Azərbaycan-Macarıstan futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 10.11.1996 Bakı DÇ Azərbaycan – Macarıstan 0:3
  2. 10.09.1997 Budapeşt DÇ Macarıstan – Azərbaycan 3:1
  3. 10.10.1998 Bakı AÇ Azərbaycan – Macarıstan 0:4
  4. 08.09.1999 Budapeşt AÇ Macarıstan – Azərbaycan 3:0
  5. 08.06.2019 Bakı AÇSO Azərbaycan – Macarıstan 1:3
  6. 13.10.2019 Budapeşt AÇSO Macarıstan – Azərbaycan -:-

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 09.10.1998 Sumqayıt AÇ Azərbaycan – Macarıstan 2:1
  2. 07.09.1999 Budapeşt AÇ Macarıstan – Azərbaycan 4:1
  3. 08.06.2018 Bakı YO Azərbaycan – Macarıstan 3:3

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 29.10.2006 Famaqusta, Kipr AÇSO Macarıstan – Azərbaycan 5:0
  2. 22.10.2008 Nyiredxaza, Macarıstan AÇSO Macarıstan – Azərbaycan 1:0
  3. 10.11.2014 Dunauyvaroş, Macarıstan AÇSO Macarıstan – Azərbaycan 1:1
  4. 07.05.2018 Slovakiya BT Azərbaycan – Macarıstan 0:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 25.07.2013 Zaltsburq, Avstriya, YO, Zalazgerseq - Qəbələ 0:3
  2. 27.07.2013 Tirol, Avstriya, YO, Zalazgerseq - Simurq 0:1
  3. 25.01.2015 Antalya, Türkiyə, YO, Qəbələ - Xaladaş 2:0
  4. 20.06.2015 Avstriya, YO, MTK Budapeşt - Neftçi 3:0
  5. 20.01.2016 Antalya, Türkiyə, YO, Diosqior - Qarabağ 0:4
  6. 14.07.2016 Budapeşt, Macarıstan, UEFA AL, MTK Budapeşt - Qəbələ 1:2
  7. 21.07.2016 Bakı, Azərbaycan, UEFA AL, Qəbələ - MTK Budapeşt 2:0
  8. 26.10.2016 Kişvarda, Macarıstan UEFA RK İst Ricn Selekşn - Şərur 6:0
  9. 26.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Səbail – Szeged 2:1
  10. 03.02.2018 Antalya, Türkiyə YO Zirə – Xaladaş 1:2
  11. 12.07.2018 Bakı, Azərbaycan, UEFA AL, Neftçi - Uypeşt 3:1
  12. 19.07.2018 Budapeşt, Macarıstan, UEFA AL, Uypeşt - Neftçi 4:0
  13. 16.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Qarabağ - Uypeşt 0:1
  14. 16.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Səbail - Akvital 3:2
  15. 19.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Sabah – MTK Budapeşt 3:1
  16. 22.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Zirə – Pakş 1:0
  17. 26.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Qəbələ – MTK Budapeşt 3:2

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 25.03.2014 Soçi, Rusiya BT Macarıstan - Azərbaycan 2:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 13.10.2014 Bük, Macarıstan AÇSO Macarıstan - Azərbaycan 3:1
  2. 23.02.2016 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan - Macarıstan 0:3
  3. 25.02.2016 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan - Macarıstan 0:1
  4. 10.10.2016 Macarıstan AÇSO Macarıstan - Azərbaycan 3:0

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Futzal[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 19.01.2010 Budapeşt AÇ Macarıstan – Azərbaycan 1:3
  2. 11.04.2017 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan - Macarıstan 6:1

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 08.09.2012 Dyor, Macarıstan UK Dyor Eto – Araz Naxçıvan 5:5
  2. 22.11.2013 Almada, Portuqaliya UK(e.r.) Dyor Eto – Araz Naxçıvan 0:5

Çimərlik futbolu[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.06.2013 Terracina, İtaliya Avroliqa 2013 Macarıstan – Azərbaycan 4:4 p- 1:0
  2. 31.08.2014 Bakı, Azərbaycan AK Azərbaycan – Macarıstan 3:3 p- 1:2
  3. 12.09.2014 Jesolo DÇSO Macarıstan – Azərbaycan 3:4
  4. 15.01.2015 Dubay YO Macarıstan – Azərbaycan 2:5
  5. 17.01.2015 Dubay YO Macarıstan – Azərbaycan 1:3
  6. 28.06.2015 Bakı, Azərbaycan AO Azərbaycan – Macarıstan 2-3
  7. 23.08.2015 Pyarnu, Estoniya AL Azərbaycan – Macarıstan 2:4
  8. 14.08.2016 Şiofok, Macarıstan AÇSO Macarıstan – Azərbaycan 0:3
  9. 28.08.2016 Kataniya, İtaliya AÇSO Macarıstan – Azərbaycan 5:5 pen. 3:4
  10. 04.09.2016 Ezolo, İtaliya DÇSO Macarıstan – Azərbaycan 3:7
  11. 06.04.2018 Haykou, Çin BT Azərbaycan – Macarıstan 7:3