"İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1997[redaktə | əsas redaktə]

  1. İslam İdris oğlu Quliyev — 25.02.1997[1]
  2. Sərvər Yelmar oğlu Məmmədov---25.02.1997

1998[redaktə | əsas redaktə]

  1. Niyaməddin Fəxrəddin oğlu Qasımov — 24.06.1998[2]
  2. Ramin Şıxbaba oğlu Quliyev — 24.06.1998[2]
  3. Eyvaz Əbdülhəsən oğlu Əliyev — 24.06.1998[2]
  4. Sabit Nüsrət oğlu İbrahimov — 24.06.1998[2]
  5. Suliddin Məhyəddin oğlu İsayev — 24.06.1998[2]
  6. Sərdar Bayram oğlu Məmiyev — 24.06.1998[2]
  7. Şahlar Cəfər oğlu Hacıyev — 24.06.1998[2]
  8. Sevlan Vəli oğlu Qasımov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  9. Şucayət Abbas oğlu Niftəliyev — 24.12.1998[3]
  10. Elimdar Lətif oğlu Orucov — 24.12.1998[3]
  11. Elxan Rauf oğlu Talışxanov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[3]
  12. İlqar Hüseynbala oğlu Abbasov — 24.12.1998[4]
  13. Səyyar Habil oğlu Ağayev — 24.12.1998[4]
  14. İmdad Şəvi oğlu Alıyev — 24.12.1998[4]
  15. Arif Məmiş oğlu Bayramov — 24.12.1998[4]
  16. Vahid Fərrux oğlu Cəfərov — 24.12.1998[4]
  17. Fərman Cəfər oğlu Əliyev — 24.12.1998[4]
  18. Nazir Mirəziz oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  19. Suliddin Yunis oğlu Hacıyev — 24.12.1998[4]
  20. Fəqan Malik oğlu Heydərov — 24.12.1998[4]
  21. Ağakərim Həmid oğlu Həmidov — 24.12.1998[4]
  22. Nurəddin Həsənəli oğlu Həsənov — 24.12.1998[4]
  23. Çoban Xıdır oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  24. Elxan Məhəmməd oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  25. Müşviq Afiq oğlu Hüseynov — 24.12.1998[4]
  26. Nazim Kazım oğlu İsmayılov — 24.12.1998[4]
  27. Şahin Musa oğlu Qocayev — 24.12.1998[4]
  28. Qurban Həsən oğlu Qurbanov — 24.12.1998[4]
  29. Ağalar Famil oğlu Məhərrəmov — 24.12.1998[4]
  30. Ənvər İman oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  31. İlqar Cəlal oğlu Məmmədov — 24.12.1998[4]
  32. Sabir İmran oğlu Muradov — 24.12.1998[4]
  33. Ehtiram Mirzəxan oğlu Nağıyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  34. Zülfüqar Yusif oğlu Nağıyev — 24.12.1998[4]
  35. Ceyhun Rüstəm oğlu Naibov — 24.12.1998[4]
  36. Cabir Sabir oğlu Namazov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  37. Müzəffər Talıb oğlu Novruzəliyev — 24.12.1998[4]
  38. Ağagül Novruzqulu oğlu Nuriyev (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  39. Arif Novruz oğlu Ömərov — 24.12.1998[4]
  40. Sərraf Asif oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  41. Vüqar Urfan oğlu Rzayev — 24.12.1998[4]
  42. Fikrət Mirzəxan oğlu Seyidov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  43. Mübariz Məmməd oğlu Şəfiyev — 24.12.1998[4]
  44. Daşqın Həsən oğlu Turabov (ölümündən sonra) — 24.12.1998[4]
  45. Hikmət Cəfər oğlu Bağırov — 24.12.1998[5]
  46. Etibar Qurban oğlu Cəbiyev — 24.12.1998[5]
  47. Vahid Abusəttar oğlu Əkbərov — 24.12.1998[5]
  48. Allahverdi İsgəndər oğlu Ələkbərov — 24.12.1998[5]
  49. Firudin Mustafa oğlu Əliyev — 24.12.1998[5]
  50. Tapdıq Şükür oğlu Mahmudov — 24.12.1998[5]
  51. Azər Həmid oğlu Mustafayev — 24.12.1998[5]
  52. Atabala Ataxan oğlu Pənahov — 24.12.1998[5]
  53. Əziz Cəfər oğlu Seyidov — 24.12.1998[5]
  54. Sərdar Məmməd oğlu Şəmsiyev — 24.12.1998[5]
  55. Yusif Cəfər oğlu Babayev — 26.12.1998[6]
  56. İslam Ağaqulu oğlu Ələkbərov — 26.12.1998[6]
  57. Rəcəb Atabala oğlu Əliyev — 26.12.1998[6]
  58. Gülmurad Hacı oğlu Əlismanov — 26.12.1998[6]
  59. Səftər Heydər oğlu Hacıyev — 26.12.1998[6]
  60. Elnur İbrahim oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  61. Namət Yusif oğlu Heydərov — 26.12.1998[6]
  62. Səməd Qara oğlu Kazımov — 26.12.1998[6]
  63. Abdulla Səfərəli oğlu Mirzəliyev — 26.12.1998[6]
  64. Mahir Çingiz oğlu Musayev — 26.12.1998[6]
  65. Fikrət Əşrəf oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  66. Vüqar Tələt oğlu Rzayev — 26.12.1998[6]
  67. Fərman Təmraz oğlu Tarıverdiyev — 26.12.1998[6]
  68. Mürsəl Əli oğlu Vəliyev — 26.12.1998[6]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Azər Abdulla oğlu Abdullayev — 12.01.1999[7]
  2. Cəfər Afaq oğlu Babayev — 12.01.1999[7]
  3. Rafiq Şirməmməd oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  4. Şahin Ayaz oğlu Əliyev — 12.01.1999[7]
  5. Kamran Bilal oğlu Əsgərbəyli — 12.01.1999[7]
  6. Cəlal Tahir oğlu Hümbətov — 12.01.1999[7]
  7. Loğman Cavanşir oğlu Hüseynov — 12.01.1999[7]
  8. Taleh Alməddin oğlu Qarayev — 12.01.1999[7]
  9. Xəqani Allahverdi oğlu Quliyev — 12.01.1999[7]
  10. Qasım Hidayət oğlu Məmmədov — 12.01.1999[7]
  11. Hüseyn Əhməd oğlu Mənsimov — 12.01.1999[7]
  12. Məhəmməd Zalış oğlu Nəbiyev — 12.01.1999[7]
  13. Etibar Abdulla oğlu Rzayev — 12.01.1999[7]

2001[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ramin Rafiq oğlu Lələyev (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]
  2. Xəlil Qədir oğlu Həsənov (ölümündən sonra) — 17.08.2001[8]

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cabir Mirsahib oğlu Murtuzov — 16.08.2002[9]
  2. Pərviz Mayıl oğlu Rüstəmov — 16.08.2002[9]

2003[redaktə | əsas redaktə]

  1. Hikmət İzzət oğlu Mirzəyev — 24.06.2003[10]
  2. Əzizağa Pəncəli oğlu Babayev — 24.06.2003[10]
  3. Hacı Gülməmməd oğlu Əsədov — 24.06.2003[10]
  4. Azər Xudam oğlu Quliyev — 24.06.2003[10]
  5. Vüsal Əziz oğlu Ələsgərov — 24.06.2003[10]
  6. Naseh İbrahim oğlu Hüseynov — 24.06.2003[10]
  7. Telman Ağacəfər oğlu Səfərov — 24.06.2003[10]

2005[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov İsa Süleyman oğlu (gizir) — 16.03.2005[11].
  2. Babayev Ağababa Ənvər oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  3. Əliyev Əfqan Soltan oğlu (gizir) — 16.03.2005
  4. Əliyev Mirələm Hümbət oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.03.2005
  5. Hacıyev Bəhlul Murad oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  6. Hüseynov Tahir Ələkbər oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  7. İbayev Zabil Nəsir oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  8. İbrahimov Rövşən Xudaverdi oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  9. Quliyev Elşad Vəli oğlu (mayor) — 16.03.2005
  10. Məcidov Ənvər Aslan oğlu (çavuş) — 16.03.2005
  11. Miriyev Bəxtiyar Lətif oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  12. Mirvətova Natəvan Mürsəl qızı (polkovnik) — 16.03.2005
  13. Mirzəyev Fəxri Faiq oğlu (leytenant) — 16.03.2005
  14. Nağıyev Əli Nağı oğlu (polkovnik) — 16.03.2005
  15. Rüstəmov Davud Əlibala oğlu (baş leytenant) — 16.03.2005
  16. Səfərov Elşən Aydın oğlu (kapitan) — 16.03.2005
  17. Şəmmədov Ayaz İsmayıl oğlu (gizir) — 16.03.2005
  18. Yəhyayev Teymur Hüseynxan oğlu (leytenant) — 16.03.2005

2007[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Həsənağa Hacıbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007[12].
  2. Əliyev Əli Bəxtiyar oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  3. Fətullayev İdrət Xanbaba oğlu (polkovnik) — 27.03.2007
  4. Məhərrəmov Bəbəş Eyvaz oğlu (kapitan) — 27.03.2007
  5. Mirzəyev Şahverdi Ağamalı oğlu (baş leytenant) — 21.06.2007[13]
  6. Rzayev Amil Mirzə oğlu (leytenant) — 21.06.2007[13]
  7. Axundov Xəqani Həsən oğlu (gizir) — 21.06.2007[13]
  8. Həsənov Cəlal Tahir oğlu (əsgər) — 21.06.2007[13]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kərimov Tehran Şirməmməd oğlu - leytenant (ölümündən sonra) — 11.03.2008[14]
  2. Maşıyev Nemət Mütəllim oğlu - gizir (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  3. Hüseynov Şirin Müslüm oğlu - çavuş (ölümündən sonra) — 11.03.2008
  4. Həmidov Fəzail Yaşar oğlu - əsgər (ölümündən sonra) — 11.03.2008

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Elcan Cəmil oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009[15].
  2. Ələsgər-zadə Füzuli Səftər oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  3. Əliyev Namiq Azərpaşa oğlu (polkovnik) — 28.03.2009
  4. Əliyev Vüqar Sürət oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  5. Əsədov Hilal Mirzəli oğlu (general-mayor) — 28.03.2009
  6. Xələfov Rauf Rafiq oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  7. Rzayev Şahmar Məmmədmirzə oğlu (polkovnik-leytenant) — 28.03.2009
  8. Səfərov Müşfiq Arif oğlu (mayor) — 28.03.2009
  9. Səfərov Pərviz İnqilab oğlu (polkovnik) — 28.03.2009

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Vahabov Fərhad Hüseyn oğlu (general-mayor) — 29.03.2010[16].
  2. Həmidov Nizaməddin Baba oğlu (polkovnik) — 29.03.2010
  3. Həsənov Şahin Məmmədrəhim oğlu (polkovnik-leytenant) — 29.03.2010
  4. Əliyev Elsevər Həsən oğlu (mayor) — 29.03.2010
  5. Aslanzadə Ülvi Mirzəli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  6. Babayev Rafiq Baba Əli oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  7. Məmmədov Şahlar Tahir oğlu (mayor) — 21.08.2010[17]
  8. Əhmədov Ramin İbrahim oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  9. Əliyev Anar Vilayət oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  10. Tağıyev Məhərrəm Mükafat oğlu (kapitan) — 21.08.2010[17]
  11. Aqşin Məhərrəmov Ramiz oglu (kapitan)-14.08.2010

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Camalxanov Zaur Vəli oğlu (mayor) — 18.03.2011[18].
  2. Eyvazov Əbil Məmməd oğlu (mayor) — 18.03.2011
  3. Nuruşov Vüsal Elfrond oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  4. Süleymanov Elşən Müzəffər oğlu (baş leytenant) — 18.03.2011
  5. Şirin-zadə Firuz Böyükağa oğlu (general-mayor) — 16.08.2011[19].
  6. Atakişiyev İntiqam Vahid oğlu (polkovnik-leytenant) — 16.08.2011.
  7. İsayev Ariz Akif oğlu (mayor) — 16.08.2011
  8. İsayev Azər Hüseynxan oğlu (tibb xidməti mayoru) — 16.08.2011
  9. Qasımov Toğrul Telman oğlu (kapitan) — 16.08.2011
  10. Tağıyev Ələddin Məzəddin oğlu (baş leytenant) — 16.08.2011
  11. Quliyev Rüfət Firudin oğlu (leytenant (ölümündən sonra)) — 16.08.2011
  12. İsmayılov Samir Əlimusa oğlu (kiçik gizir) — 16.08.2011
  13. Ağayev Elgün Mahir oğlu (baş çavuş) — 16.08.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əkbərov İsrafil Gülməmməd oğlu (baş leytenant) — 27.03.2012[20].
  2. Hacıyev Rəhim Tarix oğlu (kapitan) — 27.03.2012
  3. Hüseynov Mübariz Əlikram oğlu (mayor) — 27.03.2012
  4. Mehdiyev Azər Söhrab oğlu (mayor) — 27.03.2012
  5. Rəsulov Rəsul Mösüm oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  6. Səfərli Hüseyn Rəşid oğlu (polkovnik-leytenant) — 27.03.2012
  7. Usubov Mütəllim Məhiş oğlu (polkovnik) — 27.03.2012
  8. Cəfərov Rəhim Oqtay oğlu (general-mayor) — 25.06.2012[21].
  9. Məhərrəmov Etibar İsmayıl oğlu (polkovnik-leytenant) — 25.06.2012
  10. Salmanov Rəşad Namiq oğlu (mayor) — 25.06.2012
  11. Əliyev Səfayət Ənvər oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  12. Nağıyev Vüsal Sayad oğlu (kapitan) — 25.06.2012
  13. Əliyev Elmir Mürsəl oğlu (əsgər (ölümündən sonra)) — 25.06.2012

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Ramin İmran oğlu - mayor — 27.03.2013[22]
  2. Əliyev Vüqar Surxay oğlu - ədliyyə polkovnik-leytenantı — 27.03.2013
  3. Orucəliyev Elnur Akif oğlu - mayor — 27.03.2013
  4. Pənahov İsgəndər Ağasəf oğlu - mayor — 27.03.2013
  5. Verdiyev Kəyan Məhərrəm oğlu - kapitan — 27.03.2013

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əliyev Elçin Ərsalan oğlu — 27.03.2014[23]
  2. Əliyev Tərlan Əşrəf oğlu — 27.03.2014[23]
  3. Mahmudov Suad Fuad oğlu — 27.03.2014[23]
  4. Əliyev Əliş Vəli oğlu — 24.06.2014[24]
  5. Əsədov Rauf Xanbala oğlu — 24.06.2014[24]
  6. Sadıqov Telman Həmzə oğlu — 24.06.2014[24]
  7. Hüseynov Elvin Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  8. Məmmədov Fikrət Akif oğlu — 24.06.2014[24]
  9. Orucov Seyran Zahir oğlu — 24.06.2014[24]
  10. Vəliyev Mübariz Qılman oğlu — 22.08.2014[25]
  11. Babayev Rauf Əhədağa oğlu — 22.08.2014[25]
  12. Bunyatov Rəşid Hənnan oğlu — 22.08.2014[25]
  13. Əliyev Binnət Osman oğlu — 22.08.2014[25]
  14. Əliyev Etibar Vəli oğlu — 22.08.2014[25]
  15. Mirzəyev Əbdülhüseyin Feyruz oğlu — 22.08.2014[25]
  16. Qədirov Rəşad Arif oğlu — 22.08.2014[25]

2018[redaktə | əsas redaktə]

Qasımov Yusif Telman oğlu — 09.03.2018 [26]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şəhidlərimiz: Quliyev İslam İdris oğlu xankendi.az  (azərb.)
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 735 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 40 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 4,18 4,19 4,20 4,21 4,22 4,23 4,24 4,25 4,26 4,27 4,28 4,29 4,30 4,31 4,32 "Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 41 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 5,7 5,8 5,9 "Azərbaycan Respublikası Prokurorluğunun bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 dekabr 1998-ci il tarixli, 42 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 "Azərbaycan Respublikası Ali Dövlət Hakimiyyət və İdarəetmə Orqanlarını Baş Mühafizə İdarəsinin bir qrup hərbi qulluqçusunun təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 1998-ci il tarixli, 43 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 7,00 7,01 7,02 7,03 7,04 7,05 7,06 7,07 7,08 7,09 7,10 7,11 7,12 "Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyi Məhkəmə Qərarlarının İcrası Baş İdarəsinin Mühafizə alayının və Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyi Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 yanvar 1999-cu il tarixli, 73 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. 8,0 8,1 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 avqust 2001-ci il tarixli, 560 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. 9,0 9,1 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin hərbi qulluqçuları R. R. Lələyevin və X. Q. Həsənovun "İgidliyə görə" medalı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2002-ci il tarixli, 752 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 "Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin hərbi qulluqcularının təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2003-cü il tarixli, 887 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 mart 2005-ci il tarixli Sərəncamı
  12. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 27 mart 2007-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  13. 13,0 13,1 13,2 13,3 Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 iyun 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  14. Azərbaycan Respublikası Daxili İşlər Nazirliyinin Daxili Qoşunlarının hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikasi Prezidentinin 11 mart 2008-ci il tarixli 2727 saylı sərəncamı  (azərb.)
  15. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 28 mart 2009-cu il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  16. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 mart 2010-cu il tarizxli Sərəncamı  (azərb.)
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 17,4 17,5 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 21 avqust 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 21 avqust 2010, 19:40. İstifadə tarixi: 2014-06-11. Check date values in: |date= (kömək)
  18. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  19. Azərbaycan Respublikası Dövlət Sərhəd Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 avqust 2011-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  20. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  21. Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 iyun 2012-ci il tarixli Sərəncamı  (azərb.)
  22. Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2013-cü il tarixli Sərəncamı
  23. 23,0 23,1 23,2 "Azərbaycan Respublikası Milli Təhlükəsizlik Nazirliyinin bir qrup əməkdaşının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27 mart 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 27 mart 2014, 10:10. İstifadə tarixi: 2014-03-27. Check date values in: |date= (kömək)
  24. 24,0 24,1 24,2 24,3 24,4 24,5 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularının və mülki işçilərinin təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 2014-cü il tarixli Sərəncamı". Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (azərb.). president.az. 25 iyun 2014. İstifadə tarixi: 2016-10-18. Check date values in: |date= (kömək)
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 25,5 25,6 "Azərbaycan Respublikası Xüsusi Dövlət Mühafizə Xidmətinin hərbi qulluqçularının təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 22 avqust 2014, 17:20. İstifadə tarixi: 2014-09-10. Check date values in: |date= (kömək)
  26. [1]