Azərbaycan-Bolqarıstan futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 26.07.2000 Varna YO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:1
  2. 20.02.2002 Sofiya YO Bolqarıstan – Azərbaycan 3:0
  3. 17.11.2004 Bakı YO Azərbaycan – Bolqarıstan 0:0
  4. 09.09.2014 Bakı AÇSO Azərbaycan – Bolqarıstan 1:2
  5. 13.10.2015 Sofiya AÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:0

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 14.08.2013 Loveç, Bolqarıstan YO Bolqarıstan – Azərbaycan 3:1

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 23.10.2018 Sofiya YO Bolqarıstan – Azərbaycan 0:0
  2. 25.10.2018 Sofiya YO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 22.09.2008 Qrudzendz, Polşa AÇSO Bolqarı – Azərbaycan 1:3
  2. 19.05.2012 Kişinyov, Bolqarıstan BT Bolqarıstan – Azərbaycan 1:3
  3. 24.10.2012 Sliven, Bolqarıstan AÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 4:1
  4. 06.01.2016 Sankt-Peterburq BT Azərbaycan – Bolqarıstan 2:0
  5. 16.10.2017 Qorna-Oryaxovitsa, Bolqarıstan AÇSO Azərbaycan - Bolqarıstan 2:1

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 17.07.1996 Bakı, Azərbaycan UEFA Kub. Neftçi – Lokomotiv Sofiya 2:1
  2. 24.07.1996 Sofiya, Bolqarı UEFA Kub. Lokomotiv Sofiya – Neftçi 6:0
  3. 22.07.2009 Sofiya, Bolqarıstan YO Pirin – İnter Bakı 0:2
  4. 23.07.2009 Sofiya, Bolqarıstan YO ÇSKA Sofiya – İnter Bakı 1:1
  5. 28.07.2009 Bakı, Azərbaycan UEFA ÇL Bakı – Levski Sofiya 0:0
  6. 05.08.2009 Sofiya, Bolqarıstan UEFA ÇL Levski Sofiya – Bakı 2:0
  7. 27.06.2010 Sofiya, Bolqarıstan YO ÇSKA Sofiya – İnter Bakı 0:1
  8. 25.01.2015 Antalya, Türkiyə YO Qarabağ – Levski Sofiya 0:3
  9. 22.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Zirə – Lokomotiv Qorna 0:1
  10. 18.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO ÇSKA Sofiya – Qəbələ 2:0 (1 taym)
  11. 22.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO Lüdoqorets - Qəbələ 2:0
  12. 24.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO ÇSKA Sofiya – Qarabağ 5:2
  13. 25.01.2018 Antalya, Türkiyə, YO, Neftçi - Slaviya 0:1
  14. 27.01.2018 Antalya, Türkiyə, YO, Xəzər - Verea -:-
  15. 29.01.2018 Antalya, Türkiyə, YO, Səbail - Lokomotiv Plovdiv 1:3
  16. 23.06.2018 Avstriya, YO, Qarabağ - Lüdoqorets 1:1
  17. 26.01.2019 Antalya, Türkiyə, YO, Neftçi - Beroe 4:0
  18. 21.06.2019 Bransko, Bolqarıstan YO Lokomotiv Plovdiv - Səbail 1:0
  19. 22.06.2019 Avstriya YO Lüdoqorets - Qarabağ 2:0
  20. 25.06.2019 Bransko, Bolqarıstan YO Beroe - Səbail 4:0

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 23.11.2006 Rumıniya AÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 3:0

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.08.2013 Bolqarıstan YO Bolqarıstan – Azərbaycan 1:1
  2. 19.08.2013 Bolqarıstan YO Bolqarıstan – Azərbaycan 1:2
  3. 23.05.2018 Bansko, Bolqarıstan YO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:1
  4. 25.05.2018 Bansko, Bolqarıstan YO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 10.07.2012 Qəbələ YO Azərbaycan – Bolqarıstan 1:0
  2. 12.07.2012 Qəbələ YO Azərbaycan – Bolqarıstan 4:2
  3. 31.07.2015 Kişinyov, Moldova BT Bolqarıstan – Azərbaycan 0:4

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Çimərlik futbolu[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.08.2014 Torredembarra, İspaniya Avroliqa 2014 Azərbaycan - Bolqarıstan 7:2
  2. 08.09.2014 Jesolo, İtaliya DÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:3
  3. 12.08.2016 Şiofok, Macarıstan AÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 2:7
  4. 06.09.2016 Ezolo, İtaliya DÇSO Bolqarıstan – Azərbaycan 1:4