Azərbaycan Respublikasının əməkdar artistlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
“Əməkdar artist” fəxri adının döş nişanı

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Tamilla Ağasəlim qızı Ələkbərova — 04.05.1991[1]
  2. Nərgiz Məmmədhüseyn qızı Hacıyeva — 04.05.1991[1]
  3. Rasim Mahmud oğlu Abdullayev — 17.05.1991[2]
  4. Qərinə Rəhim qızı Abdullayeva — 17.05.1991[2]
  5. Zəhra Teymur qızı Quliyeva — 17.05.1991[2]
  6. Adilə Seyfullayevna Əliyeva — 17.05.1991[2]
  7. Elvina Hüseynovna Zeynalova — 17.05.1991[2]
  8. Eldar Hüseyn oğlu İskəndərov — 17.05.1991[2]
  9. Zülfiyyə Seyidovia Yaqubova — 17.05.1991[2]
  10. Arif Kamal oğlu Manaflı — 17.05.1991[2]
  11. Muxtar Rəsul oğlu Məlikov — 17.05.1991[2]
  12. Əzizə Vaqif qızı Mustafazadə — 17.05.1991[2]
  13. Samirə Rauf qızı Haşımova — 17.05.1991[2]
  14. Vasif Əli oğlu Həsənov — 17.05.1991[2]
  15. Elxan Ağahüseyn oğlu — 22.05.1991[3]
  16. Şükufə Mühəddin qızı Yusifova — 22.05.1991[3]
  17. Firəngiz Bəhər qızı Mütəllimova — 22.05.1991[3]
  18. Zemfira Əli qızı Nərimanova — 22.05.1991[3]
  19. Yuri Nikolayeviç Baliyev — 22.05.1991[4]
  20. Rita Cəmilovna Əmirbəyova — 22.05.1991[4]
  21. Boris Dmitriyeviç Lukinski — 22.05.1991[4]
  22. Tatyana Qriqoryevna Oskotskaya-Qross — 22.05.1991[4]
  23. Konstantin Fyodoroviç Artyomov — 22.05.1991[5]
  24. Yasin Mikayıl oğlu Qarayev — 22.05.1991[5]
  25. Rafiq Hacıbaba oğlu Əliyev — 22.05.1991[5]
  26. Ədalət Məti oğlu Məmmədov — 22.05.1991[5]
  27. Nübar Qulu qızı Novruzova — 22.05.1991[5]
  28. Rafiq Mirzəcan oğlu Hüseynov — 22.05.1991[5]
  29. Vitali Vladimiroviç Astaxin — 19.09.1991[6]
  30. Adil Bəhram oğlu Babayev — 19.09.1991[6]
  31. Cəmilə Əsədulla qızı Bayramova — 19.09.1991[6]
  32. Xanlar Əyyub oğlu Bəşirov — 19.09.1991[6]
  33. Fərhad Sədrəddin oğlu Qandaxov — 19.09.1991[6]
  34. Sevda Əhməd qızı Nemanzadə — 19.09.1991[6]
  35. Elxan Baba oğlu Rüstəmov — 19.09.1991[6]
  36. Anatoli İsrailoviç Cəbrayılzadə — 19.09.1991[6]
  37. Yelena Nikolayevna Aqladze — 19.09.1991[7]
  38. Şahlar Həsənağa oğlu Quliyev — 19.09.1991[7]
  39. Leyla İmaməli qızı İbrahimova — 19.09.1991[7]
  40. Lyudmila Mixaylovna İsakova — 19.09.1991[7]
  41. Ağakərim Şəmsi oğlu Kərimov — 19.09.1991[7]
  42. Valentina Manafovna Paşayeva — 19.09.1991[7]
  43. Qulam Arif oğlu Poladxanov — 19.09.1991[7]
  44. Əli Həsənoviç Haqverdiyev — 19.09.1991[7]
  45. Şamil Məmmədoviç Hacıyev — 19.09.1991[7]
  46. Əlikram Həsənoviç Hüseynov — 19.09.1991[7]
  47. Əli Nəriman oğlu Əkbərov — 20.12.1991[8]

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. Pərvanə Yaqub qızı Qurbanova — 04.03.1992[9]

1993[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ramiz Kəvvam oğlu Novruzov — 03.02.1993[10]
  2. Mədinə Vaqif qızı Əliyeva — 03.02.1993[11]
  3. Ağaxan Minaxan oğlu Abdullayev — 03.02.1993[12]
  4. Leyla Fərrux qızı Şıxlinskaya — 03.02.1993[13]

1998[redaktə | əsas redaktə]

  1. Brilliant Süleyman qızı Dadaşova — 24.05.1998[14]
  2. Elxan Yəhya oğlu Əhədzadə — 24.05.1998[14]
  3. Zamiq Balarza oğlu Əliyev — 24.05.1998[14]
  4. Məleykə Əlifağa qızı Əsədova — 24.05.1998[14]
  5. Əli Rəhim oğlu Əsgərov — 24.05.1998[14]
  6. Mələkxanım Yadigar qızı Əyyubova — 24.05.1998[14]
  7. Mənsum İsrafil oğlu İbrahimov — 24.05.1998[14]
  8. Simarə Cəmaləddin qızı İmanova — 24.05.1998[14]
  9. Zemfira Rüstəm qızı İsmayılova — 24.05.1998[14]
  10. Tələt Məmmədağa oğlu Qasımov — 24.05.1998[14]
  11. Nurəddin Ətulla oğlu Quliyev — 24.05.1998[14]
  12. Azər Əlibala oğlu Mirzəyev — 24.05.1998[14]
  13. Laləzar Bəşir qızı Mustafayeva — 24.05.1998[14]
  14. Gülyanaq Zakir qızı Məmmədova — 24.05.1998[14]
  15. Gülyaz Zakir qızı Məmmədova — 24.05.1998[14]
  16. Ədalət Səfərəli oğlu Vəzirov — 24.05.1998[14]
  17. Mehriban Mürvət qızı Zəkiyeva — 24.05.1998[14]
  18. Zümrüd Mövlud qızı Məmmədova — 24.06.1998[15]
  19. Zaur Əlihüseyn oğlu Rzayev — 24.06.1998[15]
  20. Natəvan Şüa qızı Seyidzadə-Şeyxova — 24.06.1998[15]
  21. Ramiz Cavanşir oğlu Şirinov — 24.06.1998[15]
  22. Ağadadaş Həmid oğlu Ağayev — 04.11.1998[16]
  23. Həqiqət Eyvaz qızı Əsgərzadə — 04.11.1998[16]
  24. Nailə Hümbət qızı İslamzadə — 04.11.1998[16]
  25. Rafiq Məhəmməd oğlu Həşimov — 04.11.1998[16]
  26. Bəxtiyar Nadir oğlu Şərifzadə — 04.11.1998[16]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Şirzad Əsəd oğlu Abutalıbov — 09.10.1999[17]
  2. Nəzakət Əli qızı Xudiyeva — 09.10.1999[17]
  3. Yasəmən Allahverdi qızı Ramazanova — 09.10.1999[17]

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Akif Mirzəyev (əməkdar artist) — 04.07.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Elxan Yunis oğlu — 13.02.2014[19]
  2. Elçiyev Elçin Emin oğlu — 13.02.2014[19]
  3. Cəfərov Məmməd Əhməd oğlu — 13.02.2014[19]
  4. Hacıyev Rafiq Cəlil oğlu — 25.06.2014[20]
  5. Abbasova-Budaqova Afaq Nurəhməd qızı — 18.12.2014[21]
  6. Dadaşov Murad Əli oğlu — 18.12.2014[21]
  7. Əfəndiyeva İlahə Əhsən qızı — 18.12.2014[21]
  8. Əliyev Fərid Fərhad oğlu — 18.12.2014[21]
  9. Heydərova Çinarə Yaşar qızı — 18.12.2014[21]
  10. İsgəndərov Rəfael Çərkəz oğlu — 18.12.2014[21]
  11. İslamov Rauf Rza oğlu — 18.12.2014[21]
  12. Niftəliyev Babək Muğan oğlu — 18.12.2014[21]
  13. Rəhimov Coşqun Allahverdi oğlu — 18.12.2014[21]
  14. Səmədov Əlixan İmamxan oğlu — 18.12.2014[21]
  15. Amanova Almaz Hüseyn qızı
  16. Bayramov Salman Bayram oğlu
  17. Eldarova Nəsibə Novruz qızı
  18. Məlikova Emma Qələndər qızı 07.03.2014
  19. Məmmədzadə Nailə Faiq qızı 07.03.2014
  20. Paşayev Fərmail Sabir oğlu 07.03.2014
  21. Rəhmanov Rəhman Tofiq oğlu 07.03.2014

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elnarə Abdullayeva
  2. Ramil Qasımov Adıgözəl oğlu - 14.09.2015
  3. Bunyatova Tamilla Faiq qızı
  4. Camalzadə Vüqar Vaqif oğlu
  5. Cəfərov Əlvida Məhərrəm oğlu
  6. Eyyubov Musa Eyyub oğlu
  7. Əliyev Sərvər Bəhlul oğlu
  8. Həşimzadə Xanlar Allahverdi oğlu
  9. İbrahimova Nigar Rəfael qızı
  10. İsmayılov Salamulla Xeyrulla oğlu
  11. Nəcəfova Röyalə Yaqub qızı
  12. Nəcəfova Zemfira Musabala qızı
  13. Yaqubov Şıxı Miriş oğlu
  14. Anton Ferştandt Sergeyeviç

2017[redaktə | əsas redaktə]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abasbəyli Könül Eldar qızı — 27.05.2018[23]
  2. Abdurrəhmanov Yusif Fikrət oğlu — 27.05.2018[23]
  3. Ağayeva Yelena Yuryevna — 27.05.2018[23]
  4. Allahverdiyeva Cəmilə Telman qızı — 27.05.2018[23]
  5. Allahverdov Elçin Yəhyabala oğlu — 27.05.2018[23]
  6. Babayev Rüfət Rauf oğlu — 27.05.2018[23]
  7. Babayeva Səbinə Eldar qızı — 27.05.2018[23]
  8. Bağırov Həsən Çingiz oğlu — 27.05.2018[23]
  9. Əliyev İlqar Məmmədəli oğlu — 27.05.2018[23]
  10. Əliyeva Arzu Qurban qızı — 27.05.2018[23]
  11. Əliyeva Nərgiz Arzu qızı — 27.05.2018[23]
  12. Əlizadə Şəhla Seidşah qızı — 27.05.2018[23]
  13. Əsgərov Niftulla Fətulla oğlu — 27.05.2018[23]
  14. Əsgərov Timur Vaqifoviç — 27.05.2018[23]
  15. Əsgərov Qoçaq Məhərrəm oğlu — 27.05.2018[23]
  16. Əzimov Elman Yaşar oğlu — 27.05.2018[23]
  17. Hacıyev Hacı Şamil oğlu — 27.05.2018[23]
  18. Hacıyeva Səbinə Sabir qızı — 27.05.2018[23]
  19. Həsənli İntiqam Soltan oğlu — 27.05.2018[23]
  20. Hoca Qəniyev Elvin Xeyrəddin oğlu — 27.05.2018[23]
  21. Hüseynova Aida Baloğlanovna — 27.05.2018[23]
  22. Hüseynova Fəridə Məlik qızı — 27.05.2018[23]
  23. İlyasov Rəşad Məmmədəli oğlu — 27.05.2018[23]
  24. İmanov Şəhriyar Ayaz oğlu — 27.05.2018[23]
  25. Kəbirlinskaya Elnarə Ramiz qızı — 27.05.2018[23]
  26. Kərimduxt Rövşən Ramazan oğlu — 27.05.2018[23]
  27. Kərimova Könül Qəmbər qızı — 27.05.2018[23]
  28. Kərimova Lamiyə Zəbişah qızı — 27.05.2018[23]
  29. Krasnyanski Sergey Yevgenyeviç — 27.05.2018[23]
  30. Kuxmazova Yulizana Şəfiyevna — 27.05.2018[23]
  31. Qocayev Rəhim Xəlil oğlu — 27.05.2018[23]
  32. Quliyev Azad Həzrətqulu oğlu — 27.05.2018[23]
  33. Qurbanov Qorxmaz Rafiq oğlu — 27.05.2018[23]
  34. Məmmədov Maqsud Fazil oğlu — 27.05.2018[23]
  35. Məmmədov Teymur Bayram oğlu — 27.05.2018[23]
  36. Məmmədova Rəhilə Zahid qızı — 27.05.2018[23]
  37. Məmmədova Soltan Cahangir qızı — 27.05.2018[23]
  38. Mirbabayev Mir Yusif Mir Heydər oğlu — 27.05.2018[23]
  39. Mirzəyev Rafiq Mirismayıl oğlu — 27.05.2018[23]
  40. Musayeva Lyubov Fyodorovna — 27.05.2018[23]
  41. Rəhimova Rəna Hacıyevna — 27.05.2018[23]
  42. Rüstəmova Regina Ayvazovna — 27.05.2018[23]
  43. Rzayev Elxan Musa oğlu — 27.05.2018[23]
  44. Səfərəliyeva Şölə Cavanşir qızı — 27.05.2018[23]
  45. Səlimov Ruslan Xanbala oğlu — 27.05.2018[23]
  46. Səmədov Sabir Xaspolad oğlu — 27.05.2018[23]
  47. Səmədova Nabat Məhərrəm qızı — 27.05.2018[23]
  48. Sultanov Ramin Ələddin oğlu — 27.05.2018[23]
  49. Şabanova Nigar Şaban qızı — 27.05.2018[23]
  50. Şahverdiyev Gülməmməd Əliheydər oğlu — 27.05.2018[23]
  51. Şeyxova Günel Müzəffər qızı — 27.05.2018[23]
  52. Şirəliyev Elşən Şıxəli oğlu — 27.05.2018[23]
  53. Şirinov Asif Əhməd oğlu — 27.05.2018[23]
  54. Şirinov Elçin Elxan oğlu — 27.05.2018[23]
  55. Yusifov Akif Əli oğlu — 27.05.2018[23]
  56. Yusifova Fəqumə Ayaz qızı — 27.05.2018[23]
  57. Zeynalov Elnur Əli oğlu — 27.05.2018[23]
  58. Elnur Umbay oğlu Kərimov — 01.08.2018[24]
  59. Abdullayeva Mehriban Abdulla qızı — 10.12.2018[25]
  60. Əsədov İlham Əsəd oğlu — 10.12.2018[25]
  61. Hüseynov Elnur Bəhrəmxan oğlu — 10.12.2018[25]
  62. Şərifova Güşvər Fətulla qızı — 10.12.2018[25]

2019[redaktə | əsas redaktə]

  1. Xasiyev Nadir Şənbə oğlu — 24.05.2019[26]
  2. Kərimova Cəmilə Rüstəm qızı — 24.05.2019[26]
  3. Məsimov Qurban Abdulla oğlu — 24.05.2019[26]
  4. Nağıyev Qasım Gəncalı oğlu — 24.05.2019[26]
  5. Niftəliyeva Nurbəniz Nurəddin qızı — 24.05.2019[26]
  6. Süleymanova Elmira Süleyman qızı — 24.05.2019[26]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 "Azərbaycan Dövlət Teleradio Verilişləri Şirkətinin və Naxçıvan Muxtar Respublikası kütləvi informasiya vasitələrinin işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 may 1991-ci il tarixli, 200 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 "Respublikanın musiqi-ifaçılıq sənəti xadimlərinə Azərbaycan Respublikası fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 17 may 1991-ci il tarixli, 215 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 "M. Əzizbəyov adına Azərbaycan Dövlət Akademik Dram Teatrının işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 may 1991-ci il tarixli, 217 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 "S. Vurğun adına Qırmızı Əmək Bayrağı ordenli Azərbaycan Dövlət Rus Dram Teatrının işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 may 1991-ci il tarixli, 218 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 "M. Qorki adına Azərbaycan Dövlət Gənc Tamaşaçılar Teatrının işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 may 1991-ci il tarixli, 219 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 6,0 6,1 6,2 6,3 6,4 6,5 6,6 6,7 "M. Maqomayev adına Azərbaycan Dövlət Filarmoniyası işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 1991-ci il tarixli, 345 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 7,4 7,5 7,6 7,7 7,8 7,9 "M. F. Axundov adına Azərbaycan Dövlət Akademik Opera və Balet Teatrının yaradıcı işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 sentyabr 1991-ci il tarixli, 346 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "Ə. N. Əkbərov və T. R. Eyvazova yoldaşlara Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 dekabr 1991-ci il tarixli, 519 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. "C.Cabbarlı adına Gəncə Dövlət Dram Teatrının işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 1992-ci il tarixli, 602 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "R. K. Novruzova "Azərbaycan Respublikasının əməkdar artisti" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1993-cü il tarixli, 447 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. "M. V. Əliyevaya "Azərbaycan Respublikasının əməkdar artisti" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1993-cü il tarixli, 449 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. "A. M. Abdullayevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar artisti" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1993-cü il tarixli, 450 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  13. "L. F. Şıxlinskayaya "Azərbaycan Respublikasının əməkdar artisti" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1993-cü il tarixli, 451 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  14. 14,00 14,01 14,02 14,03 14,04 14,05 14,06 14,07 14,08 14,09 14,10 14,11 14,12 14,13 14,14 14,15 14,16 ""Əməkdar artist" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 may 1998-ci il tarixli, 711 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  15. 15,0 15,1 15,2 15,3 ""Əməkdar artist" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 iyun 1998-ci il tarixli, 734 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  16. 16,0 16,1 16,2 16,3 16,4 "Azərbaycan Respublikası Dövlət Televiziya və Radio Verilişləri Şirkətinin əməkdaşlarına Azərbaycan Respublikası fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 noyabr 1998-ci il tarixli, 10 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  17. 17,0 17,1 17,2 "Naxçıvan Muxtar Respublikasının elm, mədəniyyat və ədəbiyyat xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1999-cu il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  18. 18,00 18,01 18,02 18,03 18,04 18,05 18,06 18,07 18,08 18,09 18,10 18,11 18,12 18,13 18,14 18,15 18,16 18,17 18,18 18,19 "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı (14 sentyabr 2012, 18:30).
  19. 19,0 19,1 19,2 "Gəncə şəhərinin sosial-mədəni inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 fevral 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (13 fevral 2014, 18:55).
  20. "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularına və mülki işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (25 iyun 2014, 18:17).
  21. 21,0 21,1 21,2 21,3 21,4 21,5 21,6 21,7 21,8 21,9 "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (18 dekabr 2014, 19:00).
  22. "Azərbaycan Respublikasının teatr xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (9 mart 2017, 18:03).
  23. 23,00 23,01 23,02 23,03 23,04 23,05 23,06 23,07 23,08 23,09 23,10 23,11 23,12 23,13 23,14 23,15 23,16 23,17 23,18 23,19 23,20 23,21 23,22 23,23 23,24 23,25 23,26 23,27 23,28 23,29 23,30 23,31 23,32 23,33 23,34 23,35 23,36 23,37 23,38 23,39 23,40 23,41 23,42 23,43 23,44 23,45 23,46 23,47 23,48 23,49 23,50 23,51 23,52 23,53 23,54 23,55 23,56 President.Az. "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az (27.05.2018).
  24. President.Az. "Azərbaycanın kino xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az (01.08.2018).
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 President.Az. "Azərbaycan Dövlət Gənc Tamaşaçılar Teatrının əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az (10.12.2018).
  26. 26,0 26,1 26,2 26,3 26,4 26,5 "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 24 may 2019-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az (25 may 2019). 25 may 2019 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 25 may 2019.