-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elmar Məmmədyarov — 09.07.2019

1-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə[redaktə | əsas redaktə]

  1. Araz Əzimov — 09.07.2019
  2. Hikmət Hacıyev — 09.07.2019
  3. Həsən Həsənov — 09.07.2019
  4. Ramiz Həsənov — 09.07.2019
  5. Nadir Hüseynov — 09.07.2019
  6. Xələf Xələfov — 09.07.2019
  7. Hüseyn Quliyev — 09.07.2019
  8. Vilayət Quliyev — 09.07.2019
  9. Mahmud Məmmədquliyev — 09.07.2019
  10. Hidayət Orucov — 09.07.2019
  11. Hafiz Paşayev — 09.07.2019
  12. Polad Bülbüloğlu — 09.07.2019
  13. Həsən Zeynalov — 09.07.2019[30]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  2. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  3. "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. İstifadə tarixi: 2014-06-11.
  4. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı  (azərb.)
  5. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin bərpasının 20 illiyi ilə əlaqədar bir qrup şəxsin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  7. 1 2 3 4 5 6 7 Azərbaycan Respublikasında dövlət qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  8. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  9. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  10. "M.N. Quliyevin 3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 iyul 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 12 iyul 2012, 18:40. İstifadə tarixi: 2014-04-06.
  11. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  12. Azərbaycan Respublikası Müəllif Hüquqları Agentliyi əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  13. Azərbaycan Milli Kitabxanası əməkdaşlarının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  14. M.X. İsaqovun 3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 sentyabr 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  15. "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  16. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 27 mart 2014, 10:10. İstifadə tarixi: 2014-03-27.
  17. 1 2 3 4 5 6 7 8 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  18. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 22 avqust 2014, 17:20. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  19. "H.Z. Həsənovun 3-cü dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 01 sentyabr 2014, 18:10. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  20. "Azərbaycan Respublikası ədliyyə orqanları işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 20 noyabr 2014, 19:05. İstifadə tarixi: 2016-01-21.
  21. "N.D.Aslanovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 4 mart 2015. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  22. 1 2 3 4 5 "Azərbaycan Respublikasının kütləvi informasiya vasitələri nümayəndələrinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 iyul 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 20 iyul 2015. İstifadə tarixi: 2015-07-22.
  23. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikasında gənclərlə iş və idman sahəsində çalışan əməkdaşların təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 2 mart 2015. İstifadə tarixi: 2015-03-08.
  24. A.C. İsgəndərovun 3-cü dərəcəli “Vətənə xidmətə görə” ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  25. "Azərbaycanda paralimpiya hərəkatının inkişafında xidmətləri olan şəxslərin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). president.az. 2016-02-05. 2016-02-03 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-02-03.
  26. http://az.apa.az/news/429900?keywords=Qod+Nisanov
  27. President.az (11.08.2017). "A.Z.Nemətovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2017-08-11.
  28. President.az (26.03.2018). "M.Q.Quliyevin 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-03-26.
  29. President.az (26.03.2018). "O.S.Sultanovun 2-ci dərəcəli "Vətənə xidmətə görə" ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. İstifadə tarixi: 2018-03-26.
  30. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı