"İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1997[redaktə | əsas redaktə]

  1. İslam İdris oğlu Quliyev — 25.02.1997[1]
  2. Sərvər Yelmar oğlu Məmmədov---25.02.1997

1998[redaktə | əsas redaktə]

  1. Niyaməddin Fəxrəddin oğlu Qasımov — 24.06.1998[2]
  2. Ramin Şıxbaba oğlu Quliyev — 24.06.1998[2]
  3. Eyvaz Əbdülhəsən oğlu Əliyev — 24.06.1998[2]
  4. Sabit Nüsrət oğlu İbrahimov — 24.06.1998[2]
  5. Suliddin Məhyəddin oğlu İsayev — 24.06.1998[2]
  6. Sərdar Bayram oğlu Məmiyev — 24.06.1998[2]
  7. Şahlar Cəfər oğlu Hacıyev — 24.06.1998[2]
  8. Sevlan Vəli oğlu Qasımov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  9. Şucayət Abbas oğlu Niftəliyev — 24.12.1998[3]
  10. Elimdar Lətif oğlu Orucov — 24.12.1998[3]
  11. Elxan Rauf oğlu Talışxanov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  12. İlqar Hüseynbala oğlu Abbasov — 24.12.1998[4]
  13. Səyyar Habil oğlu Ağayev — 24.12.1998[4]
  14. İmdad Şəvi oğlu Alıyev — 24.12.1998[4]
  15. Arif Məmiş oğlu Bayramov — 24.12.1998[4]
  16. Vahid Fərrux oğlu Cəfərov — 24.12.1998[4]
  17. Fərman Cəfər oğlu Əliyev — 24.12.1998[4]
  18. Nazir Mirəziz oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  19. Suliddin Yunis oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  20. Fəqan Malik oğlu Heydərov — 24.12.1998[4]
  21. Ağakərim Həmid oğlu Həmidov — 24.12.1998[4]
  22. Nurəddin Həsənəli oğlu Həsənov — 24.12.1998[4]
  23. Çoban Xıdır oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  24. Elxan Məhəmməd oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  25. Müşviq Afiq oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  26. Nazim Kazım oğlu İsmayılov — 24.12.1998[4]
  27. Şahin Musa oğlu Qocayev — 24.12.1998[4]
  28. Qurban Həsən oğlu Qurbanov — 24.12.1998[4]
  29. Ağalar Famil oğlu Məhərrəmov — 24.12.1998[4]
  30. Ənvər İman oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  31. İlqar Cəlal oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  32. Sabir İmran oğlu Muradov — 24.12.1998[4]
  33. Ehtiram Mirzəxan oğlu Nağıyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  34. Zülfüqar Yusif oğlu Nağıyev — 24.12.1998[4]
  35. Ceyhun Rüstəm oğlu Naibov — 24.12.1998[4]
  36. Cabir Sabir oğlu Namazov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  37. Müzəffər Talıb oğlu Novruzəliyev — 24.12.1998[4]
  38. Ağagül Novruzqulu oğlu Nuriyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  39. Arif Novruz oğlu Ömərov — 24.12.1998[4]
  40. Sərraf Asif oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  41. Vüqar Urfan oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  42. Fikrət Mirzəxan oğlu Seyidov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  43. Mübariz Məmməd oğlu Şəfiyev — 24.12.1998[4]
  44. Daşqın Həsən oğlu Turabov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  45. Hikmət Cəfər oğlu Bağırov — 24.12.1998[5]
  46. Etibar Qurban oğlu Cəbiyev — 24.12.1998[5]
  47. Vahid Abusəttar oğlu Əkbərov — 24.12.1998[5]
  48. Allahverdi İsgəndər oğlu Ələkbərov — 24.12.1998[5]
  49. Firudin Mustafa oğlu Əliyev — 24.12.1998[5]
  50. Tapdıq Şükür oğlu Mahmudov — 24.12.1998[5]
  51. Azər Həmid oğlu Mustafayev — 24.12.1998[5]
  52. Atabala Ataxan oğlu Pənahov — 24.12.1998[5]
  53. Əziz Cəfər oğlu Seyidov — 24.12.1998[5]
  54. Sərdar Məmməd oğlu Şəmsiyev — 24.12.1998[5]
  55. Yusif Cəfər oğlu Babayev — 26.12.1998[6]
  56. İslam Ağaqulu oğlu Ələkbərov — 26.12.1998[6]
  57. Rəcəb Atabala oğlu Əliyev — 26.12.1998[6]
  58. Gülmurad Hacı oğlu Əlismanov — 26.12.1998[6]
  59. Səftər Heydər oğlu Hacıyev — 26.12.1998[6]
  60. Elnur İbrahim oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  61. Namət Yusif oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  62. Səməd Qara oğlu Kazımov — 26.12.1998[6]
  63. Abdulla Səfərəli oğlu Mirzəliyev — 26.12.1998[6]
  64. Mahir Çingiz oğlu Musayev — 26.12.1998[6]
  65. Fikrət Əşrəf oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  66. Vüqar Tələt oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  67. Fərman Təmraz oğlu Tarıverdiyev — 26.12.1998[6]
  68. Mürsəl Əli oğlu Vəliyev — 26.12.1998[6]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azər Abdulla oğlu Abdullayev — 12.01.1999[7]
  2. Cəfər Afaq oğlu Babayev — 12.01.1999[7]
  3. Rafiq Şirməmməd oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  4. Şahin Ayaz oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  5. Kamran Bilal oğlu Əsgərbəyli — 12.01.1999[7]
  6. Cəlal Tahir oğlu Hümbətov — 12.01.1999[7]
  7. Loğman Cavanşir oğlu Hüseynov — 12.01.1999[7]
  8. Taleh Alməddin oğlu Qarayev — 12.01.1999[7]
  9. Xəqani Allahverdi oğlu Quliyev — 12.01.1999[7]
  10. Qasım Hidayət oğlu Məmmədov — 12.01.1999[7]
  11. Hüseyn Əhməd oğlu Mənsimov — 12.01.1999[7]
  12. Məhəmməd Zalış oğlu Nəbiyev — 12.01.1999[7]
  13. Etibar Abdulla oğlu Rzayev — 12.01.1999[7]

2001[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ramin Rafiq oğlu Lələyev (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]
  2. Xəlil Qədir oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cabir Mirsahib oğlu Murtuzov — 16.08.2002[9]
  2. Pərviz Mayıl oğlu Rüstəmov — 16.08.2002[9]

2003[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hikmət İzzət oğlu Mirzəyev — 24.06.2003[10]
  2. Əzizağa Pəncəli oğlu Babayev — 24.06.2003[10]
  3. Hacı Gülməmməd oğlu Əsədov — 24.06.2003[10]
  4. Azər Xudam oğlu Quliyev — 24.06.2003[10]
  5. Vüsal Əziz oğlu Ələsgərov — 24.06.2003[10]
  6. Naseh İbrahim oğlu Hüseynov — 24.06.2003[10]
  7. Telman Ağacəfər oğlu Səfərov — 24.06.2003[10]

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov İsa Süleyman oğlu (gizir) — 16.03.2005[11].
  2. Babayev Ağababa Ənvər oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  3. Əliyev Əfqan Soltan oğlu (gizir) — 16.03.2005
  4. Əliyev Mirələm Hümbət oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  5. Hacıyev Bəhlul Murad oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  6. Hüseynov Tahir Ələkbər oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  7. İbayev Zabil Nəsir oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  8. İbrahimov Rövşən Xudaverdi oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  9. Quliyev Elşad Vəli oğlu (mayor) — 16.03.2005
  10. Məcidov Ənvər Aslan oğlu (çavuş) — 16.03.2005
  11. Miriyev Bəxtiyar Lətif oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  12. Mirvətova Natəvan Mürsəl qızı (polkovnik) — 16.03.2005
  13. Mirzəyev Fəxri Faiq oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  14. Nağıyev Əli Nağı oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  15. Rüstəmov Davud Əlibala oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  16. Səfərov Elşən Aydın oğlu (kapitan) — 16.03.2005
  17. Şəmmədov Ayaz İsmayıl oğlu (gizir) — 16.03.2005
  18. Yəhyayev Teymur Hüseynxan oğlu (leytenant) — 16.03.2005

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Həsənağa Hacıbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007[12].
  2. Əliyev Əli Bəxtiyar oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  3. Fətullayev İdrət Xanbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  4. Məhərrəmov Bəbəş Eyvaz oğlu (kapitan) — 27.03.2007
  5. Mirzəyev Şahverdi Ağamalı oğlu (baş leytenant) — 21.06.2007[13]
  6. Rzayev Amil Mirzə oğlu (leytenant) — 21.06.2007[13]
  7. Axundov Xəqani Həsən oğlu (gizir) — 21.06.2007[13]
  8. Həsənov Cəlal Tahir oğlu (əsgər) — 21.06.2007[13]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kərimov Tehran Şirməmməd oğlu - leytenant (ölümündən sonra) — 11.03.2008[14]
  2. Maşıyev Nemət Mütəllim oğlu - gizir (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  3. Hüseynov Şirin Müslüm oğlu - çavuş (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  4. Həmidov Fəzail Yaşar oğlu - əsgər (ölümündən sonra) — 11.03.2008

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Elcan Cəmil oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009[15].
  2. Ələsgər-zadə Füzuli Səftər oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  3. Əliyev Namiq Azərpaşa oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  4. Əliyev Vüqar Sürət oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  5. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 28.03.2009
  6. Xələfov Rauf Rafiq oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  7. Rzayev Şahmar Məmmədmirzə oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  8. Səfərov Müşfiq Arif oğlu (mayor) — 28.03.2009
  9. Səfərov Pərviz İnqilab oğlu (polkovnik) — 28.03.2009

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Vahabov Fərhad Hüseyn oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[16].
  2. Həmidov Nizaməddin Baba oğlu (polkovnik) — 29.03.2010
  3. Həsənov Şahin Məmmədrəhim oğlu (polkovnik-leytenant) — 29.03.2010
  4. Əliyev Elsevər Həsən oğlu (mayor) — 29.03.2010
  5. Aslanzadə Ülvi Mirzəli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  6. Babayev Rafiq Baba Əli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  7. Məmmədov Şahlar Tahir oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  8. Əhmədov Ramin İbrahim oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  9. Əliyev Anar Vilayət oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  10. Tağıyev Məhərrəm Mükafat oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  11. Aqşin Məhərrəmov Ramiz oglu (kapitan)-14.08.2010

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Camalxanov Zaur Vəli oğlu (mayor) — 18.03.2011[18].
  2. Eyvazov Əbil Məmməd oğlu (mayor) — 18.03.2011
  3. Nuruşov Vüsal Elfrond oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  4. Süleymanov Elşən Müzəffər oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  5. Şirin-zadə Firuz Böyükağa oğlu (general-mayor) — 16.08.2011[19].
  6. Atakişiyev İntiqam Vahid oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.08.2011.
  7. İsayev Ariz Akif oğlu (mayor) — 16.08.2011
  8. İsayev Azər Hüseynxan oğlu (tibb xidməti mayoru) — 16.08.2011
  9. Qasımov Toğrul Telman oğlu (kapitan) — 16.08.2011
  10. Tağıyev Ələddin Məzəddin oğlu (baş leytenant) — 16.08.2011
  11. Quliyev Rüfət Firudin oğlu (leytenant (ölümündən sonra)) — 16.08.2011
  12. İsmayılov Samir Əlimusa oğlu (kiçik gizir) — 16.08.2011
  13. Ağayev Elgün Mahir oğlu (baş çavuş) — 16.08.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əkbərov İsrafil Gülməmməd oğlu (baş leytenant) — 27.03.2012[20].
  2. Hacıyev Rəhim Tarix oğlu (kapitan) — 27.03.2012
  3. Hüseynov Mübariz Əlikram oğlu (mayor) — 27.03.2012
  4. Mehdiyev Azər Söhrab oğlu (mayor) — 27.03.2012
  5. Rəsulov Rəsul Mösüm oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  6. Səfərli Hüseyn Rəşid oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2012
  7. Usubov Mütəllim Məhiş oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  8. Cəfərov Rəhim Oqtay oğlu (general-mayor) — 25.06.2012[21].
  9. Məhərrəmov Etibar İsmayıl oğlu (polkovnik-leytenant) — 25.06.2012
  10. Salmanov Rəşad Namiq oğlu (mayor) — 25.06.2012
  11. Əliyev Səfayət Ənvər oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  12. Nağıyev Vüsal Sayad oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  13. Əliyev Elmir Mürsəl oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Ramin İmran oğlu - mayor — 27.03.2013[22]
  2. Əliyev Vüqar Surxay oğlu - ədliyyə polkovnik-leytenantı — 27.03.2013
  3. Orucəliyev Elnur Akif oğlu - mayor — 27.03.2013
  4. Pənahov İsgəndər Ağasəf oğlu - mayor — 27.03.2013
  5. Verdiyev Kəyan Məhərrəm oğlu - kapitan — 27.03.2013

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Elçin Ərsalan oğlu — 27.03.2014[23]
  2. Əliyev Tərlan Əşrəf oğlu — 27.03.2014[23]
  3. Mahmudov Suad Fuad oğlu — 27.03.2014[23]
  4. Əliyev Əliş Vəli oğlu — 24.06.2014[24]
  5. Əsədov Rauf Xanbala oğlu — 24.06.2014[24]
  6. Sadıqov Telman Həmzə oğlu — 24.06.2014[24]
  7. Hüseynov Elvin Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  8. Məmmədov Fikrət Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  9. Orucov Seyran Zahir oğlu — 24.06.2014[24]
  10. Vəliyev Mübariz Qılman oğlu — 22.08.2014[25]
  11. Babayev Rauf Əhədağa oğlu — 22.08.2014[25]
  12. Bunyatov Rəşid Hənnan oğlu — 22.08.2014[25]
  13. Əliyev Binnət Osman oğlu — 22.08.2014[25]
  14. Əliyev Etibar Vəli oğlu — 22.08.2014[25]
  15. Mirzəyev Əbdülhüseyin Feyruz oğlu — 22.08.2014[25]
  16. Qədirov Rəşad Arif oğlu — 22.08.2014[25]

2018[redaktə | əsas redaktə]

Qasımov Yusif Telman oğlu — 09.03.2018 [26]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şəhidlərimiz: Quliyev İslam İdris oğlu xankendi.az  (azərb.)
  2. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 735 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 1 2 3 4 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 40 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 41 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 "Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 42 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 "Azərbaycan Respublikası Ali Dövlət Hakimiyyət və İdarəetmə Orqanlarını Baş Mühafizə İdarəsinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1998-ci il tarixli, 43 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 "Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Məhkəmə Qərarlarının İcrası Baş İdarəsinin Mühafizə alayının və Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 yanvar 1999-cu il tarixli, 73 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 avqust 2001-ci il tarixli, 560 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2002-ci il tarixli, 752 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqcularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2003-cü il tarixli, 887 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı
  12. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  13. 1 2 3 4 Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyun 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  14. Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 11 mart 2008-ci il tarixli 2727 saylı sərəncamı  (azərb.)
  15. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  16. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı  (azərb.)
  17. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. İstifadə tarixi: 2014-06-11.
  18. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  19. Azərbaycan Respublikası Dövlət Sərhəd Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  20. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  21. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  22. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  23. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 27 mart 2014, 10:10. İstifadə tarixi: 2014-03-27.
  24. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18.
  25. 1 2 3 4 5 6 7 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 22 avqust 2014, 17:20. İstifadə tarixi: 2014-09-10.
  26. [1]