Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Asya Sərdar qızı Manafova — 03.01.1991[1]
  2. Murad Məmməd oğlu Aşurov — 10.01.1991[2]
  3. Əli Rəhim oğlu Topçiyev — 22.01.1991[3]
  4. Mübariz Bayram oğlu Ağayev — 25.01.1991[4]
  5. Hümbət İbrahim oğlu Davudov — 25.01.1991[4]
  6. Mədət Mahmud oğlu Quliyev — 25.01.1991[4]
  7. Yusif Hüseynalı oğlu Quliyev — 25.01.1991[4]
  8. Akif Abış oğlu Qurbanov — 25.01.1991[4]
  9. Qurban Sada oğlu Əliyev — 25.01.1991[4]
  10. Yaşar Əhməd oğlu Əsədov — 25.01.1991[4]
  11. Ağakişi Balaca oğlu Məmmədov — 25.01.1991[4]
  12. İmamxan Məmməd oğlu Məmmədov — 25.01.1991[4]
  13. Tofiq Şəfayət oğlu Mehdiyev — 25.01.1991[4]
  14. Sabit Teyi oğlu Nəcəfov — 25.01.1991[4]
  15. Fuad Fərəc oğlu Rəhimov — 25.01.1991[4]
  16. Eynur Əlyar oğlu Rzayev — 25.01.1991[4]
  17. Zülal Əziz oğlu Rüstəmov — 25.01.1991[4]
  18. Tariyel Ayaz oğlu Salmanov — 25.01.1991[4]
  19. Akif Əkbər oğlu Fərəcov — 25.01.1991[4]
  20. Əli Qardaşxan oğlu Həsənov — 25.01.1991[4]
  21. Xanəli Şirin oğlu Şirinov — 25.01.1991[4]
  22. Eldar Yunis oğlu Əliyev — 29.01.1991[5]
  23. Valentina Alekseyevna Alyamovskaya — 29.01.1991[5]
  24. Xudayət Ələskər oğlu Vəliyev — 29.01.1991[5]
  25. Müslüm Məhəmməd oğlu Hacımətov — 29.01.1991[5]
  26. Namiq Yədulla oğlu Abdullayev — 31.01.1991[6]
  27. Aleksandr Şamiloviç Avşalumov — 31.01.1991[6]
  28. Aslan Loğman oğlu Ağayev — 31.01.1991[6]
  29. Firuzə Orxan qızı Vəlixanlı — 31.01.1991[6]
  30. Tərlan Musa oğlu Əhmədov — 31.01.1991[6]
  31. Ceyhun Məhəmməd oğlu Məmmədov — 31.01.1991[6]
  32. Zemfira Əliyevna Məftahəddinova — 31.01.1991[6]
  33. Ulduz Kişi oğlu Sultanov — 31.01.1991[6]
  34. Valeri Vasilyeviç Timoxin — 31.01.1991[6]
  35. Zülfiyyə Yusif qızı Hüseynova — 31.01.1991[6]
  36. Leonid Mironoviç Danilenko — 04.02.1991[7]
  37. Vladimir Yefimoviç Lyaşenko — 04.02.1991[8]
  38. Eduard Sergeyeviç Zaxaryaş — 04.02.1991[9]
  39. Yuri Yevgenyeviç Bayer — 04.02.1991[10]
  40. Vasili Qriqoryeviç Karnaux — 04.02.1991[10]
  41. Vasili Vasilyeviç Moroz — 04.02.1991[10]
  42. Taliyə Ağacəfər qızı Vəliyeva — 04.02.1991[11]
  43. Eldar Qəhrəman oğlu Qaybalıyev — 04.02.1991[11]
  44. Valentin Vladimiroviç Julitov — 04.02.1991[11]
  45. Şakir Yaqub oğlu Əliyev — 04.02.1991[11]
  46. Südabə Həbib qızı Əliyeva — 04.02.1991[11]
  47. Rufan Qəni qızı İbadova — 04.02.1991[11]
  48. Mehdi Hacı oğlu Mehdiyev — 04.02.1991[11]
  49. Mikayıl Məhərrəm oğlu Cəbrayılov — 04.02.1991[11]
  50. Boris Antonoviç Karpov — 04.02.1991[12]
  51. Dadaş Ramiz oğlu Mahmudov — 04.02.1991[12]
  52. Ramiz Fəsi oğlu Məmmədov — 04.02.1991[12]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "A.S.Manafova yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 3 yanvar 1991-ci il tarixli, 129 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "M.M.Aşurov yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 10 yanvar 1991-ci il tarixli, 131 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Ə. R. Topçiyev yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 1991-ci il tarixli, 137 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 "Zəngilan rayonu partiya, sovet, təsərrüfat orqanları və ictimai təşkilatları işçilərinin bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 25 yanvar 1991-ci il tarixli, 145 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 1 2 3 4 "Neft və qaz sənayesi işçilərinin Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 149 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 "İdmançılardan bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 31 yanvar 1991-ci il tarixli, 152 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "L. M. Danilenko yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 154 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "V. Y. Lyaşenko yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 157 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "E. S. Zaxaryaş yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 158 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. 1 2 3 "İnşaatçıların bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 160 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. 1 2 3 4 5 6 7 8 "Xalq təhsili işçilərinin Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 189 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. 1 2 3 "Diviziya komandiri Cəmşid Naxçıvanski adına respublika xüsusi internat-məktəbi hərbi qulluqçularının Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 192 nömrəli Fərmanı  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]