Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin III çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search

6 noyabr 2005-ci ildə əsas seçki nəticələri və 13 may 2006-cı ildə 10 dairə üzrə təkrar keçirilmiş seçkinin nəticələri.

Milli Məclisin III çağırış idarə heyəti[redaktə | əsas redaktə]

Sədr
Sədrin I müavini
Sədr müavini
Sədr müavini
Ogtay Asadov Senate of Poland 01.JPG
Ziyafət Əsgərov.jpg
Bahar Muradova - 2016.jpg
Valeh Ələsgərov.jpg
Oqtay Sabir oğlu Əsədov
Ziyafət Abbas oğlu Əsgərov
Bahar Əvəz qızı Muradova
Valeh Feyruz oğlu Ələsgərov
1946
1963
1962
1946

Milli Məclisin III çağırış deputatlarının siyahısı[redaktə | əsas redaktə]

  1. Aqil Abbasov - 83 saylı Ağcabədi-Ağdam seçki dairəsi
  2. Aydın Abbasov - 37 saylı Nizami birinci (Gəncə) seçki dairəsi
  3. Lalə Abbasova- 55 saylı Xaçmaz şəhər seçki dairəsi
  4. Əkrəm Abdullayev- 59 saylı Salyan seçki dairəsi
  5. Rövnəq Abdullayev - 24 saylı Nizami birinci seçki dairəsi
  6. Ağacan Abıyev - 32 saylı Suraxanı üçüncü seçki dairəsi
  7. Əhəd Abıyev - 70 saylı Masallı şəhər seçki dairəsi
  8. Yevda Abramov - 53 saylı Quba-Qusar seçki dairəsi
  9. Fəzail Ağamalı - 60 saylı Salyan-Neftçala seçki dairəsi
  10. İqbal Ağazadə - 35 saylı Xətai üçüncü seçki dairəsi
  11. Elmira Axundova - 71 saylı Masallı kənd seçki dairəsi
  12. Novruzəli Aslanov - 86 saylı İsmayıllı seçki dairəsi
  13. Rəbiyyət Aslanova - 109 saylı Balakən seçki dairəsi
  14. Hikmət Atayev - 110 saylı Zaqatala seçki dairəsi
  15. Gövhər Baxşəliyeva - 94 saylı Bərdə kənd seçki dairəsi
  16. Ərəstun Cavadov - 87 saylı Ağsu-İsmayıllı seçki dairəsi
  17. Rafael Cəbrayılov - 9 saylı Binəqədi ikinci seçki dairəsi
  18. Nizami Cəfərov - 108 saylı Ağstafa seçki dairəsi
  19. Əhəd Əhmədov - 80 saylı İmişli-Beyləqan seçki dairəsi
  20. Əli Əhmədov - 19 saylı Nərimanov birinci seçki dairəsi
  21. Gülhüseyn Əhmədov - 65 saylı Saatlı-Sabirabad-Kürdəmir seçki dairəsi
  22. Vahid Əhmədov - 52 saylı Quba seçki dairəsi
  23. Gülər Əhmədova- 15 saylı Yasamal birinci seçki dairəsi
  24. İltizam Əkbərli - 79 saylı İmişli seçki dairəsi
  25. Murtuz Ələsgərov - 11 saylı Qaradağ seçki dairəsi
  26. Adil Əliyev - 20 saylı Nərimanov ikinci seçki dairəsi
  27. Bəxtiyar Əliyev - 118 saylı Ağdam şəhər seçki dairəsi
  28. Cəlal Əliyev - 62 saylı Saatlı seçki dairəsi
  29. Rauf Əliyev - 13 saylı Əzizbəyov birinci seçki dairəsi
  30. Vasif Əliyev - 77 saylı Astara seçki dairəsi
  31. Jalə Əliyeva - 92 saylı Zərdab-Ucar seçki dairəsi
  32. Mehriban Əliyeva - 14 saylı Əzizbəyov ikinci seçki dairəsi
  33. Çingiz Əsədullayev - 90 saylı Ağdaş seçki dairəsi
  34. Xəlilbəy Günəşov - 51 saylı Qusar seçki dairəsi
  35. Gültəkin Hacıbəyli - 96 saylı Goranboy-Naftalan seçki dairəsi
  36. Asəf Hacıyev - 38 saylı Nizami ikinci (Gəncə) seçki dairəsi
  37. İsmayıl Hacıyev -6 saylı Culfa-Babək seçki dairəsi
  38. Sabir Hacıyev - 88 saylı Göyçay seçki dairəsi
  39. Şəmsəddin Hacıyev - 89 saylı Göyçay-Ağdaş seçki dairəsi
  40. Fəttah Heydərov - 116 saylı Qəbələ seçki dairəsi
  41. İsa Həbibbəyli - 2 saylı Şərur seçki dairəsi
  42. Qüdrət Həsənquliyev - 97 saylı Goranboy-Ağdam-Tərtər seçki dairəsi
  43. Cəmil Həsənli - 18 saylı Nərimanov-Nizami seçki dairəsi
  44. Aydın Həsənov - 67 saylı Cəlilabad şəhər seçki dairəsi
  45. Sevindik Hətəmov - 121 saylı Laçın seçki dairəsi
  46. Pənah Hüseyn - 63 saylı Sabirabad birinci seçki dairəsi
  47. Əli Hüseynov - 49 saylı Yevlax-Mingəçevir seçki dairəsi
  48. Rafael Hüseynov - 58 saylı Hacıqabul-Kürdəmir seçki dairəsi
  49. Zeynəb Xanlarova - 50 saylı Qobustan-Xızı-Quba seçki dairəsi
  50. Dünyamin Xəlilov - 111 saylı Zaqatala-Balakən seçki dairəsi
  51. Rüstəm Xəlilov - 64 saylı Sabirabad ikinci seçki dairəsi
  52. Nizami Xudiyev- 56 saylı Xaçmaz kənd seçki dairəsi
  53. Maqsud İbrahimbəyov - 85 saylı Şamaxı seçki dairəsi
  54. Məlahət İbrahimqızı - 99 saylı Şəmkir kənd seçki dairəsi
  55. Fəzail İbrahimli - 69 saylı Cəlilabad-Masallı-Biləsuvar seçki dairəsi
  56. Eldar İbrahimov - 4 saylı Naxçıvan şəhər seçki dairəsi
  57. Nizami İsgəndərov - 43 saylı Sumqayıt üçüncü seçki dairəsi
  58. İlyas İsmayılov - 106 saylı Tovuz-Qazax-Ağstafa seçki dairəsi
  59. İmamverdi İsmayılov - 125 saylı Zəngilan-Qubadlı seçki dairəsi
  60. İkram İsrafil - 41 saylı Sumqayıt birinci seçki dairəsi
  61. Xanhüseyn Kazımlı - 66 saylı Biləsuvar seçki dairəsi
  62. Mirkazım Kazımov - 68 saylı Cəlilabad kənd seçki dairəsi
  63. Azər Kərimli - 112 saylı Qax seçki dairəsi
  64. Məcid Kərimov - 42 saylı Sumqayıt ikinci seçki dairəsi
  65. Miri Qənbərov - 78 saylı Lerik-Lənkəran seçki dairəsi
  66. Fərhad Qəribov - 57 saylı Kürdəmir seçki dairəsi
  67. Musa Quliyev (Musa Urud) - 40 saylı Kəpəz ikinci (Gəncə) seçki dairəsi
  68. Azay Quliyev - 46 saylı Əli Bayramlı seçki dairəsi
  69. Eldar Quliyev (I) - 28 saylı Sabunçu üçüncü seçki dairəsi
  70. Rüfət Quliyev - 73 saylı Lənkəran şəhər seçki dairəsi
  71. Ülvi Quliyev - 21 saylı Nəsimi birinci seçki dairəsi
  72. Aynur Quliyeva - 95 saylı Tərtər seçki dairəsi
  73. Mübariz Qurbanlı - 100 saylı Şəmkir-Daşkəsən seçki dairəsi
  74. Cavid Qurbanov - 123 saylı Kəlbəcər seçki dairəsi
  75. Eyvaz Qurbanov - 117 saylı Oğuz-Qəbələ seçki dairəsi
  76. Yaqub Mahmudov - 114 saylı Şəki kənd birinci seçki dairəsi
  77. Abel Məhərrəmov - 16 saylı Yasamal ikinci seçki dairəsi
  78. Rafiq Məmmədhəsənov - 103 saylı Gədəbəy seçki dairəsi
  79. Anar Məmmədxanov - 30 saylı Suraxanı birinci seçki dairəsi
  80. Elman Məmmədov - 124 saylı Şuşa-Füzuli-Xocalı-Xocavənd seçki dairəsi
  81. Elton Məmmədov - 91 saylı Ucar seçki dairəsi
  82. İlham Məmmədov - 48 saylı Yevlax seçki dairəsi
  83. Nazim Məmmədov - 104 saylı Gədəbəy-Tovuz seçki dairəsi
  84. Səfər Məmmədov - 81 saylı Beyləqan seçki dairəsi
  85. Vidadi Məmmədov - 39 saylı Kəpəz birinci (Gəncə) seçki dairəsi
  86. Həvva Məmmədova - 122 saylı Xankəndi seçki dairəsi
  87. Əli Məsimli - 113 saylı Şəki şəhər seçki dairəsi
  88. Hüseynbala Mirələmov - 33 saylı Xətai birinci seçki dairəsi
  89. Aydın Mirzəzadə - 47 saylı Mingəçevir seçki dairəsi
  90. Asim Mollazadə - 22 saylı Nəsimi ikinci seçki dairəsi
  91. Səttar Möhbalıyev - 3 saylı Babək-Kəngərli seçki dairəsi
  92. Fuad Muradov - 29 saylı Səbail seçki dairəsi
  93. Madər Musayev - 10 saylı Binəqədi üçüncü seçki dairəsi
  94. Fazil Mustafa - 26 saylı Sabunçu birinci seçki dairəsi
  95. Əkrəm Naibov-Əylisli - 7 saylı Ordubad-Culfa seçki dairəsi
  96. Nəsib Nəsibli - 34 saylı Xətai ikinci seçki dairəsi
  97. Siyavuş Novruzov - 5 saylı Şahbuz-Babək seçki dairəsi
  98. Zahid Oruc- 93 saylı Bərdə şəhər seçki dairəsi
  99. Qənirə Paşayeva - 105 saylı Tovuz seçki dairəsi
  100. Cavanşir Paşazadə - 75 saylı Lənkəran – Masallı seçki dairəsi
  101. Hadı Rəcəbli - 74 saylı Lənkəran kənd seçkidairəsi
  102. Arif Rəhimzadə - 61 saylı Neftçala seçki dairəsi
  103. Sabir Rüstəmxanlı - 72 saylı Yardımlı-Masallı seçki dairəsi
  104. Rövşən Rzayev - 101 saylı Xanlar-Daşkəsən seçki dairəsi
  105. Tahir Rzayev - 82 saylı Ağcabədi seçki dairəsi
  106. Bəxtiyar Sadıqov - 119 saylı Ağdam kənd seçki dairəsi
  107. Səməd Seyidov - 36 saylı Xətai dördüncü seçki dairəsi
  108. Arzu Səmədbəyli - 8 saylı Binəqədi birinci seçki dairəsi
  109. Ziyad Səmədzadə - 23 saylı Nəsimi-Səbail seçki dairəsi
  110. Tahir Süleymanov - 54 saylı Dəvəçi-Siyəzən seçki dairəsi
  111. Astan Şahverdiyev - 120 saylı Cəbrayıl-Qubadlı seçki dairəsi
  112. Məjlum Şükürov - 115 saylı Şəki kənd ikinci seçki dairəsi
  113. Baba Tağıyev - 44 saylı Sumqayıt-Abşeronseçki dairəsi
  114. Vasif Talıbov - 1 saylı Şərur-Sədərək seçki dairəsi
  115. Vaqif Səmədoğlu - 107 saylı Qazax seçki dairəsi
  116. Əhməd Vəliyev - 31 saylı Suraxanı ikinci seçki dairəsi
  117. Mixail Zabelin - 12 saylı Qaradağ-Binəqədi-Yasamal seçki dairəsi
  118. Fərrux Zeynalov - 27 saylı Sabunçu ikinci seçki dairəsi

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]