1980-ci illər Azərbaycan filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
Azərbaycan Kino
Tarixi

Azerbaijanfilm.png
Azərbaycan filmlərinin siyahıları
1898 - 1919
1920-ci illər
1930-cu illər
1940-cı illər
1950-ci illər
1960-cı illər
1970-ci illər
1980-ci illər
1990-cı illər
2000-ci illər
2010-cu illər
1890-cı illər 1898
1900-cü illər 1900 1903 1907 1908
1910-cu illər 1910 1916 1917 1918 1919
1920-ci illər 1920 1921 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-cu illər 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-cı illər 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-ci illər 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-cı illər 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-ci illər 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-ci illər 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-cı illər 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-ci illər 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-cu illər 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019




1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989

1980[redaktə | əsas redaktə]

  1. Adı sənin, dadı mənim (film, 1980) (tammetrajlı televiziya tamaşası)
  2. Anaya məktub (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Anda sədaqət (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Anın quruluşu (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  5. Anlamaq istəyirəm (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  6. Astara (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Atayevlər ailəsi (televiziya tamaşası, 1980) (televiziya tamaşası) (TV)
  8. Azərbaycan məktəbinin 60 illiyi (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycanda elmi-texniki informasiyanın avtomatlaşdırılmış sistemi (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Azərbaycanın əkilən otlaqları (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Azərbaycanın xoşbəxt torpağı (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Bir ailədə (film, 1980) (televiziya tamaşası) (TV)
  13. Bulaq başında (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  14. Buta (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  15. Cücələrim (film, 1980) (cizgi filmi)
  16. Dostlar görüşəndə (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Dostluq körpüləri (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Eldən soruş (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Gözlə məni (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  20. Günəşli salxımlar (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Heyvanlarda bruselyoz və vərəmlə mübarizə (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Həyat naminə (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Xaqani (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Xaldanda görüş (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Xeyir və Şər (film, 1980) (cizgi filmi)
  26. İki qardaş (film, 1980) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  27. Qırmızıbayraqlı Azərbaycan (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Qızıl uçurum (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  29. Meşəyə insan gəlir (film, 1980) (cizgi filmi)
  30. Mən Xəzəri görürəm (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Neft çağırır (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Neft və qaz quyularının əsaslı təmiri (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Neft və pambıq magistralı (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Nizami Gəncəvi (film, 1980) (sənədli film)
  35. Onun bəlalı sevgisi (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  36. Pambıq toxumçuluğu (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Sağ ol, dostum (film, 1980) (cizgi filmi) (TV)
  38. Sarıköynəklə Valehin nağılı (film, 1980) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  39. Sehrli ağac (film, 1980) (cizgi filmi)
  40. Səadət təranələri (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Səmt küləyi (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  42. Taya (film, 1980) (cizgi filmi)
  43. Təbiətin qanunları ilə (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  44. Təkcə adanı özünlə apara bilməzsən... (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  45. Tərlan Musayeva (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Torpağın mahnısı (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  47. Torpağın nəğməsi (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  48. Ustad (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  49. Uşaq səadəti bayramı (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  50. Vah!.. (film, 1980) (qısametrajlı bədii film)
  51. "Yava"nın dostları Bakıda görüşürlər (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)
  52. Yol əhvalatı (film, 1980) (tammetrajlı bədii film)
  53. Zaqatala (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  54. Zirvəyə yol (film, 1980) (qısametrajlı sənədli film)

1981[redaktə | əsas redaktə]

  1. 60 il keşikdə (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Babamızın babasının babası (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  3. Bağlı qapı (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  4. Bakıda "Mosfilm" günləri (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Belə bir kənd var (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Birisigün, gecəyarısı... (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  7. Böyük anda sadiqik (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Cırtdan-"pəhləvan" (film, 1981) (cizgi filmi)
  9. Dəcəl dovşan (film, 1981) (cizgi filmi)
  10. Əgər sən romantikanın ünvanını axtarırsansa... (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Əlavə iz (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  12. Faydalı qazıntılar (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Gəmiqaya (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Heyvandarlıq zərbəçi cəbhədir (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Hünər və şöhrət yolu ilə (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  16. İşıq mənbəyi (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Köhnə dəbli komediya (film, 1981) (televiziya tamaşası) (AzTV)
  18. Qan qohumluğundan irəli (film, 1981) (sənədli film)
  19. Qatarda (film, 1981) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  20. Qəhrəmanlara eşq olsun! (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Qorxma, mən səninləyəm (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  22. Nailiyyətlər estafeti (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Nar (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Nəğməkar torpaq (film, 1981) (tammetrajlı musiqili film)
  25. Odlu ürək (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Rənglərin melodiyası (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  27. Salam, İordaniya (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Səni axtarıram (film, 1981) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  29. Son söz (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Sovet Naxçıvanı (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  31. Şəfa bulağı (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Şəlalə (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  33. Şüvəlan gülləri (film, 1981) (sənədli film)
  34. Təsərrüfatlararası birlik (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Üç üstəgəl milyon (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  36. Ürək yaddaşı (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Üzeyir ömrü (film, 1981) (tammetrajlı bədii film)
  38. Yeni, qədim Gəncə (film, 1981) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)

1982[redaktə | əsas redaktə]

1983[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron rəngləri (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Akvarium (film, 1983) (cizgi filmi)
  3. Arzuya doğru (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Asif, Vasif, Ağasif (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  5. Aşıqlar (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Azərbaycan kauçuku (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Bağışla (film, 1983) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  8. Balıq günü (film, 1983) (qısametrajlı bədii film)
  9. Beşilliyin addımları (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bu gözəl Tuğay (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Cəh-cəh həsrətində (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Cırtdan və div (film, 1983) (cizgi filmi)
  13. Elin sazı, elin sözü (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  14. Eroziyalı yamaclardan istifadə edilməsi (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Evlənmək istəyirəm (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  16. General Aslanov (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  17. Gəmi saatının sirri (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  18. Xalçalar haqqında hekayət (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  19. Xəzər: İnsanlar və neft (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  20. İlıq dənizdə buz parçası (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  21. İş günündən sonra (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  22. Köç (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Maestro Niyazi (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Mənim arzularım haradadır (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Mənziliniz mübarək (film, 1983) (televiziya tamaşası) (TV)
  26. Mirzə Kazım bəy (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Musiqi müəllimi (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  28. Münəccimin şagirdi (film, 1983) (cizgi filmi)
  29. Nar haqqında hər şey (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Ordubad (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. Ötən ilin son gecəsi (film, 1983) (tammetrajlı bədii film)
  32. Özünü onun yerinə qoy (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Respublikaya üçüncü Lenin ordeni (film, 1983) (tammetrajlı sənədli film)
  34. Saatlı eksperimenti (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Sarı çiçək (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  36. Sehrli ləçək (film, 1983) (cizgi filmi)
  37. Söz sizindir, şəriklər (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Spartakiadanın startları (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Topal Teymur (film, 1983) (televiziya tamaşası) (TV)
  40. Uçan zürafə (film, 1983) (cizgi filmi)
  41. Ürək rahatlıq sevmir (film, 1983) (televiziya tamaşası) (TV)
  42. Vicdanla üz-üzə (film, 1983) (televiziya tamaşası)
  43. Yeni evlənənlər (film, 1983) (qısametrajlı bədii film)
  44. Yüksək məhsuldar zebu hibridləri (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Zireh qalalar (film, 1983) (qısametrajlı sənədli film)

1984[redaktə | əsas redaktə]

1985[redaktə | əsas redaktə]

1986[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağ atlı oğlan haqqında nağıl (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Analar (film, 1986) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  3. Anam ağaca çıxıb (film, 1986) (cizgi filmi)
  4. Armudu (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  5. Astana (film, 1986) (televiziya tamaşası) (TV)
  6. Aşkarsızlıq şəraitində... (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  7. Azərbaycan Oktyabrın 70 illiyinə (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Bakı eyvanları (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Beşilliyin addımları (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bircəciyim (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  11. Birillik yem bitkilərinin aralıq, təkrar və qarışıq əkini (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Böyük İpək Yolunda (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Burulğan (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  14. Dalğalar dənizə qayıdır (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Daş yaddaş (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Dənizçi ürəyi (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Dundukley (film, 1986) (qısametrajlı bədii film)
  18. Gecikmiş gündəlik (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Xeyirxah nağıl (film, 1986) (cizgi filmi) (TV)
  20. Xüsusi vəziyyət (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  21. İki hekayə (film, 1986) (televiziya tamaşası) (TV)
  22. İntizar (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  23. İstək olarsa (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  24. İşarəni dənizdən gözləyin (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  25. Kənd əhvalatı (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  26. Qəm pəncərəsi (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  27. Metodoloji seminar (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Məişət elektrik cihazlarından yanğın baş verməsi (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Mən Bakıda yaşayıram (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Mən Muğana vurğunam (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. On yeddi yaşlı oğlan (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  32. Onun taleyinin səhifələri (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  33. Sevdagül və Şarlotta (film, 1986) (televiziya tamaşası) (TV)
  34. Şəhərli biçinçilər (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  35. Talada ev (film, 1986) (cizgi filmi)
  36. Torpaq haqqı (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Toyuq yumurtladı (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Uç, mənim atım (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  39. Üzeyir Hacıbəyov (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Yataqda siqaret çəkməyin (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Yay gününün xəzan yarpaqları (film, 1986) (tammetrajlı bədii film)
  42. Yeni il əhvalatı (film, 1986) (cizgi filmi)
  43. Yolda adamlar (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Zaman amili (film, 1986) (qısametrajlı sənədli film)

1987[redaktə | əsas redaktə]

  1. XII ümumittifaq vokalçılar müsabiqəsi (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  2. 1000 il (film, 1987) (tammetrajlı sənədli film)
  3. Afroditanın qolları (film, 1987) (qısametrajlı bədii film)
  4. Ağ atlar üçün vals (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası)
  5. Araqarışdıran (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  6. Arif Məlikov. "Məhəbbət əfsanəsi" (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Azərbaycanda müsəlmanların həyat tərzi haqqında (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  8. Bakı sovet Azərbaycanının paytaxtıdır (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Balaban (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Batmış şəhərin axtarışında (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Bəxtiyar Vahabzadə (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  12. Bir sinədə iki ürək (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Bu, Mircavaddır (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  14. Canlı naxışlar (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Daşdan keçən kağız (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  16. Dəyişmə (film, 1987) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  17. Düşüncə (film, 1987) (cizgi filmi)
  18. Ev quşlarında çiçək xəstəliyi və onunla mübarizə tədbirləri (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Əbədiyyət yolu (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Əks-səda (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  21. ...Əks-səda doğuracaq (film, 1987) (cizgi filmi)
  22. Ən gənc (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Fərhad (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Hədəf (film, 1987) (televiziya tamaşası) (TV)
  25. Həvəskarlar və ya peşəkarlar (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  26. Həyat mübarizədir (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  27. İflas (film, 1987) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  28. İmtahan (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  29. İsti halvanın dadı (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Kənd elçiliyi (film, 1987) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  31. Kəndlərin harayı (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Kişi sözü (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  33. Koqalımdan xəbərlər (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Kontinental şelfin neftqaz obyektlərində təhlükəsizlik texnikası (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Kölgədə 40 dərəcə isti (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  36. Qürbətdən gələn səda (film, 1987) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  37. Lovğa fil balası (film, 1987) (cizgi filmi)
  38. Mirzə Fətəli Axundov (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  39. Monoloq (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Müsəlmanlar sülh uğrunda mübarizədə (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  41. "Neftçi"-87 (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Nəbi Xəzri (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  43. Nərgizlər (film, 1987) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  44. Ocaq (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  45. Oktyabr və Azərbaycan (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Ordan-burdan (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  47. Özgə ömür (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  48. Pəncərədə işıq (film, 1987) (tammetrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  49. Pirverdinin xoruzu (film, 1987) (qısametrajlı bədii film)
  50. Rudolfio (film, 1987) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  51. Sabaha hava haqqında məlumat (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  52. Sehrli çıraq (film, 1987) (cizgi filmi) (TV)
  53. Sən həmişə mənimləsən (film, 1987) (film-tamaşa) (TV)
  54. Solğun çiçəklər (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  55. Söz gəncliyindir (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  56. Sumqayıt yenidənqurma yolu ilə (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  57. Sübh adasında qürub (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  58. Süd dişinin ağrısı (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  59. Sürəyya (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  60. Şahmatçı (film, 1987) (tammetrajlı sənədli film)
  61. Şeytan göz qabağında (film, 1987) (tammetrajlı bədii film)
  62. Təbəssüm (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  63. Təkan (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  64. Uçuş xətti (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  65. Unudulan adam (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  66. Vaxtdır, gəlinin ardınca... (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  67. ...Və uşaqlar mahnı oxuyurdular (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  68. Vətənin yüksək səması altında (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  69. Yaşıl eynəkli adam (film, 1987) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  70. Yusif Məmmədəliyev (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  71. Yüz ilin bir günü (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)
  72. Zeytun (film, 1987) (qısametrajlı sənədli film)

1988[redaktə | əsas redaktə]

  1. 8 № altında (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Adalar sahildə yaranır (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  3. "Ağ pələng"lə görüş (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Ağlar-güləyən (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Alman klinikasına şəxsi səfər (film, 1988) (tammetrajlı bədii film)
  6. Arzular... Arzular... (film, 1988) (cizgi filmi)
  7. Astana (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Ata (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycan-88 (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Azərbaycan incəsənəti (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Azərbaycana səyahət (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Bardaqdan nə tökülə bilər (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  13. Basat Təpəgözə qalib gəlir (film, 1988) (cizgi filmi) (TV)
  14. Camışçılıq: süd və ət (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Cansıxıcı əhvalat (film, 1988) (tammetrajlı bədii film)
  16. Çat (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Çətin məsələ (film, 1988) (cizgi filmi)
  18. Dəfn edilməmiş ölülər (film, 1988) (tammetrajlı televiziya tamaşası) (TV)
  19. Dərya balığı (film, 1988) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  20. Əmbizlərin keşiyində (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Əndazədən çıxanda (film, 1988) (cizgi filmi)
  22. Fatimə (film, 1988) (qısametrajlı bədii film)
  23. Gəldi kosa (film, 1988) (cizgi filmi)
  24. Gənc qadının kişisi (film, 1988) (tammetrajlı bədii film)
  25. Göyçək Fatma (film, 1988) (cizgi filmi)
  26. Həmişə təmizlikdə (film, 1988) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  27. Hüseyn Cavid (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Xəzər gəmiçiliyi (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Xəzər üzərində Körpü (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Xoşbəxtlikdən ölən olmayıb (film, 1988) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  31. İlk zirvələr (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  32. İnersiyasız düşünmə (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  33. Keçən əsrdən məktublar (film, 1988) (televiziya tamaşası)
  34. Kərim Kərimov (film, 1988) (sənədli film)
  35. Kreslo (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Qayıdış (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  37. Qeyri-adi görüşlər (film, 1988) (qısametrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  38. Qızılağacda (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  39. Maestro (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  40. Meyl (film, 1988) (qısametrajlı bədii film)
  41. Murad-Sad (film, 1988) (qısametrajlı bədii film)
  42. Ölü zona (film, 1988) (sənədli film)
  43. Ramin (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Rüstəm İbrahimbəyov (film, 1988) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  45. Sabirabad (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Sahibi kimdir? (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Salam, metro! (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Seans (film, 1988) (cizgi filmi)
  49. Səs (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  50. Səttar Bəhlulzadə (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  51. Sibir-evdən 8000 km aralı (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  52. Soltan quşunun sorağında (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  53. Şöhrəti necə geri qaytarmalı (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  54. Torpaq (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  55. Varis (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  56. Vətən sərhəddən başlanır (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  57. Vətənin keşiyində (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  58. Yaramaz (film, 1988) (tammetrajlı bədii film)
  59. Yaşa, qızıl balıq (film, 1988) (qısametrajlı bədii film)
  60. Yeni tərzdə işləyirik (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  61. Yenidənqurmanın işığında... (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  62. Yol ayrıcında (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)
  63. Yol hərəkətinin təhlükəsizliyi (film, 1988) (qısametrajlı sənədli film)

1989[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron qalaları (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  2. "Ağ pambığı becərəndə, yığanda..." (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ağrı (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Axırıncı addım (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Axırıncı reys (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  6. Aman, ayrılıq (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Anarla üz-üzə (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  8. Aşkarlıq aynasında (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycan-89 (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bahar əyləncələri (film, 1989) (cizgi filmi)
  11. Bahardan sonra gələn qış (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Bir nəfər hamıya görə (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  13. Biznesmen (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Boş yer (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  15. Boşluq (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Dairə (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  17. Dəvətnamə (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  18. Doğma sahillər (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  19. Dünən, bu gün və... (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Dünyada yeganə (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  21. El bir olsa... (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Əlaqə (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  23. Goranboy – oğuz eli (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Göy qurşağı (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  25. Gözəllik ilahəsi (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Gülüş sanatoriyası (film, 1989) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  27. Güman (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Həmyerli (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  29. Hücum (film, 1989) (qısametrajlı bədii film)
  30. Xalq istehlakı mallarının buraxılışının öyrənilməsinin təşkili (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Xrizantema yarpağı (film, 1989) (cizgi filmi)
  32. İmam Mustafayev. Ömürdən səhifələr (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  33. İnsan səsi (film, 1989) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  34. İnsan səsi (film, 1989) (televiziya tamaşası) (TV)
  35. İribuynuzlu Mal-Qarada Parazitar Xəstəlikləri və Onunla Mübarizə Tədbirləri (1989) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Kamandar olimpiya çempionudur (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Kross (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Külək haraya əsir? (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Kürən (film, 1989) (cizgi filmi)
  40. Qaravəlli (film, 1989) (cizgi filmi)
  41. Qəbula gələn sonuncu adam (film, 1989) (televiziya tamaşası) (TV)
  42. Qonşu qonşu olsa... (film, 1989) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  43. Qubadlı (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Qurbanəli bəy (film, 1989) (cizgi filmi) (TV)
  45. Lətifə (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  46. Meydan (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Məhəmməd Füzuli (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Murtuzun tarı (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Nar ağacının nağılı (film, 1989) (cizgi filmi)
  50. Novruzun çələngi (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  51. Oxu, tar (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  52. Ölsəm... bağışla (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  53. Peçenyenin fasiləsiz, mexanikləşdirilmiş istehsalı (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  54. Sahilsiz gecə (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  55. Sədrin portreti (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  56. Sənsiz (film, 1989) (tammetrajlı film-tamaşa) (TV)
  57. Son tamaşa (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  58. Şerəli və Aybərçin (film, 1989) (tammetrajlı bədii film)
  59. Şərəfli yol (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  60. Unutma... (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  61. Uşaqlar ittiham edir (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  62. Ümumxalq işi (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  63. Ürək nəğməsi (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  64. Ver sözə ehya ki... (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  65. Yaddaş (film, 1989) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  66. Yanar qəlbin ritmləri (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  67. Yolunuz uğurlu (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film)
  68. Yubiley (film, 1989) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  69. Yumoristik parodiyalar (film, 1989) (televiziya tamaşası) (Filmi izlə)
  70. Zəncirbənd (film, 1989) (film-tamaşa) (AzTV)