Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilənlərin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Asya Sərdar qızı Manafova — 03.01.1991[1]
  2. Murad Məmməd oğlu Aşurov — 10.01.1991[2]
  3. Əli Rəhim oğlu Topçiyev — 22.01.1991[3]
  4. Mübariz Bayram oğlu Ağayev — 25.01.1991[4]
  5. Hümbət İbrahim oğlu Davudov — 25.01.1991[4]
  6. Mədət Mahmud oğlu Quliyev — 25.01.1991[4]
  7. Yusif Hüseynalı oğlu Quliyev — 25.01.1991[4]
  8. Akif Abış oğlu Qurbanov — 25.01.1991[4]
  9. Qurban Sada oğlu Əliyev — 25.01.1991[4]
  10. Yaşar Əhməd oğlu Əsədov — 25.01.1991[4]
  11. Ağakişi Balaca oğlu Məmmədov — 25.01.1991[4]
  12. İmamxan Məmməd oğlu Məmmədov — 25.01.1991[4]
  13. Tofiq Şəfayət oğlu Mehdiyev — 25.01.1991[4]
  14. Sabit Teyi oğlu Nəcəfov — 25.01.1991[4]
  15. Fuad Fərəc oğlu Rəhimov — 25.01.1991[4]
  16. Eynur Əlyar oğlu Rzayev — 25.01.1991[4]
  17. Zülal Əziz oğlu Rüstəmov — 25.01.1991[4]
  18. Tariyel Ayaz oğlu Salmanov — 25.01.1991[4]
  19. Akif Əkbər oğlu Fərəcov — 25.01.1991[4]
  20. Əli Qardaşxan oğlu Həsənov — 25.01.1991[4]
  21. Xanəli Şirin oğlu Şirinov — 25.01.1991[4]
  22. Eldar Yunis oğlu Əliyev — 29.01.1991[5]
  23. Valentina Alekseyevna Alyamovskaya — 29.01.1991[5]
  24. Xudayət Ələskər oğlu Vəliyev — 29.01.1991[5]
  25. Müslüm Məhəmməd oğlu Hacımətov — 29.01.1991[5]
  26. Namiq Yədulla oğlu Abdullayev — 31.01.1991[6]
  27. Aleksandr Şamiloviç Avşalumov — 31.01.1991[6]
  28. Aslan Loğman oğlu Ağayev — 31.01.1991[6]
  29. Firuzə Orxan qızı Vəlixanlı — 31.01.1991[6]
  30. Tərlan Musa oğlu Əhmədov — 31.01.1991[6]
  31. Ceyhun Məhəmməd oğlu Məmmədov — 31.01.1991[6]
  32. Zemfira Əliyevna Məftahəddinova — 31.01.1991[6]
  33. Ulduz Kişi oğlu Sultanov — 31.01.1991[6]
  34. Valeri Vasilyeviç Timoxin — 31.01.1991[6]
  35. Zülfiyyə Yusif qızı Hüseynova — 31.01.1991[6]
  36. Leonid Mironoviç Danilenko — 04.02.1991[7]
  37. Vladimir Yefimoviç Lyaşenko — 04.02.1991[8]
  38. Eduard Sergeyeviç Zaxaryaş — 04.02.1991[9]
  39. Yuri Yevgenyeviç Bayer — 04.02.1991[10]
  40. Vasili Qriqoryeviç Karnaux — 04.02.1991[10]
  41. Vasili Vasilyeviç Moroz — 04.02.1991[10]
  42. Taliyə Ağacəfər qızı Vəliyeva — 04.02.1991[11]
  43. Eldar Qəhrəman oğlu Qaybalıyev — 04.02.1991[11]
  44. Valentin Vladimiroviç Julitov — 04.02.1991[11]
  45. Şakir Yaqub oğlu Əliyev — 04.02.1991[11]
  46. Südabə Həbib qızı Əliyeva — 04.02.1991[11]
  47. Rufan Qəni qızı İbadova — 04.02.1991[11]
  48. Mehdi Hacı oğlu Mehdiyev — 04.02.1991[11]
  49. Mikayıl Məhərrəm oğlu Cəbrayılov — 04.02.1991[11]
  50. Boris Antonoviç Karpov — 04.02.1991[12]
  51. Dadaş Ramiz oğlu Mahmudov — 04.02.1991[12]
  52. Ramiz Fəsi oğlu Məmmədov — 04.02.1991[12]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "A.S.Manafova yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 3 yanvar 1991-ci il tarixli, 129 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "M.M.Aşurov yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 10 yanvar 1991-ci il tarixli, 131 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "Ə. R. Topçiyev yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 22 yanvar 1991-ci il tarixli, 137 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 "Zəngilan rayonu partiya, sovet, təsərrüfat orqanları və ictimai təşkilatları işçilərinin bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 25 yanvar 1991-ci il tarixli, 145 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 "Neft və qaz sənayesi işçilərinin Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 29 yanvar 1991-ci il tarixli, 149 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 6,0 6,1 6,2 6,3 6,4 6,5 6,6 6,7 6,8 6,9 "İdmançılardan bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 31 yanvar 1991-ci il tarixli, 152 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "L. M. Danilenko yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 154 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "V. Y. Lyaşenko yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 157 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "E. S. Zaxaryaş yoldaşın Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 158 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. 10,0 10,1 10,2 "İnşaatçıların bir qrupunun Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 160 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. 11,0 11,1 11,2 11,3 11,4 11,5 11,6 11,7 "Xalq təhsili işçilərinin Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 189 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. 12,0 12,1 12,2 "Diviziya komandiri Cəmşid Naxçıvanski adına respublika xüsusi internat-məktəbi hərbi qulluqçularının Azərbaycan SSR-in Fəxri fərmanı ilə təltif edilməsi haqqında" Azərbaycan Sovet Sosialist Respublikası Prezidentinin 4 fevral 1991-ci il tarixli, 192 nömrəli Fərmanı  (azərb.)

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]