Azərbaycan SSR əməkdar iqtisadçılarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qalib Ağabala oğlu Ağayev — 30.01.1991[1]
  2. Sabir İsgəndər oğlu Ağayev — 30.01.1991[1]
  3. Cabir İbrahimpaşa oğlu Babayev — 30.01.1991[1]
  4. Saleh Cəbrayıl oğlu Vəliyev — 30.01.1991[1]
  5. Alla Qriqoryevna Voronkova — 30.01.1991[1]
  6. Minbir Həbib oğlu Əliyev — 30.01.1991[1]
  7. Əmircan Yunis oğlu Əmircanov — 30.01.1991[1]
  8. Vahid Hüseynqulu oğlu Kazımlı — 30.01.1991[1]
  9. Məmməd Əhməd oğlu Məmmədov — 30.01.1991[1]
  10. Məhərrəm Tamoviç Məmmədov — 30.01.1991[1]
  11. Faiq Nurəli oğlu Məmmədov — 30.01.1991[1]
  12. Leyla Mirzə qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  13. Rəfiqə Ağaqulu qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  14. Rəhilə Ağasalah qızı Məmmədova — 30.01.1991[1]
  15. Rafiq Süleyman oğlu Mirzəyev — 30.01.1991[1]
  16. Nelli Andreyevna Poqrebnyak — 30.01.1991[1]
  17. Alla Sergeyevna Poltavtseva — 30.01.1991[1]
  18. Zərifə Salah qızı Rəhimova — 30.01.1991[1]
  19. Anna Stepanovna Savelyeva — 30.01.1991[1]
  20. İkram Mustafa oğlu Sadıqov — 30.01.1991[1]
  21. Ağabala Şamxaloviç Hacıyev — 30.01.1991[1]
  22. Nəzibrolla Aristarxovna Həsənova — 30.01.1991[1]
  23. Feyzulla Fərəc oğlu Hüseynbəyov — 30.01.1991[1]
  24. Rəhim Əlihüseyn oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  25. Rəhim Məmmədəli oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  26. Elman Məmməd oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  27. Tofiq Həsən oğlu Hüseynov — 30.01.1991[1]
  28. Valentina Yakovlevna Camalova — 30.01.1991[1]
  29. Nina Mixaylovna Osipova — 04.02.1991[2]
  30. Ağaməmməd Məmmədsəlim oğlu Səlimov — 04.02.1991[3]
  31. Mahmud Bəxtiyar oğlu Tağıyev — 04.02.1991[3]
  32. Telman Əlihüseyn oğlu Hüseynov — 04.02.1991[3]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 1,18 1,19 1,20 1,21 1,22 1,23 1,24 1,25 1,26 1,27 "Respublikanın plan, statistika və maliyyə orqanları işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 30 yanvar 1991-ci il tarixli, 151 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "Kinematoqrafiya xadimlərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 164 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 3,0 3,1 3,2 "Xalq təhsili işçilərinə Azərbaycan SSR fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 188 nömrəli Fərmanı  (azərb.)