Azərbaycan-İsrail futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.11.1994 Trabzon AÇSO Azərbaycan – İsrail 0:2
  2. 11.10.1995 Təl-Əviv AÇSO İsrail – Azərbaycan 2:0
  3. 18.02.2004 Ramat–Qann YO İsrail – Azərbaycan 6:0
  4. 07.09.2012 Bakı DÇSO Azərbaycan - İsrail 1:1
  5. 07.09.2013 Ramat–Qann DÇSO İsrail – Azərbaycan 1:1

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 15.11.1994 Trabzon AÇSO Azərbaycan – İsrail 1:2
  2. 10.10.1995 Təl-Əviv AÇSO İsrail – Azərbaycan 4:0
  3. 08.09.2013 Netanya AÇSO İsrail – Azərbaycan 7:2
  4. 31.08.2017 Əkka AÇSO İsrail – Azərbaycan 3:1
  5. 06.09.2018 Bakı AÇSO Azərbaycan – İsrail 1:1

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 03.10.2002 Almaniya AÇSO İsrail - Azərbaycan 4:0
  2. 09.10.2009 Nes-Siona, İsrail AÇSO İsrail - Azərbaycan 0:3
  3. 14.11.2018 Tbilisi, Gürcüstan AÇSO Azərbaycan - İsrail 1:4

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 24.10.2005 Hertsliya, İsrail AÇSO İsrail – Azərbaycan 5:1
  2. 14.03.2013 Xalkida, Yunanıstan BT İsrail – Azərbaycan 2:0
  3. 26.08.2019 Kiyev, Ukrayna BT İsrail – Azərbaycan 6:0

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1999 Hayfa, İsrail UEFA İntertoto Kuboku Makkabi Hayfa - Qarabağ 1:2
  2. 1999 Bakı, Azərbaycan UEFA İntertoto Kuboku Qarabağ - Makkabi Hayfa 0:1
  3. 02.07.2009 Bakı, Azərbaycan AL Simurq - Bnei-Yehuda 0:1
  4. 09.07.2009 Tel-Əviv, İsrail AL Bnei-Yehuda - Simurq 3:0
  5. 14.07.2011 Tel-Əviv, İsrail AL Makkabi Tel-Əviv - Xəzər-Lənkəran 3:1
  6. 21.07.2011 Lənkəran, Azərbaycan AL Xəzər-Lənkəran - Makkabi Tel-Əviv 0:0
  7. 01.08.2012 Hayfa, İsrail UEFA ÇL Hapoel İroniya Kiryat - Neftçi 4:0
  8. 08.08.2012 Bakı, Azərbaycan UEFA ÇL Neftçi - Hapoel İroniya Kiryat 2:2
  9. 06.07.2013 Tirol, Avstriya YG Makkabi Hayfa - Neftçi 3:0
  10. 18.07.2013 Hayfa, İsrail UEFA AL Makkabi Hayfa - Xəzər Lənkəran 2:0
  11. 25.07.2013 Lənkəran, Azərbaycan UEFA AL Xəzər-Lənkəran - Makkabi Hayfa 0:8
  12. 20.07.2014 Avstriya YO Makkabi Hayfa - Simurq 2:0
  13. 08.08.2019 Bakı, Azərbaycan UEFA AL Neftçi - Bnei-Yehuda 2:2
  14. 15.08.2019 Petah-Tikva, İsrail UEFA AL Bnei-Yehuda - Neftçi 2:1

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 26.09.2013 Lindabrunn, Avstriya AÇSO İsrail – Azərbaycan 0:5
  2. 20.03.2014 Soçi, Rusiya BT İsrail - Azərbaycan 1:0

U-18[redaktə | əsas redaktə]

  1. 14.05.2014 Bakı, Azərbaycan BT Azərbaycan - İsrail 0:1

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 21.03.2013 Yunanıstan BT İsrail – Azərbaycan 2:0

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Çimərlik futbolu[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 14.06.2013 Terracina, İtaliya Avroliqa 2013 İsrail – Azərbaycan 7:1