Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimlərinin siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar
“Əməkdar müəllim” fəxri adının döş nişanı

1977[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nahidə-Leyla Səid qızı Məmmədova — 19.12.1977

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Tubu Cəbrayıl qızı Daşdəmirova — 23.10.1991[1]
  2. Ruhulla Nəcəf oğlu Əzizov — 23.10.1991[1]
  3. Hafiz Kərim oğlu Kərimov — 23.10.1991[1]
  4. Ağarəsul Məmməd oğlu Rəsulov — 23.10.1991[1]
  5. Rəna Hüseynovna Rəhimova — 23.10.1991[1]
  6. Səfər Bəybala oğlu Səfərov — 23.10.1991[1]
  7. Ramiz Məmməd oğlu Firidunbəyli — 23.10.1991[1]
  8. Gülbacı Xudaqulu qızı Hacıyeva — 23.10.1991[1]

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. Arnold Borisoviç Kostyukovski — 04.03.1992[2]
  2. Gültəkin Həsən qızı Səfərli — 18.09.1992[3]
  3. Nəriman Mövsüm oğlu Əliyev — 20.10.1992[4]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nəriman Bilal oğlu Orucəliyev — 09.10.1999[5]
  2. Zöhrab Hüseynəli oğlu Vəliyev — 09.10.1999[5]

2000[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Əjdər Əbdülhüseyn oğlu — 18.03.2000[6]
  2. Ağayev Hidayət Nuruş oğlu — 18.03.2000
  3. Ağayeva Nuriyyə Fərhad qızı — 18.03.2000
  4. Behbudova Səidə Əkbər qızı — 18.03.2000
  5. Cahangirov Asif Baxış oğlu — 18.03.2000
  6. Əbilov İmamverdi Xankişi oğlu — 18.03.2000
  7. Əhmədov Həsənağa Əhməd oğlu — 18.03.2000
  8. Əliyeva Zəriş Novruz qızı — 18.03.2000
  9. Əyyubov Mahir Ələkbər oğlu — 18.03.2000
  10. Hacıyev Əziz Mövlüd oğlu — 18.03.2000
  11. Hənifəyeva Rima Abbas qızı — 18.03.2000
  12. Həsənova Məhəbbət Həsən qızı — 18.03.2000
  13. Hüseynova Fidumə Məmmədəli qızı — 18.03.2000
  14. Xəlilov Xəlil Ələkbər oğlu — 18.03.2000
  15. Qədirov Heybət Heydər oğlu — 18.03.2000
  16. Quliyev Ələkbər Nuru oğlu — 18.03.2000
  17. Məmişov Sabir Kamil oğlu — 18.03.2000
  18. Məmmədov Cəlil Məhər oğlu — 18.03.2000
  19. Məmmədova Şərqiyyə Həşim qızı — 18.03.2000
  20. Mikayılov İman Rza oğlu — 18.03.2000
  21. Mirzalıyev Əhməd Səmid oğlu — 18.03.2000
  22. Muxtarova Sərixə Məhsum qızı — 18.03.2000
  23. Muradov Arif Şahmurad oğlu — 18.03.2000
  24. Nəbbaqi Minayə Əhməd qızı — 18.03.2000
  25. Nəsrəddinov Nazim Babaşah oğlu — 18.03.2000
  26. Ramazanova Cəmilə Hacalı qızı — 18.03.2000
  27. Rəhmanova Zərifə Rüstəm qızı — 18.03.2000
  28. Rüstəmov Rüstəm Əbdüləzim oğlu — 18.03.2000
  29. Rzayeva Almaz İbad qızı — 18.03.2000
  30. Sabayev Yuri Mixayloviç — 18.03.2000
  31. Süleymanov Yunis Məmməd oğlu — 18.03.2000
  32. Tahirova Minarə Məmməd qızı — 18.03.2000
  33. Umbayev Mehman Əvəz oğlu — 18.03.2000
  34. Vəkilova Ədilə Fəxrəddin qızı — 18.03.2000
  35. Zeynalov Nurəddin Abbas oğlu — 18.03.2000
  36. Zeynalova Səyyarə Həsənağa qızı — 18.03.2000

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əhmədov Əhməd-Cabir İsmayıl oğlu — 12.06.2002

2007[redaktə | əsas redaktə]

Babayev Yasin Nağı oğlu — 16.10.2007[7]

  1. Hüseynov Vəli Allahverdi oğlu — 16.10.2007
  2. Şahverdiyev Zəhmət Əbülfət oğlu — 16.10.2007
  3. Vəliyev Sevindik İslam oğlu — 16.10.2007
  4. Qocayev Əkbər Ədilxan oğlu – 3 oktyabr 2007-ci il
  5. Haqverdili Hikmət Ağaməmməd oğlu,İsmayıllı rayonu,Lahıc qəsəbə tam orta məktəbinin direktoru-03.10.2007
  6. Əhməd İbrahim oğlu Xəlilov — 25.12.2007[8]
  7. Mənsimli Fazil Bayraməli oğlu — 3 oktyabr 2007[9]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kanevskaya Lyudmila Borisovna — 07.07.2008[10]
  2. Məmmədova Məhbubə Ərzuman qızı — 07.07.2008
  3. Rəsulov Şəfaqət Həbib oğlu,İ. Həsənov adına İsmayıllı şəhər 1 saylı orta məktəbin direktoru — 07.07.2008
  4. Zeyniyeva Sara Camal qızı — 07.07.
  5. Əhədova (Mirabdullayeva) Xanım Seyidbaba qızı-Ağdam məktəbinin direktoru,İsmayıllı r-n,Lahıc qəsəbə məktəbinin mızunu-2008|

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəbrayılova Roza Teymur qızı — 19.02.2009[11]
  2. Abbasov Camal Rəşid oğlu - 30.09.2009.
  3. Abdullayev Səmədağa Mirhəmzə oğlu - 30.09.2009.
  4. Abdullayeva Aynur Qəşəm qızı - 30.09.2009.
  5. Abdullayeva Nərminə Şeyx qızı - 30.09.2009.
  6. Abdullayeva Solmaz Yadulla qızı - 30.09.2009.
  7. Abdullayeva Südabə Məmmədəli qızı - 30.09.2009.
  8. Allahverdiyev Əyyub Yəhya oğlu - 30.09.2009.
  9. Aslanova Gülxanım Dəmir qızı - 30.09.2009.
  10. Babayev Qulam Fikrət oğlu - 30.09.2009.
  11. Bağırov Cəfər Talıb oğlu - 30.09.2009.
  12. Bağırov Vidadi Mirzə oğlu - 30.09.2009.
  13. Bağırova Leyla Hüseyn qızı - 30.09.2009.
  14. Bayramov Akif Əmirxan oğlu — 10.09.2009
  15. Bayramov Məhəmməd İbrahim oğlu - 30.09.2009.
  16. Cəbrayılova Roza Teymur qızı — 19.02.2009[12]
  17. Cəlilova Bela Adil qızı - 30.09.2009.
  18. Cəlilova Nailə Cəfər qızı - 30.09.2009.
  19. Cəmil Həsənli — 30.09.2009[13]
  20. Eyvazova Zərinə Mirzə qızı - 30.09.2009.
  21. Əfəndiyev Məmməd Yusif oğlu - 30.09.2009.
  22. Əfəndiyeva Məsumə İsa qızı - 30.09.2009.
  23. Ələkbərova Naibə İsmayıl qızı - 30.09.2009.
  24. Əliyarzadə Rahilə Azər qızı - 30.09.2009.
  25. Əliyev Bahəddin Əli oğlu - 30.09.2009.
  26. Əsədov Murğuz Zeynalabdı oğlu - 30.09.2009.
  27. Əsgərov Ədalət Paşa oğlu - 30.09.2009.
  28. Əsgərova Qaratel Məhəmməd qızı - 30.09.2009.

29. Həsənli Bilal Ağabala oğlu -07.12.2009

  1. Həsənov Fidail Mail oğlu - 30.09.2009.
  2. Həsənova Validə Allahverdi qızı - 30.09.2009.
  3. Hümmətova Fəsilə Əhməd qızı - 30.09.2009.
  4. Hüseynov Anar Hüseyn oğlu - 30.09.2009.
  5. Hüseynova Şəhla Seyfulla qızı - 30.09.2009.
  6. Hüseynova Təyyubə Yəhya qızı - 30.09.2009.
  7. Xəlilov Nurəddin Rəhimağa oğlu - 30.09.2009.
  8. Xudaverdiyev Kamil Xudaverdi oğlu - 30.09.2009.
  9. İbrahimov Firədun Nadir oğlu - 30.09.2009.
  10. İbrahimov Vaqif Rza oğlu — 30.09.2009[13]
  11. İsayev Şahab Şahbaz oğlu - 30.09.2009.
  12. İsayeva Nahidə Rizvan qızı - 30.09.2009.
  13. Kərimova Ellada Tacəddin qızı - 30.09.2009.
  14. Korvakova Nadejda Vladimirovna - 30.09.2009.
  15. Quliyev Qiyas Səfqulu oğlu - 30.09.2009.
  16. Quliyev Vahid Qara oğlu - 30.09.2009.
  17. Quliyeva Züleyxa Qulam qızı - 30.09.2009.
  18. Mahmudov Tədbir Abdulalı oğlu - 30.09.2009.
  19. Məhərrəmova Zenfira Əhməd qızı - 30.09.2009.
  20. Məmmədov Aydın Mütəllim oğlu - 30.09.2009.
  21. Məmmədov Cabir Ağaəli oğlu — 10.09.2009
  22. Məmmədov Elxan Qəhrəman oğlu - 30.09.2009.
  23. Məmmədov Əhməd Əbülfəz oğlu - 30.09.2009.
  24. Məmmədov İsaq Əziz oğlu - 30.09.2009.
  25. Məmmədov Qurbanəli Niftulla oğlu - 30.09.2009.
  26. Məmmədov Məmmədqulu İmanqulu oğlu - 30.09.2009.
  27. Məmmədova Mülayim Məhəmməd qızı - 30.09.2009.
  28. Məmmədova Səbirə İman qızı - 30.09.2009.
  29. Məmmədova Sinəzər Mahmud qızı - 30.09.2009.
  30. Mirzəyev Fikrət Canalı oğlu - 30.09.2009.
  31. Mirzəyeva Nabat İbrahim qızı - 30.09.2009.
  32. Nəsirov Tofiq Cümşüd oğlu - 30.09.2009.
  33. Nurməmmədov Rəşid Şirin oğlu - 30.09.2009.
  34. Orucov Həbib Əbdülkərim oğlu - 30.09.2009.
  35. Orucov Rasim Hacıbala oğlu - 30.09.2009.
  36. Rəhimova Sümayyə Xudam qızı- 30.09.2009.
  37. Rəsulov Tofiq Əli oğlu — 10.09.2009[14]
  38. Rüstəmova Svetlana Mövlam qızı - 30.09.2009.
  39. Rzayeva Surə Xanbaba qızı - 30.09.2009.
  40. Sadayev Əbülfəz Qulu oğlu - 30.09.2009.
  41. Səfərov Məhərrəm Tağı oğlu - 30.09.2009.
  42. Səlimli Səlimağa Ağaxan oğlu - 30.09.2009.
  43. Süleymanov Famil Həbib oğlu- 30.09.2009.
  44. Süleymanov Qurban Yusif oğlu - 30.09.2009.
  45. Şıxəliyeva Mülkiyyə Ədhəm qızı - 30.09.2009.
  46. Şıxlinski Məcid Osman oğlu - 30.09.2009.
  47. Tağıyeva Almaz Məhərrəm qızı - 30.09.2009.
  48. Üzdənova Rübabə Pənah qızı - 30.09.2009.
  49. Verdiyeva Seminariya İsmayıl qızı - 30.09.2009.
  50. Vəlibəyov Mehman Rəşid oğlu - 30.09.2009.
  51. Vəliyeva Pəri Əşrəf qızı—30.09.2009.

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Namiq Əbdülsəməd oğlu — 20.09.2010[15]
  2. Ağayeva Emma Müzəffər qızı — 20.09.2010[15]
  3. Allahverdiyev Mübariz Qasım oğlu — 20.09.2010[15]
  4. Baxşiyev Bahadur Ələkbər oğlu — 20.09.2010[15]
  5. Bünyatov Mənsur Oyandur oğlu — 20.09.2010[15]
  6. Cahangirov Məmməd Şamil oğlu — 20.09.2010[15]
  7. Əfəndiyev Arif Mustafa oğlu — 20.09.2010[15]
  8. Əliyev Qoşqar Cəlal oğlu — 20.09.2010[15]
  9. Həsənov İlqar Əlixan oğlu — 20.09.2010[15]
  10. Həsənova Dolores Əhəd qızı — 20.09.2010[15]
  11. Xəlilov Xəlil Sadıx oğlu — 20.09.2010[15]
  12. Xəlilova Tamilla Əbdülməcid qızı — 20.09.2010[15]
  13. İsayev Fikrət Kamal oğlu — 20.09.2010[15]
  14. İskəndərov Qayıbverdi Bəşir oğlu — 20.09.2010[15]
  15. İsmayılov Tariyel Mustafa oğlu — 20.09.2010[15]
  16. Kazımov Mirzə Ağababa oğlu — 20.09.2010[15]
  17. Kərimov Yusif Balakərim oğlu — 20.09.2010[15]
  18. Qazıyev Abuzər Yusif oğlu — 20.09.2010[15]
  19. Mahmudov Rəşid Mahmud oğlu — 20.09.2010[15]
  20. Məmmədov Loğman Abbas oğlu — 20.09.2010[15]
  21. Mikayılzadə Nicat Cəbrayıl oğlu — 20.09.2010[15]
  22. Orucov Rəhim Əliməmməd oğlu — 20.09.2010[15]
  23. Şixəmmədov Nurməmməd Əhməd oğlu — 20.09.2010[15]
  24. Abbasov Məhəmmədəli Ədil oğlu - 04.10.2010.
  25. Abbasov Şahsuvar Sovqat oğlu - 04.10.2010
  26. Abdullayeva Lena İsmayıl qızı - 04.10.2010.
  27. Abdullayeva Mahniyar Baba qızı - 04.10.2010.
  28. Adışirinov Aydın Rəsul oğlu - 04.10.2010.
  29. Ağahüseynova Minirə Məhəmməd Əli qızı — 18.11.2010 [16]
  30. Ağayev Mənsur Rəsul oğlu - 04.10.2010.
  31. Ağayeva Hamaya Oruc qızı - 04.10.2010.
  32. Ağayeva Pakizə Məhərrəm qızı - 04.10.2010.
  33. Axundov Elxan Əkrəm oğlu — 18.11.2010 [16]
  34. Alıyeva Hürü Alı qızı - 04.10.2010.
  35. Allahverdiyeva Afət Məhəmməd qızı - 04.10.2010.
  36. Allahverdiyeva Şəymən Əli qızı - 04.10.2010.
  37. Aslanov Süleyman Qəhrəman oğlu - 04.10.2010.
  38. Aydazadə Kamil Rəcəb oğlu — 18.11.2010 [16]
  39. Babayeva Sevil Həsən qızı — 06.12.2010[17]
  40. Balayev Rəfail Süleyman oğlu — 18.11.2010 [16]
  41. Cabbarova Lətifə Əşrəf qızı - 04.10.2010.
  42. Cahangirov Rəsul Məmməd oğlu - 04.10.2010.
  43. Camalov Rafiq İbrahimoviç — 18.11.2010 [16]
  44. Cəbrayılova Fərqanə Həbib qızı - 04.10.2010.
  45. Cəfərova Yeganə Səhrab qızı - 04.10.2010.
  46. Dəmirov Novruz Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  47. Əfəndiyeva Rahilə Ağakişi qızı - 04.10.2010.
  48. Əhmədov Əjdər Fərəc oğlu - 04.10.2010.
  49. Ələkbərov Ağasən Yaqub oğlu - 04.10.2010.
  50. Ələkbərov Vaqif Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  51. Ələsgərova Kəmalə İmam qızı - 04.10.2010.
  52. Əliyev Piralı Behbudalı oğlu - 04.10.2010.
  53. Əliyeva Həcər Əlinağı qızı - 04.10.2010.
  54. Əmiraslanova Xalidə Həmzə qızı - 04.10.2010.
  55. Əsədov Ələsgər Həsən oğlu - 04.10.2010.
  56. Əsədova Təhminə Ağaəli qızı - 04.10.2010.
  57. Fərzəliyev Mehrəli Məmməd oğlu — 18.11.2010 [16]
  58. Həsənov Səməd İbrahim oğlu - 04.10.2010.
  59. Həsənova Şəmsiyyə Məmmədtağı qızı - 04.10.2010.
  60. Həsrət Almaz İsrayıl qızı - 04.10.2010.
  61. Hüseynəliyeva Adilə Şahmar qızı - 04.10.2010.
  62. Hüseynov Ələddin Əsəd oğlu — 18.11.2010 [16]
  63. Hüseynov Əlizadə Nuru oğlu - 04.10.2010.
  64. Hüseynov Qafar Möhsün oğlu - 04.10.2010.
  65. Xəlilov Oktay Rəcəbəli oğlu - 04.10.2010.
  66. İbrahimov Əlisultan Hacıbala oğlu - 04.10.2010.
  67. İmranov Bəhrəm Əşrəf oğlu - 04.10.2010.
  68. İsmayılov Elman İsmayıl oğlu - 04.10.2010.
  69. İsmayılov Ömürmalı Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  70. İsmiyev Xanbala Bəybala oğlu - 04.10.2010.
  71. Qasımov Nazim Məmiş oğlu - 04.10.2010.
  72. Qazıyev Yusif Xıdır oğlu - 04.10.2010.
  73. Qəzənfərov Müslüm Rəhim oğlu - 04.10.2010.
  74. Quliyeva Aybəniz Nuruş qızı - 04.10.2010.
  75. Kuliyev Əsker Məmmədqulu oğlu — 18.11.2010 [16]
  76. Mehmanov Cavad Yarmət oğlu - 04.10.2010.
  77. Məmmədov Cahad Qasım oğlu - 04.10.2010.
  78. Məmmədov Məmmədağa Fəyyaz oğlu - 04.10.2010.
  79. Məmmədov Rəfail Zakir oğlu - 04.10.2010.
  80. Məmmədov Varaşil Cəlal oğlu — 08.02.2010[18]
  81. Məmmədov Zaman Zahid oğlu - 04.10.2010.
  82. Məmmədova Həqiqə Şahbaz qızı - 04.10.2010.
  83. Mirzəyev Sabir Mücərrəf oğlu - 04.10.2010.
  84. Mustafayev Vahid Tofiq oğlu — 18.11.2010 [16]
  85. Mustafayeva Firəngiz Səməd qızı - 04.10.2010.
  86. Nəbiyev Asif Fəzayıl oğlu - 04.10.2010.
  87. Niftəliyev Mirzalı Əmiralı oğlu - 04.10.2010.
  88. Novruzova Aidə Talıb qızı — 20.04.2010[19]
  89. Nuriyeva Fəridə Cəfər qızı - 04.10.2010.
  90. Rəhimova Məryəm Tahir qızı - 04.10.2010.
  91. Rüstəmov Ramiz İsmayıl oğlu - 04.10.2010.
  92. Rzayev Teymur Adil oğlu - 04.10.2010.
  93. Səfərova Səidə Akif qızı - 04.10.2010.
  94. Səmədova İndira Ocaqqulu qızı - 04.10.2010.
  95. Şahbazlı Faiq Şaban oğlu - 04.10.2010.
  96. Şərifov Rzaqulu Yaqub oğlu - 04.10.2010.
  97. Şimşəkov Lətif Şükri oğlu - 04.10.2010.
  98. Şıxaliyev Kərəm Səfi oğlu — 18.11.2010 [16]
  99. Tağıyeva Aybəniz Zahid qızı - 04.10.2010.
  100. Tahirov Hafiz Məhəmmədəli oğlu - 04.10.2010.
  101. Umarova Nərminə Kamil qızı - 04.10.2010.
  102. Vasilçenko Nikolay Zinovyeviç - 04.10.2010.
  103. Vasovlar Kərimət Musahacı qızı - 04.10.2010.
  104. Vəliməmmədova Tünzalə Məmməd qızı - 04.10.2010.
  105. Yunusova Gültəkin Məhəmməd qızı - 04.10.2010.
  106. Zamanlı Mirsəyyaf Şükür oğlu - 04.10.2010.

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Məmmədov Yaqub Əhməd oğlu - 10.11.2011.
  2. Babayev Babaxan İşıq oğlu — 26.09.2011[20]
  3. Babayev Əlican Pirican oğlu — 26.09.2011
  4. Cəlilov Bahadır Adil oğlu- 03.10.2011 [21][22]
  5. Bayramov Əvəz İslam oğlu — 26.09.2011
  6. Bədəlov Şakir Şapur oğlu,İqtisad elmləri doktoru,İqtisad Universitetinin professoru ( İsmayıllı,Lahıc məktəbinin məzunu) — 26.09.2011
  7. Bəşirov Rafiq Alim oğlu — 26.09.2011
  8. Əhmədov Məhiş Alış oğlu — 26.09.2011
  9. Hacıyeva Maarifə Hüseyn qızı — 26.09.2011
  10. Həsənov Rasim Tapdıq oğlu — 26.09.2011
  11. Kərimov Asif Məti oğlu — 26.09.2011
  12. Qasımov Rüfət Məmməd oğlu — 26.09.2011
  13. Mahmudov Cəlal Müseyib oğlu — 26.09.2011
  14. Manafov Qabil Nadir oğlu — 26.09.2011
  15. Meybullayev Məmmədhəsən Xanlar oğlu — 26.09.2011
  16. Mikayılov Nuru Ağabala oğlu — 26.09.2011
  17. Musayev Nazim Cəlil oğlu — 26.09.2011
  18. Rəhmanov Fərhad Pənah oğlu — 26.09.2011
  19. Səbzəliyev Sifariz Mirzəxan oğlu — 26.09.2011
  20. Şahbazov Kamil Ağazaman oğlu — 26.09.2011
  21. Yusifov Oktay Yusif oğlu — 26.09.2011
  22. Baloğlanov Ramiz Mejlum oğlu-İsmayıllı r-n Təhsil şöbəsinin inspektoru,İsmayıllı r-n Lahıc məktəbinin məzunu-03.10.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Qəzənfər Nəcəfqulu oğlu — 14.09.2012[23]
  2. Budaqov Fikrət Vəli oğlu — 14.09.2012[23]
  3. İsmayılzadə Zeynəb Məbud qızı — 14.09.2012[23]
  4. Məmmədova İradə Adil qızı — 14.09.2012[23]
  5. Rüstəmova Mehriban Əsgər qızı — 14.09.2012[23]
  6. Yatsenko Tatyana Nikolayevna — 14.09.2012[23]
  7. Abbasov Akif Nurağa oğlu — 01.10.2012[24]
  8. Abbasov Tapdıq Hüseyn oğlu — 01.10.2012[24]
  9. Abbasova Sahibə Namaz qızı — 01.10.2012[24]
  10. Abdullayeva Sevda Əli qızı — 01.10.2012[24]
  11. Ağamalıyev İspəndiyar İsif oğlu — 01.10.2012[24]
  12. Ağayev Qənbər Əkbər oğlu — 01.10.2012[24]
  13. Ağayeva Nuridə Tiflis qızı — 01.10.2012[24]
  14. Allahverdiyeva Afət İkram qızı — 01.10.2012[24]
  15. Bayramlı Habil Laçın oğlu — 01.10.2012[24]
  16. Bayramova İradə Sahib qızı — 01.10.2012[24]
  17. Budaqova Sevinc Budaq qızı — 01.10.2012[24]
  18. Cavadova Əsmayə İsməli qızı — 01.10.2012[24]
  19. Cəfərov Etibar Xudaşükür oğlu — 01.10.2012[24]
  20. Eminova Sevda Əli qızı — 01.10.2012[24]
  21. Əbdürəhimova Sədaqət Qnyaz qızı — 01.10.2012[24]
  22. Əfəndiyeva Azadə Əhməd qızı — 01.10.2012[24]
  23. Əliyeva Sevil Fərhad qızı — 01.10.2012[24]
  24. Əliyeva Sona Sakit qızı — 01.10.2012[24]
  25. Əmirov Ramiz Cahangir oğlu — 01.10.2012[24]
  26. Əsgərov Hüseyn Abbas oğlu — 01.10.2012[24]
  27. Əsgərov Məmmədrza Qulam oğlu — 01.10.2012[24]
  28. Əsgərova Əminə Ələkbər qızı — 01.10.2012[24]
  29. Heydərova Vəfa Cəmil qızı — 01.10.2012[24]
  30. Həsənov Hümbət Məhəmməd oğlu — 01.10.2012[24]
  31. Həsənov Qurban Hidayət oğlu — 01.10.2012[24]
  32. Həsənova Xalidə Ələsgər qızı — 01.10.2012[24]
  33. Hüseynova Gülşən Xanlar qızı — 01.10.2012[24]
  34. Hüseynova Yeganə İmiş qızı — 01.10.2012[24]
  35. Xalıqov Akif Sahib oğlu — 01.10.2012[24]
  36. İbrahimova Fəridə İbrahim qızı — 01.10.2012[24]
  37. İbrahimova Möhübbət Zahid qızı — 01.10.2012[24]
  38. İmaməliyev Xanlar Əmirqulu oğlu — 01.10.2012[24]
  39. İsmayılova Güllü Şamil qızı — 01.10.2012[24]
  40. Kazımov İzhar Məmmədkazım oğlu — 01.10.2012[24]
  41. Kərimov Məmmədyar Babalar oğlu — 01.10.2012[24]
  42. Qurbanov Cəlal Cumalı oğlu — 01.10.2012[24]
  43. Mahmudov Sədaqət Əkbər oğlu — 01.10.2012[24]
  44. Mehbalıyeva Aidə Mehman qızı — 01.10.2012[24]
  45. Mehrəliyeva Bəsti İsa qızı — 01.10.2012[24]
  46. Məmmədov Yusif Qulu oğlu — 01.10.2012[24]
  47. Məmmədova Gülşən Şirməmməd qızı — 01.10.2012[24]
  48. Məmmədova Səidə Məmməd qızı — 01.10.2012[24]
  49. Minlikeyeva Fəridə Şövkətovna — 01.10.2012[24]
  50. Mustafayev Bəkir Məmiş oğlu — 01.10.2012[24]
  51. Namazov Əliqaya Teymur oğlu — 01.10.2012[24]
  52. Nəbiyeva Sakibə Ələs qızı — 01.10.2012[24]
  53. Niftaliyev Etibar Abduləziz oğlu — 01.10.2012[24]
  54. Novruzova Ceyran Kamal qızı — 01.10.2012[24]
  55. Nuriyev Sərxoş Əliqulu oğlu — 01.10.2012[24]
  56. Rəhimova Esmira Abbasəli qızı — 01.10.2012[24]
  57. Rəhimova Səlimə Qaraxan qızı — 01.10.2012[24]
  58. Rəsulova Səbinə Əlibala qızı — 01.10.2012[24]
  59. Sadıqov Fazil İslam oğlu — 01.10.2012[24]
  60. Sadıqova Kəmalə Cənnət qızı — 01.10.2012[24]
  61. Sadıqova Yaqut Hüseyn qızı — 01.10.2012[24]
  62. Səfərova Sevinc Əbil qızı — 01.10.2012[24]
  63. Səfərova Yeganə Cəmil qızı — 01.10.2012[24]
  64. Süleymanov Hüseyn Yusif oğlu — 01.10.2012[24]
  65. Süleymanova Solmaz Süleyman qızı — 01.10.2012[24]
  66. Şirinova Dilquşa Mülük qızı — 01.10.2012[24]
  67. Tağıyeva Elnarə Firidun qızı — 01.10.2012[24]
  68. Kazmov İzhar Məmmədkazım oğlu — 01.10.2012[24]
  69. Tağıyeva Qəmər Zaman qızı — 01.10.2012[24]
  70. Talıbova Nəzakət Fazil qızı — 01.10.2012[24]
  71. Təhmasib Leyla Arif qızı — 01.10.2012[24]
  72. Zeynalov Mahmud Yusif oğlu — 01.10.2012[24]
  73. Bədəlov Orucəli Ağadadaş oğlu — 26.12.2012[25]
  74. Mirzəyeva Taliə Haşim qızı — 26.12.2012[25]
  75. Sadıqova Məhbubə Ərşad qızı — 26.12.2012[25]
  76. Vəliyev Bilman Məhərrəm oğlu — 26.12.2012[25]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasəliyeva Lətifə Nəbi qızı — 03.10.2013[26]
  2. Abbasova Fəridə Həmid qızı — 03.10.2013[26]
  3. Abdullayeva Firəngiz Ələsgər qızı — 03.10.2013[26]
  4. Ağayev Mübariz Məhərrəm oğlu — 03.10.2013[26]
  5. Ağayeva Sara Qiyaməddin qızı — 03.10.2013[26]
  6. Baloğlanova Lamiyə Tofiq qızı — 03.10.2013[26]
  7. Əhmədova Abadət Kazım qızı — 03.10.2013[26]
  8. Əhmədova Müşafərim Məhərrəm qızı — 03.10.2013[26]
  9. Ələkbərov Hakim Baloğlan oğlu — 03.10.2013[26]
  10. Ələsgərova Elmira Ələsgər qızı — 03.10.2013[26]
  11. Əliyev Rövşən Mirzə oğlu — 03.10.2013[26]
  12. Əliyeva Gülarə Ağasəlim qızı — 03.10.2013[26]
  13. Əliyeva Minəgül Murad qızı — 03.10.2013[26]
  14. Əliyeva Nailə Oruc qızı — 03.10.2013[26]
  15. Əliyeva Ramella İşıx qızı — 03.10.2013[26]
  16. Əmircanova Qənirə Abduləli qızı — 03.10.2013[26]
  17. Əsgərova Almaz Cahangir qızı — 03.10.2013[26]
  18. Hacıyeva Afiqə Səftər qızı — 03.10.2013[26]
  19. Həmidova Tamella Tofiq qızı — 03.10.2013[26]
  20. Həsənov İlqar Səlim oğlu — 03.10.2013[26]
  21. Həsənova Maya Əliməmməd qızı — 03.10.2013[26]
  22. Həsənova Sadəgül Abbas qızı — 03.10.2013[26]
  23. Hüseynli Akif Əhməd oğlu — 03.10.2013[26]
  24. Hüseynov Mirqabil Mirhüseyn oğlu — 03.10.2013[26]
  25. Hüseynova Zenfira Şahlar qızı — 03.10.2013[26]
  26. İmanov Rafil Cəlal oğlu — 03.10.2013[26]
  27. İsmayılova Bahar İsmayıl qızı — 03.10.2013[26]
  28. İsmayılova Sevda Camal qızı — 03.10.2013[26]
  29. Qaragözova Nərminə Əliağa qızı — 03.10.2013[26]
  30. Qənbərov Həbib Bəhmən oğlu — 03.10.2013[26]
  31. Quliyev Əlizamin Şahsuvar oğlu — 03.10.2013[26]
  32. Quliyeva Alagöz Əsgər qızı — 03.10.2013[26]
  33. Quliyeva Mehparə Rəsul qızı — 03.10.2013[26]
  34. Quliyeva Solmaz Soltan qızı — 03.10.2013[26]
  35. Qurbanova Flora Qəşəm qızı — 03.10.2013[26]
  36. Laşinina Vera Alekseyevna — 03.10.2013[26]
  37. Mehdiyeva Gülnaz Nadir qızı — 03.10.2013[26]
  38. Məhəmmədova Yeganə Məhəmmədiyə qızı — 03.10.2013[26]
  39. Məmmədov Fikrət Əlisahib oğlu — 03.10.2013[26]
  40. Məmmədov Mübariz Vahid oğlu — 03.10.2013[26]
  41. Məmmədov Rəddin Talış oğlu — 03.10.2013[26]
  42. Məmmədova Nüşabə Əsəd qızı — 03.10.2013[26]
  43. Məmmədova Ofelya Babaş qızı — 03.10.2013[26]
  44. Musayeva Aybəniz Vəli qızı — 03.10.2013[26]
  45. Mustafayev Seyfəddin Məhərrəm oğlu — 03.10.2013[26]
  46. Namazova Gülarə Müzəffər qızı — 03.10.2013[26]
  47. Nəsibova Balaxanım Çoban qızı — 03.10.2013[26]
  48. Nəzərova Xalidə Baba qızı — 03.10.2013[26]
  49. Paşayeva Ədibə Mir Cəlal qızı — 03.10.2013[26]
  50. Piriyev Allahverdi Əliyusif oğlu — 03.10.2013[26]
  51. Rəhimova Gülarə Teymur qızı — 03.10.2013[26]
  52. Rüstəmova Xatın Həbib qızı — 03.10.2013[26]
  53. Seyfəddinov Seyran Miri oğlu — 03.10.2013[26]
  54. Səfərova Fəridə Əsgər qızı — 03.10.2013[26]
  55. Şahbəndəyev Hüseyn Müseyib oğlu — 03.10.2013[26]
  56. Şəkərəliyev İlham Əli oğlu — 03.10.2013[26]
  57. Tağıyeva Məleykə Şirinbala qızı — 03.10.2013[26]
  58. Vahabova Tamilla Əhməd qızı — 03.10.2013[26]
  59. Veysova Səadət Əhməd qızı — 03.10.2013[26]
  60. Vəliyeva Mehriban Hidayət qızı — 03.10.2013[26]
  61. Vəliyeva Ruxsarə Musa qızı — 03.10.2013[26]
  62. Yolçiyeva Şamama Fərəc qızı — 03.10.2013[26]
  63. Zeynalova Məryəm Hüseyn qızı — 03.10.2013[26]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Abbas Fətulla oğlu — 25.06.2014[27]
  2. Abasova Nurcahan Cəmaləddin qızı - 30.09.2014.
  3. Abbasova Gülarə İslam qızı - 30.09.2014.
  4. Ağayeva İlhamə Arif qızı - 30.09.2014.
  5. Alcanov İdris Xancan oğlu - 30.09.2014.
  6. Almazova Gülüstan Bulut qızı - 30.09.2014.
  7. Atakişiyev Akif Əli oğlu — 19.12.2014[28]
  8. Babayeva Mehriban Əli qızı - 30.09.2014.
  9. Babayeva Sevinc Fərəməz qızı - 30.09.2014.
  10. Bağırov Natiq Cavad oğlu - 30.09.2014.
  11. Bağırov Sərdar Cabbar oğlu — 13.02.2014[29]
  12. Bağırova Təyibə İbrahim qızı — 25.06.2014[27]
  13. Baqqayeva Səadət Bilal qızı - 30.09.2014.
  14. Bəşirov Əmiraslan Xəlil oğlu - 30.09.2014.
  15. Cəfərov Həsən Elbəyi oğlu - 30.09.2014.
  16. Duniyev Dadaşbala Ağayar oğlu - 30.09.2014.
  17. Əbdüləzimov Əyyub Şəfahət oğlu- 30.09.2014.
  18. Əhmədova Sədaqət Balağa qızı - 30.09.2014.
  19. Ələkbərova Bəsdi İbrahim qızı - 30.09.2014.
  20. Əliyev Fidayıl Əli oğlu - 30.09.2014.
  21. Əliyev İsfəndiyar İsa oğlu - 30.09.2014.
  22. Əskərova Solmaz Hacıəhməd qızı - 30.09.2014.
  23. Əzizova Aygün Ələfsər qızı - 30.09.2014.
  24. Hacıyev Əzim Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  25. Hacıyev Məhəmməd Teymuraz oğlu — 13.02.2014[29]
  26. Hacıyeva Nubar Həbib qızı - 30.09.2014.
  27. Həsənov Kamandar Abdulkərim oğlu - 30.09.2014.
  28. Həsənov Rzaqulu Həsən oğlu - 30.09.2014.
  29. Həsənova Natella Məmməd qızı - 30.09.2014.
  30. Hüseynov Famil Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  31. Hüseynova Qismət Məhərrəm qızı - 30.09.2014.
  32. Hüseynova Rahilə Cəbrayıl qızı - 30.09.2014.
  33. Hüseynova Solmaz Cəbrayıl qızı - 30.09.2014.
  34. Xankişiyeva Şükufə İnşallah qızı - 30.09.2014.
  35. İbrahimbəyova Rəna Fuad qızı- 30.09.2014.
  36. İbrahimova Filyar Oruc qızı- 30.09.2014.
  37. İbrahimova Gültəkin Mustafa qızı - 30.09.2014.
  38. İsmayılova Almaz Mövsüm qızı - 30.09.2014.
  39. Kazımova Şəkərxanım Kazım qızı - 30.09.2014.
  40. Qəti Lalə Abbas qızı - 30.09.2014.
  41. Qulamov Ramiz Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  42. Mahmudova Şirin Mirzəməmməd qızı - 30.09.2014.
  43. Mehdiyeva Püstə Tahir qızı - 30.09.2014.
  44. Məmmədov Məhəmməd Qasım oğlu - 30.09.2014.
  45. Məmmədov Rafik İslam oğlu - 30.09.2014.
  46. Məmmədov Şamxal Paşa oğlu - 30.09.2014.
  47. Məmmədova Afərin Əli qızı - 30.09.2014.
  48. Mirzəyeva Gülarə Ağəli qızı - 30.09.2014.
  49. Musayev Nəsib Musa oğlu - 30.09.2014.
  50. Musayeva Esmira Hümbət qızı - 30.09.2014.
  51. Musayeva Yavər Mustafa qızı - 30.09.2014.
  52. Mustafazadə Fatma Abbas qızı - 30.09.2014.
  53. Nəbiyeva Hicran Həmid qızı - 30.09.2014.
  54. Nəcəfova Nigar Fikrət qızı - 30.09.2014.
  55. Rəşidova Sevda Ağa Rəhim qızı - 30.09.2014.
  56. Sadığov Etibar Sadığ oğlu - 30.09.2014.
  57. Sadıxova Həcər Əhməd qızı - 30.09.2014.
  58. Seyidova Gülbəniz Əsgər qızı - 30.09.2014.
  59. Səfərov Rövşən Feyruz oğlu - 30.09.2014.
  60. Səlimova Tatyana Yakovlevna - 30.09.2014.
  61. Səmədova Mehriban Səmədağa qızı - 30.09.2014.
  62. Şahbazov Şəmsəddin İbrahim oğlu — 19.12.2014[28]
  63. Şinğarova Dilşad Şəmsəddin qızı - 30.09.2014.
  64. Tahirova Natəvan Kamil qızı - 30.09.2014.
  65. Tütünçüyeva Şəfiqə Əsəbəli qızı - 30.09.2014.
  66. Uryupin Mixail Nikolayeviç - 30.09.2014.
  67. Yusubalıyev Yusub Köçəri oğlu — 13.02.2014[29]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əhədova Mətanət Məcnun qızı — 05.03.2015[30]
  2. Kazımzadə Elmina Mobil qızı — 05.03.2015[30]
  3. Musayeva Bella Sirac qızı — 05.03.2015[30]
  4. Mustafayeva Mehriban İsa qızı — 05.03.2015[30]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nərimanova Şəfiqə Kərim qızı — 01.03.2016
  2. Yaqublu Vəfa Misir qızı — 01.03.2016[31]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələkbərov Əvəz Əkbər oğlu — 20.07.2017 [32]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 "Respublikanın Mədəniyyət Nazirliyi sistemi təhsil müəssisələrinin bir qrup işçisinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 1991-ci il tarixli, 390 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "Xalq təhsili işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 1992-ci il tarixli, 599 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "G. H. Səfərliyə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 sentyabr 1992-ci il tarixli, 216 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. "N. M. Əliyevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 oktyabr 1992-ci il tarixli, 276 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 5,0 5,1 "Naxçıvan Muxtar Respublikasının elm, mədəniyyat və ədəbiyyat xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1999-cu il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə "Əməkdar müəllim" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2000-ci il tarixli, 302 nömrəli Fərmanı
  7. Naxçıvan Dövlət Universitetinin əməkdaşlarına "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 oktyabr 2007-ci il tarixli, 2435 nömrəli Sərəncamı
  8. Ə.İ.Xəlilova “Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 dekabr 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  9. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 03 dekabr 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  10. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyul 2008-ci il tarixli, 2926 nömrəli Sərəncamı
  11. "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı" (azərb.). president.az. 19 fevral 2009 17:42. http://archive.president.az/articles.php?item_id=20090219054152072&sec_id=30. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  12. Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 2009-cu il tarixli, 164 nömrəli Sərəncamı
  13. 13,0 13,1 "Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 oktyabr 2009-cu il tarixli, 538 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyasının əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 10 sentyabr 2009-cu il tarixli 470 saylı Sərəncamı  (azərb.)
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 15,12 15,13 15,14 15,15 15,16 15,17 15,18 15,19 15,20 15,21 15,22 "Azərbaycan Tibb Universitetinin əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 sentyabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. 20 sentyabr 2010. http://president.az/articles/753. İstifadə tarixi: 2015-05-11.
  16. 16,0 16,1 16,2 16,3 16,4 16,5 16,6 16,7 16,8 16,9 Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasının əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  17. S.H.Babayevaya “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 dekabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı
  18. V.C.Məmmədova “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 fevral 2010-cu il tarixli, 714 nömrəli Sərəncamı
  19. A.T.Novruzovaya “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 aprel 2010-cu il tarixli Sərəncamı
  20. Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarına “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı
  21. Binəqədi İH - Təhsil; 182 saylı orta məktəbin Azərb. dili və ədəbiyyat müəllimi
  22. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı
  23. 23,0 23,1 23,2 23,3 23,4 23,5 "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (azərb.). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. 14 sentyabr 2012, 18:30. http://president.az/articles/6199. İstifadə tarixi: 8 may 2016.
  24. 24,00 24,01 24,02 24,03 24,04 24,05 24,06 24,07 24,08 24,09 24,10 24,11 24,12 24,13 24,14 24,15 24,16 24,17 24,18 24,19 24,20 24,21 24,22 24,23 24,24 24,25 24,26 24,27 24,28 24,29 24,30 24,31 24,32 24,33 24,34 24,35 24,36 24,37 24,38 24,39 24,40 24,41 24,42 24,43 24,44 24,45 24,46 24,47 24,48 24,49 24,50 24,51 24,52 24,53 24,54 24,55 24,56 24,57 24,58 24,59 24,60 24,61 24,62 24,63 24,64 24,65 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 "Abşeron rayonunun sosial-iqtisadi inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 26 dekabr 2012, 18:35. http://www.president.az/articles/6985. İstifadə tarixi: 2014-10-01.
  26. 26,00 26,01 26,02 26,03 26,04 26,05 26,06 26,07 26,08 26,09 26,10 26,11 26,12 26,13 26,14 26,15 26,16 26,17 26,18 26,19 26,20 26,21 26,22 26,23 26,24 26,25 26,26 26,27 26,28 26,29 26,30 26,31 26,32 26,33 26,34 26,35 26,36 26,37 26,38 26,39 26,40 26,41 26,42 26,43 26,44 26,45 26,46 26,47 26,48 26,49 26,50 26,51 26,52 26,53 26,54 26,55 26,56 26,57 26,58 26,59 26,60 26,61 26,62 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2013-cü il Sərəncamı
  27. 27,0 27,1 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularına və mülki işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 25 iyun 2014, 18:17. http://www.president.az/articles/12159. İstifadə tarixi: 2014-12-24.
  28. 28,0 28,1 "Azərbaycan Respublikasının idman mütəxəssislərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 19 dekabr 2014, 19:15. http://www.president.az/articles/13737. İstifadə tarixi: 2014-12-24.
  29. 29,0 29,1 29,2 "Gəncə şəhərinin sosial-mədəni inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 fevral 2014-cü il tarixli Sərəncamı" (az). President.az. president.az. 13 fevral 2014, 18:55. http://www.president.az/articles/11018. İstifadə tarixi: 2014-10-01.
  30. 30,0 30,1 30,2 30,3 "Azərbaycan qadınlarının bir qrupuna fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 5 mart 2015. http://www.president.az/articles/14476. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  31. "Azərbaycan qadınlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 mart 2016-cı il tarixli Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 1 mart 2016. http://www.president.az/articles/17952. İstifadə tarixi: 2016-03-02.
  32. "Ə.Ə.Ələkbərova “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı" (az). president.az. president.az. 20 iyul 2017. http://president.az/articles/24742. İstifadə tarixi: 2017-07-20.