Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimlərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
“Əməkdar müəllim” fəxri adının döş nişanı

1977[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nahidə-Leyla Səid qızı Məmmədova — 19.12.1977

1991[redaktə | əsas redaktə]

  1. Tubu Cəbrayıl qızı Daşdəmirova — 23.10.1991[1]
  2. Ruhulla Nəcəf oğlu Əzizov — 23.10.1991[1]
  3. Hafiz Kərim oğlu Kərimov — 23.10.1991[1]
  4. Ağarəsul Məmməd oğlu Rəsulov — 23.10.1991[1]
  5. Rəna Hüseynovna Rəhimova — 23.10.1991[1]
  6. Səfər Bəybala oğlu Səfərov — 23.10.1991[1]
  7. Ramiz Məmməd oğlu Firidunbəyli — 23.10.1991[1]
  8. Gülbacı Xudaqulu qızı Hacıyeva — 23.10.1991[1]

1992[redaktə | əsas redaktə]

  1. Arnold Borisoviç Kostyukovski — 04.03.1992[2]
  2. Gültəkin Həsən qızı Səfərli — 18.09.1992[3]
  3. Nəriman Mövsüm oğlu Əliyev — 20.10.1992[4]

1999[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nəriman Bilal oğlu Orucəliyev — 09.10.1999[5]
  2. Zöhrab Hüseynəli oğlu Vəliyev — 09.10.1999[5]

2000[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ağayev Əjdər Əbdülhüseyn oğlu — 18.03.2000[6]
  2. Ağayev Hidayət Nuruş oğlu — 18.03.2000
  3. Ağayeva Nuriyyə Fərhad qızı — 18.03.2000
  4. Behbudova Səidə Əkbər qızı — 18.03.2000
  5. Cahangirov Asif Baxış oğlu — 18.03.2000
  6. Əbilov İmamverdi Xankişi oğlu — 18.03.2000
  7. Əhmədov Həsənağa Əhməd oğlu — 18.03.2000
  8. Əliyeva Zəriş Novruz qızı — 18.03.2000
  9. Əyyubov Mahir Ələkbər oğlu — 18.03.2000
  10. Hacıyev Əziz Mövlüd oğlu — 18.03.2000
  11. Hənifəyeva Rima Abbas qızı — 18.03.2000
  12. Həsənova Məhəbbət Həsən qızı — 18.03.2000
  13. Hüseynova Fidumə Məmmədəli qızı — 18.03.2000
  14. Xəlilov Xəlil Ələkbər oğlu — 18.03.2000
  15. Qədirov Heybət Heydər oğlu — 18.03.2000
  16. Quliyev Ələkbər Nuru oğlu — 18.03.2000
  17. Məmişov Sabir Kamil oğlu — 18.03.2000
  18. Məmmədov Cəlil Məhər oğlu — 18.03.2000
  19. Məmmədova Şərqiyyə Həşim qızı — 18.03.2000
  20. Mikayılov İman Rza oğlu — 18.03.2000
  21. Mirzalıyev Əhməd Səmid oğlu — 18.03.2000
  22. Muxtarova Sərixə Məhsum qızı — 18.03.2000
  23. Muradov Arif Şahmurad oğlu — 18.03.2000
  24. Nəbbaqi Minayə Əhməd qızı — 18.03.2000
  25. Nəsrəddinov Nazim Babaşah oğlu — 18.03.2000
  26. Ramazanova Cəmilə Hacalı qızı — 18.03.2000
  27. Rəhmanova Zərifə Rüstəm qızı — 18.03.2000
  28. Rüstəmov Rüstəm Əbdüləzim oğlu — 18.03.2000
  29. Rzayeva Almaz İbad qızı — 18.03.2000
  30. Sabayev Yuri Mixayloviç — 18.03.2000
  31. Süleymanov Yunis Məmməd oğlu — 18.03.2000
  32. Tahirova Minarə Məmməd qızı — 18.03.2000
  33. Umbayev Mehman Əvəz oğlu — 18.03.2000
  34. Vəkilova Ədilə Fəxrəddin qızı — 18.03.2000
  35. Zeynalov Nurəddin Abbas oğlu — 18.03.2000
  36. Zeynalova Səyyarə Həsənağa qızı — 18.03.2000

2002[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əhmədov Əhməd-Cabir İsmayıl oğlu — 12.06.2002

2007[redaktə | əsas redaktə]

Babayev Yasin Nağı oğlu — 16.10.2007[7]

  1. Hüseynov Vəli Allahverdi oğlu — 16.10.2007
  2. Şahverdiyev Zəhmət Əbülfət oğlu — 16.10.2007
  3. Vəliyev Sevindik İslam oğlu — 16.10.2007
  4. Qocayev Əkbər Ədilxan oğlu – 3 oktyabr 2007-ci il
  5. Haqverdili Hikmət Ağaməmməd oğlu,İsmayıllı rayonu,Lahıc qəsəbə tam orta məktəbinin direktoru-03.10.2007
  6. Əhməd İbrahim oğlu Xəlilov — 25.12.2007[8]
  7. Mənsimli Fazil Bayraməli oğlu — 3 oktyabr 2007[9]

2008[redaktə | əsas redaktə]

  1. Kanevskaya Lyudmila Borisovna — 07.07.2008[10]
  2. Məmmədova Məhbubə Ərzuman qızı — 07.07.2008
  3. Rəsulov Şəfaqət Həbib oğlu,İ. Həsənov adına İsmayıllı şəhər 1 saylı orta məktəbin direktoru — 07.07.2008
  4. Zeyniyeva Sara Camal qızı — 07.07.
  5. Əhədova (Mirabdullayeva) Xanım Seyidbaba qızı-Ağdam məktəbinin direktoru,İsmayıllı r-n,Lahıc qəsəbə məktəbinin mızunu-2008|

2009[redaktə | əsas redaktə]

  1. Cəbrayılova Roza Teymur qızı — 19.02.2009[11]
  2. Abbasov Camal Rəşid oğlu - 30.09.2009.
  3. Abdullayev Səmədağa Mirhəmzə oğlu - 30.09.2009.
  4. Abdullayeva Aynur Qəşəm qızı - 30.09.2009.
  5. Abdullayeva Nərminə Şeyx qızı - 30.09.2009.
  6. Abdullayeva Solmaz Yadulla qızı - 30.09.2009.
  7. Abdullayeva Südabə Məmmədəli qızı - 30.09.2009.
  8. Allahverdiyev Əyyub Yəhya oğlu - 30.09.2009.
  9. Aslanova Gülxanım Dəmir qızı - 30.09.2009.
  10. Babayev Qulam Fikrət oğlu - 30.09.2009.
  11. Bağırov Cəfər Talıb oğlu - 30.09.2009.
  12. Bağırov Vidadi Mirzə oğlu - 30.09.2009.
  13. Bağırova Leyla Hüseyn qızı - 30.09.2009.
  14. Bayramov Akif Əmirxan oğlu — 10.09.2009
  15. Bayramov Məhəmməd İbrahim oğlu - 30.09.2009.
  16. Cəbrayılova Roza Teymur qızı — 19.02.2009[12]
  17. Cəlilova Bela Adil qızı - 30.09.2009.
  18. Cəlilova Nailə Cəfər qızı - 30.09.2009.
  19. Cəmil Həsənli — 30.09.2009[13]
  20. Eyvazova Zərinə Mirzə qızı - 30.09.2009.
  21. Əfəndiyev Məmməd Yusif oğlu - 30.09.2009.
  22. Əfəndiyeva Məsumə İsa qızı - 30.09.2009.
  23. Ələkbərova Naibə İsmayıl qızı - 30.09.2009.
  24. Əliyarzadə Rahilə Azər qızı - 30.09.2009.
  25. Əliyev Bahəddin Əli oğlu - 30.09.2009.
  26. Əsədov Murğuz Zeynalabdı oğlu - 30.09.2009.
  27. Əsgərov Ədalət Paşa oğlu - 30.09.2009.
  28. Əsgərova Qaratel Məhəmməd qızı - 30.09.2009.
  29. Həsənli Bilal Ağabala oğlu -07.12.2009
  30. Həsənov Fidail Mail oğlu - 30.09.2009.
  31. Həsənova Validə Allahverdi qızı - 30.09.2009.
  32. Hümmətova Fəsilə Əhməd qızı - 30.09.2009.
  33. Hüseynov Anar Hüseyn oğlu - 30.09.2009.
  34. Hüseynova Şəhla Seyfulla qızı - 30.09.2009.
  35. Hüseynova Təyyubə Yəhya qızı - 30.09.2009.
  36. Xəlilov Nurəddin Rəhimağa oğlu - 30.09.2009.
  37. Xudaverdiyev Kamil Xudaverdi oğlu - 30.09.2009.
  38. İbrahimov Firədun Nadir oğlu - 30.09.2009.
  39. İbrahimov Vaqif Rza oğlu — 30.09.2009[13]
  40. İsayev Şahab Şahbaz oğlu - 30.09.2009.
  41. İsayeva Nahidə Rizvan qızı - 30.09.2009.
  42. Kərimova Ellada Tacəddin qızı - 30.09.2009.
  43. Korvakova Nadejda Vladimirovna - 30.09.2009.
  44. Quliyev Qiyas Səfqulu oğlu - 30.09.2009.
  45. Quliyev Vahid Qara oğlu - 30.09.2009.
  46. Quliyeva Züleyxa Qulam qızı - 30.09.2009.
  47. Mahmudov Tədbir Abdulalı oğlu - 30.09.2009.
  48. Məhərrəmova Zenfira Əhməd qızı - 30.09.2009.
  49. Məmmədov Aydın Mütəllim oğlu - 30.09.2009.
  50. Məmmədov Cabir Ağaəli oğlu — 10.09.2009
  51. Məmmədov Elxan Qəhrəman oğlu - 30.09.2009.
  52. Məmmədov Əhməd Əbülfəz oğlu - 30.09.2009.
  53. Məmmədov İsaq Əziz oğlu - 30.09.2009.
  54. Məmmədov Qurbanəli Niftulla oğlu - 30.09.2009.
  55. Məmmədov Məmmədqulu İmanqulu oğlu - 30.09.2009.
  56. Məmmədova Mülayim Məhəmməd qızı - 30.09.2009.
  57. Məmmədova Səbirə İman qızı - 30.09.2009.
  58. Məmmədova Sinəzər Mahmud qızı - 30.09.2009.
  59. Mirzəyev Fikrət Canalı oğlu - 30.09.2009.
  60. Mirzəyeva Nabat İbrahim qızı - 30.09.2009.
  61. Nəsirov Tofiq Cümşüd oğlu - 30.09.2009.
  62. Nurməmmədov Rəşid Şirin oğlu - 30.09.2009.
  63. Orucov Həbib Əbdülkərim oğlu - 30.09.2009.
  64. Orucov Rasim Hacıbala oğlu - 30.09.2009.
  65. Rəhimova Sümayyə Xudam qızı- 30.09.2009.
  66. Rəsulov Tofiq Əli oğlu — 10.09.2009[14]
  67. Rüstəmova Svetlana Mövlam qızı - 30.09.2009.
  68. Rzayeva Surə Xanbaba qızı - 30.09.2009.
  69. Sadayev Əbülfəz Qulu oğlu - 30.09.2009.
  70. Səfərov Məhərrəm Tağı oğlu - 30.09.2009.
  71. Səlimli Səlimağa Ağaxan oğlu - 30.09.2009.
  72. Süleymanov Famil Həbib oğlu- 30.09.2009.
  73. Süleymanov Qurban Yusif oğlu - 30.09.2009.
  74. Şıxəliyeva Mülkiyyə Ədhəm qızı - 30.09.2009.
  75. Şıxlinski Məcid Osman oğlu - 30.09.2009.
  76. Tağıyeva Almaz Məhərrəm qızı - 30.09.2009.
  77. Üzdənova Rübabə Pənah qızı - 30.09.2009.
  78. Verdiyeva Seminariya İsmayıl qızı - 30.09.2009.
  79. Vəlibəyov Mehman Rəşid oğlu - 30.09.2009.
  80. Vəliyeva Pəri Əşrəf qızı—30.09.2009.

2010[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Namiq Əbdülsəməd oğlu — 20.09.2010[15]
  2. Ağayeva Emma Müzəffər qızı — 20.09.2010[15]
  3. Allahverdiyev Mübariz Qasım oğlu — 20.09.2010[15]
  4. Baxşiyev Bahadur Ələkbər oğlu — 20.09.2010[15]
  5. Bünyatov Mənsur Oyandur oğlu — 20.09.2010[15]
  6. Cahangirov Məmməd Şamil oğlu — 20.09.2010[15]
  7. Əfəndiyev Arif Mustafa oğlu — 20.09.2010[15]
  8. Əliyev Qoşqar Cəlal oğlu — 20.09.2010[15]
  9. Həsənov İlqar Əlixan oğlu — 20.09.2010[15]
  10. Həsənova Dolores Əhəd qızı — 20.09.2010[15]
  11. Xəlilov Xəlil Sadıx oğlu — 20.09.2010[15]
  12. Xəlilova Tamilla Əbdülməcid qızı — 20.09.2010[15]
  13. İsayev Fikrət Kamal oğlu — 20.09.2010[15]
  14. İskəndərov Qayıbverdi Bəşir oğlu — 20.09.2010[15]
  15. İsmayılov Tariyel Mustafa oğlu — 20.09.2010[15]
  16. Kazımov Mirzə Ağababa oğlu — 20.09.2010[15]
  17. Kərimov Yusif Balakərim oğlu — 20.09.2010[15]
  18. Qazıyev Abuzər Yusif oğlu — 20.09.2010[15]
  19. Mahmudov Rəşid Mahmud oğlu — 20.09.2010[15]
  20. Məmmədov Loğman Abbas oğlu — 20.09.2010[15]
  21. Mikayılzadə Nicat Cəbrayıl oğlu — 20.09.2010[15]
  22. Orucov Rəhim Əliməmməd oğlu — 20.09.2010[15]
  23. Şixəmmədov Nurməmməd Əhməd oğlu — 20.09.2010[15]
  24. Abbasov Məhəmmədəli Ədil oğlu - 04.10.2010.
  25. Abbasov Şahsuvar Sovqat oğlu - 04.10.2010
  26. Abdullayeva Lena İsmayıl qızı - 04.10.2010.
  27. Abdullayeva Mahniyar Baba qızı - 04.10.2010.
  28. Adışirinov Aydın Rəsul oğlu - 04.10.2010.
  29. Ağahüseynova Minirə Məhəmməd Əli qızı — 18.11.2010 [16]
  30. Ağayev Mənsur Rəsul oğlu - 04.10.2010.
  31. Ağayeva Hamaya Oruc qızı - 04.10.2010.
  32. Ağayeva Pakizə Məhərrəm qızı - 04.10.2010.
  33. Axundov Elxan Əkrəm oğlu — 18.11.2010 [16]
  34. Alıyeva Hürü Alı qızı - 04.10.2010.
  35. Allahverdiyeva Afət Məhəmməd qızı - 04.10.2010.
  36. Allahverdiyeva Şəymən Əli qızı - 04.10.2010.
  37. Aslanov Süleyman Qəhrəman oğlu - 04.10.2010.
  38. Aydazadə Kamil Rəcəb oğlu — 18.11.2010 [16]
  39. Babayeva Sevil Həsən qızı — 06.12.2010[17]
  40. Balayev Rəfail Süleyman oğlu — 18.11.2010 [16]
  41. Cabbarova Lətifə Əşrəf qızı - 04.10.2010.
  42. Cahangirov Rəsul Məmməd oğlu - 04.10.2010.
  43. Camalov Rafiq İbrahimoviç — 18.11.2010 [16]
  44. Cəbrayılova Fərqanə Həbib qızı - 04.10.2010.
  45. Cəfərova Yeganə Səhrab qızı - 04.10.2010.
  46. Dəmirov Novruz Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  47. Əfəndiyeva Rahilə Ağakişi qızı - 04.10.2010.
  48. Əhmədov Əjdər Fərəc oğlu - 04.10.2010.
  49. Ələkbərov Ağasən Yaqub oğlu - 04.10.2010.
  50. Ələkbərov Vaqif Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  51. Ələsgərova Kəmalə İmam qızı - 04.10.2010.
  52. Əliyev Piralı Behbudalı oğlu - 04.10.2010.
  53. Əliyeva Həcər Əlinağı qızı - 04.10.2010.
  54. Əmiraslanova Xalidə Həmzə qızı - 04.10.2010.
  55. Əsədov Ələsgər Həsən oğlu - 04.10.2010.
  56. Əsədova Təhminə Ağaəli qızı - 04.10.2010.
  57. Fərzəliyev Mehrəli Məmməd oğlu — 18.11.2010 [16]
  58. Həsənov Səməd İbrahim oğlu - 04.10.2010.
  59. Həsənova Şəmsiyyə Məmmədtağı qızı - 04.10.2010.
  60. Həsrət Almaz İsrayıl qızı - 04.10.2010.
  61. Hüseynəliyeva Adilə Şahmar qızı - 04.10.2010.
  62. Hüseynov Ələddin Əsəd oğlu — 18.11.2010 [16]
  63. Hüseynov Əlizadə Nuru oğlu - 04.10.2010.
  64. Hüseynov Qafar Möhsün oğlu - 04.10.2010.
  65. Xəlilov Oktay Rəcəbəli oğlu - 04.10.2010.
  66. İbrahimov Əlisultan Hacıbala oğlu - 04.10.2010.
  67. İmranov Bəhrəm Əşrəf oğlu - 04.10.2010.
  68. İsmayılov Elman İsmayıl oğlu - 04.10.2010.
  69. İsmayılov Ömürmalı Hüseyn oğlu - 04.10.2010.
  70. İsmiyev Xanbala Bəybala oğlu - 04.10.2010.
  71. Qasımov Nazim Məmiş oğlu - 04.10.2010.
  72. Qazıyev Yusif Xıdır oğlu - 04.10.2010.
  73. Qəzənfərov Müslüm Rəhim oğlu - 04.10.2010.
  74. Quliyeva Aybəniz Nuruş qızı - 04.10.2010.
  75. Kuliyev Əsker Məmmədqulu oğlu — 18.11.2010 [16]
  76. Mehmanov Cavad Yarmət oğlu - 04.10.2010.
  77. Məmmədov Cahad Qasım oğlu - 04.10.2010.
  78. Məmmədov Məmmədağa Fəyyaz oğlu - 04.10.2010.
  79. Məmmədov Rəfail Zakir oğlu - 04.10.2010.
  80. Məmmədov Varaşil Cəlal oğlu — 08.02.2010[18]
  81. Məmmədov Zaman Zahid oğlu - 04.10.2010.
  82. Məmmədova Həqiqə Şahbaz qızı - 04.10.2010.
  83. Mirzəyev Sabir Mücərrəf oğlu - 04.10.2010.
  84. Mustafayev Vahid Tofiq oğlu — 18.11.2010 [16]
  85. Mustafayeva Firəngiz Səməd qızı - 04.10.2010.
  86. Nəbiyev Asif Fəzayıl oğlu - 04.10.2010.
  87. Niftəliyev Mirzalı Əmiralı oğlu - 04.10.2010.
  88. Novruzova Aidə Talıb qızı — 20.04.2010[19]
  89. Nuriyeva Fəridə Cəfər qızı - 04.10.2010.
  90. Rəhimova Məryəm Tahir qızı - 04.10.2010.
  91. Rüstəmov Ramiz İsmayıl oğlu - 04.10.2010.
  92. Rzayev Teymur Adil oğlu - 04.10.2010.
  93. Səfərova Səidə Akif qızı - 04.10.2010.
  94. Səmədova İndira Ocaqqulu qızı - 04.10.2010.
  95. Şahbazlı Faiq Şaban oğlu - 04.10.2010.
  96. Şərifov Rzaqulu Yaqub oğlu - 04.10.2010.
  97. Şimşəkov Lətif Şükri oğlu - 04.10.2010.
  98. Şıxaliyev Kərəm Səfi oğlu — 18.11.2010 [16]
  99. Tağıyeva Aybəniz Zahid qızı - 04.10.2010.
  100. Tahirov Hafiz Məhəmmədəli oğlu - 04.10.2010.
  101. Umarova Nərminə Kamil qızı - 04.10.2010.
  102. Vasilçenko Nikolay Zinovyeviç - 04.10.2010.
  103. Vasovlar Kərimət Musahacı qızı - 04.10.2010.
  104. Vəliməmmədova Tünzalə Məmməd qızı - 04.10.2010.
  105. Yunusova Gültəkin Məhəmməd qızı - 04.10.2010.
  106. Zamanlı Mirsəyyaf Şükür oğlu - 04.10.2010.

2011[redaktə | əsas redaktə]

  1. Məmmədov Yaqub Əhməd oğlu - 10.11.2011.
  2. Babayev Babaxan İşıq oğlu — 26.09.2011[20]
  3. Babayev Əlican Pirican oğlu — 26.09.2011
  4. Cəlilov Bahadır Adil oğlu- 03.10.2011 [21][22]
  5. Bayramov Əvəz İslam oğlu — 26.09.2011
  6. Bədəlov Şakir Şapur oğlu,İqtisad elmləri doktoru,İqtisad Universitetinin professoru ( İsmayıllı,Lahıc məktəbinin məzunu) — 26.09.2011
  7. Bəşirov Rafiq Alim oğlu — 26.09.2011
  8. Əhmədov Məhiş Alış oğlu — 26.09.2011
  9. Hacıyeva Maarifə Hüseyn qızı — 26.09.2011
  10. Həsənov Rasim Tapdıq oğlu — 26.09.2011
  11. Kərimov Asif Məti oğlu — 26.09.2011
  12. Qasımov Rüfət Məmməd oğlu — 26.09.2011
  13. Mahmudov Cəlal Müseyib oğlu — 26.09.2011
  14. Manafov Qabil Nadir oğlu — 26.09.2011
  15. Meybullayev Məmmədhəsən Xanlar oğlu — 26.09.2011
  16. Mikayılov Nuru Ağabala oğlu — 26.09.2011
  17. Musayev Nazim Cəlil oğlu — 26.09.2011
  18. Rəhmanov Fərhad Pənah oğlu — 26.09.2011
  19. Səbzəliyev Sifariz Mirzəxan oğlu — 26.09.2011
  20. Şahbazov Kamil Ağazaman oğlu — 26.09.2011
  21. Yusifov Oktay Yusif oğlu — 26.09.2011
  22. Baloğlanov Ramiz Mejlum oğlu-İsmayıllı r-n Təhsil şöbəsinin inspektoru,İsmayıllı r-n Lahıc məktəbinin məzunu-03.10.2011

2012[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Qəzənfər Nəcəfqulu oğlu — 14.09.2012[23]
  2. Budaqov Fikrət Vəli oğlu — 14.09.2012[23]
  3. İsmayılzadə Zeynəb Məbud qızı — 14.09.2012[23]
  4. Məmmədova İradə Adil qızı — 14.09.2012[23]
  5. Rüstəmova Mehriban Əsgər qızı — 14.09.2012[23]
  6. Yatsenko Tatyana Nikolayevna — 14.09.2012[23]
  7. Abbasov Akif Nurağa oğlu — 01.10.2012[24]
  8. Abbasov Tapdıq Hüseyn oğlu — 01.10.2012[24]
  9. Abbasova Sahibə Namaz qızı — 01.10.2012[24]
  10. Abdullayeva Sevda Əli qızı — 01.10.2012[24]
  11. Ağamalıyev İspəndiyar İsif oğlu — 01.10.2012[24]
  12. Ağayev Qənbər Əkbər oğlu — 01.10.2012[24]
  13. Ağayeva Nuridə Tiflis qızı — 01.10.2012[24]
  14. Allahverdiyeva Afət İkram qızı — 01.10.2012[24]
  15. Bayramlı Habil Laçın oğlu — 01.10.2012[24]
  16. Bayramova İradə Sahib qızı — 01.10.2012[24]
  17. Budaqova Sevinc Budaq qızı — 01.10.2012[24]
  18. Cavadova Əsmayə İsməli qızı — 01.10.2012[24]
  19. Cəfərov Etibar Xudaşükür oğlu — 01.10.2012[24]
  20. Eminova Sevda Əli qızı — 01.10.2012[24]
  21. Əbdürəhimova Sədaqət Qnyaz qızı — 01.10.2012[24]
  22. Əfəndiyeva Azadə Əhməd qızı — 01.10.2012[24]
  23. Əliyeva Sevil Fərhad qızı — 01.10.2012[24]
  24. Əliyeva Sona Sakit qızı — 01.10.2012[24]
  25. Əmirov Ramiz Cahangir oğlu — 01.10.2012[24]
  26. Əsgərov Hüseyn Abbas oğlu — 01.10.2012[24]
  27. Əsgərov Məmmədrza Qulam oğlu — 01.10.2012[24]
  28. Əsgərova Əminə Ələkbər qızı — 01.10.2012[24]
  29. Heydərova Vəfa Cəmil qızı — 01.10.2012[24]
  30. Həsənov Hümbət Məhəmməd oğlu — 01.10.2012[24]
  31. Həsənov Qurban Hidayət oğlu — 01.10.2012[24]
  32. Həsənova Xalidə Ələsgər qızı — 01.10.2012[24]
  33. Hüseynova Gülşən Xanlar qızı — 01.10.2012[24]
  34. Hüseynova Yeganə İmiş qızı — 01.10.2012[24]
  35. Xalıqov Akif Sahib oğlu — 01.10.2012[24]
  36. İbrahimova Fəridə İbrahim qızı — 01.10.2012[24]
  37. İbrahimova Möhübbət Zahid qızı — 01.10.2012[24]
  38. İmaməliyev Xanlar Əmirqulu oğlu — 01.10.2012[24]
  39. İsmayılova Güllü Şamil qızı — 01.10.2012[24]
  40. Kazımov İzhar Məmmədkazım oğlu — 01.10.2012[24]
  41. Kərimov Məmmədyar Babalar oğlu — 01.10.2012[24]
  42. Qurbanov Cəlal Cumalı oğlu — 01.10.2012[24]
  43. Mahmudov Sədaqət Əkbər oğlu — 01.10.2012[24]
  44. Mehbalıyeva Aidə Mehman qızı — 01.10.2012[24]
  45. Mehrəliyeva Bəsti İsa qızı — 01.10.2012[24]
  46. Məmmədov Yusif Qulu oğlu — 01.10.2012[24]
  47. Məmmədova Gülşən Şirməmməd qızı — 01.10.2012[24]
  48. Məmmədova Səidə Məmməd qızı — 01.10.2012[24]
  49. Minlikeyeva Fəridə Şövkətovna — 01.10.2012[24]
  50. Mustafayev Bəkir Məmiş oğlu — 01.10.2012[24]
  51. Namazov Əliqaya Teymur oğlu — 01.10.2012[24]
  52. Nəbiyeva Sakibə Ələs qızı — 01.10.2012[24]
  53. Niftaliyev Etibar Abduləziz oğlu — 01.10.2012[24]
  54. Novruzova Ceyran Kamal qızı — 01.10.2012[24]
  55. Nuriyev Sərxoş Əliqulu oğlu — 01.10.2012[24]
  56. Rəhimova Esmira Abbasəli qızı — 01.10.2012[24]
  57. Rəhimova Səlimə Qaraxan qızı — 01.10.2012[24]
  58. Rəsulova Səbinə Əlibala qızı — 01.10.2012[24]
  59. Sadıqov Fazil İslam oğlu — 01.10.2012[24]
  60. Sadıqova Kəmalə Cənnət qızı — 01.10.2012[24]
  61. Sadıqova Yaqut Hüseyn qızı — 01.10.2012[24]
  62. Səfərova Sevinc Əbil qızı — 01.10.2012[24]
  63. Səfərova Yeganə Cəmil qızı — 01.10.2012[24]
  64. Süleymanov Hüseyn Yusif oğlu — 01.10.2012[24]
  65. Süleymanova Solmaz Süleyman qızı — 01.10.2012[24]
  66. Şirinova Dilquşa Mülük qızı — 01.10.2012[24]
  67. Tağıyeva Elnarə Firidun qızı — 01.10.2012[24]
  68. Kazmov İzhar Məmmədkazım oğlu — 01.10.2012[24]
  69. Tağıyeva Qəmər Zaman qızı — 01.10.2012[24]
  70. Talıbova Nəzakət Fazil qızı — 01.10.2012[24]
  71. Təhmasib Leyla Arif qızı — 01.10.2012[24]
  72. Zeynalov Mahmud Yusif oğlu — 01.10.2012[24]
  73. Bədəlov Orucəli Ağadadaş oğlu — 26.12.2012[25]
  74. Mirzəyeva Taliə Haşim qızı — 26.12.2012[25]
  75. Sadıqova Məhbubə Ərşad qızı — 26.12.2012[25]
  76. Vəliyev Bilman Məhərrəm oğlu — 26.12.2012[25]

2013[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasəliyeva Lətifə Nəbi qızı — 03.10.2013[26]
  2. Abbasova Fəridə Həmid qızı — 03.10.2013[26]
  3. Abdullayeva Firəngiz Ələsgər qızı — 03.10.2013[26]
  4. Ağayev Mübariz Məhərrəm oğlu — 03.10.2013[26]
  5. Ağayeva Sara Qiyaməddin qızı — 03.10.2013[26]
  6. Baloğlanova Lamiyə Tofiq qızı — 03.10.2013[26]
  7. Əhmədova Abadət Kazım qızı — 03.10.2013[26]
  8. Əhmədova Müşafərim Məhərrəm qızı — 03.10.2013[26]
  9. Ələkbərov Hakim Baloğlan oğlu — 03.10.2013[26]
  10. Ələsgərova Elmira Ələsgər qızı — 03.10.2013[26]
  11. Əliyev Rövşən Mirzə oğlu — 03.10.2013[26]
  12. Əliyeva Gülarə Ağasəlim qızı — 03.10.2013[26]
  13. Əliyeva Minəgül Murad qızı — 03.10.2013[26]
  14. Əliyeva Nailə Oruc qızı — 03.10.2013[26]
  15. Əliyeva Ramella İşıx qızı — 03.10.2013[26]
  16. Əmircanova Qənirə Abduləli qızı — 03.10.2013[26]
  17. Əsgərova Almaz Cahangir qızı — 03.10.2013[26]
  18. Hacıyeva Afiqə Səftər qızı — 03.10.2013[26]
  19. Həmidova Tamella Tofiq qızı — 03.10.2013[26]
  20. Həsənov İlqar Səlim oğlu — 03.10.2013[26]
  21. Həsənova Maya Əliməmməd qızı — 03.10.2013[26]
  22. Həsənova Sadəgül Abbas qızı — 03.10.2013[26]
  23. Hüseynli Akif Əhməd oğlu — 03.10.2013[26]
  24. Hüseynov Mirqabil Mirhüseyn oğlu — 03.10.2013[26]
  25. Hüseynova Zenfira Şahlar qızı — 03.10.2013[26]
  26. İmanov Rafil Cəlal oğlu — 03.10.2013[26]
  27. İsmayılova Bahar İsmayıl qızı — 03.10.2013[26]
  28. İsmayılova Sevda Camal qızı — 03.10.2013[26]
  29. Qaragözova Nərminə Əliağa qızı — 03.10.2013[26]
  30. Qənbərov Həbib Bəhmən oğlu — 03.10.2013[26]
  31. Quliyev Əlizamin Şahsuvar oğlu — 03.10.2013[26]
  32. Quliyeva Alagöz Əsgər qızı — 03.10.2013[26]
  33. Quliyeva Mehparə Rəsul qızı — 03.10.2013[26]
  34. Quliyeva Solmaz Soltan qızı — 03.10.2013[26]
  35. Qurbanova Flora Qəşəm qızı — 03.10.2013[26]
  36. Laşinina Vera Alekseyevna — 03.10.2013[26]
  37. Mehdiyeva Gülnaz Nadir qızı — 03.10.2013[26]
  38. Məhəmmədova Yeganə Məhəmmədiyə qızı — 03.10.2013[26]
  39. Məmmədov Fikrət Əlisahib oğlu — 03.10.2013[26]
  40. Məmmədov Mübariz Vahid oğlu — 03.10.2013[26]
  41. Məmmədov Rəddin Talış oğlu — 03.10.2013[26]
  42. Məmmədova Nüşabə Əsəd qızı — 03.10.2013[26]
  43. Məmmədova Ofelya Babaş qızı — 03.10.2013[26]
  44. Musayeva Aybəniz Vəli qızı — 03.10.2013[26]
  45. Mustafayev Seyfəddin Məhərrəm oğlu — 03.10.2013[26]
  46. Namazova Gülarə Müzəffər qızı — 03.10.2013[26]
  47. Nəsibova Balaxanım Çoban qızı — 03.10.2013[26]
  48. Nəzərova Xalidə Baba qızı — 03.10.2013[26]
  49. Paşayeva Ədibə Mir Cəlal qızı — 03.10.2013[26]
  50. Piriyev Allahverdi Əliyusif oğlu — 03.10.2013[26]
  51. Rəhimova Gülarə Teymur qızı — 03.10.2013[26]
  52. Rüstəmova Xatın Həbib qızı — 03.10.2013[26]
  53. Seyfəddinov Seyran Miri oğlu — 03.10.2013[26]
  54. Səfərova Fəridə Əsgər qızı — 03.10.2013[26]
  55. Şahbəndəyev Hüseyn Müseyib oğlu — 03.10.2013[26]
  56. Şəkərəliyev İlham Əli oğlu — 03.10.2013[26]
  57. Tağıyeva Məleykə Şirinbala qızı — 03.10.2013[26]
  58. Vahabova Tamilla Əhməd qızı — 03.10.2013[26]
  59. Veysova Səadət Əhməd qızı — 03.10.2013[26]
  60. Vəliyeva Mehriban Hidayət qızı — 03.10.2013[26]
  61. Vəliyeva Ruxsarə Musa qızı — 03.10.2013[26]
  62. Yolçiyeva Şamama Fərəc qızı — 03.10.2013[26]
  63. Zeynalova Məryəm Hüseyn qızı — 03.10.2013[26]

2014[redaktə | əsas redaktə]

  1. Abbasov Abbas Fətulla oğlu — 25.06.2014[27]
  2. Abasova Nurcahan Cəmaləddin qızı - 30.09.2014.
  3. Abbasova Gülarə İslam qızı - 30.09.2014.
  4. Ağayeva İlhamə Arif qızı - 30.09.2014.
  5. Alcanov İdris Xancan oğlu - 30.09.2014.
  6. Almazova Gülüstan Bulut qızı - 30.09.2014.
  7. Atakişiyev Akif Əli oğlu — 19.12.2014[28]
  8. Babayeva Mehriban Əli qızı - 30.09.2014.
  9. Babayeva Sevinc Fərəməz qızı - 30.09.2014.
  10. Bağırov Natiq Cavad oğlu - 30.09.2014.
  11. Bağırov Sərdar Cabbar oğlu — 13.02.2014[29]
  12. Bağırova Təyibə İbrahim qızı — 25.06.2014[27]
  13. Baqqayeva Səadət Bilal qızı - 30.09.2014.
  14. Bəşirov Əmiraslan Xəlil oğlu - 30.09.2014.
  15. Cəfərov Həsən Elbəyi oğlu - 30.09.2014.
  16. Duniyev Dadaşbala Ağayar oğlu - 30.09.2014.
  17. Əbdüləzimov Əyyub Şəfahət oğlu- 30.09.2014.
  18. Əhmədova Sədaqət Balağa qızı - 30.09.2014.
  19. Ələkbərova Bəsdi İbrahim qızı - 30.09.2014.
  20. Əliyev Fidayıl Əli oğlu - 30.09.2014.
  21. Əliyev İsfəndiyar İsa oğlu - 30.09.2014.
  22. Əskərova Solmaz Hacıəhməd qızı - 30.09.2014.
  23. Əzizova Aygün Ələfsər qızı - 30.09.2014.
  24. Hacıyev Əzim Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  25. Hacıyev Məhəmməd Teymuraz oğlu — 13.02.2014[29]
  26. Hacıyeva Nubar Həbib qızı - 30.09.2014.
  27. Həsənov Kamandar Abdulkərim oğlu - 30.09.2014.
  28. Həsənov Rzaqulu Həsən oğlu - 30.09.2014.
  29. Həsənova Natella Məmməd qızı - 30.09.2014.
  30. Hüseynov Famil Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  31. Hüseynova Qismət Məhərrəm qızı - 30.09.2014.
  32. Hüseynova Rahilə Cəbrayıl qızı - 30.09.2014.
  33. Hüseynova Solmaz Cəbrayıl qızı - 30.09.2014.
  34. Xankişiyeva Şükufə İnşallah qızı - 30.09.2014.
  35. İbrahimbəyova Rəna Fuad qızı- 30.09.2014.
  36. İbrahimova Filyar Oruc qızı- 30.09.2014.
  37. İbrahimova Gültəkin Mustafa qızı - 30.09.2014.
  38. İsmayılova Almaz Mövsüm qızı - 30.09.2014.
  39. Kazımova Şəkərxanım Kazım qızı - 30.09.2014.
  40. Qəti Lalə Abbas qızı - 30.09.2014.
  41. Qulamov Ramiz Hüseyn oğlu - 30.09.2014.
  42. Mahmudova Şirin Mirzəməmməd qızı - 30.09.2014.
  43. Mehdiyeva Püstə Tahir qızı - 30.09.2014.
  44. Məmmədov Məhəmməd Qasım oğlu - 30.09.2014.
  45. Məmmədov Rafik İslam oğlu - 30.09.2014.
  46. Məmmədov Şamxal Paşa oğlu - 30.09.2014.
  47. Məmmədova Afərin Əli qızı - 30.09.2014.
  48. Mirzəyeva Gülarə Ağəli qızı - 30.09.2014.
  49. Musayev Nəsib Musa oğlu - 30.09.2014.
  50. Musayeva Esmira Hümbət qızı - 30.09.2014.
  51. Musayeva Yavər Mustafa qızı - 30.09.2014.
  52. Mustafazadə Fatma Abbas qızı - 30.09.2014.
  53. Nəbiyeva Hicran Həmid qızı - 30.09.2014.
  54. Nəcəfova Nigar Fikrət qızı - 30.09.2014.
  55. Rəşidova Sevda Ağa Rəhim qızı - 30.09.2014.
  56. Sadığov Etibar Sadığ oğlu - 30.09.2014.
  57. Sadıxova Həcər Əhməd qızı - 30.09.2014.
  58. Seyidova Gülbəniz Əsgər qızı - 30.09.2014.
  59. Səfərov Rövşən Feyruz oğlu - 30.09.2014.
  60. Səlimova Tatyana Yakovlevna - 30.09.2014.
  61. Səmədova Mehriban Səmədağa qızı - 30.09.2014.
  62. Şahbazov Şəmsəddin İbrahim oğlu — 19.12.2014[28]
  63. Şinğarova Dilşad Şəmsəddin qızı - 30.09.2014.
  64. Tahirova Natəvan Kamil qızı - 30.09.2014.
  65. Tütünçüyeva Şəfiqə Əsəbəli qızı - 30.09.2014.
  66. Uryupin Mixail Nikolayeviç - 30.09.2014.
  67. Yusubalıyev Yusub Köçəri oğlu — 13.02.2014[29]

2015[redaktə | əsas redaktə]

  1. Əhədova Mətanət Məcnun qızı — 05.03.2015[30]
  2. Kazımzadə Elmina Mobil qızı — 05.03.2015[30]
  3. Musayeva Bella Sirac qızı — 05.03.2015[30]
  4. Mustafayeva Mehriban İsa qızı — 05.03.2015[30]
  5. Rəhimova Esmira Hüseyn qızı 02.10.2015[31]

2016[redaktə | əsas redaktə]

  1. Nərimanova Şəfiqə Kərim qızı — 01.03.2016
  2. Yaqublu Vəfa Misir qızı — 01.03.2016[32]

2017[redaktə | əsas redaktə]

  1. Ələkbərov Əvəz Əkbər oğlu — 20.07.2017 [33]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. 1 2 3 4 5 6 7 8 "Respublikanın Mədəniyyət Nazirliyi sistemi təhsil müəssisələrinin bir qrup işçisinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 23 oktyabr 1991-ci il tarixli, 390 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  2. "Xalq təhsili işçilərinə Azərbaycan Respublikasının fəxri adlarının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 4 mart 1992-ci il tarixli, 599 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  3. "G. H. Səfərliyə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 sentyabr 1992-ci il tarixli, 216 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  4. "N. M. Əliyevə "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 oktyabr 1992-ci il tarixli, 276 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  5. 1 2 "Naxçıvan Muxtar Respublikasının elm, mədəniyyat və ədəbiyyat xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 9 oktyabr 1999-cu il tarixli, 193 nömrəli Fərmanı  (azərb.)
  6. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə "Əməkdar müəllim" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 18 mart 2000-ci il tarixli, 302 nömrəli Fərmanı
  7. Naxçıvan Dövlət Universitetinin əməkdaşlarına "Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 16 oktyabr 2007-ci il tarixli, 2435 nömrəli Sərəncamı
  8. Ə.İ.Xəlilova “Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 25 dekabr 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  9. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 03 dekabr 2007-ci il tarixli Sərəncamı
  10. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Azərbaycan Respublikasının əməkdar müəllimi” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 7 iyul 2008-ci il tarixli, 2926 nömrəli Sərəncamı
  11. "Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı". president.az (azərb.). 19 fevral 2009 17:42. İstifadə tarixi: 16 iyun 2016.
  12. Laçın şəhərinin 85 illik yubileyi münasibətilə bir sıra şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 19 fevral 2009-cu il tarixli, 164 nömrəli Sərəncamı
  13. 1 2 "Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 30 oktyabr 2009-cu il tarixli, 538 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyasının əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 10 sentyabr 2009-cu il tarixli 470 saylı Sərəncamı  (azərb.)
  15. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 "Azərbaycan Tibb Universitetinin əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 sentyabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı" (azərb.). president.az. 20 sentyabr 2010. İstifadə tarixi: 2015-05-11.
  16. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasının əməkdaşlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı
  17. S.H.Babayevaya “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 6 dekabr 2010-cu il tarixli Sərəncamı
  18. V.C.Məmmədova “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 8 fevral 2010-cu il tarixli, 714 nömrəli Sərəncamı
  19. A.T.Novruzovaya “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 20 aprel 2010-cu il tarixli Sərəncamı
  20. Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əməkdaşlarına “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 sentyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı
  21. Binəqədi İH - Təhsil; 182 saylı orta məktəbin Azərb. dili və ədəbiyyat müəllimi
  22. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2011-ci il tarixli Sərəncamı
  23. 1 2 3 4 5 6 "Azərbaycan Respublikasının mədəniyyət xadimlərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 14 sentyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). Azərbaycan Respublikası Prezidentinin rəsmi internet saytı. 14 sentyabr 2012, 18:30. İstifadə tarixi: 8 may 2016.
  24. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 oktyabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı
  25. 1 2 3 4 "Abşeron rayonunun sosial-iqtisadi inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 26 dekabr 2012-ci il tarixli Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 26 dekabr 2012, 18:35. İstifadə tarixi: 2014-10-01.
  26. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar Müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 oktyabr 2013-cü il Sərəncamı
  27. 1 2 "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin hərbi qulluqçularına və mülki işçilərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 25 iyun 2014, 18:17. İstifadə tarixi: 2014-12-24.
  28. 1 2 "Azərbaycan Respublikasının idman mütəxəssislərinə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 19 dekabr 2014, 19:15. İstifadə tarixi: 2014-12-24.
  29. 1 2 3 "Gəncə şəhərinin sosial-mədəni inkişafında xidmətləri olan şəxslərə fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 13 fevral 2014-cü il tarixli Sərəncamı". President.az (azərb.). president.az. 13 fevral 2014, 18:55. İstifadə tarixi: 2014-10-01.
  30. 1 2 3 4 "Azərbaycan qadınlarının bir qrupuna fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 3 mart 2015-ci il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 5 mart 2015. İstifadə tarixi: 2015-03-09.
  31. Azərbaycan Respublikasının təhsil işçilərinə “Əməkdar müəllim” fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı https://azertag.az/xeber/Azerbaycan_Respublikasinin_tehsil_ischilerine_Amekdar_muellim_fexri_adinin_verilmesi_haqqinda_Azerbaycan_Respublikasi_Prezidentinin_Serencami-889256
  32. "Azərbaycan qadınlarına fəxri adların verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 1 mart 2016-cı il tarixli Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 1 mart 2016. İstifadə tarixi: 2016-03-02.
  33. "Ə.Ə.Ələkbərova "Əməkdar müəllim" fəxri adının verilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı". president.az (azərb.). president.az. 20 iyul 2017. İstifadə tarixi: 2017-07-20.