İkinci Qarabağ müharibəsi şəhidlərinin siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Bu siyahı İkinci Qarabağ müharibəsində şəhid olan Azərbaycan əsgər, gizir və zabitlərinin məlumatlarını əks etdirir.[1][2]

Rütbələr üzrə siyahı[redaktə | mənbəni redaktə et]

Rütbəsi Şəhid sayı
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovniki.png Polkovnik 3
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 23
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 49
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 54*
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 103
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 147
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kiçik leytenantı.png Kiçik leytenant 5
OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 33**
OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 183***
OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 58****
OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş 25
OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş 69
OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş 92
01 baş əsgər.png Baş əsgər 7
Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının əsgəri.png Əsgər 1898*****
Mülki qulluqçu 3
Cəmi 2904 (yenilənir)
O cümlədən * 1 kapitan-leytenant
** 1 baş miçman
*** 5 miçman
**** 1 kiçik miçman
***** 1 matros

Şəhidlərin adlı siyahısı[redaktə | mənbəni redaktə et]

Şəkil Soyadı, adı, atasının adı Qoşun növü Rütbəsi Doğum tarixi Vəfat tarixi Doğum yeri Vəfat yeri Çağırıldığı SHXÇDX idarəsi Təltifləri
1 Nail Abakarov.jpg Abakarov Nail Müzəffər Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 24.07.2001 04.10.2020 Kazan, Rusiya Ağdərə Zaqatala "Vətən uğrunda" medalı "Laçının azad olunmasına görə" medalı
2 Ağababa Abbasov.jpg Abbasov Ağababa Səfər Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 14.03.2002 29.09.2020 Uzunboyad, Şabran rayonu Füzuli "Vətən uğrunda" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
3 Ayaz Abasov (DİN DQ).jpg Abasov Ayaz Nizami Azərbaycan Daxili Qoşunlar Əsgər, MAHHXHQ 20.12.1998 03.10.2020 Cəlilabad rayonu Cəbrayıl "Vətən uğrunda" medalı "Cəbrayılın azad olunmasına görə" medalı
4 Davud Abasov şəhid.jpeg Abasov Davud Yalçın Azerbaijan Border Guards seal.svg Sərhəd Qoşunları OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 19.11.1999 16.10.2020 Sabirabad, Cəlilabad Cəbrayıl "Vətən uğrunda" medalı "Döyüşdə fərqlənməyə görə" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı
5 Elvin Abbasov (əsgər).jpeg Abasov Elvin Səxavət Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 17.06.1993 22.11.2020 Şamaxı Ağcabədi "Vətən uğrunda" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı
6 Ruslan Abbasov.jpg Abbasov Ruslan Hikmət Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 24.05.2000 14.10.2020 Sahil, Qaradağ rayonu Füzuli rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
7 Samir Abasov.jpg Abasov Samir Adəm Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 24.08.2001 13.10.2020 Uzunboyad, Şabran rayonu Talış, Tərtər rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Laçının azad olunmasına görə" medalı
8 Seymur Abasov.jpg Abasov Seymur Adil Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 10.08.1999 29.10.2020 Buravar, Cəlilabad rayonu Qubadlı "Vətən uğrunda" medalı
9 Abbasbəyli Həmid.png Abbasbəyli Həmid Cavanşir Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 17.11.1991 20.10.2020 Bakı Laçın "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı "Cəbrayılın azad olunmasına görə" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin 90 illiyi (1918-2008)" yubiley medalı "Azərbaycan Ordusunun 100 illiyi (1918-2018)" yubiley medalı "Qələbə günü münasibəti ilə bağlı paradda iştiraka görə" medalı
10 Hüseyn Abbasəliyev.jpg Abbasəliyev Hüseyn Adil Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 22.10.2000 29.09.2020 Mingəçevir Suqovuşan, Tərtər "Vətən uğrunda" medalı "Suqovuşanın azad olunmasına görə" medalı
11 Arif Firuz oğlu Abbaslı.jpg Abbaslı Arif Firuz Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 15.12.1993 12.10.2020 Qıvraq, Şərur Füzuli rayonu "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı
12 Elgin Abbaslı.jpg Abbaslı Elgin Ağayar Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər, MAHHXHQ 16.05.1991 10.11.2020 Dəyhan, Laçın rayonu Şuşa "Vətən uğrunda" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
13 Elgiz Abbaslı.jpg Abbaslı Elgiz Fuad Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 21.05.1998 08.10.2020 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı "Cəsur döyüşçü" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı "Qubadlının azad olunmasına görə" medalı
14 Abbaslı Elnur Yaşar OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 17.07.1992 08.10.2020 Köçərli, Tərtər Ağdərə "Vətən uğrunda" medalı "Suqovuşanın azad olunmasına görə" medalı
15 Abbaslı Hikmət Zahir Əsgər, MAHHXHQ 18.01.1999 "Vətən uğrunda" medalı
16 Munis Abbaslı.jpg Abbaslı Munis Həbibullah Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər, MAHHXHQ 18.03.2000 15.10.2020 Beyləqan rayonu Füzuli rayonu "Vətən uğrunda" medalı "İgidliyə görə" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
17 Abbasov Ağaqardaş İlham Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 28.09.1992 "Vətən uğrunda" medalı
18 Abbasov Asim Rasim OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 26.05.1987 "Vətən uğrunda" medalı
19 Abbasov Aslan Vəliyəddin Əsgər 25.12.1995 "Vətən uğrunda" medalı
20 Abbasov Bəşir Nizami Əsgər, MAHHXHQ 22.10.1998 "Vətən uğrunda" medalı
21 Abbasov Elcan Əfsəddin Əsgər, MAHHXHQ 23.09.2000 "Vətən uğrunda" medalı
22 Abbasov Elşən Qurban Əsgər, MAHHXHQ 30.12.1992 "Vətən uğrunda" medalı
23 Abbasov Elvin Şamil OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 06.05.1992 "Vətən uğrunda" medalı
24 Abbasov Fərrux Azər Əsgər 18.10.1994 "Vətən uğrunda" medalı
25 Abbasov İlham Əli Əsgər, MAHHXHQ 13.03.2000 "Vətən uğrunda" medalı
26 Abbasov İntiqam Yavər OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 21.09.1978 "Vətən uğrunda" medalı
27 Abbasov İsa Faiq Əsgər 02.08.1996 "Vətən uğrunda" medalı
28 Abbasov Möhlət Eldəniz Əsgər 19.03.2001 "Vətən uğrunda" medalı
29 Abbasov Murad Vasif Əsgər 20.04.1998 "Vətən uğrunda" medalı
30 Abbasov Murtuz Çingiz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 02.11.1998 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
31 Abbasov Müşviq Qabil Əsgər 16.04.1970 "Vətən uğrunda" medalı
32 Abbasov Nemət Elçin Əsgər 04.08.1996 "Vətən uğrunda" medalı
33 Abbasov Nihad Mövlüd 01 baş əsgər.png Baş əsgər, MAHHXHQ 25.07.2000 "Vətən uğrunda" medalı
34 Abbasov Nurhan Əlastan Əsgər 17.06.1991 "Vətən uğrunda" medalı
35 Abbasov Pünhan Nəsir Əsgər 17.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
36 Abbasov Ramil Sabir OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 01.04.1989 "Vətən uğrunda" medalı
37 Abbasov Samir Azər Əsgər 10.07.1997 "Vətən uğrunda" medalı
38 Abbasov Şamxal Xasay Əsgər, MAHHXHQ 14.02.1995 "Vətən uğrunda" medalı
39 Abbasov Səxavət Rizvan Əsgər 25.04.2000 "Vətən uğrunda" medalı
40 Abbasov Seymur Muşfiq Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kiçik leytenantı.png Kiçik leytenant 20.05.2000 "Vətən uğrunda" medalı
41 Abbasov Tacəddin Vüqar Əsgər 10.12.2001 "Vətən uğrunda" medalı
42 Abbasov Teymur Feyruz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 25.02.1981 "Vətən uğrunda" medalı
43 Abbasov Toğrul Bayram Əsgər, MAHHXHQ 31.12.1990 "Vətən uğrunda" medalı
44 Abbasov Vahid Sahib Əsgər 11.11.1994 "Vətən uğrunda" medalı
45 Abbasov Vüsal Telman Əsgər, MAHHXHQ 12.08.1983 "Vətən uğrunda" medalı
46 Abbasov Zülfüqar Bayram Əsgər 24.12.1995 "Vətən uğrunda" medalı
47 Abbasquliyev Nadir Elçin Əsgər 06.12.1995 "Vətən uğrunda" medalı
48 Abdalov Nurlan Faiq Əsgər, MAHHXHQ 12.06.2000 "Vətən uğrunda" medalı
49 Abduləlimov Miqdad Faiq Əsgər 23.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
50 Abduləzimli Emil Rasif Əsgər 06.12.1994 "Vətən uğrunda" medalı
51 Abdullayev Balazadə Rafət Əsgər 22.06.1991 "Vətən uğrunda" medalı
52 Abdullayev Əkram Azad Əsgər, MAHHXHQ 21.02.1998 "Vətən uğrunda" medalı
53 Abdullayev Eldar Firudin OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 23.07.1981 "Vətən uğrunda" medalı
54 Abdullayev Elgün Əmirxan Əsgər, MAHHXHQ 01.04.1994 "Vətən uğrunda" medalı
55 Abdullayev Elməddin Telman Əsgər 13.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
56 Abdullayev Elnur Təvəkkül Əsgər, MAHHXHQ 10.07.1983 "Vətən uğrunda" medalı
57 Abdullayev Elşən Sabir Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 01.08.1992 "Vətən uğrunda" medalı
58 Abdullayev Hasil Miryusif OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 21.05.1985 "Vətən uğrunda" medalı
59 Abdullayev Həmdulla Aslan Əsgər 19.03.1994 "Vətən uğrunda" medalı
60 Abdullayev Həsən Aydın OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 15.10.1990 "Vətən uğrunda" medalı
61 Abdullayev Həsən Qərib Əsgər, MAHHXHQ 21.06.1994 "Vətən uğrunda" medalı
62 Abdullayev Hikmət Şaiq Əsgər, MAHHXHQ 20.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
63 Abdullayev İbrahim Habil Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 20.07.1994 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
64 Abdullayev Məhəmməd Vaqif Əsgər, MAHHXHQ 19.04.1999 "Vətən uğrunda" medalı
65 Abiyev Vasif Vaqif Əsgər 28.12.1986 "Vətən uğrunda" medalı
66 Alıyev Qələndər Nofəl Əsgər 31.10.2001 "Vətən uğrunda" medalı
67 Allahverdiyev Vilayət Valeh Əsgər 19.08.2000 "Vətən uğrunda" medalı
68 Allahverdiyev Zöhrab Sübhan Əsgər 28.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
69 Allahverənov Telman Fazil Əsgər 07.07.1995 "Vətən uğrunda" medalı
70 Abbasov Hüseyn Əlizadə OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 13.02.1993 "Vətən uğrunda" medalı
71 Abdullayev Kənan Mübariz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 03.12.1990 "Vətən uğrunda" medalı
72 Abdullayev Məhəmməd Ramazan Əsgər 03.05.1992 "Vətən uğrunda" medalı
73 Abdullayev Mərahim Aslan Əsgər 27.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
74 Abdullayev Nicat Mirnəbi Əsgər, MAHHXHQ 04.09.1995 "Vətən uğrunda" medalı
75 Abdullayev Nihad Adil Əsgər 13.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
76 Abdullayev Nurlan İnqilab Əsgər, MAHHXHQ 26.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
77 Abdullayev Qəzənfər Nəcəf OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 10.05.1993 "Vətən uğrunda" medalı
78 Abdullayev Rasim Yaqub Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant, Tibb xidməti 21.02.1975 "Vətən uğrunda" medalı
79 Rəşad Abdullayev XTQ.jpg Abdullayev Rəşad Arif Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 14.09.1988 29.09.2020 Cəlilabad, Göytəpə Kəlbəcər rayonu "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
80 Abdullayev Rəşid Abdulla Əsgər 23.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
81 Abdullayev Samir İlham Əsgər 28.07.1998 "Vətən uğrunda" medalı
82 Abdullayev Şəhriyar Kamil OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 02.03.1987 "Vətən uğrunda" medalı
83 Abdullayev Səməd Sədiyar Əsgər 17.06.2002 "Vətən uğrunda" medalı
84 Abdullayev Sənan Şahin Əsgər 01.11.1998 "Vətən uğrunda" medalı
85 Abdullayev Sərxan Elxan OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 02.11.1988 "Vətən uğrunda" medalı
86 Abdullayev Taleh Məhərrəm Əsgər 06.06.1993 "Vətən uğrunda" medalı
87 Abdullayev Taleh Temraz Əsgər, MAHHXHQ 08.02.1993 "Vətən uğrunda" medalı
88 Abdullayev Tosif Vidadi Əsgər, MAHHXHQ 08.12.1998 "Vətən uğrunda" medalı
89 Abdullayev Tural Bəylər OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 09.12.1993 "Vətən uğrunda" medalı
90 Abdullayev Tural Şakir OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 26.02.1990 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
91 Abdullayev Vaqif Rəşid Əsgər 15.10.1996 "Vətən uğrunda" medalı
92 Abdullayev Vüsal Şakir Əsgər 15.03.1986 "Vətən uğrunda" medalı
93 Abdullazadə İmaməddin Əsgər Əsgər, MAHHXHQ 04.08.1996 "Vətən uğrunda" medalı
94 Abdullazadə Qasım Əli Əsgər 27.07.1999 "Vətən uğrunda" medalı
95 Abdullazadə Teymur Faiq Əsgər 24.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
96 Abdullazadə Tağı İlham OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 04.05.1992 "Vətən uğrunda" medalı
97 Abdulov İdrət İbi Əsgər 05.10.2001 "Vətən uğrunda" medalı
98 Abdurahmanlı Sübhan Mahir OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 18.10.1992 "Vətən uğrunda" medalı
99 Abdurahmanov Əfqan Ağasəf Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 25.05.1976 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
100 Abdurahmanov Elvin Əbülfəz OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 01.10.1996 "Vətən uğrunda" medalı
101 Abdurrəhmanov Hafiz Xalid Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 21.11.1989 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
102 Abışev Telman Nadir Əsgər 03.10.1995 "Vətən uğrunda" medalı
103 Abışov Asif Əlövsət Əsgər, MAHHXHQ 16.05.1992 "Vətən uğrunda" medalı
104 Abışov Babək Vaqif OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 25.04.1994 "Vətən uğrunda" medalı
105 Elnur Abışov.jpg Abışov Elnur Şaiq Əsgər, MAHHXHQ 01.09.1997 07.10.2020 Qarasu, Kürdəmir Suqovuşan, Tərtər "Vətən uğrunda" medalı
106 Abışov Əmrah Səyyad Əsgər, MAHHXHQ 17.11.1999 "Vətən uğrunda" medalı
107 Abışov Fərid Əlfayım Əsgər 28.11.1996 "Vətən uğrunda" medalı
108 Abışov Tacəddin Elşən Əsgər 27.11.2001 "Vətən uğrunda" medalı
109 Abışov Ülvi Bayram Əsgər 23.04.1997 "Vətən uğrunda" medalı
110 Abışov Zəka Zakir Əsgər 19.03.2001 Bakı, Qızıldaş Bakı, Qaradağ "Vətən uğrunda" medalı
111 Abıyev İlkin İslam OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 18.01.1995 "Vətən uğrunda" medalı
112 Abuşov Bəhruz Zabid Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 18.06.1983 "Vətən uğrunda" medalı
113 Adıgözəlov Cəmil Əli Əsgər 29.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
114 Adıgözəlov Ceyhun Çoban Əsgər 12.10.1994 "Vətən uğrunda" medalı
115 Adıgözəlov Faiq Mehdi Əsgər, MAHHXHQ 01.09.1996 "Vətən uğrunda" medalı
116 Adıgözəlov Cavid Gülhəsən Əsgər, MAHHXHQ 11.12.1995 "Vətən uğrunda" medalı
117 Adıgözəlov Fərid İlqar OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 08.09.1992 "Vətən uğrunda" medalı
118 Adilov Şirəli İlham Əsgər 06.06.1996 "Vətən uğrunda" medalı
119 Qüdrət Adışov.jpg Adişov Qüdrət Rahim Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 26.07.1998 28.09.2020 Ostayır, Yardımlı rayonu Goranboy "Vətən uğrunda" medalı "İgidliyə görə" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı
"Ağdamın azad olunmasına görə" medalı
120 Ağabalayev Sadiq Nadir Əsgər 15.03.1998 "Vətən uğrunda" medalı
121 Ağabəyov Oqtay Baxşəli Əsgər 22.11.1987 "Vətən uğrunda" medalı
122 Ağacəfərli Ağamid Şirzaid Əsgər 23.01.1995 "Vətən uğrunda" medalı
123 Ağaəhmədov Elnur Fəxrəddin OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 28.06.1998 "Vətən uğrunda" medalı
124 Ağahüseynli Səyyad Əliyar Əsgər 30.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
125 Ağakərimov Elvin Eldəniz Əsgər 01.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
126 Ağakişiyev İlkin Elxan Əsgər 17.09.1995 "Vətən uğrunda" medalı
127 Ağakişiyev Nurlan Etibar Əsgər 22.07.2002 "Vətən uğrunda" medalı
128 Ağalarlı Toğrul Daşqın Əsgər 31.01.1995 "Vətən uğrunda" medalı
129 Ağalarov Nahid Musa OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 14.12.1983 "Vətən uğrunda" medalı
130 Ağalı Zaur Kamil Əsgər 11.12.1996 "Vətən uğrunda" medalı
131 Ağaliyev Müzəffər Vahid Əsgər, MAHHXHQ 30.12.1981 "Vətən uğrunda" medalı
132 Ağamalıyev Ağamməd Elgiz Əsgər 16.11.1990 "Vətən uğrunda" medalı
133 Ağamalıyev Şəhriyar Əvəz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 28.09.1989 "Vətən uğrunda" medalı
134 Ağaməmmədov Xəyal Salam Əsgər 23.08.1992 "Vətən uğrunda" medalı
135 Ağamirov Şixmir Qabil OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 05.04.1990 "Vətən uğrunda" medalı
136 Ağaquliyev İlkin Saməddin Əsgər, MAHHXHQ 04.10.2000 "Vətən uğrunda" medalı
137 Ağaquliyev Tofiq Rafiq Əsgər 01.12.2000 "Vətən uğrunda" medalı
138 Ağasiyev Elşən Ağabala Əsgər 22.09.1999 "Vətən uğrunda" medalı
139 Ağaşov Famil Vüqar Əsgər, MAHHXHQ 19.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
140 Ağayev Ağa Əli Əsgər 04.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
141 Ağayev Ağabala İlqar OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 18.03.1997 "Vətən uğrunda" medalı
142 Ağayev Ağali Tağı OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 29.04.1995 "Vətən uğrunda" medalı
143 Ağayev Ağamalı Şamil Əsgər 23.09.1996 "Vətən uğrunda" medalı
144 Ağayev Ağamir Qüdrət Əsgər 14.07.1996 "Vətən uğrunda" medalı
145 Ağayev Aqşin Şirvan Əsgər 01.06.1993 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
146 Ağayev Cavanşir Niyaməddin Əsgər 01.05.1999 "Vətən uğrunda" medalı
147 Ağayev Cavidan Mirzağa Əsgər 16.07.2001 "Vətən uğrunda" medalı
148 Ağasıyev Elşən Ağabala oğlu Əskər 22.09.1999
148 Ağayev Cəlal Ağaverdi OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 04.12.1984 "Vətən uğrunda" medalı
149 Ağayev Ceyhun Cəmil Əsgər 09.08.1991 "Vətən uğrunda" medalı
150 Ağayev Daşqın Əliqulu OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 21.11.1987 "Vətən uğrunda" medalı
151 Ağayev Əhəd Bilal Əsgər 17.01.1986 "Vətən uğrunda" medalı
152 Ağayev Elçin Zakir Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 07.07.1993 "Vətən uğrunda" medalı
153 Ağayev Elvin Valeh Əsgər 25.11.1997 "Vətən uğrunda" medalı
154 Ağayev Həmdəm Mayıl Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 09.09.1975 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
155 Ağayev İldrım Qafqaz Əsgər, MAHHXHQ 02.05.1998 "Vətən uğrunda" medalı
156 Ağayev İlkin Tehran OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 02.06.1986 "Vətən uğrunda" medalı
157 Ağayev İntiqam Hüseyn Əsgər 01.03.1998 "Vətən uğrunda" medalı
158 Ağayev Mənsur Ağa Əsgər 29.07.1994 "Vətən uğrunda" medalı
159 Ağayev Mirlətif Mirislam Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant, Tibb xidməti 20.11.1990 "Vətən uğrunda" medalı
160 Ağayev Naim Süleyman Əsgər, MAHHXHQ 29.08.1998 "Vətən uğrunda" medalı
161 Ağayev Ramil Ağarəhim Əsgər 20.09.1994 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
162 Ağayev Ramil Mərdan Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 20.12.1984 "Vətən uğrunda" medalı
163 Ağayev Ramiq Təhsin Əsgər, MAHHXHQ 12.02.1992 "Vətən uğrunda" medalı
164 Ağayev Ramiz İmamverdi OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 25.07.1993 08.11.2020 Bakı Şuşa "Vətən uğrunda" medalı
165 Ağayev Rəşad Rövşən Əsgər 02.07.2000 "Vətən uğrunda" medalı
166 Ağayev Şahin Azər Əsgər 13.12.1993 "Vətən uğrunda" medalı
167 Ağayev Saleh Nurəddin OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 30.04.1992 "Vətən uğrunda" medalı
168 Ağayev Tapdıq Çingiz OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 02.12.1990 "Vətən uğrunda" medalı
169 Ağayev Ülvi Valeh Əsgər 09.03.1993 "Vətən uğrunda" medalı
170 Ağayev Vahid Məcnun Əsgər 14.09.1996 "Vətən uğrunda" medalı
171 Ağayev Vüqar Əhməd Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 04.03.1973 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
172 Ağayev Xəlil Pənah Əsgər 07.12.1998 "Vətən uğrunda" medalı
173 Ağayev Zabil Azər Əsgər 01.03.1994 "Vətən uğrunda" medalı
174 Ağayev Zamin Zülfiqar Əsgər 11.05.2002 "Vətən uğrunda" medalı
175 Ağayev Zülfü Ağalı OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 01.02.1977 "Vətən uğrunda" medalı
176 Ağazadə Emin Valik Əsgər 22.03.1991 "Vətən uğrunda" medalı
177 Ağazadə Sənan Nizami Əsgər 01.05.2000 "Vətən uğrunda" medalı
178 Akifzadə Elmir Gündüz Əsgər 01.09.1997 "Vətən uğrunda" medalı
179 Alişanlı Amal Seyfəddin Əsgər, MAHHXHQ 11.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
180 Alışov Samir Cəlil Əsgər 23.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
181 Alışov Ülvi İlham OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 11.01.2000 "Vətən uğrunda" medalı
182 Alıyev Elçin Bayram Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 16.07.1975 "Vətən uğrunda" medalı
183 Alıyev Laçın Rasim OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 22.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
184 Alıyev Vahid Abbas OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 18.02.1989 "Vətən uğrunda" medalı
185 Alızadə Seymur Mirzə Əsgər 12.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
186 Allahverdiyev Allahverdi Əli Əsgər 09.07.2001 "Vətən uğrunda" medalı
187

AsimanAllahverdiyev.png

Allahverdiyev Asiman Niyaz Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 23.08.1998 "Vətən uğrunda" medalı
188 Allahverdiyev Babək Bəxtiyar Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 30.05.1979 "Vətən uğrunda" medalı
189 Allahverdiyev Elnur Kamil Əsgər 12.07.2001 "Vətən uğrunda" medalı
190 Allahverdiyev Elşad Zaməddin Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 05.04.1997 "Vətən uğrunda" medalı
191 Allahverdiyev İsgəndər Nəsir Əsgər 02.04.1999 "Vətən uğrunda" medalı
192 Allahverdiyev Kənan Mərdan Əsgər 10.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
193 Allahverdiyev Namaz Baxış Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kiçik leytenantı.png Kiçik leytenant 13.06.2000 "Vətən uğrunda" medalı
194 Allahverdiyev Nazir Xasay Əsgər 20.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
195 Allahverdiyev Rövşən Fərrux Əsgər, MAHHXHQ 10.11.1991 "Vətən uğrunda" medalı
196 Allahverdiyev Sakit Şahin Əsgər 24.12.2001 "Vətən uğrunda" medalı
197 Allahverdiyev Samir Elçin Əsgər 07.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
198 Allahverdiyev Süleyman Etibar Əsgər 22.09.1996 "Vətən uğrunda" medalı
199 Allahverdiyev Tacir Xasay Əsgər 20.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
200 Allahverdiyev Turxan Rəsul Əsgər, MAHHXHQ 05.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
201 Allahverdiyev Vidadi Fazil OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 13.03.1988 "Vətən uğrunda" medalı
202 Allahverdiyev Vüsal Novruz Əsgər 25.07.2002 Samux "Vətən uğrunda" medalı
203 Allahverdiyev Vüsal Tahir Əsgər 16.08.1988 "Vətən uğrunda" medalı
204 Allahverdizadə Elnur Əli Əsgər 15.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
205 Allahverənov Məhəmməd Zöhrab Əsgər, MAHHXHQ 08.09.1995 "Vətən uğrunda" medalı
206 Allahyarov Şahin Hüseynbala OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 29.01.1993 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
207 Allahyarov Vüsal Şakir OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 22.04.1988 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
208 Alməmmədov Emin Akif OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 27.02.1989 "Vətən uğrunda" medalı
209 Alməmmədov İman Tarverdi Əsgər, MAHHXHQ 17.05.1999 "Vətən uğrunda" medalı
210 Alməmmədov Təbriz Letman Əsgər, MAHHXHQ 28.11.1995 "Vətən uğrunda" medalı
211 Alqayev Harun Məhəmməd Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 14.07.1992 "Vətən uğrunda" medalı
212 Alxaslı Rəvan Cəmil Əsgər 01.01.1996 "Vətən uğrunda" medalı
213 Alxasov Elməddin Rəsul Əsgər, MAHHXHQ 29.09.1994 "Vətən uğrunda" medalı
214 Amanalıyev Tərlan Rövşən Əsgər 15.07.1995 "Vətən uğrunda" medalı
215 Amanov Əhməd Tahir Əsgər, MAHHXHQ 04.09.1994 "Vətən uğrunda" medalı
216 Arazov Elçin Eldar Əsgər 08.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
217 Aslanlı Orxan Şahmar Əsgər 20.11.1992 "Vətən uğrunda" medalı
218 Aslanov Ağasadıq Xəlil OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 01.03.1991 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
219 Aslanov Atəş Yusif Əsgər 01.04.1993 "Vətən uğrunda" medalı
220 Aslanov Babək Sakit OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 15.11.1994 "Vətən uğrunda" medalı
221 Aslanov Elşən Alxas Əsgər 29.09.1999 "Vətən uğrunda" medalı
222 Royal Aslanov.jpeg Aslanov Röyal Elzar Əsgər 17.05.2001 "Vətən uğrunda" medalı
223 Aslanov Taleh Elman Əsgər 01.12.1996 "Vətən uğrunda" medalı
224 Aslanov Tural Elşən Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 05.06.1992 "Vətən uğrunda" medalı
225 Aslanov Xəyal Qüdrət OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 05.03.1994 "Vətən uğrunda" medalı
226 Astanlı İqbal İlqar Əsgər 10.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
227 Kamil Atakişiyev.jpg Atakişiyev Kamil Araz Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 12.06.2000 05.11.2020 Xaçmaz, Oğuz Laçın rayonu Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Hərbi xidmətlərə görə" medalı "Cəbrayılın azad olunmasına görə" medalı
"Laçının azad olunmasına görə" medalı "Qubadlının azad olunmasına görə" medalı
228 Atakişiyev Ramiz Rafiq Əsgər 04.03.1996 "Vətən uğrunda" medalı
229 Atakişiyev Rüstəm Zahid Əsgər 24.12.2000 "Vətən uğrunda" medalı
230 Atakişiyev Tərlan Dərgah Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 23.02.1997 "Vətən uğrunda" medalı
231 Atakişiyev Toğrul Ramil Əsgər, MAHHXHQ 25.02.2000 "Vətən uğrunda" medalı
232 Ataşov Asif Kərim Əsgər 10.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
233 Atayev Nicat Habil Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 05.03.1994 27.09.2020 Füzuli "Vətən uğrunda" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
234 Atayev Tariyel Fəxrəddin Əsgər, MAHHXHQ 05.09.1986 "Vətən uğrunda" medalı
235 Avdıyev Orxan Habil Əsgər 02.08.1995 "Vətən uğrunda" medalı
236 Axundov Əfqan Hüseyn Əsgər 16.02.2000 "Vətən uğrunda" medalı
237 Axundov Eşqin İntiqam Əsgər 03.01.2000 "Vətən uğrunda" medalı
238 Axundov Mirzə Musa Azərbaycan Hərbi Dəniz Qüvvələri miçman 15.03.1984 "Vətən uğrunda" medalı
239 Axundzadə Kənan Hamil Əsgər, MAHHXHQ 02.08.1994 "Vətən uğrunda" medalı
240 Aydəmirov Beyrək Etibar Əsgər, MAHHXHQ 13.08.1990 "Vətən uğrunda" medalı
241 Aydəmirov Nizami Elçin Əsgər, MAHHXHQ 11.03.1993 "Vətən uğrunda" medalı
242 Ayvazov Həsən Cəlil Əsgər 21.08.2000 "Vətən uğrunda" medalı
243 Azadlı Eltac Sədrəddin Əsgər 22.03.1992 "Vətən uğrunda" medalı
244 Azadlı Zabil Tələt Əsgər 01.01.1999 "Vətən uğrunda" medalı
245 Azayev Asif Məhəmmədağa Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 01.02.1985 "Vətən uğrunda" medalı 1-ci dərəcəli "Rəşadət" ordeni
246 Azayev Sadiq Xubyar OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 11.08.1992 "Vətən uğrunda" medalı
247 Azayev Ülvi Maqsud Əsgər 04.12.2001 "Vətən uğrunda" medalı
248 Bababəy Şamil Nazim Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 04.01.1994 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
249 Babaşov Hikmət Firudin Əsgər, MAHHXHQ 03.02.1977 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
250 Babaxanov Elman Ağamirzə Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 17.12.1993 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
251 Babayev Ağaşirin Firuz Əsgər 16.05.2001 "Vətən uğrunda" medalı
252 Babayev Allahverdi Ələt OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 24.03.1989 "Vətən uğrunda" medalı
253 Babayev Alməmməd Qərib Əsgər, MAHHXHQ 23.11.2000 "Vətən uğrunda" medalı
254 Babaxan Babayev.jpg Babayev Babaxan Əlövsət Əsgər, MAHHXHQ 10.02.1996 "Vətən uğrunda" medalı
255 Babayev Cavad Gülverdi Əsgər 28.11.1998 "Vətən uğrunda" medalı
256 Babayev Çingiz Sulduz Əsgər 21.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
257 Babayev Əli Həsən Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 14.11.1997 "Vətən uğrunda" medalı
258 Elman Babayev.jpg Babayev Elman Telman Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 01.11.1994 29.09.2020 Padar, Oğuz Murovdağ, Kəlbəcər Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Hərbi xidmətlərə görə" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı
259 Babayev Elməddin Cəfərqulu OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 26.10.1981 "Vətən uğrunda" medalı
260 Babayev Elvin Əkbər Əsgər 28.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
261 Babayev Əmirxan Mirilham Əsgər 28.11.1998 "Vətən uğrunda" medalı
262 Babayev Fariz Zakir Əsgər, MAHHXHQ 15.02.1984 "Vətən uğrunda" medalı
263 Babayev Fərhad Məhərrəm Əsgər 30.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
264 Babayev İqbal Zəki Əsgər 10.09.1995 "Vətən uğrunda" medalı
265 Babayev Kamal Eynulla Əsgər 27.05.1991 "Vətən uğrunda" medalı
266 Babayev Murad Nadir OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 31.03.1982 "Vətən uğrunda" medalı
267 Babayev Mustafa Elman Əsgər 04.11.2000 "Vətən uğrunda" medalı
268 Babayev Muxtar Rəhim Əsgər, MAHHXHQ 25.12.1987 "Vətən uğrunda" medalı
269 Babayev Nihad Akif Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 30.08.1991 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
270 Babayev Orxan Sarvan Əsgər 17.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
271 Bağırov Elnur Sahib Əsgər, MAHHXHQ 16.04.1993 "Vətən uğrunda" medalı
272 Babayev Orxan Sədail OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 24.12.1994 "Vətən uğrunda" medalı
273 Babayev Pərvin Hüseyn Əsgər 26.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
274 Babayev Rahib Bəxtiyar Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 19.06.1985 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
275 Babayev Rəşad Ağabəy OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 04.06.1992 10.10.2020 Bakı Xocavənd,

Hadrut

"Vətən uğrunda" medalı
276 Babayev Rəşad İlham Əsgər 15.03.1999 "Vətən uğrunda" medalı
277 Babayev Sahil Coşqun Əsgər 05.06.2002 "Vətən uğrunda" medalı
278 Şamil Babayev.jpg Babayev Şamil Baloğlan Azərbaycan Daxili Qoşunlar Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 26.01.1988 07.11.2020 Culfa Şuşa "Zəfər" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
279 Babayev Samsun Şəmsəddin Əsgər 03.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
280 Babayev Taleh Xanmurad Əsgər 02.12.1986 "Vətən uğrunda" medalı
281 Babayev Vüqar İlham Əsgər 04.07.2001 "Vətən uğrunda" medalı
282 Babayev Vüsal Sübbuh Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 08.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
283 Babazadə Babazeynal Maqsud Əsgər 01.07.2001 "Vətən uğrunda" medalı
284 Babazadə Məhəmməd Cavanşir OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 05.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
285 Babazadə Mirşəmsi Elşad Əsgər, MAHHXHQ 20.02.1996 "Vətən uğrunda" medalı
286 Babazadə Ülfət Qabil Əsgər 28.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
287 Babazadə Xaqani Anar Əsgər 13.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
288 Babazadə Yolçu Bəhruz Əsgər 20.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
289 Bağırlı Hikmət Qəhrəman Əsgər 29.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
290 Bağırlı Mirsədi Mircəfər OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 12.06.2000 "Vətən uğrunda" medalı
291 Bağırov Aqil Fazil Əsgər 01.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
292 Bağırov Elçin Yunus Əsgər 17.06.1994 "Vətən uğrunda" medalı
293 Bağırov Elnur Zeynal Əsgər, MAHHXHQ 06.03.1996 "Vətən uğrunda" medalı
294 Babayev Rauf Fəxrəddin Əsgər 05.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
295 Bağırov Əli Eltay Əsgər 15.12.1994 "Vətən uğrunda" medalı
296 Balayev Orxan Vidadi OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 18.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
297 Bayramov Samir Elxan OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 15.08.1996 "Vətən uğrunda" medalı
298 Bəkirov Yasər Əfqan Əsgər 19.05.2002 "Vətən uğrunda" medalı
299 Bağırov Eşqin Rafiq OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 01.04.1991 "Vətən uğrunda" medalı
300 Bağırov Məmmədağa Həsənağa Əsgər 02.12.1997 "Vətən uğrunda" medalı
301 Bağırov Namiq Nurəddin OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 30.08.1984 "Vətən uğrunda" medalı
302 Bağırov Nurlan İsmayıl Əsgər 21.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
303 Bağırov Ramin Nəriman Əsgər, MAHHXHQ 19.04.1999 "Vətən uğrunda" medalı
304 Bağırov Süleyman Kamil Əsgər 20.01.1995 "Vətən uğrunda" medalı
305 Bağırov Süleyman Loğman Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 01.02.1992 "Vətən uğrunda" medalı
306 Bağırzadə Mahsun Zahir Əsgər 30.05.1998 "Vətən uğrunda" medalı
307 Bağırzadə Sadiq Şahin Əsgər 15.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
308 Bahadur Anar Süleyman Əsgər 26.06.1992 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
309 Bahadurzadə Vüqar Məmməd OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 22.07.1993 "Vətən uğrunda" medalı
310 Balabəyov Pərviz Tofiq Əsgər, MAHHXHQ 14.06.1987 "Vətən uğrunda" medalı
311 Balabəyov Ramil Ruslan Əsgər 21.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
312 Balacayev Qərib Nəsib Əsgər, MAHHXHQ 25.12.1997 "Vətən uğrunda" medalı
313 Baladov Ruslan Allahyar Əsgər, MAHHXHQ 18.09.1997 "Vətən uğrunda" medalı
314 Balağayev Seyfəddin Vahid Əsgər 06.03.1998 "Vətən uğrunda" medalı
315 Balakişiyev Qara Əmirxan OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 11.07.1994 "Vətən uğrunda" medalı
316 Balakişiyev Xəyal Müseyib Əsgər 17.10.1994 "Vətən uğrunda" medalı
317 Balıev Hüseynağa Salman Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 22.12.1987 08.10.2020 Salyan Xocavənd, Hadrut "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
318 Baloğlanlı Elşad Elşən Əsgər 18.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
319 Baxışov Cahangir Əmrah Əsgər 01.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
320 Baxışov Hakim Səyyar Əsgər, MAHHXHQ 13.12.2000 "Vətən uğrunda" medalı
321 Baxışov İlqar Adışirin Əsgər 21.11.2000 "Vətən uğrunda" medalı
322 Baxışov Sadiq Bəkir Əsgər 02.12.2001 "Vətən uğrunda" medalı
323 Baxışova Arəstə Kərim Əsgər 04.05.1989 Xaçmaz "Vətən uğrunda" medalı
324 Baxşalıyev Nicat Ziyafət Əsgər 16.06.1993 "Vətən uğrunda" medalı
325 Baxşəliyev Araz Yavər Əsgər, MAHHXHQ 18.09.1993 "Vətən uğrunda" medalı
326 Baxşəliyev İnam Rasim Əsgər 20.02.1993 "Vətən uğrunda" medalı
327 Baxşəliyev Qərib İnqilab Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 22.05.1977 "Vətən uğrunda" medalı
328 Baxşəliyev Natiq Saleh Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 07.07.1980 "Vətən uğrunda" medalı
329 Baxşiyev Eldar Sultan Əsgər 07.10.1998 "Vətən uğrunda" medalı
330 Baxşiyev Vahid Məclum Əsgər, MAHHXHQ 17.05.1999 "Vətən uğrunda" medalı
331 Bayramlı Elmar İsa Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 02.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
332 Bayramlı Tural Ədil Əsgər, MAHHXHQ 10.02.1996 "Vətən uğrunda" medalı
333 Bayramov Aydın Mətləb Əsgər 02.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
334 Bayramov Cavid Azər Əsgər 29.06.1997 "Vətən uğrunda" medalı
335 Bayramov Coşqun Ənvər Əsgər 25.05.1991 "Vətən uğrunda" medalı
336 Bayramov Elbrus Eyvaz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 01.12.1986 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
337 Bayramov Elcan Qoşqar Əsgər 03.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
338 Bayramov Əli Nadir Əsgər 24.03.1999 "Vətən uğrunda" medalı
339 Bayramov Elmin Elməddin Əsgər 24.06.2002 "Vətən uğrunda" medalı
340 Bayramov Elnur Şəmsi Əsgər 25.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
341 Bayramov Elvin Elçin Əsgər, MAHHXHQ 22.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
342 Bayramov Elvin İslam Əsgər 08.07.1999 "Vətən uğrunda" medalı
343 Bayramov Əmrah Hüseyn Əsgər 18.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
344 Bayramov Fərrux Bayram Əsgər 24.01.1990 "Vətən uğrunda" medalı
345 Bayramov Həsən Bəhrəm Əsgər, MAHHXHQ 17.06.1992 "Vətən uğrunda" medalı
346 Bayramov İqbal Əhmədağa Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 04.07.1977 "Vətən uğrunda" medalı
347 Bayramov Məmməd Arif Əsgər 23.11.2000 "Vətən uğrunda" medalı
348 Bayramov Orxan Surxay Əsgər 29.01.1993 "Vətən uğrunda" medalı
349 Bayramov Osman Zeyqəm Əsgər, MAHHXHQ 13.02.1987 "Vətən uğrunda" medalı
350 Bayramov Ramin Hüseynağa Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 08.10.1979 "Vətən uğrunda" medalı
351 Bayramov Ruslan Azər Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 05.10.1996 "Vətən uğrunda" medalı
352 Bayramov Ruslan Telman Əsgər 15.06.1996 "Vətən uğrunda" medalı
353 Bayramov Səddam Ələddin Əsgər 29.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
354 Bayramov Səid Eldəniz Əsgər 20.11.1999 "Vətən uğrunda" medalı
355 Bayramov Xəqani Məmməd OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 17.11.1990 "Vətən uğrunda" medalı
356 Bayramov Xəzər Azad Əsgər, MAHHXHQ 14.11.1997 "Vətən uğrunda" medalı
357 Bayramov Səlimxan Vüqar Əsgər 13.07.1998 "Vətən uğrunda" medalı
358 Bayraxtarov Batdal Mikail Əsgər 01.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
359 Bədəlov Elməddin Dəyanət Əsgər, MAHHXHQ 06.03.2000 "Vətən uğrunda" medalı
360 Bədəlov Oktay Ələddin OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 27.10.1984 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
361 Bədəlov Səhman Bəhmən Əsgər 14.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
362 Bədəlov Valeh Vahid Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 10.10.1990 07.10.2020 Zaqatala Cəbrayıl "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
363 Bədirov Murad Qismət OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 25.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
364 Bədirov Nəcməddin Nurəddin Əsgər 08.11.2001 "Vətən uğrunda" medalı
365 Behbudlu Behbud Rübail Əsgər 09.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
366 Behbudov Nofəl Həmid Əsgər 07.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
367 Bəhmanlı Manaf Bəhman Əsgər 02.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
368 Bəkirov Bəxtiyar Yavər OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 18.05.1981 "Vətən uğrunda" medalı
369 Bəkirov Təbriz Etibar Əsgər 26.01.1993 "Vətən uğrunda" medalı
370 Bəktiyev Müşfiq Abbas Əsgər 24.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
371 Bəndəliyev Əliəkbər Qulu Əsgər 23.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
372 Bərxudarov Toğrul Məmməd Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 30.06.1987 "Vətən uğrunda" medalı
373 Bəşirov Akif Vahid Əsgər 08.11.1988 "Vətən uğrunda" medalı
374 Bəşirov Əyyub Ramis Əsgər, MAHHXHQ 24.11.1998 "Vətən uğrunda" medalı
375 Bəşirov Hakim Nizam Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 02.03.1989 "Vətən uğrunda" medalı
376 Bəşirov Rəhman Eyvaz Əsgər 20.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
377 Bəşirzadə Hüseyn Xanhüseyn Əsgər 28.05.1994 "Vətən uğrunda" medalı
378 Bəxtiyarov Orxan Sərvər Əsgər 13.09.1991 "Vətən uğrunda" medalı
379 Beydiyev Nazim Eynulla Əsgər, MAHHXHQ 24.01.1991 "Vətən uğrunda" medalı
380 Bəyişli Elgün Teyuf Əsgər, MAHHXHQ 06.03.1996 "Vətən uğrunda" medalı
381 Bəylərov Elnur Ehdibar Əsgər 15.05.1998 "Vətən uğrunda" medalı
382 Bəylərov Seymur Səlyəddin Əsgər, MAHHXHQ 24.06.1996 "Vətən uğrunda" medalı
383 Bəyverdiyev Rafik Nurməhəmməd Əsgər 01.06.1998 "Vətən uğrunda" medalı
384 Bilalov Abdulcəmil Xaqani Əsgər 09.01.1997 "Vətən uğrunda" medalı
385 Binnətov Ruslan Rafiq Əsgər 22.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
386 Budaqov Rəşad Ramiz Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 13.03.1986 "Vətən uğrunda" medalı 1-ci dərəcəli "Rəşadət" ordeni
387 Budaqov Rufiz Şirzad Azərbaycan Quru Qoşunları OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 12.07.1977 29.09.2020 Naxçıvan, Ordubad, Tivi Kəlbəcər "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
388 Budaqov Yusif Ramiq Əsgər 11.10.1997 "Vətən uğrunda" medalı
389 Bünyadlı Rəvan Asif Əsgər 05.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
390 Burcəliyev İlqar Vüqar Əsgər 11.03.2001 "Vətən uğrunda" medalı
391 Cabarzadə Cavid Qorxmaz Əsgər 10.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
392 Cabbarov Akif Elxan Əsgər 24.11.1997 "Vətən uğrunda" medalı
393 Cabbarov Əli Baba Əsgər 08.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
394 Cabbarov Elnur Şahmurad Əsgər, MAHHXHQ 15.09.1994 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
395 Cabbarov Muraz İlham Əsgər 07.03.2000 "Vətən uğrunda" medalı
396 OrxanCabbarov.jpg Cabbarov Orxan Rövşən Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 16.10.1995 09.11.2020 Tovuz Şuşa, Azərbaycan "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı "Cəbrayılın azad olunmasına görə" medalı "Xocavəndin azad olunmasına görə" medalı "Şuşanın azad olunmasına görə" medalı "Azərbaycan Ordusunun 100 illiyi (1918-2018)" yubiley medalı
397 Cabbarov Şahgündüz Habil Əsgər 13.01.1995 "Vətən uğrunda" medalı
398 Cabbarov Səlim Qılman Əsgər 06.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
399 Cabbarov Seymur İlham Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 16.03.1987 "Vətən uğrunda" medalı
400 Cabbarov Şöhrət Əli Əsgər, MAHHXHQ 28.04.1995 "Vətən uğrunda" medalı
401 Cabbarov Vidadi Cəbrayıl OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 28.03.1997 "Vətən uğrunda" medalı
402 Cabbarzadə Məmmədiyə Məhəmməd OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 10.12.1986 "Vətən uğrunda" medalı
403 Calalzadə Calal Qaryağdı Əsgər, MAHHXHQ 17.10.1993 "Vətən uğrunda" medalı
404 Cavadlı Nemət Cavid OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 03.06.1995 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
405 Cavadov Canlar Aqil Əsgər, MAHHXHQ 18.06.1980 "Vətən uğrunda" medalı
406 Cavadov Cəlil Ağaddin Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 29.03.1989 "Vətən uğrunda" medalı
407 Cavadov Ələsgər Elxan Əsgər 29.12.2000 "Vətən uğrunda" medalı
408 Cavadov Namiq Rəhbər Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 07.11.1973 "Vətən uğrunda" medalı
409 Cavadov Ramin Emin Əsgər, MAHHXHQ 19.04.2000 "Vətən uğrunda" medalı
410 Cavadov Yalçın Aydın OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 19.05.1985 "Vətən uğrunda" medalı
411 Cavadzadə Anar Tahir Əsgər 29.04.1990 "Vətən uğrunda" medalı
412 Cavadzadə Şaiq Faiq Əsgər 28.11.1995 "Vətən uğrunda" medalı
413 Cəbiyev Qardaşağa Nizami Əsgər, MAHHXHQ 13.01.1997 "Vətən uğrunda" medalı
414 Cəbizadə Əbil Qadir Əsgər 26.02.1993 "Vətən uğrunda" medalı
415 Cəbrayıllı İbrahim Raqub OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 03.02.1999 "Vətən uğrunda" medalı
416 Cəbrayılov Elçin Surxay OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 10.01.1982 "Vətən uğrunda" medalı
417 Cəbrayılov Rahib Ramil Əsgər 26.12.2001 "Vətən uğrunda" medalı
418 Cəbrayılov Sübhan Rahim OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 23.10.1983 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
419 Cəbrayılov Xəyal Rafiq Əsgər 01.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
420 Cəfər Osman Elsevər Əsgər 17.06.1998 "Vətən uğrunda" medalı
421 Cəfərli Asim Çingiz Əsgər 04.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
422 Cəfərli Əli İsa Əsgər 29.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
423 Cəfərli Elşən Rəfail Əsgər, MAHHXHQ 02.09.2000 "Vətən uğrunda" medalı
424 Cəfərli Əmrah Yusif Əsgər 22.01.1997 "Vətən uğrunda" medalı
425 Cəfərli Həmid Kərim Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 01.08.1990 "Vətən uğrunda" medalı
426 Cəfərli Röyal İkrəm Əsgər, MAHHXHQ 01.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
427 Şəhid Ruslan Cəfərli.jpg Cəfərli Ruslan Nəcəf Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 25.05.1995 13.10.2020 Mingəçevir Tərtər rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Cəsur döyüşçü" medalı "Suqovuşanın azad olunmasına görə" medalı
428 Şahin Cəfərli.jpg Cəfərli Şahin Şamil Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 28.06.1994 01.10.2020 Xalxalqışlaq, Oğuz Murovdağ, Kəlbəcər Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı "Hərbi xidmətlərə görə" medalı
429 Cəfərli Xəyal Xəlil OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 09.07.1992 "Vətən uğrunda" medalı
430 Cəfərov Anar Eyvaz Əsgər, MAHHXHQ 19.12.1977 "Vətən uğrunda" medalı
431 Cəfərov Ayxan Cəmaləddin Əsgər 06.09.1996 "Vətən uğrunda" medalı
432 Cəfərov Cavid Fərhad Əsgər, MAHHXHQ 01.12.1993 "Vətən uğrunda" medalı
433 Cəfərov Cəlil Sulduz Əsgər, MAHHXHQ 08.08.1998 "Vətən uğrunda" medalı
434 Cəfərov Əli Bəyulla Əsgər 29.08.1993 "Vətən uğrunda" medalı
435 Cəfərov Elmar İlham Əsgər 02.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
436 Cəfərov Elməddin Hümbət OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 21.09.1987 "Vətən uğrunda" medalı
437 Cəfərov Elnur Cəmiyyət Əsgər, MAHHXHQ 28.08.1998 "Vətən uğrunda" medalı
438 Cəfərov Elyəddin Zöhrab Əsgər 24.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
439 Cəfərov Etibar Teyyub OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 02.04.1983 "Vətən uğrunda" medalı
440 Cəfərov Fərid İsmixan Əsgər 13.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
441 Cəfərov İbrahim Şamil Əsgər 13.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
442 Cəfərov Mətləb Məhəmməd Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 19.11.1977 "Vətən uğrunda" medalı
443 Cəfərov Mirmuraz Mirbaba Əsgər 26.05.1997 "Vətən uğrunda" medalı
444 Cəfərov Mübariz Qulu Əsgər, MAHHXHQ 05.11.1983 "Vətən uğrunda" medalı
445 Camalzadə Famil Hicran Əsgər 12.01.1996 "Vətən uğrunda" medalı
446 Cavadov Mahmud Heydər Əsgər 13.04.1999 "Vətən uğrunda" medalı
447 Cəbrayılov Ağacan Zakiroviç Əsgər 20.05.2002 "Vətən uğrunda" medalı
448 Cəfərov Araz Səmədağa Əsgər, MAHHXHQ 28.01.1993 "Vətən uğrunda" medalı
449 Cəfərov Surxay Cümşüd Əsgər 17.02.1986 "Vətən uğrunda" medalı
450 Cəfərzadə Tarif Qədim Əsgər 01.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
451 Cəfərov Oruc Vaqif Əsgər 23.02.1994 "Vətən uğrunda" medalı
452 Cəfərov Rahid Namik Əsgər 11.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
453 Cəfərov Ramiz Sübhan Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 10.12.1974 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
454 Cəfərov Röyal Vaqif Əsgər, MAHHXHQ 07.12.1991 "Vətən uğrunda" medalı
455 Cəfərov Ruslan Gündüzoviç Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 19.11.1976 "Vətən uğrunda" medalı
456 Cəfərov Ruslan Mövlan Əsgər, MAHHXHQ 02.08.2000 "Vətən uğrunda" medalı
457 Cəfərov Şahlar Fəzail Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 05.06.1975 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
458 Səid Cəfərov (DİN DQ).jpg Cəfərov Səid Zəfər Azərbaycan Daxili Qoşunlar OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 04.02.1993 09.11.2020 Xol Qarabucaq, Neftçala rayonu Şuşa rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı
459 Cəfərov Şəmsi Mahir Əsgər 27.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
460 Cəfərov Sübhan Mehman Əsgər 10.06.1999 "Vətən uğrunda" medalı
461 Cəfərov Tacir Fariz Əsgər 09.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
462 Cəfərov Tehran Nadir Əsgər, MAHHXHQ 12.03.1992 "Vətən uğrunda" medalı
463 Cəfərov Ülvi Habil Əsgər, MAHHXHQ 16.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
464 Cəfərov Vüqar İnşallah OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 23.03.1991 "Vətən uğrunda" medalı
465 Cəfərov Vüsal Şəfi Əsgər, MAHHXHQ 16.01.1996 "Vətən uğrunda" medalı
466 Cəfərov Vüsal Sərhədxan Əsgər, MAHHXHQ 06.03.1989 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
467 Cəfərov Yusif Mübariz Əsgər 25.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
468 Zaur Hüseyn oğlu Cəfərov.jpg Cəfərov Zaur Hüseyn Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 04.03.1980 10.10.2020 Kəlbəcər, Başlıbel Tərtər Kəlbəcər "Vətən uğrunda" medalı
469 Cəfərzadə Eşqin Hamlet Əsgər 20.04.1997 "Vətən uğrunda" medalı
470 Cəfərzadə İsrayıl Namiq Əsgər 30.09.2000 "Vətən uğrunda" medalı
471 Cəlilov Elcan Famil Əsgər 27.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
472 Cəlilov Həsən Məhərrəm Əsgər, MAHHXHQ 30.03.1995 "Vətən uğrunda" medalı
473 Cəlilov Sahil Oktay Əsgər, MAHHXHQ 17.05.1998 "Vətən uğrunda" medalı
474 Cəlilov Şöhrət Cəfər Əsgər 11.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
475 Cəlilov Tural Callad Əsgər 10.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
476 Cəlilov Xaləddin Asəf Əsgər 13.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
477 Cəmilli Şakir Arif OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 04.12.1992 "Vətən uğrunda" medalı
478 Cəmilli Xəqani Mənsur OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 22.02.1995 "Vətən uğrunda" medalı
479 Cəmiyev Aşur Bəybala Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 18.06.1989 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
480 Çobanov Orxan Zahid OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 02.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
481 Orxan Cumayev.jpg Cumayev Orxan Fətəli Əsgər, MAHHXHQ 14.01.2000 "Vətən uğrunda" medalı
482 Cümşüdov Orxan Sabutay Əsgər 01.09.1993 "Vətən uğrunda" medalı
483 Təbriz Cumuzadə.jpg Cumuzadə Təbriz İldırım Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 26.02.2000 26.11.2020 Xaçmaz, Oğuz Şuşa-Xankəndi istiqaməti Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Cəsur döyüşçü" medalı "Şuşanın azad olunmasına görə" medalı
484 Cuvarov Tural Zahid Əsgər 30.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
485 Dadaşlı Orxan Elxan Əsgər 25.01.1997 "Vətən uğrunda" medalı
486 Dadaşov Əjdər Pənah Əsgər, MAHHXHQ 12.11.1996 "Vətən uğrunda" medalı
487 Dadaşov Elvin İmanqulu OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 14.08.1993 "Vətən uğrunda" medalı
488 Dadaşov Əzizağa Ramis Əsgər 01.07.1994 "Vətən uğrunda" medalı
489 Dadaşov Nurlan Səyyad Əsgər 27.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
490 Dadaşov Orxan Vaqif Əsgər 25.02.1996 "Vətən uğrunda" medalı
491 Dadaşov Seyfəddin Məhyyəddin Əsgər 08.03.1999 "Vətən uğrunda" medalı
492 Dadaşov Zaur Zümrüd Əsgər, MAHHXHQ 05.12.1997 "Vətən uğrunda" medalı
493 Dadaşzadə Hüseyin Zülfüqar Əsgər 27.05.1996 "Vətən uğrunda" medalı
494 Dadaşzadə Kənan Elman Əsgər 01.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
495 Dadaşzadə Mahir Qərib Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 01.09.1993 "Vətən uğrunda" medalı
496 Dadaşzadə Yalçın İsmayıl OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 10.06.1993 "Vətən uğrunda" medalı
497 Dadiyev Elnur Cəlal Əsgər 06.03.1998 "Vətən uğrunda" medalı
498 Daşdəmirov Elfak Eltun Əsgər 26.04.1996 "Vətən uğrunda" medalı
499 Daşdəmirov Elmar Seymur Əsgər 23.11.2001 Salyan rayonu Ağdərə rayonu "Vətən uğrunda" medalı
500 Daşdəmirov Orxan Rəfail Əsgər, MAHHXHQ 27.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
501 Daşdəmirov Rəvan Məzahir Əsgər 06.03.1994 "Vətən uğrunda" medalı
502 Dəmirçiyev Tural Rəfail Əsgər 01.10.1992 "Vətən uğrunda" medalı
503 Dəmirli Elşən Gündüz Əsgər, MAHHXHQ 15.10.1998 "Vətən uğrunda" medalı
504 Dəmirov Ədalət Nüsrət Əsgər 09.11.2001 "Vətən uğrunda" medalı
505 Dəmirov Həsən Turan 01 baş əsgər.png Baş əsgər, MAHHXHQ 01.12.1994 "Vətən uğrunda" medalı
506 Dəmirov Siyahim Əlizamin OR-7 AZE ARMY.svg Kiçik gizir 13.09.1990 "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
507 Dəmirov Vüsal Aydın OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 10.09.1993 "Vətən uğrunda" medalı
508 Dənziyev Orxan Mübariz Əsgər 18.07.2002 "Vətən uğrunda" medalı
509 Dostuyev Elçin Murad Əsgər 18.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
510 Dövlətli İskəndər Vüqar OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 24.09.1992 "Vətən uğrunda" medalı
511 Dövlətov Zaur Zahir Əsgər 09.03.1995 "Vətən uğrunda" medalı
512 Dövlətzadə Cəbrayıl Dövlət Əsgər 11.09.2001 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
513 Ceyhun Dünyamalıyev.jpg Dünyamalıyev Ceyhun Zeynal Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 15.10.1996 08.10.2020 Culfa Şuşa "Vətən uğrunda" medalı
514 Dünyamalıyev Elşən Mübariz Əsgər, MAHHXHQ 06.04.1997 "Vətən uğrunda" medalı
515 Dursunov Fərid Fazil Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının kapitanı.png Kapitan 26.07.1986 "Vətən uğrunda" medalı
516 Dursunov Zeynali Əlləz Əsgər 16.03.1999 "Vətən uğrunda" medalı
517 Əbdülov Elnur Qədir Əsgər 23.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
518 Əbdürəhmanlı Sabir Faiq OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 09.03.1998 "Vətən uğrunda" medalı
519 Əbdürrəhimli Habil Qabil Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 26.09.1997 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
520 Əbilov Kamal Vidadi Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 17.05.1996 "Vətən uğrunda" medalı
521 Əbilzadə Sübhan Arif Əsgər, MAHHXHQ 23.04.1998 "Vətən uğrunda" medalı
522 Ədilov Səid Həsən Əsgər 05.11.1994 "Vətən uğrunda" medalı
523 Əfəndiyev Adil Qədir Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant, Tibb xidməti 12.08.1995 "Vətən uğrunda" medalı
524 Nurlan Əfəndiyev.jpg Əfəndiyev Nurlan Mürvət Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 08.10.1995 06.10.2020 Xalxalqışlaq, Oğuz Murovdağ, Kəlbəcər Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı "Hərbi xidmətlərə görə" medalı
525 Əhədli Baloğlan Şakir Əsgər 10.01.2002 "Vətən uğrunda" medalı
526 Əhədov Mehrac İntiqam Əsgər 30.10.1999 "Vətən uğrunda" medalı
527 Əhədov Tural Rahil Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 22.11.1993 "Vətən uğrunda" medalı
528 Əhədzadə Elsevər Ağacan Əsgər 03.07.1995 "Vətən uğrunda" medalı
529 Əhədzadə İlkin Qələmşah Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 26.06.1985 "Vətən uğrunda" medalı
530 Əhədzadə İmaməli Şəvəqqət Əsgər 24.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
531 Əhmədəliyev Kərim Rövşən Əsgər 12.06.1998 "Vətən uğrunda" medalı
532 Əhmədli Aydın Mustafa Əsgər 12.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
533 Əhmədli Elməddin Gülverən Əsgər 28.01.1996 "Vətən uğrunda" medalı
534 Elşən Əhmədli.jpg Əhmədli Elşən Elbrus Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr Əsgər 11.07.1997 17.11.2020 Oğuz Şuşa Oğuz "Vətən uğrunda" medalı "Cəsur döyüşçü" medalı "Şuşanın azad olunmasına görə" medalı
535 Nurlan Əhmədov.jpg Əhmədli Nurlan Rəhim Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 12.10.1996 27.10.2020 Xaçmaz, Oğuz Füzuli Oğuz "Vətən uğrunda" medalı
536 Şahid Əhmədli.jpeg Əhmədli Şahid Gülməmməd Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 17.10.1992 12.10.2020 Saatlı Talış, Tərtər, "Vətən uğrunda" medalı "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələrinin 95 illiyi (1918-2013)" yubiley medalı "Azərbaycan Ordusunun 100 illiyi (1918-2018)" yubiley medalı
537 Abdullah Əhmədov (əsgər).jpg Əhmədov Abdulla Əhməd Əsgər 12.03.2002 29.09.2021 "Vətən uğrunda" medalı
538 Əhmədov Amal Rauf Əsgər 03.05.1996 "Vətən uğrunda" medalı
539 Əhmədov Asif Vasif Əsgər 04.04.2001 "Vətən uğrunda" medalı
540 Əhmədov Ayaz Elson Əsgər 04.03.2000 "Vətən uğrunda" medalı
541 Əhmədov Bəhruz Səttar Əsgər 27.06.1997 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
542 Əhmədov Cavanşir Elxan Əsgər 06.05.2001 "Vətən uğrunda" medalı
543 Əhmədov Cavanşir Xeyrulla Əsgər 12.11.1999 "Vətən uğrunda" medalı
544 Əhmədov Əhmədxan Məzahir Əsgər 01.02.1999 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
545 Əhmədov Ehtiram Teyyub Əsgər 26.03.2001 "Vətən uğrunda" medalı
546 Əhmədov Əli İlqar OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 05.01.1993 "Vətən uğrunda" medalı
547 Elmar Əhmədov.jpeg Əhmədov Elmar Elşən Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 08.06.2000 19.11.2020 Tovuz, Yuxarı Öysüzlü Füzuli "Vətən uğrunda" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
548 Əhmədov Emil Bahadur OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 26.11.1983 31.10.2020 Baki şəhəri Xocavənd "Vətən uğrunda" medalı
549 Əhmədov Əsgər Əhmədkişi OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 09.11.1990 "Vətən uğrunda" medalı
550 Əhmədov İlqar Xəqani Əsgər 18.03.1999 "Vətən uğrunda" medalı
551 Əhmədov İslam İlqar Əsgər, MAHHXHQ 19.09.1994 "Vətən uğrunda" medalı
552 Əhmədov Kənan Ləzgi Əsgər 15.02.1995 "Vətən uğrunda" medalı
553 Əhmədov Mahmud Fərman Əsgər, MAHHXHQ 02.08.1989 "Vətən uğrunda" medalı
554 Əhmədov Mənsur Mamed Əsgər 06.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
555 Əhmədov Mərhəmət Adil Əsgər, MAHHXHQ 14.05.1991 "Vətən uğrunda" medalı
556 Əhmədov Mikayıl Hümbət Əsgər 24.07.1993 "Vətən uğrunda" medalı
557 Əhmədov Mirmöhsüm Mirdaməd Əsgər 21.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
558 Əhmədov Natiq Namiq OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş 09.03.1997 "Vətən uğrunda" medalı
559 Əhmədov Nicat Həsən Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 22.09.1998 07.10.2020 Bakı Cəbrayıl Goranboy "Vətən uğrunda" medalı
560 Əhmədov Nihad Fuad Əsgər, MAHHXHQ 07.09.2000 "Vətən uğrunda" medalı
561 Əhmədov Qalib Rəşid Əsgər 10.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
562 Əhmədov Rəvan Yafət Əsgər 25.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
563 Əhmədov Sabir Səfər Əsgər, MAHHXHQ 14.06.1989 "Vətən uğrunda" medalı
564 Əhmədov Səbuhi Ziyafət Əsgər 06.06.2002 "Vətən uğrunda" medalı
565 Əhmədov Sənan Qalasən Əsgər, MAHHXHQ 15.02.1988 "Vətən uğrunda" medalı
566 Əhmədov Səyadulla Rasim Əsgər 29.12.1998 "Vətən uğrunda" medalı
567 Əhmədov Tural İzətulla Əsgər 05.06.2001 "Vətən uğrunda" medalı
568 Əhmədov Vidadi Murad Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 12.07.1979 "Vətən uğrunda" medalı
569 Əhmədov Xəyal Hüseyn Əsgər 09.05.1994 "Vətən uğrunda" medalı
570 Əhmədov Yasən Yelmar OR-9 AZE ARMY.svg Baş gizir 16.09.1974 "Vətən uğrunda" medalı
571 Əhmədov Zamiq Çingiz Əsgər 16.11.1987 "Vətən uğrunda" medalı
572 Əhmədzadə Elməddin Uğur Əsgər, MAHHXHQ 01.10.1996 "Vətən uğrunda" medalı
573 Əhmədzadə Famil Ağaəhməd oğlu.jpg Əhmədzadə Famil Ağaəhməd Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 23.09.1975 14.10.2020 Bakı Tərtər, Talış-Suqovuşan İsmayıllı "Vətən uğrunda" medalı "Döyüşdə fərqlənməyə görə" medalı "Suqovuşanın azad olunmasına görə" medalı
574 Əhmədzadə Mürşüd Müdahil Əsgər, MAHHXHQ 01.04.2000 "Vətən uğrunda" medalı
575 Əhmədzadə Rüfət Əbülfət Əsgər 15.10.2001 "Vətən uğrunda" medalı
576 Eissavi Muhamməd Mazen Əsgər 18.02.2002 "Vətən uğrunda" medalı
577 Əjdərli Şamxal Marif Əsgər 17.12.1997 "Vətən uğrunda" medalı
578 Əjdərov Rəhman Rasim Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 14.05.1997 "Azərbaycan Bayrağı" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
579 Əkbərli Rufan Elzabit Əsgər 06.01.1998 "Vətən uğrunda" medalı
580 Əkbərov Əmrah Şahid Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 21.02.1998 "Vətən uğrunda" medalı
581 Əkbərov Həsən Raqub Əsgər, MAHHXHQ 20.09.1997 "Vətən uğrunda" medalı
582 Əkbərov İbarət Faiq Əsgər, MAHHXHQ 21.03.1993 "Vətən uğrunda" medalı
583 Əkbərov Mətləb Zülfiqar Əsgər, MAHHXHQ 21.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
584
Əkbərov Orxan Nadir oğlu++.jpg
Əkbərov Orxan Nadir Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 12.12.1982 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
585 Əkbərov Rahil Canəhməd OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 01.03.1991 "Vətən uğrunda" medalı
586 Əkbərov Vüqar Seyid OR-6 AZE ARMY.svg Baş çavuş, MAHHXHQ 12.09.1990 13.11.2020 Yuxarı Öysüzlü,Tovuz,Azərbaycan "Vətən uğrunda" medalı
587 Əkbərzadə Qalib Əbdüləhəd Əsgər 06.04.2002 "Vətən uğrunda" medalı
588 Əkbərzadə Valeh Asim Əsgər 22.02.1997 "Vətən uğrunda" medalı
589 Ələkbərli Kənan Müşviq Əsgər, MAHHXHQ 15.05.1996 "Vətən uğrunda" medalı
590 Ələkbərli Samir Şamil Əsgər 02.07.2002 "Vətən uğrunda" medalı
591 Ələkbərov Allahverdi Məzahir OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 15.02.1987 "Vətən uğrunda" medalı
592 Ələkbərov Bağır Əsəd OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 10.02.1995 "Vətən uğrunda" medalı
593 Ələkbərov Əli Ələkbər Əsgər 12.10.1985 "Vətən uğrunda" medalı
594 Əlisahib Ələkbərov.jpg Ələkbərov Əlisahib Selman Azərbaycan Quru Qoşunları Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 15.01.1994 01.11.2020 Salyan "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
595 Ələkbərov Fərid Tahir Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 18.07.1980 08.11.2020 "Vətən uğrunda" medalı
596 Ələkbərov Məhəmmədəli Bayram OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 15.10.1990 21.10.2020 Ağstafa, Poylu kəndi Zəngilan "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
597 Ələkbərov Muraz Məzahir Əsgər, MAHHXHQ 23.03.1995 "Vətən uğrunda" medalı
598 Ələkbərov Naiq Faiq OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 01.08.1994 "Vətən uğrunda" medalı
599 Ələkbərov Niyaməddin İsrafil OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 12.07.1989 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
600 Ələkbərov Rəşad İlqar Əsgər 15.09.1997 "Vətən uğrunda" medalı
601 Ələkbərov Röyal Fərmail Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 23.06.1994 "Vətən uğrunda" medalı
602 Ələkbərov Telman İqdam Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 30.03.1991 "Vətən uğrunda" medalı
603 Ələkbərov Vüqar Telman OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 16.11.1994 "Vətən uğrunda" medalı
604 Ələsgərli İlkin Bəkir OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 14.10.1992 "Vətən uğrunda" medalı
605 Ələsgərli Zaur Mübariz Azərbaycan Hərbi Dəniz Qüvvələri OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 05.03.1995 31.10.2020 Sumqayıt Xocavənd "Qarabağ" ordeni "Vətən uğrunda" medalı
606 Ələsgərov Ələkbər İsgəndər Əsgər 03.09.1998 "Vətən uğrunda" medalı
607 Ələsgərov Həsrət Vahid Əsgər 08.02.2001 "Vətən uğrunda" medalı
608 Ələsgərov Mətləb Vüqar Əsgər, MAHHXHQ 18.07.1999 "Vətən uğrunda" medalı
609 Ələsgərov Niyaməddin Süleyman Əsgər 13.04.1989 "Vətən uğrunda" medalı
610 Ələsgərov Pərviz Lətif OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 27.09.1984 "Vətən uğrunda" medalı
611 Ələsgərov Sənan Əkram Əsgər, MAHHXHQ 17.12.1996 "Vətən uğrunda" medalı
612 Ələsgərov Seymur Əli OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş, MAHHXHQ 02.02.1992 "Vətən uğrunda" medalı
613 Ələsgərov Vadim Ağaba OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 24.11.1993 "Vətən uğrunda" medalı
614 Elesgerov Yusif.jpeg Ələsgərov Yusif Yaşar Əsgər, MAHHXHQ 14.10.1996 "Vətən uğrunda" medalı
615 Ələsgərzadə Sənan Muxtar OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 10.10.1995 "Vətən uğrunda" medalı
616 Əlibəyli Mikayıl Xalıqverdi Əsgər 23.12.1992 "Vətən uğrunda" medalı
617 Əliyev Xəqani Füzuli OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 12.06.1990 "Vətən uğrunda" medalı
618 Əlifov Rüfət Sehun Əsgər 01.01.2001 "Vətən uğrunda" medalı
619 Əliməmmədov Elçin Mehman Əsgər 18.08.1997 "Vətən uğrunda" medalı
620 Əlimov Elvin Nəsrəddin Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının baş leytenantı.png Baş leytenant 08.06.1995 "Vətən uğrunda" medalı
621 Əlimuradov Cumart Şixrəhim Əsgər 31.05.2001 "Vətən uğrunda" medalı
622 Əlimuradov Orxan Roman Əsgər, MAHHXHQ 11.03.1993 "Vətən uğrunda" medalı
623 Əlisoltanov Vahid Tahir OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 10.11.1994 "Vətənə xidmətə görə" ordeni () "Vətən uğrunda" medalı
624 Əliyev Abbas Salam Əsgər 09.01.1988 "Vətən uğrunda" medalı
625 Əliyev Adəm İlqar Əsgər, MAHHXHQ 19.11.2000 "Vətən uğrunda" medalı
626 Əliyev Ağayusif Mübariz Əsgər 01.09.1992 "Vətən uğrunda" medalı
627 Əliyev Amid İlhamoviç Əsgər, MAHHXHQ 03.12.1999 "Vətən uğrunda" medalı
628 Anar Əliyev (əsgər).jpg Əliyev Anar Talıb Azərbaycan Quru Qoşunları Əsgər 16.05.1991 27.10.2020 Oğuz rayonu Füzuli Oğuz rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı
629 Əliyev Anar Vaqif Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının polkovnik-leytenantı.png Polkovnik-leytenant 28.08.1980 "Vətən Müharibəsi Qəhrəmanı" medalı "Vətən uğrunda" medalı
630 Əliyev Aqil Faiq Əsgər, MAHHXHQ 10.01.1999 "Vətən uğrunda" medalı
631 Əliyev Araz Aydın Əsgər, MAHHXHQ 21.06.1984 "Vətən uğrunda" medalı
632 Əliyev Asim Asəf Əsgər, MAHHXHQ 17.09.1998 Sabirabad "Vətən uğrunda" medalı
633 Əliyev Asim Nuru Əsgər 07.09.1999 "Vətən uğrunda" medalı
634 Əliyev Asiman Vaqif Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının mayoru.png Mayor 01.02.1987 "Vətən uğrunda" medalı
635 Əliyev Aslan Elman Əsgər 23.09.2001 "Vətən uğrunda" medalı
636 Əliyev Aydın Nəriman Əsgər 09.01.1991 "Vətən uğrunda" medalı
637 Əliyev Azər Elnur Əsgər 21.03.2002 "Vətən uğrunda" medalı
638 Əliyev Bəhruz Elman Əsgər 24.10.1997 "Vətən uğrunda" medalı
639 Bəybala Əliyev matros.jpg Əliyev Bəybala Fazil Azərbaycan Hərbi Dəniz Qüvvələri matros MAHHXHQ 22.10.1996 03.10.2020 Səbətkeçməz, Gədəbəy rayonu Kəlbəcər "Vətən uğrunda" medalı
640 Əliyev Camal Mehman Əsgər 17.12.2000 "Vətən uğrunda" medalı
641 Əliyev Camal Xaliq Əsgər 11.08.1993 "Vətən uğrunda" medalı
642 Əliyev Cavid Şaban Əsgər 10.05.1996 "Vətən uğrunda" medalı
643 Əliyev Cavid Samir Əsgər 10.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
644 Əliyev Cəlil Qüdrət Əsgər 12.07.1998 "Vətən uğrunda" medalı
645 Əliyev Denis Aleksandroviç Əsgər 26.05.1989 "Vətən uğrunda" medalı
646 Əliyev Dəyanət Ələskər OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 18.09.1982 "Vətən uğrunda" medalı
647 Əliyev Elçin Ələkbər Əsgər 15.01.1997 "Vətən uğrunda" medalı
648 Elchin Aliyev 04.03.1994.png Əliyev Elçin Rasim Azərbaycan Quru Qoşunları OR-8 AZE ARMY.svg Gizir 04.03.1994 28.09.2020 Mingəçevir Talış "Vətən uğrunda" medalı "Suqovuşanın azad olunmasına görə" medalı
649 Əliyev Elçin Sarvan Əsgər, MAHHXHQ 23.05.1995 "Vətən uğrunda" medalı
650 Əliyev Eldar Süleyman Əsgər 13.02.1994 "Vətən uğrunda" medalı
651 Əliyev Əli Ələsgər Əsgər 06.06.1997 "Vətən uğrunda" medalı
652 Əliyev Əlisa Arif Əsgər 08.01.2000 "Vətən uğrunda" medalı
653 Əliyev Elsəfa Səməd 01 baş əsgər.png Baş əsgər, MAHHXHQ 28.04.1978 "Vətən uğrunda" medalı
654 Əliyev Elman Rakif 01 baş əsgər.png Baş əsgər, MAHHXHQ 23.10.1994 "Vətən uğrunda" medalı
655 Əliyev Elməddin İlqar OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 02.07.1985 "Vətən uğrunda" medalı
656 Əliyev Elmir Süleyman Əsgər 22.11.1980 "Vətən uğrunda" medalı
657 Əliyev Elnur Ərəstun Azərbaycan Xüsusi Təyinatlı Qüvvələr OR-4 AZE ARMY.svg Kiçik çavuş, MAHHXHQ 10.02.2000 06.10.2020 Göyçay Cəbrayıl rayonu "Vətən uğrunda" medalı "Cəsur döyüşçü" medalı "Cəbrayılın azad olunmasına görə" medalı "Füzulinin azad olunmasına görə" medalı "Kəlbəcərin azad olunmasına görə" medalı
658 Əliyev Elqaş Barat Əsgər, MAHHXHQ 12.02.1999 "Vətən uğrunda" medalı
659 Əliyev Elşad Mehman Əsgər 04.06.1992 "Vətən uğrunda" medalı
660 Əliyev Elşən Novruz Əsgər 22.01.1986 "Vətən uğrunda" medalı
661 Əliyev Elsevər Hikmət Əsgər 07.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
662 Əliyev Elsevər Saqib Əsgər 01.01.1992 "Vətən uğrunda" medalı
663 Əliyev Eltun Elnur Əsgər 29.08.2001 "Vətən uğrunda" medalı
664 Əliyev Elvin Bəhruz Əsgər 26.02.1997 "Vətən uğrunda" medalı
665 Əliyev Elvin Famil Əsgər 31.07.2000 "Vətən uğrunda" medalı
666 Əliyev Emil Əziz Əsgər 01.08.1993 "Vətən uğrunda" medalı
667 Əliyev Əmrah Ürfət OR-5 AZE ARMY.svg Çavuş 04.07.1997 "Vətən uğrunda" medalı
668 Əliyev Əmirulla Vahid Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin Quru Qoşunlarının leytenantı.png Leytenant 07.10.1996