Azərbaycan SSR Ali Sovetinin IX çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya saytından
Naviqasiyaya keç Axtarışa keç

Azərbaycan SSR Ali Sovetinin doqquzuncu çağırışı 1975-ci ildən 1980-ci ilədək fəaliyyətdə olmuşdur. Doqquzuncu çağırış Azərbaycan SSR Ali Sovetinə seçkilər 1975-ci il iyunun 15-də keçirilmişdir (təkrar seçkiləri — 1976-cı il iyulun 4-də).[1] Ali Sovetə cəmi 400 deputat seçilmişdir.[1]

Deputatların 151 nəfəri qadın idi ki, bu da əvvəlki çağırışda olduğundan 9 nəfər artıq olmuşdur.[2]

277 deputat Sov.İKP üzvü və ya üzvlüyünə namizəd, 123 deputat bitərəf idi.[1]

Deputatların tərkibində 201 fəhləkolxozçu var idi ki, bu da ümumi tərkibin 50 faizindən çoxunu təşkil etmiş, 87 deputat partiya, həmkarlar ittifaqları və komsomol orqanlarının işçisi, 53 deputat sovet idarələrinin işçisi, 10 deputat Sovet OrdusununHərbi-Dəniz Donanmasının hərbi qulluqçusu olmuşdur.[2]

345 deputatın ali və orta təhsili var, 40 deputat elmlər doktoru və elmlər namizədidir. Azərbaycan SSR Ali Soveti deputatlarının yaşa görə tərkibi aşağıdakı rəqəmlərlə ifadə olunur: 89 deputatın və ya deputatların 22,3 faizinin yaşı 30-dək, 223 deputatın və ya deputatların 55,75 faizinin yaşı 31-dən 50-dək, 56 deputatın və ya deputatların 14,05 faizinin yaşı 51-dən 60-dəkdir, 32 deputatın və ya deputatların 8 faizinin yaşı 60-dan yuxarıdır[2].

Azərbaycan SSR Ali Sovetinin 300 deputatı SSRİ ordenləri və medalları ilə təltif olunmuşdur.[2] 14 deputat Sosialist Əməyi Qəhrəmanıdır. 12 deputat Lenin mükafatı və Dövlət mükafatı laureatı idi.

Respublika Ali Sovetinin deputatları arasında 315 azərbaycanlı, 46 rus, 28 erməni və ölkəmizin digər millətlərinin 11 nümayəndəsi olmuşdur.[2]

Azərbaycan SSR Ali Sovetinin sədri — Süleyman Əliabbas oğlu Rüstəmzadə, müavinləri — Suren Arutyunoviç Adamyan, Fəridə Əli qızı Fətullayeva, Alla Abramovna Qorbaçova və Rüstəm Qasım oğlu Səfərəliyev.[1] Reyasət Heyətinin sədri — Qurban Əli oğlu Xəlilov, müavinləri — Armais Əmiroviç Aslanov və Səkinə Abbas qızı Əliyeva.[1]

Soyadı, adı və atasının adı Doğum ili Milliyəti Vəzifəsi Seçki dairəsi Komissiyası
Hüseynov
Hüseyn Yusif oğlu
1932 azərbaycanlı Artyom adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları əsaslı təmir sexin qazma ustası 1 nömrəli Artyom seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Cəlilov
Mirzəmurad Cəlil oğlu

1942 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Neft və Qazçıxarma İdarəsinin operatoru 2 nömrəli Gürgən seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Hacıyev
Bəhman Əbiş oğlu
1926 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Neft və Qazçıxarma İdarəsinin rəisi 3 nömrəli Qala seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Mayorov
Veniamin Stepanoviç
1930 rus Bakı Şəhər İcraiyyə Komitəsi sədrinin birinci müavini 4 nömrəli Binə seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Ağayeva
Şükufə Novruz qızı
1937 azərbaycanlı "Şimal" DRES-in elektrik ustası 5 nömrəli Şüvəlan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Nəcəfov
Niyazi Nəcəfqulu oğlu
1922 azərbaycanlı Azərbaycan KP Əzizbəyov RK-nın birinci katibi 6 nömrəli Mərdəkan seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Əliyeva
Fatma İbrahim qızı
1949 azərbaycanlı Əzizbəyov adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi elmi-tədqiqat və istehsalat işləri sexin laborantıdır 7 nömrəli Buzovna seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Ələsgərova
Şamama Məmmədovna

1904 azərbaycanlı Krupskaya adına doğum evinin baş həkimi 8 nömrəli Bayıl seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Ryabtsev
Leonid Daniloviç
1927 rus Qırmızı Bayraq ordenli Xəzər Donanmasının komandanı 9 nömrəli Qırmızı Donanma seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Abbasov
Qurban Abbasqulu oğlu
1926 azərbaycanlı Xəzər Dəniz Neft Birliyinin baş direktorunun müavini 10 nömrəli Buxta seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Suşilina
Antonina Mixaylovna

1953 rus Əli Bayramov adına tikiş fabrikinin tikişçisi 11 nömrəli Xanlar adına seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Podolski
Viktor Vladimiroviç
1937 rus Xəzər Gəmiçiliyi İdarəsinin "Nikifor Roqov" teploxodunun mexaniki 12 nömrəli İliç seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Muradəliyev
Fazil Qulam oğlu

1938 azərbaycanlı AHİŞ-in şöbə müdiri 13 nömrəli Lermontov seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Nəzərova
Zenfira Cənnət qızı
1950 azərbaycanlı Bakı şəhərindəki mərkəzi univermağın baş satıcısı 14 nömrəli Nizami adına seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Babiçeva
Kseniya Lvovna
1907 rus S. Vurğun adına Azərbaycan Rus Dram Teatrının artisti 15 nömrəli Dənizkənarı seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Dadaşova
Səyyarə Kamil qızı
1952 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Yüngül Sənaye Nazirliyi 1 nömrəli ayaqqabı fabrikinin fəhləsidir 16 nömrəli Kommunist seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Qənbərov
Məmməd Mütəllim oğlu
1926 azərbaycanlı Səngəçal Dəniz Qazma İşləri İdarəsinin buruq ustası 17 nömrəli Qaradağ seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Qorbaçova
Alla Abramovna
1941 rus Azərbaycan qaz emalı zavodunun qurğu operatoru 18 nömrəli Puta seçki dairəsi Sədrinin müavini
Abdullayev
Kamal Məmməd oğlu

1922 azərbaycanlı Qaradağ Rayon Komitəsinin birinci katibi 19 nömrəli Qobustan seçki dairəsi Mandat komissiyası
Əmirov
Əli Cabbar oğlu
1915 azərbaycanlı Azərneft Birliyinin baş direktoru 20 nömrəli Ələt seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Məmmədov
Aydın Yusif oğlu
1932 azərbaycanlı Bakı Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 21 nömrəli Kirov seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Baxışov
Hümbət Murad oğlu
1934 azərbaycanlı B. Sərdarov adına maşınqayırma zavodunun dəmirçisi 22 nömrəli İkinci Kirov seçki dairəsi Mandat komissiyası
Stepanov
Qrin İsakoviç
1931 erməni Azərbaycan KP Bakı şəhəri Kirov RK-nın brinci katibi 23 nömrəli Üçüncü Kirov seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Rzayev
Sabir Ələkbər oğlu
1934 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin rəisi 24 nömrəli Dördüncü Kirov seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əsgərov
Balağa Əbdülməcid oğlu
1937 azərbaycanlı Kirov adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları əsaslı təmir sexinin qazmaçısı 25 nömrəli Binəqədi seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Ruzanova
Viktoriya Vladimirovna

1949 rus Azərbaycan dəmir yolu Biləcəri işarəvermə və rabitə distansiyasının elekrik montyorudur 26 nömrəli Biləcəri seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Maqomayev
Cəmaləddin Müslüm oğlu

1910 çeçen SSRİ Nazirlər Soveti yanında Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin daimi nümayəndəsi 27 nömrəli İkinci Biləcəri seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Rza Əli oğlu
1927 azərbaycanlı Ümumittifaq Neft Maşınqayırma Sənayesi Birliyinin sədri 28 nömrəli Razin seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əliyev
Heydər Əlirza oğlu
1923 azərbaycanlı Azərbaycan Kommunist Partiyası Mərkəzi Komitəsinin birinci katibi 29 nömrəli Birinci Razin seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Popov
Vladimir Alekseyeviç
1947 rus Bakı cihazqayırma zavodunun tokarı 30 nömrəli Ərəblinski seçki dairəsi Gənclər komissiyası
İsmayılova
Çimnazxanım Bərnəli qızı

1952 azərbaycanlı Lenin adına Neft və Qazçıxarma İdarəsində neft və qazçıxarma operatoru 31 nömrəli Leninneft seçki dairəsi Mandat komissiyası
Qrinina
İrina Viktorovna
1953 rus Kirov adına maşınqayırma zavodun dəstləyicisi 32 nömrəli Sabunçu seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Kuznetsova
Zoya Nikolayevna
1925 rus Lenin elektrik şəbəkəsinin elektrik montyoru 33 nömrəli Balaxanı seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Əliyev
Nurəddin Məcid oğlu
1920 azərbaycanlı Azərbaycan Mülki Aviasiya İdarəsinin rəisi 34 nömrəli Birinci Zabrat seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Əliyeva
Rəhilə Musa qızı
1953 azərbaycanlı "Qırmızı proletar" zavodunun nəzarətçisi 35 nömrəli Maştağa seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Səmayə
Seyfulla qızı

1949 azərbaycanlı N. Nərimanov adına Bakı Trikotaj İstehsalat Birliyinin tikişçi-motorçusu 36 nömrəli İkinci Maştağa seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Tağızadə-Hacıbəyov
Niyazi Zülfüqar oğlu

1912 azərbaycanlı Ü. Hacıbəyov adına Azərbaycan Dövlət Simfonik Orkestrinin bədii rəhbəri və baş dirijoru 37 nömrəli İkinci Razin seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Kərimov
Şakir Kərim oğlu
1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lenin RK-nın birinci katibi 38 nömrəli Bilgəh seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Qurviç
Yefim Qriqoryeviç
1917 yəhudi Azərinformun direktoru 39 nömrəli Fioletov seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Rəhimov
Əmir Müslüm oğlu
1932 azərbaycanlı L. Şmidt adına zavodun termisti 40 nömrəli Şmidt seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Məmmədov
Umud Bibiqulu oğlu
1932 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli tresti 24 nömrəli tikinti idarəsinin suvaqçılar briqadiri 41 nömrəli Çapayev seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Korıtin
Yuri Vladimiroviç
1940 rus Azərbaycan KP MK-nın təlimatçısı 42 nömrəli 26-lar adına seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Sergeyeva
Anastasiya İvanovna

1947 rus Bakı kamvol kombinatının toxucusu 43 nömrəli İnqilab seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mirzoyan
Artyum Armenakoviç
1933 erməni Respublika Sənaye Tikintisi Nazirliyinin 4 nömrəli trestinin 48 nömrəli tikinti idarəsində kompleks briqadasının briqadiri 44 nömrəli İdman seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Axundov
Sənan Səməndar oğlu

1932 azərbaycanlı Bakı məişət kondisioneri zavodunun direktoru 45 nömrəli Məmmədyarov seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Quliyeva
Zemfira Mikayıl qızı
1950 azərbaycanlı Azərbaycan LKGİ 50-illiyi adına Bakı elektrik maşınqayırma zavodunun sarıyıcısı 46 nömrəli Birinci Montin seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Mixaltsev
Aleksandr Petroviç

1946 rus 7-ci Dövlət Podşipnik zavodun sazlayıçı təlimatçısı 47 nömrəli İkinci Montin seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Markaryants
Emma Haykovna
1942 erməni Bakı biskvit fabrikinin tort-pirojna bişirəni 48 nömrəli Mayakovski seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Bayramova
Ətir Mahmud qızı
1944 azərbaycanlı Bakı süd kombinatının briqadiri 49 nömrəli Azərneftmaş seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Qasparyan
Qriqori Qriqoryeviç

1935 erməni Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli evtikmə kombinatında quraşdırıçılar briqadiri 50 nömrəli Yeni İnqilab seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əhmədov
Nəcməddin Xələf oğlu

1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP Nərimanov RK-nın birinci katibi 51 nömrəli Qaqarin seçki dairəsi Ticarət və əhalyə məişət xidməti komissiyası
Kirsanov
Yakov Mixayloviç
1907 rus Azərbaycan KP MK ümumi şöbəsinin müdiri 52 nömrəli Alatava seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şahverdiyeva
Mahirə Səttar qızı

1950 azərbaycanlı Volodarski adına tikiş fabrikinin tikişçisi 53 nömrəli Həzi Aslanov adına seçki dairəsi Mandat komissiyası
Hüseynov
Aydın Əbdülrəhim oğlu
1942 azərbaycanlı Bakı Baş Tikinti İdarəsinin 2 nömrəli tikinti idarəsi komleks briqadasının briqadiri 54 nömrəli Mirzağa Əliyev adına seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Şahverdiyev
Yusif Məhərrəm oğlu

1949 azərbaycanlı M. Əzizbəyov adına Azərbaycan Neft və Kimya İnstitutunun tələbəsi 55 nömrəli Nəsimi seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Əliyev
Sabir Məmmədbala oğlu
1933 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Bakı metropolitenində elektrik qatarın baş maşinisti 56 nömrəli Mustafa Sübhi adına seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Fleqontova
Anna Alekseyevna
1929 rus N. Nərimanov adına corab-trikotaj kombinatında usta köməkçisi 57 nömrəli Dağlıq seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Əliyev
Şamil Musa oğlu
1928 azərbaycanlı Oktyabr inqilabı adına Bakı vaqon təmiri zavodun qazançılar briqadiri 58 nömrəli Səməd Vurğun adına seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Donskaya
Aleksandra Yuryevna

1949 rus Azərbaycan SSR Yerli Sənaye Nazirliyinin metal-plastik kütlə zavodunun presləyicisi 59 nömrəli Cəfər Cabbarlı adına seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Boyko
Valeri Vladimiroviç
1949 belorus Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyinin 26 Bakı komissarı adına mexanizm zavodunun çilingəri 60 nömrəli Hüsü Hacıyev adına seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Sarkisova
Anna Rubenovna
1943 erməni 2 nömrəli Bakı ayaqqabı fabrikində ayaqqabı tikən 61 nömrəli Basin seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Babayan
Hrant Markaroviç
1927 erməni "Kommunist" (erməni dilində) qəzetinin redaktoru 62 nömrəli Vağzalyanı seçki dairəsi Xalq maarif və elm komissiyası
Axundov
Hacağa Məlikməmməd oğlu
1926 azərbaycanlı Kalinin adına təcrübə-eksperiment zavodunda yonucu-tornaçı 63 nömrəli 28 Aprel adına seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Məmmədov
Müslüm Rəcəb oğlu

1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Nəsimi RK-nın birinci katibi 64 nömrəli Sverdlov seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Məmmədzadə
Ramiz Hüseynqulu oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK katibi 65 nömrəli Əzizbəyov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Şükürov
Umud Turab oğlu
1938 azərbaycanlı Bakı yük stansiyasının qatar tərtibçisidir 66 nömrəli Bakıxanov seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Heydərov
Arif Nəzər oğlu
1926 azərbaycanlı Azərbaycan SSR daxili işlər naziri 67 nömrəli Sovet seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rəsulbəyov
Hüseyn Cümşüd oğlu

1917 azərbaycanlı Azərbaycan SSR rabitə naziri 68 nömrəli Həmid Sultanov adına seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Kulikova
Raisa Yakovlevna
1939 rus Bakı Ayaqqabı İstehsalat Birliyinin dəstləyicisi 69 nömrəli "Qızıl Şərq" seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Əliyev
Qurban Həsən oğlu
1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR orta və ixtisas təhsili naziri 70 nömrəli Qədirli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qalustyan
Edenya Semyonoviç
1935 erməni "Kommunist" nəşriyyatı mətbəəsinin çapçısıdır 71 nömrəli Aşağı Dağlıq seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Bağırzadə
Faiq Məmməd oğlu
1926 azərbaycanlı S. M. Kirov adına Azərbaycan Dövlət Universitetinin rektoru 72 nömrəli Qorki seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Şabanova
Mənsurə Əhməd qızı
1939 azərbaycanlı Bakı karamel fabrikinin kartonajçısı 73 nömrəli Qubanov adına seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Quliyev
Danil Piri oğlu
1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK yanında Partiya Tarixi İnstitutunun direktoru 74 nömrəli Oktyabr seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Bıçenko
Vasili İliç
1920 ukraynalı SSRİ müdafiə Nazirliyində siyasi işdə çalışır 75 nömrəli Saray seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
İbrahimov
Nazim Sadıq oğlu
1935 azərbaycanlı Azərbaycan KP Oktyabr RK-nın birinci katibi 76 nömrəli Nərimanov seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Kirilyuk
Vasili Konstantinoviç
1928 ukraynalı Sovet Ordusunda xidmət edir 77 nömrəli Mirzə Fətəli Axundov adına seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Okulov
Mixail Aleksandroviç
1918 rus "Bakinski raboçi" qəzetinin redaktoru 78 nömrəli Lev Tolstoy adına seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Yusifzadə
Ziya Məmmədiyyə oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti yanında Dövlət Təhlükəsizliyi 79 nömrəli Engels adına seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Hüseynov
Mikayıl Ələsgər oğlu
1905 azərbaycanlı Azərbaycan Politexniki İnstitunun professoru, Memarlıq və İncəsənət İnstitutunun direktoru, Azərbaycan SSR Arxitektorlar İttifaqı idarə heyətinin sədri 80 nömrəli Musabəyov seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Əhmədov
Fikrət Həmid oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK elm və tədris müəssisələri şöbəsinin müdiri 81 nömrəli Yeni Suraxanı seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Kərimov
Yusif Hüseynağa oğlu
1925 azərbaycanlı Bakı Şəhər İcraiyyə Komitəsi Daxili İşlər İdarəsinin rəisi 82 nömrəli Orconikidze seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Trofimova
Lidiya Mixaylovna
1928 rus Azərbaycan KP Orconikidze RK-nın birinci katibi 83 nömrəli Əmircan seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Fərzəliyev
Qədir Vəli oğlu
1937 azərbaycanlı Orconikidze adına Neft və Qazçıxarma İdarəsi 5 nömrəli rayon mühəndis-texnoloji xidmət sahəsinin neft və qazçıxarma operatoru 84 nömrəli Dzerjinski seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Əkbərova
Valentina Alekseyevna

1938 rus Serebrovski adına Neft və Qazçıxarma İdarəsində neft və qazçıxarma operatoru 85 nömrəli Serebrovski seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Bilalova
Fatma Məmməd qızı
1931 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına toxuculuq kombinatında növbə ustası 86 nömrəli Fabrik seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Əhmədova
Tatyana Rəhim qızı
1941 azərbaycanlı Sov. İKP XXII qurultayı adına Bakı neftayırma zavodunun baş operatoru 87 nömrəli Əhmədli seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Quliyev
Əli Musa oğlu
1912 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Elmlər Akademiyası Aşqarlar Kimyası İnstitutunun direktoru 88 nömrəli Neft-zavod seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Bartaşşuk
Konstantin Petroviç

1938 rus P. Montin adına neft-mədən maşınqayırma zavodunda tornaçı 89 nömrəli Şaumyan seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Həkimov
Kamil Əlisoltan oğlu
1927 azərbaycanlı Azərbaycan SSR neftayırma və neft kimyası naziri 90 nömrəli Qarayev seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Haşımov
Cabbar Əzim oğlu
1925 azərbaycanlı Xəzər Gəmiçiliyi İdarəsinin rəisi 91 nömrəli Komsomol seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
İndina
Lyubov Semyonovna
1948 rus Vladimir İliç adına Yeni Bakı neftayırma zavodunun operatoru 92 nömrəli Neftayırma seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Zeynalov
Hüseyn Yusif oğlu
1925 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ticarət naziri 93 nömrəli Tikinti seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Yusova
Yevgeniya İvanovna
1924 rus Azərbaycan KP Şaumyan RK-nın birinci katibi 94 nömrəli Myasnikov seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Yusifova
Rövşən Əhməd qızı
1940 azərbaycanlı Bakı radio zavodunun yığıcısı 95 nömrəli Lenin seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Hüseynzadə
Ramiz Cabbar oğlu
1940 azərbaycanlı Lenin adına maşınqayırma zavodunun çilingəri 96 nömrəli Gənclik seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sergeyev
Vasili Nikolayeviç
1924 rus Qırmızı Bayraq ordenli Xəzər Donanması Hərbi Şurasının üzvü — siyasi şöbəsinin rəisi 97 nömrəli Dəmiryol seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Sokolov
Leonid Andreyeviç
1928 rus Azərbaycan KP Bakı Şəhər Komitəsinin ikinci katibi 98 nömrəli Vaqif adına seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Ləmbəranski
Əliş Cəmil oğlu
1914 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 99 nömrəli Çkalov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Eyvaz Əbdürəhman oğlu
1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ədliyyə naziri 100 nömrəli Məktəb seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qubadov
Hüseyn Həbib oğlu
1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Əli Bayramlı Şəhər Komitəsinin birinci katibi 101 nömrəli Əli Bayramlı birinci şəhər seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əmənov
Akif Məmi oğlu
1942 azərbaycanlı Əli Bayramlı Qazma İşləri İdarəsinin buruq ustası 102 nömrəli Əli Bayramlı ikinci şəhər seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Əliyev
Nizaməli Əlibaba oğlu
1950 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Avtomobil Nəqliyyatı Nazirliyi 2710 nömrəli avtomobil dəstəsinin sürücüsü 103 nömrəli Əli Bayramlı üçüncü şəhər seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Vəzirov
Əbdülrəhman Xəlil oğlu

1930 azərbaycanlı Diplomatik işdə çalışır 104 nömrəli Qazıməmməd seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Bağırov
Zakir Nəriman oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR mədəniyyət naziri 105 nömrəli Kirovabad-Şaumyan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağamalyan
İzabella İşxanovna

1934 erməni Kirovabad yağ-piy kombinatında elevator nəqlediçisi 106 nömrəli Kirovabad-Caparidze seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Seyidov
Həsən Nemət oğlu

1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK Katibi 107 nömrəli Kirovabad-Gəncə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əmirov
Fikrət Məşədicəmil oğlu
1922 azərbaycanlı SSRİ Bəstəkarlar İttifaqının katibi 108 nömrəli Kirovabad-Sabir seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
İsayev
Nəriman Ağaxan oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan SSR tikinti materialları sənayesi naziri 109 nömrəli Kirovabad-Bağmanlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Fərəcova
Adilə Yusif qızı
1926 azərbaycanlı Kirovabad mexanizm zavodunun milçisi 110 nömrəli Kirovabad-Əzizbəyov seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Sarkisova
Nazik Bəylərovna
1952 erməni Rabitə avadanlığı zavodunun quraşdırıcı çilingəri 111 nömrəli Kirovabad-Nizami seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Qubina
Yevdokiya Aleksandrovna
1930 rus M. D. Hüseynov adına Kirovabad xalça-mahud kombinatında toxucu 112 nömrəli Kirovabad-Oktyabr birinci şəhər seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əliyev
Qəzənfər Kərim oğlu

1927 azərbaycanlı Kirovabad stansiyası lokomotiv deposunun elektrovoz maşinisti 113 nömrəli Kirovabad-Vağzalyanı seçki dairəsi Mandat komissiyası
Quliyev
İlyas Barxudar oğlu
1930 azərbaycanlı 3 nömrəli Kirovabad Sənaye Müəssisələri Tikintisi Tresti 30 nömrəli tikinti idarəsi kompleks briqadasının briqadiri 114 nömrəli Kirovabad seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Səfərov
Ələkbər Oruc oğlu
1932 azərbaycanlı Kirovabad Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 115 nömrəli Kirovabad-Lenin seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Quliyev
Murtuz Heydər oğlu
1920 azərbaycanlı Azərbaycan SSR hərbi komissarı 116 nömrəli Kirovabad-Kirov seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Cəfərova
Simuzər Məmməd qızı
1949 azərbaycanlı Kirovabad 2 nömrəli çörək zavodunda çörəkbişirən 117 nömrəli Kirovabad-Nərimanov seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Budaqov
Bəhram Əli oğlu
1950 azərbaycanlı Kirovabad çini qablar zavodunun tökücüsü 118 nömrəli Kirovabad-Orconikidze seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Kələntərova
Zərifə Əlibaba qızı

1938 azərbaycanlı S. Orconikdze adına Kirovabad toxuculuq kombinatında toxucu 119 nömrəli Kirovabad-Sovet seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mənsimova
Miryaqut Mirbəşir qızı

1950 azərbaycanlı Lənkəran mebel fabrikinin fəhləsi 120 nömrəli Lənkəran birinci şəhər seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Xəlilov
Qurban Əli oğlu
1906 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin sədri 121 nömrəli Lənkəran ikinci şəhər seçki dairəsi Rəyasət Heyətinin sədri
Teterin
Mixail Vasilyeviç
1931 rus Sovet Ordusunda xidmət edir 122 nömrəli Lənkəran üçüncü şəhər seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissisyası
Poletayeva
Mariya Mixaylovna

1935 rus ÜİLKGİ 50-illiyi adına Mingəçevir pambıq parça fabrikinin toxucusu 123 nömrəli Mingəçevir birinci sol sahil seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Kərimov
Xalid Hacıbaba oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP Mingəçevir Şəhər Komitəsinin birinci katibi 124 nömrəli Mingəçevir ikinci sol sahil seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əsədova
Urqiyə Qara qızı
1926 azərbaycanlı 5 nömrəli dəmir-beton məmulatı zavodunda krançı 125 nömrəli Mingəçevir üçüncü sol sahil seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Qusev
Pyotr Terentyeviç
1920 rus Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Şurasının katibi 126 nömrəli Mingəçevir sağ sahil seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Merzlikina
Anna İvanovna
1935 rus Sumqayıt sintetik kauçuk zavodunda baş aparatçı 127 nömrəli Sumqayıt seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Süleymanov
Allahverdi Əhəd oğlu

1933 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Azərbaycan boru-prokat zavodunun poladəridəni 128 nömrəli Boru-prokat seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Hacıyev
Zülfü Saleh oğlu
1935 azərbaycanlı Sumqayıt Şəhər Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 129 nömrəli Nasoslu seçki dairəsi
1976-cı ilin iyulun 4-də seçilmişdir
Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Zülfüqarova
Lidiya Sergeyevna

1948 rus Sumqayıt Kimya Sənayesi Müəssisələri İstehsalat Birliyinin üzvi məhsullar zavodunda aparatçı 130 nömrəli Corat seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Vəliyeva
Gülbahar Nəhməd qızı

1930 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Sənaye Tikintisi Nazirliyi 1 nömrəli trestinin 16 nömrəli tikinti idarəsində rəngsazlar briqadiri 131 nömrəli Rustavi seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Tatlıyev
Süleyman Bayram oğlu

1925 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin işlər müdiri 132 nömrəli Xəzər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əyyubov
Fərrux Əsgər oğlu
1949 azərbaycanlı Sumqayıt alüminium zavodunun elektrolizçisi 133 nömrəli Sumqayıt-Gənclər seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Mustafayev
Əliş İsa oğlu
1931 azərbaycanlı Sumqayıt Kimya Sənayesi Müəssisələri İstehsalat Birliyinin Baş Direktoru 134 nömrəli Xəzərsahili seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Usaçov
İqor Mixayloviç
1927 ukraynalı V. İ. Lenin adına Azərbaycan boru-prokat zavodunun direktoru 135 nömrəli Sumqayıt-Nərimanov seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Qabrielyan
Lida Andreyevna
1936 erməni Sumqayıt şəhəri yerli sənaye kombinatının tikişçi-motorçusudur 136 nömrəli Tələbə seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Topçubaşov
Mustafa Ağabəy oğlu

1895 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Elmlər Akademiyası prezidentinin müavini 137 nömrəli Sumqayıt-Vağzalyanı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Babayev
Mürsəl Ələkbər oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR avtomobil nəqliyyatı naziri 138 nömrəli Yevlax birinci şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hacıyeva
Xoşqədəm Xamoy qızı

1935 azərbaycanlı Yevlax tütün-fermentləşdirmə zavodunda çeşidləyici 139 nömrəli Yevlax ikinci şəhər seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Əliyeva
Şamama Tanrıverdi qızı
1938 azərbaycanlı Yevlax rayonundakı "Kommunist" kolxozun üzvü 140 nömrəli Malbinəsi seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
İbrahimova
Məskurə Qədim qızı

1941 azərbaycanlı Yevlax rayonundakı S. Vurğun adına kolxozun manqabaşçısı 141 nömrəli Sovxoz seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissyası
Tağıyev
Elman Fərrux oğlu
1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Yevlax Şəhər Komitəsinin birinci katibi 142 nömrəli Xaldan seçki dairəsi Mandat komissiyası
Qurbanova
Hökümə Abbasəli qızı
1913 azərbaycanlı M. Əzizbəyov adına Azərbaycan Dövlət Akademik Dram Teatrının artisti 143 nömrəli Şəki birinci şəhər seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Abbasova
Əmanət Əsabəli qızı
1953 azərbaycanlı V. İ. Lenin adına Şəki İpək Müəssisələri Birliyinin toxucusu 144 nömrəli Şəki ikinci şəhər seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Kərimov
Yusif Müseyib oğlu

1926 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Baş Energetika və Elektrikləşdirmə İdarənin rəisi 145 nömrəli Şəki üçüncü şəhər seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Mustafayeva
İqlimə Zəkəriyyə qızı

1950 azərbaycanlı Şəki rayonundakı "Azərbaycan" kolxozunun tütünçüsü 146 nömrəli Oxut seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Babayev
Nəbi Ələkbər oğlu
1924 azərbaycanlı Azərbaycan Xarici Ölkələrlə Dostluq və Mədəni Əlaqə Cəmiyyətinin sədri 147 nömrəli Aşağı Göynük seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Səmədov
Baba Səməd oğlu
1934 azərbaycanlı Şəki rayonundakı Orconikidze adına sovxozunun traktorçusu 148 nömrəli Cəfərabad seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komisisyası
Abbasəliyev
Sabit Qasım oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Mərkəzi Statistika İdarəsinin rəisi 149 nömrəli Böyük Dəhnə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Murtuzayev
Sadıq Nəbi oğlu
1927 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şəki Şəhər Komitəsinin birinci katibi 150 nömrəli Zəyzit seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Orucov
Telman Xəlil oğlu
1940 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağdam RK-nın birinci katibi 151 nömrəli Ağdam birinci şəhər seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Rzayev
Ağababa Səməd oğlu
1921 azərbaycanlı "Kommunist" qəzetinin redaktoru 152 nömrəli Ağdam ikinci şəhər seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Nəsrullayeva
Həcər Məmməd qızı

1924 azərbaycanlı Elmi-Tədqiqat Oftalmologiya İnstitutun şöbə müdiri 153 nömrəli Qərvənd seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Əliyev
Famil Mahmud oğlu
1938 azərbaycanlı Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyi Ağdam rayon şöbəsinin traktorçusu 154 nömrəli Ağdam kənd seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əfəndiyev
Hacıbaba Şərif oğlu

1914 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Xalq Nəzarəti Komitəsinin sədri 155 nömrəli Qiyaslı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Süleymanova
Maral Rza qızı

1940 azərbaycanlı Ağdam rayonundakı K. Marks adına kolxozun briqadiri 156 nömrəli Xındırıstan seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Nərimanova
Amalya Həmid qızı
1953 azərbaycanlı Ağdam rayonundakı Q. Hüsiyev adına sovxozun sağıcısı 157 nömrəli Novruzlu seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Məmmədova
Adilə Məmməd qızı
1953 azərbaycanlı Ağdaş rayonundakı M. İ. Kalinin adına kolxozun pambıqçısı 158 nömrəli Ağdaş seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
İldırımzadə
Cahangir Şamil oğlu

1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK təşkilat və təbliğat şöbəsinin müdiri 159 nömrəli Şəmsabad seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Baxışova
Maniyə Səməd qızı
1938 azərbaycanlı Ağdaş rayonundalı "Şirvan" kolxozunun pambıqçısı 160 nömrəli Qolqəti seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
İbrahimov
Xəlfə İbrahim oğlu

1919 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağdaş RK-nın birinci katibi 161 nömrəli Ləki seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
İbrahimov
Mirzə Əjdər oğlu
1911 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Yazıçılar Birliyinin birinci katibi 162 nömrəli Ağcabədi seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Həsənova
Zərnigar Qəhrəman qızı

1949 azərbaycanlı Ağcabədi rayonundakı S. Vurğun adına kolxozun üzvü 163 nömrəli Ağcabədi kənd seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
İsmayılov
Vahid Aslan oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağcabədi RK-nın birinci katibi 164 nömrəli Üzeyirkənd seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Rzayev
Şaban Mehdi oğlu
1938 azərbaycanlı "Tacikistan" kolxozunun briqadiri 165 nömrəli Hindarx seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Əliyev
Məhəmməd Mayıl oğlu
1951 azərbaycanlı Ağcabədi rayonundakı Çkalov adına kolxozun mexanizatoru 166 nömrəli Kəhrizli seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Paşayeva
Şövkət Qəzənfər qızı
1954 azərbaycanlı Bakı quşçuluq fabrikinin quşabaxanı 167 nömrəli Xırdalan seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Qurbanova
Mahmuzər Yusif qızı

1937 azərbaycanlı Hövsan sovxozunun sağıcısı 168 nömrəli Ceyranbatan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Yaqubov
Əlisəfa Əliheydər oğlu
1937 azərbaycanlı Abşeron rayonundakı Şuraabad sovxozunun baş çobanı 169 nömrəli Giləzi seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Əsgərov
Rafiq Qəmbər oğlu
1938 azərbaycanlı Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnika Birliyi sədrinin birinci müavini 170 nömrəli Qobu seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Nəsrullayev
Nəsrulla Hidayət oğlu

1920 azərbaycanlı Azərbaycan SSR yüngül sənaye naziri 171 nömrəli Astara seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimov
Məmmədağa Məmməd oğlu

1934 azərbaycanlı Astara rayonundakı Lenin adına subtropik sovxozunun baş aqronomu 172 nömrəli Pensər seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Hüseynova
Maral Mənsim qızı
1941 azərbaycanlı Astara rayonundakı V. İ. Lenin adına subtropik bitkilər sovxozunun manqabaşçısı 173 nömrəli Ərçivan seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Rəcəbova
Leyla Cəfər qızı
1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK kənd təsərrüfatı şöbənin müdiri 174 nömrəli Ağsu seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Hüseynov
Vasif Səfərəli oğlu
1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ağsu RK-nın birinci katibi 175 nömrəli Qaraqoyunlu seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Şeydayeva
Şamama Bahadır qızı
1952 azərbaycanlı Ağsu rayonundakı "Moskva" kolxozunun üzvü 176 nömrəli Çaparlı seçki dairəsi Mandat komissiyası
Məmmədov
Kamil Seyid oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan SSR yeyinti məhsulları sənayesi naziri 177 nömrəli Bərdə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Səfərəliyev
Rüstəm Qasım oğlu

1909 azərbaycanlı Azərbaycan KP Bərdə RK-nın birinci katibi 178 nömrəli Bərdə kənd seçki dairəsi Sədrin müavini
Rasizadə
Şamil Əlirza oğlu
1916 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 179 nömrəli Şirvanlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağayev
Hüseyn Bayram oğlu
1926 azərbaycanlı "Azərbaycan" kolxozunun sədri 180 nömrəli Alpout seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Məmmədova
Zibeydə Qara qızı

1936 azərbaycanlı Bərdə rayonundakı H. Aslanov adına kolxozun manqabaşçısı 181 nömrəli Qaradəmirçi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Rəhilə Məmməd qızı
1954 azərbaycanlı Bərdə rayonundakı "Yeni həyat" kolxozunun sürücü-mexaniki 182 nömrəli Güloğlular seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Novruzova
Nəfisət Murtuz qızı

1928 azərbaycanlı Balakən rayonundakı H. Nəsibov adına kolxozun sədri 183 nömrəli Balakən seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Tinatiyev
İsmayıl İbrahim oğlu

1948 ləzgi Balakən rayonundakı M. B. Qasımov adına kolxozun traktorçusu 184 nömrəli Qazma seçki dairəsi Gənclər komissisyası
Mahmudov
Bilal Baxşəli oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Balakən RK-nın birinci katibi 185 nömrəli Xalatala seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Cəbrayılov
Ənvər Fəttah oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP xarici əlaqələr şöbəsinin müdiri 186 nömrəli Talalar seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Qasımov
Ağabala İlyas oğlu
1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP Vartaşen RK-nın birinci katibi 187 nömrəli Vartaşen seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Şıxıyeva
Gülbahar Alcan qızı

1941 azərbaycanlı Vartaşen rayonundakı "Komsomol" kolxozunun tütünçüsü 188 nömrəli Padar seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Tahirov
Heybət Adil oğlu
1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Göyçay RK-nın birinci katibi 189 nömrəli Göyçay şəhər seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Əsgərov
İsmayıl Nəsrulla oğlu
1914 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK təşkilatpartiya işi şöbəsinin müdiri 190 nömrəli Göyçay kənd seçki dairəsi Mandat komissiyası
Cəfərova
Şərəf Əliqulu qızı
1953 azərbaycanlı Göyçay rayonundakı "Şirvan" kolxozunun pambıqçısı 191 nömrəli Qaraməryəm seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Baxşəliyev
Baxşəli Həsənəli oğlu

1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR maliyyə naziri 192 nömrəli Çaxırlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hüseynova
Rahilə Allahverdi qızı
1948 azərbaycanlı Göyçay rayonundakı Kalinin adına kolxozun manqabaşçısı 193 nömrəli Qarabaqqal seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Rzayev
Kərim Novruz oğlu
1914 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Əlvan Metallurgiya Birliyinin sədri 194 nömrəli Daşkəsən seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Vəliyev
Hidayət Cabbar oğlu
1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Daşkəsən RK-nın birinci katibi 195 nömrəli Zağalı seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Şahnazaryan
Jenya Rubenovna

1951 erməni Daşkəsən rayonundakı Abovyan adına sovxozun fəhləsi 196 nömrəli Bayan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Molotiyevski
Leonid Aleksandroviç

1930 rus Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı Texnikası Birliyinin sədri 197 nömrəli Cəlilabad seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Nəsirov
Mustafa Cəfər oğlu
1921 azərbaycanlı Qırmızı Bayraq ordenli Zaqafqaziya Sərhəd Dairəsi qoşunları rəisin müavini 198 nömrəli Prişib seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Mehdiyev
Əbiş Əliş oğlu
1931 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı Məmmədyarov adına soxvozun traktorçusu 199 nömrəli Xanəgah seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Mürsəlov
Əbdüləli Bəyəli oğlu

1921 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəlilabad RK-nın birinci katibi 200 nömrəli Üçtəpə seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Quliyeva
Kifyət Əli qızı
1953 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı "Moskva" kolxozunun manqabaşçısı 201 nömrəli Andreyevka seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Myasnikova
Zinaida İsayevna

1942 rus Cəlilabad rayonundakı "Qırmızı partizan" sovxozunun sağıcısı 202 nömrəli Privolnoye seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Cəfərova
Cəvahir Vəliəhəd qızı
1951 azərbaycanlı Cəlilabad rayonundakı Kalinin adına sovxozun fəhləsi 203 nömrəli Şiləvengə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abdullayev
Hənifə Məmmədağa oğlu

1923 azərbaycanlı Azərbaycan SSR səhiyyə naziri 204 nömrəli Cəbrayıl seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Sara İslam qızı
1948 azərbaycanlı Cəbrayıl rayonundakı "Azərbaycan" kolxozunun pambıqçısı 205 nömrəli Quycaq seçki dairəsi Mandat komissiyası
Ağayev
Kamal Əlibala oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəbrayıl RK-nın birinci katibi 206 nömrəli Şükürbəyli seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Aslanova
Kübra Ələstan qızı
1949 azərbaycanlı Dəvəçi rayonundakı Nərimanov adına sovxozun fəhləsi 207 nömrəli Dəvəçi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Dadaşov
Qurban Hüseyn oğlu
1951 azərbaycanlı Siyəzən Neft və Qazçıxarma İdarəsi quyuları yeraltı təmir sexinin operatoru 208 nömrəli Siyəzən seçki dairəsi Mandat komissiyası
Nəsibov
Aslan Yunus oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Xaçmaz RK-nın birinci katibi 209 nömrəli Kuybışevkənd seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Nikolskaya
Qalina Andreyevna

1929 rus Azərbaycan KP MK-nın təşkilat-partiya işi şöbəsi müdirinin birinci müavini 210 nömrəli Yenikənd seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Məmmədov
Cavanşir Ağalı oğlu

1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Jdanov RK-nın birinci katibi 211 nömrəli Jdanov seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Məmmədova
Pakizə Qəni qızı
1948 azərbaycanlı Jdanov rayonundakı S. Şaumyan adına kolxozun üzvü 212 nömrəli Eyvazlılar seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Nəzərov
Mikayıl Əziz oğlu

1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK ticarət, plan və maliyyə orqanları şöbəsinin müdiri 213 nömrəli Əhmədli kənd seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Nağıyeva
Bəyim Ağahüseyn qızı
1932 azərbaycanlı Jdanov rayonundakı "Bakı" kolxozun üzvü 214 nömrəli Qəhrəmanlı seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Hüseynzadə
Əlimuxtar Ağaqulu oğlu

1924 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kənd tikintisi naziri 215 nömrəli Zaqatala seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mahmudov
Rəşid İsmayıl oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zaqatala RK-nın birinci katibi 216 nömrəli Muxax seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Qurbanova
Gülsənəm Qurbanismayıl qızı

1953 azərbaycanlı Zaqatala rayonundakı "Kommunizm yolu" kolxozunun sağıcısı 217 nömrəli Çobankol seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Bayramov
Zəbibulla Ramazan oğlu

1939 azərbaycanlı Zaqatala rayonundakı İliç adına kolxozun baramaçısı 218 nömrəli Əliabad seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Aslanov
Ramazan Mohuma oğlu
1951 avar Zaqatala rayonundakı K. Marks adına kolxozun tütünçüsü 219 nömrəli Göyəm seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Kərimov
Nəzir Qibləli oğlu
1928 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zəngilan RK-nın birinci katibi 220 nömrəli Zəngilan seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Nəsirova
Bənövşə Dünyamalı qızı
1949 azərbaycanlı Zəngilan rayonundakı "Bakı fəhləsi" kolxozunun sağıcısı 221 nömrəli Mincivan seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əfəndiyev
Fikrət Şərif oğlu
1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Zərdab RK-nın birinci katibi 222 nömrəli Zərdab seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Abbasova
Qənirə Yusif qızı
1952 azərbaycanlı Zərdab rayonundakı K. Marks adına kolxozunun üzvü 223 nömrəli Məlikli seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Qaziyev
Məmməd Yaqub oğlu
1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ictimai təminat naziri 224 nömrəli İmişli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məhərrəmova
Sevil İmamqulu qızı

1951 azərbaycanlı İmişli rayonundakı M. Əzizbəyov adına kolxozun üzvü 225 nömrəli İmişli kənd seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Kərimov
Niyaz Əvəz oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP İmişli RK-nın birinci katibi 226 nömrəli Qaradonlu seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əhmədov
İbrahim Seyfulla oğlu
1927 azərbaycanlı OADKYC-ın respublika komitəsinin sədri 227 nömrəli Bir may seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Həsənov
Pənah Allahverdi oğlu
1930 azərbaycanlı İmişli rayonundakı M. B. Qasımov adına kolxozun tarlaçılıq briqadasının başçısı 228 nömrəli Rəsullu seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Atabekyan
Yuri Setrakoviç
1936 erməni İsmayıllı rayonundakı Şaumyan adına kolxozun traktor briqadasının birqadiri 229 nömrəli İsmayıllı seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Hümbətova
Tamara Əhməd qızı
1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Abşeron RK-nın birinci katibi 230 nömrəli Basqal seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Nikitin
Nikolay Vasilyeviç
1926 rus İsmayıllı rayonundakı Kalinin adına kolxozun sədri 231 nömrəli İvanovka seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Həsənova
Gülüstan Ağəli qızı

1925 azərbaycanlı İsmayıllı rayonundakı "Sovet Azərbaycanın 40 illiyi" sovxozunun sağıcısı 232 nömrəli Qoşakənd seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
İsmayılov
Yaqub Abbasəli oğlu
1916 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Tikinti İşləri Komitəsinin sədri 233 nömrəli Qazax seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əbdülkərimova
Yetər Əhməd qızı

1948 azərbaycanlı Qazax rayonundakı "Komintern" sovxozunun fəhləsi 234 nömrəli Daş Salahlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Musayeva
Lilpər Əsgər qızı
1948 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Mehdi Hüseyn adına sovxozun sağıcısı 235 nömrəli Şıxlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əyyubova
Bənövşə Mahmud qızı
1953 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Vaqif adına sovxozun fəhləsi 236 nömrəli Kosalar seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Hüseynov
Vaqif Əlövsət oğlu
1942 azərbaycanlı Azərbaycan LKGİ MK-nın birinci katibi 237 nömrəli Ağstafa seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Qədirov
Abdulla Murad oğlu
1914 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Dövlət Plan Komitəsi sədrinin müavini 238 nömrəli Kalininkənd seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Dünyamalıyev
Musa Allahverdi oğlu

1930 azərbaycanlı Qazax rayonundakı Ceyrançöl qoyunçuluq sovxozunun baş çobanı 239 nömrəli Poylu seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Abbasov
İnqilab Lətif oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qazax RK-nın birinci katibi 240 nömrəli Marksovka seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Pyatibrat
Vasili Lukiç
1930 ukraynalı Azərbaycan SSR sənaye tikinti naziri 241 nömrəli Dağ Kəsəmən seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimov
Hacağa Həlil oğlu
1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK katibi 242 nömrəli Qasım İsmayılov seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Nazxanım İsa qızı

1953 azərbaycanlı Qasım İsmayılov rayonundakı Jdanov adına kolxozun üzvü 243 nömrəli Naftalan seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Seyidov
Vilayət Məmməd oğlu
1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qasım İsmayılov RK-nın birinci katibi 244 nömrəli Borsunlu seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Quliyeva
Zümrüd İsmayıl qızı
1950 azərbaycanlı Qasım İsmayılov rayonundakı Bəsti Bağırova adına kolxozun pambıqçısı 245 nömrəli Dəliməmmədli seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Heydərov
Mahmud Əli oğlu
1928 azərbaycanlı Qax rayonundakı 26 Bakı komissarı adına kolxozun çobanı 246 nömrəli Qax seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Kulaşvili
Sarfi Konstantinovna
1927 gürcü Qax rayonundakı Nizami adına kolxozun manqabaşçısı 247 nömrəli Qaxinqiloy seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Dibirova
Səfiyə Hacı qızı
1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qax RK-nın birinci katibi 248 nömrəli Tasmalı seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Rzayev
Gennadi Səməd oğlu
1938 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti yanında Bədən Tərbiyəsi və İdman Komitəsinin sədri 249 nömrəli Gədəbəy seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Əsgərova
Firuzə Məmmədəli qızı
1950 azərbaycanlı Gədəbəy rayonundakı "Moskva" kolxozunun manqabaşçısı 250 nömrəli Slavyanka seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Topçiyev
Əli Rəhim oğlu
1920 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kommunal təsərrüfatı naziri 251 nömrəli Rüstəm Əliyev seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Vedeneyeva
Anna Pavlovna
1938 rus Gədəbəy rayonundakı "Qırmızı Oktyabr" təcrübə-toxumçuluq sovxozunun fəhləsi 252 nömrəli Böyük Qaramurad seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Baxışov
Əlövsət Məmmədşah oğlu
1923 azərbaycanlı Azərbaycan KP Gədəbəy RK-nın birinci katibi 253 nömrəli Novoivanovka seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Nağıyev
Məmməd Mahmud oğlu
1939 azərbaycanlı Azərbaycan KP Kəlbəcər RK-nın birinci katibi 254 nömrəli Kəlbəcər seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Nəcəfova
Fəhruz Xanoğlan qızı
1938 azərbaycanlı Kəlbəcər rayonundakı M. F. Axundov adına kolxozun üzvü 255 nömrəli Qılıçlı seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Rüstəmova
Məsudə Hümmət qızı

1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Cəbrayıl RK-nın birinci katibi 256 nömrəli Qubadlı seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Kazımova
Solmaz Cəmil qızı
1951 azərbaycanlı Qubadlı rayonundakı "Pravda" kolxozunun üzvü 257 nömrəli Xanlıq seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sısoyeva
Tatyana Mixaylovna
1930 rus Azərbaycan Elmi-Tədqiqat Bağçılıq, Üzümçülük və Subtropik Bitkilər İnstitutunun yaqdımçı təcrübə təsrrüfatının meyvəçi-briqadiri 258 nömrəli Quba birinci şəhər seçki dairəsi Mandat komissiyası
Həsənov
Hörmət Nuhbala oğlu
1936 azərbaycanlı Quba rayonundakı SSRİ-nin 50 illiyi adına sovxozun briqadiri 259 nömrəli Quba ikinci şəhər seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Rəhimov
Kamran Nəbi oğlu
1928 azərbaycanlı Azərbaycan KP Naxçıvan Vilayət Komitəsinin birinci katibi 260 nömrəli Qırmızı Qəsəbə seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Şəmiyev
İnqilab Şəfahət oğlu
1934 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin Tərəvəz və Meyvə İstehsalı, Tədarükü, Emalı və Satışı Aqrae-Sənaye Birliyinin sədri 261 nömrəli Birinci Nügədi seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Səlimov
Sadıq Məmmədzaman oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Quba RK-nın birinci katibi 262 nömrəli İkinci Nügədi seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komisisyası
Novruzova
Şəfiqə Talıb qızı
1952 azərbaycanlı Quba rayonundakı V. İ. Lenin adına sovxozun fəhləsi 263 nömrəli Rustov seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Abdullayev
Mikayıl Hüseyn oğlu

1921 azərbaycanlı M. Əliyev adına Azərbaycan Dövlət İncəsənət İnstitutunun rəssamlıq kafedrasının müdiri və professoru 264 nömrəli Alpan seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Paşayeva
Nailə Məmmədrəsul qızı
1953 azərbaycanlı Quba rayonundakı "Qumaş" xalça fabrikinin toxucusu 265 nömrəli Qonaqkənd seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Mirzəcanov
Balabəy Əliş oğlu

1910 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK-nın işlər müdiri 266 nömrəli Qusar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hacıbalayev
Sultanhəmid Şahmərdan oğlu

1937 ləzgi Azərbaycan KP Qusar RK-nın birinci katibi 267 nömrəli Hil seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Orlov
Gennadi Aleksandroviç
1939 rus ÜİLKGİ MK-nın təbliğaqt və təşviqat şöbəsi müdirinin müavini 268 nömrəli Düztahir seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Nəsirova
Gərəkmaz Nəsir qızı

1952 ləzgi Qusar rayonundakı M. Əzizbəyov adına sovxozun fəhləsi 269 nömrəli İmamqulukənd seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Dəmirova
Nəzifə Şeydabəy qızı
1953 ləzgi Qusar rayonundakı K. Marks adına sovxozun sağıcısı 270 nömrəli Gədəzeyxur seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Bullayev
Abdulla Məhəmməd oğlu
1931 azərbaycanlı Azərbaycan KP Qutqaşen RK-nın birinci katibi 271 nömrəli Qutqaşen seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Rüstəmova
Bəsti Həsən qızı
1952 azərbaycanlı Qutqaşen rayonundakı Əli Bayramov adına kolxozun tütünçüsü 272 nömrəli Hacallı seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Abdullayeva
Zəminə Absəddin qızı

1937 azərbaycanlı Qutqaşen rayonundakı K. Marks adına kolxozunun üzvü 273 nömrəli Nic seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sadıqov
Ramiz Cəmil oğlu
1935 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK tikinti və şəhər təsərrüfatı şöbəsinin müdiri 274 nömrəli Bum seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Şərifov
Azad Ağakərim oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK mədəniyyət şöbəsinin müdiri 275 nömrəli Kürdəmir seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Yusifzadə
Qurban Yusif oğlu
1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin Dövlət Televiziya və Radio Verilişləri Komitəsinin sədri 276 nömrəli Sığırlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Əsgərova
Pambıq Paşa qızı
1953 azərbaycanlı Kürdəmir rayonundakı Şirvani adına kolxozun üzvü 277 nömrəli Mollakənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağayev
Ruslan Ağa oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Kürdəmir RK-nın birinci katibi 278 nömrəli Atakişili seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Haşımova
Familə Savalan qızı
1936 azərbaycanlı Laçın rayonundakı Sov. İKP XXII qurultayı adına kolxozun üzvü 279 nömrəli Laçın seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Cabbarov
Muradxan Mahmud oğlu

1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Laçın RK-nın birinci katibi 280 nömrəli Hoçaz seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Asanov
Dadaş Mirzə oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan SSR avtomobil yolları tikintisi və istismarı naziri 281 nömrəli Pircahan seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
İsa Əli oğlu
1926 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lənkəran RK-nın birinci katibi 282 nömrəli Avrora seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Talıbova
Nəfiqə Zeynal qızı
1952 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı H. Aslanov adına sovxozun fəhləsi 283 nömrəli Kərgəlan seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Mahmudova
Nailə Balağa qızı
1952 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı Puşkin adına sovxozun fəhləsi 284 nömrəli Girdəni seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Əliyeva
Solmaz Səməd qızı
1944 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı B. Abbasov adına sovxozun manqabaşçısı 285 nömrəli Gərmətük seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Rüstəmzadə
Süleyman Əlabbas oğlu

1906 azərbaycanlı Yaradıcılıqla məşğuldur 286 nömrəli Port-İliç seçki dairəsi Ali Sovetinin sədri
Məmmədova
Maral Xudu qızı
1951 azərbaycanlı Lənkəran rayonundakı "ÜİLKGİ-nin 50-illiyi" sovxozunun fəhləsi 287 nömrəli Şağləsər seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Ağayev
Babalı Məmiş oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Lerik RK-nın birinci katibi 288 nömrəli Lerik seçki dairəsi Ticarət və əhalyə məişət xidməti komissiyası
Bayramov
Bəhlul Əlibala oğlu
1932 azərbaycanlı Lerik rayonundakı Jdanov adına kolxozun çobanı 289 nömrəli Nüvədi seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Hüseynov
Əli Nəcəf oğlu
1918 azərbaycanlı Lerik rayonu Dəstər kənd Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 290 nömrəli Çayrüd seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Nəsirova
Bacıxanım İslam qızı

1925 azərbaycanlı Masallı rayonundakı aqrar-sənaye kombinatının fəhləsi 291 nömrəli Masallı seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Əhmədova
Gülcənnət Surxay qızı

1953 azərbaycanlı Masallı rayonundakı "Sosializm" sovxozun fəhləsi 292 nömrəli Banbaşı seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Həsənova
Züleyxa Məhərrəm qızı
1923 azərbaycanlı Azərbaycan SSR əhaliyə məişət xidməti naziri 293 nömrəli Təklə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Cavadzadə
Mirməmməd Cavad oğlu

1927 azərbaycanlı Ə. Əliyev adına Azərbaycan Həkimləri Təkmilləşdirmə İnstitutun rektoru 294 nömrəli Kalinovka seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Məmmədova
Bacıxanım Rəzzaq qızı

1950 azərbaycanlı Masallı rayonundakı K. Marks adına sovxozun manqabaşçısı 295 nömrəli Ərkivan seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Dadaşov
Müseyib Mirzə oğlu
1896 azərbaycanlı İttifaq əhəmiyyətli fərdi pensiyaçı 296 nömrəli Boradigah seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Hüseynov
Əliş Qaraş oğlu
1925 azərbaycanlı Masallı rayonundakı Krupskaya adına sovxozun briqadiri 297 nömrəli Xıl seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komisisyası
Nəzərova
Əsbət İsa qızı
1949 azərbaycanlı Masallı rayonundakı S. Şaumyan adına sovxozun fəhləsi 298 nömrəli Türkoba seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Alıkişiyev
Tağı Allahyar oğlu
1928 azərbaycanlı Mirbəşir rayonundakı "Şəfəq" kolxozunun sədri 299 nömrəli Mirbəşir seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Abdullayev
Zülfüqar Səfər oğlu

1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Mirbəşir RK-nın birinci katibi 300 nömrəli Dəmirçilər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Quliyeva
Şükufə Bəşir qızı
1935 azərbaycanlı Mirbəşir rayonundakı İliç adına kolxozun üzvü 301 nömrəli Evoğlu seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Allahverdiyev
Tofiq Əliheydər oğlu

1917 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Peşə Təhsili Komitəsinin sədri 302 nömrəli Neftçala seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Xanməmmədova
Səmayə Rizvan qızı

1938 azərbaycanlı Neftçala rayonundakı S. M. Kirov adına balıq kombinatının fəhləsi 303 nömrəli Bankə seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Əliyev
Nuruş Əlihəsən oğlu
1911 azərbaycanlı Neftçala rayonundakı S. Şaumyan adına kolxozun sədri 304 nömrəli Xıllı seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Xankişiyev
Təvəkkül Əlibaba oğlu

1924 azərbaycanlı Azərbaycan KP Neftçala RK-nın birinci katibi 305 nömrəli Xolqarabucaq seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Nəbiyev
Dəmir Məhəmmədəli oğlu
1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Puşkin RK-nın birinci katibi 306 nömrəli Puşkin seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Həsənova
Qızqayıt Salman qızı

1924 azərbaycanlı Puşkin rayonundakı Telman adına kolxozun sədri 307 nömrəli Xırmandalı seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Poladova
Şəfiqə Mehdi qızı
1950 azərbaycanlı Puşkin rayonundakı M. Əzibəyov adına kolxozun üzvü 308 nömrəli Arxangelovka seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Rüstəmov
Nadir Həbib oğlu
1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR meliorasiya və su təsrrüfatı naziri 309 nömrəli Saatlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Yarıyeva
Sünbülə Əlikrəm qızı
1952 azərbaycanlı Saatlı rayonundakı "Ulduz" kolxozunun üzvü 310 nömrəli Krasnoselsk seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Babayev
Əlisaab Baba oğlu
1927 azərbaycanlı Azərbaycan KP Saatlı RK-nın birinci katibi 311 nömrəli Bayramovka seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Rəhimov
Məmmədpaşa Rəhim oğlu

1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK yüngül sənaye və yeyinti məhsulları sənayesi şöbəsinin müdiri 312 nömrəli Sabirabad seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Xəlilov
Gülabba Şirin oğlu
1910 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı Jdanov adına kolxozun sədri 313 nömrəli Şıx Salahlı seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Kərimova
Narınc Mansur qızı
1953 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı "İşıqlı yol" kolxozunun üzvü 314 nömrəli Çölbeşdəli seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Mehdizadə
Mehdi Məmməd oğlu
1903 azərbaycanlı Azərbaycan SSR maarif naziri 315 nömrəli Surra seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Məmməd Əsgər oğlu
1928 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Sabirabad RK-nın birinci katibi 316 nömrəli Ulacalı seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Aslanova
Zəminə Sərdar qızı
1940 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı 26 Bakı komissarı adına kolxozun briqadiri 317 nömrəli Kürkəndi seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Hüseynova
Fatma Rza qızı
1939 azərbaycanlı Sabirabad rayonundakı Lenin adına kolxozun briqadiri 318 nömrəli Pokrovka seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Əsədov
Hilal Məmməd oğlu
1908 azərbaycanlı Azərbaycan Dövlət Plan Komitəsinin sədri 319 nömrəli Salyan şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Cəfərova
Zöhər Canmirzə qızı
1943 azərbaycanlı Salyan elektrik qaynaq avadanları zavodunun ştamplatyıcısı 320 nömrəli Salyan kənd seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Əzizova
Dürsədəf Rüstəm qızı
1944 azərbaycanlı Salyan rayonundakı Q. Səmədov adına kolxozunun briqadiri 321 nömrəli Sarvan seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Abbasov
Nadir Xuduş oğlu
1925 azərbaycanlı Azərbaycan KP Salyan RK-nın birinci katibi 322 nömrəli Arbatan seçki dairəsi Mandat komissiyası
Cəfərov
Hüsü Feyruz oğlu
1937 azərbaycanlı Salyan rayonundakı SSRİ 50-illiyi adına sovxozun briqadiri 323 nömrəli Qaraçala seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Qurbanov
İbrahim Musa oğlu
1925 azərbaycanlı Salyan Rayon Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 324 nömrəli Qarabağlı seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
İbrahimov
Əli İsmayıl oğlu
1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Sovetinin sədri 325 nömrəli Tovuz seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Tağıyev
Məhərrəm Bağır oğlu
1929 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Frunze adına sovxozun briqadiri 326 nömrəli Xatınlı seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Məmmədov
Qambay Ələsgər oğlu
1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR prokuroru 327 nömrəli Qovlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Nağıyeva
Sayalı Allahverdi qızı
1947 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Engels adına sovxozun fəhləsi 328 nömrəli Alakol seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Əliyeva
Mələksə Səməd qızı
1953 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Kirov adına sovxozun fəhləsi 329 nömrəli Qəribli seçki dairəsi Xarici işlər komissiyası
Quliyev
Həsən Əli oğlu
1933 azərbaycanlı Tovuz rayonundakı Nizami adına sovxozunun baş çobanı 330 nömrəli Öysüzlü seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Həsənov
Həbib Rəhim oğlu
1922 azərbaycanlı Azərbaycan KP Tovuz RK-nın birinci katibi 331 nömrəli Aşağı Quşçu seçki dairəsi Mandat komissiyası
İsmayılov
Sərxan Vəliməmməd oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP Ucar RK-nın birinci katibi 332 nömrəli Ucar seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Abdullayeva
Zemfira Tacəddin qızı

1950 azərbaycanlı Ucar rayonundakı Lenin adına kolxozunun üzvü 333 nömrəli Qaradağlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Seyidbəyli
Həsən Mehdi oğlu

1920 azərbaycanlı C. Cabbarlı adına "Azərbaycanfilm" kinostudiyasının rejissoru 334 nömrəli Küçəkənd seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Qarayev
Qaraman Həsən oğlu
1930 azərbaycanlı Ucar rayonundakı Füzuli adına kolxozun briqadiri 335 nömrəli Qazyan seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Xəlilov
Məmməd Rza oğlu
1917 azərbaycanlı Azərbaycan SSR kənd təsərrüfatı naziri 336 nömrəli Füzuli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Hacıyev
Hacıməmməd Xasməmməd oğlu

1925 azərbaycanlı Füzuli rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozun briqadiri 337 nömrəli Qaraxanbəyli seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Mahmudova
Ağgül Maşallah qızı
1951 azərbaycanlı Füzuli rayonundakı 28 Aprel adına kolxozunun üzvü 338 nömrəli Horadiz seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Əhmədov
Qədim Şahvəli oğlu
1929 azərbaycanlı Azərbaycan KP Füzuli RK-nın birinci katibi 339 nömrəli Pirəhmədli seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Vısoçenko
Vasili Andreyeviç
1923 belorus Azərbaycan SSR daxili işlər nazirinin birinci müavini 340 nömrəli Aybasanlı seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Cumanyan
Arşalus Avetisovna
1930 erməni Xanlar rayonundakı aqrar-sənaye kombiinatının fəhləsi 341 nömrəli Xanlar seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Vəliyev
Cəfər Cəbrayıl oğlu
1930 azərbaycanlı Azərbaycan KP MK inzibati orqanlar şöbəsinin müdiri 342 nömrəli Çaykənd seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Mustafayev
Feyruz Rəcəb oğlu

1933 azərbaycanlı Azərbaycan KP Xanlar RK-nın birinci katibi 343 nömrəli Qızılca seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Kərimov
Müzəffər Həsən oğlu
1946 azərbaycanlı Zaqafqaziya maşın-sınaq stansiya təcrübə təsərrüfatının mexanizatoru 344 nömrəli Səfərəliyev seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Quliyev
Boran Habil oğlu
1929 azərbaycanlı Xanlar rayonundakı "Qırmızı Samux" qoyunçuluq sovxozunda baş çoban 345 nömrəli Qovlarsarı seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Əbilova
Güllü Əbil qızı
1924 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin katibi 346 nömrəli Xaçmaz şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mütəllimov
Hüseynağa Seyidbala oğlu

1940 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı 26 Bakı komissarı adına sovxozun traktor briqadasının briqadiri 347 nömrəli Xaçmaz kənd seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Abdullayev
İbad Baba oğlu
1937 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı "Şəfəq" sovxozun traktor briqadasının başçısı 348 nömrəli Çarxı seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Benko
Yevgeniya Aleksandrovna
1938 rus Xaçmaz rayonundakı "İliç yolu" sovxozunun manqabaşçısı 349 nömrəli Nərəcan seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Ağabalayeva
Bənövşə Mövlüd qızı

1941 azərbaycanlı Xaçmaz rayonundakı "Ukrayna" sovxozunun fəhləsi 350 nömrəli Xudat seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Ağahüseynov
Tofiq Yaqub oğlu

1923 azərbaycanlı Bakı Hava Hücumündan Müdafiə dairəsi komandananının birinci müavini 351 nömrəli Ləcət seçki dairəsi
1976-cı ilin iyulun 4-də seçilmişdir

Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İbrahimov
Abdulla Hacıbaba oğlu

1921 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Ali Məhkəməsinin sədri 352 nömrəli Qusarçay seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rəhimov
Süleyman Hüseyn oğlu
1900 azərbaycanlı Yaradıcılıqla məşğuldur 353 nömrəli Yergüc seçki dairəsi Mədəniyyət komissiyası
Əsgərov
Məmməd Həsən oğlu
1918 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şamxor RK-nın birinci katibi 354 nömrəli Şamxor şəhər seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Məmmədova
Kifayət Nağdı qızı

1950 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı "Komsomol" kolxozunun manqabaşçısı 355 nömrəli Şamxor kənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
İmanova
Bahar İman qızı
1954 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı "İnqilab" kolxozunun manqabaşçısı 356 nömrəli Dəllər seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Hüseynov
Rəhim Əlihüseyn oğlu
1936 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Baş Maddi-Texniki Təchizat İdarənin rəisi 357 nömrəli Düyərli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qriqoryan
Samvel Avanesoviç
1907 erməni "Qrakan Adrbedjan" jurnalının baş redaktoru 358 nömrəli Leninkənd seçki dairəsi Rəyasət Heyəti
Tahirova
Tahirə Əkbər qızı
1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR xarici işlər naziri 359 nömrəli Qaracəmirli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Saakyan
Roza Vazgenovna
1936 erməni Şamxor rayonundakı Kamo adına kolxozun üzvü 360 nömrəli Dağ Cəyir seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
Zeynalova
Nəzixə Cəfər qızı
1944 azərbaycanlı Şamxor rayonundakı R. Əliyev adına kolxozun manqabaşçısı 361 nömrəli Təzəkənd seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Avakyan
Qalya Balabəyovna
1936 erməni Şaumyan (kənd) rayonundakı Lenin adına sovxozunun sağıcısı 362 nömrəli Şaumyan kənd seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Petrosyan
Arutyun Makiçeviç

1928 erməni Azərbaycan KP Şaumyan (kənd) RK-nın birinci katibi 363 nömrəli Ağcakənd seçki dairəsi Xarici işləri komissiyası
Sailov
Sahib Ağagül oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan KP Şamaxı RK-nın birinci katibi 364 nömrəli Şamaxı şəhər seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Şəfiyeva
Gülbəs Carı qızı
1953 azərbaycanlı Şamaxı rayonundakı Sabir adına sovxozun fəhləsi 365 nömrəli Şamaxı kənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Rzayev
Yunis Qəhrəman oğlu
1924 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti Dövlət Üzümçülük və Şərabçılıq Komitəsinin sədri 366 nömrəli Çuxuryurd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Qaraoğlanyan
Nina Armenakovna

1933 erməni Şamaxı rayonundakı Dimitrov adına kolxozun üzvü 367 nömrəli Mədrəsə seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Popova
Anna Vasilyevna
1924 rus Şamaxı rayonundakı M. Hüseynzadə adına sovxozun direktoru 368 nömrəli Mərəzə seçki dairəsi Kənd təsərrüfatı komissiyası
Hüseynov
Kamran Əsəd oğlu
1913 azərbaycanlı Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müavini 369 nömrəli Xilmilli seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Kərimov
Kərim Nuh oğlu
1923 azərbaycanlı Şamaxı rayonundakı Xaqani adına sovxozun briqadiri 370 nömrəli Göylər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məsiyeva
Sura Hüseyn qızı
1948 azərbaycanlı Yardımlı rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozun tütünçüsü 371 nömrəli Yardımlı seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədova
Rafiqə Əli qızı
1936 azərbaycanlı Azərbaycan KP Yardımlı RK-nın birinci katibi 372 nömrəli Arus seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Bayramov
Fərman Hüseyn oğlu
1936 azərbaycanlı 5 nömrəli tikinti tresti 51 nömrəli mexanikləşdirmiş səyyar dəstəsinin elektrik qaynaqçısı 373 nömrəli Naxçıvan birinci şəhər seçki dairəsi Səhiyyə və ictimai təminat komissiyası
Sultanova
Zərri Cəmşid qızı
1936 azərbaycanlı Naxçıvan şəhəri 5 nömrəli məktəbinin müəllimi 374 nömrəli Naxçıvan ikinci şəhər seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Ayriyan
Aleksandr Arsenoviç

1920 erməni Azərbaycan SSR meşə və ağac emalı sənayesi naziri 375 nömrəli Naxçıvan üçüncü şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Cəfərov
Əbülfəz Cəfər oğlu
1934 azərbaycanlı Culfa lokomotiv deposunun maşinisti 376 nömrəli Culfa seçki dairəsi Nəqliyyat və rabitə komissiyası
Əliyeva
Səkinə Abbas qızı
1925 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Ali Soveti Rəyasət Heyətinin sədri 377 nömrəli Əbrəqunis seçki dairəsi Rəyasət Heyəti sədrinin müavini
Hacıyev
Saleh Hilal oğlu
1932 azərbaycanlı Azərbaycan SSR-də Meliorasiya Tikintisi Baş İdarəsinin rəisi 378 nömrəli İliç kənd seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
Məhərrəmov
Bəhmən İsgəndər oğlu

1936 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı Nizami adına kolxozun mexanizatoru 379 nömrəli Dəmirçi seçki dairəsi Plan-büdcə komissiyası
Abbasova
Lətifə Ramazan qızı
1947 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı N. Nərimanov adına kolxozunun üzvü 380 nömrəli Qıvraq seçki dairəsi Təbiəti mühafizə komissiyası
İsmayılova
Zemfira Məhərrəm qızı

1951 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR-in İliç rayonundakı "1 May" kolxozunun üzvü 381 nömrəli Yengicə seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Zamanov
Abbas Məmmədtağı oğlu
1924 azərbaycanlı Azərbaycan SSR prokuroru 382 nömrəli Xanlıqlar seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Sultanov
Şəmsəddin Qurban oğlu

1917 azərbaycanlı Azərittifaqının idarə heyətinin sədri 383 nömrəli Cəhri seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Məmmədov
Arif Hüseynqulu oğlu

1929 azərbaycanlı Azərbaycan SSR ət və süd sənayesi naziri 384 nömrəli Nehrəm seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Radayev
Matvey İvanoviç
1937 rus Azərbaycan KP Naxçıvan vilayət komitəsinin birinci katibi 385 nömrəli Yarımca seçki dairəsi Mandat komissiyası
Fətullayeva
Fəridə Əli qızı

1951 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Ordubad aqrar-sənaye kombinatının fəhləsi 386 nömrəli Ordubad seçki dairəsi Sədrinin müavini
Nəbiyev
Yusif Mustafa oğlu
1926 azərbaycanlı Naxçıvan MSSR Nazirlər Sovetinin sədri 387 nömrəli Vənənd seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Mirzəyeva
Zümrüd Ələsgər qızı
1948 azərbaycanlı Şahbuz rayonundakı Kalinin adına sovxozun fəhləsi 388 nömrəli Şahbuz seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Şeqlov
Georgi Vasilyeviç
1918 rus Azərbaycan SSR Nazirlər Soveti sədrinin müvaini 389 nömrəli Stepanakert birinci şəhər seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Poqosyan
Suren Zilfieviç
1947 erməni Stepanakert elektrik texnikası zavodunun alətçi çilingəri 390 nömrəli Stepanakert ikinci şəhər seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Mirzoyan
Cülyetta Semyonovna

1947 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Hadrut qəsəbəsindəki orta məktəbin müəllimi 391 nömrəli Hadrut seçki dairəsi Xalq maarifi və elm komissiyası
Aslanov
Armais Əmiroviç
1923 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayəti Zəhmətkeş Deputatları Soveti İcraiyyə Komitəsinin sədri 392 nömrəli Mardakert seçki dairəsi Rəyasət Heyəti sədrinin müavini
Qulyan
Lena Baxşiyevna
1935 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Mardakert rayonundakı "Leninavan" sovxozunun sağıcısı 393 nömrəli Leninavan seçki dairəsi Qanunvericilik mülahizələri komissiyası
Qriqoryan
Marusya Qriqoryevna

1951 erməni Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin Mardakert rayonundakı Tereşkova adına kolxozun tütünçüsü 394 nömrəli Araçadzor seçki dairəsi Heç bir komissiyanın üzvü deyil
Boqoslovski
Valentin Afanasyeviç

1924 rus Azərbaycan KP Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayət Komitəsinin ikinci katibi 395 nömrəli Arutyunaqomer seçki dairəsi Sənaye komissiyası
Qəribyan
Şmavon Akopoviç
1936 erməni Martuni rayonundakı K. Marks adına kolxozun üzvü 396 nömrəli Martuni seçki dairəsi Mandat komissiyası
Adamyan
Suren Arutyunoviç
1913 erməni Martuni rayonundakı "Kommunizm" kolxozunun sədri 397 nömrəli Qırmızı Bazar seçki dairəsi Sədrinin müavini
Movsesyan
Zaven Muşeqoviç
1929 erməni Azərbaycan KP Stepanakert Şəhər Komitəsinin birinci katibi 398 nömrəli Stepanakert seçki dairəsi Ticarət və əhaliyə məişət xidməti komissiyası
Saakyan
Arfik Rubenovna
1953 erməni Stepanakert rayonundakı Frunze adına sovxozun fəhləsi 399 nömrəli Əsgəran seçki dairəsi Gənclər komissiyası
Mehdiyev
Məhərrəm Surxay oğlu

1951 azərbaycanlı 9 nömrəli trestin 92 nömrəli tikinti idarəsində rəngsaz-suvaqçı 400 nömrəli Şuşa seçki dairəsi Tikinti, inşaat materialları sənayesi və kommunal təsərrüfatı komissiyası
  1. 1 2 3 4 5 Итоги выборов и состав депутатов Верховного Совета Азербайджанской ССР, Верховного Совета Нахичеванской АССР девятого созыва, местных Советов народных депутатов Азербайджанской ССР 1975 г (rus). Баку: Азернешр. 1976.
  2. 1 2 3 4 5 Азәрбајҹан ССР Али Советинин депутатлары. Доггузунҹу чағырыш (aze-ru). Бакы: Азәрнәшр. 1976.

Xarici keçidlər

[redaktə | mənbəni redaktə et]