1970-ci illər Azərbaycan filmlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
1890-cı illər 1898
1900-cü illər 1900 1907 1908
1910-cu illər 1916 1917 1919
1920-ci illər 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-cu illər 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-cı illər 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-ci illər 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-cı illər 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-ci illər 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-ci illər 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-cı illər 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-ci illər 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-cu illər 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018




1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979

1970[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeron ritmləri (film, 1970) (tammetrajlı musiqili-bədii televiziya filmi)
  2. Axtarış həvəsi (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  3. Appassionata (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Aslan və iki öküz (film, 1970) (cizgi filmi)
  5. Ayı və siçan (film, 1970) (cizgi filmi)
  6. Azərbaycan, Azərbaycan (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Azərbaycan incəsənəti (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Azərbaycanın faunası (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycanın florası (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bakı haqqında 10 dəqiqə (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Beyləqan əcdadlarımızın torpağıdır (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  12. Biz gələcəyin dərziləriyik (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Bizim 29-cu ordenli (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Bizim 416 (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Cücələrim (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  16. Çörək (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Əgər bütün dünyanın oğlanları... (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  18. Əks-səda (film, 1970) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  19. Fitnə (film, 1970) (cizgi filmi)
  20. Foto "Fantaziya" (film, 1970) (qısametrajlı bədii film)
  21. General (film, 1970) (qısametrajlı film-tamaşa) (AzTV)
  22. General Aslanov (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Güləş (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  24. Xəzərin qonaqları (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  25. Xəzinə (film, 1970) (qısametrajlı bədii film)
  26. Qardaşlaşmış şəhərlər (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Qurultaydan qurultaya (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Lenin bizimlədir (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Mexanizatorlar ailəsi (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  30. Mən Bakı fəhləsiyəm (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. Mənim Xəzərim (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Neftçi Qurban (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Nəsrimizin ağsaqqalı (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Nizami simfoniyası (film, 1970) (sənədli film-Konsert) (AzTV)
  35. O qızı tapın (film, 1970) (tammetrajlı bədii film)
  36. Oxuyur Şövkət Ələkbərova (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film-Konsert) (TV)
  37. Polşada Azərbaycan günləri (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Sevil (film, 1970) (tammetrajlı bədii film)
  39. Sevil Qazıyeva (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Sevinc sarayı (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Səhhət (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  42. Sovet Azərbaycanının 50 illiyi (film, 1970) (tammetrajlı sənədli film)
  43. Sovet Azərbaycanının yarım əsrlik salnaməsi (film, 1970) (çoxseriyalı sənədli film) (TV)
  44. Suriyada (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Şərqdə birinci (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Texniki vasitələr kompleksində (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Toyda görüş (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  48. Ürəkdən-ürəyə (film, 1970) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Yeddi oğul istərəm... (film, 1970) (tammetrajlı bədii film)

1971[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağır şkaf (film, 1971) (qısametrajlı bədii film)
  2. Axırıncı aşırım (film, 1971) (tammetrajlı bədii film)
  3. Araz üzərində işıq (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  4. ATU və ya pa ATU nnan (film, 1971) (qısametrajlı sənədli süjet - Mozalan № 4)
  5. Azərbaycan kino sənəti (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Azərbaycan miniatürləri (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Azərbaycan SSR (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Azərbaycanın çayları və gölləri (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bakı arxipelaqı (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  10. Bizim sərhədçilər (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  11. Çalır Bəhram Mansurov (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  12. Çiçək yağışı (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Çoban (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  14. Dağlarda ada (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Dəmir ağac (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  16. Dirçəldilmiş torpaq (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Dostluq telləri (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Ədalət (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  19. Əli Bayramlı (film, 1971)(I) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Əli Bayramlı (film, 1971)(II) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  21. Ən vacib müsahibə (film, 1971) (tammetrajlı bədii film)
  22. Fəhlə Gülbala Əliyev (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Gecə söhbəti (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Gün keçdi (film, 1971) (tammetrajlı bədii film)
  25. Günəş ardınca, sağlamlıq ardınca (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  26. Həyat romansı (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  27. Xəzər oğlu (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  28. İgidliyin əbədidir sənin (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Kəndimizin qəhrəmanı (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Konsert proqramı (film, 1971) (I) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. Konsert proqramı (film, 1971) (II) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  32. Qırmızı qələm (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  33. Quraqlıq (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Qurultaydan qurultaya (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  35. Lahıc dağlarında əks-səda (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  36. Leyla və onun dostları (film, 1971) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  37. Memar (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Mən peşə məktəbinin məzunuyam (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  39. Mənim həyatım (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  40. Mingəçevir (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  41. Nadir metalların ərintisi (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  42. Nəsimi (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Oxuyur Müslüm Maqomayev (film, 1971) (tammetrajlı musiqili film)
  44. Sevilin bacıları (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  45. Sofiya-Bakı (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  46. Sumqayıt (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Tərbiyəçi (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Torpaq patriarxları (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  49. Tülkü həccə gedir (film, 1971) (cizgi filmi)
  50. Ulduzlar sönmür (film, 1971) (tammetrajlı bədii film)
  51. Veteran neftçi (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  52. Yazıçının bir günü (film, 1971) (qısametrajlı sənədli film)

1972[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Ağ qızıl" ustası (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Arzu (film, 1972) (qısametrajlı bədii süjet - Mozalan № 8)
  3. Aşıq Ələsgər (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Azərbaycan ipəyi (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azərbaycan məktəbi yüksəlişdə (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Bakı-Neapol qardaşdırlar (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Balerinanın yaranması (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Biz şmidçilərik (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bizim katib (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bizim layiqli ardıcıllarımız (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Çaqqal oğlu çaqqal (film, 1972) (cizgi filmi)
  12. Çempionlar məktəbi (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  13. Çobanbayatı (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Dostluq bayramı (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Gəncə çörəyi (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  16. Gilas ağacı (film, 1972) (qısametrajlı bədii film)
  17. Gülüstan bayatı-şiraz (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  18. Həyat bizi sınayır (film, 1972) (tammetrajlı bədii film)
  19. Həyat, sən kiminsən? (film, 1972) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  20. Xatirələr sahili (film, 1972) (tammetrajlı bədii film)
  21. İlham (film, 1972) (cizgi filmi) (TV)
  22. İntibah (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Kəpəz (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  24. Qeyri-münbit torpaqlarda pambıq bitkisi (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Qızıl qaz (film, 1972) (tammetrajlı bədii film)
  26. Qocaman Xəzərin gəncliyi (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Leypsiq yarmarkasında (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Mikayıl Abdullayev (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Mirzə Fətəli Axundov (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Muğan qızı (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Nağılvari naxışlar (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  32. Nəriman Nərimanov (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  33. O, Lenini görmüşdür (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  34. Odla təmasda (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Odlar yurdunun qızları (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  36. Ömrün səhifələri (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Parlaq tale (film, 1972) (sənədli film)
  38. Respublikam haqqında həqiqət (film, 1972) (tammetrajlı sənədli film)
  39. Skripkanın sərgüzəşti (film, 1972) (tammetrajlı bədii film)
  40. Sovet Azərbaycanı (film, 1972) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  41. Suvenir (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Usta Aslan (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Ürək dostluğu (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Var olun, qızlar... (film, 1972) (tammetrajlı bədii film)
  45. Yaxşı ad uğrunda (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Yenidən səfərə (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  47. Zaqatala (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Zaqatalanın qızıl gülləri (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  49. Zaman haqqında, özüm haqqında (film, 1972) (tammetrajlı sənədli film)
  50. Zirvə buludu (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  51. Zuqulbaya gəlin (film, 1972) (qısametrajlı sənədli film) (TV)

1973[redaktə | əsas redaktə]

  1. At familiyası (film, 1973) (televiziya tamaşası)
  2. Azərbaycan energetikləri (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  3. Azərbaycan Pedaqoji İnstitutu-50 (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Azərbaycan SSR (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Bakı-Çələkən (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  6. Bakı qalası (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Birlik günü (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Bizim küçənin oğlanları (film, 1973) (tammetrajlı bədii film)
  9. Bulud niyə ağlayır? (film, 1973) (cizgi filmi)
  10. Cəfər Cabbarlı. Səhnə əsərləri (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Cırtdanın yeni sərgüzəşti (film, 1973) (cizgi filmi)
  12. Dağlarda işıq (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Daşkəsən (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Dəniz cəsurları sevir (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Dənizə çıxmaq qorxuludur (film, 1973) (qısametrajlı bədii film)
  16. Dostluqdan yaranmış (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Etibarlı əllər (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Göyçək Fatma (film, 1973) (cizgi filmi) (TV)
  19. Günəşlə dolu dünya (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  20. Həmid Sultanov (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  21. İlk traktorçu haqqında hekayə (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  22. İmadəddin Nəsimi (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Qubanın ağ alması (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  24. Mahnı qanadlarında (film, 1973) (tammetrajlı musiqili film)
  25. Məndə sığar iki cahan... (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Muğan qəhrəmanı (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  27. Musaküçə kəndinin sakinləri (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Mücrü (film, 1973) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  29. "Nabran" Hərbi-İdman Düşərgəsində (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Naxışların yaddaşı (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Nəsimi (film, 1973) (tammetrajlı bədii film)
  32. Ömrün ilk saatı (film, 1973) (tammetrajlı bədii film)
  33. Sağ ol, müəllim! (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  34. Səmt küləyi (film, 1973) (tammetrajlı bədii film)
  35. Sürəyya (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Şamaxı rəsədxanası (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  37. Şamama (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Şəhərin estetikası (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Şuşa (film, 1973) (sənədli film)
  40. Todor Jivkov Bakıda (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Torpağın eroziyadan qorunması (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Ülviyyənin mahnıları (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  43. Yunanlar (film, 1973) (qısametrajlı sənədli film)

1974[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1001-ci qastrol (film, 1974) (tammetrajlı bədii film)
  2. Adi reys (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ağasadıq Gəraybəyli (film, 1974) (qısametrajlı bədii-sənədli film)
  4. Axırıncı maqın sonu (film, 1974) (qısametrajlı bədii süjet - Mozalan № 17)
  5. Aktrisanın təbəssümü (film, 1974) (tammetrajlı bədii film) (TV)
  6. Aldanmış kəvakib (film, 1974) (televiziya tamaşası)
  7. Avtomobildən qorun (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  8. "Azərbaycan Elmi-Texniki İnformasiya İnstitutu-74" sistemi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycan qadını (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Azərbaycan peşə-texniki təhsil günü Moskvada (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Badamlı (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  12. Bahar günəşi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Bakıda küləklər əsir (film, 1974) (tammetrajlı bədii film)
  14. Bakının qonağı-VII Ümumittifaq Kinofestivalı (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Böyük tamaşa (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Burada başlanmışdır (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Buraxılışa hazırdır (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  18. Ceyrançöl (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Cəsurlar kəndi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  20. Çarvadarların izi ilə (film, 1974) (tammetrajlı bədii film)
  21. Dostluğun təntənəsi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Dostluq himni (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Dostluq yolu ilə (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Döyüş şöhrətli varislər (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  25. Əllər və rənglər (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  26. Həmişə axtarışda (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  27. Xalq istedadları (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  28. Xəzərin polad adaları (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Xınalıq etüdləri (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  30. Xosrov və Lida Abdullayevlər (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. İliç buxtası (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  32. İsmayıl Osmanlı (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  33. İşıqlı yol (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Qanadlara yiyələnərək... (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  35. Qatır Məmməd (film, 1974) (tammetrajlı bədii film)
  36. Qeyri-adi ov (film, 1974) (qısametrajlı bədii film)
  37. Qədim diyarın gəncliyi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Qız, oğlan və şir (film, 1974) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  39. Müqəddəs borc (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Neft və qaz çıxarılan rayonlarda qəza-xilasedici və bərpa işləri (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Oktyabrın qələbə addımı ilə (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Onun adı Serafino idi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Ömrün səhifələri (film, 1974) (kinoalmanax)
  44. Pambıq sovkası ilə mübarizə (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Payız melodiyaları (film, 1974) (tammetrajlı sənədli film) (TV)
  46. Peşə-Texniki Təhsil Sistemi Şagirdlərinin Texniki Yaradıcılıq Sərgisi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Peşimançılıq (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Pıspısa xanım və Siçan bəy (film, 1974) (cizgi filmi)
  49. Rza Təhmasib (film, 1974)) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  50. Sekundantlar, rinq arxasına! (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  51. Səadət naminə (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  52. Səhnə veteranı (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  53. Sənət yollarında (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  54. Sizin poçt indeksiniz (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  55. Şahzadə-qara qızıl (film, 1974) (cizgi filmi)
  56. Şənlik bizə yaraşır (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  57. Şərəfli yol (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  58. Torpağın rəngi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  59. Uzunömürlü ağaclar (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  60. Üç hekayə (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  61. Üç monoloq (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  62. Üzümlüklərin salınması və becərilməsi (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film)
  63. Yeddinci horizont (film, 1974) (qısametrajlı sənədli film) (TV)

1975[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abşeronun istirahət ocaqları (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  2. Alma almaya bənzər (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  3. Astara (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  4. Azərbaycan mənzərələri (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azərbaycan poliqrafiyası respublikanın 50 illiyinə (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Azərbaycanda sovet ədəbiyyatı günləri (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Bakı komissarı Məşədi Əzizbəyov (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Bakı kondisionerləri (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bir alaydan olanlar (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  10. Bir damla qan (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Biz bu xatirəyə sadiqik (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Çətin yol (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Danışan məktub (film, 1975) (qısametrajlı bədii film) (Filmi izlə)
  14. Daş saat (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Dədə Qorqud (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  16. Dörd bazar günü (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  17. EKSPO-75 (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Elmi mərkəz (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  19. Əbədi qardaşlıq (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Əbədilik yolu ilə (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  21. Əgər bir yerdəyiksə (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  22. Fəhlə vüqarı (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Firəngiz (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  24. Fransa qəhrəmanı (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Gəmilər tarlaya çıxır (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Güllər və adamlar (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Günlərin bir günündə... (film, 1975) (cizgi filmi)
  28. Xəzər Atlantidası (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  29. İki Xəzər (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  30. İş növbəsi (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  31. Qeyri-adi dəniz (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  32. Qəhrəmanların izi ilə (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Qızıl balıqlar (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Maestro Niyazi (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Mən fəhləyəm (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Mənim iki beşilliyim (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Mənim sevimli oyunum (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Nabran (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Naxçıvan-50 (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Neft Daşlarının 25 illiyi (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  41. Onlar Bakıda dost olublar (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Pambıqçının vüqarı (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  43. Pəhləvanlar (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  44. Polad ada (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  45. Polad dirəklər üzərində şəhər (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  46. Rəşid Behbudov (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  47. Səmaya yönəldilmiş (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  48. Səni tərənnüm edirəm, Vətən! (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  49. Sərsəng (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  50. Sibir sınaqları (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  51. Sumqayıt (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  52. Şanlı partizan (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  53. Şəhər yatanda (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  54. Şəki heyvandarları (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  55. Şəki heyvandarlıq kompleksi (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  56. Torpağa məhəbbətlə (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  57. Tütək səsi (film, 1975) (tammetrajlı bədii film)
  58. Uğurlu yol! (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  59. Üzüm tənəyinin xəstəlikləri (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  60. Yaşıl boyunbağı (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  61. Yeraltı əhvalat (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  62. Yüksək etimad (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film)
  63. Zaqatala qızıl gülü (film, 1975) (qısametrajlı sənədli film) (TV)

1976[redaktə | əsas redaktə]

  1. Alıcının sərgüzəşti (film, 1976) (qısametrajlı bədii süjet - Mozalan № 31)
  2. Azərbaycan elləri (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  3. Azərbaycan kinosunun 60 illiyi (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Azərbaycan məktəbində rus dili (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azərbaycan tütünü (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  6. "Azərbaycan"da dəniz səyahəti (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  7. Azərbaycanın memarlıq abidələri (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Balabas cins qoyunları (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Beləliklə, biz başlayırıq (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bəstəkar Müslüm Maqomayev (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Bizi dağlarda axtarın (film, 1976) (qısametrajlı bədii film) (TV)
  12. Bizim müasir qadınlar (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  13. Çempionların hamisi (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  14. Çətirimiz buludlardır (film, 1976) (tammetrajlı bədii film)
  15. "DAM"da bir gün (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Daşlar danışanda (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Dərviş Parisi partladır (film, 1976) (tammetrajlı bədii film)
  18. Dınqıl, sazım, dınqıl (film, 1976) (cizgi filmi)
  19. Dünyaya insan gəlir (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Əcəmi Naxçıvani (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Günlərin bir günü... (film, 1976) (kinoalmanax)
  22. Həmrəylik günü (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Xoşbəxtlik qayğıları (film, 1976) (tammetrajlı bədii film)
  24. Kirov Azərbaycanda (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  25. Körpülər (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Qələbənin yolları (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Mezozoy əhvalatı (film, 1976) (tammetrajlı bədii film)
  28. Mən sərhədçiyəm (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Min bir xəzinə (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  30. Muğam (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. Müslüm Maqomayev (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Neftayırmanın yeni kompleksi fəaliyyətdədir (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Nə yaxşı ki, dünyada Səməd Vurğun var (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Nəhəngin ilk addımları (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  35. Nizami Gəncəvi (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Odlu burulğanın ram edilməsi (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Ömür-gün sevdası (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Özfəaliyyət Yaradıcılığı Festivalı (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Pəncə... Qulaq... Palaz... Tikan... (film, 1976) (cizgi filmi)
  40. Pioner və Məktəblilərin II Respublika Mahnı və Rəqs Bayramı (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Səhhət (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  42. Səməd Vurğun (film, 1976) (sənədli film)
  43. Süleyman Rüstəm (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Şah və xidmətçi (film, 1976) (cizgi filmi)
  45. Tələbə avtoqrafları (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Torpağın sahibi (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  47. Ustalar-qızıl əllər (film, 1976) (cizgi filmi) (TV)
  48. Üç qardaş (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Ürək... Ürək... (film, 1976) (tammetrajlı bədii film)
  50. Üzeyir Hacıbəyov (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  51. Yaxşıların ən yaxşısı (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film)
  52. Yeni sort 3038 istehsalata (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  53. Zəfəran (film, 1976) (qısametrajlı sənədli film) (TV)

1977[redaktə | əsas redaktə]

  1. 60 il keşikdə (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  2. 1990-cı ilin adamı (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Ad günü (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  4. Arxadan vurulan zərbə (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  5. Arzunu yarat (film, 1977) (cizgi filmi)
  6. Azərbaycan ipəyi (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  7. Azərbaycan kauçuku (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  8. Azərbaycan pambığının yetişdirilməsi texnologiyası (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bakı Sovet Azərbaycanının paytaxtıdır (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bədbəxtliyin astanasında (film, 1977) (qısametrajlı bədii film)
  11. Cənub buxtası (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  12. Dağlıq Qarabağ (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  13. Daş (film, 1977) (cizgi filmi)
  14. Daşın poeziyası (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  15. De ki, məni sevirsən! (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  16. Dostların görüşü (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Dostluq səfəri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  18. Forelin məskunlaşdığı yer (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  19. Gənc astronomlar (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  20. Xəzər-problemə nəzər (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  21. Xoruz (film, 1977) (cizgi filmi)
  22. Kirovabad (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  23. Kirpi balası və alma (film, 1977) (cizgi filmi)
  24. Kommunist haqqında poema (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  25. Qarabağ bülbülləri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Qazmada elektrotexnika kompleksləri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Qərib cinlər diyarında (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  28. Leninin adı ilə (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Limançıların briqadası (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  30. Mayılovlar ailəsi (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  31. Mənim ağ tarlam (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  32. Neft laylarına istilik üsullarının təsiri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Oktyabrın dalğaları (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  34. Oktyabrın şəfəqləndirdiyi yol (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Ovçu, vurma məni (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  36. Sevinc buxtası (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  37. Sovet Azərbaycanı (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  38. Startlar (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  39. Şəfa nöqtələri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  40. Şəki (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  41. Şir evdən getdi (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  42. Şirvan qoruğu (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Toplan və kölgəsi (film, 1977) (cizgi filmi)
  44. Turançay vadisində (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film) (TV)
  45. Uzunömürlülər (film, 1977) (sənədli film)
  46. Üzü küləyə (film, 1977) (tammetrajlı bədii film)
  47. Vulkana doğru (film, 1977) (üçseriyalı bədii film)
  48. Yay günləri (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Zamanın əsas yolu (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)
  50. Zavodun yeni günü (film, 1977) (qısametrajlı sənədli film)

1978[redaktə | əsas redaktə]

  1. Akt və fakt (film, 1978) (qısametrajlı sənədli süjet - Mozalan № 41)
  2. Ali neft, qaz və neft-kimya təhsili (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  3. Araşdırın (film, 1978) (qısametrajlı bədii film)
  4. Arvadım mənim, uşaqlarım mənim (film, 1978) (kinoalmanax; qısametrajlı bədii film)
  5. Atasının vəkili (film, 1978) (televiziya tamaşası)
  6. Atayevlər ailəsi (film, 1978) (tammetrajlı televiziya tamaşası)
  7. Azərbaycan-77 (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Azərbaycan narı (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Azərbaycan SSR (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Azərbaycanın odla mübarizə aparanları (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  11. Bağçada rahat yer (film, 1978) (qısametrajlı bədii film)
  12. Baharla birgə (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Bayquş gələndə... (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)
  14. Bir ailəlik bağ evi (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)
  15. Dantenin yubileyi (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)
  16. Dissonans (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Evin kişisi (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)https://www.youtube.com/watch?v=HdM1mv3MBf0
  18. Əfsanəvi qüvvə (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Əhalinin siyahıya alınması (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  20. Həyatımızın himni (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Xuraman (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  22. İçəri şəhər (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  23. İnsana qayğı (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Komissarın ürəyi (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Qanadlı sehirbazlar (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Qara Qarayev-60 (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Qardaşlaşmış... (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Qayınana (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)
  29. Qaz-kondensat tədqiqat yataqları üçün avadanlıq (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  30. Qız qalası əfsanəsi (film, 1978) (cizgi filmi)
  31. Mikayıl Müşfiq (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  32. Möcüzələr adası (film, 1978) (cizgi filmi)
  33. Muğanda bir kənd var (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  34. Od əsgərləri (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  35. Od içində (film, 1978) (tammetrajlı bədii film)
  36. Səmaya pilləkən (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Sənə sevinc bağışlayım (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Sirk mənim həyatımdır (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Sonrakı peşmançılıq (film, 1978) (cizgi filmi)
  40. Şəhərlərin dostluğu (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  41. Şuşa (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  42. Taxıl istehsalının ehtiyat mənbələri (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Toy (film, 1978) (qısametrajlı bədii film)
  44. Ukraynada Azərbaycan mədəniyyəti günləri (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Üç eskiz (film, 1978) (qısametrajlı bədii-sənədli film) (AzTV)
  46. Vahid bayraq altında (film, 1978) (qısametrajlı sənədli film)

1979[redaktə | əsas redaktə]

  1. 777 №-li sexdə (film, 1979) (qısametrajlı bədii süjet - Mozalan № 47)
  2. Alov (film, 1979) (tammetrajlı televiziya tamaşası)
  3. Azərbaycan iri addımlarla addımlayır (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  4. Azərbaycan müəllimlərinin VI qurultayı (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  5. Azərbaycanın palçıq vulkanları (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  6. Babək (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  7. Bakı. Portretə yeni ştrixlər (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  8. Bakının işıqları (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  9. Bəstəkar Qara Qarayev. Opus-78 (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  10. Bir az da Bahar bayramı (film, 1979) (qısametrajlı bədii film) (AzTV)
  11. Bizi bağışlayın (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  12. Bizim günlərin mahnıları (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  13. Bizim qayğılarımız (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  14. Boru xətlərində yeni texnika (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  15. Bu torpağın nemətləri (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  16. Çovqan oyunu (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  17. Diplom işi (film, 1979) (qısametrajlı bədii film)
  18. Dostların gözü ilə (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  19. Dvorjakın melodiyası (film, 1979) (qısametrajlı bədii film)
  20. Ən dərin quyuların qazılmasında BU-6500 qurğusundan istifadə olunması (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  21. Fəhlə dialoqu (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  22. Fəhlə həyatının başlanğıcı (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  23. Futbol, futbol... (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  24. Gənclərin 50 yaşlı teatrı (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  25. Gətirilmə mal-qaradan yüksək məhsuldarlığın alınması (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  26. Həyatın mənası (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  27. Xalq nəğməkarı (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  28. Xəzərin sərt kilometrləri (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  29. Xoşbəxt ailə (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film) (Filmi izlə)
  30. İnsanlar, atlar, təkərlər (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  31. İstintaq (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  32. Kamillik (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  33. Qəribə adam (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  34. Qızılağac (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  35. L. İ. Brejnev Bakıda (film, 1979) (tammetrajlı sənədli film)
  36. Lahıc (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  37. Metanolla iş (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  38. Məhsul yığımının yeni üsulu (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  39. Mən mahnı qoşuram (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  40. Pərilərə inanmayın (film, 1979) (qısametrajlı bədii film)
  41. Sehrlənmiş küpə (film, 1979) (cizgi filmi)
  42. Sənin həyat mövqeyin (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  43. Sirlər xəzinəsi (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  44. Solmaz bir bahar kimi (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  45. Söz əsrlərlə yaşayır (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  46. Sumqayıt (film, 1979) (sənədli film)
  47. Toral və Zəri (film, 1979) (cizgi filmi)
  48. Uçurum üzərində cığır (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  49. Yarımçıq qalmış mahnı (film, 1979) (tammetrajlı bədii film)
  50. Yaşıl möcüzə (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)
  51. Yayın bir günündə (film, 1979) (cizgi filmi)
  52. Yoldaş Alyoşa (film, 1979) (qısametrajlı sənədli film)