Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin III çağırış deputatlarının siyahısı

Vikipediya, açıq ensiklopediya
Keçid et: naviqasiya, axtar

Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin III çağırışı[redaktə | əsas redaktə]

6 noyabr 2005-ci ildə əsas seçki nəticələri və 13 may 2006-cı ildə 10 dairə üzrə təkrar keçirilmiş seçkinin nəticələri.

  1. Oqtay Əsədov - Azərbaycan Respublikası Milli Məclisinin Sədri, 45 saylı Abşeron seçki dairəsi
  2. Ziyafət Əsgərov - Azərbaycan Respublikası Milli Məclisi Sədrinin birinci müavini, 76 saylı Lənkəran-Astara seçki dairəsi
  3. Bahar Muradova - Azərbaycan Respublikası Milli Məclisi Sədrinin müavini, 84 saylı Füzuli seçki dairəsi
  4. Valeh Ələsgərov- Azərbaycan Respublikası Milli Məclisi Sədrinin müavini, 102 saylı Samux-Şəmkir seçki dairəsi
  5. Aqil Abbasov - 83 saylı Ağcabədi-Ağdam seçki dairəsi
  6. Aydın Abbasov - 37 saylı Nizami birinci (Gəncə) seçki dairəsi
  7. Lalə Abbasova- 55 saylı Xaçmaz şəhər seçki dairəsi
  8. Əkrəm Abdullayev- 59 saylı Salyan seçki dairəsi
  9. Rövnəq Abdullayev - 24 saylı Nizami birinci seçki dairəsi
  10. Ağacan Abıyev - 32 saylı Suraxanı üçüncü seçki dairəsi
  11. Əhəd Abıyev - 70 saylı Masallı şəhər seçki dairəsi
  12. Yevda Abramov - 53 saylı Quba-Qusar seçki dairəsi
  13. Fəzail Ağamalı - 60 saylı Salyan-Neftçala seçki dairəsi
  14. İqbal Ağazadə - 35 saylı Xətai üçüncü seçki dairəsi
  15. Elmira Axundova - 71 saylı Masallı kənd seçki dairəsi
  16. Novruzəli Aslanov - 86 saylı İsmayıllı seçki dairəsi
  17. Rəbiyyət Aslanova - 109 saylı Balakən seçki dairəsi
  18. Hikmət Atayev - 110 saylı Zaqatala seçki dairəsi
  19. Gövhər Baxşəliyeva - 94 saylı Bərdə kənd seçki dairəsi
  20. Ərəstun Cavadov - 87 saylı Ağsu-İsmayıllı seçki dairəsi
  21. Rafael Cəbrayılov - 9 saylı Binəqədi ikinci seçki dairəsi
  22. Nizami Cəfərov - 108 saylı Ağstafa seçki dairəsi
  23. Əhəd Əhmədov - 80 saylı İmişli-Beyləqan seçki dairəsi
  24. Əli Əhmədov - 19 saylı Nərimanov birinci seçki dairəsi
  25. Gülhüseyn Əhmədov - 65 saylı Saatlı-Sabirabad-Kürdəmir seçki dairəsi
  26. Vahid Əhmədov - 52 saylı Quba seçki dairəsi
  27. Gülər Əhmədova- 15 saylı Yasamal birinci seçki dairəsi
  28. İltizam Əkbərli - 79 saylı İmişli seçki dairəsi
  29. Murtuz Ələsgərov - 11 saylı Qaradağ seçki dairəsi
  30. Adil Əliyev - 20 saylı Nərimanov ikinci seçki dairəsi
  31. Bəxtiyar Əliyev - 118 saylı Ağdam şəhər seçki dairəsi
  32. Cəlal Əliyev - 62 saylı Saatlı seçki dairəsi
  33. Rauf Əliyev - 13 saylı Əzizbəyov birinci seçki dairəsi
  34. Vasif Əliyev - 77 saylı Astara seçki dairəsi
  35. Jalə Əliyeva - 92 saylı Zərdab-Ucar seçki dairəsi
  36. Mehriban Əliyeva - 14 saylı Əzizbəyov ikinci seçki dairəsi
  37. Çingiz Əsədullayev - 90 saylı Ağdaş seçki dairəsi
  38. Xəlilbəy Günəşov - 51 saylı Qusar seçki dairəsi
  39. Gültəkin Hacıbəyli - 96 saylı Goranboy-Naftalan seçki dairəsi
  40. Asəf Hacıyev - 38 saylı Nizami ikinci (Gəncə) seçki dairəsi
  41. İsmayıl Hacıyev -6 saylı Culfa-Babək seçki dairəsi
  42. Sabir Hacıyev - 88 saylı Göyçay seçki dairəsi
  43. Şəmsəddin Hacıyev - 89 saylı Göyçay-Ağdaş seçki dairəsi
  44. Fəttah Heydərov - 116 saylı Qəbələ seçki dairəsi
  45. İsa Həbibbəyli - 2 saylı Şərur seçki dairəsi
  46. Qüdrət Həsənquliyev - 97 saylı Goranboy-Ağdam-Tərtər seçki dairəsi
  47. Cəmil Həsənli - 18 saylı Nərimanov-Nizami seçki dairəsi
  48. Aydın Həsənov - 67 saylı Cəlilabad şəhər seçki dairəsi
  49. Sevindik Hətəmov - 121 saylı Laçın seçki dairəsi
  50. Pənah Hüseyn - 63 saylı Sabirabad birinci seçki dairəsi
  51. Əli Hüseynov - 49 saylı Yevlax-Mingəçevir seçki dairəsi
  52. Rafael Hüseynov - 58 saylı Hacıqabul-Kürdəmir seçki dairəsi
  53. Zeynəb Xanlarova - 50 saylı Qobustan-Xızı-Quba seçki dairəsi
  54. Dünyamin Xəlilov - 111 saylı Zaqatala-Balakən seçki dairəsi
  55. Rüstəm Xəlilov - 64 saylı Sabirabad ikinci seçki dairəsi
  56. Nizami Xudiyev- 56 saylı Xaçmaz kənd seçki dairəsi
  57. Maqsud İbrahimbəyov - 85 saylı Şamaxı seçki dairəsi
  58. Məlahət İbrahimqızı - 99 saylı Şəmkir kənd seçki dairəsi
  59. Fəzail İbrahimli - 69 saylı Cəlilabad-Masallı-Biləsuvar seçki dairəsi
  60. Eldar İbrahimov - 4 saylı Naxçıvan şəhər seçki dairəsi
  61. Nizami İsgəndərov - 43 saylı Sumqayıt üçüncü seçki dairəsi
  62. İlyas İsmayılov - 106 saylı Tovuz-Qazax-Ağstafa seçki dairəsi
  63. İmamverdi İsmayılov - 125 saylı Zəngilan-Qubadlı seçki dairəsi
  64. İkram İsrafil - 41 saylı Sumqayıt birinci seçki dairəsi
  65. Xanhüseyn Kazımlı - 66 saylı Biləsuvar seçki dairəsi
  66. Mirkazım Kazımov - 68 saylı Cəlilabad kənd seçki dairəsi
  67. Azər Kərimli - 112 saylı Qax seçki dairəsi
  68. Məcid Kərimov - 42 saylı Sumqayıt ikinci seçki dairəsi
  69. Miri Qənbərov - 78 saylı Lerik-Lənkəran seçki dairəsi
  70. Fərhad Qəribov - 57 saylı Kürdəmir seçki dairəsi
  71. Musa Quliyev (Musa Urud) - 40 saylı Kəpəz ikinci (Gəncə) seçki dairəsi
  72. Azay Quliyev - 46 saylı Əli Bayramlı seçki dairəsi
  73. Eldar Quliyev (I) - 28 saylı Sabunçu üçüncü seçki dairəsi
  74. Rüfət Quliyev - 73 saylı Lənkəran şəhər seçki dairəsi
  75. Ülvi Quliyev - 21 saylı Nəsimi birinci seçki dairəsi
  76. Aynur Quliyeva - 95 saylı Tərtər seçki dairəsi
  77. Mübariz Qurbanlı - 100 saylı Şəmkir-Daşkəsən seçki dairəsi
  78. Cavid Qurbanov - 123 saylı Kəlbəcər seçki dairəsi
  79. Eyvaz Qurbanov - 117 saylı Oğuz-Qəbələ seçki dairəsi
  80. Yaqub Mahmudov - 114 saylı Şəki kənd birinci seçki dairəsi
  81. Abel Məhərrəmov - 16 saylı Yasamal ikinci seçki dairəsi
  82. Rafiq Məmmədhəsənov - 103 saylı Gədəbəy seçki dairəsi
  83. Anar Məmmədxanov - 30 saylı Suraxanı birinci seçki dairəsi
  84. Elman Məmmədov - 124 saylı Şuşa-Füzuli-Xocalı-Xocavənd seçki dairəsi
  85. Elton Məmmədov - 91 saylı Ucar seçki dairəsi
  86. İlham Məmmədov - 48 saylı Yevlax seçki dairəsi
  87. Nazim Məmmədov - 104 saylı Gədəbəy-Tovuz seçki dairəsi
  88. Səfər Məmmədov - 81 saylı Beyləqan seçki dairəsi
  89. Vidadi Məmmədov - 39 saylı Kəpəz birinci (Gəncə) seçki dairəsi
  90. Həvva Məmmədova - 122 saylı Xankəndi seçki dairəsi
  91. Əli Məsimli - 113 saylı Şəki şəhər seçki dairəsi
  92. Hüseynbala Mirələmov - 33 saylı Xətai birinci seçki dairəsi
  93. Aydın Mirzəzadə - 47 saylı Mingəçevir seçki dairəsi
  94. Asim Mollazadə - 22 saylı Nəsimi ikinci seçki dairəsi
  95. Səttar Möhbalıyev - 3 saylı Babək-Kəngərli seçki dairəsi
  96. Fuad Muradov - 29 saylı Səbail seçki dairəsi
  97. Madər Musayev - 10 saylı Binəqədi üçüncü seçki dairəsi
  98. Fazil Mustafa - 26 saylı Sabunçu birinci seçki dairəsi
  99. Əkrəm Naibov-Əylisli - 7 saylı Ordubad-Culfa seçki dairəsi
  100. Nəsib Nəsibli - 34 saylı Xətai ikinci seçki dairəsi
  101. Siyavuş Novruzov - 5 saylı Şahbuz-Babək seçki dairəsi
  102. Zahid Oruc- 93 saylı Bərdə şəhər seçki dairəsi
  103. Qənirə Paşayeva - 105 saylı Tovuz seçki dairəsi
  104. Cavanşir Paşazadə - 75 saylı Lənkəran – Masallı seçki dairəsi
  105. Hadı Rəcəbli - 74 saylı Lənkəran kənd seçkidairəsi
  106. Arif Rəhimzadə - 61 saylı Neftçala seçki dairəsi
  107. Sabir Rüstəmxanlı - 72 saylı Yardımlı-Masallı seçki dairəsi
  108. Rövşən Rzayev - 101 saylı Xanlar-Daşkəsən seçki dairəsi
  109. Tahir Rzayev - 82 saylı Ağcabədi seçki dairəsi
  110. Bəxtiyar Sadıqov - 119 saylı Ağdam kənd seçki dairəsi
  111. Səməd Seyidov - 36 saylı Xətai dördüncü seçki dairəsi
  112. Arzu Səmədbəyli - 8 saylı Binəqədi birinci seçki dairəsi
  113. Ziyad Səmədzadə - 23 saylı Nəsimi-Səbail seçki dairəsi
  114. Tahir Süleymanov - 54 saylı Dəvəçi-Siyəzən seçki dairəsi
  115. Astan Şahverdiyev - 120 saylı Cəbrayıl-Qubadlı seçki dairəsi
  116. Məjlum Şükürov - 115 saylı Şəki kənd ikinci seçki dairəsi
  117. Baba Tağıyev - 44 saylı Sumqayıt-Abşeronseçki dairəsi
  118. Vasif Talıbov - 1 saylı Şərur-Sədərək seçki dairəsi
  119. Vaqif Səmədoğlu - 107 saylı Qazax seçki dairəsi
  120. Əhməd Vəliyev - 31 saylı Suraxanı ikinci seçki dairəsi
  121. Mixail Zabelin - 12 saylı Qaradağ-Binəqədi-Yasamal seçki dairəsi
  122. Fərrux Zeynalov - 27 saylı Sabunçu ikinci seçki dairəsi

Xarici keçidlər[redaktə | əsas redaktə]