Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçılarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Anatoli Vladimiroviç Qrebenyuk — 16.05.1991[1]
  2. Qurban Səfər oğlu Qurbanov — 16.05.1991[1]
  3. İsfəndiyar Qafar oğlu Babayev — 07.06.1991[2]
  4. Seyfəddin Paşa oğlu Əzimov — 07.06.1991[2]
  5. Rakif Səmədulla oğlu Əliyev — 07.06.1991[2]
  6. Vitali Aleksandroviç Kuznetsov — 07.06.1991[2]
  7. Rzaəli Qran oğlu Sultanov — 07.06.1991[2]
  8. Əli Şahbaba oğlu Təhməzov — 07.06.1991[2]
  9. Faiq Mustafa oğlu Hacıyev — 07.06.1991[2]
  10. Nafiqə Nəbi qızı Hacıyeva — 07.06.1991[2]
  11. Sahib Əsgər oğlu İsmayılov — 07.06.1991[3]
  12. Oqtay Əli oğlu Tağıyev — 07.06.1991[3]
  13. Nəsimi Hüseyn oğlu Şahmalıyev — 07.06.1991[3]
  14. Nasif Yusif oğlu Əliyev — 22.07.1991[4]
  15. Emil Bəhlul oğlu Axundov — 12.08.1991[5]
  16. Vaqif Hüseynoviç Şahməmmədov — 12.08.1991[5]
  17. Hacıbaba Səməd oğlu Şahsuvarov — 12.08.1991[5]

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. İbayar Şahverdi oğlu Allahverdiyev — 04.03.1992[6]
  2. Səyyah Mikayıl oğlu Allahverdov — 04.03.1992[6]
  3. Baloğlan Nəcəf oğlu Bayramov — 04.03.1992[6]
  4. İlyas Bayram oğlu Bədəlov — 04.03.1992[6]
  5. Nizami Keykavus oğlu Bəhmənov — 04.03.1992[6]
  6. Ənvər Adil oğlu Əliyev — 04.03.1992[6]
  7. Rafiq Abbasəli oğlu Kərimli — 04.03.1992[6]
  8. Vaqif Təhməz oğlu Xəlilov — 04.03.1992[6]
  9. Ələmşah Mədət oğlu Cəfərov — 25.04.1992[7]
  10. Mahmud Musul oğlu Mirzəyev — 04.05.1992[8]
  11. Hidayət Rəşid oğlu Rzayev — 04.05.1992[9]
  12. Ədalət İsrafil oğlu Babayev — 04.05.1992[10]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 2 "A. V. Qrebenyuk və Q. S. Qurbanov yoldaşlara "Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçısı" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 may 1991-ci il tarixli, 212 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 1 2 3 4 5 6 7 8 "Bakı Baş Tikinti İdarəsi sənaye üsulu ilə evtikmə istehsal birliyinin işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyun 1991-ci il tarixli, 266 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin yaşayış məntəqələrinin sosial-iqtisadi inkişafı proqramının yerinə yetirilməsində ən çox fərqlənmiş inşaatçıların bir qrupuna fəxri adlar verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyun 1991-ci il tarixli, 268 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. "Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Şurası işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyul 1991-ci il tarixli, 296 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 1 2 3 "Respublikanın mənzil-kommunal təsərrüfatı işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 avqust 1991-ci il tarixli, 314 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 1 2 3 4 5 6 7 8 ""Azərsənayetikinti" Sənaye Tikinti İstehsalat Birliyinin işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 1992-ci il tarixli, 607 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "Ə. M. Cəfərova "Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçısı" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 aprel 1992-ci il tarixli, 709 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "M. M. Mirzəyevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçısı" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 may 1992-ci il tarixli, 716 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "H. R. Rzayevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçısı" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 may 1992-ci il tarixli, 717 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "Ə. İ. Babayevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar inşaatçısı" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 may 1992-ci il tarixli, 718 nömrəli Fərmanı  (azərb.)