2010-cu illər Azərbaycan filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
1890-cı illər 1898
1900-cü illər 1900 1907 1908
1910-cu illər 1916 1917 1919
1920-ci illər 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-cu illər 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-cı illər 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-ci illər 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-cı illər 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-ci illər 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-ci illər 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-cı illər 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-ci illər 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-cu illər 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018




2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. 3 badam 1 qoz (film, 2017) (tammetrajlı bədii film)
  2. 114=18.51. 18.51 dəqiqəlik fəlsəfi-eksperimental ballada (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  3. 220 №-li otaq (film, 2010) (qısametrajlı bədii film)
  4. 416-cı diviziya. Biz qalib gəldik (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Adam (film, 2010) (qısametrajlı bədii film)
  6. Adın sirri və tale. Qurban Səid (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  7. ADıNA günü (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Ağ-qara notlar (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Akademik (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Akademik İmam Mustafayev (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Akademik Ziyad Səmədzadə (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Azərbaycan xalçaları (film, 2010-2011) (sənədli serial)
  13. Azərbaycan milli qəhrəmanları (film, 2010) (sənədli serial)
  14. Azərbaycan silahı (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Azərbaycanın milli qəhrəmanları (film, 2010) (sənədli serial)
  16. Azərbaycanın neft tarixi (film, 2010) (sənədli serial)
  17. Azərbaycanın və dünyanın neft akademiyası (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Əlavə təsir (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  19. Əsrə sığmayan həyat (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film)
  20. İstanbul reysi (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  21. İt sərgisi (film, 2010)(cizgi filmi) (Filmi izlə)
  22. İz... (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  23. Kabusun gözüylə (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  24. Kuklalar (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  25. Qafqaz qartalının uçuşu (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  26. Qardaşımdan yaxşısı yox idi (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  27. Qəlbin rəngləri (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  28. Muğam və başqaları (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  29. Nisgil (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  30. Niyyət (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  31. Onun ürəyi (film, 2010) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  32. Sahə (film, 2010) (tammetrajlı bədii film)
  33. Sirk səmasının cazibəsi (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  34. Sizi çox sevirəm (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  35. Tar (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  36. Tarixin yaddaşı. Bakı sammiti (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  37. Tırtılın arzusu (film, 2010) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  38. Usta Yusifin kamançası (film, 2010) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  39. Ürəyi ilə çəkən rəssam (film, 2010) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. 20 il. Müstəqillik (film, 2011) (sənədli serial)
  2. 20 müstəqil il (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  3. 21-ci əsrin güclü lideri-Azərbaycanın həqiqi müstəqilliyi (film, 2011) (sənədli serial)
  4. 21-ci ilin payızı (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  5. 50 (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Aktrisa (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  7. Aqşin Əlizadə (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  8. ANS AMBL. Dəqiq, vicdanlı, qərəzsiz! (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Aramızda qalsın (film, 2011-2013) (bədii serial)
  10. Avroviziyanın Azərbaycan ulduzları (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Azərbaycanda Qurban bayramı (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Baharın sorağında (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  13. Bəşəriyyətin beşiyi (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Biz birlikdə qalib gələcəyik (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Boş yerə təbil vurma (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Buta (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  17. Çapıqlı adam (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  18. Fırtınalar qoynunda keçəcək bir ömür. Fuad Səmədov (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  19. Xəzərdən Dunaya (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  20. İlahi məxluq (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  21. İlbizin evi (film, 2011) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  22. Kaman (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  23. Qala (film, 2011) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  24. Qədim yurdun daş kitabəsi (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  25. Qəlbi ilə çəkən rəssam (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Maestro. Özüm və zaman haqqında. Bəstəkar Xəyyam Mirzəzadə (film, 2011) (sənədli film)
  27. Mart hadisələri... və yaxud qara oyunlar (film, 2011) (üçseriyalı sənədli film) (Filmi izlə (1-ci seriya), Filmi izlə (2-ci seriya), Filmi izlə (3-cü seriya))
  28. Medo Hollandiyadadır (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  29. Mustafa Topçubaşov. Əsrin fonunda portret (film, 2011) (tammetrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  30. Şəbəkə (film, 2011) (qısametrajlı bədii film)
  31. Təmiz, natəmiz və biz (film, 2011) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  32. Tərsinə çevrilən dünya (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  33. Top həm düşər, həm qalxar (film, 2011) (sənədli film)
  34. Üfüqü ötənlər (film, 2011) (sənədli-bədii film)
  35. Vəkil hanı? (film, 2011) (tammetrajlı bədii film)
  36. Vəsiyyət (film, 2011) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  37. Yarımçıq gündəlik (film, 2011) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  38. Yol (film, 2011) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. 3 bacı (film, 2012-2014) (bədii serial)
  2. IX korpus (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  3. 16+ (film, 2012) (qısametrajlı bədii film)
  4. 50 ilin sahibi (film, 2012) (sənədli film)
  5. 54 gün mühasirədə (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  6. 416-nın yolu ilə (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  7. 4062-ci metr (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Abşeron incisi (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Ağ qan (film, 2012) (qısametrajlı bədii film)
  10. Ağabəyovlar (film, 2012-2014) (bədii serial)
  11. Ağın qardaşı (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Akademik Bünyadovun missiyası (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Alman yadigarları... (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Alnımızın Qarabağı. Amerikadan oxunanlar (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Amerika etüdləri. Vaşinqtondan görünən Azərbaycan (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Avroviziyanın billur ili (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Azərbaycan futbolunun əfsanələri. Anatoli Banişevski (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Azərbaycanın milli qəhrəmanları (film, 2012) (sənədli serial)
  19. Babam və mən (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Babanın nağılı (film, 2012) (tammetrajlı bədii film)
  21. Balaca ev (film, 2012) (cizgi filmi)
  22. Cənubda şimal küləyi (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  23. Cırtdan və Təpəgöz (film, 2012) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  24. Çölçü (film, 2012) (tammetrajlı bədii film)
  25. Daş plastikası (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  26. Doğma ocaq (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Dolu (film, 2012) (tammetrajlı bədii film)
  28. İşığa doğru (film, 2012) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  29. Maqomayev haqqında üç novella (film, 2012) (üçseriyalı sənədli film) (Filmi izlə (1-ci seriya), Filmi izlə (2-ci seriya), Filmi izlə (3-cü seriya))
  30. Mayak (film, 2012) (qısametrajlı bədii film)
  31. Nizami (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  32. Səmada şəkil (film, 2012) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  33. Sübhün səfiri (film, 2012) (tammetrajlı bədii film)
  34. Tabutçunun yelləncəyi (film, 2012) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  35. Unudulmuş partizan (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  36. Yaddaşın rəmzi (film, 2012) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  37. Yuva (film, 2012) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. 9x9 (film, 2013) (qısametrajlı bədii film)
  2. 37-ci ilin "Koroğlu"su (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Adına yaraşan ömür... (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  4. "Ağ-qara" gecələr (film, 2013) (tammetrajlı bədii film)
  5. Ağabacı Rzayeva. Notlarda yaşanan ömür... (film, 2013) (qısametrajlı sənədli-bədii film)
  6. Ağarza Quliyev. Kino tarixində imzası olan... (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Ailəmiz (film, 2013) (bədii serial)
  8. Aktyor ömrü (2013-2016) (sənədli serial)
  9. Alınmaz qalanın qəhrəmanları (film, 2013) (qısametrajlı sənədli-bədii film)
  10. Allahın adı ilə (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Almanax (film, 2013) (qısametrajlı bədii film)
  12. Alo, bu mənəm (film, 2013) (qısametrajlı bədii film)
  13. Ana üçün ağla (film, 2013) (qısametrajlı bədii film)
  14. Araz şairi (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Avroviziya eyforiyası (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Ayasofya sirləri (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Ayrıldıq ki, qovuşaq (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Ayrılıqdan o yana... (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Azadlıq döyüşü: Horadiz əməliyyatı (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Azərbaycan xalçaları (film, 2013) (sənədli serial)
  21. Azərbaycan kinosunun salnaməsi (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Azərbaycan – unudulmaz ölkə (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Azərbaycanfilm (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Çay bir aləm (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  25. Çövkən (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Dərvişin qeydləri (film, 2013) (tammetrajlı bədii film)
  27. Əriyən ada (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Qəlbin monoloqu (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  29. Qorxma, mən səninləyəm! 1919 (film, 2013) (tammetrajlı bədii film)
  30. Mahmud və Məryəm (film, 2013) (tammetrajlı bədii film)
  31. Sirli bənövşə (film, 2013) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  32. Sonuncu (film, 2013) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  33. Tarın sədaları. Mansurovlar (film, 2013) (tammetrajlı sənədli film)
  34. Üç tarix (film, 2013)(kinoalmanax) (Filmi izlə (Köhnə Bakı ölməyib), Filmi izlə (Yara), Treyleri izlə (Tanrıya məktub))

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. 3 bacı. Film haqqında film (film, 2014) (tammetrajlı sənədli film)
  2. 5+ (film, 2014-2015) (bədii serial)
  3. 9 il sizinlə (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  4. 12 (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  5. 12 əsr sonra (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  6. 20 il. Əsrin müqaviləsi (film, 2014) (tammetrajlı sənədli film)
  7. 31 mart soyqırımı (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  8. 72 km (film, 2014) (qısametrajlı bədii film)
  9. 92-ci ilin qarı (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  10. 258 №-li piyada döyüş maşınının ekipajı (film, 2014) (tammetrajlı sənədli film)
  11. Adım Ələsgərdir, Göyçə mahalım... (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Adi və qeyri-adi Səttar Bəhlulzadə (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Ağ kətanın sehri... Kamil Nəcəfzadə (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Ağrılı və qürurlu yaddaş, yaxud Azərbaycanın Ağ damı... (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Axınla aşağı (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)
  16. Axırıncı dayanacaq (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)
  17. Aləmdə səsim var mənim. Seyid Əzim Şirvani (film, 2014) (qısametrajlı sənədli-bədii film)
  18. Almanın günahı (film, 2014) (tammetrajlı sənədli film)
  19. Aşiqi sadiq (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Atəş və qar... (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Azər Rzazadə. Zirvəyə aparan yol (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Azərbaycan incəsənəti minilliklər boyunca (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Azərbaycan incəsənəti minillikləri... (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Azərbaycan müəllimi (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Azərbaycan pəhləvanları (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Azərbaycanın şəhadəti (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Bakı döyüşü (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Eliza (film, 2014) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  29. Gəlin birgə öyrənək. Rənglər (film, 2014) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  30. Gözümün işığı və ya qəribə heykəltəraş ömrü (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  31. Xəlvətdə qalmış müdrik (film, 2014) (sənədli film)
  32. Keçmişdən gələn zəng (film, 2014) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  33. Köhnə saat (film, 2014) (cizgi filmi) (Filmi izlə)
  34. Qafqazdan Appeninə (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  35. Qalib (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  36. Qisas almadan ölmə. Keçmişdən məktublar (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)
  37. Mən Bakını sevirəm (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  38. Mən evə qayıdıram (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)
  39. Məryəm (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  40. Nabat (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)
  41. Parisdən məktublar (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  42. "Rast". Niyazi (film, 2014) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Zəng (film, 2014) (tammetrajlı bədii film)

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 mətbuat konfransının tarixi (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  2. 4.1 şəhər motivləri (film, 2015) (kinoalmanax)
  3. 100 kağız (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  4. 2014 Azərbaycanda "sənaye ili" (film, 2015) (tammetrajlı sənədli film)
  5. Adı bükmə. Quba paxlavası (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Adil Babayev. Ata olsam belə, ata istərəm (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Akademik Əlisöhbət Sumbatzadə (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Alovlan, doğma məşəlim (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Altmış dörd xananın sirri (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Amerikanın səsi (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Arif Hüseynov. Taleyimin cizgiləri (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Artilleriya allahı (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Arzuların ardınca... (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  14. Avropanın "oğurlanması" (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Ay brilliant (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  16. Aysel (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  17. Azərbaycan mayakları (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Azərbaycan mənzərələri rəssamlarımızın əsərlərində (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Azərbaycan mətbəxi: Dadsonrası dad (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Azərbaycan miniatürəsi dünya muzeylərində (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Azərbaycanın milli qəhrəmanları (film, 2015) (sənədli serial)
  22. Aziya (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  23. Bağışla, gələ bilmədim (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  24. Bakı gecələri (film, 2015)(kinoalmanax)
  25. Bakı qalaları (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Bakı, mən səni sevirəm (film, 2015) (kinoalmanax)
  27. Beş dəqiqə (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  28. Bəhram Gur (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  29. Buludlar (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  30. Dərs (film, 2015)
  31. Dmitrov küçəsi 86 (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  32. Əli və Nino (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  33. Gəlin birgə öyrənək. Rəqəmlər (film, 2015) (cizgi filmi) (Filmi izlə (1-ci hissə), Filmi izlə (2-ci hissə))
  34. Görüş (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  35. Hədəf Bakıdır (film, 2015) (sənədli film)
  36. Həyət (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  37. Xəzər Atlantidası (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  38. İşıq yolu (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  39. Kədərim (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  40. Kənddə sonuncu yəhudi (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  41. Qatil (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  42. Qonşu qadın (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  43. Lotereya bileti (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  44. Mənim tanıdığım Vaqif (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  45. Polkovnik (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  46. Rəssam (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  47. Sarılar – Qarabağ atının izi ilə (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  48. Sevgi haqqında (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  49. Skripkaçı (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  50. Sübhdən başlanan həyat (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  51. Şanxay, Bakı (film, 2015) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  52. Təsadüf (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  53. Yarımçıq xatirələr (film, 2015) (tammetrajlı bədii film)
  54. Yeraltı keçid (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  55. Yuxarıda və aşağıda (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)
  56. Yüksəliş (film, 2015) (tammetrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  57. Zabit şərəfi (film, 2015) (qısametrajlı bədii film)

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. 2 ömür (film, 2016-2017) (bədii serial)
  2. 11 teldə simfoniya. Hacı Xanməmmədov (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  3. 20 yanvar rəssamlarımızın əsərlərində (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  4. 25 ilin akkordları (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  5. 28 iyun (film, 2016) (bədii serial)
  6. 40-cı paraleldə (film, 2016) (kinoalmanax)
  7. Ağ adam (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Ağaxan Abdullayev (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Ağıllılar və dəlillər (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Axırıncı yol (film, 2016) (tammetrajlı bədii film)
  11. Akkordlar... Tofiq Mirzəyev (film, 2016) (qısametrajlı sənədli-bədii film)
  12. Astara abidələri (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Ayaqqabı əməliyyatı (film, 2016) (qısametrajlı bədii film)
  14. Aydın Ziyadlı: Aydın və ziyalı (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Azadlığın təntənəsi (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Azərbaycan almanları (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Azərbaycan qadını (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Azərbaycanın folklor paytaxtı Qusar 2016 (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Azərbaycanın tarixi miniatürlərdə (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Bakı kəndləri. Bilgəh (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Batalyon (film, 2016) (tammetrajlı sənədli film)
  22. Əbədi ezamiyyət (film, 2016) (tammetrajlı sənədli film)
  23. Həddən artıq uyğunluq (film, 2016) (tammetrajlı bədii film)
  24. Hədiyyə (film, 2016) (qısametrajlı bədii film)
  25. Xeyirlə şərin rəqsi (film, 2016) (tammetrajlı bədii film)
  26. Xüsusi təyinatlı İbad (film, 2016) (tammetrajlı bədii film)
  27. İçəri şəhər (film, 2016) (tammetrajlı bədii film) (Treyleri izlə)
  28. Qara bağ (film, 2016) (qısametrajlı bədii film)
  29. Qırmızı bağ (film, 2016) (tammetrajlı bədii film)
  30. Melodiyanın sehri. Əyyub Quliyev (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  31. Onun atası (film, 2016) (qısametrajlı bədii film)
  32. Palata 106 (film, 2016) (bədii serial)
  33. Postskriptum (film, 2016) (qısametrajlı bədii film)
  34. Uçmaq istəyirəm (film, 2016) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. 21 sual (film, 2017) (tammetrajlı bədii film)
  2. Afaq Məlikova. Rəqs dünyam mənim (film, 2017) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ağanatiq (film, 2017) (tammetrajlı bədii film)
  4. Akademik Zemfira Səfərova (film, 2017) (tammetrajlı sənədli film)
  5. Ata ocağı (film, 2017) (bədii serial)
  6. Atadan oğula (film, 2017) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Azərbaycanın meliorasiya və suvarma kompleksi (film, 2017) (tammetrajlı sənədli film)
  8. Dəniz suyu içən it (film, 2017) (qısametrajlı bədiii film) (Treyleri izlə)
  9. İkinci güllə (film, 2017) (qısametrajlı bədii film) (Fraqmenti izlə)
  10. Kəklikotu (film, 2017) (tammetrajlı bədii film)
  11. Qürbətdə qalmış məzar (film, 2017) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  12. Nar bağı (film, 2017) (tammetrajlı bədii film)
  13. Üçüncü günün adamı (film, 2017) (tammetrajlı bədii film) (Treyleri izlə)

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Oyun (film, 2018) (bədii serial)
  2. Yoxdur belə söhbət (film, 2018) (tammetrajlı bədii film)

2019[redaktə | əsas redaktə]

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]