≛

Azərbaycan Milli Məclisinin V çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya, azad ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

Azərbaycan Milli Məclisinin V çağırış deputatlarının siyahısı2015-ci il noyabrın 1-də baş tutan seçimlər əsasında formalaşdırıldı.

Milli Məclisin 125 deputatından 74 nəfəri Yeni Azərbaycan Partiyasının (YAP) üzvü oldu. Vətəndaş Həmrəyliyi Partiyası 2 nəfərlə, AVP, ADİP, ADMP, ASDP, ASRP, BQP, BAXCP, MDHP, VPVBP isə 1 nəfərlə Milli Məclisdə təmsil olundu. Parlamentin 39 üzvü isə bitərəf oldu.

Kişilərin 104 nəfər, qadınların isə 21 nəfər olduğu V çağırış Milli Məclisin sədri Oqtay Əsədov, sədrin birinci müavini Ziyafət Əsgərov, sədrin müavinləri isə Bahar MuradovaValeh Ələsgərov oldu.

Milli Məclisdə partiyalar üzrə paylama[redaktə | əsas redaktə]

Partiya
Sədri
Seçilən
Emblem of Azerbaijan.svg
Milli Məclisdə partiyalar üzrə paylama
Twemoji2 1f1e6-1f1ff.svg
YAP İlham Əliyev
74
5th Parliament of Azerbaijan.png
Bitərəf
39
VHP Sabir Rüstəmxanlı
2
AVP Fəzail Ağamalı
1
ADİP Asim Mollazadə
1
ADMP Elşən Musayev
1
ASDP Araz Əlizadə
1
ASRP Xanhüseyn Kazımlı
1
BQP Fazil Mustafa
1
BAXCP Qüdrət Həsənquliyev
1
MDHP Fərəc Quliyev
1
VP Tahir Kərimli
1
VBP Sabir Hacıyev
1

Milli Məclisinin V çağırış idarə heyəti[redaktə | əsas redaktə]

Sədr
Sədrin birinci müavini
Sədr müavini
Sədr müavini
Ogtay Asadov Senate of Poland 01.JPG
Ziyafət Əsgərov.jpg
Bahar Muradova.jpg
Valeh Ələsgərov.jpg
Oqtay Əsədov
(1955—)
Ziyafət Əsgərov
(1964—)
Bahar Muradova
(1962—)
Valeh Ələsgərov
(1946—)
Yeni Azərbaycan Partiyası Yeni Azərbaycan Partiyası Yeni Azərbaycan Partiyası Bitərəf

Milli Məclisinin V çağırış deputatlarının siyahısı[redaktə | əsas redaktə]

Deputat
Portret
Partiya
Dairə
Vasif Yusif oğlu Talıbov
(1960—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 1 saylı Şərur-Sədərək dairəsi
İsa Əkbər oğlu Həbibbəyli
(1950—)
İsa Həbibbəyli.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 2 saylı Şərur dairəsi
Səttar Suliddin oğlu Möhbalıyev
(1955—)
Səttar Mehbalıyev.jpg
Bitərəf 3 saylı Babək-Kəngərli-Naxçıvan dairəsi
Eldar Rza oğlu İbrahimov
(1945—)
Eldar İbrahimov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 4 saylı Naxçıvan dairəsi
Siyavuş Dünyamalı oğlu Novruzov
(1970—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 5 saylı Şahbuz-Babək dairəsi
Ülviyyə Tapdıq qızı Həmzəyeva
(1982—)
Ulviyya Hamzayeva (portrait).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 6 saylı Culfa-Babək dairəsi
Qüdrət Müzəffər oğlu Həsənquliyev
(1965—)
Qüdrət Həsənquliyev.jpg
Bütöv Azərbaycan Xalq Cəbhəsi Partiyası 7 saylı Ordubad-Culfa dairəsi
Azay Əjdər oğlu Quliyev
(1972—)
Azay Guliyev.jpg
Bitərəf 8 saylı Binəqədi I dairəsi
Kamaləddin Nəsrəddin oğlu Qafarov
(1976—)
Kamaləddin Qafarov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 9 saylı Binəqədi II dairəsi
Madər Ələsgər oğlu Musayev
(1948—)
Madar Musayev.jpg
Bitərəf 10 saylı Binəqədi III dairəsi
Aydın Nəsir oğlu Hüseynov
(1962—)
Aydın Hüseynov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 11 saylı Qaradağ dairəsi
Mixail Yuri oğlu Zabelin
(1946—)
Mixail Zabelin.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 12 saylı Qaradağ-Binəqədi-Yasamal dairəsi
Rauf Asif oğlu Əliyev
(1956—)
Rauf Əliyev (siyasətçi).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 13 saylı Xəzər-Pirallahı dairəsi
Mehriban Arif qızı Əliyeva[a]
(1964—)
Mehriban Aliyeva07.JPG
Yeni Azərbaycan Partiyası 14 saylı Xəzər dairəsi
Ülvi Zahid oğlu Quliyev
(1966—)
Ülvi Quliyev.jpg
Bitərəf 15 saylı Yasamal I dairəsi
Aytən İnqilab qızı Mustafazadə
(1968—)
Aytən Mustafazadə.jpg
Bitərəf 16 saylı Yasamal II dairəsi
Elşad Eldar oğlu Məmmədov
(1976—)
Bitərəf 17 saylı Yasamal III dairəsi
Rasim Nəsrəddin oğlu Musabəyov
(1952—)
150x150px
Bitərəf 18 saylı Nərimanov-Nizami dairəsi
Hikmət Baba oğlu Məmmədov
(1966—)
Hikmat Mammadov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 19 saylı Nərimanov I dairəsi
Adil Abış oğlu Əliyev
(1970—)
Adil Aliyev (portrait).jpg
Bitərəf 20 saylı Nərimanov II dairəsi
Məlahət İbrahim qızı Həsənova
(1958—)
Məlahət Həsənova.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 21 saylı Nəsimi I dairəsi
Asim Nazim oğlu Mollazadə
(1954—)
Azərbaycan Demokratik İslahatlar Partiyası 22 saylı Nəsimi II dairəsi
Ziyad Əliabbas oğlu Səmədzadə
(1940—)
Ziyad Səmədzadə.jpg
Bitərəf 23 saylı Nəsimi-Səbail dairəsi
Rövnəq İbrahim oğlu Abdullayev
(1965—)
Rövnəq Abdullayev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 24 saylı Nizami I dairəsi
Sədaqət Süleyman qızı Vəliyeva
(1954—)
150x150px
Yeni Azərbaycan Partiyası 25 saylı Nizami II dairəsi
Fazil Qəzənfər oğlu Mustafa
(1965—)
Fazil Mustafa.jpg
Böyük Quruluş Partiyası 26 saylı Sabunçu I dairəsi
Dilarə Məmmədağa qızı Cəbrayılova
(1972—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 27 saylı Sabunçu II dairəsi
Eldar Allahyar oğlu Quliyev
(1952—)
Bitərəf 28 saylı Sabunçu III dairəsi
Şəmsəddin Hümmət oğlu Hacıyev
(1950—)
Şəmsəddi Hacıyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 29 saylı Səbail dairəsi
Sevinc Həbib qızı Fətəliyeva
(1980—)
Sevinc Fətəliyeva.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 30 saylı Suraxanı I dairəsi
Fərəc İbrahim oğlu Quliyev
(1962—)
Fərəc Quliyev.jpg
Milli Dirçəliş Hərəkatı Partiyası 31 saylı Suraxanı II dairəsi
Ağacan Qulam oğlu Abıyev
(1938—)
150x150px
Yeni Azərbaycan Partiyası 32 saylı Suraxanı III dairəsi
Hüseynbala Fazil oğlu Mirələmov
(1945—)
Hüseynbala Mirələmov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 33 saylı Xətai I dairəsi
Fuad Rauf oğlu Muradov[b]
(1980—)
Fuad Muradov.jpg
Bitərəf 34 saylı Xətai II dairəsi
Araz Məmməd Mübariz oğlu Əlizadə
(1952—)
Araz Əlizadə.jpg
Azərbaycan Sosial-Demokrat Partiyası 35 saylı Xətai III dairəsi
Səməd İsmayıl oğlu Seyidov
(1964—)
Səməd Seyidov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 36 saylı Xətai IV dairəsi
Pərvin Orxan qızı Kərimzadə
(1976—)
Pərvin Kərimzadə.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 37 saylı Gəncə şəhəri Nizami I dairəsi
Naqif Ələşrəf oğlu Həmzəyev
(1984—)
Naqif Həmzəyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 38 saylı Gəncə şəhəri Nizami II dairəsi
Xanlar Nuru oğlu Fətiyev
(1972—)
Xanlar Fətiyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 39 saylı Gəncə şəhəri Kəpəz I dairəsi
Musa İsa oğlu Quliyev
(1962—)
150x150px
Yeni Azərbaycan Partiyası 40 saylı Gəncə şəhəri Kəpəz II dairəsi
Mirzəcan Mirzəmməd oğlu Xəlilov
(1954—)
Mirzəcan Xəlilov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 41 saylı Sumqayıt I dairəsi
Tahir Famil oğlu Mirkişili
(1978—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 42 saylı Sumqayıt II dairəsi
Muxtar Bahadur oğlu Babayev[c]
(1968—)
Muxtar Babayev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 43 saylı Sumqayıt III dairəsi
Hacı Hacı Baba oğlu Salayev
(1968—)
Bitərəf 44 saylı Sumqayıt-Xızı dairəsi
Oqtay Sabir oğlu Əsədov
(1955—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 45 saylı Abşeron dairəsi
Rafael Kamil oğlu Cəbrayılov
(1958—)
Rafael Cəbrayılov.jpg
Bitərəf 46 saylı Şirvan dairəsi
Aydın Böyükkişi oğlu Mirzəzadə
(1958—)
Aydın Mirzəzadə.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 47 saylı Mingəçevir dairəsi
İlham Kazım oğlu Məmmədov
(1962—)
İlham Məmmədov (portret).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 48 saylı Yevlax dairəsi
Əli Məhəmməd oğlu Hüseynov
(1968—)
Əli Hüseynov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 49 saylı Yevlax-Mingəçevir dairəsi
Zeynəb Yəhya qızı Xanlarova
(1936—)
Bitərəf 50 saylı Abşeron-Qobustan dairəsi
Azər Camal oğlu Badamov
(1968—)
Azər Badamov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 51 saylı Qusar dairəsi
Vahid Qazməmməd oğlu Əhmədov
(1948—)
Vahid Əhmədov.jpg
Bitərəf 52 saylı Quba dairəsi
Yevda Sasun oğlu Abramov[d]
(1948—)
Yevda Abramov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 53 saylı Quba-Qusar dairəsi
Tahir Süleyman oğlu Süleymanov
(1948—)
Tahir Süleymanov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 54 saylı Şabran-Siyəzən dairəsi
Eldəniz Adil oğlu Səlimov
(1976—)
Eldəniz Səlimov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 55 saylı Xaçmaz şəhər dairəsi
İlham Əlisəftər oğlu Əliyev
(1968—)
İlham Əliyev (portret).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 56 saylı Xaçmaz qəsəbə dairəsi
Müslüm Mürsəl oğlu Məmmədov
(1980—)
Müslüm Məmmədov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 57 saylı Kürdəmir dairəsi
Rafael Baba oğlu Hüseynov
(1954—)
Rafael Hüseynov.jpg
Vətəndaş Həmrəyliyi Partiyası 58 saylı Kürdəmir-Hacıqabul dairəsi
Əliağa İzzət oğlu Hüseynov
(1946—)
Əliağa Hüseynov (deputat).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 59 saylı Salyan dairəsi
Fəzail Rəhim oğlu Ağamalı
(1948—)
Fəzail Ağamalı.jpg
Ana Vətən Partiyası 60 saylı Salyan-Neftçala dairəsi
Arif Qafar oğlu Rəhimzadə
(1942—)
Arif Rəhimzadə.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 61 saylı Neftçala dairəsi
Əflatun Əhməd oğlu Amaşov
(1958—)
Bitərəf 62 saylı Saatlı dairəsi
Elçin Bəybala oğlu Quliyev
(1960—)
Elçin Quliyev (siyasətçi).jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 63 saylı Sabirabad I dairəsi
Rüstəm Gülabba oğlu Xəlilov
(1958—)
Rüstəm Xəlilov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 64 saylı Sabirabad II dairəsi
Əhliman Tapdıq oğlu Əmiraslanov
(1948—)
150x150px
Yeni Azərbaycan Partiyası 65 saylı Saatlı-Sabirabad-Kürdəmir dairəsi
Xanhüseyn Hüseynağa oğlu Kazımlı
(1942—)
Xanhüseyn Kazımlı.jpg
Azərbaycan Sosial Rifah Partiyası 66 saylı Biləsuvar dairəsi
Malik Əvəz oğlu Həsənov
(1972—)
Malik Həsənov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 67 saylı Cəlilabad şəhər dairəsi
Mirkazım Məhəmməd oğlu Kazımov
(1950—)
Mirkazım Kazımov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 68 saylı Cəlilabad qəsəbə dairəsi
Fəzail Feyruz oğlu İbrahimli
(1952—)
Fəzail İbrahimli.jpg
Vətəndaş Həmrəyliyi Partiyası 69 saylı Cəlilabad-Masallı-Biləsuvar dairəsi
Nəriman Əlibaba oğlu Əliyev
(1968—)
Nəriman Əliyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 70 saylı Masallı şəhər dairəsi
Elmira Hüseyn qızı Axundova
(1954—)
Elmira Axundova.jpg
Bitərəf 71 saylı Masallı qəsəbə dairəsi
Musa Cəfər oğlu Qasımlı
(1958—)
Bitərəf 72 saylı Yardımlı-Masallı dairəsi
Rüfət Atakişi oğlu Quliyev
(1964—)
Bitərəf 73 saylı Lənkəran şəhər dairəsi
Hadi Musa oğlu Rəcəbli
(1948—)
150x150px
Yeni Azərbaycan Partiyası 74 saylı Lənkəran qəsəbə dairəsi
Cavanşir Hümmət oğlu Paşazadə
(1954—)
Cavanşir Paşazadə.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 75 saylı Lənkəran-Masallı dairəsi
Ziyafət Abbas oğlu Əsgərov
(1964—)
Ziyafət Əsgərov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 76 saylı Lənkəran-Astara dairəsi
Rəşad Məmmədqulu oğlu Mahmudov
(1974—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 77 saylı Astara dairəsi
İqbal Nəriman oğlu Məmmədov
(1965—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 78 saylı Lerik dairəsi
Əsabil Qarakişi oğlu Qasımov
(1955—)
Əsabil Qasımov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 79 saylı İmişli dairəsi
Çingiz Aşralı oğlu Qənizadə
(1958—)
Çingiz Qənizadə.jpg
Bitərəf 80 saylı İmişli-Beyləqan dairəsi
Şahin Əmir oğlu İsmayılov
(1986—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 81 saylı Beyləqan dairəsi
Tahir Musa oğlu Rzayev
(1950—)
Tahir Rzayev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 82 saylı Ağcabədi dairəsi
Aqil Məhəmməd oğlu Abbasov
(1954—)
Aqil Abbas.jpg
Bitərəf 83 saylı Ağcabədi-Füzuli dairəsi
Bahar Əvəz qızı Muradova
(1962—)
Bahar Muradova.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 84 saylı Füzuli dairəsi
Elxan Sirac oğlu Süleymanov
(1940—)
Elxan Süleymanov.jpg
Bitərəf 85 saylı Şamaxı dairəsi
Novruzəli Davud oğlu Aslanov
(1964—)
Bitərəf 86 saylı İsmayıllı dairəsi
Tahir Zayıdağa oğlu Kərimli
(1956—)
Tahir Kərimli.jpg
Vəhdət Partiyası 87 saylı Ağsu-İsmayıllı dairəsi
Sabir Kamal oğlu Hacıyev
(1954—)
Sabir Hacıyev.jpg
Vətəndaş Birliyi Partiyası 88 saylı Göyçay dairəsi
Elman Xudam oğlu Nəsirov
(1968—)
Elman Nəsirov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 89 saylı Göyçay-Ağdaş dairəsi
Cavid Həmid oğlu Osmanov
(1980—)
Cavid Osmanov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 90 saylı Ağdaş dairəsi
Vüsal Əfqan oğlu Hüseynov[e]
(1980—)
Vusal Huseynov delivering a speech.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 91 saylı Ucar dairəsi
Jalə Fazil qızı Əliyeva
(1966—)
Jalə Əliyeva.jpg
Bitərəf 92 saylı Zərdab-Ucar dairəsi
Gövhər Baxşəli qızı Baxşəliyeva
(1954—)
Gövhər Baxşəliyeva.jpg
Bitərəf 93 saylı Bərdə şəhər dairəsi
Zahid Məhərrəm oğlu Orucov
(1972—)
Bitərəf 94 saylı Bərdə qəsəbə dairəsi
Sahib Eyvaz oğlu Alıyev
(1965—)
Sahib Alıyev.jpg
Bitərəf 95 saylı Tərtər dairəsi
Mahir Məhəmmədəli oğlu Aslanov
(1950—)
Mahir Aslanov.jpg
Bitərəf 96 saylı Goranboy-Naftalan dairəsi
Ağalar İsrafil oğlu Vəliyev
(1958—)
Ağalar Vəliyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 97 saylı Goranboy-Ağdam-Tərtər dairəsi
Sahibə Əli qızı Qafarova
(1955—)
Sahibə Qafarova.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 98 saylı Şəmkir şəhər dairəsi
Sona Sakit qızı Əliyeva
(1980—)
Sona Əliyeva.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 99 saylı Şəmkir qəsəbə dairəsi
Kamran Fərhad oğlu Bayramov
(1980—)
Kamran Bayramov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 100 saylı Şəmkir-Daşkəsən dairəsi
Rövşən Şükür oğlu Rzayev[f]
(1962—)
Rövşən Rzayev (portret).jpg
Bitərəf 101 saylı Göygöl-Daşkəsən dairəsi
Valeh Feyruz oğlu Ələsgərov
(1946—)
Valeh Ələsgərov.jpg
Bitərəf 102 saylı Samux-Şəmkir dairəsi
Sevinc Əmirəhməd qızı Hüseynova
(1970—)
Sevinc Hüseynova.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 103 saylı Gədəbəy dairəsi
Rafiq Musa oğlu Məmmədhəsənov
(1945—)
Rafiq Məmmədhəsənov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 104 saylı Gədəbəy-Tovuz dairəsi
Qənirə Ələsgər qızı Paşayeva
(1975—)
Qənirə Paşayeva.jpg
Bitərəf 105 saylı Tovuz dairəsi
Ülviyyə Cavanşir qızı Ağayeva
(1978—)
Ülviyyə Ağayeva.jpg
Bitərəf 106 saylı Tovuz-Qazax-Ağstafa dairəsi
Kamran Telman oğlu Nəbizadə
(1972—)
Kamran Nəbizadə.jpg
Bitərəf 107 saylı Qazax dairəsi
Nizami Qulu oğlu Cəfərov
(1960—)
Nizami Cəfərov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 108 saylı Ağstafa dairəsi
Nəsib Məhəmməd oğlu Məhəməliyev
(1962—)
Nəsib Məhəməliyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 109 saylı Balakən dairəsi
Elşən Məmmədhənifə oğlu Musayev
(1980—)
Elşən Musayev.jpg
Azərbaycan Demokratik Maarifçilik Partiyası 110 saylı Zaqatala dairəsi
Kamilə Əli Ağa qızı Əliyeva
(1968—)
Kamilə Əliyeva.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 111 saylı Zaqatala-Balakən dairəsi
Azər Şəmşid oğlu Kərimli
(1964—)
Azər Kərimli.jpg
Bitərəf 112 saylı Qax dairəsi
Yaqub Mikayıl oğlu Mahmudov
(1940—)
Yaqub Mahmudov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 113 saylı Şəki şəhər dairəsi
Əli Əhməd oğlu Məsimli
(1954—)
Əli Məsimli.jpg
Bitərəf 114 saylı Şəki qəsəbə I dairəsi
Cavanşir Əyyub oğlu Feyziyev
(1964—)
Cavanşir Feyziyev.jpg
Bitərəf 115 saylı Şəki qəsəbə II dairəsi
Fəttah Səməd oğlu Heydərov
(1938—)
Bitərəf 116 saylı Qəbələ dairəsi
Aqiyə Həbib qızı Naxçıvanlı
(1958—)
Aqiyə Naxçıvanlı.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 117 saylı Oğuz-Qəbələ dairəsi
Bəxtiyar Həmzə oğlu Əliyev
(1962—)
Bitərəf 118 saylı Ağdam şəhər dairəsi
Bəxtiyar Yusif oğlu Sadıqov
(1952—)
Bəxtiyar Sadıqov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 119 saylı Ağdam qəsəbə dairəsi
Astan Nuşrəvan oğlu Şahverdiyev[g]
(1948—2018)
Astan Şahverdiyev.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 120 saylı Cəbrayıl-Qubadlı dairəsi
Mahir Tapdıq oğlu Abbaszadə
(1975—)
Yeni Azərbaycan Partiyası 121 saylı Laçın dairəsi
Flora Qasım qızı Qasımova
(1948—)
Flora Qasımova.jpg
Bitərəf 122 saylı Xankəndi dairəsi
Cavid Qənbər oğlu Qurbanov
(1958—)
Cavid Qurbanov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 123 saylı Kəlbəcər dairəsi
Elman Camal oğlu Məmmədov
(1950—)
Elman Məmmədov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 124 saylı Şuşa-Ağdam-Xocalı-Xocavənd dairəsi
İmamverdi İbiş oğlu İsmayılov
(1958—)
İmamverdi İsmayılov.jpg
Yeni Azərbaycan Partiyası 125 saylı Zəngilan-Qubadlı dairəsi

Həmçinin bax[redaktə | əsas redaktə]

Qeydlər[redaktə | əsas redaktə]

  1. Mehriban Arif qızı Əliyeva Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 21 fevral 2017-ci il tarixli Sərəncamı ilə Azərbaycanın Birinci vitse-prezidenti vəzifəsinə təyin edildi.
  2. Fuad Rauf oğlu Muradov Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli Sərəncamı ilə Azərbaycanın Diasporla İş üzrə Dövlət Komitəsinin sədri vəzifəsinə təyin edildi.[1]
  3. Muxtar Bahadur oğlu Babayevin Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli Sərəncamı ilə Azərbaycanın ekologiya və təbii sərvətlər naziri vəzifəsinə təyin edildi.[2]
  4. Yevda Sasun oğlu Abramovu 2019-cu il dekabrın 6-da Bakı şəhərində 71 yaşında vəfat etdi.
  5. Vüsal Əfqan oğlu Hüseynov Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli Sərəncamı ilə Azərbaycanın Dövlət Miqrasiya Xidmətinin rəisi vəzifəsinə təyin edildi.[3]
  6. Rövşən Şükür oğlu Rzayev Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 21 aprel 2018-ci il tarixli Sərəncamı ilə Azərbaycan Qaçqınların və Məcburi Köçkünlərin İşləri üzrə Dövlət Komitəsinin sədri vəzifəsinə təyin edildi.[4]
  7. Astan Nuşrəvan oğlu Şahverdiyev 2018-ci il aprelin 15-də Qusar rayonunun Çiləgir qəsəbəsində 70 yaşında vəfat etdi.

İstinadlar[redaktə | əsas redaktə]

  1. "Fuad Rauf oğlu Muradovun Azərbaycanın Diasporla İş üzrə Dövlət Komitəsinin sədri vəzifəsinə təyin edilməsi haqqında Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli 22 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)". www.e-qanun.az. 25.04.2018.
  2. "Muxtar Bahadur oğlu Muradovun Azərbaycanın ekologiya və təbii sərvətlər naziri vəzifəsinə təyin edilməsi haqqında Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli 22 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)". www.e-qanun.az. 25.04.2018.
  3. "Vüsal Əfqan oğlu Hüseynovun Azərbaycanın Dövlət Miqrasiya Xidmətinin rəisi vəzifəsinə təyin edilməsi haqqında Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 23 aprel 2018-ci il tarixli 22 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)". www.e-qanun.az. 25.04.2018.
  4. "Rövşən Şükür oğlu Rzayevin Azərbaycan Qaçqınların və Məcburi Köçkünlərin İşləri üzrə Dövlət Komitəsinin sədri vəzifəsinə təyin edilməsi haqqında Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyevin 21 aprel 2018-ci il tarixli 10 nömrəli Sərəncamı  (azərb.)". www.e-qanun.az. 25.04.2018.

П:  Azərbaycan portalı