Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
“Əməkdar həkim” fəxri adının döş nişanı

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Tamerlan Ələkbər oğlu İsmayılov — 09.04.1991[1]
  2. Məmməd Lələ oğlu Məmmədov — 09.04.1991[1]
  3. Eldar Kamal oğlu Məmmədov — 09.04.1991[1]
  4. Vaqif Cavad oğlu Seyidov — 09.04.1991[1]
  5. Nazim Cümşüd oğlu Allahverdiyev — 12.05.1991[2]
  6. Küşvər Bəylər qızı Qaraşova — 12.05.1991[2]
  7. Zeynəb Camal qızı Kərimova — 12.05.1991[2]
  8. Ramiq İdris oğlu Məhərrəmov — 12.05.1991[2]
  9. Hüseyn Qulam oğlu Rzayev — 12.05.1991[2]
  10. İsa Qurbanəli oğlu Qurbanəliyev — 12.05.1991[3]
  11. Cavanşir Cəbrayıloviç Zakircayev — 12.05.1991[3]
  12. Camal Cavanşir oğlu Ağakişiyev — 11.07.1991[4]
  13. Pənah Əli oğlu Əliyev — 11.07.1991[4]
  14. Kleopatra Germanovna Kasyanova — 22.07.1991[5]
  15. Solmaz İbrahim qızı Miriyeva — 22.07.1991[5]
  16. İsrail Abbas oğlu Ələkbərov — 06.08.1991[6]
  17. Maral Əliabbas qızı Məmmədova — 06.08.1991[6]
  18. Çingiz Namaz oğlu Namazov — 06.08.1991[6]
  19. Yekaterina Vasilyevna Tsukanova — 06.08.1991[6]
  20. Vladimir Qriqoryevic Moxnarılov — 20.12.1991[7]

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. Vaxa Saydaliyeviç Tapayev — 15.01.1992[8]
  2. Məmməd Ağalar oğlu Nağıyev — 30.03.1992[9]
  3. Eldəniz Qasım oğlu Allahverdiyev — 02.04.1992[10]

1993[redaktə | əsas redaktə]

  1. Xalidə Abdulqafar qızı Mahmudova — 03.02.1993[11]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nüşabə Vəliyəddin qızı Əliyeva — 09.10.1999[12]
  2. Cəbi Əziz oğlu İsmayılov — 09.10.1999[12]

2000[redaktə | əsas redaktə]

  1. Elçin İsgəndərov

2006[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayev Nazim Abdulla oğlu — 16.06.2006[13]

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. İsayev Şakir Şura oğlu — 19.02.2009[14]
  2. Zeynalov Əvəz Səməd oğlu — 19.02.2009[14]

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Mehman Məmmədrəhim oğlu — 20.09.2010[15]
  2. Allahverdiyeva Lalə İsmayıl qızı — 20.09.2010[15]
  3. Cümşüdov Cəlal Qənbər oğlu — 20.09.2010[15]
  4. Etibarlı Sabir Əbdül oğlu — 20.09.2010[15]
  5. Əhmədzadə Əhməd Yaqub oğlu — 20.09.2010[15]
  6. Əliyev Murad Həbib oğlu — 20.09.2010[15]
  7. Əliyeva Elmira Mikayıl qızı — 20.09.2010[15]
  8. Əzizov Vəsadət Əli oğlu — 20.09.2010[15]
  9. Hüseynova Tamara Hacıbaba qızı — 20.09.2010[15]
  10. İsmayılov İsbəndiyar Səlimxan oğlu — 20.09.2010[15]
  11. İsmayılov Nadir Vedan oğlu — 20.09.2010[15]
  12. Qarayev Zöhrab İslam oğlu — 20.09.2010[15]
  13. Qasımov Nəsimi Vəli oğlu — 20.09.2010[15]
  14. Quliyev Çingiz Bayram oğlu — 20.09.2010[15]
  15. Qurbanov Yaqub Ziyəddin oğlu — 20.09.2010[15]
  16. Məmmədov Əlikram Mustafa oğlu — 20.09.2010[15]
  17. Musayev Paşa İsmayıl oğlu — 20.09.2010[15]
  18. Pənahov Davud Məhəmməd oğlu — 20.09.2010[15]
  19. Salihov Mustafa Saleh oğlu — 20.09.2010[15]
  20. Səfərov Alqış Mayis oğlu — 20.09.2010[15]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Qaralova Mehriban Zahid qızı — 26.12.2012[16]
  2. Süleymanova Fəxrənsə Kərim qızı — 26.12.2012[16]


2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Həsənov Qurban Qeybqulu oğlu — 25.06.2014[17]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağazadə Cəmilə Əyupovna — 05.03.2015[18]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abdullayeva Esmiralda Əjdər qızı — 01.03.2016[19]

2018[redaktə | əsas redaktə]

  1. Məmmədov Cabir İsrafil oğlu — 23.06.2018[20]


Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 "Səhiyyə işçilərinə Azərbaycan Respublikası fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 aprel 1991-ci il tarixli, 195 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 "Azərbaycan Respublikası Dağlıq Qarabağ Muxtar Vilayətinin səhiyyə işçilərinin bir qrupuna "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 may 1991-ci il tarixli, 201 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. 3,0 3,1 "Topçubaşov adına Elmi Tədqiqat Kliniki və Eksperimental Cərrahiyyə İnstitutunun işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 12 may 1991-ci il tarixli, 205 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 "Ə. Əliyev adına Azərbaycan Dövlət Həkimləri Təkmilləşdirmə İnstitutunun əməkdaşlarına Azərbaycan Respublikası fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 11 iyul 1991-ci il tarixli, 287 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,0 5,1 "Azərbaycan Həmkarlar İttifaqları Şurası işçilərinin bir qrupuna Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 22 iyul 1991-ci il tarixli, 296 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. 6,0 6,1 6,2 6,3 "Respublikanın sosial təminat sistemi işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 avqust 1991-ci il tarixli, 306 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  7. "V. Q. Moxnarılov yoldaşa "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 dekabr 1991-ci il tarixli, 516 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  8. "V. S. Tapayevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 15 yanvar 1992-ci il tarixli, 550 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  9. M. A. Nağıyevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 mart 1992-ci il tarixli, 630 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  10. "E. Q. Allahverdiyevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2 aprel 1992-ci il tarixli, 634 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  11. "X. A. Mahmudovaya "Azərbaycan Respublikasının əməkdar həkimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 fevral 1993-cü il tarixli, 448 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  12. 12,0 12,1 "Naxçıvan Muxtar Respublikasının elm, mədəniyyat və ədəbiyyat xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1999-cu il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  13. " Azərbaycan Respublikasının səhiyyə işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 iyun 2016-ci il tarixli, 1513 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)
  14. 14,0 14,1 "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az (19 fevral 2009 17:42).
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 15,12 15,13 15,14 15,15 15,16 15,17 15,18 15,19 "Azərbaycan Tibb Universitetinin əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 sentyabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az (20 sentyabr 2010).
  16. 16,0 16,1 "Abşeron rayonunun sosial-iqtisadi inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (26 dekabr 2012, 18:35).
  17. "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularına və mülki işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (azərb.). President.az. president.az (25 iyun 2014, 18:17).
  18. "Azərbaycan qadınlarının bir qrupuna fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. president.az (5 mart 2015).
  19. "Azərbaycan qadınlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 mart 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. president.az (1 mart 2016).
  20. "Azərbaycan qadınlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 iyun 2018-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. president.az (23 iyun 2018).