Azərbaycan SSR Ali Sovetinin IX çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
1967 CPA 3517 (cropped).jpg

Doqquzuncu çağırış 1975-ci ildən 1979-cu ilədək işləmişdir. Doqquzuncu çağırış Azərbaycan SSR Ali Sovetinə seçkilər 1975-ci il iyunun 15-də keçirilmişdir (təkrar seçkiləri — 1976-cı il iyulun 4-də)[1]. Ali Sovetə cəmi 400 deputat seçilmişdir[1].

Deputatların 151 nəfəri qadındır ki, bu da əvvəlki çağırışda olduğundan 9 nəfər artıqdır[2].

277 deputat Sov.İKP üzvü və ya üzvlüyünə namizəd, 123 deputat bitərəfdir[1].

Deputatların tərkibində 201 fəhləkolxozçu vardır ki, bu da ümumi tərkibin 50 faizindən çoxunu təşkil edir, 87 deputat partiya, həmkarlar ittifaqları və komsomol orqanlarının işçisi, 53 deputat sovet idarələrinin işçisi, 10 deputat Sovet OrdusununHərbi-Dəniz Donanmasının hərbi qulluqçusudur[2].

345 deputatın ali və orta təhsili var, 40 deputat elmlər doktoru və elmlər namizədidir. Azərbaycan SSR Ali Soveti deputatlarının yaşa görə tərkibi aşağıdakı rəqəmlərlə ifadə olunur: 89 deputatın və ya deputatların 22,3 faizinin yaşı 30-dək, 223 deputatın və ya deputatların 55,75 faizinin yaşı 31-dən 50-dək, 56 deputatın və ya deputatların 14,05 faizinin yaşı 51-dən 60-dəkdir, 32 deputatın və ya deputatların 8 faizinin yaşı 60-dan yuxarıdır[2].

Azərbaycan SSR Ali Sovetinin 300 deputatı SSRİ ordenləri və medalları ilə təltif olunmuşdur[2]. 14 deputat Sosialist Əməyi Qəhrəmanıdır. 12 deputat Lenin mükafatı və Dövlət mükafatı laureatıdır.

Respublika Ali Sovetinin deputatları arasında 315 azərbaycanlı, 46 rus, 28 erməni və ölkəmizin digər millətlərinin 11 nümayəndəsi vardır[2].

Sədr — Süleyman Əliabbas oğlu Rüstəmzadə, müavinləri — Suren Arutyunoviç Adamyan, Fəridə Əli qızı Fətullayeva, Alla Abramovna Qorbaçova və Rüstəm Qasım oğlu Səfərəliyev[1]. Reyasət Heyətinin sədri — Qurban Əli oğlu Xəlilov, müavinləri — Armais Əmiroviç Aslanov və Səkinə Abbas qızı Əliyeva[1].

Soyadı, adı və atasının adı Portret Doğum və vəfat illəri Milliyəti İşi Seçki dairəsi Komissiyası
A
Abbasəliyev
Sabit Qasım oğlu

Sabit Abbasəliyev.png 1932‒1982 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Mərkəzi Statistika İdarəsinin rəisi 149 nömrəli Böyük Dəhnə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abbasov
Qurban Abbasqulu oğlu

Qurban Abbasov.png 1926‒1994 azərbaycanlı Xəzər Dəniz Neft Birliyinin baş direktorunun müavini 10 nömrəli Buxta seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Abbasov
İnqilab Lətif oğlu

İnqilab Abbasov.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qazax RK-nın birinci katibi 240 nömrəli Marksovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Abbasov
Nadir Xuduş oğlu

Nadir Abbasov.png 1925 azərbaycanlı Azərbaycan KP Salyan RK-nın birinci katibi 322 nömrəli Arbatan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Abbasova
Qənirə Yusif qızı

Qənirə Abbasova.png 1952 azərbaycanlı Zərdab rayonundakı K. Marks adına kolxozunun üzvü 223 nömrəli Məlikli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Abbasova
Əmanət Əsabəli qızı

Əmanət Abbasova.png 1953 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Şəki İpək Müəssisələri Birliyinin toxucusu 114 nömrəli Şəki ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Abbasova
Lətifə Ramazan qızı

Lətifə Abbasova.png 1947 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozunun üzvü 380 nömrəli Qıvraq seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Abdullayev
Zülfüqar Səfər oğlu

Zülfüqar Abdullayev.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Mirbəşir RK-nın birinci katibi 300 nömrəli Dəmirçilər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abdullayev
İbad Baba oğlu

İbad Abdullayev.png 1937 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı "Şəfəq" sovxozun traktor briqadasının başçısı 348 nömrəli Çarxı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Abdullayev
Kamal Məmməd oğlu

Kamal Abdullayev (partiya xadimi).png 1922 azərbaycanlı Qaradağ Rayon Komitəsinin birinci katibi 19 nömrəli Qobustan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Abdullayev
Mikayıl Hüseyn oğlu

Mikayıl Abdullayev.png 1921‒2002 azərbaycanlı M. Əliyev adına Azərbaycan Dövlət İncəsənət İnstitutunun rəssamlıq kafedrasının müdiri və professoru 264 nömrəli Alpan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Abdullayev
Hənifə Məmmədağa oğlu

Hənifə Abdullayev.png 1923 azərbaycanlı Azərbaycan SSR səhiyyə naziri 204 nömrəli Cəbrayıl seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abdullayeva
Zemfira Tacəddin qızı

Zemfira Abdullayeva.png 1950 azərbaycanlı Ucar rayonundakı Lenin adına kolxozunun üzvü 333 nömrəli Qaradağlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abdullayeva
Zəminə Absəddin qızı

Zəminə Abdullayeva.png 1937 azərbaycanlı Qutqaşen rayonundakı K. Marks adına kolxozunun üzvü 273 nömrəli Nic seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Avakyan
Qalya Balabəyovna

Qalya Avakyan.png 1936 erməni Şaumyan (kənd) rayonundakı Lenin adına sovxozunun sağıcısı 362 nömrəli Şaumyan kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Ağabalayeva
Bənövşə Mövlüd qızı

Bənövşə Ağabalayeva.png 1941 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı "Ukrayna" sovxozunun fəhləsi 350 nömrəli Xudat seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağahüseynov
Tofiq Yaqub oğlu

Tofiq Ağahüseynov.png 1923 azərbaycanlı Bakı Hava Hücumündan Müdafiə dairəsi komandananının birinci müavini 351 nömrəli Ləcət seçki dairəsi 1976-cı ilin iyulun 4-də seçilmişdir
Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağayev
Babalı Məmiş oğlu

Babalı Ağayev.png 1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lerik RK-nın birinci katibi 350 nömrəli Lerik seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhalyə məişət xidməti komissiyası
Ağayev
Kamal Əlibala oğlu

Kamal Ağayev.png 1930‒2006 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəbrayıl RK-nın birinci katibi 206 nömrəli Şükürbəyli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Ağayev
Ruslan Ağa oğlu

Ruslan Ağayev.png 1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Kürdəmir RK-nın birinci katibi 278 nömrəli Atakişili seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Ağayev
Hüseyn Bayram oğlu

Hüseyn Ağayev.png 1926 azərbaycanlı "Azərbaycan" kolxozunun sədri 180 nömrəli Alpout seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Ağayeva
Şükufə Novruz qızı

Şükufə Ağayeva.png 1937 azərbaycanlı "Şimal" DRES-in elektrik ustası 5 nömrəli Şüvəlan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağamalyan
İzabella İşxanovna

İzabella Ağamalyan.png 1934 erməni Kirovabad yağ-piy kombinatında elevator nəqlediçisi 106 nömrəli Kirovabad-Caparidze seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Adamyan
Suren Arutyunoviç

Suren Adamyan.png 1913‒1983 erməni Martuni rayonundakı "Kommunizm" kolxozunun sədri 397 nömrəli Qırmızı Bazar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sədrinin müavini
Ayriyan
Aleksandr Arsenoviç

Aleksandr Ayriyan.png 1920‒1988 erməni Azərbaycan SSR meşə və ağac emalı sənayesi naziri 375 nömrəli Naxçıvan üçüncü şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Alıkişiyev
Tağı Allahyar oğlu

Tağı Alıkişiyev.png 1928 azərbaycanlı Mirbəşir rayonundakı "Şəfəq" kolxozunun sədri 299 nömrəli Mirbəşir seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Allahverdiyev
Tofiq Əliheydər oğlu

Tofiq Allahverdiyev.png 1917‒1982 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Peşə Təhsili Komitəsinin sədri 302 nömrəli Neftçala seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Asanov
Dadaş Mirzə oğlu

Dadaş Asanov.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan SSR avtomobil yolları tikintisi və istismarı naziri 281 nömrəli Pircahan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Aslanov
Armais Əmiroviç

Armais Aslanov.png 1923‒1992 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayəti Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 392 nömrəli Mardakert seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti sədrinin müavini
Aslanov
Ramazan Mohuma oğlu

Ramazan Aslanov.png 1951 avar Zaqatala rayonundakı K. Marks adına kolxozun tütünçüsü 219 nömrəli Göyəm seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Aslanova
Zəminə Sərdar qızı

Zəminə Aslanova.png 1940 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı 26 Bakı komissarı adına kolxozun briqadiri 317 nömrəli Kürkəndi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Aslanova
Kübra Ələstan qızı

Kübra Aslanova.png 1949 azərbaycanlı Dəvəçi rayonundakı Nərimanov adına sovxozun fəhləsi 207 nömrəli Dəvəçi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Atabekyan
Yuri Setrakoviç

Yuri Atabekyan.png 1936 erməni İsmayıllı rayonundakı Şaumyan adına kolxozun traktor briqadasının birqadiri 229 nömrəli İsmayıllı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Axundov
Sənan Səməndar oğlu

Sənan Axundov (mexanik).png 1932 azərbaycanlı Bakı məişət kondisioneri zavodunun direktoru 45 nömrəli Məmmədyarov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Axundov
Hacağa Məlikməmməd oğlu

Hacağa Axundov.png 1926 azərbaycanlı Kalinin adına təcrübə-eksperiment zavodunda yonucu-tokar 63 nömrəli 28 Aprel adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
B
Babayan
Hrant Markaroviç

Hrant Babayan.png 1927 erməni "Kommunist" (erməni dilində) qəzetinin redaktoru 62 nömrəli Vağzalyanı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarif və elm komissiyası
Babayev
Əlisaab Baba oğlu

Əlisaab Babayev.png 1927‒1994 azərbaycanlı Azərbaycan KP Saatlı RK-nın birinci katibi 311 nömrəli Bayramovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Babayev
Mürsəl Ələkbər oğlu

Mürsəl Babayev.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR avtomobil nəqliyyatı naziri 138 nömrəli Yevlax birinci şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Babayev
Nəbi Ələkbər oğlu

Nəbi Babayev.png 1924‒2007 azərbaycanlı Azərbaycan Xarici Ölkələrlə Dostluq və Mədəni Əlaqə Cəmiyyətinin sədri 147 nömrəli Aşağı Göynük seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Babiçeva
Kseniya Lvovna

Kseniya Babiçeva.png 1907 rus S. Vurğun adına Azərbaycan Rus Dram Teatrının artisti 15 nömrəli Dənizkənarı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Bağırzadə
Faiq Məmməd oğlu

Faiq Bağırzadə.png 1926‒1988 azərbaycanlı S. M. Kirov adına Azərbaycan Dövlət Universitetinin rektoru 72 nömrəli Qorki seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Bağırov
Zakir Nəriman oğlu

Zakir Bağırov.png 1929‒1989 azərbaycanlı Azərbaycan SSR mədəniyyət naziri 105 nömrəli Kirovabad-Şaumyan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Bayramov
Bəhlul Əlibala oğlu

Bəhlul Bayramov.png 1932 azərbaycanlı Lerik rayonundakı Jdanov adına kolxozun çobanı 289 nömrəli Nüvədi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Bayramov
Zəbibulla Ramazan oğlu

Zəbibulla Bayramov.png 1939 azərbaycanlı Zaqatala rayonundakı İliç adına kolxozun baramaçısı 218 nömrəli Əliabad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Bayramov
Fərman Hüseyn oğlu

Fərman Bayramov.png 1936 azərbaycanlı 5 nömrəli tikinti tresti 51 nömrəli mexanikləşdirmiş səyyar dəstəsinin elektrik qaynaqçısı 373 nömrəli Naxçıvan birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Bayramova
Ətir Mahmud qızı

Ətir Bayramova.png 1944 azərbaycanlı Bakı süd kombinatının briqadiri 49 nömrəli Azərneftmaş seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Bartaşşuk
Konstantin Petroviç

Konstantin Bartaşşuk.png 1938 rus P. Montin adına neft-mədən maşınqayırma zavodunda tokar 89 nömrəli Şaumyan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Baxışov
Əlövsət Məmmədşah oğlu

Əlövsət Baxışov.png 1923‒2013 azərbaycanlı Azərbaycan KP Gədəbəy RK-nın birinci katibi 253 nömrəli Novoivanovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Baxışov
Hümbət Murad oğlu

Hümbət Baxışov.png 1934 azərbaycanlı B. Sərdarov adına maşınqayırma zavodunun dəmirçisi 22 nömrəli İkinci Kirov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Baxışova
Maniya Səməd qızı

Maniya Baxışova.png 1938 azərbaycanlı Ağdaş rayonundalı "Şirvan" kolxozunun pambıqçısı 160 nömrəli Qolqəti seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Baxşəliyev
Baxşəli Həsənəli oğlu

Baxşəli Baxşəliyev.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR maliyyə naziri 192 nömrəli Çaxırlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Benko
Yevgeniya Aleksandrovna

Yevgeniya Benko.png 1938 rus Xaçmaz rayonundakı "İliç yolu" sovxozunun manqabaşçısı 349 nömrəli Nərəcan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Bilalova
Fatma Məmməd qızı

Fatma Bilalova.png 1931 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına toxuculuq kombinatında növbə ustası 86 nömrəli Fabrik seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Bıçenko
Vasili İliç

Vasili Bıçenko.png 1920‒1999 ukraynalı SSRİ müdafiə Nazirliyində siyasi işdə çalışır 75 nömrəli Saray seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Boqoslovski
Valentin Afanasyeviç

Valentin Boqoslovski.png 1924‒2007 rus Azərbaycan KP Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayət Komitəsinin ikinci katibi 395 nömrəli Arutyunaqomer seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Boyko
Valeri Vladimiroviç

Valeri Boyko.png 1949 belorus Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyinin 26 Bakı komissarı adına mexanizm zavodunun çilingəri 60 nömrəli Hüsü Hacıyev adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Budaqov
Bəhram Əli oğlu

Bəhram Budaqov.png 1950 azərbaycanlı Kirovabad çini qablar zavodunun tökücüsü 118 nömrəli Kirovabad-Orconikidze seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Bullayev
Abdulla Məhəmməd oğlu

Abdulla Bullayev.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qutqaşen RK-nın birinci katibi 271 nömrəli Qutqaşen seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
C
Cabbarov
Muradxan Mahmud oğlu

Muradxan Cabbarov.png 1926‒2006 azərbaycanlı Azərbaycan KP Laçın RK-nın birinci katibi 280 nömrəli Hoçaz seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Cavadzadə
Mirməmməd Cavad oğlu

Mirməmməd Cavadzadə.png 1927‒2008 azərbaycanlı Ə. Əliyev adına Azərbaycan Həkimləri Təkmilləşdirmə İnstitutun rektoru 294 nömrəli Kalinovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Cəbrayılov
Ənvər Fəttah oğlu

Ənvər Cəbrayılov.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP xarici əlaqələr şöbəsinin müdiri 186 nömrəli Talalar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Cəlilov
Mirzəmurad Cəlil oğlu

Mirzəmurad Cəlilov.png 1942 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Neft və Qazçıxarma İdarəsinin operatoru 2 nömrəli Gürgən seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Cəfərov
Əbülfəz Cəfər oğlu

Əbülfəz Cəfərov.png 1934 azərbaycanlı Culfa lokomotiv deposunun maşinisti 376 nömrəli Culfa seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Cəfərov
Hüsü Feyruz oğlu

Hüsü Cəfərov.png 1937 azərbaycanlı Salyan rayonundakı SSRİ 50-illiyi adına sovxozun briqadiri 323 nömrəli Qaraçala seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Cəfərova
Zöhər Canmirzə qızı

Zöhər Cəfərova.png 1943 azərbaycanlı Salyan elektrik qaynaq avadanları zavodunun ştamplatyıcısı 320 nömrəli Salyan kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Cəfərova
Simuzər Məmməd qızı

Simuzər Cəfərova.png 1949 azərbaycanlı Kirovabad 2 nömrəli çörək zavodunda çörəkbişirən 117 nömrəli Kirovabad-Nərimanov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Cəfərova
Cəvahir Vəliəhəd qızı

Cəvahir Cəfərova.png 1951 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı Kalinin adına sovxozun fəhləsi 203 nömrəli Şiləvengə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Cəfərova
Şərəf Əliqulu qızı

Şərəf Cəfərova.png 1953 azərbaycanlı Göyçay rayonundakı "Şirvan" kolxozunun pambıqçısı 191 nömrəli Qaraməryam seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Cumanyan
Arşalus Avetisovna

Arşalus Cumanyan.png 1930 erməni Xanlar rayonundakı aqrar-sənaye kombiinatının fəhləsi 341 nömrəli Xanlar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
D
Dadaşov
Qurban Hüseyn oğlu

Qurban Dadaşov.png 1951 azərbaycanlı Siyəzən Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları yeraltı təmir sexinin operatoru 208 nömrəli Siyəzən seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Dadaşov
Müseyib Mirzə oğlu

Müseyib Dadaşov.png 1896 azərbaycanlı İttifaq əhəmiyyətli fərdi pensiyaçı 296 nömrəli Boradigah seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Dadaşova
Səyyarə Kamil qızı

Səyyarə Dadaşova.png 1952 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Yüngül Sənaye Nazirliyi 1 nömrəli ayaqqabı fabrikinin fəhləsidir 17 nömrəli Kommunist seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Dəmirova
Nəzifə Şeydabəy qızı

Nəzifə Dəmirova.png 1953 ləzgi Qusar rayonundakı K. Marks adına sovxozun sağıcısı 270 nömrəli Gədəzeyxur seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Dibirova
Səfiyə Hacı qızı

Səfiyə Dibirova.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qax RK-nın birinci katibi 248 nömrəli Tasmalı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Donskaya
Aleksandra Yuryevna

Aleksandra Donskaya.png 1949 rus Azərbaycan SSR Yerli Sənaye Nazirliyinin metal-plastik kütlə zavodunun presləyicisi 59 nömrəli Cəfər Cabbarlı adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Dünyamalıyev
Musa Allahverdi oğlu

Musa Dünyamalıyev.png 1930 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Ceyrançöl qoyunçuluq sovxozunun baş çobanı 239 nömrəli Poylu seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ə
Əbdülkəriməmova
Yetər Əhməd qızı

Yetər Əbdülkəriməmova.png 1948 azərbaycanlı Qazax rayonundakı "Komintern" sovxozunun fəhləsi 234 nömrəli Daş Salahlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əbilova
Güllü Əbil qızı

Güllü Əbilova.png 1924‒1994 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin katibi 346 nömrəli Xaçmaz şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əzizova
Dürsədəf Rüstəm qızı

Dürsədəf Əzizova.png 1944 azərbaycanlı Salyan rayonundakı Q. Səmədov adına kolxozunun briqadiri 321 nömrəli Sarvan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əyyubov
Fərrux Əsgər oğlu

Fərrux Əyyubov.png 1949 azərbaycanlı Sumqayıt alüminium zavodunun elektrolizçisi 133 nömrəli Sumqayıt-Gənclər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Əyyubova
Bənövşə Mahmud qızı

Bənövşə Əyyubova.png 1953 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Vaqif adına sovxozun fəhləsi 236 nömrəli Kosalar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Əkbərova
Valentina Alekseyevna

Valentina Əkbərova.png 1938 rus Serebrovski adına Neft və Qazçıxarma İdarəsində neft və qazçıxarma operatoru 85 nömrəli Serebrovski seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ələsgərova
Şamama Məmmədovna

Şamama Ələsgərova.png 1904‒1977 azərbaycanlı Krupskaya adına doğum evinin baş həkimi 8 nömrəli Bayıl seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Əliyev
Qəzənfər Kərim oğlu

Qəzənfər Əliyev (dəmiryolçu).png 1927‒1984 azərbaycanlı Kirovabad stansiyası lokomotiv deposunun elektrovoz maşinisti 113 nömrəli Kirovabad-Vağzalyanı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Əliyev
Qurban Həsən oğlu

Qurban Əliyev.png 1921‒2008 azərbaycanlı Azərbaycan SSR orta və ixtisas təhsili naziri 70 nömrəli Qədirli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əliyev
Məhəmməd Mayıl oğlu

Məhəmməd Əliyev.png 1951 azərbaycanlı Ağcabədi rayonundakı Çkalov adına kolxozun mexanizatoru 166 nömrəli Kəhrizli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əliyev
Nizaməli Əlibaba oğlu

Nizaməli Əliyev.png 1950 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Avtomobil Nəqliyyatı Nazirliyi 2710 nömrəli avtomobil dəstəsinin sürücüsü 103 nömrəli Əli Bayramlı üçüncü şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Əliyev
Nurəddin Məcid oğlu

Nurəddin Əliyev.png 1920‒1991 azərbaycanlı Azərbaycan Mülki Aviasiya İdarəsinin rəisi 34 nömrəli Birinci Zabrat seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əliyev
Nuruş Əlihəsən oğlu

Nuruş Əliyev.png 1911‒1995 azərbaycanlı Neftçala rayonundakı S. Şaumyan adına kolxozun sədri 304 nömrəli Xıllı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Əliyev
Sabir Məmmədbala oğlu

Sabir Əliyev.png 1933 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Bakı metropolitenində elektrik qatarın baş maşinisti 56 nömrəli Mustafa Sübhi adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Əliyev
Famil Mahmud oğlu

Famil Əliyev.png 1938 azərbaycanlı Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyi Ağdam rayon şöbəsinin traktorçusu 154 nömrəli Ağdam seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Əliyev
Heydər Əlirza oğlu

Heydər Əliyev.png 1923‒2003 azərbaycanlı Azərbaycan Kommunist Partiyası Mərkəzi Komitəsinin birinci katibi 29 nömrəli Birinci Razin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Əliyev
Şamil Musa oğlu

Şamil Əliyev.png 1928 azərbaycanlı Oktyabr inqilabı adına Bakı vaqon təmiri zavodun qazançılar briqadiri 58 nömrəli Səməd Vurğun adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Əliyeva
Mələksə Səməd qızı

Mələksə Əliyeva.png 1953 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Kirov adına sovxozun fəhləsi 329 nömrəli Qəribli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Əliyeva
Rəhilə Musa qızı

Rəhilə Əliyeva.png 1953 azərbaycanlı "Qırmızı proletar" zavodunun nəzarətçisi 35 nömrəli Maştağa seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əliyeva
Səkinə Abbas qızı

Səkinə Əliyeva.png 1925‒2010 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin sədri 377 nömrəli Əbrəqunis seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti sədrinin müavini
Əliyeva
Solmaz Səməd qızı

Solmaz Əliyeva.png 1944‒2012 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı B. Abbasov adına sovxozun manqabaşçısı 285 nömrəli Gərmətük seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Əliyeva
Fatma İbrahim qızı

Fatma Əliyeva.png 1949 azərbaycanlı Əzizbəyov adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi elmi-tədqiqat və istehsalat işləri sexin laborantıdır 7 nömrəli Buzovna seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əliyeva
Şamama Tanrıverdi qızı

Şamama Əliyeva.png 1938 azərbaycanlı Yevlax rayonundakı "Kommunist" kolxozun üzvü 140 nömrəli Malbinəsi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Əmənov
Akif Məmi oğlu

Akif Əmənov.png 1942 azərbaycanlı Əli Bayramlı Qazma İşləri İdarəsinin buruq ustası 102 nömrəli Əli Bayramlı ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Əmirov
Əli Cabbar oğlu

Əli Əmirov.png 1915‒1979 azərbaycanlı Azərneft Birliyinin baş direktoru 20 nömrəli Ələt seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Əmirov
Fikrət Məşədicəmil oğlu

Fikrət Əmirov.png 1922‒1984 azərbaycanlı SSRİ Bəstəkarlar İttifaqının katibi 108 nömrəli Kirovabad-Sabir seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Əsədov
Hilal Məmməd oğlu

Hilal Əsədov.png 1908 azərbaycanlı Azərbaycan Dövlət Plan Komitəsinin sədri 319 nömrəli Salyan şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əsədova
Urqiyə Qara qızı

Urqiyə Əsədova.png 1926 azərbaycanlı 5 nömrəli dəmir-beton məmulatı zavodunda krançı 125 nömrəli Mingəçevir üçüncü sol sahil seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əsgərov
Balağa Əbdülməcid oğlu

Balağa Əsgərov.png 1937 azərbaycanlı Kirov adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları əsaslı təmir sexinin qazmaçısı 25 nömrəli Binəqədi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Əsgərov
İsmayıl Nəsrulla oğlu

İsmayıl Əsgərov.png 1914 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK təşkilatpartiya işi şöbəsinin müdiri 190 nömrəli Göyçay kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Əsgərov
Məmməd Həsən oğlu

Məmməd Əsgərov.png 1918‒1988 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şamxor RK-nın birinci katibi 354 nömrəli Şamxor şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Əsgərov
Rafiq Qəmbər oğlu

Rafiq Əsgərov.png 1938 azərbaycanlı Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnika Birliyi sədrinin birinci müavini 170 nömrəli Qobu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Əsgərova
Pambıq Paşa qızı

Pambıq Əsgərova.png 1953 azərbaycanlı Kürdəmir rayonundakı Şirvani adına kolxozun üzvü 277 nömrəli Mollakənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əsgərova
Firuzə Məmmədəli qızı

Firuzə Əsgərova.png 1950 azərbaycanlı Gədəbəy rayonundakı "Moskva" kolxozunun manqabaşçısı 250 nömrəli Slavyanka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Əfəndiyev
Fikrət Şərif oğlu

Fikrət Əfəndiyev.png 1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zərdab RK-nın birinci katibi 222 nömrəli Zərdab seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əfəndiyev
Hacıbaba Şərif oğlu

Hacıbaba Əfəndiyev.png 1914 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Xalq Nəzarəti Komitəsinin sədri 155 nömrəli Qiyaslı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əhmədov
Qədim Şahvəli oğlu

Qədim Əhmədov.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Füzuli RK-nın birinci katibi 339 nömrəli Pirəhmədli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Əhmədov
İbrahim Seyfulla oğlu

İbrahim Əhmədov.png 1927 azərbaycanlı OADKYC-ın respublika komitəsinin sədri 227 nömrəli Bir may seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Əhmədov
Nəcməddin Xələf oğlu

Nəcməddin Əhmədov.png 1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP Nərimanov RK-nın birinci katibi 51 nömrəli Qaqarin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhalyə məişət xidməti komissiyası
Əhmədov
Fikrət Həmid oğlu

Fikrət Əhmədov.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK elm və tədris müəssisələri şöbəsinin müdiri 81 nömrəli Yeni Suraxanı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Əhmədova
Gülcənnət Surxay qızı

Gülcənnət Əhmədova.png 1953 azərbaycanlı Masallı rayonundakı "Sosializm" sovxozun fəhləsi 292 nömrəli Banbaşı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Əhmədova
Tatyana Rəhim qızı

Tatyana Əhmədova.png 1941 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Bakı neftayırma zavodunun baş operatoru 87 nömrəli Əhmədli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
F
Fərəcova
Adilə Yusif qızı

Adilə Fərəcova.png 1926 azərbaycanlı Kirovabad mexanizm zavodunun milçisi 110 nömrəli Kirovabad-Əzizbəyov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Fərzəliyev
Qədir Vəli oğlu

Qədir Fərzəliyev.png 1937 azərbaycanlı Orconikidze adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi 5 nömrəli rayon mühəndis-texnoloji xidmət sahəsinin neft və qazçıxarma operatoru 84 nömrəli Dzerjinski seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Fətullayeva
Fəridə Əli qızı

Fəridə Fətullayeva.png 1951 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Ordubad aqrar-sənaye kombinatının fəhləsi 386 nömrəli Ordubad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sədrinin müavini
Fleqontova
Anna Alekseyevna

Anna Fleqontova.png 1929 rus N. Nərimanov adına corab-trikotaj kombinatında usta köməkçisi 57 nömrəli Dağlıq seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
H
Hacıbalayev
Sultanhəmid Şahmərdan oğlu

Sultanhəmid Hacıbalayev.png 1937 ləzgi Azərbaycan KP Qusar RK-nın birinci katibi 267 nömrəli Hil seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Hacıyev
Bəhman Əbiş oğlu

Bəhman Hacıyev.png 1926‒1998 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Neft və Qazçıxarma İdarəsinin rəisi 3 nömrəli Qala seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Hacıyev
Saleh Hilal oğlu

Saleh Hacıyev.png 1932‒2013 azərbaycanlı Azərbaycan SSR-də Meliorasiya Tikintisi Baş İdarəsinin rəisi 378 nömrəli İliç kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Hacıyev
Hacıməmməd Xasməmməd oğlu

Hacıməmməd Hacıyev.png 1925 azərbaycanlı Füzuli rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozun briqadiri 337 nömrəli Qaraxanbəyli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Hacıyev
Zülfü Saleh oğlu

Zülfü Hacıyev.png 1935‒1991 azərbaycanlı Sumqayıt Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 129 nömrəli Nasoslu seçki dairəsi 1976-cı ilin iyulun 4-də seçilmişdir
Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hacıyeva
Xoşqədəm Xamoy qızı

Xoşqədəm Hacıyeva.png 1935 azərbaycanlı Yevlax tütün-fermentləşdirmə zavodunda çeşidləyici 139 nömrəli Yevlax ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Haşımov
Cabbar Əzim oğlu

Cabbar Haşımov.png 1925‒1987 azərbaycanlı Xəzər Gəmiçiliyi İdarəsinin rəisi 91 nömrəli Komsomol seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Haşımova
Familə Savalan qızı

Familə Haşımova.png 1936 azərbaycanlı Laçın rayonundakı Sov. İKP XXII qurultayı adına kolxozun üzvü 279 nömrəli Laçın seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Heydərov
Arif Nəzər oğlu

Arif Heydərov.png 1926‒1978 azərbaycanlı Azərbaycan SSR daxili işlər naziri 61 nömrəli Sovet seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Heydərov
Mahmud Əli oğlu

Mahmud Heydərov.png 1928 azərbaycanlı Qax rayonundakı 26 Bakı komissarı adına kolxozun çobanı 246 nömrəli Qax seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Həkimov
Kamil Əlisoltan oğlu

Kamil Həkimov.png 1927 azərbaycanlı Azərbaycan SSR neftayırma və neft kimyası naziri 90 nömrəli Qarayev seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Həsənov
Pənah Allahverdi oğlu

Pənah Həsənov.png 1930 azərbaycanlı İmişli rayonundakı M. B. Qasımov adına kolxozun tarlaçılıq briqadasının başçısı 228 nömrəli Rəsullu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Həsənov
Həbib Rəhim oğlu

Həbib Həsənov.png 1922‒2004 azərbaycanlı Azərbaycan KP Tovuz RK-nın birinci katibi 331 nömrəli Aşağı Quşçu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Həsənov
Hörmət Nuhbala oğlu

Hörmət Həsənov.png 1936 azərbaycanlı Quba rayonundakı SSRİ-nin 50 illiyi adına sovxozun briqadiri 259 nömrəli Quba ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Həsənova
Qızqayıt Salman qızı

Qızqayıt Həsənova.png 1924‒2012 azərbaycanlı Puşkin rayonundakı Telman adına kolxozun sədri 307 nömrəli Xırmandalı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Həsənova
Zərnigar Qəhrəman qızı

Zərnigar Həsənova.png 1949 azərbaycanlı Ağcabədi rayonundakı S. Vurğun adına kolxozun üzvü 163 nömrəli Ağcabədi kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Həsənova
Züleyxa Məhərrəm qızı

Züleyxa Həsənova.png 1923‒1982 azərbaycanlı Azərbaycan SSR əhaliyə məişət xidməti naziri 293 nömrəli Təklə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Həsənova
Gülüstan Ağəli qızı

Gülüstan Həsənova.png 1925 azərbaycanlı İsmayıllı rayonundakı "Sovet Azərbaycanın 40 illiyi" sovxozunun sağıcısı 232 nömrəli Qoşakənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Hümbətova
Tamara Əhməd qızı

Tamara Hümbətova.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Abşeron RK-nın birinci katibi 295 nömrəli Basqal seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Hüseynzadə
Əlimuxtar Ağaqulu oğlu

Əlimuxtar Hüseynzadə.png 1924‒2007 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kənd tikintisi naziri 215 nömrəli Zaqatala seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hüseynzadə
Ramiz Cabbar oğlu

Ramiz Hüseynzadə.png 1940 azərbaycanlı Lenin adına maşınqayırma zavodunun çilingəri 96 nömrəli Gənclik seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hüseynov
Aydın Əbdülrəhim oğlu

Aydın Hüseynov.png 1942 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli tikinti idarəsi komleks briqadasının briqadiri 54 nömrəli Mirzağa Əliyev adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Hüseynov
Vaqif Əlövsət oğlu

Vaqif Hüseynov.png 1942 azərbaycanlı Azərbaycan LKGİ MK-nın birinci katibi 237 nömrəli Ağstafa seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Hüseynov
Vasif Səfərəli oğlu

Vasif Hüseynov.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağsu RK-nın birinci katibi 178 nömrəli Qaraqoyunlu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Hüseynov
Əli Nəcəf oğlu

Əli Hüseynov.png 1918‒1987 azərbaycanlı Lerik rayonu Dəstər kənd Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 290 nömrəli Çayrüd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Hüseynov
Əliş Qaraş oğlu

Əliş Hüseynov.png 1925 azərbaycanlı Masallı rayonundakı Krupskaya adına sovxozun briqadiri 297 nömrəli Xıl seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komisisyası
Hüseynov
Kamran Əsəd oğlu

Kamran Hüseynov.png 1913‒2006 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 392 nömrəli Xilmilli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hüseynov
Mikayıl Ələsgər oğlu

Mikayıl Hüseynov.png 1905‒1992 azərbaycanlı Azərbaycan Politexniki İnstitunun professoru, Memarlıq və İncəsənət İnstitutunun direktoru, Azərbaycan SSR Arxitektorlar İttifaqı idarə heyətinin sədri 80 nömrəli Musabəyov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Hüseynov
Rəhim Əlihüseyn oğlu

Rəhiməli Hüseynov.png 1936 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Baş Maddi-Texniki Təchizat İdarənin rəisi 357 nömrəli Düyərli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hüseynov
Hüseyn Yusif oğlu

Hüseyn Hüseynov.png 1932 azərbaycanlı Artyom adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları əsaslı təmir sexin qazma ustası 1 nömrəli Artyom seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Hüseynova
Maral Mənsim qızı

Maral Hüseynova.png 1941 azərbaycanlı Astara rayonundakı V. İ. Lenin adına subtropik bitkilər sovxozunun manqabaşçısı 173 nömrəli Ərçivan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Hüseynova
Rahilə Allahverdi qızı

Rəhilə Hüseynova.png 1948 azərbaycanlı Göyçay rayonundakı Kalinin adına kolxozun manqabaşçısı 193 nömrəli Qarabaqqal seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Hüseynova
Fatma Rza qızı

Fatma Hüseynova.png 1939 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı Lenin adına kolxozun briqadiri 318 nömrəli Pokrovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
X
Xankişiyev
Təvəkkül Əlibaba oğlu

Təvəkkül Xankişiyev.png 1924 azərbaycanlı Azərbaycan KP Neftçala RK-nın birinci katibi 305 nömrəli Xolqarabucaq seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Xanməmmədova
Səmayə Rizvan qızı

Səmayə Xanməmmədova.png 1938 azərbaycanlı Neftçala rayonundakı S. M. Kirov adına balıq kombinatının fəhləsi 303 nömrəli Bankə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Xəlilov
Qurban Əli oğlu

Qurban Xəlilov.png 1906‒2000 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin sədri 121 nömrəli Lənkəran ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyətinin sədri
Xəlilov
Gülabba Şirin oğlu

Gülabba Xəlilov.png 1910 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı Jdanov adına kolxozun sədri 313 nömrəli Şıx Salahlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Xəlilov
Məmməd Rza oğlu

Məmməd Xəlilov.png 1917‒1976 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kənd təsərrüfatı naziri 336 nömrəli Füzuli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İ
İbrahimov
Abdulla Hacıbaba oğlu

Abdulla İbrahimov.png 1921‒2003 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Məhkəməsinin sədri 352 nömrəli Qusarçay seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimov
Əli İsmayıl oğlu

Əli İbrahimov.png 1913‒1985 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin sədri 325 nömrəli Tovuz seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimov
Məmmədağa Məmməd oğlu

Məmmədağa İbrahimov.png 1934 azərbaycanlı Astara rayonundakı Lenin adına subtropik sovxozunun baş aqronomu 172 nömrəli Pensər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
İbrahimov
Mirzə Əjdər oğlu

Mirzə İbrahimov.png 1911‒1993 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Yazıçılar Birliyinin birinci katibi 162 nömrəli Ağcabədi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
İbrahimov
Nazim Sadıq oğlu

Nazim İbrahimov.png 1935 azərbaycanlı Azərbaycan KP Oktyabr RK-nın birinci katibi 76 nömrəli Nərimanov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
İbrahimov
Xəlfə İbrahim oğlu

Xəlfə İbrahimov.png 1919‒1980 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağdaş RK-nın birinci katibi 161 nömrəli Ləki seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
İbrahimov
Hacağa Həlil oğlu

Hacağa İbrahimov.png 1923‒1992 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK katibi 242 nömrəli Qasım İsmayılov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimova
Məskurə Qədim qızı

Məskurə İbrahimova.png 1941 azərbaycanlı Yevlax rayonundakı S. Vurğun adına kolxozun manqabaşçısı 141 nömrəli Sovxoz seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissyası
İldırımzadə
Cahangir Şamil oğlu

Cahangir İldırımzadə.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK təşkilat və təbliğat şöbəsinin müdiri 159 nömrəli Şəmsabad seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İmanova
Bahar İman qızı

Bahar İmanova.png 1954 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı "İnqilab" kolxozunun manqabaşçısı 356 nömrəli Dəllər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
İndina
Lyubov Semyonovna

Lyubov İndina.png 1948 rus Vladimir İliç adına Yeni Bakı neftayırma zavodunun operatoru 92 nömrəli Neftayırma seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
İsayev
Nəriman Ağaxan oğlu

Nəriman İsayev.png 1930‒1998 azərbaycanlı Azərbaycan SSR tikinti materialları sənayesi naziri 109 nömrəli Kirovabad-Bağmanlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İsmayılov
Vahid Aslan oğlu

Vahid İsmayılov.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağcabədi RK-nın birinci katibi 164 nömrəli Üzəyirkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
İsmayılov
Yaqub Abbasəli oğlu

Yaqub İsmayılov.png 1916‒1983 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Tikinti İşləri Komitəsinin sədri 233 nömrəli Qazax seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İsmayılov
Sərxan Vəliməmməd oğlu

Sərxan İsmayılov.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ucar RK-nın birinci katibi 332 nömrəli Ucar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
İsmayılova
Zemfira Məhərrəm qızı

Zemfira İsmayılova.png 1951 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı "1 May" kolxozunun üzvü 381 nömrəli Yengicə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İsmayılova
Çimnazxanım Bərnəli qızı

Çimnazxanım İsmayılova.png 1952 azərbaycanlı Lenin adına Neft və Qazçıxarma İdarəsində neft və qazçıxarma operatoru 31 nömrəli Leninneft seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
K
Kazımova
Solmaz Cəmil qızı

Solmaz Kazımova.png 1951 azərbaycanlı Qubadlı rayonundakı "Pravda" kolxozunun üzvü 257 nömrəli Xanlıq seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Kələntərova
Zərifə Əlibaba qızı

Zərifə Kələntərova.png 1938 azərbaycanlı S. Orconikdze adına Kirovabad toxuculuq kombinatında toxucu 119 nömrəli Kirovabad-Sovet seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Kərimov
Yusif Müseyib oğlu

Юсиф Мусеибович Керимов.png 1926‒1997 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Baş Energetika və Elektrikləşdirmə İdarənin rəisi 145 nömrəli Şəki üçüncü şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Kərimov
Yusif Hüseynağa oğlu

Yusif Kərimov.png 1925 azərbaycanlı Bakı Şəhər İcraiyyə Komitəsi Daxili İşlər İdarəsinin rəisi 82 nömrəli Orconikidze seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Kərimov
Kərim Nuh oğlu

Kərim Kərimov.png 1923 azərbaycanlı Şamaxı rayonundakı Xaqani adına sovxozun briqadiri 370 nömrəli Göylər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Kərimov
Müzəffər Həsən oğlu

Müzəffər Kərimov.png 1946 azərbaycanlı Zaqafqaziya maşın-sınaq stansiya təcrübə təsərrüfatının mexanizatoru 344 nömrəli Səfərəliyev seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Kərimov
Nəzir Qibləli oğlu

Nəzir Kərimov.png 1928 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zəngilan RK-nın birinci katibi 220 nömrəli Zəngilan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Kərimov
Niyaz Əvəz oğlu

Niyaz Kərimov.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP İmişli RK-nın birinci katibi 226 nömrəli Qaradonlu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Kərimov
Xalid Hacıbaba oğlu

Xalid Kərimov.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP Mingəçevir Şəhər Komitəsinin birinci katibi 124 nömrəli Mingəçevir ikinci sol sahil seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Kərimov
Şakir Kərim oğlu

Şakir Kərimov.png 1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lenin RK-nın birinci katibi 38 nömrəli Bilgəh seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Kərimova
Narınc Mansur qızı

Narınc Kərimova.png 1953 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı "İşıqlı yol" kolxozunun üzvü 314 nömrəli Çölbeşdəli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Kirilyuk
Vasili Konstantinoviç

Vasili Kirilyuk.png 1928‒1996 ukraynalı Sovet Ordusunda xidmət edir 77 nömrəli Mirzə Fətəli Axundov adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Kirsanov
Yakov Mixayloviç

Yakov Kirsanov.png 1907 rus Azərbaycan KP MK ümumi şöbəsinin müdiri 52 nömrəli Alatava seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Korıtin
Yuri Vladimiroviç

Yuri Korıtin.png 1940 rus Azərbaycan KP MK-nın təlimatçısı 42 nömrəli 26-lar adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Kuznetsova
Zoya Nikolayevna

Zoya Kuznetsova.png 1925 rus Lenin elektrik şəbəkəsinin elektrik montyoru 33 nömrəli Balaxanı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Kulaşvili
Sarfi Konstantinovna

Sarfi Kulaşvili.png 1927 gürcü Qax rayonundakı Nizami adına kolxozun manqabaşçısı 247 nömrəli Qaxinqiloy seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Kulikova
Raisa Yakovlevna

Raisa Kulikova.png 1939 rus Bakı Ayaqqabı İstehsalat Birliyinin dəstləyicisi 69 nömrəli "Qızıl Şərq" seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Q
Qabrielyan
Lida Andreyevna

Lida Qabrielyan.png 1936 erməni Sumqayıt şəhəri yerli sənaye kombinatının tikişçi-motorçusudur 136 nömrəli Tələbə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Qaziyev
Məmməd Yaqub oğlu

Məmməd Qaziyev.png 1921‒1977 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ictimai təminat naziri 224 nömrəli İmişli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qalustyan
Edenya Semyonoviç

Edenya Qalustyan.png 1935 erməni "Kommunist" nəşriyyatı mətbəəsinin çapçısıdır 71 nömrəli Aşağı Dağlıq seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Qarayev
Qaraman Həsən oğlu

Qaraman Qarayev.png 1930 azərbaycanlı Ucar rayonundakı Füzuli adına kolxozun briqadiri 335 nömrəli Qazyan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Qaraoğlanyan
Nina Armenakovna

Nina Qaraoğlanyan.png 1933 erməni Şamaxı rayonundakı Dimitrov adına kolxozun üzvü 367 nömrəli Mədrəsə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Qasımov
Ağabala İlyas oğlu

Ağabala Qasımov.png 1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP Vartaşen RK-nın birinci katibi 187 nömrəli Vartaşen seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Qasparyan
Qriqori Qriqoryeviç

Qriqori Qasparyan.png 1935 erməni Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli evtikmə kombinatında quraşdırıçılar briqadiri 50 nömrəli Yeni İnqilab seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Qədirov
Abdulla Murad oğlu

Abdulla Qədirov.png 1914‒1979 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Dövlət Plan Komitəsi sədrinin müavini 238 nömrəli Kalininkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Qənbərov
Məmməd Mütəllim oğlu

Məmməd Qənbərov.png 1926‒1995 azərbaycanlı Səngəçal Dəniz Qazma İşləri İdarəsinin buruq ustası 17 nömrəli Qaradağ seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Qəribyan
Şmavon Akopoviç

Şmavon Qəribyan.png 1936‒2004 erməni Martuni rayonundakı K. Marks adına kolxozun üzvü 396 nömrəli Martuni seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Qorbaçova
Alla Abramovna

Alla Qorbaçova.png 1941 rus Azərbaycan qaz emalı zavodunun qurğu operatoru 18 nömrəli Puta seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sədrinin müavini
Qriqoryan
Marusya Qriqoryevna

Marusya Qriqoryan.png 1951 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Mardakert rayonundakı Tereşkova adına kolxozun tütünçüsü 394 nömrəli Araçadzor seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qriqoryan
Samvel Avanesoviç

Samvel Qriqoryan.png 1907‒1987 erməni "Qrakan Adrbedjan" jurnalının baş redaktoru 358 nömrəli Leninkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Qrinina
İrina Viktorovna

İrina Qrinina.png 1953 rus Kirov adına maşınqayırma zavodun dəstləyicisi 32 nömrəli Sabunçu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Qubadov
Hüseyn Həbib oğlu

Hüseyn Qubadov.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Əli Bayramlı Şəhər Komitəsinin birinci katibi 101 nömrəli Əli Bayramlı birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Qubina
Yevdokiya Aleksandrovna

Yevdokiya Qubina.png 1930 rus M. D. Hüseynov adına Kirovabad xalça-mahud kombinatında toxucu 112 nömrəli Kirovabad-Oktyabr birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Quliyev
Boran Habil oğlu

Boran Quliyev.png 1929 azərbaycanlı Xanlar rayonundakı "Qırmızı Samux" qoyunçuluq sovxozunda baş çoban 345 nömrəli Qovlarsarı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Quliyev
Danil Piri oğlu

Danil Quliyev.png 1923‒2001 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK yanında Partiya Tarixi İnstitutunun direktoru 74 nömrəli Oktyabr seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Quliyev
Əli Musa oğlu

Əli Quliyev.png 1912‒1989 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Elmlər Akademiyası Aşqarlar Kimyası İnstitutunun direktoru 88 nömrəli Neft-zavod seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Quliyev
İlyas Barxudar oğlu

İlyas Quliyev.png 1930‒2003 azərbaycanlı 3 nömrəli Kirovabad Sənaye Müəssisələri Tikintisi Tresti 30 nömrəli tikinti idarəsi kompleks briqadasının briqadiri 114 nömrəli Kirovabad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Quliyev
Murtuz Heydər oğlu

Murtuz Quliyev.png 1920 azərbaycanlı Azərbaycan SSR hərbi komissarı 116 nömrəli Kirovabad-Kirov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Quliyev
Həsən Əli oğlu

Həsən Quliyev.png 1933 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Nizami adına sovxozunun baş çobanı 330 nömrəli Öysüzlü seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Quliyeva
Zemfira Mikayıl qızı

Zemfira Quliyeva.png 1950 azərbaycanlı Azərbaycan LKGİ 50-illiyi adına Bakı elektrik maşınqayırma zavodunun sarıyıcısı 46 nömrəli Birinci Montin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Quliyeva
Zümrüd İsmayıl qızı

Zümrüd Quliyeva.png 1950 azərbaycanlı Qasım İsmayılov rayonundakı Bəsti Bağırova adına kolxozun pambıqçısı 245 nömrəli Dəlməmmədli seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Quliyeva
Kifyət Əli qızı

Kifyət Quliyeva.png 1953 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı "Moskva" kolxozunun manqabaşçısı 201 nömrəli Andreyevka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Quliyeva
Şükufə Bəşir qızı

Şükufə Quliyeva.png 1935 azərbaycanlı Mirbəşir rayonundakı İliç adına kolxozun üzvü 301 nömrəli Evoğlu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Qulyan
Lena Baxşiyevna

Lena Qulyan.png 1935 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Mardakert rayonundakı "Leninavan" sovxozunun sağıcısı 392 nömrəli Leninavan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Qurbanov
İbrahim Musa oğlu

İbrahim Qurbanov.png 1925‒1992 azərbaycanlı Salyan Rayon Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 324 nömrəli Qarabağlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Qurbanova
Gülsənəm Qurbanismayıl qızı

Gülsənəm Qurbanova.png 1953 azərbaycanlı Zaqatala rayonundakı "Kommunizm yolu" kolxozunun sağıcısı 217 nömrəli Çobankol seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Qurbanova
Mahmuzər Yusif qızı

Mahmuzər Qurbanova.png 1937 azərbaycanlı Hövsan sovxozunun sağıcısı 168 nömrəli Ceyranbatan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qurbanova
Hökümə Abbasəli qızı

Hökümə Qurbanova.png 1913‒1988 azərbaycanlı M. Əzizbəyov adına Azərbaycan Dövlət Akademik Dram Teatrının artisti 143 nömrəli Şəki birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Qurviç
Yefim Qriqoryeviç

Yefim Qurviç.png 1917 yəhudi Azərinformun direktoru 39 nömrəli Fioletov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Qusev
Pyotr Terentyeviç

Pyotr Qusev.png 1920 rus Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Şurasının katibi 126 nömrəli Mingəçevir sağ sahil seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
L
Ləmbəranski
Əliş Cəmil oğlu

Əliş Ləmbəranski.png 1914‒1999 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 99 nömrəli Çkalov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
M
Maqomayev
Cəmaləddin Müslüm oğlu

Cəmaləddin Maqomayev.png 1910‒1977 çeçen SSRİ Nazirlər Soveti yanında Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin daimi nümayəndəsi 27 nömrəli İkinci Biləcəri seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mayorov
Veniamin Stepanoviç

Veniamin Mayorov.png 1930 rus Bakı Şəhər İcraiyyə Komitəsi sədrinin birinci müavini 4 nömrəli Binə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Markaryants
Emma Haykovna

Emma Markaryants.png 1942 erməni Bakı biskvit fabrikinin tort-pirojna bişirəni 48 nömrəli Mayakovski seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mahmudov
Bilal Baxşəli oğlu

Bilal Mahmudov.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Balakən RK-nın birinci katibi 185 nömrəli Xalatala seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Mahmudov
Rəşid İsmayıl oğlu

Rəşid Mahmudov.png 1929‒2008 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zaqatala RK-nın birinci katibi 216 nömrəli Muxax seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Mahmudova
Ağgül Maşallah qızı

Ağgül Mahmudova.png 1951 azərbaycanlı Füzuli rayonundakı 28 Aprel adına kolxozunun üzvü 338 nömrəli Horadiz seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Mahmudova
Nailə Balağa qızı

Nailə Mahmudova.png 1952 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı Puşkin adına sovxozun fəhləsi 284 nömrəli Girdəni seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Merzlikina
Anna İvanovna

Anna Merzlikina.png 1935 rus Sumqayıt sintetik kauçuk zavodunda baş aparatçı 137 nömrəli Sumqayıt seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Mehdizadə
Mehdi Məmməd oğlu

Mehdi Mehdizadə.png 1903‒1984 azərbaycanlı Azərbaycan SSR maarif naziri 315 nömrəli Surra seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mehdiyev
Əbiş Əliş oğlu

Əbiş Mehdiyev.png 1931 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı Məmmədyarov adına soxvozun traktorçusu 199 nömrəli Xanəgah seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Mehdiyev
Məhərrəm Surxay oğlu

Məhərrəm Mehdiyev.png 1951 azərbaycanlı 9 nömrəli trestin 92 nömrəli tikinti idarəsində rəngsaz-suvaqçı 400 nömrəli Şuşa seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Məmmədzadə
Ramiz Hüseynqulu oğlu

Ramiz Məmmədzadə.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK katibi 65 nömrəli Əzizbəyov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Aydın Yusif oğlu

Aydın Məmmədov.png 1932 azərbaycanlı Bakı Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 21 nömrəli Kirov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Məmmədov
Arif Hüseynqulu oğlu

Arif Məmmədov (nazir).png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ət və süd sənayesi naziri 384 nömrəli Nehrəm seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Qambay Ələsgər oğlu

Qambay Məmmədov.png 1921‒1990 azərbaycanlı Azərbaycan SSR prokuroru 327 nömrəli Qovlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Eyvaz Əbdürəhman oğlu

Eyvaz Məmmədov.png 1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ədliyyə naziri 100 nömrəli Məktəb seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
İsa Əli oğlu

İsa Məmmədov.png 1926‒2007 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lənkəran RK-nın birinci katibi 282 nömrəli Avrora seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Məmmədov
Kamil Seyid oğlu

Kamil Məmmədov.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan SSR yeyinti məhsulları sənayesi naziri 177 nömrəli Bərdə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Məmməd Əsgər oğlu

Məmməd Məmmədov.png 1928 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Sabirabad RK-nın birinci katibi 316 nömrəli Ulacalı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədov
Müslüm Rəcəb oğlu

Müslüm Məmmədov (nazir).png 1931‒1999 azərbaycanlı Azərbaycan KP Nəsimi RK-nın birinci katibi 64 nömrəli Sverdlov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Məmmədov
Rza Əli oğlu

Rza Məmmədov.png 1927 azərbaycanlı Ümumittifaq Neft Maşınqayırma Sənayesi Birliyinin sədri 28 nömrəli Razin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Məmmədov
Umud Bibiqulu oğlu

Umud Məmmədov.png 1932 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli tresti 24 nömrəli tikinti idarəsinin suvaqçılar briqadiri 41 nömrəli Çapayev seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Məmmədov
Cavanşir Ağalı oğlu

Cavanşir Məmmədov.png 1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Jdanov RK-nın birinci katibi 211 nömrəli Jdanov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədova
Adilə Məmməd qızı

Adilə Məmmədova.png 1953 azərbaycanlı Ağdaş rayonundakı M. İ. Kalinin adına kolxozun pambıqçısı 158 nömrəli Ağdaş seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədova
Bacıxanım Rəzzaq qızı

Bacıxanım Məmmədova.png 1950 azərbaycanlı Masallı rayonundakı K. Marks adına sovxozun manqabaşçısı 295 nömrəli Ərkivan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Məmmədova
Zibeydə Qara qızı

Zibeydə Məmmədova.png 1936 azərbaycanlı Bərdə rayonundakı H. Aslanov adına kolxozun manqabaşçısı 181 nömrəli Qaradəmirçi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Kifayət Nağdı qızı

Kifayət Məmmədova.png 1950 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı "Komsomol" kolxozunun manqabaşçısı 355 nömrəli Şamxor kənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Maral Xudu qızı

Maral Məmmədova.png 1951 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı "ÜİLKGİ-nin 50-illiyi" sovxozunun fəhləsi 287 nömrəli Şağləsər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədova
Nazxanım İsa qızı

Nazxanım Məmmədova.png 1953 azərbaycanlı Qasım İsmayılov rayonundakı Jdanov adına kolxozun üzvü 243 nömrəli Naftalan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Məmmədova
Pakizə Qəni qızı

Pakizə Məmmədova.png 1948 azərbaycanlı Jdanov rayonundakı S. Şaumyan adına kolxozun üzvü 212 nömrəli Eyvazlılar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Məmmədova
Rəhilə Məmməd qızı

Rahilə Məmmədova.png 1954 azərbaycanlı Bərdə rayonundakı "Yeni həyat" kolxozunun sürücü-mexaniki 182 nömrəli Güloğlular seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədova
Rafiqə Əli qızı

Rafiqə Məmmədova.png 1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Yardımlı RK-nın birinci katibi 372 nömrəli Arus seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Məmmədova
Sara İslam qızı

Sara Məmmədova.png 1948 azərbaycanlı Cəbrayıl rayonundakı "Azərbaycan" kolxozunun pambıqçısı 205 nömrəli Quycaq seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Mənsimova
Miryaqut Mirbəşir qızı

Miryaqut Mənsimova.png 1950 azərbaycanlı Lənkəran mebel fabrikinin fəhləsi 120 nömrəli Lənkəran birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Məsiyeva
Sura Hüseyn qızı

Sura Məsiyeva.png 1948 azərbaycanlı Yardımlı rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozun tütünçüsü 371 nömrəli Yardımlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məhərrəmov
Bəhmən İsgəndər oğlu

Bəhmən Məhərrəmov.png 1936 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı Nizami adına kolxozun mexanizatoru 379 nömrəli Dəmirçi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Məhərrəmova
Sevil İmamqulu qızı

Sevil Məhərrəmova.png 1951 azərbaycanlı İmişli rayonundakı M. Əzizbəyov adına kolxozun üzvü 225 nömrəli İmişli kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Mirzəyeva
Zümrüd Ələsgər qızı

Zümrüd Mirzəyeva.png 1948 azərbaycanlı Şahbuz rayonundakı Kalinin adına sovxozun fəhləsi 388 nömrəli Şahbuz seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Mirzəcanov
Balabəy Əliş oğlu

Balabəy Mirzəcanov.png 1910 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK-nın işlər müdiri 266 nömrəli Qusar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mirzoyan
Artyum Armenakoviç

Artyum Mirzoyan.png 1933 erməni Respublika Sənaye Tikintisi Nazirliyinin 4 nömrəli trestinin 48 nömrəli tikinti idarəsində kompleks briqadasının briqadiri 44 nömrəli İdman seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mirzoyan
Cülyetta Semyonovna

Cülyetta Mirzoyan.png 1947 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Hadrut qəsəbəsindəki orta məktəbin müəllimi 391 nömrəli Hadrut seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Mixaltsev
Aleksandr Petroviç

Aleksandr Mixaltsev.png 1946 rus 7-ci Dövlət Podşipnik zavodun sazlayıçı təlimatçısı 42 nömrəli İkinci Montin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Myasnikova
Zinaida İsayevna

Zinaida Myasnikova.png 1942 rus Cəlilabad rayonundakı "Qırmızı partizan" sovxozunun sağıcısı 202 nömrəli Privolnoye seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Movsesyan
Zaven Muşeqoviç

Zaven Movsesyan.png 1929 erməni Azərbaycan KP Stepanakert Şəhər Komitəsinin birinci katibi 398 nömrəli Stepanakert seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Molotiyevski
Leonid Aleksandroviç

Leonid Molotiyevski.png 1930 rus Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyinin sədri 197 nömrəli Cəlilabad seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Muradəliyev
Fazil Qulam oğlu

Fazil Muradəliyev.png 1938 azərbaycanlı AHİŞ-in şöbə müdiri 13 nömrəli Lermontov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Murtuzayev
Sadıq Nəbi oğlu

Sadıq Murtuzayev.png 1927 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şəki Şəhər Komitəsinin birinci katibi 150 nömrəli Zəyzit seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Musayeva
Lilpər Əsgər qızı

Lilpər Musayeva.png 1948 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Mehdi Hüseyn adına sovxozun sağıcısı 235 nömrəli Şıxlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mustafayev
Əliş İsa oğlu

Əliş Mustafayev.png 1931‒2007 azərbaycanlı Sumqayıt Kimya Sənayesi Müəssisələri İstehsalat Birliyinin Baş Direktoru 134 nömrəli Xəzərsahili seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Mustafayev
Feyruz Rəcəb oğlu

Feyruz Mustafayev.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Xanlar RK-nın birinci katibi 343 nömrəli Qızılca seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Mustafayeva
İqlimə Zəkəriyyə qızı

İqlimə Mustafayeva.png 1950 azərbaycanlı Şəki rayonundakı "Azərbaycan" kolxozunun tütünçüsü 146 nömrəli Oxut seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Mürsəlov
Əbdüləli Bəyəli oğlu

Əbdüləli Mürsəlov.png 1921 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəlilabad RK-nın birinci katibi 200 nömrəli Üçtəpə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Mütəllimov
Hüseynağa Seyidbala oğlu

Hüseynağa Mütəllimov.png 1940 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı 26 Bakı komissarı adına sovxozun traktor briqadasının briqadiri 347 nömrəli Xaçmaz kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
N
Nağıyev
Məmməd Mahmud oğlu

Məmməd Nağıyev.png 1939 azərbaycanlı Azərbaycan KP Kəlbəcər RK-nın birinci katibi 254 nömrəli Kəlbəcər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Nağıyeva
Bəyim Ağahüseyn qızı

Bəyim Nağıyeva.png 1932 azərbaycanlı Jdanov rayonundakı "Bakı" kolxozun üzvü 214 nömrəli Qəhrəmanlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Nağıyeva
Sayalı Allahverdi qızı

Sayalı Nağıyeva.png 1947 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Engels adına sovxozun fəhləsi 328 nömrəli Alakol seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Nəbiyev
Dəmir Məhəmmədəli oğlu

Dəmir Nəbiyev.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Puşkin RK-nın birinci katibi 306 nömrəli Puşkin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Nəbiyev
Yusif Mustafa oğlu

Yusif Nəbiyev.png 1926‒1980 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Nazirlər Sovetinin sədri 387 nömrəli Vənənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Nəzərov
Mikayıl Əziz oğlu

Mikayıl Nəzərov.png 1933‒2009 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK ticarət, plan və maliyyə orqanları şöbəsinin müdiri 213 nömrəli Əhmədli kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Nəzərova
Əsbət İsa qızı

Əsbət Nəzərova.png 1949 azərbaycanlı Masallı rayonundakı S. Şaumyan adına sovxozun fəhləsi 298 nömrəli Türkoba seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Nəzərova
Zenfira Cənnət qızı

Zenfira Nəzərova.png 1950 azərbaycanlı Bakı şəhərindəki mərkəzi univermağın baş satıcısı 14 nömrəli Nizami adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Nərimanova
Amalya Həmid qızı

Amalya Nəzərova.png 1953 azərbaycanlı Ağdam rayonundakı Q. Hüsiyev adına sovxozun sağıcısı 167 nömrəli Novruzlu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Nəsibov
Aslan Yunus oğlu

Aslan Nəsibov.png 1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Xaçmaz RK-nın birinci katibi 209 nömrəli Kuybışevkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Nəsirov
Mustafa Cəfər oğlu

Mustafa Nəsirov.png 1921‒2012 azərbaycanlı Qırmızı Bayraq ordenli Zaqafqaziya Sərhəd Dairəsi qoşunları rəisin müavini 198 nömrəli Prişib seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Nəsirova
Bacıxanım İslam qızı

Bacıxanım Nəsirova.png 1925 azərbaycanlı Masallı rayonundakı aqrar-sənaye kombinatının fəhləsi 291 nömrəli Masallı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Nəsirova
Bənövşə Dünyamalı qızı

Bənövşə Nəsirova.png 1949 azərbaycanlı Zəngilan rayonundakı "Bakı fəhləsi" kolxozunun sağıcısı 221 nömrəli Mincivan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Nəsirova
Gərəkmaz Nəsir qızı

Gərəkmaz Nəsirova.png 1952 ləzgi Qusar rayonundakı M. Əzizbəyov adına sovxozun fəhləsi 269 nömrəli İmamqulukənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Nəsrullayev
Nəsrulla Hidayət oğlu

Nəsrulla Nəsrullayev.png 1920‒1978 azərbaycanlı Azərbaycan SSR yüngül sənaye naziri 171 nömrəli Astara seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Nəsrullayeva
Həcər Məmməd qızı

Həcər Nəsrullayeva.png 1924‒2005 azərbaycanlı Elmi-Tədqiqat Oftalmologiya İnstitutun şöbə müdiri 153 nömrəli Qərvənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Nəcəfov
Niyazi Nəcəfqulu oğlu

Niyazi Nəcəfov.png 1922‒1991 azərbaycanlı Azərbaycan KP Əzizbəyov RK-nın birinci katibi 6 nömrəli Mərdəkan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Nəcəfova
Fəhruz Xanoğlan qızı

Fəhruz Nəcəfova.png 1938 azərbaycanlı Kəlbəcər rayonundakı M. F. Axundov adına kolxozun üzvü 255 nömrəli Qılıçlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Nikitin
Nikolay Vasilyeviç

Nikolay Nikitin.png 1926‒1994 rus İsmayıllı rayonundakı Kalinin adına kolxozun sədri 231 nömrəli İvanovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Nikolskaya
Qalina Andreyevna

Qalina Nikolskaya.png 1929‒2013 rus Azərbaycan KP MK-nın təşkilat-partiya işi şöbəsi müdirinin birinci müavini 210 nömrəli Yenikənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Novruzova
Nəfisət Murtuz qızı

Nəfisət Novruzova.png 1928 azərbaycanlı Balakən rayonundakı H. Nəsibov adına kolxozun sədri 183 nömrəli Balakən seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Novruzova
Şəfiqə Talıb qızı

Şəfiqə Novruzova.png 1952 azərbaycanlı Quba rayonundakı V. İ. Lenin adına sovxozun fəhləsi 263 nömrəli Rustov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
O
Okulov
Mixail Aleksandroviç

Mixail Okulov.png 1918 rus "Bakinski raboçi" qəzetinin redaktoru 78 nömrəli Lev Tolstoy adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Orlov
Gennadi Aleksandroviç

Gennadi Orlov.png 1939 rus ÜİLKGİ MK-nın təbliğaqt və təşviqat şöbəsi müdirinin müavini 268 nömrəli Düztahir seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Orucov
Telman Xəlil oğlu

Telman Orucov.png 1940 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağdam RK-nın birinci katibi 151 nömrəli Ağdam birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
P
Paşayeva
Nailə Məmmədrəsul qızı

Nailə Paşayeva.png 1953 azərbaycanlı Quba rayonundakı "Qumaş" xalça fabrikinin toxucusu 265 nömrəli Qonaqkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Paşayeva
Şövkət Qəzənfər qızı

Şövkət Paşayeva.png 1954 azərbaycanlı Bakı quşçuluq fabrikinin quşabaxanı 167 nömrəli Xırdalan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Petrosyan
Arutyun Makiçeviç

Arutyun Petrosyan.png 1928 erməni Azərbaycan KP Şaumyan (kənd) RK-nın birinci katibi 363 nömrəli Ağcakənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işləri komissiyası
Pyatibrat
Vasili Lukiç

Vasili Pyatibrat.png 1930 ukraynalı Azərbaycan SSR sənaye tikinti naziri 241 nömrəli Dağ Kəsəmən seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Poqosyan
Suren Zilfieviç

Suren Poqosyan.png 1947 erməni Stepanakert elektrik texnikası zavodunun alətçi çilingəri 390 nömrəli Stepanakert ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Podolski
Viktor Vladimiroviç

Viktor Podolski.png 1937 rus Xəzər Gəmiçiliyi İdarəsinin "Nikifor Roqov" teploxodunun mexaniki 12 nömrəli İliç seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Poladova
Şəfiqə Mehdi qızı

Şəfiqə Poladova.png 1950 azərbaycanlı Puşkin rayonundakı M. Əzibəyov adına kolxozun üzvü 308 nömrəli Arxangelovka seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Poletayeva
Mariya Mixaylovna

Mariya Poletayeva.png 1935 rus ÜİLKGİ 50-illiyi adına Mingəçevir pambıq parça fabrikinin toxucusu 123 nömrəli Mingəçevir birinci sol sahil seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Popov
Vladimir Alekseyeviç

Vladimir Popov.png 1947 rus Bakı cihazqayırma zavodunun tokarı 30 nömrəli Ərəblinski seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Popova
Anna Vasilyevna

Anna Popova.png 1924 rus Şamaxı rayonundakı M. Hüseynzadə adına sovxozun direktoru 368 nömrəli Mərəzə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
R
Radayev
Matvey İvanoviç

Matvey Radayev.png 1937‒1993 rus Azərbaycan KP Naxçıvan vilayət komitəsinin birinci katibi 385 nömrəli Yarımca seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Rasizadə
Şamil Əlirza oğlu

Şamil Rasizadə.png 1916‒1993 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 179 nömrəli Şirvanlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rəsulbəyov
Hüseyn Cümşüd oğlu

Hüseyn Rəsulbəyov.png 1917‒1984 azərbaycanlı Azərbaycan SSR rabitə naziri 68 nömrəli Həmid Sultanov adına seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rəhimov
Əmir Müslüm oğlu

Əmir Rəhimov.png 1932 azərbaycanlı L. Şmidt adına termisti 40 nömrəli Şmidt seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Rəhimov
Kamran Nəbi oğlu

Kamran Rəhimov.png 1928‒2007 azərbaycanlı Azərbaycan KP Naxçıvan Vilayət Komitəsinin birinci katibi 260 nömrəli Qırmızı Qəsəbə seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Rəhimov
Məmmədpaşa Rəhim oğlu

Məmmədpaşa Rəhimov.png 1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK yüngül sənaye və yeyinti məhsulları sənayesi şöbəsinin müdiri 312 nömrəli Sabirabad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Rəhimov
Süleyman Hüseyn oğlu

Süleyman Rəhimov.png 1900‒1983 azərbaycanlı Yaradıcılıqla məşğuldur 353 nömrəli Yergüc seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Rəcəbova
Leyla Cəfər qızı

Leyla Rəcəbova.png 1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK kənd təsərrüfatı şöbənin müdiri 174 nömrəli Ağsu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Rzayev
Ağababa Səməd oğlu

Ağababa Rzayev.png 1921‒1993 azərbaycanlı "Kommunist" qəzetinin redaktoru 152 nömrəli Ağdam ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Rzayev
Yunis Qəhrəman oğlu

Yunis Rzayev.png 1924‒1985 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Üzümçülük və Şərabçılıq Komitəsinin sədri 366 nömrəli Çuxuryurd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rzayev
Kərim Novruz oğlu

Kərim Rzayev.png 1914‒1995 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Əlvan Metallurgiya Birliyinin sədri 194 nömrəli Daşkəsən seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rzayev
Gennadi Səməd oğlu

Gennadi Rzayev.png 1938 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti yanında Bədən Tərbiyəsi və İdman Komitəsinin sədri 249 nömrəli Gədəbəy seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Rzayev
Sabir Ələkbər oğlu

Sabir Rzayev.png 1934 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin rəisi 24 nömrəli Dördüncü Kirov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Rzayev
Şaban Mehdi oğlu

Şaban Rzayev.png 1938‒2007 azərbaycanlı "Tacikistan" kolxozunun briqadiri 165 nömrəli Hindarx seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Ryabtsev
Leonid Daniloviç

Leonid Ryabtsev.png 1927 rus Qırmızı Bayraq ordenli Xəzər Donanmasının komandanı 9 nömrəli Qırmızı Donanma seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Ruzanova
Viktoriya Vladimirovna

Viktoriya Ruzanova.png 1949 rus Azərbaycan dəmir yolu Biləcəri işarəvermə və rabitə distansiyasının elekrik montyorudur 26 nömrəli Biləcəri seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Rüstəmzadə
Süleyman Əlabbas oğlu

Süleyman Rüstəmzadə.png 1906‒1989 azərbaycanlı Yaradıcılıqla məşğuldur 286 nömrəli Port-İliç seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ali Sovetinin sədri
Rüstəmov
Nadir Həbib oğlu

Nadir Rüstəmov.png 1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR meliorasiya və su təsrrüfatı naziri 309 nömrəli Saatlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rüstəmova
Bəsti Həsən qızı

Bəsti Rüstəmova.png 1952 azərbaycanlı Qutqaşen rayonundakı Əli Bayramov adına kolxozun tütünçüsü 272 nömrəli Hacallı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Rüstəmova
Məsudə Hümmət qızı

Məsudə Rüstəmova.png 1932‒2010 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəbrayıl RK-nın birinci katibi 256 nömrəli Qubadlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
S
Saakyan
Arfik Rubenovna

Arfik Saakyan.png 1953 erməni Stepanakert rayonundakı Frunze adına sovxozun fəhləsi 399 nömrəli Əsgəran seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Saakyan
Roza Vazgenovna

Roza Saakyan.png 1936 erməni Şamxor rayonundakı Kamo adına kolxozun üzvü 360 nömrəli Dağ Cəyir seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komissiyası
Sadıqov
Ramiz Cəmil oğlu

Ramiz Sadıqov.png 1935 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK tikinti və şəhər təsərrüfatı şöbəsinin müdiri 274 nömrəli Bum seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Sailov
Sahib Ağagül oğlu

Sahib Sailov.png 1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şamaxı RK-nın birinci katibi 364 nömrəli Şamaxı şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Sarkisova
Anna Rubenovna

Anna Sarkisova.png 1943 erməni 2 nömrəli Bakı ayaqqabı fabrikində ayaqqabı tikən 61 nömrəli Basin seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sarkisova
Nazik Bəylərovna

Nazik Sarkisova.png 1952 erməni Rabitə avadanlığı zavodunun quraşdırıcı çilingəri 111 nömrəli Kirovabad-Nizami seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Seyidbəyli
Həsən Mehdi oğlu

Həsən Seyidbəyli.png 1920‒1980 azərbaycanlı C. Cabbarlı adına "Azərbaycanfilm" kinostudiyasının rejissoru 334 nömrəli Küçəkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Seyidov
Vilayət Məmməd oğlu

Vilayət Seyidov.png 1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qasım İsmayılov RK-nın birinci katibi 244 nömrəli Borsunlu seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Seyidov
Həsən Nemət oğlu

Həsən Seyidov.png 1932‒2004 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK Katibi 107 nömrəli Kirovabad-Gəncə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sergeyev
Vasili Nikolayeviç

Vasili Sergeyev.png 1924 rus Qırmızı Bayraq ordenli Xəzər Donanması Hərbi Şurasının üzvü — siyasi şöbəsinin rəisi 97 nömrəli Dəmiryol seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Sergeyeva
Anastasiya İvanovna

Anastasiya Sergeyeva.png 1947 rus Bakı kamvol kombinatının toxucusu 43 nömrəli İnqilab seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Səlimov
Sadıq Məmmədzaman oğlu

Sadıq Səlimov.png 1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Quba RK-nın birinci katibi 262 nömrəli İkinci Nügədi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Təbiəti mühafizə komisisyası
Səmayə
Seyfulla qızı

Səmayə Seyfulla qızı.png 1949 azərbaycanlı N. Nərimanov adına Bakı Trikotaj İstehsalat Birliyinin tikişçi-motorçusu 36 nömrəli İkinci Maştağa seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Səmədov
Baba Səməd oğlu

Baba Səmədov.png 1934 azərbaycanlı Şəki rayonundakı Orconikidze adına sovxozunun traktorçusu 148 nömrəli Cəfərabad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Səfərəliyev
Rüstəm Qasım oğlu

Rüstəm Səfərəliyev.png 1909‒1991 azərbaycanlı Azərbaycan KP Bərdə RK-nın birinci katibi 178 nömrəli Bərdə kənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sədrin müavini
Səfərov
Ələkbər Oruc oğlu

Ələkbər Səfərov.png 1932 azərbaycanlı Kirovabad Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 115 nömrəli Kirovabad-Lenin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Sısoyeva
Tatyana Mixaylovna

Tatyana Sısoyeva.png 1930 rus Azərbaycan Elmi-Tədqiqat Bağçılıq, Üzümçülük və Subtropik Bitkilər İnstitutunun yaqdımçı təcrübə təsrrüfatının meyvəçi-briqadiri 258 nömrəli Quba birinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Sokolov
Leonid Andreyeviç

Leonid Sokolov.png 1928 rus Azərbaycan KP Bakı Şəhər Komitəsinin ikinci katibi 98 nömrəli Vaqif adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Stepanov
Qrin İsakoviç

Qrin Stepanov.png 1931 erməni Azərbaycan KP Bakı şəhəri Kirov RK-nın brinci katibi 23 nömrəli Üçüncü Kirov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Sultanov
Şəmsəddin Qurban oğlu

Şəmsəddin Sultanov.png 1917‒1976 azərbaycanlı Azərittifaqının idarə heyətinin sədri 383 nömrəli Cəhri seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sultanova
Zərri Cəmşid qızı

Zərri Sultanova.png 1936 azərbaycanlı Naxçıvan şəhəri 5 nömrəli məktəbinin müəllimi 374 nömrəli Naxçıvan ikinci şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
Suşilina
Antonina Mixaylovna

Antonina Suşilina.png 1953 rus Əli Bayramov adına tikiş fabrikinin tikişçisi 11 nömrəli Xanlar adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Süleymanov
Allahverdi Əhəd oğlu

Allahverdi Süleymanov.png 1933 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Azərbaycan boru-prokat zavodunun poladəridəni 128 nömrəli Boru-prokat seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Rəyasət Heyəti
Süleymanova
Maral Rza qızı

Maral Süleymanova.png 1940 azərbaycanlı Ağdam rayonundakı K. Marks adına kolxozun briqadiri 156 nömrəli Xındırıstan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Kənd təsərrüfatı komissiyası
Ş
Şabanova
Mənsurə Əhməd qızı

Mənsurə Şabanova.png 1939 azərbaycanlı Bakı karamel fabrikinin kartonajçısı 73 nömrəli Qubanov adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Şahverdiyev
Yusif Məhərrəm oğlu

Yusif Şahverdiyev.png 1949 azərbaycanlı M. Əzizbəyov adına Azərbaycan Neft və Kimya İnstitutunun tələbəsi 55 nömrəli Nəsimi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Şahverdiyeva
Mahirə Səttar qızı

Mahirə Şahverdiyeva.png 1950 azərbaycanlı Volodarski adına tikiş fabrikinin tikişçisi 53 nömrəli Həzi Aslanov adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Şahnazaryan
Jenya Rubenovna

Jenya Şahnazaryan.png 1951 erməni Daşkəsən rayonundakı Abovyan adına sovxozun fəhləsi 196 nömrəli Bayan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şeqlov
Georgi Vasilyeviç

Georgi Şeqlov.png 1918 rus Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müvaini 389 nömrəli Stepanakert birinci şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şeydayeva
Şamama Bahadır qızı

Şamama Şeydayeva.png 1952 azərbaycanlı Ağsu rayonundakı "Moskva" kolxozunun üzvü 176 nömrəli Çaparlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Şəmiyev
İnqilab Şəfahət oğlu

İnqilab Şəmiyev.png 1934‒1997 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin Tərəvəz və Meyvə İstehsalı, Tədarükü, Emalı və Satışı Aqrae-Sənaye Birliyinin sədri 261 nömrəli Birinci Nügədi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şərifov
Azad Ağakərim oğlu

Azad Şərifov.png 1930‒2009 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK mədəniyyət şöbəsinin müdiri 275 nömrəli Kürdəmir seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mədəniyyət komissiyası
Şəfiyeva
Gülbəs Carı qızı

Gülbəs Şəfiyeva.png 1953 azərbaycanlı Şamaxı rayonundakı Sabir adına sovxozun fəhləsi 365 nömrəli Şamaxı kənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şıxıyeva
Gülbahar Alcan qızı

Gülbahar Şıxıyeva.png 1941 azərbaycanlı Vartaşen rayonundakı "Komsomol" kolxozunun tütünçüsü 188 nömrəli Padar seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Şükürov
Umud Turab oğlu

Umud Şükürov.png 1938 azərbaycanlı Bakı yük stansiyasının qatar tərtibçisidir 66 nömrəli Bakıxanov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
T
Tağızadə-Hacıbəyov
Niyazi Zülfüqar oğlu

Niyazi Tağızadə-Hacıbəyov.png 1912‒1984 azərbaycanlı Ü. Hacıbəyov adına Azərbaycan Dövlət Simfonik Orkestrinin bədii rəhbəri və baş dirijoru 37 nömrəli İkinci Razin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Tağıyev
Elman Fərrux oğlu

Elman Tağıyev.png 1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Yevlax Şəhər Komitəsinin birinci katibi 142 nömrəli Xaldan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Mandat komissiyası
Tağıyev
Məhərrəm Bağır oğlu

Məhərrəm Tağıyev.png 1929 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Frunze adına sovxozun briqadiri 326 nömrəli Xatınlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Talıbova
Nəfiqə Zeynal qızı

Nəfiqə Talıbova.png 1952 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı H. Aslanov adına sovxozun fəhləsi 283 nömrəli Kərgəlan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Tatlıyev
Süleyman Bayram oğlu

Süleyman Tatlıyev.png 1925‒2014 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin işlər müdiri 132 nömrəli Xəzər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Tahirov
Heybət Adil oğlu

Heybət Tahirov.png 1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Göyçay RK-nın birinci katibi 189 nömrəli Göyçay şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Tahirova
Tahirə Əkbər qızı

Tahirə Tahirova.png 1913‒1991 azərbaycanlı Azərbaycan SSR xarici işlər naziri 359 nömrəli Qaracəmirli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Teterin
Mixail Vasilyeviç

Mixail Teterin.png 1931 rus Sovet Ordusunda xidmət edir 122 nömrəli Lənkəran üçüncü şəhər seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissisyası
Tinatiyev
İsmayıl İbrahim oğlu

İsmayıl Tinatiyev.png 1948 ləzgi Balakən rayonundakı M. B. Qasımov adına kolxozun traktorçusu 184 nömrəli Qazma seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissisyası
Topçiyev
Əli Rəhim oğlu

Əli Topçiyev.png 1920 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kommunal təsərrüfatı naziri 251 nömrəli Rüstəm Əliyev seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Topçubaşov
Mustafa Ağabəy oğlu

Mustafa Topçubaşov.png 1895‒1981 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Elmlər Akademiyası prezidentinin müavini 137 nömrəli Sumqayıt-Vağzalyanı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Trofimova
Lidiya Mixaylovna

Lidiya Trofimova.png 1928 rus Azərbaycan KP Orconikidze RK-nın birinci katibi 83 nömrəli Əmircan seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xalq maarifi və elm komissiyası
U
Usaçov
İqor Mixayloviç

İqor Usaçov.png 1927 ukraynalı V. İ. Lenin adına Azərbaycan boru-prokat zavodunun direktoru 135 nömrəli Sumqayıt-Nərimanov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
V
Vedeneyeva
Anna Pavlovna

Anna Vedeneyeva.png 1938 rus Gədəbəy rayonundakı "Qırmızı Oktyabr" təcrübə-toxumçuluq sovxozunun fəhləsi 252 nömrəli Böyük Qaramurad seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Vəzirov
Əbdülrəhman Xəlil oğlu

Əbdülrəhman Vəzirov.png 1930 azərbaycanlı Diplomatik işdə çalışır 104 nömrəli Qazıməmməd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Vəliyev
Hidayət Cabbar oğlu

Hidayət Vəliyev.png 1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Daşkəsən RK-nın birinci katibi 195 nömrəli Zağalı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Vəliyev
Cəfər Cəbrayıl oğlu

Cəfər Vəliyev.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK inzibati orqanlar şöbəsinin müdiri 342 nömrəli Çaykənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Vəliyeva
Gülbahar Nəhməd qızı

Gülbahar Vəliyeva.png 1930 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Sənaye Tikintisi Nazirliyi 1 nömrəli trestinin 16 nömrəli tikinti idarəsində rəngsazlar briqadiri 131 nömrəli Rustavi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Vısoçenko
Vasili Andreyeviç

Vasili Vısoçenko.png 1923 belorus Azərbaycan SSR daxili işlər nazirinin birinci müavini 340 nömrəli Aybasanlı seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası
Y
Yaqubov
Əlisəfa Əliheydər oğlu

Əlisəfa Yaqubov.png 1937‒2016 azərbaycanlı Abşeron rayonundakı Şuraabad sovxozunun baş çobanı 169 nömrəli Giləzi seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Yarıyeva
Sünbülə Əlikrəm qızı

Sünbülə Yarıyeva.png 1952 azərbaycanlı Saatlı rayonundakı "Ulduz" kolxozunun üzvü 310 nömrəli Krasnoselsk seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Yusifzadə
Qurban Yusif oğlu

Qurban Yusifzadə.png 1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin Dövlət Televiziya və Radio Verilişləri Komitəsinin sədri 276 nömrəli Sığırlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Yusifzadə
Ziya Məmmədiyyə oğlu

Ziya Yusifzadə.png 1929‒2015 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti yanında Dövlət Təhlükəsizliyi 79 nömrəli Engels adına seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Xarici işlər komissiyası
Yusifova
Rövşən Əhməd qızı

Rövşən Yusifova.png 1940 azərbaycanlı Bakı radio zavodunun yığıcısı 95 nömrəli Lenin seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Yusova
Yevgeniya İvanovna

Yevgeniya Yusova.png 1924 rus Azərbaycan KP Şaumyan RK-nın birinci katibi 94 nömrəli Myasnikov seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Sənaye komissiyası
Z
Zamanov
Abbas Məmmədtağı oğlu

Abbas Zamanov.png 1924 azərbaycanlı Azərbaycan SSR prokuroru 382 nömrəli Xanlıqlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Zeynalov
Hüseyn Yusif oğlu

Hüseyn Zeynalov.png 1925 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ticarət naziri 93 nömrəli Tikinti seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Zeynalova
Nəzihə Cəfər qızı

Nəzihə Zeynalova.png 1944‒2017 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı R. Əliyev adına kolxozun manqabaşçısı 361 nömrəli Təzəkənd seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Plan-büdcə komissiyası
Zülfüqarova
Lidiya Sergeyevna

Lidiya Zülfüqarova.png 1948 rus Sumqayıt Kimya Sənayesi Müəssisələri İstehsalat Birliyinin üzvi məhsullar zavodunda aparatçı 130 nömrəli Corat seçki dairəsi Coat of arms of Azerbaijan SSR.png

Gənclər komissiyası

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 (1976) Итоги выборов и состав депутатов Верховного Совета Азербайджанской ССР, Верховного Совета Нахичеванской АССР девятого созыва, местных Советов народных депутатов Азербайджанской ССР 1975 г (ru). Баку: Азернешр.
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 (1976) Азәрбајҹан ССР Али Советинин депутатлары. Доггузунҹу чағырыш. (aze-ru). Бакы: Азәрнәшр.

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]