Azərbaycan-Rusiya futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 28.03.2009 Moskva DÇ Rusiya – Azərbaycan 2:0
  2. 14.10.2009 Bakı DÇ Azərbaycan – Rusiya 1:1
  3. 16.10.2012 Moskva DÇ Rusiya – Azərbaycan 1:0
  4. 15.10.2013 Bakı DÇ Azərbaycan – Rusiya 1:1
  5. 03.09.2014 Moskva DÇ Rusiya – Azərbaycan 4:0

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 17.11.2015 Bakı AÇSO Azərbaycan – Rusiya 3:0
  2. 24.03.2016 Rostov-na-Donu AÇSO Rusiya – Azərbaycan 2:2

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 29.09.2005 Berburq, Lüksemburq AÇSO Rusiya – Azərbaycan 3:0
  2. 07.01.2009 Sankt-Peterburq BT Rusiya – Azərbaycan 2:0
  3. 05.01.2012 Sankt-Peterburq BT Sankt-Peterburq – Azərbaycan 1:2
  4. 04.01.2015 Sankt-Peterburq, Rusiya BT Rusiya-2 – Azərbaycan 2:4
  5. 07.01.2015 Sankt-Peterburq BT Sankt-Peterburq – Azərbaycan 4:2
  6. 22.03.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 0:4
  7. 25.03.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 0:1
  8. 20.03.2019 Krasnodar, Rusiya AÇSO e.r., Rusiya – Azərbaycan 0:0

U-18[redaktə | əsas redaktə]

  1. 01.10.2000 AÇSO Rusiya – Azərbaycan 10:0[1]
  2. 22.03.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya -:-
  3. ??.03.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya -:-

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 26.10.2005 Kfar-Sava, İsrail AÇSO Rusiya – Azərbaycan 1:1
  2. 01.10.2007 AÇSO Rusiya - Azərbaycan 1:1
  3. 23.09.2013 Volqoqrad, Rusiya AÇSO Rusiya – Azərbaycan 1:0
  4. 18.02.2015 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 1:2
  5. 20.02.2015 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 2:4
  6. 23.06.2015 Astana BT Rusiya-2 – Azərbaycan 0:1
  7. 23.02.2016 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 1:5
  8. 25.02.2016 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya 1:0
  9. 11.08.2016 Çimkənd, Qazaxıstan BT Rusiya-2 – Azərbaycan 1:12

U-16[redaktə | əsas redaktə]

  1. 27.03.2015 Matozinyuş, Portuqaliya BT Rusiya – Azərbaycan 1:0

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 27.01.1993 Moskva, Rusiya, Birlik Kuboku, Spartak M. – Neftçi 8:0
  2. 30.01.1995 Moskva, Rusiya, Birlik Kuboku, Spartak M. – Neftçi 5:0
  3. 25.01.1997 Moskva, Rusiya, Birlik Kuboku, Spartak M. – Neftçi 4:2
  4. 27.07.2004 Bakı, Azərbaycan, UEFA ÇL, Neftçi – ÇSKA 0:0
  5. 04.08.2004 Moskva, Rusiya, UEFA ÇL, ÇSKA – Neftçi 2:0
  6. 23.01.2005 Moskva, Rusiya, Birlik Kuboku, Lokomotiv – Neftçi 2:1
  7. 08.01.2009 Antalya, Türkiyə, YO, Spartak Nalçik – Xəzər Lənkəran 1:2
  8. 13.01.2009 Antalya, Türkiyə, YO, İnter Bakı – Tom 1:0
  9. 19.01.2010 Antalya, Türkiyə, YO, Xəzər Lənkəran – Vityaz 1:0
  10. 19.01.2011 Antalya, Türkiyə, YO, Neftçi – SKA-Energiya 1:1
  11. 21.01.2011 Sankt-Peterburq, Rusiya, Birlik Kuboku, Zenit - İnter Bakı 0:5
  12. 06.03.2011 Antalya, Türkiyə, YO, Qarabağ – SKA-Energiya 3:1
  13. 23.01.2011 Antalya, Türkiyə, YO, Spartak Moskva – Xəzər Lənkəran 3:1
  14. 18.01.2012 Sankt Peterburq, Rusiya BT Sozvezdiye (U-14) - Neftçi (U-14) 0:1
  15. 03.02.2012 Antalya, Türkiyə, BT, Terek – Neftçi 0:3
  16. 03.07.2012 Antalya, Türkiyə, YO, Kuban – Neftçi 2:0
  17. 25.10.2012 Kazan, Rusiya, UEFA AL QM, Rubin – Neftçi 1:0
  18. 08.11.2012 Bakı, Azərbaycan, UEFA AL QM, Neftçi – Rubin 0:1
  19. 19.01.2013 Antalya, Türkiyə, YO, Neftçi – Rotor Volqoqrad 1:0
  20. 19.01.2013 Antalya, Türkiyə, YO, Qarabağ – Ural 3:2
  21. 25.01.2013 Antalya, Türkiyə, YO, Qəbələ – Tom 1:1
  22. 22.06.2013 Tirol, Avstriya YO İnter Bakı – Krasnodar 0:0
  23. 24.06.2013 Qızılcahamam, Türkiyə YO Mordoviya – Qarabağ 3:1
  24. 27.06.2013 Qızılcahamam, Türkiyə YO Mordoviya – Qarabağ 1:1
  25. 27.06.2013 Leoqanq, Avstriya YO İnter Bakı – Anji 0:1
  26. 28.06.2013 Tirol, Avstriya YO Neftçi – Volqa 0:1
  27. 30.06.2013 Antalya, Türkiyə YO Simurq – Spartak Nalçik 0:1
  28. 09.07.2013 Tirol, Avstriya YO Neftçi – Terek 0:0
  29. 22.01.2014 Antalya, Türkiyə YO Qəbələ – Volqa 0:0
  30. 28.06.2014 Xoxfilsen, Avstriya, YO, Qarabağ – Krasnodar 0:1
  31. 26.07.2014 Avstriya YO Amkar – Simurq 4:1
  32. 27.07.2014 Sloveniya YO Xəzər Lənkəran – Arsenal (Tula) 2:1
  33. 22.01.2015 Antalya YO Neftçi-2 – Rubin-2 1:4
  34. 23.01.2015 Antalya YO Qəbələ – Kuban 0:2
  35. 23.01.2015 Antalya YO Neftçi-2 – Dinamo Moskva-2 1:2
  36. 29.01.2015 Antalya YO Qarabağ – Mordoviya 0:0
  37. 07.07.2015 Avstriya YO Qarabağ – Lokomotiv Moskva 2:2
  38. 30.09.2015 Moskva, Rusiya UEFA GL Spartak Moskva (U-19) - Rəvan (U-19) 4:0
  39. 01.10.2015 Krasnodar, Rusiya UEFA AL Krasnodar - Qəbələ 2:1
  40. 14.10.2015 Krasnodar, Rusiya BT Puls Yakutsk (U-14) - Neftçi (U-14) 1:2
  41. 16.10.2015 Krasnodar, Rusiya BT Nadejda Krasnodar (U-14) - Neftçi (U-14) 2:3
  42. 21.10.2015 Bakı, Azərbaycan UEFA GL Rəvan (U-19) - Spartak Moskva (U-19) 0:0
  43. 10.12.2015 Bakı, Azərbaycan UEFA AL Qəbələ - Krasnodar 0:3
  44. 28.06.2016 Avstriya YO Zenit - Qarabağ 0:1
  45. 21.09.2016 Qəbələ UEFA GL Qəbələ (U-19) - Dinamo Moskva (U-19) 0:2
  46. 19.09.2016 Moskva UEFA GL Dinamo Moskva (U-19) - Qəbələ (U-19) 5:0
  47. 17.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Neftçi – Tosno 2:2
  48. 21.01.2017 Antalya, Türkiyə YO İnter Bakı – Orenburq 1:1
  49. 15.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO Axmat – Qəbələ 1:0
  50. 20.06.2017 İnnsburk, Avstriya YO Axmat – Qarabağ 1:0
  51. 28.06.2017 Tirol, Avstriya YO Dinamo Moskva – Qarabağ 1:0
  52. 17.01.2018 Antalya, Türkiyə YO Qarabağ – Kuban 2:2
  53. 22.01.2018 Antalya, Türkiyə YO Neftçi – SKA-Xabarovsk 1:8
  54. 27.01.2018 Antalya, Türkiyə YO Neftçi – Krılya Sovetov 0:2
  55. 27.01.2018 Antalya, Türkiyə YO Qəbələ – Arsenal Tula 3:3
  56. 30.01.2018 Antalya, Türkiyə, YO, Zirə – Avanqard 0:3
  57. 31.01.2018 Antalya, Türkiyə YO Sumqayıt – Anji 0:1
  58. 01.02.2018 Antalya, Türkiyə YO Keşlə – Yenisey 1:1
  59. 28.08.2018 Astana, Qazaxıstan BT Azərbaycan (U-17) – Krasnodar (U-17) 0:3
  60. 20.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Qəbələ – Yenisey 2:2
  61. 22.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Azərbaycan (U-19) – Krasnodar-3 1:1
  62. 24.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Azərbaycan (U-21) – Spartak Moskva-2 0:0
  63. 25.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Keşlə – Çertanovo 1:0
  64. 26.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Zirə – Tambov 2:0
  65. 30.01.2019 Antalya, Türkiyə YO Azərbaycan (U-19) – Dinamo-2 -:-
  66. 20.06.2019 Topuk yaylası, Türkiyə YO Neftçi – SKA-Xabarovsk -:-
  67. 28.06.2019 Avstriya YO Ufa - Qarabağ -:-

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 20.10.2012 Krımsk, Rusiya AÇSO Rusiya - Azərbaycan 5:0
  2. 11.03.2013 Soçi, Rusiya BT Rusiya - Azərbaycan 0:1
  3. 22.03.2014 Soçi, Rusiya BT Rusiya - Azərbaycan 3:0
  4. 20.03.2017 Soçi, Rusiya BT Rusiya - Azərbaycan 1:0
  5. 01.03.2019 Soçi, Rusiya BT Rusiya - Azərbaycan 7:0

U-18[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.05.2014 Bakı, Azərbaycan BT Azərbaycan - Rusiya 1:4

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 12.02.2014 Antalya, Türkiyə YO Azərbaycan - Rusiya 2:0
  2. 25.04.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan - Rusiya (U-16) 0:2
  3. 28.04.2018 Bakı, Azərbaycan YO Azərbaycan – Rusiya (U-16) 0:1

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Futzal[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 27.03.2012 Bakı, Azərbaycan DÇSO (p/o), Azərbaycan – Rusiya 2-3
  2. 09.04.2012 Tümen, Rusiya DÇSO (p/o), Rusiya - Azərbaycan 2-2
  3. 09.02.2016 Belqrad, Azərbaycan AÇ Rusiya – Azərbaycan 6:2
  4. 02.11.2017 Slovakiya YO Azərbaycan (U-17) – Rusiya (U-17) 0:20
  5. 04.12.2017 İsfahan, İran BT Azərbaycan – Rusiya 3:4

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 19.11.2014 Pardubiçe, Çexiya UK Dinamo Moskva - Araz Naxçıvan 5:4

24.11.2016 Zaqreb, Xorvatiya UK Qazprom-Yuqra - Araz Naxçıvan 4:0

Çimərlik futbolu[redaktə | əsas redaktə]

A milli[redaktə | əsas redaktə]

  1. 12.05.2015 Moskva, Rusiya BT, Rusiya – Azərbaycan 9:5
  2. 13.05.2015 Moskva, Rusiya BT, Rusiya-2 – Azərbaycan 7:1
  3. 20.07.2018 Moskva, Rusiya BT, Rusiya – Azərbaycan 8:3

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 02.06.2015 Kataniya, İtaliya AÇL, Lokomotiv Moskva – Əmrahbank 5-0

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 10x10