Azərbaycan Respublikasının əməkdar kənd təsərrüfatı işçilərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
“Əməkdar kənd təsərrüfatı işçisi” fəxri adının döş nişanı

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Akif Cahangir oğlu Axundov — 03.06.1991[1]
  2. Sadıq Hadı oğlu Bağırov — 03.06.1991[1]
  3. Cəbrayıl Mirzəəli oğlu Əliyev — 03.06.1991[1]
  4. Rəhim Mehdi oğlu Mehdiyev — 03.06.1991[1]
  5. Paşa Abbasqulu oğlu Cəfərov — 03.06.1991[1]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Ziyad Mehralı oğlu — 31.10.2008[2]
  2. Ağayeva Zoya Məhərrəm qızı — 31.10.2008
  3. Babayev Oktay Kərəm oğlu — 31.10.2008
  4. Əhmədov Baba Mirzalı oğlu — 31.10.2008
  5. Əsədov Klement Cəlal oğlu — 31.10.2008
  6. Fərəcov Çingiz Əliş oğlu — 31.10.2008
  7. Hacıyev Ağadadaş Hacıağa oğlu — 31.10.2008
  8. Hüseynov Maarif Məhəmməd oğlu — 31.10.2008
  9. Hüseynov Meyxoz Dənzi oğlu — 31.10.2008
  10. İbrahimov Əli Əsgər oğlu — 31.10.2008
  11. Qurbanov Cabir Mövlud oğlu — 31.10.2008
  12. Mahmudov Mahmud Novruz oğlu — 31.10.2008
  13. Məmmədzadə Brilyant Teymur qızı — 31.10.2008
  14. Nuriyev Nizam Maxsud oğlu — 31.10.2008
  15. Panfyarov Mixail Vasilyeviç — 31.10.2008
  16. Paşayev Fazil Ağadulla oğlu — 31.10.2008
  17. Rəhimova Həcər Abdulla qızı — 31.10.2008
  18. Səmədov Mirzağa Düldül oğlu — 31.10.2008
  19. Süleymanov İsmayıl Salman oğlu — 31.10.2008
  20. Vəliyev Musa Məhəmməd oğlu — 31.10.2008
  21. Vəliyev Sabir Yadigar oğlu — 31.10.2008
  22. Zeynalov Mikayıl Cəbrayıl oğlu — 31.10.2008

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nəzərov Ağaxan Mirzə oğlu — 19.02.2009[3]

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Seyidov Hüseyn Yunis oğlu — 26.12.2012[4]
  2. Vəliyev Mübariz İbrahim oğlu — 26.12.2012[4]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 2 3 4 5 "S. Ağamalıoğlu adına "Şərəf nişanı" ordenli Azərbaycan Kənd Təsərrüfatı İnstitutunun işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 iyun 1991-ci il tarixli, 264 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. Azərbaycan Respublikasının kənd təsərrüfatı əməkdaşlarına “Azərbaycan Respublikasının əməkdar kənd təsərrüfatı işçisi” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 31 oktyabr 2008-ci il tarixli Sərəncamı
  3. "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı". president.az (azərb.). 19 fevral 2009 17:42. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  4. 1 2 "Abşeron rayonunun sosial-iqtisadi inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 26 dekabr 2012, 18:35. İstifadə tarixi: 2014-10-01.

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]