Azərbaycan Respublikasının əməkdar pilotlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Naviqasiyaya keçin Axtarışa keçin

2010[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. Əmirov İlham Qoca oğlu — 01.06.2010[1]
  2. Quliyev Adil Adilyeviç — 01.06.2010[1]
  3. Nəzərov Cəfər Əminulla oğlu — 01.06.2010[1]

2013[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. Əşrəfov İlqar Gülbaba oğlu — 29.05.2013[2]
  2. Fərzəliyev Tofiq Rizvan oğlu — 29.05.2013[2]
  3. Fətəliyev Gennadi İsmayıloviç — 29.05.2013[2]
  4. Kərimov Muxtar Fərman oğlu — 29.05.2013[2]
  5. Quliyev Səyyad Nurəddin oğlu — 29.05.2013[2]

2015[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. Kərimov Rəhim Əliqulu oğlu — 01.06.2015[3]

2020[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. Əliyev Hacıağa Muxtar oğlu — 02.06.2020[4]
  2. Əlizadə Sadıx Pərviz oğlu — 02.06.2020[4]
  3. Hidayətov Ramiz Rasim oğlu — 02.06.2020[4]
  4. Novruzov Əkbər Mühüddin oğlu — 02.06.2020[4]
  5. Sadıxov Vaqif Fazil oğlu — 02.06.2020[4]
  6. Truxanov Vasiliy Pavloviç — 02.06.2020[4]

2022[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. Abdullayev Qələndər Əjdər oğlu — 01.06.2023[5]
  2. Abdullayev Natiq Zirəddin oğlu — 01.06.2023[5]
  3. Babayev Oqtay Adil oğlu — 01.06.2023[5]
  4. Balaxanov Namiq Qulam oğlu — 01.06.2023[5]
  5. Cumayev Rövşən İlyas oğlu — 01.06.2023[5]
  6. İbrahimov Akif Mədəniyyət oğlu — 01.06.2023[5]
  7. İsmayılov Çingiz Məcit oğlu — 01.06.2023[5]
  8. Məmmədov Rüfət Əliməmməd oğlu — 01.06.2023[5]
  9. Səttərov Marat Xanlar oğlu — 01.06.2023[5]

İstinadlar[redaktə | mənbəni redaktə et]

  1. 1 2 3 "Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinə "Əməkdar pilot" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı » Azərbaycan Prezidentinin Rəsmi internet səhifəsi". president.az (az.). 2023-12-18 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2023-12-18.
  2. 1 2 3 4 5 "Azərbaycan Respublikası mülki aviasiya işçilərinə fəxri adlar verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 29 may 2013-cü il tarixli Sərəncamı". 18 January 2021 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2 June 2013.
  3. "Azərbaycan Respublikasının mülki aviasiya işçilərinə fəxri adlar verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 iyun 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az.). president.az. 01 iyun 2015, 18:50. 2021-01-16 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2015-06-04.
  4. 1 2 3 4 5 6 "Arxivlənmiş surət". 2021-04-10 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2023-12-18.
  5. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 "Azərbaycan Respublikasının mülki aviasiya işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı » Azərbaycan Prezidentinin Rəsmi internet səhifəsi". president.az (az.). 2023-12-18 tarixində arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2023-12-18.