Azərbaycan Respublikasının şəhər icra hakimiyyəti orqanlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Şəhər İcra hakimiyyətinin başçısı Vəzifəyə
təyin olunduğu
tarix
Əvvəlki İcra hakimiyyəti başçıları Rəsmi saytı
Bakı Hacıbala İbrahim oğlu Abutalıbov 30.01.2001[1] baku-ih.gov.az
Gəncə ganja-ih.gov.az
Sumqayıt Eldar Əziz oğlu Əzizov 18.02.2011[5] sumqayit-ih.gov.az
Lənkəran Taleh Azay oğlu Qaraşov 14.04.2012[13] lenkeran-ih.gov.az
Şəki sheki-ih.gov.az
Yevlax yevlax-ih.gov.az
Mingəçevir Niyazi Müzəffər oğlu Bayramov 14.04.2012[16] mingechevir-ih.gov.az
Şirvan shirvan-ih.gov.az
Naftalan naftalan-ih.gov.az
Xankəndi xankendi-ih.gov.az

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Mənbə[redaktə | əsas redaktə]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "H. İ. Abutalıbovun Bakı şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 30 yanvar 2001-ci il tarixli, 439 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  2. "A. Y. Bağırovun Bakı şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 15 aprel 1992-ci il tarixli, 682 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  3. "R. X. Allahverdiyevin Bakı Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 16 oktyabr 2000-ci il tarixli, 402 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  4. 4,0 4,1 "M.Ə. Məmmədovun Gəncə şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 21 fevral 1993-cü il tarixli, 470 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  5. "E.Ə.Əzizovun Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 18 fevral 2011-ci il tarixli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  6. 6,0 6,1 "Y.M. Sevdimalıyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və E. V. İsmayılovun həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 iyul 1992-ci il tarixli, 16 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  7. 7,0 7,1 "Ş. Z. Abışovun Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və Y. M. Sevdimalıyevin həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 12 sentyabr 1993-cü il tarixli, 764 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  8. "Ş. Z. Abuşovun Sumqayıt Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 28 iyun 2000-ci il tarixli, 449 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  9. "T. Y. Məmmədovun Sumqayıt Şəhər İcra Hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 28 iyun 2000-ci il tarixli, 450 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  10. "T. Y. Məmmədovun Sumqayıt Şəhəri İcra Hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 aprel 2003-cü il tarixli, 1190 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  11. "V. Q. Əliyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 2 aprel 2003-cü il tarixli, 1191 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  12. "V.Q.Əliyevin Sumqayıt şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 18 fevral 2011-ci il tarixli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  13. "T.A.Qaraşovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2168 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  14. 14,0 14,1 "H. M. Məmmədovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi və M. M. Abbasovun həmin vəzifədən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 27 may 1992-ci il tarixli, 787 nömrəli Fərmanı. e-qanun.az  (azərb.)
  15. "T.H.İbrahimovun Lənkəran şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2163 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  16. "N.M.Bayramovun Mingəçevir şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı təyin edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 14 aprel 2012-ci il tarixli, 2173 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)
  17. "M.A.Ağayevin Mingəçevir şəhəri İcra hakimiyyətinin başçısı vəzifəsindən azad edilməsi haqqında" Azərbaycan Respublikasının Prezidentinin 15 mart 2012-ci il tarixli, 2096 nömrəli Sərəncamı. e-qanun.az  (azərb.)