Azərbaycan SSR əməkdar iqtisadçılarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qalib Ağabala oğlu Ağayev — 30.01.1991[1]
  2. Sabir İsgəndər oğlu Ağayev — 30.01.1991[1]
  3. Cabir İbrahimpaşa oğlu Babayev — 30.01.1991[1]
  4. Saleh Cəbrayıl oğlu Vəliyev — 30.01.1991[1]
  5. Alla Qriqoryevna Voronkova — 30.01.1991[1]
  6. Minbir Həbib oğlu Əliyev — 30.01.1991[1]
  7. Əmircan Yunis oğlu Əmircanov — 30.01.1991[1]
  8. Vahid Hüseynqulu oğlu Kazımlı — 30.01.1991[1]
  9. Məmməd Əhməd oğlu Məmmədov — 30.01.1991[1]
  10. Məhərrəm Tamoviç Məmmədov — 30.01.1991[1]
  11. Faiq Nurəli oğlu Məmmədov — 30.01.1991[1]
  12. Leyla Mirzə qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  13. Rəfiqə Ağaqulu qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  14. Rəhilə Ağasalah qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  15. Rafiq Süleyman oğlu Mirzəyev — 30.01.1991[1]
  16. Nelli Andreyevna Poqrebnyak — 30.01.1991[1]
  17. Alla Sergeyevna Poltavtseva — 30.01.1991[1]
  18. Zərifə Salah qızı Rəhimova — 30.01.1991[1]
  19. Anna Stepanovna Savelyeva — 30.01.1991[1]
  20. İkram Mustafa oğlu Sadıqov — 30.01.1991[1]
  21. Ağabala Şamxaloviç Hacıyev — 30.01.1991[1]
  22. Nəzibrolla Aristarxovna Həsənova — 30.01.1991[1]
  23. Feyzulla Fərəc oğlu Hüseynbəyov — 30.01.1991[1]
  24. Rəhim Əlihüseyn oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  25. Rəhim Məmmədəli oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  26. Elman Məmməd oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  27. Tofiq Həsən oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  28. Valentina Yakovlevna Camalova — 30.01.1991[1]
  29. Nina Mixaylovna Osipova — 04.02.1991[2]
  30. Ağaməmməd Məmmədsəlim oğlu Səlimov — 04.02.1991[3]
  31. Mahmud Bəxtiyar oğlu Tağıyev — 04.02.1991[3]
  32. Telman Əlihüseyn oğlu Hüseynov — 04.02.1991[3]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 "Respublikanın plan, statistika və maliyyə orqanları işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 30 yanvar 1991-ci il tarixli, 151 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (azərb.)
  2. "Kinematoqrafiya xadimlərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 164 nömrəli Fərmanı Arxivləşdirilib 2012-01-11 at the Wayback Machine  (azərb.)
  3. 1 2 3 "Xalq təhsili işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 188 nömrəli Fərmanı[ölü keçid]  (azərb.)