Azərbaycan xəbər saytlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Azərbaycan xəbər saytlarının siyahısıAzərbaycanda və ya həm də azərbaycan dilində fəaliyyət göstərən xəbər saytlarının siyahısı.

Fəaliyyət göstərən saytlar[redaktə | əsas redaktə]

Loqo Adı URL Yaranıb Təsisçi Aidiyyat Baş redaktor Dillər Qeyd
1news.az 1news.az 12 mart 2007 Rəhman Hacıyev[1]  (azərb.),  (rus.)
101.az 101.az  (azərb.)
Aktual.az aktual.az mart 2014 Əli Həziquliyev (8.03.2019[2] - h.h.) Əli Həziquliyev  (azərb.)
Ayna.az ayna.az 2001 (txm)[3]
27 iyun 2016 (2-ci dəfə)[4]
Elçin Şıxlı Elçin Şıxlı  (azərb.)
Azerbaijan Favorite News afn.az yanvar 2012 Səbuhi Qafarov Səbuhi Qafarov  (azərb.)
Arqument.Az arqument.az 15 noyabr 2014[5] Şəmşad Ağa[6] "ARQUMENT.AZ" MMC Şəmşad Ağa  (azərb.)
Axar.az axar.az 2013 Aynur Camalqızı Gündəlik Teleqraf Anar Niftəliyev  (azərb.),  (rus.),  (ing.), c.a.
Azərbaycan Xəbər Portalı axp.az 18 oktyabr 2018  (azərb.)
AzNews.az aznews.az 1 avqust 2012[7][8] AzNews Media Qrup MMC Elçin Zahiroğlu (dekabr 2012-7.09.2016)[9]
Ceyhun Əsgərov
Taleh Şahsuvarlı (1.08.2018[8]–h.h.)
 (azərb.)
Aztoday.az aztoday.az İbad Manafov Elmidar Əliyev  (azərb.)
Azxeber.com azxeber.com 13 aprel 2010[10] Əfsələddin Ağalarov[11]
Hacıbəy Heydərli[11]
Hacıbəy Heydərli  (azərb.)
AzVision.az azvision.az 1 oktyabr 2012 AzVision Vüsal Məmmədov[12]  (azərb.),  (ing.),  (rus.),  (alm.),  (fr.),  (isp.),  (erm.),  (ərəb.)
BakuPost bakupost.az 2012
17 oktyabr 2016

Elçin Zahiroğlu (2016-h.h.)
Tofiq Abbasov[13][14] (2012)
Nigar Etibar (2016-2019) / Elçin Zahiroğlu[15]
 (azərb.)
Bakupress bakupress.az Şəfəq Ağacan  (azərb.)
Baku Press Klub pressklub.az 17 sentyabr 2019 Arif Əliyev  (azərb.),  (ing.),  (rus.)
Cebhe.info cebhe.info 1 sentyabr 2015[16] Rəfail Becanov[16] Elnarə Kərimova[16]  (azərb.)
Day.az day.az 2003 Anar Məmmədxanov (2003-2009) Day (2009—h.h) Elnur Baimov (2003-2009)
Emin Əliyev[17]
 (azərb.),  (rus.)
Demokrat.Az demokrat.az 11 mart 2018[18] Vasif Həsənli[18] Vasif Həsənli[19]  (azərb.)
Diaspor.az diaspor.az 28 dekabr 2015 Toğrul Allahverdili  (azərb.)
EastNews.jpg Eastnews eastnews.org 28 mart 2016  (azərb.)
Ens.az saytının loqosu.png Ens.az ens.az 1 may 2017 Mirkazim Hüseynov FAM Group Media  (azərb.),  (rus.),  (ing.),  (türk.)
Etatist.com etatist.com 2012[20] Şəhriyar Məcidzadə[21]  (azərb.)
Exo echo.az 2004[22] Rauf Talışinski (2004—2018) Rauf Talışinski (2004—2018)  (rus.)
Femida.az femida.az 2002[23]
2 aprel 2012[24][25]
13 aprel 2015[26][27]
Femida qəzeti (2002)
AHK[28] və AHA[29] (2012)
AzVision[27] (2015-h.h.) Əyyub Kərimov (2002)
Nadir Adilov (2012)
Vüsal Məmmədov[26] (2015-h.h.)
 (azərb.)
Fins.az fins.az 18 oktyabr 2013[30]  (azərb.)
Haqqin.az haqqin.az 29 sentyabr 2011 Eynulla Fətullayev[31]  (rus.)
XezerXeber.az xezerxeber.az 2008[32] Xəzər Media Mərkəzi  (azərb.) [1]
Xural xural.com Əvəz Zeynallı Əvəz Zeynallı  (azərb.)
İnter Press interpress.az 29 dekabr 2013 Toğrul Allahverdili Toğrul Allahverdili  (azərb.)
İslamazeri.az loqo.png
İslamazeri islamazeri.com 24 noyabr 2006 Ramin Bayramov Ramin Bayramov  (azərb.)
İsti Press istipress.com 5 oktyabr 2016 Sevda Həsənova  (azərb.)
Kanal 5 pressklub.az 19 iyul 2019[33][34]  (azərb.)
Kulis.az kulis.az 4 aprel 2011[35][36] Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq Qan Turalı (-2017)
Şərif Ağayar (2017-)
 (azərb.)
Kultura.az kultura.az 2007[37] Əli Əkbər, Elmir Mirzoyev və b. (2007-2013)[38] Əli Əkbər (2007-2013)  (azərb.)[39],  (rus.)
Qafqazinfo qafqazinfo.az 16 avqust 2010 Elbrus Ərud Elnur Məmmədli  (azərb.)
Qaynarinfo qaynarinfo.az 25 aprel 2007 Zahir Əzəmət Şəmşad Ağa (-2014)
Zahir Əzəmət
 (azərb.),  (rus.),  (türk.)
Lent.az lent.az 25 iyun 2008 Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq (2008-2018)
Online News Agency (2019-)
Qabil Abbasoğlu[40] (-2018)
Səbuhi Məmmədli (2019-)
 (azərb.)
Marja.az marja.az 14 mart 2012  (azərb.)
Metbuat.az metbuat.az 21 fevral 2017 Ramil Mirzəyev[41][42] Tural İsmayılov[41][43]  (azərb.)
Milli.Az milli.az 1 fevral 2010 Day Sevda İlhamqızı (2010-2011)
Anar İmanov (2011-?)
 (azərb.)
Minval minval.info  (azərb.)
minval.az  (rus.)
tr.minval.az  (türk.)
9 yanvar 2018  (azərb.)
2013  (rus.)
Rauf Arifoğlu Yeni Müsavat Məhəmməd Türkmən  (azərb.)
Emil Mustafayev  (rus.)
 (azərb.)
Medeniyyet.az medeniyyet.az oktyabr 2008[44] Mədəniyyət Nazirliyi[44] Mədəniyyət Nazirliyi Nigar Mənsimli[45]
İntiqam Hümbətov[46]
Vüqar Əliyev[47] (1.02.2018–h.h.)
 (azərb.),  (ing.),  (rus.)
Moderator.az moderator.az 1 noyabr 2012 Zülfüqar Hüseynzadə  (azərb.)
Modern.az modern.az 1 sentyabr 2009 Elşad Eyvazlı Əfqan Qafarlı  (azərb.)
Musavat.com musavat.com 2001 İsa Qəmbər (2001-2009)
Rauf Arifoğlu (2009-h.h.)
Yeni Müsavat Rauf Arifoğlu  (azərb.),  (rus.)
News.Az news.az Oktyabr 2009 Garant Media Holding (2009—2017)
MediaWorks LLC
Seymur Teymurov  (ing.)
News24.Az news24.az iyun 2018[48] Ruhi Əliyeva[49] "Liatris Holding" MMC[48][49] Yaşar İsakov[50]
Türkan Məmmədli[51] (30 iyun 2018[49])
Ülkər Rəşidqızı[52] (Qasımova[53])
 (azərb.)
Open.az open.az 2007 əyləncə saytı kimi[54]
2018 xəbər saytı kimi
Məmməd Ələkbərov[54]  (azərb.)
Oxu.Az oxu.az iyul 2013 Garant Media Holding (2013—2017)
Azeri PRO Media Holding (2017–2019)
Global Media Group (2019–h.h.)
Amil Hacıyev
Seymur Teymurov (2016–2017)
Elvin Şirinov (2017–2019)
Nigar Etibar (2019–h.h.)
 (azərb.),  (rus.)
Ölkə.Az olke.az 15 mart 2014 Amil Hacıyev
Məmməd Gülməmmədov
 (azərb.)
Publika.az publika.az 1 mart 2012 Aynur Camalqızı Gündəlik Teleqraf Elçin Əlibəyli
Amil Hacıyev (2014)
 (azərb.)
Real TV realtv.az 28 fevral 2018 Mirşahin Ağayev  (azərb.)
Redaktor.az redaktor.az 18 aprel 2019[55] Eldəniz Vəliyev[56][55] Eldəniz Vəliyev  (azərb.)
Sfera.az sfera.az 5 may 2012[57] Ozal Məmmədov[58]  (azərb.)
Sozcu.az sozcu.az 2016 Elşən Əlisoy Elşən Əlisoy  (azərb.)
Sputnik logo.svg Sputnik Azərbaycan sputnik.az may 2015 Marqarita Simonyan[59] və ya Əziz Əliyev[60] Sputnik və ya Novosti Azərbaycan MMC[61][60] Mətin Məcidli (?-26.02.2019)  (azərb.),  (rus.)
Sizinxeber.az sizinxeber.az Aprel 2015 İzzət Qurbanov İzzət Qurbanov  (azərb.),  (rus.)
Teleqraf.com teleqraf.com 1 mart 2012 Aynur Camalqızı Gündəlik Teleqraf  (azərb.)
Today.az day.az 2005 Anar Məmmədxanov (2005-2009) Day (2009—h.h) Elnur Baimov (2005-2009)  (ing.)
Turkustan.info turkustan.info 15 dekabr 2015[62] Turkustan Media Group Aqil Camal[62]  (azərb.)
Virtual Azərbaycan virtualaz.org 17 may 2013 Eynulla Fətullayev[31] Famil Cəfərli (2013[63]-2015[64])  (azərb.)
Yeni Çağ yenicag.az  (azərb.)
yenicag.ru  (rus.)
yenicag.info  (türk.)
5 sentyabr 2007 Aqil Ələsgər Yeni Çağ Aqil Ələsgər  (azərb.),  (rus.),  (türk.)
Yeni Sabah yenisabah.az 25 yanvar 2019[65] Elnur Məmmədli[66]  (azərb.)
Vesti.az vesti.az 16 mart 2009[67][68][69][70] Vüsalə Mahirqızı APA Holding  (rus.)
Vetenim info loɡo.png Vetenim.info vetenim.info Günay Novruz Müşfiq Borçalı  (azərb.)
ZiM.Az zim.az Müşfiq Borçalı "Vetenim.İnfo" MMC Müşfiq Borçalı  (azərb.)
Zerkalo zerkalo.az 2001 (txm)[71] Elçin Şıxlı Elçin Şıxlı  (rus.)

Azərbaycanda bloklanan saytlar[redaktə | əsas redaktə]

Loqo Adı URL Yaranıb Təsisçi Aidiyyat Baş redaktor Dillər Bloklanıb Qeyd
Abzas.Net abzas.net 12 oktyabr 2010[72]  (azərb.) 2017-18[73][74]
ANS Press anspress.com may 1994 ANS Şirkətlər Qrupu ANS Şirkətlər Qrupu Azad Əliyev[75]  (azərb.) 18 iyul 2016[76][77][78]
Azadlıq Radiosu loqo.png Azadlıq Radiosu azadliq.org 1953 ABŞ Konqresi Radio Free Europe/Radio Liberty  (azərb.) 27 mart 2017[79][80][81]
Azadliq.PNG Azadlıq qəzeti[81] azadliq.info[82] 24 dekabr 1989 Qənimət Zahid Azadlıq qəzeti / AXCP Qənimət Zahid  (azərb.) 27 mart 2017[83][80]
Bastainfo bastainfo.com 1 sentyabr 2015[84][85] Mustafa Hacıbəyli Müsavat Partiyası Mustafa Hacıbəyli  (azərb.) 10 iyul 2018[86][87][88][89]
Criminal.az criminal.az Anar Məmmədov[90]  (azərb.) 17 may 2017[91]
İslamazeri islamazeri.az 24 noyabr 2006 Ramin Bayramov İslamazeri Ramin Bayramov  (azərb.) 26 yanvar 2015[92]
Meydan TV[81] meydan.tv 10 mart 2013 Emin Milli Meydan TV  (azərb.) 27 mart 2017[93][80]

Fəaliyyətini dayandırmış saytlar[redaktə | əsas redaktə]

Loqo Adı URL Yaranıb Təsisçi Aidiyyat Baş redaktor Dillər Bağlanıb Qeyd
Ailem.az ailem.az
aile.lent.az
12 sentyabr 2013[94] Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq  (azərb.) 2 mart 2015[95]
1 avqust 2018
ANS Press anspress.com may 1994 Vahid Mustafayev ANS Şirkətlər Qrupu Azad Əliyev[96]  (azərb.) 2018
Apasport apasport.az 5 mart 2007 Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq  (azərb.) 1 avqust 2018
Avtolent.az avtolent.az
avto.lent.az
?
26 noyabr 2014[97]
Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq  (azərb.) 2 mart 2015[95]
1 avqust 2018
azadliq.az azadliq.az ? Qənimət Zahid Azadlıq qəzeti Qənimət Zahid  (azərb.) ?
AzadXəbər.Az azadxeber.az 25 iyun 2008[98] Nicat Əliyev[99] (?-2012)  (azərb.) 6 noyabr 2015[100]
A24.az a24.az 2014 Elşad Miri İlkin Mustafayev[101]  (azərb.) 9 yanvar 2019[101]
Ekonomist.az ekonomist.az 14 aprel 2014[102][103] Vüsalə Mahirqızı APA Holdinq[102][104] Vüqar Mustafayev  (rus.) 2014
Fakt Xəbər faktxeber.com 16 aprel 2009[105]  (azərb.),  (rus.) 10 iyul 2019[106][107]
GoldNews.Az goldnews.az 10 aprel 2017[108] GoldNews Media Holding İlkin Mustafayev[109]  (azərb.) 9 yanvar 2019[101]
Gün.az gun.az 2011 Elnur Aslanov (2011-2014) Elnur Baimov (2011-?)
Emil Quliyev
 (azərb.) 2016
İslamın Səsi islaminsesi.info 2011  (azərb.) 10 iyul 2019[110][107]
İzvestiya.az izvestiya.az 23 iyul 2014[111] Aynur Camalqızı[111][95] Gündəlik Teleqraf[111][95] Nicat Səmədoğlu[111] (23.07.2014—3.10.2014)
Telman Məmmədli[112] (3.10.2014—)
 (rus.) 2 mart 2015[95]
Media forum mediaforum.az 2004 İnternyus-Azərbaycan Azər Qaraçənli  (azərb.) 2014
zaman.az zaman.az Zaman-Azər MMC Anar Qaraxançallı  (azərb.) 20 iyul 2016[113][114]

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. Rəhman Hacıyev 1news.az-ın xüsusi layihəsi haqqında: Nə üçün Bakıya “Formula-1” qran-pri yarışı lazımdır?
  2. Əli Həziquliyev Aktual.az saytını aldı
  3. Ayna 16.05.2001
  4. Elçin Şıxlı “Ayna”nı bərpa etdi
  5. Haqqımızda
  6. Şəmşad Ağa yeni sayt yaratdı
  7. Haqqımızda
  8. 1 2 Taleh Şahsuvarlı 6 yaşlı sayta baş redaktor aparıldı - FOTO
  9. Tanınmış jurnalist Elçin Zahiroğlu yeni sayt açır
  10. BİZİMLƏ ƏLAQƏ
  11. 1 2 Azxeber.com informasiya portalı 9 yaşını qeyd edir
  12. Vüsal Məmmədov “Maarifçilik məktəbi”-nin qonağı oldu
  13. Marina Qriqoryan: "iki ölkə arasında nifrət təbliğatı artıb"
  14. "Bakupost"un Elnur Aslanovla əlaqəsi yoxdur - baş redaktor
  15. “BakuPost” saytının redaktoru “bandotdel”dən buraxılıb
  16. 1 2 3 Haqqımızda
  17. Day.Az yeniləndi
  18. 1 2 Demokrat.Az
  19. Baş redaktor prokurorluğa çağırıldı
  20. Etatist.com yeni dizaynda
  21. Etatist.com saytının əməkdaşlarına hücum olub
  22. О газете
  23. Prokurorluq baş redaktora xəbərdarlıq etdi
  24. Hüquq İnformasiya Portalı - Femida.az istifadəyə verildi
  25. Femida.az-ın bir yaşı olur
  26. 1 2 Femida.az-ın 1 yaşı tamam oldu
  27. 1 2 Femida.az-ın 2 yaşı tamam oldu
  28. Azərbaycan Hüquqşünasları Konfederasiyası
  29. Avrasiya Hüquqşünaslar Assosiasiyası
  30. Sayt haqqında
  31. 1 2 Haqqin.az və Virtualaz.org-un rəhbəri Eynulla Fətullayevin bəyanatı: “Biz Müşfiqin güman edilən qalıqlarını yenidən dəfn etdik. Qoy bununla dövlət məşğul olsun”
  32. "Xəzər Xəbər"in saytı "az" domenində fəaliyyət göstərəcək
  33. Azərbaycanda yeni internet televiziya yaradılıb
  34. Azərbaycanda KANAL 5 fəaliyyətə başladı
  35. kulis.az internet dərgisi fəaliyyətə başladı
  36. “Körpə” “Kulis”in böyük planları var
  37. AZƏRBAYCAN MƏDƏNİYYƏTİNİN TƏBLİĞİ MƏQSƏDİ İLƏ YENİ SAYT YARADILMIŞDIR
  38. Əli Əkbər Kultura.az rəhbərliyindən getdi
  39. Kultura.az portalının azərbaycandilli versiyası açıldı
  40. "Lent.az" sirr vermədi...
  41. 1 2 "Metbuat.az" haqqında
  42. Metbuat.az Metbuat Surasina üzv oldu
  43. “Gecə-gündüz xəbər axtarışındayıq” - Metbuat.az 2 yaşını qeyd edir
  44. 1 2 Qəzet haqqında
  45. «Mədəniyyət» qəzetində görüş
  46. “Mədəniyyət” qəzetinin baş redaktoru İntiqam Hümbətov: Mətbuatımızın xeyirxahı
  47. “Mədəniyyət” qəzetinin baş redaktoru vəzifəsinə yeni təyinat olub
  48. 1 2 Haqqımızda
  49. 1 2 3 Ruhi Əliyeva sayt rəhbəri oldu - Foto
  50. Yaşar İsakov DTX-də vəzifəyə təyin edilib
  51. Tanınmış jurnalistin evinə oğrular girdi: “…adam da öldürmüşdülər”
  52. “Mətbuatın dostu” mükafatlandırma mərasimində yaşananlar – FOTO - VİDEO
  53. Tanınmış xanımlar "İlin işgüzar xanımı" mükafatı aldılar - FOTO - VİDEO
  54. 1 2 Open.az saytının yaradıcısı Məmməd Ələkbərovla müsahibə
  55. 1 2 Azərbaycanda yeni xəbər saytı fəaliyyətə başladı
  56. Əlaqə
  57. HAQQIMIZDA
  58. DYP əməkdaşından jurnalistə analoqu olmayan CƏRİMƏ - BELƏSİ HƏLƏ GÖRÜNMƏMİŞDİ - FOTO
  59. Sputnik-Azərbaycanın redaktorunun Qarabağ mövzusuna görə işdən getdiyi bildirilir
  60. 1 2 Sputnik-ə FM-də yer verilməsi suallar doğurub
  61. Агентство Международной Информации (АМИ) «Новости-Азербайджан» Общество с Ограниченной Ответственностью (ООТ)
  62. 1 2 Bizimlə əlaqə
  63. Yeni xəbər saytının baş redaktoru planlardan danışdı: “Böyük iddialarımız yoxdur”
  64. Famil Cəfərli ilə Eynulla Fətullayevin yolları ayrıldı
  65. Azərbaycanda yeni xəbər saytı açıldı - Baş redaktor hədəflərdən DANIŞDI
  66. Yeni xəbər saytı açıldı - Yenisabah.Az
  67. О проекте
  68. AZƏRBAYCANDA VESTİ.AZ XƏBƏR PORTALI FƏALİYYƏTƏ BAŞLAYIB
  69. Azərbaycanda yeni xəbər portalı fəaliyyətə başlayıb
  70. Azərbaycanda vesti.az xəbər portalı fəaliyyətə başlayıb
  71. Zerkalo 20.02.2001
  72. Abzas.net internet jurnalı artıq efirdə...
  73. Hakimiyyətin blok və izləmə siyasəti: Avadanlıqlar, şəxslər, şirkətlər, maliyyə, korrupsiya
  74. Azərbaycanda "yuxarılar" səni hər yerdə izləyir - Həm offline, həm də online…
  75. “Anspress.com”un baş redaktoru: ““Nazir qızı soyundu” kimi başlıqlarla oxucu saxlamaq olmaz”- MÜSAHİBƏ
  76. ANSPRESS də bağlandı? - Foto
  77. Anspress.com niyə BAĞLANDI? - Ekspertdən maraqlı ŞƏRH
  78. “ANSPRESS” də bağlandı
  79. Azadlıq radiosu "bloklanma" haqqında: Bizim işimiz mübarizə deyil
  80. 1 2 3 Azadliq.org, Azadliq.info, Meydan.tv və Azerbaycansaati.com məhkəməyə verildi
  81. 1 2 3 Azadlıq Radiosu, Meydan TV və Azadlıq qəzetinin saytlarının bloklanmasına dair məhkəmə davam edib
  82. Azadliq.info yenə qapanıb
  83. Azadliq.info saytının üzərindən bloklanma götürülüb
  84. Müsavatçılar bastainfo.az adlı sayt yaradıblar
  85. Müsavat Partiyası yeni sayt açdı - “Bastainfo”
  86. Jurnalistlər prokurorluqda dindirilib
  87. Bastainfo.com saytı sırf Müsavat partiyasına media dəstəyi verdiyi üçün bloklanıb
  88. Bastainfo.com saytının bloku qaldırılmadı
  89. Müstəqil Redaktorlar Birliyi Bastainfo.com saytına qarşı təzyiqlərə son qoyulmasını tələb edir
  90. "Criminal.az" saytı cərimələnib
  91. Criminal.az saytı niyə bloklanıb?
  92. "İslamazeri.az saytı oxucularına müraciət edib"(azərb.)). islam.az. 2015-01-26. 2016-11-08 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2016-11-08.
  93. ""Azərbaycan saatı"nın vurulması beynəlxalq qalmaqala çevrilir"(azərb.)). azadliq.info. 2013-07-10. 2017-07-30 tarixində orijinalından arxivləşdirilib. İstifadə tarixi: 2017-07-30.
  94. “ailəm.az” layihəsi haqqında
  95. 1 2 3 4 5 Bir gündə 6 sayt niyə bağlandı?
  96. “Anspress.com”un baş redaktoru: ““Nazir qızı soyundu” kimi başlıqlarla oxucu saxlamaq olmaz”- MÜSAHİBƏ
  97. Lent.az yeni layihəsini istifadəyə verdi – AVTO.LENT.AZ!
  98. Azadxeber.az saytının 7 yaşı tamam olur
  99. “AZADXEBER.AZ” SAYTININ REDAKTORUNA QARŞI YENİ İTTİHAMIN İRƏLİ SÜRÜLƏCƏYİ GÖZLƏNİLİR
  100. Azadxeber.az tezliklə fəalliyyətini bərpa edəcək!
  101. 1 2 3 Azərbaycanda iki xəbər saytı bağlandı
  102. 1 2 Azərbaycanda yeni xəbər portalı açıldı
  103. “APA Holding”in yeni layihəsi fəaliyyətə başladı
  104. O проекте
  105. "Faktxeber.com"-un 3 yaşını təbrik edirik, İslamazeri.az
  106. Bu http://www.faktxeber.com/-in Google kəşidir. Bu səhifənin 10 İyul 2019 18:29:35 GMT tarixindəki görünüşüdür.
  107. 1 2 İslamınsəsi və Faktxəbər saytları fəaliyyətlərini dayandırdılar
  108. HAQQIMIZDA
  109. Baş redaktorla əlaqə
  110. İSLAMİNSESİ.info informasiya portalı fəaliyyətini dayandırdı
  111. 1 2 3 4 Aynur Camalqızı rusdilli saytlara rəqib yaratdı - İzvestiya.az
  112. İTV-nin keçmiş əməkdaşına vəzifə verildi
  113. “Zaman-Azərbaycan” qəzetinin bağlanmasının səbəbi açıqlanıb
  114. “Zaman Azərbaycan“ qəzeti və saytı da bağlandı

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]