Azərbaycan-Qazaxıstan futbol matçlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Kişilər[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 08.06.1993 Tehran BT Azərbaycan – Qazaxıstan (U-21) 3:3
  2. 28.04.2004 Almatı YO Qazaxıstan – Azərbaycan 2:3
  3. 06.09.2006 Bakı AÇSO Azərbaycan – Qazaxıstan 1:1
  4. 09.03.2007 Çimkənd BT Qazaxıstan – Azərbaycan 1:0
  5. 06.06.2007 Almatı AÇSO Qazaxıstan – Azərbaycan 1:1
  6. 03.02.2008 Antalya YO Azərbaycan – Qazaxıstan 0:0
  7. 03.06.2011 Astana AÇSO Qazaxıstan – Azərbaycan 2:1
  8. 06.09.2011 Bakı AÇSO Azərbaycan – Qazaxıstan 3:2
  9. 26.03.2016 Antalya YO Azərbaycan – Qazaxıstan 0:1
  10. 05.06.2018 Astana YO Qazaxıstan – Azərbaycan 3:0

U-21[redaktə | əsas redaktə]

  1. 21.01.2014 Antalya YO Azərbaycan – Qazaxıstan 1:0
  2. 04.06.2018 Astana YO Qazaxıstan – Azərbaycan 1:1

U-19[redaktə | əsas redaktə]

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 31.10.2009 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Qazaxı 3:1
  2. 24.08.2010 Palanqa, Litva BT Azərbaycan – Qazaxı 3:1
  3. 27.04.2011 Almatı, Qazaxıstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 2:3
  4. 27.08.2011 Palanqa, Litva BT Azərbaycan – Qazaxıstan 4:0
  5. 02.05.2012 Almatı, Qazaxıstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 1:1 p. 5:4
  6. 31.05.2012 Bakı, Azərbaycan BT Azərbaycan – Qazaxıstan 4:0
  7. 11.01.2017 Sankt-Peterburq BT Azərbaycan – Qazaxıstan 2:2
  8. 29.04.2017 Podqoritsa, Monteneqro BT Azərbaycan – Qazaxıstan -:-

U-16[redaktə | əsas redaktə]

  1. 11.04.2015 Bakı, Azərbaycan. UEFA-nın İnkişaf turniri. Azərbaycan – Qazaxıstan 4:0[1]

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  • SSRİ çempionatı, güclülər dəstəsi — "Kayrat" — "Neftçi" 40 +20=4–16 48–48
  • SSRİ çempionatı, birinci dəstə — "Kayrat" — "Neftçi" 18 +6=7–5 22–20
  • SSRİ kuboku — "Kayrat" — "Neftçi" 3 +0=1–2 3–5
  • "Birlik kuboku"
    • 17.01.2006 Moskva - "Aktobe" – "Neftçi" 1:1
    • 22.01.2008 Sankt-Peterburq - "Aktobe" – "Xəzər Lənkəran" 1:0
    • 23.01.2009 Moskva - "Aktobe" – "İnter" 1:0
    • 19.01.2010 Moskva - "Aktobe" – "Bakı" 2:0
  • "Yoldaşlıq görüşləri"
    • 17.01.2008 Antalya - "Neftçi" – "Kayrat" 2:2
    • 21.01.2008 Antalya - "Qarabağ" – "Ordabası" 2:1
    • 14.01.2009 Antalya - "Xəzər Lənkəran" – "Aktobe" 3:1
    • 22.01.2009 Antalya - "Xəzər Lənkəran" – "Atırau" 1:0
    • 09.01.2011 Antalya - "İnter Bakı" – "Taraz" 2:1
    • 21.01.2011 Antalya - "Bakı" – "Akjaik" 3:0
    • 22.01.2011 Antalya - "Bakı" – "Şaxtyor Karaqanda" 1:1
    • 16.08.2011 Bakı - "İnter Bakı" (U-10) – "Aktau" (UGİM) 10:1
    • 16.01.2012 Sankt Peterburq, Rusiya BT Merke (U-14) - Neftçi (U-14) 0:3
    • 21.01.2012 Antalya - "Neftçi" – "Aktobe" 1:1
    • 21.01.2012 Antalya - "Simurq" – "Kaysar" 1:1
    • 26.01.2012 Antalya - "Kəpəz" – "Atırau" 4:1
    • 17.01.2013 Antalya - "Simurq" – "Akjaik" 0:1
    • 19.01.2013 Antalya - "Xəzər Lənkəran" – "Jetısu" 1:1
    • 21.01.2013 Antalya - "Neftçi" – "Aktobe" 3:2
    • 30.01.2013 Antalya - "İnter Bakı" – "Ordabası" 2:0
    • 13.01.2014 Antalya - "Qəbələ" – "Tobol" 2:1
    • 18.01.2014 Antalya - "İnter Bakı" – "Aktobe" 1:1
    • 20.01.2014 Antalya - "Qəbələ" – "Spartak Semey" 1:1
    • 21.01.2014 Antalya - "Neftçi" – "Tobol" 4:2
    • 13.01.2015 Antalya - "Simurq" – "Şaxtyot Karaqanda" 3:1
    • 14.01.2015 Antalya - "İnter Bakı" – "Kayrat" 3:1
    • 18.01.2015 Antalya - "Simurq" – "İrtış" 0:3
    • 19.01.2015 Antalya - "Qəbələ-2" – "Tobol-2" 0:2
    • 23.02.2015 Antalya - Azərbaycan (U-21) - Atırau 2:1
    • 16.01.2016 Antalya, Türkiyə YO Zirə – Ordabası 1:4
    • 17.01.2016 Antalya, Türkiyə YO Sumqayıt – Akjayık 1:0
    • 19.01.2016 Antalya, Türkiyə YO Sumqayıt – İrtış -:-
    • 23.01.2016 Antalya, Türkiyə YO İnter Bakı – Atırau 0:0
    • 14.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Azərbaycan (U-21) – Okjetpes 2:2
    • 15.01.2017 Antalya, Türkiyə YO İnter Bakı – Ordabası 0:0
    • 15.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Şəmkir – Kıran 2:1
    • 17.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Şəmkir – Okjetpes 1:0
    • 18.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Şəmkir – Tobol 1:1
    • 19.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Qəbələ – Ordabası 0:0
    • 19.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Səbail – Kıran 2:4
    • 19.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Sumqayıt – Atırau 1:2
    • 22.01.2017 Antalya, Türkiyə YO Qarabağ – Atırau 0:1

Qadınlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 26.07.2017 Bakı YO Azərbaycan – Qazaxıstan 1:0
  2. 29.07.2017 Bakı YO Azərbaycan – Qazaxıstan 4:2

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

U-21[redaktə | əsas redaktə]

U-19[redaktə | əsas redaktə]

  1. 16.06.2015 Çimkənd, Qazaxıstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 0:2
  2. 18.05.2017 Çimkənd, Qazaxıstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 2:3

U-17[redaktə | əsas redaktə]

  1. 21.04.2012 Tbilisi, Gürcüstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 0:2
  2. 07.08.2013 Kendzejin-Kozle, Polşa AÇSO Qazaxıstan - Azərbaycan 0:2
  3. 19.06.2015 Çimkənd, Qazaxıstan BT Qazaxıstan – Azərbaycan (U-19) 0:7

U-16[redaktə | əsas redaktə]

  1. 17.04.2015 Bakı BT Azərbaycan – Qazaxıstan 0:0 pen. 5:4

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

Futzal[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 28.07.2002 Tiflis, Gürcüstan BT Azərbaycan – Qazaxıstan 14:2
  2. 18.01.2008 Bakı, Azərbaycan BT Azərbaycan – Qazaxıstan 4:3
  3. 24.02.2011 Bakı, Azərbaycan AÇSO Azərbaycan – Qazaxıstan 6:3
  4. 01.12.2014 Daşkənd, Özbəkistan BT Qazaxıstan – Azərbaycan 4:1
  5. 06.12.2017 İsfahan, İran BT Azərbaycan – Qazaxıstan 3:3

Klublar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 22.11.2009 Bakı, Azərbaycan UEFA Kuboku elit raund "Araz-Naxçıvan" – "Kayrat" 4:3
  2. 26.04.2014 Bakı, Azərbaycan UEFA Kuboku elit raund "Araz-Naxçıvan" – "Kayrat" 6:4
  3. 16.02.2015 Almatı, Qazaxıstan YO "Kayrat" – "Xəzər Ayland" 5:3
  4. 17.02.2015 Almatı, Qazaxıstan YO "Kayrat" – "Xəzər Ayland" 5:2

Çimərlik futbolu[redaktə | əsas redaktə]

Əsas milli komanda[redaktə | əsas redaktə]

  1. 13.07.2010 Bibiano, İtaliya DÇ-2011 seçmə mərhələ Azərbaycan – Qazaxıstan 9:2
  2. 11.07.2014 Moskva, Rusiya Avroliqa Azərbaycan – Qazaxıstan 3:1

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Millimizdən böyükhesablı qələbə - YENİLƏNİB. apasport.az, 11.04.2015  (azərb.)