Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin I çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin I çağırışı[redaktə | əsas redaktə]

12 noyabr 1995-ci ildə əsas seçki nəticələri və 4 fevral 1996-cı ildə 10 dairə üzrə təkrar keçirilmiş seçkinin nəticələri.

  1. Vasif Talıbov - 1 saylı Şərur-Sədərək
  2. Nizami Xudiyev - 2 saylı Şərur-Babək
  3. Mahmud Məmmədquliyev - 3 saylı Naxçıvan
  4. Rza İbadov - 4 saylı Babək–Şahbuz
  5. Fərəməz Maqsudov - 5 saylı Culfa– Ordubad
  6. Mübariz Qurbanov - 6 saylı Birinci Yasamal
  7. Fatma Abdullazadə - 7 saylı İkinci Yasamal
  8. Gülnarə Qurbanova - 8 saylı Üçüncü Yasamal
  9. Qərib Məmmədov - 9 saylı Birinci Xətai
  10. Babaxan Muradov - 10 saylı İkinci Xətai
  11. Rəsul Quliyev - 11 saylı Üçüncü Xətai
  12. Tofiq Hüseynov - 11 saylı Üçüncü Xətai(yeni seçki)
  13. Şamil Qurbanov - 12 saylı Birinci Nizami
  14. Sirus Təbrizli - 13 saylı İkinci Nizami
  15. İlham Əliyev - 14 saylı Qaradağ
  16. Zəlimxan Yaqubov - 15 saylı Birinci Sabunçu
  17. Oruc Məmmədov - 16 saylı İkinci Sabunçu
  18. Əsmətxanım Məmmədova - 17 saylı Sabunçu-Əzizbəyov
  19. Şaitdin Əliyev - 18 saylı Əzizbəyov
  20. Anar Məmmədxanov - 19 saylı Birinci Suraxanı
  21. Maqsud İbrahimbəyov - 20 saylı İkinci Suraxanı
  22. Toğrul İbrahimli - 21 saylı Binəqədi
  23. Həsən Mirzəyev - 22 saylı Binəqədi ikinci
  24. Akif Muradverdiyev - 22 saylı Binəqədi–Nəsimi
  25. Madər Musayev - 23 saylı Binəqədi–Qaradağ
  26. Eldar Abbasov - 24 saylı Birinci Nərimanov
  27. Rafael Allahverdiyev - 25 saylı İkinci Nərimanov
  28. Yusif Vəkilov - 26 saylı Birinci Nəsimi
  29. Zakir Sərdarov - 26 saylı Birinci Nəsimi
  30. Vladimir Timoşenko - 27 saylı İkinci Nəsimi
  31. Ömər Eldarov - 28 saylı Səbail
  32. Nairə Şahtaxtinskaya - 29 saylı Əli Bayramlı
  33. Şəfiqə Məmmədova - 30 saylı Yevlax
  34. Şamil Yusifov - 31 saylı Birinci Kəpəz
  35. Aslan Abbasov - 32 saylı İkinci Kəpəz
  36. Yusif Bağırzadə - 33 saylı Birinci Nizami (Gəncə)
  37. Asəf Hacıyev - 34 saylı İkinci Nizami (Gəncə)
  38. Yaşar Rzayev - 35 saylı Lənkəran şəhər
  39. Hadı Rəcəbov - 36 saylı Lənkəran kənd
  40. Nizami Ələkbərov - 37 saylı Mingəçevir
  41. Fikrət Sadıqov - 38 saylı Birinci Sumqayıt
  42. Fəzail Ağamalıyev - 39 saylı İkinci Sumqayıt
  43. Mətləb Müttəlimov - 40 saylı Üçüncü Sumqayıt
  44. Əli Həsənov - 41 saylı Dördüncü Sumqayıt
  45. Natiq Rəsulov - 43 saylı Şəki şəhər
  46. Eldar Salayev - 44 saylı Şəki kənd
  47. Polad Bülbüloğlu - 45 saylı Şuşa–Cəbrayıl –Xocavənd
  48. Abbasqulu Fərzəliyev - 45 saylı Şuşa–Cəbrayıl –Xocavənd(yeni seçki)
  49. Cabir Novruzov - 46 saylı Abşeron
  50. Çimnaz Əliyeva - 47 saylı Ağdam şəhər
  51. Sofiq Hüseynov - 48 saylı Ağdam kənd
  52. Yaqub Əhmədov - 48 saylı Ağdam kənd(yeni seçki)
  53. Nigar Ələkbərova - 49 saylı Ağdaş
  54. Eldar Namazov - 50 saylı Ağstafa
  55. Mikayıl Mirzəyev - 51 saylı Ağsu –Kürdəmir
  56. Vilayət Quliyev - 52 saylı Ağcabədi–Füzuli
  57. Sultan Məmmədov - 53 saylı Astara
  58. Əli Ansuxski - 54 saylı Balakən
  59. Umar Əfəndiyev - 54 saylı Balakən(yeni seçki)
  60. Novruz Quliyev - 55 saylı Beyləqan
  61. Tərlan Musayeva - 56 saylı Bərdə şəhər
  62. Eldar Qəhrəmanov - 57 saylı Bərdə–Ağcabədi
  63. Akif Şahbazov - 58 saylı Biləsuvar
  64. Teymur Bünyadov - 59 saylı Qazax
  65. Kərim Ramazanov - 60 saylı Qax–Zaqatala
  66. Fəttah Heydərov - 61 saylı Qəbələ
  67. Maksim Musayev - 62 saylı Qobustan-Siyəzən-Xızı
  68. Həmdulla Cəfərov - 63 saylı Quba
  69. Hikmət Osmanov - 64 saylı Quba–Dəvəçi
  70. Zeynəddin Xasmətov - 65 saylı Qusar
  71. Hacıməmməd Ramazanov - 66 saylı Zaqatala
  72. Səyyad Salahov - 67 saylı Zərdab–İmişli –Ucar
  73. Elmira Qasımova - 68 saylı İmişli
  74. Musa Yaqubov - 69 saylı İsmayıllı
  75. Sabir Rüstəmxanlı - 70 saylı Yardımlı–Masallı
  76. Əlövsət Ağalarov - 71 saylı Kəlbəcər–Tərtər–Xocalı –Laçın
  77. Rizvan Cəbiyev - 72 saylı Kürdəmir
  78. Nizami Quliyev - 73 saylı Gədəbəy
  79. Səfyar Musayev - 74 saylı Goranboy–Naftalan
  80. Anar Rzayev - 75 saylı Göyçay
  81. Firdovsi Əliyev - 76 saylı Lerik–Lənkəran
  82. Əhəd Abıyev - 77 saylı Masallı şəhər
  83. Həsən Həsənov - 78 saylı Masallı kənd
  84. Arif Rəhimzadə - 79 saylı Neftçala –Salyan
  85. Bəxtiyar Vahabzadə - 80 saylı Oğuz–Şəki–Yevlax –Mingəçevir
  86. Cəlal Əliyev - 81 saylı Saatlı
  87. Minayə Əliyeva - 82 saylı Sabirabad
  88. İbrahim Qafarov - 83 saylı Sabirabad–Salyan
  89. Ramiz Mehdiyev - 84 saylı Salyan
  90. Solmaz Ələsgərova - 85 saylı Samux–Goranboy
  91. Zeynəb Xanlarova - 86 saylı Tərtər
  92. Zakir Zeynalov - 87 saylı Tovuz şəhər
  93. Samur Novruzov - 88 saylı Tovuz kənd
  94. Səttar Səfərov - 89 saylı Ucar-Göyçay
  95. Məmməd Məmmədov - 90 saylı Füzuli
  96. Yaşar Əliyev - 91 saylı Xanlar–Daşkəsən
  97. Böyükağa Qurbanov - 92 saylı Xaçmaz
  98. Cəbrayıl Əhmədov - 93 saylı Xaçmaz–Dəvəçi
  99. Səmayə Piriyeva - 94 saylı Hacıqabul–Salyan
  100. İmamverdi İsmayılov - 95 saylı Laçın–Zəngilan–Qubadlı
  101. Dünyamalı Məmmədov - 96 saylı Cəlilabad şəhər
  102. Yusif Hümbətov - 97 saylı Cəlilabad kənd
  103. Şirzad Əyyubov - 98 saylı Şamaxı
  104. Bağır Musayev - 99 saylı Şəmkir şəhər
  105. Mahir Əsədov - 100 saylı Şəmkir kənd

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]